headerImg

Personlig assistans i Stockholm

Bor du i Storstockholm och har funderingar på att byta assistansbolag? Eller har du frågor om ansökan av personlig assistans i Stockholm och undrar vad du har rätt till? Vi träffar dig gärna och svarar på dina frågor

Hitta rätt personlig assistans i Stockholm

I Stockholm hjälper vi många människor med personlig assistans och här har vi också vår största kontor. Vi sitter i bra lokaler som är anpassade till alla på Löjtnantsgatan i centrala Stockholm, alldeles intill Stockholms Stadion. Här arbetar omkring 30 medarbetare med våra kunder i Stockholm med omnejd, men också med löner, juridik och bemanning. Även vår ledningsgrupp sitter här.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Allt började 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. I dag har vi kontor runtom i hela Sverige och många nöjda kunder och anställda.

Vi har som mål att ge våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det grundar sig i att våra anställda är engagerade i sitt jobb. Och att vi är både tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov och ger alltid ett personligt bemötande. Det kräver också en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi bygger ett tryggt och hållbart företag – och ger våra kunder den assistans de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Stockholm

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker.

Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Stockholm eller Storstockholm? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta bra och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

,

Assistans för dig Stockholm

Medborgarplatsen 4, 118 26 Stockholm

Personal

staff-image

Peter Wahlbäck / VD och grundare

Som VD arbetar Peter med övergripande frågor i företaget och är på ett eller annat sätt involverad i det mesta som rör Assistans för dig. I grunden är Peter utbildad jurist och civilekonom och startade Assistans för dig 2010 när hans svärmor efter en tids sjukdom fick behov av personlig assistans.

staff-image

Siri Wahlbäck / Kvalitetsansvarig

Siri är utbildad jurist och civilekonom och har även en masterexamen i juridik. Siri arbetar främst med utvecklings- och ledningsfrågor inom Assistans för dig och det var hennes mors behov av personlig assistans som blev startskottet för Assistans för dig år 2010.

staff-image

Marika Lindblom / Chefsjurist

Vår chefsjurist heter Marika Lindblom. Hon arbetar som kunskaps- och personalstöd till våra jurister samt som juridiskt stöd till organisationen som helhet. Hon är dessutom särskilt inblandad i allt som rör social dokumentation och lex Sarah.

staff-image

Franz Myrman / Verksamhetschef

Franz kom till Assistans för dig 2011 och har sedan dess varit med och byggt upp verksamheten, genom utveckling av företagets kvalitetsledningssystem samt rekrytering av rätt personal. Franz fungerar som stödfunktion för såväl kunder, som för företagets olika personalgrupper.

staff-image

Johanna Vennberg Swärd / Utbildningsansvarig

Johanna är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat inom restaurangbranschen. Hon har även under ett antal år arbetat som personlig assistent och elevassistent.

staff-image

Felicia Lundgren / Jurist

Felicia arbetar som jurist på Assistans för dig och bistår våra kunder i ärenden rörande personlig assistans såsom ansökan till relevant myndighet och överklagan av beslut. Felicia är utbildad jurist och har tidigare arbetat som personlig assistent.

staff-image

Martin Romanov / Jurist

Martin arbetar som jurist på Assistans för dig och bistår våra kunder i ärenden rörande personlig assistans såsom ansökan till relevant myndighet och överklagan av beslut. Martin är utbildad jurist och har tidigare arbetat som personlig assistent.

staff-image

Clara Boivie / Jurist

Clara arbetar som jurist på Assistans för dig och bistår våra kunder i ärenden rörande personlig assistans såsom ansökan till relevant myndighet och överklagan av beslut. Clara är utbildad jurist och gjorde sitt examensarbete om rätten till personlig assistans ur ett rättssäkerhetsperspektiv. Hon har tidigare arbetat som personlig assistent.

staff-image

Julia Hjorth Säker / Jurist

Julia arbetar som jurist på Assistans för dig och bistår våra kunder i ärenden rörande personlig assistans såsom ansökan till relevant myndighet och överklagan av beslut. Julia är utbildad jurist och har tidigare arbetat som personlig assistent.

staff-image

Dinah Backlund / Regionchef

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå.

staff-image

Joel Friberg / Regionchef

Joel är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat på särskilda boenden inom Eskilstuna kommun, där han bland annat var med och startade upp ett nytt boende.

staff-image

Sara Ternedal / Regionchef

Sara är utbildad beteendevetare med inriktning mot pedagogik och har praktisk erfarenhet av att tidigare ha arbetat både på gruppbostad med autisminriktning samt inom socialpsykiatrin.

staff-image

Linnea Marquez Norrthon / Kund- och personalansvarig

Linnéa är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat som personlig assistent, inom kriminalvården och som säljare. Hon har även volontärarbetat inom en kvinnojour samt i Colombia på ett barnhem. Linnéa talar flytande spanska.

staff-image

Alexandra Lindgren / Kund- och personalansvarig

Alexandra är utbildad beteendevetare med inriktning psykologi och har även läst en kurs i socialt arbete. Alexandra har erfarenhet som pedagogisk assistent för barn och ungdomar med autism på korttidsboende, boendestödjare till ungdomar med olika neuropsykiatriska funktionsvariationer samt som förskolepedagog för barn med autism.

staff-image

Pernilla Andersson / Kund- och personalansvarig

Pernilla är utbildad samhällsanalytiker med inriktning mot organisering med en examen som beteendevetare och hon är även utbildad inom projektledning. Pernilla har tidigare arbetat som biträdande verksamhetschef inom vård och stöd samt som tågvärd på SJ.

staff-image

Carl Olsson / Kund- och personalansvarig

Carl är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat inom flera andra servicerelaterade yrken såsom habiliteringsassistent, restaurangansvarig och som skidlärare. Carl är, förutom kund- och personalansvarig, även dataskyddsombud på Assistans för dig.

staff-image

Stina Karlsson / Kund- och personalansvarig

Stina har en kandidatexamen inom pedagogik och har även studerat socialantropologi och socialt arbete. Hon har tidigare bott i Norge och arbetade där på förskola. Stina är uppvuxen i Trollhättan och har varit tränare i stadens bordtennisklubb.

staff-image

Petter Afzelius / Kund- och personalansvarig

Petter har en kandidatexamen i personal- och arbetslivsfrågor och har även utbildat sig inom företagsekonomi. Petter har erfarenheter från dagligvaruhandeln, samt från ideella engagemang i Lunds Nation under sin studietid. Petter tycker om att träna och umgås med vänner på sin fritid.

staff-image

Mikias Arzelibanos / Kund- och personalansvarig

Mikias är utbildad beteendevetare och har bland annat arbetat som handledare på ett stödboende, samt som lärarassistent. På fritiden umgås Mikias gärna med vänner eller spelar fotboll. Utöver svenska och engelska talar Mikias även tigrinska.

staff-image

Marcus Mustelin / Kund- och personalansvarig

Marcus är utbildad beteendevetare med inriktning pedagogik. Därtill har han arbetat i många år som väktare innan han kom till Assistans för dig.

staff-image

Deniz Fryksell / Kund- och personalansvarig

Deniz har tidigare bland annat arbetat inom service och försäljning och som krönikör för en dagstidning. Deniz är även engagerad volontärt i arbete med självmordsprevention. På fritiden tycker hon om att träna, framförallt styrketräning och boxning.

staff-image

Julia Eriksson / Kund- och personalansvarig

Julia är utbildad personlig tränare med inriktning psykologi. Hon har dessutom såväl en ortorexiutbildning som en reseledarutbildning. Hon har jobbat många år som personlig assistent, samt inom andra servicebetonade yrken.

staff-image

Elnaz Zeighami / Kund- och personalansvarig

Elnaz har läst ambulans- och sjukvårdsprogrammet och har arbetat både som personlig assistent och som undersköterska. Elnaz har efter det arbetat som gruppchef, bland annat på vård- och omsorgsboende och hon kommer senast från en tjänst som personlig handläggare på Försäkringskassan. Elnaz talar utöver svenska och engelska även kurdiska och persiska.

staff-image

Jenna Niskala / Kund- och personalansvarig

Jenna är utbildad personalvetare och har tidigare erfarenhet inom detaljhandeln och kundtjänst, men hon har också erfarenhet inom personlig assistans.

staff-image

Isa Castenberg / Kund- och personalansvarig

Isa är beteendevetare och har tidigare bland annat arbetat med kundservice samt service inom andra branscher. På fritiden umgås Isa gärna med sina vänner eller tränar. 

staff-image

Alexandra Chiavaroli / Kund- och personalansvarig

Alexandra är utbildad socionom och har flerårig erfarenhet som socialsekreterare inom barn och ungdom. Hon har tidigare även arbetat inom olika servicerelaterade yrken och som au pair. Alexandra talar flytande italienska.

staff-image

Ekaterine de la Hoz / Kund- och personalansvarig

Ekaterine har tidigare arbetat mycket med rekrytering och har en bakgrund som chef inom detaljhandeln. Hennes modersmål är spanska.

staff-image

Hanna Ternedal / Löneadministratör

Hanna arbetar med lön och administration. Hon har tidigare arbetat inom en rad servicerelaterade yrken, bland annat som eventkoordinator på en av Sveriges största hotellkedjor.

staff-image

Justyna Langowska / Rekryteringsassistent

Justyna är bland annat utbildad lärare, samt har utbildning inom administration. Hon har arbetat många år inom barnomsorgen, dels med samordning, rekrytering och bemanning, men också i den pedagogiska verksamheten. Justyna talar flytande polska.

staff-image

Diba Ohlsson / Bemanningschef

Diba har lång erfarenhet av att jobba som personlig assistent, samt med bemanning och arbetsledning inom personlig assistans. Hon har erfarenhet från butik och serviceyrken. Dibas är idag chef över Assistans för digs bemanningsjour.

staff-image

Jennie Argillander / Bemanningsassistent

Jennie har lång erfarenhet av att jobba med bemanning och arbetsledning inom personlig assistans. Hon har även arbetat som personlig assistent, samt inom andra serviceyrken.

staff-image

Johanna Petersen / Bemanningsassistent

Johanna kommer senast från detaljhandeln där hon varit butikschef under lång tid, med allt vad det innebär beträffande personalansvar, administration, bemanning mm.

staff-image

Saya Kuwae / Bemanningsassistent

Saya har arbetat som bemanningsassistent hos Assistans för dig sedan 2013. Ett tag jobbade hon heltid, men nu arbetar hon vid behov parallellt med studier på universitetet.

staff-image

Sara Kingstedt / Bemanningsassistent

Sara har tidigare arbetat som personlig assistent, samt inom flera andra serviceyrken.

staff-image

Vendela Persson / Bemanningsassistent

Vendela arbetar som Bemanningsassistent vid behov, parallellt med studier på universitetet. Hon har tidigare arbetat inom hemtjänsten, samt inom flera andra serviceyrken.