headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 360 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Sundsvall och Umeå. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal (Vårdföretagarna-Kommunal) är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare. Vi erbjuder alla anställda årliga utvecklingssamtal och lönesamtal.

Vill du ingå i vårt team med omkring 65 kontorsanställda och 2 500 personliga assistenter?

Välkommen att söka en tjänst hos oss – välj ditt län nedan.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Visstidsanställning hos man i Skanör

Kommun: Vellinge Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-06-19

Assistans för dig söker nu en engagerade och ansvarsfull personlig assistent till en man boende i Skanör.

Tjänsten är en visstidsanställning med omfattningen 31 timmar per vecka.

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en driven arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att gå på promenader, läsa tidningen och titta på tv. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö.

Som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien och omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta mannen i samtliga moment under dagarna.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför mannens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Arbetspassen är förlagda heldagar, dvs kl. 08.00 - 21.00.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Mannen har hund så det är viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur.

Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Engagerade personliga assistenter som brinner för individens utveckling!

Kommun: Kramfors Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2021-06-20

Vi söker personliga assistenter för tim- och sommarvikariat till en av våra kunder med möjlighet till fast rad. Kunden är en ung tjej som drabbats av en hjärnskada vilket lett till en stor livsomställning och många nya utmaningar. Som personlig assistent stöttar och hjälper du kunden med allt i hennes dagliga livsföring och rehabilitering.

Du är lyhörd, lugn, omtänksam, ansvarsfull och har en god arbetsmoral. Du kommer att ingå i ett arbetsteam med andra assistenter och behöver därför uppskatta att samarbeta med andra. Tidigare erfarenheter av att arbeta med rehabilitering hos personer med förvärrad hjärnskada eller liknande är meriterande, men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Det förekommer flera förflyttningar och tunga lyft du bör därför ha en god fysik. Passen är förlagda under ett dygn i taget, till dagar, kvällar och helger eventuella vakanser löser du med hjälp av dina kollegor.

Du som söker tjänsten behöver tåla pälsdjur då djur finns i hemmet. Kunden vill även att assistenterna är icke rökare.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och motivera varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag. Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarie som personlig assistent sökes! Sommarjobb!

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-06-20

Är du en lugn och inlyssnande person som vill lära känna en härlig kille på 16 år?

Vår kund är en kille som bor i Motala tillsammans med sin familj. Han är en positiv och lättsam kille med ett skratt som smittar av sig. Som assistent arbetar du väldigt nära vår kund och hjälper honom med allt det vardagliga; matning, hygien, förflyttningar och lek.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent och du har gärna en utbildning som undersköterska eller barnskötare. Du är en person som är noggrann och är engagerad i ditt arbete. Då kunden inte kommunicerar genom tal tror vi att du är en lyhörd individ som brinner för att lära dig just den här killens språk!
Vår kund blir såklart fäst vid sina assistenter och vi söker därför dig som ser den här tjänsten som ett långvarigt jobb.

Som assistent kommunicerar du både med kunden, anhöriga och kollegor såväl muntligt som skriftligt. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska.

Just nu söker vi timvikarier som kan jobba vid ordinarie assistenters semestrar, vid sjukdom eller andra ledigheter. Tiderna är förlagda dag, kväll och natt. Du arbetar med kunden både hemma hos familjen, på skola och på korttidsboende.

För att söka tjänsten krävs det att du är rökfri, har körkort och det är önskvärt att du har egen bil. Då kunden rider (när det inte är corona) kan du inte vara pälsallergiker.
I arbetet ingår en del lyft och förflyttningar och därför tror vi att du som söker är en aktiv person.

Tilltänkt tillträde omgående, introduktion kommer att hållas innan du tillträder tjänsten.
Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt om du tycker tjänsten verkar intressant.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget.

Beställ ditt utdrag från polisen här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Personliga assistenter söker till kvinna utanför Lidköping

Kommun: Lidköping Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-21

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60-års åldern boende utanför Lidköping.

Kvinnan är rullstolsburen till följd av PLS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid i dagens alla aktiviteter, på-och avklädning, personlig hygien, hushållssysslor m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är social och tycker utflykter av olika slag.

Vi söker dig som är engagerad, positiv, nära till skratt och med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.
Tjänsten är en timanställning men finns chans till en fast schemarad. Vi ser gärna att du är tillgänglig under sommaren.

Vi har som krav att du har körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Kvinnan söker främst kvinnliga assistenter.

Gör ansökan

Glad och ansvarsfull assistent sökes till 8-årig flicka i Staffanstorp

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-06-21

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en 8-årig flicka med en mitokondriell sjukdom vilken medför grav utvecklingsstörning. Flickan har en låg motorisk utvecklingsnivå och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Flickan bor i Staffanstorp.

Som assistent ska du vara ansvarsfull, självgående och initiativrik men även lugn, trygg och lyhörd. Det underlättar också om du är i god fysisk form då arbetet innefattar en del lyft. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med små barn och/eller personer med funktionshinder, gärna som personlig assistent. Störst vikt läggs dock vid personlig kemi mellan dig och flickan.

Vi söker inledningsvis en assistent som är tillgänglig sommarmånaderna, men stor chans till förlängning finns. Tjänsten är på cirka 70-80 % och passen är förlagda eftermiddagar. Familjen önskar rökfri personal.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med minderårig. Beställ gärna utdraget i tid då vi önskar att utdraget visas upp redan vid personlig intervju. Det kan ta ett par veckor att få utdraget från att beställningen gjorts.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställda assistenter sökes till stort uppdrag i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-06-22

Assistans för dig söker nu fler engagerade timanställda till ett stort uppdrag i Lund.

Kunden har TBE vilket medfört förlamning och ett stort omsorgsbehov. Kunden har andningshjälp, behöver hjälp med samtliga förflyttningar och motiveras till träning för att nå sina högt uppsatta mål. De som anställs kommer få utbildning för samtliga moment. Kunden har tidigare varit aktiv och rest mycket. Även trädgård och blommor är ett stort intresse. Vi söker dig som kan lyfta dessa intressen anpassade till den nya situation som kunden nu befinner sig i.

Du som söker ska ha ett stort intresse i att hjälpa och stötta andra människor i sin vardag, vara positiv och motiverande. Kundens kommunikation är något försvagad pga trach och du behöver därför vara lugn och tålmodig för att förstå och kunna hjälpa henne på bästa sätt. Det är av vikt att du både har samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. I arbetet ingår det att ta initiativ men också förmågan att ta ett steg tillbaka. Du kommer att ingå i ett stort och härligt gäng av engagerade assistenter.

I uppdraget är det dubbelassistans dygnet runt. Dygnet är uppdelat i tre olika pass, ca kl 07-14.30, kl 14.30-22 samt kl 22-07. Vi ser gärna att du har möjlighet att ta alla olika typer av pass. Vi ser också gärna att du kan börja omgående och är tillgänglig hela sommaren.

Vi önskar att du är rökfri.

Tidigare kunskaper kring trach och respirator är meriterande, men inget krav.

Är du intresserad av att gå in ett uppdrag där du verkligen gör skillnad? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Söker du ett meningsfullt kvällsjobb?

Kommun: Täby Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-06-22

Assistans för dig söker en assistent åt en sprallig pojke kvällstid i Täby. Pojken har autism, utvecklingsstörning, ADHD och epilepsi och är därför i ständigt behov av tillsyn och hjälp i sin vardag. Vi söker därför efter en aktiv person som orkar hänga med i högt tempo och som kan börja arbeta omgående.

Det är viktigt att du som söker älskar att vara utomhus och kan aktivera pojken genom att hitta på roliga saker. Pojken kommunicerar med dig genom att peka eller visa dig vad han vill och det kan ta tid att lära känna honom. Vi söker därför efter en långsiktig assistent som vill arbeta med pojken en längre tid.

Ingen utbildning krävs, men erfarenhet av liknande arbete är givetvis ett plus. Det viktigaste är dock att du är lyhörd och ansvarsfull, och att personkemin mellan dig och pojken stämmer.

Arbetstiden är förlagd 15.55 till 19.00 tisdag till fredag. Eventuella helger är också möjligt att jobba.

Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Timanställning med chans till fast schemarad hos kvinna utanför Grästorp!

Kommun: Trollhättan Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-23

Assistans för dig söker nu engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 60-års åldern, boende utanför Grästorp. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en härlig arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Kvinnan har epilepsi och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig i vardagen. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är engagerad, kreativ, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Kvinnan är beviljad assistans dygnet runt, med 3 timmar och 15 minuters väntetid/jourtid på morgonen. Vi söker både assistenter som vill jobba som timvikarie och på schema, så beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan.

För att ni skall kunna trivas tillsammans är det viktigt att du kan arbeta i en miljö där det förekommer djur och du får gärna vara van vid hund och häst. Vi har som krav att du är rökfri, har körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv.

Gör ansökan

Personliga assistenter söker till kvinna i centrala Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-23

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 50-års ålder boende i centrala Göteborg.

Kvinnan har MS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig i hennes vardag och vara kvinnans armar och ben. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är social, tycker om att gå promenader och att shoppa.
Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Arbetet är delvis fysiskt krävande och det förekommer allergivänliga pälsdjur i hemmet.

Vi söker flera timanställda. Arbetstiderna är förlagda dag samt kväll.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort

Gör ansökan

Vi söker timvikarier med en chans till en fast tjänst på Tjörn!

Kommun: Stenungsund Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-23

Assistans för dig söker nu en personlig assistent för extraarbete med eventuell chans till fast schemarad på ca 50%, kvinna är bosatt i Höviksnäs, på Tjörn.

Kvinnan är rullstolsburen, har epilepsi som grundsjukdom samt följdkomplikationer av en stroke. Som hennes personliga assistent kommer du att vara behjälplig med bland annat handräckning, hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien. Kvinnan har ett intresse för matlagning och att spela sällskapsspel.

Vi söker dig som är positiv och lyhörd. Då vissa kognitiva funktioner påverkades av stroken, är det viktigt att du är en lugn person som kan stötta kvinnan i olika moment i hennes vardag. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och personkemin mellan dig och kvinnan, som kommer att vara nyckeln till ett långvarigt samarbete.

Kvinnan ser gärna kvinnliga sökande. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vi söker timvikarier med en chans till en fast tjänst på Tjörn!

Kommun: Orust Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-23

Assistans för dig söker nu en personlig assistent för extraarbete med eventuell chans till fast schemarad på ca 50%, kvinna är bosatt i Höviksnäs, på Tjörn.

Kvinnan är rullstolsburen, har epilepsi som grundsjukdom samt följdkomplikationer av en stroke. Som hennes personliga assistent kommer du att vara behjälplig med bland annat handräckning, hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien. Kvinnan har ett intresse för matlagning och att spela sällskapsspel.

Vi söker dig som är positiv och lyhörd. Då vissa kognitiva funktioner påverkades av stroken, är det viktigt att du är en lugn person som kan stötta kvinnan i olika moment i hennes vardag. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och personkemin mellan dig och kvinnan, som kommer att vara nyckeln till ett långvarigt samarbete.

Kvinnan ser gärna kvinnliga sökande. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställning med chans till fast schemarad hos kvinna utanför Grästorp!

Kommun: Vänersborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-24

Assistans för dig söker nu engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 60-års åldern, boende utanför Grästorp. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en härlig arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Kvinnan har epilepsi och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig i vardagen. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är engagerad, kreativ, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Kvinnan är beviljad assistans dygnet runt, med 3 timmar och 15 minuters väntetid/jourtid på morgonen. Vi söker både assistenter som vill jobba som timvikarie och på schema, så beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan.

För att ni skall kunna trivas tillsammans är det viktigt att du kan arbeta i en miljö där det förekommer djur och du får gärna vara van vid hund och häst. Vi har som krav att du är rökfri, har körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv.

Gör ansökan

Söker du ett meningsfullt extrajobb?

Kommun: Västerås Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2021-06-25

Har du en positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete? I så fall kan du var personen vi söker!

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 50-årsåldern i Västerås. Mannen bor ensam i en lägenhet och är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport. Utöver det gillar han träning, vara ute på olika aktiviteter eller bara vara hemma och ta det lugnt. Mannen har haft stroke, har afasi samt epilepsi. I arbetet som personlig assistent fungerar du som mannens förlängda armar och ben vilket innebär att du ska assistera honom med sådant som han skulle ha gjort själv om han inte hade personlig assistans. På det stora hela innefattar arbetsuppgifterna att bistå med stöttning i det dagliga livet. Detta innebär bland annat att vara behjälplig vid förflyttningar och att följa med på olika aktiviteter såsom träning. Mannen behöver också viss praktisk hjälp såsom stöttning vid av- och påklädnad, matlagning, att lägga upp maten, städning med mera.

Vi söker dig som är lugn, tålmodig, ansvarstagande, har humor och som vill satsa för att göra ett bra jobb! Du bör ha ett motiverande förhållningssätt och förmåga att ta initiativ till aktiviteter både i och utanför hemmet. Eftersom mannen har afasi behöver du ha ett pedagogiskt tänkande och vara tydlig på ett ödmjukt sätt samtidigt som du tycker att det är kul att hjälpa honom att utveckla kommunikationen.

Arbetstiderna är förlagda kl. 09:00-18:00 och 18:00-09:00 (7,5 timmar väntetid/jour nattetid) alternativt att man arbetar dygn. Tjänsten är en timanställning vid behov.

Tidigare erfarenhet av afasi eller att ha arbetat med personer som haft stroke är ett stort plus.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Engagerad assistent sökes för deltidstjänst i Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2021-06-25

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en aktiv 14-årig pojke med autism och utvecklingsstörning. Han bor tillsammans med sin familj i Enköping. Pojken har ett stort tillsyn- och omsorgsbehov och får aldrig lämnas ensam. Som assistent behöver du bland annat vara behjälplig med personlig hygien, på- och avklädning och matträning, sondmatning kan förekomma samt stöd vid kommunikation.

Pojken behöver en assistent som är driven och vill hjälpa. Någon att se upp till och följa. Som assistent är du med pojken efter skolan och hittar på saker att göra. Du får gärna vara kreativ, motiverande och uppmuntrande.

För att lyckas som assistent i uppdraget krävs det att du har ett stort tålamod och kan behålla lugnet i stressade situationer. Erfarenhet av personlig assistans, framför allt erfarenhet av att jobba med autistiska barn, är meriterande men inget krav. Det viktigaste är personkemin er emellan.

Pojken har inget tal utan använder sig av olika ljud och gester samt en applikation på läsplatta för att kommunicera. Han gillar att bara och att cykla tandemcykel och det är till stor fördel om du gör det också. Familjen har även hund och katt så du bör heller inte vara allergisk.

Arbetstiderna är kvällar med start kl 15:45 och helger. Tjänsten uppgår till 50% men kan eventuellt bli mer. Flexibilitet är möjligt vid behov. Tjänsten borde fungera utmärkt att kombinera med exempelvis studier.

Låter detta som något som för dig?
Tveka inte och ansök direkt, ansökningar gås igenom löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ansökan

Vikariat 50% till aktiv man i Haninge

Kommun: Haninge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-06-25

Nu söker Assistans för Dig en assistent till en ungdomlig man i 38-årsåldern, bosatt i Haninge tillsammans med sin katt. Han har ett stort intresse för konst och musik, gillar att röra sig ute och träffa folk men även att vara hemma vid datorn eller med sina instrument. På vardagarna befinner sig kunden på en ateljé tillsammans med andra kreatörer och har då assistent med sig under dagen.

Som person är du noggrann, initiativtagande och ansvarsfull. Du tycker om att vara ute, följa med på aktiviteter och träffa vänner. Det är ett stort plus om du delar hans intressen. Erfarenhet av personlig assistans är meriterande men personkemin är avgörande. Det är viktigt att ni kan ha det trevligt tillsammans. Du måste tåla pälsdjur eftersom brukaren har katt hemma.

Tjänsten är ett vikariat med en omfattning på ungefär 50% men det kan bli mer om gemensamt intresse finns. Arbetstiderna är till största del måndag till torsdag 17–20 och söndagar 09–17. Dagtid kan förekomma. Det kan även bli fler timmar framöver. Finns även möjlighet till pass på onsdagar och extrapass vid sjukdom. Själva vikariatet börjar omgående och sträcker sig åtminstone till sommaren men förhoppningsvis en bit in på hösten.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och ett personligt brev med en kort presentation om dig själv. Tillträde kommer äga rum i så snart som möjligt därför behandlas ansökningarna löpande, så vänta inte för länge med att söka! Vi ser fram emot din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Kungälv Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 27-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.
Ytterligare information

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 27-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.
Ytterligare information

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 27-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.
Ytterligare information

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

27-årig kvinna söker personlig assistent som timvikarie

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 27-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Vi söker någon som är flexibel och kan hoppa in när behovet uppstår. Arbetstiderna är förlagda främst vardagar och ibland lördagar. Viss dubbelassistans finns.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.
Ytterligare information

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Vi söker timvikarier till man i Nödinge!

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra när behov uppstår. Arbetspassen är förlagda mellan kl. 15.45-08.15 på vardagar och dygnspass på helgen. Det kan även förekomma behov vardagar mellan kl. 08.15-15.45. Behovet är större under sommaren och således stor chans att bli inbokad på arbetspass.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Utbildningsmoment kommer att vara aktuella innan dess.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Man norr om Gävle söker personlig assistent!

Kommun: Gävle Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2021-06-28

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder boende ett par mil norr om Gävle. Kunden är en man på 39 år som har en förvärvad hjärnskada och till följd av detta är rullstolsburen.

Vi söker dig som kan arbeta vid behov på vardagar och på helger med start omgående. Under sommaren kan vi även erbjuda ett sommarvikariat. Arbetstiderna är både dagtid, kvällstid och natt. På natten förekommer jourtid då du övernattar hon kunden och är behjälplig vid behov.

Som personlig assistent hjälper du kunden med allt i sitt dagliga liv, från personlig hygien till att vara med vid träning och på olika fritidsaktiviteter. Du får gärna ha ett träningsintresse då detta är ett återkommande inslag i kundens vardag. Andra intressen kunden har som du gärna får dela är bland annat hockey och fiske. Det är en fördel om du har körkort då kunden har en bil som assistenterna ibland kör samt att det underlättar för dig att ta dig till arbetet.

Vi ser gärna sökanden med lite livserfarenhet och gärna tidigare erfarenhet från omvårdnadsyrket. Då kunden har problem med kommunikationen är det viktigt att du som söker talar god svenska. Som person bör du vara lugn, positiv, flexibel och kunna arbeta självständigt. Pälsdjur finns i hemmet och du bör därför inte ha några allergier.

Rekrytering sker löpande i samråd med kunden.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Lyhörd och engagerad assistent sökes till kvinna i Lerum/Alingsås!

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-28

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 70 års åldern. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag och vi söker någon som är lyhörd, lugn och empatisk. Kvinnan bor tillsammans med sin man i ett hus.
Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Kvinnan kan kommunicera själv och hur hon vill att hjälpen ska utföras.

Tjänsten är en timanställning. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är du intresserad?
Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Lyhörd och engagerad assistent sökes till kvinna i Lerum/Alingsås!

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-28

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 70 års åldern. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag och vi söker någon som är lyhörd, lugn och empatisk. Kvinnan bor tillsammans med sin man i ett hus.
Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Kvinnan kan kommunicera själv och hur hon vill att hjälpen ska utföras.

Det är en tjänst på visstid, antingen deltid eller heltid. Det viktiga är personkemin mellan dig och kvinnan, vilket i sin tur innebär att vi anpassar sysselsättningsgraden efter rätt person. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är du intresserad?
Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Vi söker erfarenhet assistent till kund i Huddinge

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-06-28

Är du erfaren, punktlig och flexibel, då du vara personen vi söker!

Kunden som söker assistent är en glad kille i 30-års åldern som bor i Huddinge området. Kunden är rullstolsburen och behöver därför stöd för att få vardagen att fungera så bra som möjligt. Du kommer att fungera som kundens förlängda armar och ben.
Arbetsuppgifterna är att hjälpa till vid förflyttningar, kommunikation, hushållssysslor, hjälp med mat, hygien, av- och påklädning, utflykter och omvårdnad.
Kunden har beslut om aktiv natt så det är viktigt att du har vana av aktiv nattarbete.
Då kunden är känslig för doft och pälsdjur är det viktigt att du inte har djur eller använder starka dofter.

Vi söker en assistent som kan jobba fast rad på ca 50% och även kunna ställa upp vid behov. Vi söker dig som är initiativrik, ansvarstagande, flexibel, positiv och lyhörd. Obehindrat tal och förståelse för det svenska språket efterfrågas.

Arbetspassen är förlagda på kvällar 16.00-21.00 och även en lördag i månaden 09.00 - 21.00.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes

Kommun: Avesta Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Assistans för Dig söker nu fler personliga assistenter till en sprallig ung tjej som bor med sin familj i centrala Avesta.

Flickan har Dravets syndrom och innefattar bland annat epilepsi och lindrig intellektuell funktionsnedsättning. Detta gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Vi söker dig som är lekfull, initiativrik och uthållig. Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller att använda tecken/bilder som stöd i kommunikation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Assistansen utförs där flickan befinner sig, det kan vara i familjens hem likväl som på någon fritidsaktivitet. Körkort är ett krav.

Flickan har assistans dygnet runt, arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, helg och aktiv natt. Tillträde enligt överenskommelse, rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarjobb i Valdemarsvik som personlig assistent

Kommun: Valdemarsvik Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Vill du jobba några dagar i sommar?
Är du noggrann, lyhörd och vill ha ett arbete som gör skillnad?

Då kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent som kan arbeta vid behov hos en kvinna i Valdemarsvik under sommarmånaderna. Som assistent är du delaktig i kvinnans vardag. Du kommer att hjälpa henne att sköta hemmet, följa med på läkarbesök och ärenden samt stötta vid hygien och sjukgymnastik. Kvinnan bor nära fina promenadstråk och kommer gärna ut på promenader när vädret tillåter. För att trivas i tjänsten tror vi att du har humor, är självgående och har en del livserfarenhet.

Anställningen är en timanställning vilket betyder att du tillfrågas om pass vid ordinarie assistenters semester, vid sjukdom eller dylikt. Ett jobb som är perfekt att kombinera med ett annat deltidsjobb, studier eller kanske för dig som är nybliven pensionär men som vill jobba lite ibland. Arbetstiderna varierar men du börjar som tidigast kl. 08.00 och slutar senast kl. 19.30. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta både på helger och vardagar.

Arbetsplatsen är rökfri.
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes, sommarjobb!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Assistans för dig söker nu timanställda personliga assistenter till en av våra kunder. Kunden är en man i 60-årsåldern som bor i närheten av Bankekind utanför Linköping.

Kunden är rullstolsburen efter en arbetsolycka. Som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, förflyttningar och matlagning till allehanda hushållssysslor.

Att träna rehabiliterande är en viktig del i kundens vardag, som personlig assistent förväntas du vara behjälplig med genomförande av KP-övningar, gångträning med rollator samt vid träning i simbassäng.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför din roll som assistent.

Arbetstiderna är främst förlagda 07:30-18.00, vardagar och helg, men kan variera utefter kundens behov. Som timanställd under sommaren arbetar du extra vid behov och då arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid under vardagar och helg ser vi gärna att du är flexibel.

Kunden bor på en gård på landet och har flera hundar varpå du som söker inte kan vara allergisk mot pälsdjur.
Det är ett krav att du som söker har körkort och egen bil då det krävs för att ta sig till arbetsplatsen.
Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Tillträde efter överenskommelse, introduktion kommer att hållas innan påbörjad anställning.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Gör ansökan

Timvikarierande personlig assistent i Eskiltuna

Kommun: Eskilstuna Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarierande personlig assistent åt en kvinna i Eskilstuna. Kunden har MS och använder rullstol och behöver hjälp med vanligt förekommande praktiska göromål i vardagen. Kunden uppskattar bland annat att gå ut på promenader, gå på stan och ta en fika.

Arbetspassen är förlagda måndag-fredag mellan 10:30-16:30. Vi erbjuder en timanställning som successivt förlängs och med start omgående.

Personen vi söker bör vara trygg i rollen som personlig assistent, ha skinn på näsan, positiv energi, god initiativförmåga och vara lyhörd inför kundens behov. Det är mycket meriterande är att du tidigare har erfarenhet från vård och omsorg men det är inte ett krav. Kunden ser gärna kvinnliga sökanden som behärskar det svenska språket väl. Att personkemin stämmer är av yttersta vikt.

Rekryteringen kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad och positiv tjej söker personlig assistent

Kommun: Kil Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Assistans för dig söker för kunds räkning en personlig assistent till en 8-årig flicka. Flickan bor tillsammans med sin familj i en villa i lantlig, mysig miljö mellan Kil och Karlstad. Hon är född med ett ovanligt syndrom som bl.a. gör att hon har nedsatt muskelstyrka samt epilepsi och behöver således tillsyn samt hjälp och stöttning med allt i sitt vardagliga liv. Hon är en glad och positiv tjej med sprudlande energi. Som assistent har man tillsyn vid vila och lugna aktiviteter hemma, samt hänga med både i lek och aktiviteter som ibland sker utanför hemmet. Hon är intryckskänslig och därmed behövs mycket vila med lugn och ro. Flickan har inte ett talspråk men full språkförståelse och kommunicerar med TAKK.

Vi söker dig som har erfarenhet som personlig assistent samt/eller omsorgsarbete, gärna med barn. Du som person bör vara ansvarstagande, lyhörd och ödmjuk. Det är meriterande om du har erfarenhet av TAKK, men inget krav. Stor vikt läggs på personkemi. Då det finns både hund och katt i hemmet bör du inte vara allergisk. Vi vill också att du är rökfri. Arbetet sker främst i flickans hem. Körkort är en fördel, men inget krav.

Du som söker kan gärna ha en annan huvudsaklig sysselsättning och se detta som ett extraarbete. Ett perfekt arbete vid sidan av studier. Arbetspassen är förlagda på främst eftermiddagar ca 1 eftermiddag/vecka. Start omgående. Önskvärt att du kan jobba i sommar men vi söker någon som jobbar kvar även på längre sikt.

Låter detta intressant? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev. Bifoga även utdrag ur belastningsregistret i samband med din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent till 50 årig man

Kommun: Kristianstad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Vi söker timvikarier som kan arbeta vid behov men med chans till en mindre visstidsanställning ca 50 %

Är du social, sportintresserad och vill göra skillnad för en människa så kan detta vara något för dig. Kunden är en 50 årig man boende i Åhus, han är halvsidesförlamad efter en stroke för några år sedan och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Som assistent arbetar du tillsammans med kunden utifrån hans behov och hjälper till med bla personlig hygien, omvårdnad, matlagning och mediciner genom handräckning.

Stålyft används vid förflyttningar och erfarenhet av hjälpmedel är mediterande.

Passen är förlagda dagar/kvällar ungefär mellan kl 08.00-19.30 alla dagar i veckan.

Det är viktigt att du som person är lugn, trygg och flexibel. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten och att personkemin med kunden känns bra för båda parter. Du söker ett arbete som är varierande på en arbetsplats där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som han själv vill leva utifrån hans förutsättningar.

Tillträde till tjänsten efter överenskommelse, urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du ha ett givande arbete i ett trevligt assistansuppdrag i sommar?

Kommun: Arvika Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Vi söker nu duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter till en ung kvinna i Åmotfors. Vår kund tycker om djur och katt finns i hushållet. Hon är också aktiv och åker gärna på utflykter och ärenden, vilket givetvis inte är fallet under tiden det råder hög smittrisk pga corona, men vi föredrar ändå att du som söker även har körkort.

Arbetet som personlig assistent kräver ofta att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel. Schemat hos kunden är utformat så att man arbetar dygnspass 17-17 med sovande jour på natten och vi föredrar att du som söker har möjlighet att arbeta enligt befintligt schema.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans men det är inte ett måste. För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov.

Du som är intresserad av ett sommarvikariat eller timanställning hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet.
Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande och det kan finnas möjlighet till timvikariat redan nu.

Gör ansökan

Man i Löddeköpinge söker assistenter för timanställning i sommar

Kommun: Kävlinge Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Assistans för dig söker nu trevliga och initiativrika assistenter till en man i 70-årsåldern. Mannen bor i villa i Lödde tillsammans med sin hustru. Han tycker om att med assistentens hjälp sköta om sin trädgård eller köra en runda med bilen.

Till följd av MS har manne behov av hjälp med all personlig omsorg, förflyttningar, aktiviteter, matsituationer osv. Taklift används vid alla förflyttningar, mannen är rullstolsburen. Viss dubbelassistans utförs, men i huvudsak arbetar man själv.

Vi söker nu assistenter för timanställning under sommaren samt framöver vid behov. Arbetspassen är förlagda från kl. 8.00 till kl. 23.00 alla dagar i veckan men är uppdelade på olika vis olika veckodagar.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg är meriterande. Dock är det personkemin mellan dig och mannen och hans hustru som kommer att vara avgörande för om du är rätt person för arbetet.
Önskvärt att du har körkort då assistent kör mannens bil ibland i tjänsten.

Urval sker fortlöpande och vi önskar så snabbt som möjligt kunna rekrytera för att introduktion ska kunna ske inom kort.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Letar du fortfarande efter sommarjobb? Se hit!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Vill du vara med och skapa meningsfullhet och trygghet för en äldre kvinna 75+?
Vill du ingå i en härlig arbetsgrupp med bra sammanhållning?
Är du reda att starta omgående?
Om du svarar JA på ovan frågor kan denna tjänst vara något för dig!

För kunds räkning söker vi nu sommarvikarier med start omgående.
Uppdraget ligger strax utanför Linköping i ett lugnt och trevligt villaområde. I arbetet ingår hjälp med det mesta såsom hushållssysslor, påklädning, personlig hygien, sårvård, toalettbesök, förflyttningar m.m.

Du som söker är gärna en erfaren kvinna, men vi tar självklart emot ansökningar av alla oavsett könsidentitet och uttryck. Har du erfarenhet från vårdyrket och sårvård är det meriterande.

Arbetstiderna är vanligtvis förlagda 7:30-13:30 och 16:00-22:00 vardagar och helger, men kan variera. Vi söker dig som kan hoppa in vid ordinarie personals sjukdom och ledigheter samt fast schemarad under juli månad. Stor chans till förlängning finns till hösten.

Körkort, tillgång till bil samt goda kunskaper i det svenska språket är en förutsättning för att kunna arbeta i detta uppdrag.

Låter detta intressant och något som skulle passa dig?
Vänta inte med att söka då rekrytering sker löpande och tjänsten behöver tillsättas omgående.
Vi ser framemot din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent på fast schemarad

Kommun: Västerås Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 50-årsåldern i Västerås. Mannen bor ensam i en lägenhet och är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport. Utöver det gillar han träning, vara ute på olika aktiviteter eller bara vara hemma och ta det lugnt. Mannen har haft stroke, har afasi samt epilepsi. I arbetet som personlig assistent fungerar du som mannens förlängda armar och ben vilket innebär att du ska assistera honom med sådant som han skulle ha gjort själv om han inte hade personlig assistans. Detta innebär bland annat att vara behjälplig vid förflyttningar och att följa med på olika aktiviteter såsom träning. Mannen behöver också viss praktisk hjälp såsom stöttning vid av- och påklädnad, matlagning, städning med mera.

Vi söker dig som är lugn, tålmodig och ansvarstagande. Eftersom mannen har afasi behöver du ha ett pedagogiskt tänkande och vara tydlig på ett ödmjukt sätt samtidigt som du tycker att det är kul att hjälpa honom att utveckla kommunikationen. Tidigare erfarenhet av afasi eller att ha arbetat med personer som haft stroke är ett stort plus.

Arbetstiderna är förlagda kl. 09:00-18:00 och 18:00-09:00 (7,5 timmar väntetid/jour nattetid) alternativt att man arbetar dygn. Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

PA sökes under sommaren och även som timvikarie en bit utanför Enköping!

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Har du en positiv inställning till livet? Söker du efter ett meningsfullt arbete samt är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet?
Då tycker jag att du skall söka tjänsten.

Du kommer jobba som personlig assistent till en av våra kunder som är boende på landet 1 mil utanför Enköping, därav körkort krävs.
Kunden är högersidigt förlamad och har Afasi efter en stroke.

Som personlig assistent kommer du att utgöra ett stöd till mannen i hans dagliga liv och vid olika praktiska göromål. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa mannen med personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden.
Du som söker bör vara ansvarstagande och ordningsam samtidigt som du uppskattar ett arbetsklimat där humor är viktigt. Vi ser gärna att du är en följsam och lättsam person som kan ta initiativ och arbeta självständigt samt att du alltid har kundens bästa i åtanke. Som person måste du vara trygg i dig själv och kunna behålla ditt lugn i alla situationer som kräver det.

På grund av arbetets karaktär och vikten av att du och kunden förstår varandra utan problem så är det ett krav att du talar flytande svenska.
På arbetsplatsen finns hund, du bör därmed inte vara hundrädd eller ha några allergier.

Vi vill att du ska kunna vara flexibel och ibland ha möjlighet att komma in och arbeta med kort varsel. Arbetstiderna är förlagda både på dag- och nattetid och vi förutsätter att du kan arbeta även på helger.

Rekrytering sker i samråd med kunden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Glad 11-åring söker erfarna samt engagerade sommarvikarier

Kommun: Norrköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Jobbet är roligt, ansvarsfullt, klurigt, mysigt och stimulerande i både hjärta och hjärna.

Stor noggrannhet krävs och så får man äran att lära känna en underbar glädjespridare till unge bakom sina hjälpbehov.

/ Ovanstående är skrivet av en assistent som arbetat med pojken i 6 år.

Assistans för dig söker nu nya assistenter till en av våra kunder. Kunden är en pojke i 11-årsåldern som bor med sin familj i centrala Norrköping. Pojken har flera funktionsvariationer och således ett omfattande hjälpbehov. I arbetet ingår bland annat hjälp med personlig omsorg, medicinering, intag av sondnäring via PEG, förflyttningar samt allt annat som pojken behöver för att ha en fungerade vardag och god livskvalitet.

Vi söker assistenter som är trygga och strukturerade och noggrant utför de arbetsuppgifter som ingår. Vi söker dig som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete. Du ska vara lyhörd inför kundens behov och önskemål. Du kommer att arbeta i ett hem och i en arbetsgrupp där det är högt i tak, med bra sammanhållning och mycket humor. Det är därför viktigt att du som person är öppen, positiv och engagerad.

Vi söker dig med yrkeserfarenhet och/eller vana av egna barn. Utbildning och yrkeserfarenhet inom vård/omsorg är meriterande men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetspassen är förlagda till dagtid, kvällstid och natt blandat och det är därför viktigt att du är flexibel både gällande arbetstider och arbetsuppgifter. Vi söker just nu timvikarier som kan jobba vid behov.

Är du intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan omgående. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet. Du kan beställa via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Extrajobb som personlig assistent - Trosa!

Kommun: Södertälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Assistans för dig söker nu personlig assistent till en kvinna, 66 år. Kvinnan bor i Stockholm under vardagarna men spenderar sin sommar och sina helger i Trosa, längre veckor under terminerna i Trosa förekommer också. Det innebär för dig som personlig assistent behöver kunna åka till både Stockholms innerstad och Trosa utan svårigheter. En perfekt kombination som vill ha variation i sitt arbete. Annonsen är publicerad i Södertälje för att kunna nå ut till fler som kan tänka sig att pendla både till Stockholm och till Trosa.

Viktigt: Från 1 juni till 31 augusti befinner sig de i Trosa.

Kvinnan har en progressiv Atypisk Parkinson (MSA) och är rullstolsburen. I arbetet som personlig assistent fungerar du som kvinnans förlängda armar och ben vilket innebär att du assisterar henne med sådant som hon skulle ha gjort själv om hon inte hade personlig assistans. Du kommer att vara en stor pusselbit i arbetet för att fullgöra kvinnans omsorgsbehov och därmed behöva samarbeta med hemtjänst.

Du som söker bör ha lite skinn på näsan, vara ansvarstagande, ha ett positivt förhållningssätt samt vara initiativtagande. Att kunna se och förstå ett hjälpbehov innan det uppstår är A och O, att kunna vara lyhörd i alla moment.

Att arbeta som personlig assistent innebär att du blir en del av en annan persons liv, det är en balansgång mellan vara socialt framåt och kunna agera snabbt samtidigt som du kan behöva lämna utrymme åt den enskildes privatliv. Du behöver kunna samarbeta och vara lyhörd men även ta ansvar och äga ditt arbete. Du som söker bör ha den fysiska styrkan att klara av manuella lyft. Flytande kunskaper i det svenska språket är ett krav.

Arbetstid 07:45-14:55 måndag-söndag.

Tidigare omsorgserfarenhet och utbildning inom vård och omsorg är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Vi söker efter ett långsiktigt samarbete.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. När du skickat in din ansökan ber vi dig även inhämta ett personbevis från Skatteverket https://skatteverket.se/4.18e1b10334ebe8bc80001262.html, vi har som rutin att inhämta personbevis på alla våra anställda. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad och entusiastisk personlig assistent söker till 8-åring i Lidingö

Kommun: Lidingö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Söker du ett givande och roligt extrajobb? Är du kreativ och har barnasinnet kvar? Har du en positiv inställning till livet? Gillar du att jobba med barn? Då tycker jag att du ska söka till denna tjänst.

Nu söker assistans för dig en personlig assistent som vill jobba extra på helger och eventuellt någon extra pass på kvällen. Kunden är en 8-årig som bor i Lidingö tillsammans med sin mamma. Pojken har Autism och ADHD och behöver en personlig assistent som kan följa med på olika aktiviteter och vara en hjälpande hand i vardagen. Pojken är aktivt och gillar att leka och därför är det meriterande att du har barnasinnet kvar och att du tidigare har jobbat med barn.

Vidare ser vi gärna att du är energisk, glad och ansvarsfull person, du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det, pojken är impulsiv och kan springa iväg. Kräver därför full uppsikt.

Pojken talar både svenska och engelska och därför är det viktigt att du behärskar båda språken.
Tjänsten är till att börja med varannan helg, lördag och söndag. Det kan komma att utökas till en eller två vardagskvällar i veckan.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vi söker timvikarier med en chans till en fast tjänst på Tjörn!

Kommun: Tjörn Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent för extraarbete med eventuell chans till fast schemarad på ca 50%, kvinna är bosatt i Höviksnäs, på Tjörn.

Kvinnan är rullstolsburen, har epilepsi som grundsjukdom samt följdkomplikationer av en stroke. Som hennes personliga assistent kommer du att vara behjälplig med bland annat handräckning, hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien. Kvinnan har ett intresse för matlagning och att spela sällskapsspel.

Vi söker dig som är positiv och lyhörd. Då vissa kognitiva funktioner påverkades av stroken, är det viktigt att du är en lugn person som kan stötta kvinnan i olika moment i hennes vardag. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och personkemin mellan dig och kvinnan, som kommer att vara nyckeln till ett långvarigt samarbete.

Kvinnan ser gärna kvinnliga sökande. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarvikarier sökes till en flicka i Uppsala!

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Assistans för dig söker personlig assistent till en 4-årig flicka i Uppsala. Vill du dessutom vara en del av hennes härliga assistansgrupp? Då tycker jag att du ska söka tjänsten redan idag!

Flickan bor tillsammans med sina föräldrar och syskon. Du kommer hjälpa henne med all omvårdnad, förflyttning, sondmatning, träning samt kommunikation med andra m.m.
Som personlig assistent är du med och skapar en trygg och trivsam vardag för flickan under dem förutsättningar som finns. I dagsläget behöver vi förstärka hennes assistansteam och erbjuder inledningsvis en timanställning med möjlighet till visstidsanställning enligt schema.

Arbetstiderna är varierande och passen är förlagda till mellan dag 08:00-15:00 förmiddag/kväll 15:00-22:00 natt 22:00-08:00 samt helger.
Vi söker främst sommarvikarier men möjlighet för att arbeta som timvikarie finns.

Erfarenhet av att arbeta med olika hjälpmedel såsom andningshjälpmedel (Optiflow, Syrgas och inhalationer), slemsugning samt byte/tömning av stomipåse är meriterande men inget krav så länge du är snabblärd och godtar goda råd som kommer från arbetsledaren eller andra assistenter som känner flickan väl.

Vidare talar du flyttande svenska, är flexibel och kan resa inom Sverige men även utomlands. Som person är du flexibel, lyhörd och stresstålig samt visar respekt för individen, assistansgruppen och anhöriga. Du har en positiv inställning, är driven och framåt samtidigt som du är lugn och ödmjuk.

Då familjen önskar endast kvinnliga sökanden är detta ett krav. Du ska även kunna uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister samt kunna uppge minst två närliggande referenser.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-form) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB

Gör ansökan

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt arbete?

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Vill du vara med och skapa meningsfullhet och trygghet för en kvinna 75+?
Vill du ingå i en härlig arbetsgrupp med bra sammanhållning och som ställer upp för varandra ?

Detta uppdrag ligger strax utanför Linköping i ett lugnt och trevligt villaområde. I arbetet ingår hjälp med det mesta såsom hushållssysslor, påklädning, personlig hygien, sårvård, toalettbesök, förflyttningar m.m.

Du som söker är gärna en erfaren kvinna, men vi tar självklart emot ansökningar av alla oavsett könsidentitet och uttryck. Har du erfarenhet från vårdyrket och sårvård är det meriterande.

Arbetstiderna är vanligtvis förlagda 7:30-13:30 och 16:00-22:00 vardagar och helger, men kan variera. Vi söker dig som kan hoppa in vid ordinarie personals sjukdom och ledigheter under vår och sommaren 2021 med chans till förlängning till hösten.

Körkort, tillgång till bil samt goda kunskaper i det svenska språket är en förutsättning för att kunna arbeta i detta uppdrag. Du som söker bör också vara ostraffad.

Låter detta intressant och något som skulle passa dig?
Vänta inte med att söka då rekrytering sker löpande och tjänsten behöver tillsättas omgående.

Gör ansökan

Tim- och sommarvikarier till roligt uppdrag utanför Tranås!

Kommun: Tranås Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2021-07-01

Vi söker nu en ansvarsfull, initiativtagande person till ett roligt uppdrag som personlig assistent till en 19-årig kille!

Kunden bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. I det vardagliga arbetet ingår att hjälpa kunden med bland annat förflyttningar, hygien och vid aktiviteter. Kunden är en aktiv kille som gillar att bada, lyssna på musik och hitta på andra saker utanför hemmet. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort engagemang, är ansvarsfull, initiativtagande, lyhörd och flexibel. Kunden har inget tal, det är därför extra viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård/omsorg men stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt lämplighet.

Vi söker timanställda personliga assistenter som har möjlighet att täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro samt arbeta under sommarmånaderna. Arbetstiden är förlagd till dagtid kvällstid och nattetid både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Det förekommer dubbelbemanning.

Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor på landet utanför Tranås. Du som söker tjänsten behöver även tåla pälsdjur då familjen har hund.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du jobba som personlig assistent till en glad pojke i Sollentuna

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-07-01

Assistans för dig söker duktiga assistenter till en glad pojke som bor i Sollentuna villastad tillsammans med sin familj.

Arbetstiderna är varierande med arbetstid på dag, natt och även helg. Vi söker dig som vill stå som timanställd men på sikt även några fasta pass om allt funkar bra. Vi söker sig som är initiativrik, ansvarstagande och vill ge det lilla extra för att sätta en guldkant på kundens vardag.
Tider 8:00-13:45,13:45-20:00 och 22:00-08:00,

Kunden är en glad kille som bor tillsammans med sin familj i Sollentuna villastad. Han tycker om att vara ute på promenader, bada och att leka och busa. Han har ett stort omvårdnadsbehov, epilepsi och infektionskänslighet. Du kommer att hjälpa till med till exempel förflyttningar, vid matsituation och med sjukgymnastik.

För att passa i rollen som assistent behöver du ha en stor ansvarskänsla, vara initiativrik och lugn. Du har en stor lyhördhet och vet när det är dags för att vara lite i bakgrunden alternativt vara framåt och ta egna initiativ. Då kunden har ett stort omvårdnadsbehov och använder olika hjälpmedel är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom vården. Vi letar efter dig som ser långsiktigt på arbetet.

Obehindrat tal och förståelse för det svenska språket efterfrågas.

Vi söker dig som kan börja omgående.
Vi rekryterar löpande så skicka in ditt CV redan idag.

Gör ansökan

Vill du ha jobba extra som personlig assistent åt en 10 årig pojke?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-07-01

Assistans för dig söker dig som vill ha ett givande och roligt extrajobb som personlig assistent till en 11-årig kille som bor i Skarpnäck tillsammans med sin familj.

Pojken har autism, en intellektuell funktionsnedsättning samt språksvårigheter och behöver därför hjälp och stöd i sin vardag. Vi vill att du som assistent ska aktivera honom och att ni ska hitta på roliga saker tillsammans.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta under Juli månad samt som timvikarie framöver .Vi ser därför gärna att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel.

Vi söker en assistent som är ansvarsfull och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler från kunden då hans språk är bristfälligt. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek. Du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det, pojken är impulsiv och kan springa iväg, kräver därför full uppsikt.

Vi ser gärna att du har kunskap om autism och har erfarenhet av att ha arbetat med barn. Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten.

Övrigt:
- Rökfri arbetsplats.
- Det förekommer en del dokumentation därför krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes hos 12-årig pojke i centrala Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-07-04

Assistans för dig söker nu ödmjuka och snälla personliga assistenter till en pojke i 12-årsåldern i Göteborg. Vill du ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens liv. Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och psykiska funktionsnedsättningar med bland annat epilepsi, problem med andningen och infektionskänslighet till följd. Han är också mycket begränsad i sin kommunikationsförmåga, men gillar när man pratar, sjunger och läser för honom.

Han kan bli plötsligt sjuk, och därför är det viktigt att du är trygg i dig själv och kan agera snabbt om situationen kräver. Till vardags handlar tjänsten dock om att förgylla livet för en pojke som trots alla sina odds är väldigt nöjd med sitt liv.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent, arbete med svårt sjuka barn eller utbildning inom vård och omsorg är starkt meriterande. Viktigast är dock att du har hjärtat på rätt ställe.

Vi söker dig som kan arbeta dagpass och nattpass, arbetspassen är förlagda både under vardag och helg. Tjänstgöringsgraden kommer vara mellan 80 och 90 procent.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Sommarvikarier till Norrköping

Kommun: Norrköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-07-05

Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent till våra kunder i Norrköping med omnejd under sommarmånaderna! Vi söker dig som kan arbeta i sommar och även hoppa in med kort varsel vid sjukdom hos ordinarie personal. Chans till fast rad och fortsatt vikariat till hösten finns hos flera av våra kunder.

Som assistent fungerar du som kundens förlängda armar och ben. Beroende på vem du arbetar hos handlar arbetsuppgifterna bland annat om att stötta vid aktiviteter, utföra hushållssysslor, hjälpa till att föra kundens talan samt stötta vid personlig hygien.

Som assistent behöver du vara empatisk, inlyssnande och engagerad i ditt arbete. Du behöver inte ha erfarenhet sen tidigare, viljan att lära är det viktigaste! Innan du börjar arbeta erbjuds du självklart introduktion för att du ska känna dig trygg i dina arbetsuppgifter.

Låter det som jobbet för dig?
Skicka in en ansökan där du berättar kort vem du är och vad du har för arbetslivserfarenhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till tjej i Sandviken med start omgående!

Kommun: Sandviken Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2021-07-08

Ser du möjligheter i stället för problem? Är du pigg, glad och nyfiken på livet men samtidigt en lugn och trygg person som jag kan lita på?

Jag är en tjej på 27 år som bor i egen lägenhet i Sandviken.

Jag söker nu en vikarierande assistent pga. föräldraledighet men även timvikarier.

Jag är en glad, positiv och social tjej som tycker om när det händer saker och ting. Jag tycker om att rida, bada och lyssna på musik. Jag går gärna på bio och fikar med mina kompisar.
Jag Behöver hjälp med stöttning i alla mina sysslor som personlig omvårdnad, kommunikation, vardagslivet samt övriga rutiner som ingår i mitt liv. Min assistent följer med mig på alla mina aktiviteter samt när jag är på daglig verksamhet i Sandviken.

Du som söker är en ansvarsfull och ordningsam tjej som är lyhörd och flexibel vad det gäller mina behov samt arbetsuppgifter, du är trygg i dig själv och följer de upprättade rutiner som finns hos mig.

Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en fördel men inget krav, det viktiga är att personkemin stämmer.

Det är ett krav att du som söker är tjej, rökfri och talar god svenska.

Arbetstiderna är främst förlagda till dygnspass 08:00-08:00, med vakna nätter. Vi kommer att rekrytera löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Vi söker personliga assistenter på schema till ettårig flicka i Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-07-10

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en ettårig liten flicka i Göteborg som behöver tillsyn/bevakning dygnet runt.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och som kan bevara lugnet i stressade situationer. Du är trygg i rollen som assistent och har förmågan att ligga steget före och ta initiativ. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig, utbildad undersköterska, har erfarenhet av arbete med barn med multisjukdom och/eller har tidigare erfarenhet av yrket som personlig assistent - men det är inget krav. Det viktiga är att du är engagerad och noggrann i ditt arbete och är lyhörd för flickans behov. Det är ett krav att du är rökfri.

Vi söker dig som vill arbeta på en fast schemarad. Då flickan har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vi söker timvikarie som personlig assistent till ettårig flicka i Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-07-10

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en ettårig liten flicka i Göteborg som behöver tillsyn/bevakning dygnet runt.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och som kan bevara lugnet i stressade situationer. Du är trygg i rollen som assistent och har förmågan att ligga steget före och ta initiativ. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig, utbildad undersköterska, har erfarenhet av arbete med barn med multisjukdom och/eller har tidigare erfarenhet av yrket som personlig assistent - men det är inget krav. Det viktiga är att du är engagerad och noggrann i ditt arbete och är lyhörd för flickans behov. Det är ett krav att vara rökfri.

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarier och kan hoppa in med kort varsel. Då flickan har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till man i Växjö

Kommun: Växjö Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2021-07-11

Vi söker personliga assistenter till vår kund i Växjö. I dagsläget söker vi assistenter för timanställning men med goda chanser till visstidsanställning.

Mannen är i 50-års åldern och bor med sin fru i ett hus i strax utanför Växjö. Till följd av sin sjukdom behöver han hjälp i sin dagliga livsföring, vardagliga familjeliv, aktiviteter samt med personlig omsorg. Kunden har ett stort hjälpbehov och behöver tillsyn all tid.

Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar med väntetid på natten.

Det finns djur i hemmet vilket innebär att du som assistent inte bör vara allergisk.

Körkort är önskvärt.

Vi söker dig som har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete och gärna kunskap om muskel och nervsjukdomar. Det är viktigt att du kan ta initiativ, men även kunna ta ett steg tillbaka när det krävs. Det kommer läggas stor vikt vid att personkemin känns rätt mellan båda parter. Du söker ett arbete som är varierande på en arbetsplats där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som han själv vill leva utifrån hans förutsättningar.

Tveka inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet. Ju mer fullständig din ansökan är desto större chans är att du blir kontaktad för en intervju. Tillträde enligt överenskommelse så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Kvinna i Billinge söker stabila assistenter med tjänstgöringsgrad på 10-60%

Kommun: Höör Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-07-11

Här finns en kvinna född 1970. Jag önskar att vår relation blir långvarig och trygg och därför är det av vikt att du är en lugn och stabil person. Du ser framemot ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna till stor del bygger på vad jag en viss dag behöver prioritera. Det är en stor fördel om du är van att ta tag i lite av varje. Det är viktigt för mig att du är en person som hanterar att ta en dag i sänder och som, liksom jag, uppskattar glädjen i att vara spontan. Mina intressen är många och varierar efter årstid. Jag är uppfinningsrik och utrustad med mycket tålamod men jag är inte någon tuffing.

En förutsättning är att din kropp inte hämmar dig. Det är vi tillsammans som ser till att mitt liv och din arbetsdag flyter på så bekymmersfritt som möjligt.

En personlig assistent behöver ibland kunna dra sig tillbaka och inte alltid ta plats, det är av yttersta vikt att du förstår varför det är viktigt i vissa situationer och att du inte tar illa upp. Jag kan med ditt stöd leva ett vanligt liv och jag vill att du ser på mig likadant som du ser på andra vuxna medelålders människor.

Att lära känna varandra är en process som måste få lov att ta tid. Det är viktigt för mig att vi tillsammans arbetar på att skapa trivsel för oss båda och mitt mål är att du ska se fram emot nästa arbetsdag.

Då jag har katt fungerar det inte om du är pälsallergiker eller rädd för katter. Jag röker inte och förutsätter att du som söker den här tjänsten inte heller är rökare.

Både män och kvinnor är välkomna att söka tjänst hos mig.
Söker både dig som vill ha ett fast schema på ca 60% , men också dig som kan tänka sig att hoppa in vid behov och vakanser.

Egen bil och körkort är ett krav.

Önskvärt om du hade kunnat starta omgående.

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till kvinna i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-07-11

Assistans för dig söker timanställd personlig assistent till en kvinna i 30-årsåldern i Lund. Kvinnan har assistans dygnet runt och arbetstiden är förlagd mellan kl. 08.30-08.30 (24 h). Vi ser gärna att du kan börja arbeta redan nu och hoppa in extra vid kollegors sjukdom och semester.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du den här kvinnan utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, träning, matlagning och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som hennes förlängda armar och ben. I arbetet ingår hantering av stomi, något du får utbildning i på plats.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är meriterande.
Körkort krävs. Icke rökare.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillsättning sker omgående.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarjobb som personlig assistent med möjlighet till jobb i höst!

Kommun: Vingåker Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2021-07-11

Letar du jobb till sommaren och vill ha ett arbete som gör skillnad?
Då kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent som kan arbeta vid behov hos en rullstolsburen man i Österåker i Vingåkers kommun under sommarmånaderna.

Som assistent är du delaktig i mannens vardag. Du kommer att hjälpa honom med vardagliga sysslor i form av att sköta hemmet, trädgården samt stötta vid hygien.

För att trivas i tjänsten tror vi att du har ett holistiskt synsätt och ett lugnt sinnelag. Det krävs ingen tidigare erfarenhet av arbete inom vården, det viktigaste är att personkemin mellan dig och vår kund stämmer.

Anställningen är en timanställning vilket betyder att du tillfrågas om pass vid ordinarie assistenters semester, vid sjukdom eller dylikt. Ett jobb som är perfekt att kombinera med ett annat deltidsjobb eller studier. Arbetstiderna kan varierar men är vanligtvis förlagda till dag och kvällar. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta både på helger och vardagar.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort och bil.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Gör ansökan

Sommarjobb som personlig assistent med möjlighet till jobb i höst!

Kommun: Örebro Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2021-07-11

Letar du jobb till sommaren och vill ha ett arbete som gör skillnad?
Då kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent som kan arbeta vid behov hos en rullstolsburen man i Österåker i Vingåkers kommun under sommarmånaderna.

Som assistent är du delaktig i mannens vardag. Du kommer att hjälpa honom med vardagliga sysslor i form av att sköta hemmet, trädgården samt stötta vid hygien.

För att trivas i tjänsten tror vi att du har ett holistiskt synsätt och ett lugnt sinnelag. Det krävs ingen tidigare erfarenhet av arbete inom vården, det viktigaste är att personkemin mellan dig och vår kund stämmer.

Anställningen är en timanställning vilket betyder att du tillfrågas om pass vid ordinarie assistenters semester, vid sjukdom eller dylikt. Ett jobb som är perfekt att kombinera med ett annat deltidsjobb eller studier. Arbetstiderna kan varierar men är vanligtvis förlagda till dag och kvällar. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta både på helger och vardagar.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort och bil.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Gör ansökan

Sommarjobb som personlig assistent med möjlighet till jobb i höst!

Kommun: Finspång Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-07-11

Letar du jobb till sommaren och vill ha ett arbete som gör skillnad?
Då kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent som kan arbeta vid behov hos en rullstolsburen man i Österåker i Vingåkers kommun under sommarmånaderna.

Som assistent är du delaktig i mannens vardag. Du kommer att hjälpa honom med vardagliga sysslor i form av att sköta hemmet, trädgården samt stötta vid hygien.

För att trivas i tjänsten tror vi att du har ett holistiskt synsätt och ett lugnt sinnelag. Det krävs ingen tidigare erfarenhet av arbete inom vården, det viktigaste är att personkemin mellan dig och vår kund stämmer.

Anställningen är en timanställning vilket betyder att du tillfrågas om pass vid ordinarie assistenters semester, vid sjukdom eller dylikt. Ett jobb som är perfekt att kombinera med ett annat deltidsjobb eller studier. Arbetstiderna kan varierar men är vanligtvis förlagda till dag och kvällar. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta både på helger och vardagar.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort och bil.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Gör ansökan

Sommarjobb som personlig assistent med möjlighet till jobb i höst!

Kommun: Katrineholm Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2021-07-11

Letar du jobb till sommaren och vill ha ett arbete som gör skillnad?
Då kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent som kan arbeta vid behov hos en rullstolsburen man i Österåker i Vingåkers kommun under sommarmånaderna.

Som assistent är du delaktig i mannens vardag. Du kommer att hjälpa honom med vardagliga sysslor i form av att sköta hemmet, trädgården samt stötta vid hygien.

För att trivas i tjänsten tror vi att du har ett holistiskt synsätt och ett lugnt sinnelag. Det krävs ingen tidigare erfarenhet av arbete inom vården, det viktigaste är att personkemin mellan dig och vår kund stämmer.

Anställningen är en timanställning vilket betyder att du tillfrågas om pass vid ordinarie assistenters semester, vid sjukdom eller dylikt. Ett jobb som är perfekt att kombinera med ett annat deltidsjobb eller studier. Arbetstiderna kan varierar men är vanligtvis förlagda till dag och kvällar. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta både på helger och vardagar.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort och bil.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Gör ansökan

Assistent varannan helg till 10 årig pojke

Kommun: Kristianstad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-07-12

Är du en pigg person som gillar lek, bus och att möjliggöra det för någon annan? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker personlig assistent till en kille på 10 år som bor norr om Kristianstad tillsammans med sin familj och keliga katt.
Killen är en pigg och glad 10-åring som till följd av CP-skada och utvecklingsstörning har behov av stöd och hjälp i sin vardag med bl.a. förflyttningar, viss personlig omsorg, leka, träna och göra roliga saker på sin fritid.
Han använder rullstol och har även andra hjälpmedel för att underlätta vardagen. Visst behov av stöd vid kommunikation föreligger också.

För att ta sig till kunden är det nödvändigt med tillgång till egen bil då busstrafiken är bristfällig.

Som person är du trygg och lugn men pigg på att leka och busa. Erfarenhet av arbete med barn eller personlig assistans är bra men inte nödvändigt för anställningen. Du är flexibel och ser möjligheter i livet och har en positiv framåtanda samt förmåga att komma på aktiviteter. Du röker inte och har god förmåga att kommunicera på svenska då då killen har kommunikationssvårigheter. Personkemin mellan dig och kunden samt kundens familj är av stor betydelse.

Vi erbjuder timanställning i uppdraget och arbetstiderna är företrädesvis förlagda på helger ca kl. 09.00-13.00. Variation kan förekomma och planering sker i samråd med föräldrarna och eventuellt kan ytterligare arbetspass erbjudas. Då kunden är ett barn är det ett krav att du i samband med intervju uppvisar utdrag från Polisens belastningsregister för arbete med barn inom LSS-verksamhet. Då det kan ta ett par veckor att få detta ombeds du att beställa detta direkt. Rekrytering sker fortlöpande i samarbete med familjen med tillträde omgående.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till 27-årig kvinna i Mölndal

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-07-12

Vi söker nu personliga assistenter till en 27-årig kvinna, boende i Mölndal.

Kvinnan har Dravets syndrom och epilepsi. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, på daglig verksamhet, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan tycker om musik, gå på bibliotek, bio och att bada.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning samt teckenkommunikation är meriterande, då du kommer vara en nyckelperson i kundens kommunikation. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden är väger tyngst.

Tjänsten är företrädesvis förlagd på vardagar mellan ca 08.30-17.00, då kvinnan vanligtvis vistas på daglig verksamhet. Vi ser dock att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår även under kvällstid, vid exempelvis sjukdom eller annan ledighet.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter i samma ålder med liknande intressen. Det är önskvärt att du har körkort och egen bil samt är rökfri.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.

Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till 60-årig man i Torslanda

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-07-12

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en man i 60 års-åldern, boendes i Torslanda tillsammans med sin familj. Mannen är rullstolsburen till följd av ALS och arbetsuppgifterna innefattar bland annat stöd och hjälp vid förflyttningar, träning, personlig hygien, hjälp med mat och dryck samt medicinsk utrustning och övriga allmänna arbetsuppgifter i hemmet.
Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen kan själv kommunicera via tal vad han vill göra och hur arbetet ska utföras. Mannens tidigare intressen har bland annat varit att läsa böcker, göra fisketurer, vara ute i naturen samt spela dataspel och se på anime.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Vi söker dig som vill arbeta som timanställd. Arbetstiderna är förlagda under dag och kvällstid.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Lyhörda och engagerade assistenter sökes till barnkund

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-07-14

Assistans för dig söker personliga assistenter till barnkund i Stockholms området. Barnet har andningsproblematik och således ett omfattande omvårdnads och tillsynsbehov.
Du behöver vara lyhörd för barnets behov, vara ansvarskännande samt kunna tala svenska och engelska flytande. Tjänsten är en timanställning, du bör kunna vara flexibel och kunna jobba kvällar och helger vid behov samt hoppa in med kort varsel. Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev.

Gör ansökan

En äldre kvinna i skärgårds stad söker personlig assistent!

Kommun: Vaxholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-07-14

Vi söker en ansvarsfull kvinnlig personlig assistent som kan tänka sig att ha sin arbetsplats i en av Stockholms skärgård städer. Beroende på var du bor så kan du kan ta båten till jobbet, men det fungerar lika bra att ta bussen dit.

Kundens intresse är kultur i form av klassisk musik, opera och litteratur. Kunden tycker även om att gå på utställningar, fika ute på lokal eller avnjuta en glass i parken.

Vi behöver dig under semestern samt som sjukvikarie. Fungerar samspelet mellan dig och kunden så är vi öppna för utökat arbete. Det finns även möjlighet till att jobba hos andra kunder hos oss på Assistans för dig.

Har du frågor så kontakta kund & personalansvarig Ekaterine de la Hoz på 08 572 367 34 arbetsledare Elisabeth Landgren tel.: 073 141 43 87

Kravspecifikation
• Svenska
• Lyhörd
• Ordningsam
• Gillar mat & bak
• Anpassningsbar & flexibel
• Glad, öppen och personlig till din natur
• Arbetsvillig

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till kvinna i Billinge

Kommun: Eslöv Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-07-15

Här finns en kvinna född 1970. Jag önskar att vår relation blir långvarig och trygg och därför är det av vikt att du är en lugn och stabil person. Du ser framemot ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna till stor del bygger på vad jag en viss dag behöver prioritera. Det är en stor fördel om du är van att ta tag i lite av varje. Det är viktigt för mig att du är en person som hanterar att ta en dag i sänder och som, liksom jag, uppskattar glädjen i att vara spontan. Mina intressen är många och varierar efter årstid. Jag är uppfinningsrik och utrustad med mycket tålamod men jag är inte någon tuffing.

En förutsättning är att din kropp inte hämmar dig. Det är vi tillsammans som ser till att mitt liv och din arbetsdag flyter på så bekymmersfritt som möjligt.

En personlig assistent behöver ibland kunna dra sig tillbaka och inte alltid ta plats, det är av yttersta vikt att du förstår varför det är viktigt i vissa situationer och att du inte tar illa upp. Jag kan med ditt stöd leva ett vanligt liv och jag vill att du ser på mig likadant som du ser på andra vuxna medelålders människor.

Att lära känna varandra är en process som måste få lov att ta tid. Det är viktigt för mig att vi tillsammans arbetar på att skapa trivsel för oss båda och mitt mål är att du ska se fram emot nästa arbetsdag.

Då jag har katt fungerar det inte om du är pälsallergiker eller rädd för katter. Jag röker inte och förutsätter att du som söker den här tjänsten inte heller är rökare.

Både män och kvinnor är välkomna att söka tjänst hos mig.
Söker både dig som vill ha ett fast schema, men också dig som kan tänka sig att hoppa in vid behov och vakanser.

Egen bil och körkort är ett krav.

Önskvärt om du hade kunnat starta hyfsat omgående.

Gör ansökan

Glad flicka i Lund söker timanställd personlig assistent

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-07-16

Assistans för dig söker en barnkär personlig assistent till en pigg tjej på tio år. Tjänsten är en timanställning och passar dig som har en annan huvudsaklig syssla eller som tex studerar. Eventuellt finns möjlighet till fasta pass.

Flickan har en CP-skada som gör att hon har svårigheter med sin fin- grov- och oralmotorik, men har ingen intellektuell funktionsnedsättning. Kommunikation sker med tecken och gester (TAKK). Som assistent stöder du henne i kommunikationen samt hjälper henne med förflyttningar, sondmatning, ät- och drickträning, personlig hygien samt på -och avklädning. Det är önskvärt om du har kunskaper inom TAKK. Ange isåfall detta vid frågan "Har du de språkkunskaper som efterfrågas i annonsen".

Flickan är en glad och smart tjej som bland annat tycker om att rita, berätta sagor, bygga och titta på film. Svårigheter med att kommunicera gör att flickan kommer behöva hjälp med att kunna leka med kompisar och gå på fritidsaktiviteter. Då flickan är pigg, älskar att leka, och tycker om allt det som många andra 10-åringar gillar, så bör du som assistent ha ett barnasinne men samtidigt vara uppmärksam, ansvarsfull och strukturerad. Det uppskattas om du har en positiv inställning, är framåt, samt tålmodig och ödmjuk. Stor vikt kommer även läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera mellan dig som assistent, flickan och hennes familj. Flickan bor med sin mamma och pappa i Lund.

Passen är förlagda till kvällar när hon kommer hem från skolan, samt på helger och lov.

Körkort är ett krav och du bör inte heller vara allergisk mot pälsdjur då familjen har djur.
Det är ett krav att du är rökfri.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. För att få arbeta med ett barn under 18 år behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Beställ det redan idag så det hinner komma i tid. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju.

Gör ansökan

Personlig assistent till pojke i Västervik

Kommun: Västervik Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2021-07-18

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till Västervik till en charmig pojke i ettårsåldern. Pojken behöver bland annat hjälp med tillsyn/bevakning samt intag av medicin och måltider via peg.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig, utbildad undersköterska och/eller har tidigare erfarenhet av yrket som personlig assistent. Vi tror att du som söker är en lyhörd person som är noggrann och engagerad i ditt arbete. Det är ett krav att du är rökfri. Körkort är meriterande.

Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Visstidsanställning 25-30% hos glad kvinna utanför Katrineholm

Kommun: Katrineholm Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2021-07-18

Assistans för dig söker personlig assistent till en positiv och levnadsglad kvinna som har MS. I dina arbetsuppgifter ingår vardagliga sysslor såsom städning, hjälp vid personlig hygien, matlagning osv. Erfarenhet av lyft är meriterande.

Vi söker dig som är pålitlig, social, lyhörd och som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete.
Tjänsten är en visstidsanställning på 25-30% med fast schemarad. Arbetstiderna är förlagda mellan 09.30-17.00 vardagar samt helger.
Chans till extra pass vid sjukdomar och vakanser finns också samt täcka upp för semester under veckorna 29, 30, 31 och 32.

Uppdraget kräver att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor ute på landet en bit utanför Katrineholm.

Låter det intressant? Tjänsten behöver tillsättas omgående, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma och ske innan ansökningstiden har gått ut.

Gör ansökan

Visstidsanställning 25-30% hos glad kvinna utanför Nyköping

Kommun: Nyköping Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2021-07-18

Assistans för dig söker personlig assistent till en positiv och levnadsglad kvinna som har MS. I dina arbetsuppgifter ingår vardagliga sysslor såsom städning, hjälp vid personlig hygien, matlagning osv. Erfarenhet av lyft är meriterande.

Vi söker dig som är pålitlig, social, lyhörd och som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete.
Tjänsten är en visstidsanställning på 25-30% med fast schemarad. Arbetstiderna är förlagda mellan 09.30-17.00 vardagar samt helger.
Chans till extra pass vid sjukdomar och vakanser finns också samt täcka upp för semester under veckorna 29, 30, 31 och 32.

Uppdraget kräver att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor ute på landet en bit utanför Nyköping.

Låter det intressant? Tjänsten behöver tillsättas omgående, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma och ske innan ansökningstiden har gått ut.

Gör ansökan

Personlig assistent till äldre kvinna i centrala Umeå, timvikariat

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2021-07-18

Assistans för dig söker en ansvarsfull assistent till en kvinna i 75-årsåldern i centrala Umeå. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning med allt i sin vardag, såsom personlig omvårdnad, hushållssysslor och att göra ärenden. Kundens sjukdomstillstånd kräver en låg ljudnivå och vissa dagar bara enkla samtal.

Vi söker en personlig assistent som kan arbeta som timvikarie både under och efter sommaren. Arbetstiderna är förlagda kl. 7:00 - 16:00 eller kl. 17:00 - 00:15 alla dagar i veckan.

Vi söker dig som har hög arbetsmoral och är van att sköta ett hushåll med allt vad det innebär. Du ska inte vara rädd för att jobba och ska varje dag visa engagemang för arbetet och för kunden. Det är ett stort plus om du har vana vid personlig omsorg och har tidigare erfarenhet av vård och omsorg. Att behärska det svenska språket flytande i tal är ett krav. Vi söker endast kvinnliga assistenter.

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till ung man i Laxå

Kommun: Laxå Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2021-07-21

Vi söker nu en engagerad, lugn och trygg assistent till en tjänst på mellan 80-100 % där du kommer att följa ett rullande schema. Arbetspassen är långa och löper över en hel dag, du bör därmed kunna arbeta från morgon till kväll. I och med de långa passen så har du då även mycket ledighet inplanerad på ditt schema.

Du som söker ska ha tålamod, vara ödmjuk och lyhörd som person. Du kan lyssna in och är öppen för människors olikheter. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att hjälpa kunden på bästa sätt. I arbetet som assistent finns du till hands vid såväl aktiviteter ute som när kunden befinner sig i hemmet. Promenader och utevistelse sker dagligen, detta oavsett väder. Matlagning är en av de hushållssysslor som utförs i det dagliga arbetet tillsammans med kunden.

Du får gärna ha teoretiska och praktiska förkunskaper om autism och gärna inom TAKK, tecken som stöd. Tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadssektorn eller som personlig assistent är meriterande men inget krav. Personlig lämplighet, lyhördhet och ett stort intresse för arbetet är allra viktigast. Arbetet hos kunden följer en tydlig metod, och det är viktigt att du som assistent visar lyhördhet och förståelse för arbetssättet.

Körkort är ett plus men inget krav.

Gör ansökan

Flexibla timvikarier till en kvinna i centrala Stockholm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-07-26

Assistans för dig söker nu Personlig assistent till 33 årig kvinna från 0% - 75% dag/kväll/natt och helgpass.

Som personlig assistent är du armar och ben och röst, hjälper till med dessa dagligen vardagliga sysslor så som städning, tvätta kläder, intimhygien, smink, frisyrfix och dusch mm. Du går med på sjukhus besök, sjukgymnast, besök på fotbollsmatcher när de sätter igång igen. Andra intressen för kvinnan är bland annat att lyssna på musik och böcker, gå på bio och teater samt vistas i Stockholms skärgård, där hon är 3 veckor varje sommar. Du arbetar aldrig ensam med kvinnan, hon har 2 assistenter hos sig per arbetspass.

Det är mycket daglig omvårdnad , träning och småpyssel, det är viktigt att du vill göra det där lilla extra. Du arbetar i kvinnans hem så det är viktigt att respektera detta och att du är aktsam om hennes personliga tillhörigheter, att hålla ordning och reda kommer naturligt.

Du är
- Empatisk, lyhörd, ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och social.
- Du har lätt för att ta egna initiativ.
- Pålitlig. Du kommer i tid, sjukanmäler dig i tid och ställer upp för dina kollegor.
- Talar svenska obehindrat.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent och har arbetat med personer utan verbal kommunikativ förmåga.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent till en 6-årig pojke i Varberg.

Kommun: Varberg Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2021-07-29

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 6-årig kille boendes i Varberg.

Som assistent åt pojken krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens vardag och för hans härliga familj.
Vi söker en timanställd som kan tänka sig att arbeta ca 10 h i månaden till att börja med. Passen kommer vara fördelande med 5h per tillfälle.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.
Meriterande om du kan tala Engelska.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-07-30

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-07-30

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

9-årig pojke söker personlig assistent i Upplands Väsby!

Kommun: Upplands Väsby Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-07-30

Söker du ett givande och roligt extrajobb? Är du kreativ och har barnasinnet kvar? Har du en positiv inställning till livet? Gillar du att jobba med barn? Då tycker jag att du ska söka till denna tjänst.

Nu söker assistans för dig en personlig assistent som vill jobba extra kvällar och helger. Pojken är en 9-årig som bor i Upplands Väsby tillsammans med sin mamma och bror. Pojken har Autism och ADHD och behöver en personlig assistent som kan följa med på olika aktiviteter och vara en hjälpande hand i vardagen. Pojken är aktivt och gillar att leka och därför är det meriterande att du har barnasinnet kvar och att du tidigare har jobbat med barn.

Vidare ser vi gärna att du är energisk, glad och ansvarsfull person, du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det, pojken är impulsiv och kan springa iväg. Kräver därför full uppsikt.

Pojken talar både svenska och arabiska och därför är det viktigt att du behärskar båda språken.
Tjänsten är till att börja med kvällar och helger.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-07-31

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-07-31

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent till charmig 11-årig kille (centrala Stockholm)

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-07-31

Jag är en charmig 12-årig kille som söker en personlig assistent för att hjälpa mig i min vardag. Jag har flera funktionsvariationer, inklusive autism med intellektuella svårigheter och begränsat språk. Jag bor med min kärleksfulla svensk/engelska familj och tycker om att lyssna på sagor, titta på film, sjunga, gunga, busa och att rida häst. I ditt jobb ingår bland annat att motivera mig, att laga min viktiga ketogena kost och medicin åt mig, att följa med mig till ridning ibland och ha kul med mig, så som att sjunga och busa.

Jag söker dig som älskar barn, är tillförlitlig, flexibel och lyhörd och har ett tydligt språk. Du jobbar självständigt, ansvarsfullt och prestigelöst. Jobberfarenhet med neurologiska nedsättningar och/eller TAKK samt användning av PEG är att föredra.

Tjänsten är på cirka 45 % där du jobbar både dagpass och nattpass på rullande schema. Tillträde juli/augusti med möjlighet till inskolning innan. Det förekommer både korta pass där du enbart behöver åka och hämta/lämna på skola samt långa nattpass. Flera helgpass förekommer.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag och personalaktiviteter. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna boendes i Söderort!

Kommun: Botkyrka Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-07-31

Har du en positiv inställning till livet? Söker du efter ett meningsfullt arbete? Är du ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet?
Då tycker jag att du skall söka tjänsten.

Nu söker Assistans för dig assistenter, till en kvinna boendes i Söderort. Kvinnan har en fysisk funktionsnedsättning, vilket gör att hon behöver stöd och hjälp i sin vardag. Hennes intressen är bland annat att umgås med vänner, vara utomhus, resa och promenera. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.
Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår. Arbetstiderna kan variera och är förlagda mellan cirka 08:00-16:00 och 19:00-08:00. Finns möjlighet att jobba hela passet eller ett pass.
På schemat förekommer även väntetid på natten!

Kunden söker främst kvinnliga assistenter.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV med en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

12-årig kille i Gävle söker personlig assistent!

Kommun: Gävle Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2021-08-02

Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder i Gävle!

Kunden är en snart 12-åring kille som gillar att hitta på saker. Han är en glad och skämtsam person som har ett stort sport- och musikintresse.

Vi söker dig som är social, glad och positiv till livet. Ordningsam, lättlärd och alltid steget före är även viktiga egenskaper hos dig som personlig assistent.
Arbetsuppgifterna innefattar allt i det vardagliga livet så som stöd och hjälp vid på- och avklädning, hygien, sondmatning, träning och övningar, fritidsaktiviteter och resor.
Erfarenheter av trakeostomi, sondmat, och hostmaskin är meriterande men inte ett måste då du får utbildning. Det viktigaste är att du och kunden trivs tillsammans och att du går in för arbetet helhjärtat.

Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällstid och natt. På dagtid följer du kunden i skolan och på fritiden. Under natten är du vid kundens sida med aktiv uppsikt och för att kunna vara direkt behjälplig om behov uppstår.

Vid anställning hos en kund som är minderårig krävs att du kan uppvisa utdrag från belastningsregistret innan anställning påbörjas. Då detta kan ha lång handläggningstid rekommenderar vi att du begär ut det redan nu om du är intresserad av tjänsten. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och hans vårdnadshavare och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi går endast vidare med rökfria kandidater.

Vill du ha ett roligt, varierande och ansvarsfullt arbete där du kan göra skillnad?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

16-årig tjej i Gävle söker personlig assistent!

Kommun: Gävle Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2021-08-02

Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder i Gävle!

Kunden är en snart 16-årig tjej som till hösten börjar första året på gymnasiet. Hennes stora intressen är sport och musik.

Vi söker dig som är social, glad och positiv till livet. Ordningsam, lättlärd och alltid steget före är även viktiga egenskaper hos dig som personlig assistent.

Arbetsuppgifterna innefattar allt i det vardagliga livet så som stöd och hjälp vid på- och avklädning, hygien, sondmatning, träning och övningar, fritidsaktiviteter och resor. Lyhördhet är av stor vikt i arbetet tillsammans med kunden då du är ett stort stöd i hennes kommunikation.

Erfarenheter av lyft, sondmat, BiPAP och hostmaskin är meriterande men inte ett måste. Det viktigaste är att du passar ihop med kunden och vill vara en del av hennes glada assistentgäng.
Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällstid och natt. På dagtid följer du kunden i skolan och på fritiden. Under natten är du vid kundens sida med aktiv uppsikt och för att kunna vara direkt behjälplig om behov uppstår.

Vid anställning hos en kund som är minderårig krävs att du kan uppvisa utdrag från belastningsregistret innan anställning påbörjas. Då detta kan ha lång handläggningstid rekommenderar vi att du begär ut det redan nu om du är intresserad av tjänsten. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och hennes vårdnadshavare och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi går endast vidare med rökfria kandidater.
Vill du ha ett roligt, varierande och ansvarsfyllt arbete där du kan göra skillnad?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Assistent sökes för arbete nattetid till 5-årig pojke utanför Falköping

Kommun: Falköping Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-08-08

Vill du bli en del av ett nytt och härligt team?

Assistans för dig söker nu en ödmjuka engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en pojke i fem års åldern, boendes utanför Falköping. Vill du ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!
I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens vardag. Pojken gillar bland annat att leka, gunga och sjunga. Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och stabil med båda fötterna på jorden. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Om du har barnasinnet i behåll är detta ett stort plus.

Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar. Pojken har epilepsi, immunbristsjukdom mm. och det är mycket viktigt med basala hygienrutiner på grund av hans infektionskänslighet samt att följa rutiner. Arbetet är emellanåt fysiskt krävande.

Vi söker dig som kan arbeta nattjänst med en arbetstid om snitt 35 timmar i veckan. Passen är förlagda vanligtvis mellan 22.00-07.00 på vardagar samt varannan helg.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig, pojken och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Utöver personkemin så är det viktigt att du som söker tjänsten är öppen för att lära dig nya arbetsmoment.

Arbetet kräver B-körkort samt tillgång till bil. Katt finns i hemmet.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Varmt välkommen med din ansökan redan idag för att få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Gör ansökan

25 årig kvinna i Solna söker ansvarsfulla mogna och empatiska assistenter

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-09-15

Hej!

Tillsammans med Assistans för dig söker jag två nya assistenter som vill jobba deltid hos mig.
Jag är en 25 årig tjej som bor med min familj i Solna. Jag kommunicerar på spanska, svenska och med teckenspråk. På fritiden älskar jag att sjunga, spela memory och tittar gärna på dramatiska filmer och telenovelas.

Jag har en neurologisk sjukdom som gör att jag har ett stort hjälpbehov i vardagen. Jag använder till största delen rullstol och behöver hjälp och stöd när jag ska gå eller förflytta mig. I övrigt behöver jag hjälp med det mesta i vardagen, såsom personlig hygien, hjälp vid måltider, av- och påklädning, hushållsarbete, aktiviteter med mera.

Jag letar efter en ny assistent med stort hjärta, som är empatisk, lyhörd och lugn och tycker om att motivera och peppa när det behövs.
Arbetet kan vara psykisk tungt. Du som söker denna tjänst behöver vara pedagogisk, omvårdande, flexibel och framförallt förstående. Du är social och inte rädd för att ta i när det kommer till lyft och träning med mig. Jag söker dig som är ungdomlig som person men som samtidigt är ansvarstagande. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan mig och den personliga assistenten är mycket viktig. Tidigare erfarenheter inom personlig assistans är meriterande men inte ett krav och talar du spanska och kan du teckenspråk är även det ett plus.

Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar således behöver du som söker tjänsten kunna vara flexibel. Om både du och kund trivs bra med varandra finns det chans till en visstidsanställning till hösten.
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Hund finns i hemmet

Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar således behöver du som söker tjänsten kunna vara flexibel.
Det är en deltidstjänst på ca 60-70 timmar i månaden med chans till att få extra pass.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan