headerImg

Personlig assistans i Stockholm

Bor du i Storstockholm och har funderingar på att byta assistansbolag? Eller har du tankar på att ansöka om personlig assistans i Stockholm och undrar över vad du har rätt till? Vi träffar dig gärna på ett personligt möte och då träffar du alltid flera personer från Assistans för dig. Så vi kan svara på många olika typer av frågor som du kanske har.

 

Personlig assistans i Stockholm

I Stockholm hjälper vi många människor med personlig assistans och här har vi också vårt största kontor. Vi sitter i bra lokaler som är anpassade för alla på Löjtnantsgatan i centrala Stockholm, alldeles intill Stockholms Stadion. Här arbetar omkring 20 medarbetare med våra kunder i Stockholm, men också med löner, juridik och bemanning. Även vår ledningsgrupp sitter här.

 

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Allt startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Idag har vi kontor på många orter i Sverige och omkring 300 nöjda kunder.

Assistans för dig har målsättningen att ge våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Och att vi är både tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det kräver också en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver.

 

Lediga jobb som personlig assistent i Stockholm

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Stockholm eller Storstockholm? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta duktiga och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

59.346055,18.084029999999984

Assistans för dig Stockholm

Löjtnantsgatan 21, 115 50 Stockholm

Personal

staff-image

Peter Wahlbäck / VD och grundare

Som VD arbetar Peter med övergripande frågor i företaget och är på ett eller annat sätt involverad i det mesta som rör Assistans för dig. I grunden är Peter utbildad jurist och civilekonom och startade Assistans för dig 2010 när hans svärmor efter en tids sjukdom fick behov av personlig assistans.

staff-image

Siri Wahlbäck / Kvalitetsansvarig

Siri är utbildad jurist och civilekonom och har även en masterexamen i juridik. Siri arbetar främst med utvecklings- och ledningsfrågor inom Assistans för dig och det var hennes mors behov av personlig assistans som blev startskottet för Assistans för dig år 2010.

staff-image

Franz Myrman / Verksamhetschef

Franz arbetar med att säkerställa kvaliteten i samtliga delar av verksamheten. Han är utbildad socionom och har arbetat med LSS-insatser sedan 2004, varav som verksamhetschef på Assistans för dig sedan 2011.

staff-image

Marika Lindblom / Chefsjurist

Som chefsjurist på Assistans för dig bistår Marika bland annat kunder med ansökan och överklagan om assistanstimmar. Hon är utbildad jurist och arbetade tidigare på en advokatbyrå. Marika har egen erfarenhet av personlig assistans inom familjen och har själv även arbetat som personlig assistent till en nära anhörig.

staff-image

Felicia Lundgren / Jurist

Felicia arbetar som jurist på Assistans för dig och bistår våra kunder i ärenden rörande personlig assistans såsom ansökan till relevant myndighet och överklagan av beslut. Felicia är utbildad jurist och har tidigare arbetat som personlig assistent.

staff-image

Martin Romanov / Jurist

Martin arbetar som jurist på Assistans för dig och bistår våra kunder i ärenden rörande personlig assistans såsom ansökan till relevant myndighet och överklagan av beslut. Martin är utbildad jurist och har tidigare arbetat som personlig assistent.

staff-image

Sara Ternedal / Regionchef

Sara är utbildad beteendevetare med inriktning mot pedagogik och har praktisk erfarenhet av att tidigare ha arbetat både på gruppbostad med autisminriktning samt inom socialpsykiatrin. Sara är regionchef för våra kontor i Göteborg, Karlstad och Linköping.

staff-image

Joel Friberg / Regionchef

Joel är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat på särskilda boenden inom Eskilstuna kommun, där han bland annat var med och startade upp ett nytt boende. Joel är regionchef för våra kontor i Sundsvall, Umeå och Västerås.

staff-image

Carl Olsson / Kund- och personalansvarig

Carl är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat inom flera andra servicerelaterade yrken såsom habiliteringsassistent, restaurangansvarig och som skidlärare.

staff-image

Ludvig Wenkler Garberg / Kund- och personalansvarig

Ludvig är utbildad socionom och har tidigare arbetat på bland annat Försäkringskassan som handläggare inom assistansersättning, samt som personal på ett LSS-boende.

staff-image

Linda Beck / Kund- och personalansvarig

Linda är utbildad personalvetare och har tidigare bland annat arbetat som personlig assistent och arbetsledare. Linda skrev sitt examensarbete om arbetsrelaterad stress bland personliga assistenter och undersökte vilka insatser som kan reducera sådan stress.

staff-image

Sofia Hansén / Kund- och personalansvarig

Sofia kommer från Lund och är utbildad beteendevetare. Sofia har tidigare arbetat inom vården, men också som ledsagare och personlig assistent. Utöver detta har hon både spelat i och tränat handbollslag.

staff-image

Hanna Perman / Kund- och personalansvarig

Hanna har en arbetsvetenskaplig examen, inriktning organisation och ledarskap. Hon har tidigare arbetat med rekrytering och personalansvar, samt har varit med och arrangerat ett lopp till förmån för att hitta botemedel mot ryggmärgsskador.

staff-image

Marcus Mustelin / Kund- och personalansvarig

Marcus är utbildad beteendevetare med inriktning pedagogik. Därtill har han arbetat i många år som väktare innan han kom till Assistans för dig.

staff-image

Johanna Vennberg Swärd (fd Olsson) / Kund- och personalansvarig

Johanna är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat inom restaurangbranschen som bland annat servitris och barista. Johanna har även under ett antal år arbetat som personlig assistent och elevassistent.

staff-image

Deniz Fryksell / Kund- och personalansvarig

Deniz kommer från Norrland och har tidigare arbetat inom restaurangbranschen och andra servicearbeten, bland annat som optikerassistent och säljare. Deniz arbetar också som frilanskrönikör.

staff-image

Julia Eriksson / Kund- och personalansvarig

Julia är utbildad personlig tränare med inriktning psykologi. Hon har dessutom såväl en ortorexiutbildning som en reseledarutbildning. Hon har jobbat många år som personlig assistent, samt inom andra servicebetonade yrken.

staff-image

Malin Lilja / Kund- och personalansvarig

Malin är utbildad civilekonom med inriktning företagsekonomi. Hon har tidigare arbetat på Överförmyndarenheten som utredningssekreterare för ensamkommande flyktingbarn samt som vårdbiträde på ett äldreboende. Malin har även volontärarbetat på ett barnhem i Uganda.

staff-image

Hanna Ternedal / Löneadministratör

Hanna arbetar med lön och administration. Hon har tidigare arbetat inom en rad servicerelaterade yrken, bland annat som eventkoordinator på en av Sveriges största hotellkedjor.

staff-image

Diba Ohlsson / Bemanningsassistent med samordnaransvar

Diba har lång erfarenhet av att jobba som personlig assistent, samt med bemanning och arbetsledning inom personlig assistans. Hon har erfarenhet från butik och serviceyrken. Dibas roll är nu som samordnare för Assistans för digs växel samt bemanningsjour

staff-image

Jennie Argillander / Bemanningsassistent

Jennie har lång erfarenhet av att jobba med bemanning och arbetsledning inom personlig assistans. Hon har även arbetat som personlig assistent, samt inom andra serviceyrken.

staff-image

Josefine Åberg / Bemanningsassistent

Josefine har lång erfarenhet av bemanning och kommer senast från en tjänst som teamleader på Danderyds Sjukhus. Hon kombinerar sitt arbete på Assistans för dig med studier till tandläkare.

staff-image

Dinah Backlund / (föräldraledig Regionchef)

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har gjort fältstudier om trafficking i Nepal och arbetat inom service innan sina studier, samt varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå.

staff-image

Helena Källebo / (föräldraledig)

Helena är i grunden utbildad personalvetare och har tidigare engagerat sig fackligt och inom kriminalvården. Helena är en av de som har jobbat längst i företaget och är mamma till två barn.