headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 360 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Sundsvall och Umeå. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal (Vårdföretagarna-Kommunal) är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare. Vi erbjuder alla anställda årliga utvecklingssamtal och lönesamtal.

Vill du ingå i vårt team med omkring 65 kontorsanställda och 2 500 personliga assistenter?

Välkommen att söka en tjänst hos oss – välj ditt län nedan.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Personlig assistent sökes till man i Västerås

Kommun: Västerås Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2021-12-01

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 50-årsåldern i Västerås. Mannen bor ensam i en lägenhet och är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport. Utöver det gillar han träning, vara ute på olika aktiviteter eller bara vara hemma och ta det lugnt. Mannen har haft stroke, har afasi samt epilepsi. I arbetet som personlig assistent fungerar du som mannens förlängda armar och ben vilket innebär att du ska assistera honom med sådant som han skulle ha gjort själv om han inte hade personlig assistans. Detta innebär bland annat att vara behjälplig vid förflyttningar och att följa med på olika aktiviteter såsom träning. Mannen behöver också viss praktisk hjälp såsom stöttning vid av- och påklädnad, matlagning, städning med mera.

Vi söker dig som är lugn, tålmodig och ansvarstagande. Eftersom mannen har afasi behöver du ha ett pedagogiskt tänkande och vara tydlig på ett ödmjukt sätt samtidigt som du tycker att det är kul att hjälpa honom att utveckla kommunikationen. Tidigare erfarenhet av afasi eller att ha arbetat med personer som haft stroke är ett stort plus.

Arbetstiderna är förlagda kl. 09:00-18:00 och 18:00-09:00 (7,5 timmar väntetid/jour nattetid) alternativt att man arbetar dygn. Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till kvinna i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-12-02

Assistans för dig söker timanställd personlig assistent till en kvinna i 30-årsåldern i Lund. Kvinnan har assistans dygnet runt och arbetstiden är förlagd mellan kl. 08.30-08.30 (24 h). Vi ser gärna att du kan börja arbeta redan nu och hoppa in extra vid kollegors sjukdom och semester.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du den här kvinnan utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, träning, matlagning och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som hennes förlängda armar och ben. I arbetet ingår hantering av stomi, något du får utbildning i på plats.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är meriterande.
Körkort krävs. Icke rökare.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillsättning sker omgående.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad personlig assistent sökes till en 15 årig flicka.

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-12-02

Assistans för dig söker nu en personlig assistent som vill jobba extra till en 15-årig flicka i Huddinge. Då flickan behöver assistans dygnet runt behöver du vara flexibel och kunna jobba olika tider på dygnet.

Flickan är flerfunktionshindrad. Hon behöver ständig omvårdnad och tillsyn, därför ser vi gärna att du har vårderfarenhet och/eller erfarenhet av andningshjälp och slemsug. Flickan behöver hjälp med allt i sin dagliga livsföring. Bland annat hjälp med matning via PEG, personlig hygien och förflyttningar. Du kommer att bli en del av familjens liv och behöver därför vara en glad och aktiv person som tycker om att hitta på saker.
Flickan är en lugn tjej som tycker om musik och att läsa böcker.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!
Ytterligare information

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Gör ansökan

Extrajobba som personlig assistent till äldre kvinna i centrala Umeå!

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2021-12-03

Det perfekta extrajobbet för dig som studerar eller vill dryga ut inkomsten!

Assistans för dig söker en ansvarsfull assistent till en kvinna i 75-årsåldern i centrala Umeå. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning med allt i sin vardag, såsom personlig omvårdnad, hushållssysslor och att göra ärenden. Kundens sjukdomstillstånd kräver en låg ljudnivå och vissa dagar bara enkla samtal.

Vi söker personliga assistenter som vill jobba extra med start omedelbart. Arbetstiderna är förlagda kl. 7:00 - 16:00 eller kl. 17:00 - 00:15 alla dagar i veckan.

Vi ser gärna att du som söker uppfyller följande kriterier:
- Du har erfarenhet av vård och omsorg, gärna som personlig assistent eller inom äldreomsorg
- Du behärskar svenska språket flytande i tal
- Du har skinn på näsan och tar initiativ
- Du har hög arbetsmoral och är van att sköta ett hushåll med allt vad det innebär
- Meriterande om du har erfarenhet av MS

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

12-årig livlig flicka i Sollentuna söker personlig assistent

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-12-03

Assistans för dig söker personlig assistent till en flicka i 12-års åldern i Sollentuna som har omfattande tillsyns- och omvårdnadsbehov.
Flickan har flera diagnoser där huvuddiagnosen är Retts syndrom som bland annat innefattar autism.
Arbetet innebär främst att du gör olika aktiviteter med flickan efter skolan och under helger. Vi ser helst att du som söker tjänsten har erfarenhet och/eller utbildning för att arbeta med barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
Har du körkort är detta meriterande men inget krav.

Tjänsten är en timanställning, du bör kunna vara flexibel att jobba kvällar och helger vid behov samt hoppa in med kort varsel.
Tiderna under vardagar är mellan 14:30 till 18:00 men kan under vissa dagar förlängas om det skulle önskas. Helger 11:00 till 17:00.


Är du en energifull person med positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete? I så fall kan du vara personen vi söker!
Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare.

Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev

Gör ansökan

Personliga assistenter för timanställning sökes

Kommun: Höör Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Är du flexibel och har möjlighet att hoppa in och jobba extra då och då med kort varsel? Då är det kanske dig vi söker!

Vi söker nu lugna och stabila personer som kan hoppa in och arbeta extra som personliga assistenter, till en kvinna utanför Eslöv. Du behöver ha förmågan att kunna dra dig tillbaka och ha förståelse för att det är viktigt i vissa situationer och inte ta illa upp. Med ditt stöd kan kvinnan i fråga leva ett vanligt liv och för henne är det av största vikt att du ser på henne likadant som du ser på andra vuxna medelålders människor. Det är inget krav att ha arbetat inom vården tidigare. Personkemin är det som är avgörande.

Då arbetsplatsen är svår att ta sig till med kollektivtrafik behöver du ha körkort och tillgång till bil.

Kvinna i fråga har katt så det fungerar inte om du är pälsallergiker. Du behöver också vara rökfri.

Arbetspassen är i dagsläget förlagda dagtid med tidigast start kl 07 och med avslut av dagen senast kl 19.

Gör ansökan

Personlig assistent i Karlskrona

Kommun: Karlskrona Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Vi söker en ny medarbetare för en visstidsanställning på ca 75 %. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, i så fall kanske du är personen vi söker!

Killen är 30 år och har en CP-skada, grav synnedsättning och epilepsi.
Killen tycker om att bada, gå på musikaler, lyssna på musik och vara vara utomhus. Som assistent hjälper du honom bland annat med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor samt att komma iväg på aktiviteter. Du som assistent är normalt sett även med på daglig verksamhet vissa dagar i veckan men det är just nu uppehåll pga pandemin.
Killen har inget verbalt tal och därför är det extra viktigt att vara lyhörd för hans kommunikation och behov.

Vi söker dig som är lugn, trygg och ansvarsfull. Tidigare erfarenhet inom vård/omsorg alternativt personlig erfarenhet meriteras. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som ser en framtid inom yrket och vill fortsatta att utvecklas. Du kommer att ingå i en härlig grupp som har stor kunskap och nära till skratt.

Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar, vardag som helg samt med väntetid på natten.
Schemat är flexibelt och det finns möjlighet till önskemål. Arbetspassen är till största del förlagda som dygnspass vilket innebär att du arbetar ungefär två dygn per vecka.

Urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kille

Kommun: Kungsbacka Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Assistans för dig söker nu en engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kille, boendes i Onsala. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en härlig grupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Som killens personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien, omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Du kommer också att vara delaktig i utflykter och planering av dagar. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta killen i dessa moment.

Din arbetsplats är där killen befinner sig, i hemmet eller på utflykter. Han tycker bland annat om att bada, titta på klipp och filmer på sin Ipad, bowla mm.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför killens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänsten är på fast schemarad där du arbetar vardagar 14.00-19.00 samt att möjligheten att hoppa in extra vid behov finns.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och killen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/

Gör ansökan

Engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kille

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Assistans för dig söker nu en engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kille, boendes i Onsala. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en härlig grupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Som killens personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien, omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Du kommer också att vara delaktig i utflykter och planering av dagar. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta killen i dessa moment.

Din arbetsplats är där killen befinner sig, i hemmet eller på utflykter. Han tycker bland annat om att bada, titta på klipp och filmer på sin Ipad, bowla mm.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför killens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänsten är på fast schemarad där du arbetar vardagar 14.00-19.00 samt att möjligheten att hoppa in extra vid behov finns.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och killen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/

Gör ansökan

Engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kille

Kommun: Mölndal Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Assistans för dig söker nu en engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kille, boendes i Onsala. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en härlig grupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Som killens personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien, omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Du kommer också att vara delaktig i utflykter och planering av dagar. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta killen i dessa moment.

Din arbetsplats är där killen befinner sig, i hemmet eller på utflykter. Han tycker bland annat om att bada, titta på klipp och filmer på sin Ipad, bowla mm.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför killens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänsten är på fast schemarad där du arbetar vardagar 14.00-19.00 samt att möjligheten att hoppa in extra vid behov finns.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och killen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/

Gör ansökan

Charmig 11-åring söker erfarna samt engagerade personliga assistenter!

Kommun: Norrköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Assistans för dig söker nu nya assistenter till en av våra kunder. Kunden är en pojke i 11-årsåldern som bor med sin familj i centrala Norrköping. Pojken har flera funktionsvariationer och således ett omfattande hjälpbehov. I arbetet ingår bland annat hjälp med personlig omsorg, medicinering, intag av sondnäring via PEG, förflyttningar samt allt annat som pojken behöver för att ha en fungerade vardag och god livskvalitet.

Vi söker assistenter som är trygga och strukturerade och noggrant utför de arbetsuppgifter som ingår. Vi söker dig som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete. Du ska vara lyhörd inför kundens behov och önskemål. Du kommer att arbeta i ett hem och i en arbetsgrupp där det är högt i tak, med bra sammanhållning och mycket humor. Det är därför viktigt att du som person är öppen, positiv och engagerad.

Vi söker dig med yrkeserfarenhet och/eller vana av egna barn. Utbildning och yrkeserfarenhet inom vård/omsorg är meriterande men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetspassen är förlagda till dagtid, kvällstid och aktiv natt blandat och det är därför viktigt att du är flexibel både gällande arbetstider och arbetsuppgifter. Vi söker just nu timvikarier som kan jobba vid behov.

Är du intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan omgående. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet. Du kan beställa via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en tjej i 20 årsåldern

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Assistans för dig söker nu personlig assistenter till en tjej som är i 20 årsåldern som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och/eller på en fast schemarad, då personkemin är det viktigaste i rollen så kan tjänsten anpassas efter eventuella önskemål. Skriv gärna i annonsen vad för tjänst du är intresserad av.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs. Då kunden har hund, är det en fördel om du ej är allergisk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en tjej i 20 årsåldern

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Assistans för dig söker nu personlig assistenter till en tjej som är i 20 årsåldern som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och/eller på en fast schemarad, då personkemin är det viktigaste i rollen så kan tjänsten anpassas efter eventuella önskemål. Skriv gärna i annonsen vad för tjänst du är intresserad av.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs. Då kunden har hund, är det en fördel om du ej är allergisk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en tjej i 20 årsåldern

Kommun: Bollebygd Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Assistans för dig söker nu personlig assistenter till en tjej som är i 20 årsåldern som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och/eller på en fast schemarad, då personkemin är det viktigaste i rollen så kan tjänsten anpassas efter eventuella önskemål. Skriv gärna i annonsen vad för tjänst du är intresserad av.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs. Då kunden har hund, är det en fördel om du ej är allergisk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Ytterligare information

Gör ansökan

Vill du jobba som personlig assistent till en 20-årig kille? Se hit!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Tja!

Jag heter Hugo, är 20 år gammal och bor i centrala Linköping med min familj, men letar efter ett eget boende som jag framöver kan flytta till. Jag tog studenten innan sommaren och söker nu nya assistenter som vill hänga med mig och följa mig i min vardag. Jag har assistans dygnet runt. Som min assistent får du jobba både i hemmet, daglig verksamhet samt följa med på alla möjliga aktiviteter som jag tycker är kul. Jag gillar fart och fläkt vare sig jag går själv eller använder min rullstol. Jag har ett stort musikintresse, tycker om att gå på konserter och har bland annat varit DJ vid event på särskolor och funkis festivalen. Jag gillar även att bada och gå på bio.

Jag har flera funktionsnedsättningar. Jag kommunicerar med hjälp av tecken och bildstöd, men jag hör och kan förstår när man pratar med mig. Stora delar av ditt arbete kommer innebära att du tillgodoser mitt medicinska behov och hjälper mig med min ADL. Det är viktigt att du är initiativrik och tar med mig på roliga aktiviteter och hjälper mig att utvecklas.
Det är inget krav att du ska ha utbildning eller erfarenhet av detta sedan tidigare men det är krav på att du är intresserad och vill lära dig. Jag vill att du ser arbetet hos mig som långvarigt, eftersom det ibland tar tid för mig att lära känna och skapa en trygghet till mina assistenter. Eftersom jag oftast tycker väldigt mycket om mina assistenter vill jag ha dem vid min sida när jag nu ska ta klivet ut i vuxenvärlden.

Så Här säger två av mina assistenter att det är att jobba med mig:

”Glädje och mycket skratt, man lär sig något nytt hela tiden, roligt och inspirerande, ingen dag är den andra lik, nya upptåg, varierande, alltid välkommen, delaktig i beslut, samt att man alltid går och nynnar på en ny låt när man går från jobbet.”

Jag söker 2 assistenter, som om vi sedan “klickar”, lite längre fram kan gå på schemarad, men även vikarier som kan hoppa in vid behov vid till exempel sjukdom eller semestrar. Det är en fördel om du kan arbeta alla timmar på dygnet och är flexibel. Rekrytering sker fortlöpande. Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig.

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig.

Tillträde sker enligt överenskommelse med Assistans för dig.

Gör ansökan

Visstidsanställning 25-30% hos glad kvinna utanför Nyköping

Kommun: Nyköping Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Assistans för dig söker personlig assistent till en positiv och levnadsglad kvinna som har MS. I dina arbetsuppgifter ingår vardagliga sysslor såsom städning, hjälp vid personlig hygien, matlagning osv. Erfarenhet av lyft är meriterande.

Vi söker dig som är pålitlig, social, lyhörd och som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete.
Tjänsten är en visstidsanställning på 25-30% med fast schemarad. Arbetstiderna är förlagda mellan 09.30-17.00 vardagar samt helger.

Uppdraget kräver att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor en bit utanför Nyköping.

Låter det intressant? Tjänsten behöver tillsättas omgående, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma och ske innan ansökningstiden har gått ut.

Gör ansökan

Varaktig anställning hos en av våra barnkunder i centrala Göteborg!

Kommun: Kungälv Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-06

Assistans för dig söker nu ödmjuka och snälla personliga assistenter till en pojke boende i centrala Göteborg.

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens liv. Du som söker ska därför ha ett stort engagemang för att arbeta med personer som behöver det som allra mest. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent, arbete med svårt sjuka barn eller utbildning inom vård och omsorg är starkt meriterande, men det viktigaste är att du har hjärtat på rätt ställe och ser dig själv som lämplig för utmaningen.

Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och psykiska funktionsnedsättningar med bland annat epilepsi, problem med andningen och infektionskänslighet till följd. Han är också mycket begränsad i sin kommunikationsförmåga, men tycker om när man pratar, sjunger och läser för honom. Till vardags handlar tjänsten dock om att förgylla livet för en pojke som trots alla sina odds är väldigt nöjd med sitt liv.

Vi söker dig som kan arbeta dagtid, arbetspassen är förlagda både under vardag och helg. Tjänstgöringsgraden kommer vara mellan 80 och 90%. Arbetet som personlig assistent kräver att man även ha en viss flexibilitet då man förväntas ställa upp vid ev ledighet eller sjukdom i arbetsgruppen.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-06

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-06

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-06

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-06

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Varaktig anställning hos en av våra barnkunder i centrala Göteborg!

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-06

Assistans för dig söker nu ödmjuka och snälla personliga assistenter till en pojke boende i centrala Göteborg.

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens liv. Du som söker ska därför ha ett stort engagemang för att arbeta med personer som behöver det som allra mest. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent, arbete med svårt sjuka barn eller utbildning inom vård och omsorg är starkt meriterande, men det viktigaste är att du har hjärtat på rätt ställe och ser dig själv som lämplig för utmaningen.

Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och psykiska funktionsnedsättningar med bland annat epilepsi, problem med andningen och infektionskänslighet till följd. Han är också mycket begränsad i sin kommunikationsförmåga, men tycker om när man pratar, sjunger och läser för honom. Till vardags handlar tjänsten dock om att förgylla livet för en pojke som trots alla sina odds är väldigt nöjd med sitt liv.

Vi söker dig som kan arbeta dagtid, arbetspassen är förlagda både under vardag och helg. Tjänstgöringsgraden kommer vara mellan 80 och 90%. Arbetet som personlig assistent kräver att man även ha en viss flexibilitet då man förväntas ställa upp vid ev ledighet eller sjukdom i arbetsgruppen.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Varaktig anställning hos en av våra barnkunder i centrala Göteborg!

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-06

Assistans för dig söker nu ödmjuka och snälla personliga assistenter till en pojke boende i centrala Göteborg.

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens liv. Du som söker ska därför ha ett stort engagemang för att arbeta med personer som behöver det som allra mest. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent, arbete med svårt sjuka barn eller utbildning inom vård och omsorg är starkt meriterande, men det viktigaste är att du har hjärtat på rätt ställe och ser dig själv som lämplig för utmaningen.

Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och psykiska funktionsnedsättningar med bland annat epilepsi, problem med andningen och infektionskänslighet till följd. Han är också mycket begränsad i sin kommunikationsförmåga, men tycker om när man pratar, sjunger och läser för honom. Till vardags handlar tjänsten dock om att förgylla livet för en pojke som trots alla sina odds är väldigt nöjd med sitt liv.

Vi söker dig som kan arbeta dagtid, arbetspassen är förlagda både under vardag och helg. Tjänstgöringsgraden kommer vara mellan 80 och 90%. Arbetet som personlig assistent kräver att man även ha en viss flexibilitet då man förväntas ställa upp vid ev ledighet eller sjukdom i arbetsgruppen.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Letar du timanställning att kombinera med studier/deltidsjobb? Se hit!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-12-06

Vår kund är en kvinna i medelåldern som nu söker en eller två assistenter till tjänster som timanställda, som kan hoppa in vid behov. Du välkomnas in i en familj där skratt, bus och knäpphet är garanterat, vi hoppas därför att du ser det här som ett långvarigt jobb där du vill stanna länge! Kvinnan har ADHD och autism samt Ehlers Danlos syndrom, något som ger mycket värk och en del fysiska begränsningar.

Som timanställd kommer du arbetar pass förlagda i olika konstellationer mellan 06.30-20.00 (vissa pass är långa och andra kortare) vardag och helg. Som timanställd kommer du att tillfrågas om pass vid ordinarie assistents sjukfrånvaro eller semester, vi ser därför gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Vi ser helst att du har en annan sysselsättning vid sidan av, ex. studier eller ett deltidsjobb.

Vi letar efter dig som är lugn, serviceminded och som är engagerad i ditt arbete. Det är viktigt att du är en trygg och ansvarsfull person som kan ta egna initiativ. Som assistent kommunicerar du både med kunden, anhöriga och kollegor såväl muntligt som skriftligt. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska. Du kan inte vara pälsallergiker då vår kund har flera hundar. Vi ser gärna att du sen tidigare har erfarenhet av autism och att du jobbar med lågaffektiv bemötande. Personkemin mellan dig och kunden kommer dock att vara det som avgör om du passar för jobbet.

Som personlig assistent kommer du att vara behjälplig vid förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, träning, hushållssysslor, trädgård, aktiviteter, möten, ärenden m.m. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, i eller utanför hemmet.

Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt om du tycker tjänsten verkar intressant.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!

Gör ansökan

Vill du jobba som personlig assistent till en glad pojke i Sollentuna

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-12-06

Assistans för dig söker duktiga assistenter till en glad pojke som bor i Sollentuna villastad tillsammans med sin familj.

Vi söker dig som vill jobba ca 20-30% samt kunna hoppa in vid vakanser. Som person är du initiativrik, ansvarstagande och vill ge det lilla extra för att sätta en guldkant på kundens vardag.

Tiderna är 13:45-20:00 men det är bra om du även kan jobba dagtid, nätter samt helger.

Kunden tycker om att vara ute på promenader, bada och att leka och busa. Han har ett stort omvårdnadsbehov, epilepsi och infektionskänslighet. Du kommer att hjälpa till med till exempel förflyttningar, vid matsituation och med sjukgymnastik.

För att passa i rollen som assistent behöver du ha en stor ansvarskänsla, vara initiativrik och lugn. Du har en stor lyhördhet och vet när det är dags för att vara lite i bakgrunden alternativt vara framåt och ta egna initiativ. Då kunden har ett stort omvårdnadsbehov och använder olika hjälpmedel är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom vården. Vi letar efter dig som ser långsiktigt på arbetet.

Obehindrat tal och förståelse för det svenska språket efterfrågas.

Vi söker dig som kan börja omgående.
Vi rekryterar löpande så skicka in ditt CV redan idag.

Gör ansökan

Lyhörd och pedagogisk assistent sökes till extrajobb i Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2021-12-06

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 17-årig flicka som bor på landet i Enköping. Flickan har autism och behöver stöd med flera moment i vardagen, bland annat med att aktiveras utanför hemmet vilket är den viktigaste uppgiften för assistenten.

Arbetstiden kommer variera och du kommer planera din arbetstid tillsammans med flickans mamma. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare. Jobbet kan vara mycket givande för dig som vill arbeta med pedagogik och kommunikation och träningen det medför. Flickan har inget tal och det är därför viktigt att uppmuntra och utveckla hennes kommunicering.

Lek och träning är centrala delar i arbetet. Det är även viktigt att du som assistent tar initiativ och hittar på saker med flickan. Du ska också klara av att både vara bestämd men samtidigt lyhörd mot flickan. Som person är du driven och fartfylld. Kunskaper om autism och förståelse för hur funktionshindret kan yttra sig är viktigt. Uppgifter som kommer bli aktuella är även blöjbyten, hjälp med matintag och på- och avklädnad. Även ytterligare hygienuppgifter kan bli aktuella.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Låter det här intressant? Rekrytering sker löpande så tveka inte med att sända in din ansökan!

Vi ser gärna att du beskriver dig själv i ansökan och vad du har jobbat med tidigare.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Tyresö 50%

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-12-06

Vi söker nu en personlig assistenter till en av våra kunder i Tyresö. Kunden är trevlig och glad kvinna i 70 års åldern.
Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Du får gärna ha lite längre livserfarenhet och även ha arbetat med personlig assistans tidigare. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv. Du har även stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem. Obehindrat tal och förståelse för det svenska språket efterfrågas.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kvinnan i sitt dagliga liv med allt från matlagning och städning till personlig omvårdnad.

Arbetstiderna är förlagda morgon till kväll, veckans alla dagar. Arbetspassens längd varierar. på vardagarna är det lite kortare pass.

Tjänsten är på 50% och kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Gör ansökan

Personlig assistent i Växjö

Kommun: Växjö Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2021-12-07

Vi söker personliga assistenter till vår kund i Växjö. Mannen är i 50-års åldern och bor med sin fru i ett hus i strax utanför Växjö. Till följd av sin sjukdom behöver han hjälp i sin dagliga livsföring, vardagliga familjeliv, aktiviteter samt med personlig omsorg. Kunden har ett stort hjälpbehov och behöver tillsyn all tid.

I dagsläget söker vi assistenter för visstidsanställning och tjänsten är mellan 75-100 % lite beroende på ditt önskemål.
Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar med aktiv tid dygnet runt. Arbetspassen är förlagda som dag, kväll och natt med lite olika tider. Det är önskvärt att arbeta skift vilket innebär att du har en schemarad med såväl dag, kvälls och nattpass.

Det finns djur i hemmet vilket innebär att du som assistent inte bör vara allergisk.

Körkort är ett krav då det är svårt att ta sig till kunden med bussförbindelse.

Vi söker dig som har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete och gärna kunskap om muskel och nervsjukdomar. Erfarenhet av andningshjälpmedel, sond och förflyttningar är mediterande. Det är viktigt att du kan ta initiativ, men även kunna ta ett steg tillbaka när det krävs. Det kommer läggas stor vikt vid att personkemin känns rätt mellan båda parter. Du söker ett arbete som är varierande på en arbetsplats där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som han själv vill leva utifrån hans egna förutsättningar.

Tveka inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet. Ju mer fullständig din ansökan är desto större chans är att du blir kontaktad för en intervju.
Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till kvinna i Lidingö.

Kommun: Lidingö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-12-09

Vi letar nu efter assistenter som vill arbeta hos en kvinna som bor i Lidingö och har diagnosen ALS.

Vi söker dig som är samarbetsvillig, ödmjuk, flexibel, lyhörd samt att du är trygg i dig själv. Du har även stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem. Obehindrat tal och förståelse för det svenska språket efterfrågas. Det är ett plus om du kan börja omgående!

Vi ser gärna att du tidigare har arbetet som personlig assistent. Dina arbetsuppgifter består i att finnas behjälplig vid all personlig omvårdnad och att assistera kunden med det hon väljer att göra. Arbetstiderna är förlagda dygnet runt, veckans alla dagar, Det är meriterande om du har jobbat med ventilator som hjälpmedel.

Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka din ansökan nu.

Gör ansökan

Extrajobb som personlig assistent till man i Eskilstuna

Kommun: Eskilstuna Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2021-12-10

Assistans för dig söker en timvikarie till en sportintresserad man i Eskilstuna.

Mannen är en positiv person som gärna går på sportevenemang och andra evenemang såsom konserter osv. Till följd av CP-skada har han nedsatt motorik och inget tal. Istället har han ett tangentbord och mimik som han använder sig av för att kommunicera. Kommunikation sker även genom att mannen göra bokstäver med huvudet. Mannen är i behov av hjälp i sitt vardagliga liv med personlig hygien, på- och avklädning, aktiviteter och förflyttningar. Du som assistent fungerar som hans armar och ben och du kommer även vara honom behjälplig med att sköta hemmet med exempelvis städning, tvätt, matlagning, inhandling och vara med under hans arbetsdagar. Mannen bor i en egen lägenhet i centrala Eskilstuna.

Du ska vara glad, omvårdnad, tålmodig och vara initiativrik. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personkemin då samspelet mellan honom och dig är mycket viktig.

Arbetstiderna är varierande mellan dag, kväll, natt och helg.

Körkort är ett krav.

Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka din ansökan nu.

Gör ansökan

Vill du bli min högra hand?

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-10

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 70 års åldern. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag och vi söker någon som är lyhörd, lugn och empatisk. Kvinnan bor tillsammans med sin man i ett hus.
Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Kvinnan kan kommunicera själv och hur hon vill att hjälpen ska utföras.

Det viktiga är personkemin mellan dig och kvinnan, vilket i sin tur innebär att vi anpassar sysselsättningsgraden efter rätt person. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är du intresserad?
Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Vill du bli min högra hand?

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-10

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 70 års åldern. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag och vi söker någon som är lyhörd, lugn och empatisk. Kvinnan bor tillsammans med sin man i ett hus.
Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Kvinnan kan kommunicera själv och hur hon vill att hjälpen ska utföras.

Det viktiga är personkemin mellan dig och kvinnan, vilket i sin tur innebär att vi anpassar sysselsättningsgraden efter rätt person. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är du intresserad?
Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Vill du bli min högra hand?

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-10

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 70 års åldern. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag och vi söker någon som är lyhörd, lugn och empatisk. Kvinnan bor tillsammans med sin man i ett hus.
Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Kvinnan kan kommunicera själv och hur hon vill att hjälpen ska utföras.

Det viktiga är personkemin mellan dig och kvinnan, vilket i sin tur innebär att vi anpassar sysselsättningsgraden efter rätt person. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är du intresserad?
Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

25 årig kvinna i Solna söker spansktalande, empatiska assistenter

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-12-10

Hej!

Tillsammans med Assistans för dig söker jag två nya assistenter som vill jobba deltid hos mig.
Jag är en 25 årig tjej som bor med min familj i Solna. Jag kommunicerar på spanska, svenska och med teckenspråk. På fritiden älskar jag att sjunga, spela memory och tittar gärna på dramatiska filmer och telenovelas.

Jag har en neurologisk sjukdom som gör att jag har ett stort hjälpbehov i vardagen. Jag använder till största delen rullstol och behöver hjälp och stöd när jag ska gå eller förflytta mig. I övrigt behöver jag hjälp med det mesta i vardagen, såsom personlig hygien, hjälp vid måltider, av- och påklädning, hushållsarbete, aktiviteter med mera.

Jag letar efter en ny assistent med stort hjärta, som är empatisk, lyhörd och lugn, tycker om att motivera och peppa när det behövs som talar flytande spanska.

Arbetet kan vara psykisk tungt. Du som söker denna tjänst behöver vara pedagogisk, omvårdande, flexibel och framförallt förstående. Du är social och inte rädd för att ta i när det kommer till lyft och träning med mig. Jag söker dig som är ungdomlig som person men som samtidigt är ansvarstagande. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan mig och den personliga assistenten är mycket viktig. Tidigare erfarenheter inom personlig assistans är meriterande men inte ett krav och kan du teckenspråk är även det ett plus.

Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar således behöver du som söker tjänsten kunna vara flexibel. Om både du och kund trivs bra med varandra finns det chans till en visstidsanställning till hösten.
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Hund finns i hemmet en shih-tzu som är 9 månader gammal och älskar alla.

Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar således behöver du som söker tjänsten kunna vara flexibel.
Det är en deltidstjänst på ca 60-70 timmar i månaden med chans till att få extra pass.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Vill du bli arbetsledare i en ny assistansgrupp i Huddinge?

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-12-10

Assistans för dig söker en helt ny arbetsgrupp av personliga assistenter till en man i 60årsåldern i Huddinge dit vi behöver en arbetsledare. I din roll som arbetsledare är du en nyckelperson i assistansen och kommer ha en god och regelbunden kontakt med kunden, kund- och personalansvarig, övriga assistenter och andra för assistansen viktiga personer och verka för en god samverkan mellan alla parter. Initialt kommer rollen till stor del handla om skapa och sätta rutiner i samråd med kollegor och på sikt kommer rollen även innefatta arbetsuppgifter såsom att vara behjälplig vid vid schemaläggning, bemanning vid sjukdom, beställning av förbrukningsvaror, rekrytering etcetera.

Mannen du kommer arbeta hos har en fysisk funktionsvariation efter en stroke och i ditt dagliga arbete hjälper du honom med flera moment som hör vardagen till. Arbetsuppgifter såsom omvårdnad, hjälp vid förflyttningar ingår precis som vardagssysslor i hemmet samt att följa med på diverse aktiviteter. Han har ett stort intresse för sport samt mat och vin och gillar att resa.

Vi söker dig som är glad och positiv. Motiverad samt påhittig och har en förmåga att ta initiativ. Tidigare erfarenhet av att ha varit arbetsledare inom vård och omsorg är meriterande men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet samt personkemi. B-körkort och körvana är dock ett krav.

Arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar med väntetid på natten. Arbetstiderna är flexibla och vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta olika tider på dygnet.

Vi ser gärna en mix av sökande och om du tycker att det låter intressant så tveka inte att skicka in din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till persisktalande kvinna

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Assistans för dig söker en ansvarsfull assistent till en 65-årig kvinna i Umeå.

Som personlig assistent är du behjälplig i alla moment i kvinnans vardag. Du assisterar med bland annat personlig hygien, kommunikation, på- och avklädning, ge medicin, sköta matlagning och andra sysslor i hemmet såsom städ och tvätt. Vid vissa moment är det dubbelbemanning.

Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av vårdyrket och hjälpmedel så som lyft och rullstol. Meriterande om du kan tala persiska men det är inte ett krav. Vi söker endast kvinnliga assistenter.

Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och natt samtliga dagar. Under natten är det jour och assistenter ska finnas på plats för att hjälpa till vid behov.

Rekrytering sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du bli en del av en helt ny assistansgrupp i Huddinge?

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Assistans för dig söker en helt ny arbetsgrupp av personliga assistenter till en man i 60årsåldern i Huddinge. Mannen har en fysisk funktionsvariation efter en stroke och i ditt arbete hjälper du honom med flera moment som hör vardagen till. Arbetsuppgifter såsom omvårdnad, hjälp vid förflyttningar ingår precis som vardagssysslor i hemmet samt att följa med på diverse aktiviteter. Han har ett stort intresse för sport samt mat och vin och gillar att resa.

Delar du dessa intressen? Då kan du vara den vi söker.

Vi söker dig som är glad och positiv. Motiverad samt påhittig och har en förmåga att ta initiativ. Tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet samt personkemi. B-körkort och körvana är dock ett krav.

Arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar med väntetid på natten. Arbetstiderna är flexibla och vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta olika tider på dygnet. Vi söker både dig som vill gå på fast schema och jobba upp mot 90% och dig som vill jobba extra och hoppa in vid behov.
Vi ser gärna en mix av sökande och om du tycker att det låter intressant så tveka inte att skicka in din ansökan.

Gör ansökan

Tjänst på schemarad med möjlighet till utökning under våren 2022

Kommun: Uddevalla Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Assistans för dig söker nu en personlig assistent på cirka 25% till en man boendes utanför Uddevalla, med chans till en större tjänst från våren 2022. Arbetstiderna är förlagda mellan kl.09-16, på vardagar och helger där du även kommer att kunna hoppa in extra vid behov.

Mannen har diagnostiserats med autism och misstänkt PANDAS, ett tillstånd som bland annat innebär generaliserad ångest och tvång. Han rör sig obehindrat fysiskt och hans funktionsnedsättning märks i att han har svårigheter att orientera sig i tid och rum, är ojämn i humör och mående och behöver mycket stöttning. Arbetet som hans assistent innebär att hjälpa mannen med kommunikation, omvärldstolkning, stöd i vardagen etc. Stöttningen kan handla om uppmaning, guidning och hjälp med att genomföra sina dagliga aktiviteter och intressen. Han behöver stöd för att initiera och behålla koncentrationen i de olika aktiviteterna. Mannen saknar tal och kommunicerar med vissa ord, skrift och bilder. Det är därför viktigt att du är lyhörd inför mannens sätt att uttrycka sina behov.

Mannen bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, med dubbelassistans vissa timmar. Då mannen tycker om att åka bil och blir lugn av detta, innebär tjänsten främst åka ut på längre bilturer i kundens specialanpassade bil. Det är därför ett krav att du har körkort och känner dig trygg i din bilkörning.

Du som assistent ska vara pedagogisk, ansvarsfull, orädd och flexibel. Du är inte konflikträdd och hanterar mannen med ett lågaffektivt och tryggt bemötande. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du är ute efter ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som han själv vill leva. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av autism och PANDAS.

Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Tjänst på schemarad med möjlighet till utökning under våren 2022

Kommun: Orust Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Assistans för dig söker nu en personlig assistent på cirka 25% till en man boendes utanför Uddevalla, med chans till en större tjänst från våren 2022. Arbetstiderna är förlagda mellan kl.09-16, på vardagar och helger där du även kommer att kunna hoppa in extra vid behov.

Mannen har diagnostiserats med autism och misstänkt PANDAS, ett tillstånd som bland annat innebär generaliserad ångest och tvång. Han rör sig obehindrat fysiskt och hans funktionsnedsättning märks i att han har svårigheter att orientera sig i tid och rum, är ojämn i humör och mående och behöver mycket stöttning. Arbetet som hans assistent innebär att hjälpa mannen med kommunikation, omvärldstolkning, stöd i vardagen etc. Stöttningen kan handla om uppmaning, guidning och hjälp med att genomföra sina dagliga aktiviteter och intressen. Han behöver stöd för att initiera och behålla koncentrationen i de olika aktiviteterna. Mannen saknar tal och kommunicerar med vissa ord, skrift och bilder. Det är därför viktigt att du är lyhörd inför mannens sätt att uttrycka sina behov.

Mannen bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, med dubbelassistans vissa timmar. Då mannen tycker om att åka bil och blir lugn av detta, innebär tjänsten främst åka ut på längre bilturer i kundens specialanpassade bil. Det är därför ett krav att du har körkort och känner dig trygg i din bilkörning.

Du som assistent ska vara pedagogisk, ansvarsfull, orädd och flexibel. Du är inte konflikträdd och hanterar mannen med ett lågaffektivt och tryggt bemötande. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du är ute efter ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som han själv vill leva. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av autism och PANDAS.

Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Tjänst på schemarad med möjlighet till utökning under våren 2022

Kommun: Lysekil Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Assistans för dig söker nu en personlig assistent på cirka 25% till en man boendes utanför Uddevalla, med chans till en större tjänst från våren 2022. Arbetstiderna är förlagda mellan kl.09-16, på vardagar och helger där du även kommer att kunna hoppa in extra vid behov.

Mannen har diagnostiserats med autism och misstänkt PANDAS, ett tillstånd som bland annat innebär generaliserad ångest och tvång. Han rör sig obehindrat fysiskt och hans funktionsnedsättning märks i att han har svårigheter att orientera sig i tid och rum, är ojämn i humör och mående och behöver mycket stöttning. Arbetet som hans assistent innebär att hjälpa mannen med kommunikation, omvärldstolkning, stöd i vardagen etc. Stöttningen kan handla om uppmaning, guidning och hjälp med att genomföra sina dagliga aktiviteter och intressen. Han behöver stöd för att initiera och behålla koncentrationen i de olika aktiviteterna. Mannen saknar tal och kommunicerar med vissa ord, skrift och bilder. Det är därför viktigt att du är lyhörd inför mannens sätt att uttrycka sina behov.

Mannen bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, med dubbelassistans vissa timmar. Då mannen tycker om att åka bil och blir lugn av detta, innebär tjänsten främst åka ut på längre bilturer i kundens specialanpassade bil. Det är därför ett krav att du har körkort och känner dig trygg i din bilkörning.

Du som assistent ska vara pedagogisk, ansvarsfull, orädd och flexibel. Du är inte konflikträdd och hanterar mannen med ett lågaffektivt och tryggt bemötande. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du är ute efter ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som han själv vill leva. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av autism och PANDAS.

Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Visstids- och timanställda sökes till barn i Malmö

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Ung kille i centrala Malmö söker nu fler kvinnliga assistenter! Till följd av sin funktionsnedsättning är han rullstolsburen och har ett omfattande hjälpbehov i sin vardag så som personlig omsorg, sondmatshantering, stimulans, träning, förflyttningar och aktiviteter.

Du som söker är flexibel, initiativtagande och ansvarstagande samt noggrann i ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska då detta krävs för att kommunikationen med killen ska fungera.

Killen är lugn, glad, gillar att vara ute och att lyssna på musik. Han tycker om när det händer saker och har en aktiv fritid tillsammans med dig som assistent. Hund förekommer ibland i hemmet.

Vi söker efter två assistenter för tjänst på 60-70%, men även assistenter för timanställning vid behov. Arbetspassen varierar, men omfattar i båda tjänsterna dag förutom tid i skola och på fritids, kväll, aktiv natt och helger. Kortare arbetspass på morgonen kan förekomma.

Rekrytering och intervjuer kommer att ske fortlöpande, anställning aktuellt omgående.

Låter detta spännande och som ett arbete för dig? Skicka in din ansökan och CV och kom ihåg att beställa utdrag från belastningsregistret så att detta finns inför anställning.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes

Kommun: Skellefteå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Assistans för dig söker timanställda personliga assistenter. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällar, helger och nätter. Under natten är det jourtid, vilket innebär att du sover på arbetsplatsen och finns till hands vid behov. Som assistent ska du därför ha möjlighet att rycka in och arbeta både dagtid, kväll/natt och helg.

Kunden är en man i 60-års åldern halvsidesförlamad och rullstolsburen som behöver hjälp och stöd med det mesta i sin vardag. Som assistent hjälper du till med allt från vanligt förekommande hushållssysslor som matlagning och städning till personlig hygien, förflyttningar och handräckning. Du följer också med kunden på ärenden utanför hemmet. Resor med kunden kan förekomma i tjänsten.

Har du tidigare erfarenhet från vården eller från arbete som personlig assistent är detta meriterande, men inte ett krav. Det allra viktigaste är att personkemin med kunden fungerar. Kunden själv är troende och går i kyrkan varje Söndag. Han har även intresse för teknik och dator samt har även bil att underhålla. Det är också en stor fördel om du som söker har körkort. Du som person bör vara flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Vi ser gärna manliga sökanden och du som söker bör vara rökfri.

Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent på ca 30-40% sökes till man i Falköping

Kommun: Skövde Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Vi söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos vår kund, en man i 40-årsåldern med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, bosatt i Falköping.

Kunden har många intressen och fritidsaktiviteter är en viktig del av hans liv. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, i hemmet eller på annan plats. Han är kreativ och tycker om måleri/snickeri samt att göra små utflykter. Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner, delta i daglig verksamhet samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor, som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att använda sig av humor i sin yrkesroll, i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tjänsten är på ca 35% (exkl. jour) Vi ser gärna att du utöver tjänsten har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel om behov skulle uppstå. Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten. Arbetstiderna är främst förlagda mellan 22.00-18.00, men kan variera något.

Tidigare erfarenhet omvårdnads/undersköterskeutbildning är önskvärt. Personlig lämplighet och personkemi mellan den personliga assistenten och kunden är det som väger tyngst. Har du körkort och tillgång till bil är detta ett plus. Det är viktigt att man inte har någon pälsallergi då förekommer hund hemma hos kund. Har du körkort och tillgång till bil är detta ett plus.

Tillträde sker 3 december, men vi ser gärna att man kan gå introduktion och kan arbeta extra innan dess. Kunden ser gärna manliga sökande.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv. Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personliga assistenter till 16-årig pojke sökes! Start omgående!

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Är du en lugn och inlyssnande person som vill lära känna en härlig kille på 16 år?

Vår kund är en kille som bor i Motala tillsammans med sin familj. Han är en positiv och lättsam kille med ett skratt som smittar av sig. Som assistent arbetar du väldigt nära vår kund och hjälper honom med allt det vardagliga; matning, hygien, förflyttningar och lek.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent och du har gärna en utbildning som undersköterska eller barnskötare. Du är en person som är noggrann och är engagerad i ditt arbete. Då kunden inte kommunicerar genom tal tror vi att du är en lyhörd individ som brinner för att lära dig just den här killens språk!
Vår kund blir såklart fäst vid sina assistenter och vi söker därför dig som ser den här tjänsten som ett långvarigt jobb.

Som assistent kommunicerar du både med kunden, anhöriga och kollegor såväl muntligt som skriftligt. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska.

Just nu söker vi timvikarier, som kan täcka upp vid sjukdom och julledighet. Skulle det visa sig fungera bra, kommer det finnas möjlighet att få en schemarad. Tiderna är förlagda dag, kväll och aktiv natt. Du arbetar med kunden både hemma hos familjen, på skola och på korttidsboende.

För att söka tjänsten krävs det att du är rökfri, har körkort och det är önskvärt att du har egen bil.
Då kunden rider (när det inte är corona) kan du inte vara pälsallergiker.
I arbetet ingår en del lyft och förflyttningar och därför tror vi att du som söker är en aktiv person.

Tilltänkt tillträde omgående, introduktion kommer att hållas innan du tillträder tjänsten.
Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt om du tycker tjänsten verkar intressant.

OBS!
Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag DIREKT om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget.

Beställ ditt utdrag från polisen här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 9-årig pojke i Göteborg

Kommun: Mölndal Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Vi söker nu en omtänksam och omhändertagande personlig assistent till en 9-årig pojke som bor tillsammans med sin familj i centrala Göteborg.

Pojken behöver ständig stöttning och guidning i sin vardag och det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov. Pojken har Sotos syndrom, cp-skada samt epilepsi. I övrigt hjälper du honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, påklädning mm.

Pojken har inget tal utan kommunicerar genom kroppsspråk och tecken. För att du ska kunna kommunicera med familjen är det ett krav att du kan prata i viss mån engelska. Det är meriterande om du har arbetat som personlig assistent åt barn tidigare. Du som söker bör vara trygg i dig själv, ha tålamod samt vara initiativtagande.

På veckodagarna går pojken i skola till kl 16.00 och du som assistent kommer att arbeta några eftermiddag- och kvällspass varje vecka och 1-2 helger i månaden. Kvällspassen är mellan 16.15- 20.00 eller 21.00 och helgpassen är mellan ca 8.00-21 eller 21.30 lördag och söndag. Du kommer få en gedigen introduktion för att lära känna pojken och hans behov väl innan du börjar arbeta själva, introduktionspassen är förlagda under dag- och kvällstid. Tjänsten kan komma att utökas med tiden.

Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Tillträde sker 1 december eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att man går sin introduktion innan dess. Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 9-årig pojke i Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Vi söker nu en omtänksam och omhändertagande personlig assistent till en 9-årig pojke som bor tillsammans med sin familj i centrala Göteborg.

Pojken behöver ständig stöttning och guidning i sin vardag och det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov. Pojken har Sotos syndrom, cp-skada samt epilepsi. I övrigt hjälper du honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, påklädning mm.

Pojken har inget tal utan kommunicerar genom kroppsspråk och tecken. För att du ska kunna kommunicera med familjen är det ett krav att du kan prata i viss mån engelska. Det är meriterande om du har arbetat som personlig assistent åt barn tidigare. Du som söker bör vara trygg i dig själv, ha tålamod samt vara initiativtagande.

På veckodagarna går pojken i skola till kl 16.00 och du som assistent kommer att arbeta några eftermiddag- och kvällspass varje vecka och 1-2 helger i månaden. Kvällspassen är mellan 16.15- 20.00 eller 21.00 och helgpassen är mellan ca 8.00-21 eller 21.30 lördag och söndag. Du kommer få en gedigen introduktion för att lära känna pojken och hans behov väl innan du börjar arbeta själva, introduktionspassen är förlagda under dag- och kvällstid. Tjänsten kan komma att utökas med tiden.

Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Tillträde sker 1 december eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att man går sin introduktion innan dess. Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för extraarbete

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en man i 60-års ålder, som bor i centrala Göteborg.

Mannen är rullstolsburen till följd av en medfödd CP-skada och som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, vätska/mediciner via PEG och förflyttningar, till allehanda hushållssysslor. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att vara ute bland folk, fika och göra små utflykter ibland.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ. Samarbete med dina kollegor är minst lika viktigt och vi ser därför att du har en god teamkänsla. Mannen saknar tal och kommunicerar därför med kroppsspråk och gester, samt hjälpmedel. Kunskap om GridPad och Grid 3 som kommunikationsverktyg är meriterande.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov. Det är önskvärt att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel om behovet skulle uppstå. Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten (5 h) och arbetspassen är förlagda upp till 25-timmarspass. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extrajobb som personlig assistent varannan helg (4h på lör och 4 h på sön)

Kommun: Kristianstad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-12-13

Är du en pigg person som gillar lek, bus och att möjliggöra det för någon annan? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker personlig assistent till en kille på 10 år som bor norr om Kristianstad tillsammans med sin familj och keliga katt.
Killen är en pigg och glad 10-åring som till följd av CP-skada och utvecklingsstörning har behov av stöd och hjälp i sin vardag med bl.a. förflyttningar, viss personlig omsorg, leka, träna och göra roliga saker på sin fritid.
Han använder rullstol och har även andra hjälpmedel för att underlätta vardagen. Visst behov av stöd vid kommunikation föreligger också.

För att ta sig till kunden är det nödvändigt med tillgång till egen bil då busstrafiken är bristfällig.

Som person är du trygg och lugn men pigg på att leka och busa. Erfarenhet av arbete med barn eller personlig assistans är bra men inte nödvändigt för anställningen. Du är flexibel och ser möjligheter i livet och har en positiv framåtanda samt förmåga att komma på aktiviteter. Du röker inte och har god förmåga att kommunicera på svenska då då killen har kommunikationssvårigheter. Personkemin mellan dig och kunden samt kundens familj är av stor betydelse.

Vi erbjuder timanställning i uppdraget och arbetstiderna är förlagda på helger ca kl. 09.00-13.00.

Variation kan förekomma och planering sker i samråd med föräldrarna och eventuellt kan ytterligare arbetspass erbjudas. Då kunden är ett barn är det ett krav att du i samband med intervju uppvisar utdrag från Polisens belastningsregister för arbete med barn inom LSS-verksamhet. Då det kan ta ett par veckor att få detta ombeds du att beställa detta direkt. Rekrytering sker fortlöpande i samarbete med familjen med tillträde omgående.

Gör ansökan

Ansvarstagande och lekfull person sökes till centrala Stockholm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-12-15

Söker du ett roligt och meningsfullt arbete? Assistans för dig söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad och social 16 årig tjej i centrala Stockholm!

Nedan följer en presentation av kunden:
Hej!
Jag är en glad och social tjej som söker dig som vill bli min nya personliga assistent. Du kommer vara anställd av Assistans för Dig som är mitt assistansbolag, men arbeta med mig i hemmet, i skolan och på fritiden. Jag har en medfödd hjärnskada som bland annat fört med sig att jag sitter i rullstol. Jag har även en grav synnedsättning vilket gör att jag alltid behöver ha med mig någon som kan syntolka omgivningen och stötta mig i vardagen. Den viktigaste uppgiften för dig som personlig assistent blir att, utefter mina förutsättningar, hjälpa mig till att bli mer och mer självständig i livet.

Jag är väldigt social och tycker om att vara med när det händer saker. Jag går på gymnasiesärskola där du som assistent är med mig, 1 gång i veckan vistas jag på korttisboende där jag är utan assistent. Jag älskar även att bada så du kommer att få vara med mig mycket både i badhuset och sjöar utomhus, så jag hoppas att du gillar vatten!
Jag älskar att shoppa och även att gå ut på stan och fika med kompisar. Jag tycker även om musik, spela spel, gå på museum och att baka.

Vi söker dig som har barnasinnet kvar men som samtidigt har en stor ansvarskänsla. Som person är du pålitlig, lekfull, rökfri och ansvarstagande. Det är en merit om du tidigare arbetat med barn och ungdomar eller som personlig assistent, det är dock inget krav då personkemin är det viktigaste.

Arbetstiderna är förlagda på vardagarna mellan cirka 7:30 till 18-20:30, men passen kan även vara uppdelade och brukar då vara mellan cirka 7:30 till 15:00 samt 15:00-19:00.
På helgerna är tiderna mellan 10:00-18:00.
Det förekommer ca 4 nattpass i månaden, oftast planeras dessa in eftersom men är förlagda mellan ca 18-10.00 och förekommer oftast på helger, nattpassen kan kombineras med dagspass så att arbetspassen
Arbetsplatsen är i Hägersten och i skolan.

Vi söker dig som kan jobba, dagtid, kväll, natt och helg men framförallt helg, kväll och natt. Perfekt för dig som studerar eller kanske kombinerar med dagtidsjobb.
Tjänsten är på ca 50%.

Vi rekryterar löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag!

Gör ansökan

Glad flicka i Lund söker personlig assistent

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-12-15

Assistans för dig söker en barnkär personlig assistent till en pigg tjej på tio år.

Tjänsten är en deltidstjänst på 50%. Passen är förlagda till em/kväll när hon kommer hem från skolan, samt på helger och lov. Passen på vardagar är på 4.5 timmar och börjar mellan kl 14 och 15. Under lediga dagar, så som helger och lov, är passen på 8 timmar och börjar mellan kl 8 och 9.

Flickan har en CP-skada som gör att hon har svårigheter med sin fin- grov- och oralmotorik, men har ingen intellektuell funktionsnedsättning. Kommunikation sker med tecken och gester (TAKK). Som assistent stöder du henne i kommunikationen samt hjälper henne med förflyttningar, sondmatning, ät- och drickträning, personlig hygien samt på -och avklädning. Det är önskvärt om du har kunskaper inom TAKK. Ange isåfall detta vid frågan "Har du de språkkunskaper som efterfrågas i annonsen". Utbildning i TAKK kan erbjudas om man inte för några förkunskaper.

Flickan är en glad och smart tjej som bland annat tycker om att rita, berätta sagor, bygga och titta på film. Svårigheter med att kommunicera gör att flickan kommer behöva hjälp med att kunna leka med kompisar och gå på fritidsaktiviteter. Då flickan är pigg, älskar att leka, och tycker om allt det som många andra 10-åringar gillar, så bör du som assistent ha ett barnasinne men samtidigt vara uppmärksam, ansvarsfull och strukturerad. Det uppskattas om du har en positiv inställning, är framåt, samt tålmodig och ödmjuk. Stor vikt kommer även läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera mellan dig som assistent, flickan och hennes familj. Flickan bor med sin mamma och pappa i Lund.

Körkort är önskvärt. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då familjen har djur.
Det är ett krav att du är rökfri.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. För att få arbeta med ett barn under 18 år behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Beställ det redan idag så det hinner komma i tid. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ansökan

Vi söker nya medarbetare! Fast schemarad

Kommun: Sundbyberg Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-12-16

Nu söker Assistans för dig en pigg och driven assistent till en kvinna boendes i Sundbyberg. Hon har en ryggmärgsskada som innebär nedsatt funktion i flera delar av kroppen. Hon gillar att vara aktiv utomhus, umgås med vänner och familj samtidigt som hon också trivs med att ta det lugnt hemma.

Vi söker dig som är en positiv, pigg, följsam och lojal person. Det är viktigt att du kan känna av olika situationer och anpassa dig efter hennes behov i olika sociala sammanhang. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hjälpa henne i det vardagliga livet med allt vad det innebär. Tempoväxlingar kan förekomma. För att lyckas i det här uppdraget behöver du ha en grundförståelse för vård och omsorg, gärna erfarenhet av trycksår och smärtproblematik samt en vilja att lära och utveckla.

Dina arbetstider kommer variera mellan dagtid, kvällstid (med jour på natten), vardagar som helger. Du behöver därför vara flexibel. Kompletta språkkunskaper i svenska efterfrågas.

Fungerar allt bra mellan dig och kunden kan det bli aktuellt med en visstidsanställning på ca 50-80%.

Letar du efter ett utvecklande och spännande arbete där du verkligen får göra skillnad? Sök!

Gör ansökan

Personlig assistent som brinner för individens utveckling sökes!

Kommun: Kramfors Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2021-12-17

Vi söker personliga assistenter som vill arbeta som timvikarie hos en av våra kunder. Kunden är en ung tjej som drabbats av en hjärnskada vilket lett till en stor livsomställning och många nya utmaningar. Som personlig assistent stöttar och hjälper du kunden med allt i hennes dagliga livsföring och rehabilitering.

Familjen önskar följande av dig som söker:

Du som söker ska vara en person som brinner för vår dotters utveckling framåt. Som person ska du vara lugn, lyhörd, omtänksam, kärleksfull, ansvarsfull och ha hög arbetsmoral. Viktigt att du är duktig på att peppa vid träning. Du kommer att ingå i ett arbetsteam med andra assistenter och behöver därför uppskatta att samarbeta med andra.

På grund av känslighet hos kunden söker vi dig som är icke-rökare. Det förekommer djur på arbetsplatsen så du bör inte vara pälsdjursallergiker. Tunga lyft och förflyttningar är vanligt förekommande i arbetet.

OBS! Resor i arbetet förekommer och arbetstiderna är förlagda alla tider på dygnet, så det är viktigt att du är flexibel.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med rehabilitering hos personer med förvärvad hjärnskada eller liknande är meriterande. Det viktigaste är dock den personliga lämpligheten!


Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till vår kund boendes utanför Timrå.

Kommun: Timrå Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2021-12-17

Vi söker nu personliga assistenter till vår kund som har en fysisk funktionsnedsättning och
använder sig av olika former av hjälpmedel i sin vardag.
Dina arbetsuppgifter innebär att vara kunden behjälplig i vardagen med allt från kroppsvård
till att assistera kunden i det vardagliga livet med allt vad det innebär.

Vår kund har ett intresse inom trädgårdsarbete, växter och blommor. Men matlagning och
bakning är dessutom de ett stort intresse.

Kunden har en trackventil så det underlättar om du tidigare har arbetat som personlig
assistent eller inom vårdsektorn och fått erfarenhet från tracktostomi. Att du innehar
grundkunskaperna i de rutiner som detta innebär, så som handhavande av pariboy, slemsug
och hostmaskin.
Men det viktigaste för kunden är att personkemin stämmer överens.

Kunden kör egen bil men det är ett plus om du som söker har körkort och kan köra de dagar
och perioder då hälsan ej tillåter att kunden framför bilen på egen hand.

Vi söker nu dig som är lugn, noggrann, punktlig, social, positiv, har humor och som vill
hjälpa till att underlätta vardagen för vår kund.

Det är en merit om du har stor livserfarenhet och är 35+.
Arbetspassen är i huvudsak förlagda dagtid.
De kollektiva förbindelserna är mycket begränsade.

Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistent till en glad och aktiv 19-årig tjej i Sundsvall

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2021-12-18

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder, en 19-årig tjej som bor med sin familj i Sundsvall.

I arbetet ingår att hjälpa kunden att strukturera och planera sin tid, med allt som rör både vardagliga sysslor och fritidsaktiviteter. Kunden är en glad och utåtriktad tjej som gärna hittar på olika saker på sin fritid, från bad och olika sportsliga aktiviteter till att vara på fritidsgården och träffa vänner.

Vi lägger en stor vikt vid att personkemin mellan dig och kunden stämmer och du som söker bör vara en positiv, driven och social tjej som är trygg med att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramarna för arbetet. Att stötta och uppmuntra kunden till att leva ett självständigt och rikt liv är en viktig del av jobbet.

Körkort är ett krav för tjänsten och vi undanber oss rökare.
Arbetstiderna är förlagda på eftermiddagar, kvällar och helger.

Vill du ha ett roligt och varierat, men samtidigt ansvarskrävande, arbete kanske detta är rätt tjänst för dig. Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vid anställning vill vi att du kan uppvisa utdrag från belastningsregistret innan anställningen påbörjas. Då detta kan ha lång handläggningstid rekommenderar vi att du begär ut detta redan nu om du är intresserad av tjänsten.

Gör ansökan

Jobba extra Jul och Nyår som personlig assistent!

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2021-12-19

Vi behöver dig under jul och nyår! Jobba extra som personlig assistent med bra storhelgs-ersättning.

Assistans för dig söker en ansvarsfull assistent till en kvinna i 75-årsåldern i centrala Umeå. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning med allt i sin vardag, såsom personlig omvårdnad, hushållssysslor och att göra ärenden. Kundens sjukdomstillstånd kräver en låg ljudnivå och vissa dagar bara enkla samtal.

Vi söker personliga assistenter som vill jobba extra främst under v. 51 och v. 52. Vi ser gärna att du även kan fortsätta som timvikarie hos kunden efter det. Arbetstiderna är förlagda kl. 7:00 - 16:00 eller kl. 17:00 - 00:15 alla dagar i veckan.

Vi ser gärna att du som söker uppfyller följande kriterier:
- Du har erfarenhet av vård och omsorg, gärna som personlig assistent eller inom äldreomsorg
- Du behärskar svenska språket flytande i tal
- Du har skinn på näsan och tar initiativ
- Du har hög arbetsmoral och är van att sköta ett hushåll med allt vad det innebär
- Meriterande om du har erfarenhet av MS

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Pratglada assistenter till kille i Tygelsjö

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-12-19

Är du en trygg och lugn person som har lätt för att prata och vill göra skillnad för en kille med särskilda behov? Vi söker personlig assistent till en 17-årig kille i Tygelsjö där vi inledningsvis erbjuder timanställning med möjlighet till visstidsanställning enligt schema. Killen bor tillsammans med sin familj i en villa och i hemmet finns också en liten hund.

Till följd av sin funktionsnedsättning har killen behov av hjälp att genomföra aktiviteter så som träning, bada och vara ute i naturen på sin fritid. Han behöver också hjälp med personlig omsorg, förflyttningar, stöd och hjälp i samband med måltider och kommunikation. Som assistent behöver du hjälpa killen att syntolka omvärlden då han är blind, därav är det viktigt att du har lätt för att prata och berätta om vad som sker i omgivningen för att killen ska hänga med i vad som sker. Killen har inget talat språk och som assistent behöver också tolka vad han vill eller vill förmedla. Innan du börjar arbeta själv med killen får du ordentligt introduktion för att lära känna killen och lära dig hantera olika situationer.

Vi söker dig som är ansvarstagande, trygg och lugn som person. Önskvärt med manliga assistenter. Du har viljan och lusten att arbeta med en ungdom som har omfattande funktionsnedsättning. Du är med fördel stark för att klara av att hjälpa killen vid förflyttningar och du har en positiv utstrålning. Liknande erfarenhet är bra men inte nödvändigt för uppdraget. Personlig lämplighet och interaktion med killen är däremot viktigt.

Körkort är ett krav då du kommer att köra familjens anpassade bil vid aktiviteter.

Arbetstiderna varierar mellan morgon, dag och kväll, såväl på vardagar som på helgdagar. Nattjänstgöring kan förekomma framöver. Vi erbjuder dig en arbetsplats i en härlig familj med varierande arbetsuppgifter. Tillsättning omgående enligt överenskommelse. Kom ihåg att beställa utdrag från Polisens belastningsregister på en gång då det gäller arbete hos en minderårig person.

Gör ansökan

Pensionärer som vill arbeta extra som personliga assistenter sökes

Kommun: Eslöv Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-12-19

Är du en pigg pensionär som gärna skulle arbeta extra ibland som personlig assistent? Då är det kanske dig vi söker!

Vi söker nu pigga pensionärer, som kan hoppa in och arbeta extra som personliga assistenter, till en kvinna utanför Eslöv. För att er relation skall bli långvarig och trygg behöver du som person vara lugn och stabil. Du behöver vidare ha förmågan att kunna dra dig tillbaka och ha förståelse för att det är viktigt i vissa situationer och inte ta illa upp. Med ditt stöd kan kvinnan i fråga leva ett vanligt liv och för henne är det av största vikt att du ser på henne likadant som du ser på andra vuxna medelålders människor. Det är inget krav att ha arbetat inom vården tidigare. Personkemin är det som är avgörande.

Då arbetsplatsen är svår att ta sig till med kollektivtrafik behöver du ha körkort och tillgång till bil.

Kvinna i fråga har katt så det fungerar inte om du är pälsallergiker. Du behöver också vara rökfri.

Arbetspassen är i dagsläget förlagda dagtid med tidigast start kl 07 och med avslut av dagen senast kl 19.

Gör ansökan

Assistenter till man i Ystad för tim- och visstidsanställning

Kommun: Ystad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-12-19

Assistans för Dig söker personliga assistenter till en 70-årig man bosatt i Ystad med sin sambo. Till följd av sviter efter stroke i form av hjärnskada behöver mannen hjälp främst i form av motivering, vägledning och hjälp att ta initiativ till olika moment och aktiviteter. Som assistent har du också till uppgift att vara mannen behjälplig att utföra olika sysslor i hemmet. Till följd av hjärnskadan behöver mannen lugnt tempo, klarar inte av stressade situationer. Du som assistent har bra tålamod och förmåga att behålla lugnet.

Paret har en större hund varvid hundvana är en förutsättning för anställningen. Du som assistent är den som håller hunden vid promenader. Mannen har tillgång till egen bil för att kunna ta sig iväg på aktiviteter och ärenden, assistenten är den som kör bilen varför körkort är ett krav.

Vi söker dig som är flexibel, uppskattar att vara aktiv, har förmåga att motivera och ta initiativ samt trivs att vara ute. Mannen ser gärna kvinnliga sökande samt har krav på rökfri assistent. Vi söker assistent både för tim- och visstidsanställning. Tjänstgöring sker främst dagtid, viss helgtjänstgöring förekommer.

Gör ansökan

Extra jobb - Personlig assistent till tjej i Sandviken!

Kommun: Sandviken Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2021-12-20

Ser du möjligheter i stället för problem? Är du pigg, glad och nyfiken på livet men samtidigt en lugn och trygg person som jag kan lita på?

Jag är en tjej på 28 år som bor i egen lägenhet i Sandviken.

Jag söker nu en vikarierande assistent som kan hoppa in vid ordinarie personals semester och sjukdom. Kanske studerar du eller har annat jobb och vill komplettera med lite extra då och då. Vi önskar att du är flexibel och vid behov kan ställa upp på kort varsel.

Jag är en glad, positiv och social tjej som tycker om när det händer saker och ting. Jag tycker om att rida, bada och lyssna på musik. Jag går gärna på bio och fikar med mina kompisar.

Jag behöver hjälp med stöttning i alla mina sysslor som personlig omvårdnad, kommunikation, vardagslivet samt övriga rutiner som ingår i mitt liv. Min assistent följer med mig på alla mina aktiviteter samt när jag är på daglig verksamhet i Sandviken.

Du som söker är en ansvarsfull och ordningsam tjej som är lyhörd och flexibel vad det gäller mina behov samt arbetsuppgifter, du är trygg i dig själv och följer de upprättade rutiner som finns hos mig. Det är viktigt att du är ordningsam och tydlig men också följsam.

Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en fördel men inget krav, det viktiga är att personkemin stämmer.

Det är ett krav att du som söker är rökfri och talar god svenska.

Arbetstiderna är främst förlagda till dygnspass 08:00-08:00. Det förekommer väntetid på natten mellan klockan 00–05, du behöver under den tiden vara vaken för att märka om din assistans behövs. Vi kommer att rekrytera löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Timvikarie som personlig assistent utanför Tranås

Kommun: Tranås Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2021-12-20

Vi söker nu en ansvarsfull, initiativtagande person till ett roligt uppdrag som personlig assistent till en 19-årig kille!

Kunden bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. I det vardagliga arbetet ingår att hjälpa kunden med bland annat förflyttningar, hygien och vid aktiviteter. Kunden är en aktiv kille som gillar att bada, lyssna på musik och hitta på andra saker utanför hemmet. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort engagemang, är ansvarsfull, initiativtagande, lyhörd och flexibel. Kunden har inget tal, det är därför extra viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård/omsorg men stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt lämplighet.

Vi söker timanställda personliga assistenter som har möjlighet att täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro. Arbetstiden är förlagd till dagtid kvällstid och nattetid både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Det förekommer dubbelbemanning.

Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor på landet utanför Tranås. Du som söker tjänsten behöver även tåla pälsdjur då familjen har hund.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till man i 30 årsåldern

Kommun: Växjö Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2021-12-20

Vi söker personliga assistenter till en levnadsglad man med ALS. Mannen är i 30-års åldern och bor med sin fru och sin son i Växjö. Till följd av sin sjukdom ALS behöver han hjälp i sin dagliga livsföring, vardagliga familjeliv, aktiviteter samt med personlig omsorg.

Mannen kommunicerar med hjälp av kroppsspråk och ögonstyrning vilket innebär att det är viktigt att du som assistent är lyhörd för hans signaler och behov.

Att vara ute i naturen, träning och meditation är något han uppskattar.

I dagsläget söker vi assistenter för både visstidsanställning men även timanställda som vill jobba vid behov. Kunden har aktiv tid och dubbelassistans dygnet runt.

Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar och är fördelade genom tvåskift alternativt treskift. Passen kan skilja sig något åt beroende på vilken dag i veckan det är.

Vi söker dig som har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete och gärna också erfarenhet av ALS. Erfarenhet av sondmat via PEG, andningshjälpmedel och hostmaskin är meriterande. Som person är du lyhörd, uppmärksam och ordningsam. Det är viktigt att du kan ta initiativ, men även kunna ta ett steg tillbaka när det krävs. Det kommer läggas stor vikt vid att personkemin känns rätt mellan dig och kunden.

Körkort är önskvärt men inget krav.
Familjen har en katt, så du bör inte vara allergisk.

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Skicka din ansökan med ett CV och personligt brev som beskriver dig som person och varför du passar som personlig assistent hos just vår kund. Ju mer fullständig din ansökan är desto större chans är att du blir kontaktad för en intervju. Tillträde enligt överenskommelse så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Rekryterings- och bemanningsassistent inom personlig assistans

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-12-20

Assistans för dig befinner sig i ett expansivt skede och söker löpande fler engagerade medarbetare som vill vara med och bidra i vår verksamhet. Vi söker just nu en rekryterings- och bemanningsassistent till vårt kontor i Lund.


Rollen som rekryterings- och bemanningsassistent

Som rekryterings- och bemanningsassistent bistår du kund- och personalansvariga i deras dagliga arbete. Du arbetar självständigt och proaktivt inom administration, bemanning och rekrytering av personliga assistenter. I arbetet ingår bland annat att hjälpa till med annonsering, kandidatsökning, telefonintervjuer, fysiska intervjuer, referenstagning, bemanning samt andra administrativa arbetsuppgifter.


Vem är du?

För att trivas i rollen som rekryterings- och bemanningsassistent ser vi att du som söker är prestigelös, självständig och lösningsorienterad. Du har förmågan att på ett strukturerat och effektivt sätt planera och prioritera i ditt arbete då du arbetar i en miljö med högt tempo och flera pågående arbetsuppgifter parallellt. Genom din positiva inställning och känsla för service har du enkelt för att skapa goda relationer. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet inom service med daglig kundkontakt eller administration. Det är en stor fördel om du har erfarenhet inom området personlig assistans och känner till relevant lagstiftning.


Vad erbjuder Assistans för dig?

Assistans för dig kännetecknas av stort engagemang, personlig bemötande, hög kvalitet och tillgänglighet. Vi stöttar och inspirerar varandra och ger våra medarbetare inflytande och möjlighet att påverka i såväl stora som små frågor. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som rekryterings-och bemanningsassistent utgör en av nyckelspelarna i företaget. Vår arbetsmiljö är stimulerande och samarbetsorienterad och vi anordnar årliga konferenser och andra sociala aktiviteter för att våra medarbetare ska trivas och känna att de är del av ett roligt och viktigt sammanhang. Individuell löneutveckling erbjuds relaterad till prestation.


Känner du dig inspirerad och har det som krävs för att bli rekryterings- och bemanningsassistent hos Assistans för dig? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid
Företrädesvis måndag-fredag kl. 08.30-17.00.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Urval
Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kontaktpersoner
Karin Brange, Regionchef, 046 272 66 33
Ida Tollstam, HR-ansvarig, telefonnr 046 272 66 34

Gör ansökan

Teamet kring Anna Holmlund söker förstärkning av en assistent på schemarad

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2021-12-20

Hej!
Jag söker någon som kan hjälpa mig att vara så självständig som möjligt. Jag behöver någon som hjälper mig med min rehab. Rehabiliteringen är att hjälpa mig med min högersida som inte alls fungerar, alltså hela högersidan är som om den inte fanns. Det är både fysisk, men även kognitiv rehabilitering. Du ska vara snäll, glad, positiv och ha en bra humor. Jag ser gärna att du har körkort och har möjligheten att följa med mig på diverse resor. 
Med vänlig hälsning Anna Holmlund


Anna Holmlund, tidigare elitidrottare, drabbades 2016 av en hjärnskada vilket ledde till en stor livsomställning och många nya utmaningar. Anna lever idag ett aktivt och fartfyllt liv med stöd av sina personliga assistenter och i samverkan med anhöriga och andra. Nu söker vi förstärkning till teamet med två personliga assistenter i form av en visstidsanställning samt ett timvikariat med tillträde omgående.

Som personlig assistent i teamet hjälper du Anna förbi de hinder som uppstår och stöttar henne i olika situationer i vardagen. För att passa i rollen behöver du vara bra på att inspirera, se nya lösningar och besitta en förmåga att motivera andra människor.

Annas vardag är fylld av träning, studier, rehabilitering, arbetsträning, socialt umgänge, resor och olika uppdrag både i Sverige och utomlands. Som assistent följer du med Anna i hemmet, på gymmet, på arbetsträning, på sociala tillställningar och på resor. Du behöver därför vara flexibel och beredd att planera om dagen utifrån de behov som uppstår.

Då mycket i Annas liv kretsar kring träning och rehabilitering är det meriterande med en bakgrund inom träning, idrott eller hälsa. Utöver det ser vi gärna du som söker tjänsten har följande egenskaper:
• Pålitlig, trygg och hjälpsam
• Flexibel och anpassningsbar
• Initiativtagande och påhittig
• Fysisk frisk samt icke-rökare

Anna bor i centrala Sundsvall och arbetstiderna är förlagda både dag- och nattetid. Du bör trivas med att det som regel händer många saker, stora som små. Då du arbetar med dig själv som främsta arbetsverktyg lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter detta intressant? För en större insyn i uppdraget och Annas assistans hänvisar vi till vår dokumentärserie:
https://www.assistansfordig.se/en-annan-anna/

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen till en annorlunda, utmanande och rolig arbetsplats!

Gör ansökan

Personliga assistenter i Vällingby!

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-12-21

Personliga assistenter sökes till uppdrag i Vällingby. Kunden är 42 år och bor tillsammans med sin familj. Kunden är en positiv och lugn person som tycker om att följa med sin dotter till stallet, träffa släkt och vänner samt att vara i trädgården. Han har ett stort intresse för teknik och musik och spelade själv instrument innan han fick sin ALS diagnos. Kunden arbetar deltid som IT-konsult och är även mycket engagerad i frågor som rör ALS.

Arbetet som personlig assistent innebär att ge vår kund en trygg och självständig vardag, utifrån kundens egna förutsättningar. Kunden behöver hjälp med personlig omvårdnad, matlagning och hushållssysslor. Arbetstiderna varierar över dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Passen är förlagda 8-16, 16-22 och 22-08. Det är viktigt att du kan jobba samtliga typer av pass, dag-, kvälls-, nattid samt helger. Under natten är det aktiv nattjänstgöring vilket innebär att assistenterna arbetar vaken natt. Kunden har dubbelassistans dygnet runt. Vi söker personal för både timanställning och tillsvidaretjänst med fast schemarad.

Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull, lyhörd och har god personkännedom. Det är meriterande att du har erfarenhet av ALS om arbete inom vården men för kunden är personkemin avgörande. Eftersom kunden har två barn i skolåldern är det viktigt att du tycker om barn. Du ska vara rökfri och inte pälsdjursallergiker och det är mycket meriterande om du har körkort samt god körvana. Det är även viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska. Familjen lever miljömedvetet vilket i arbetet som personlig assistent hos kunden speglas i medvetna val i vardagen.


Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Varmt välkomna.

Gör ansökan

Extrajobb som personlig assistent till ett stort och roligt uppdrag

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2021-12-22

Vi söker nu vikarier till en av våra kunder i Umeå. Kunden är en rullstolsburen kvinna med ett stort omvårdnadsbehov. Hon är totalförlamad och använder sig av respirator dygnet runt. Kvinnan bor i en villa i Umeå och är en social och utåtriktad person med många vänner så det händer mycket runt omkring.

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Som assistent arbetar du för att ge kunden möjligheten att leva sitt liv utifrån sina egna önskemål och förutsättningar.

Det är viktigt att du är lyhörd och ansvarstagande med en positiv inställning. I assistansuppdraget är det dubbelbemanning dygnet runt och det är således en stor arbetsgrupp. Det är viktigt att du är självgående men även kan samarbeta med både kunden och dina kollegor på ett bra sätt.

Vi söker kvinnliga assistenter som kan arbeta dagtid samt kvällar och gärna även nätter. Det finns katter i hemmet så du bör inte vara allergisk. B-körkort krävs för tjänsten.

Vill du ha ett roligt och varierat arbete? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Timvikarier

Kommun: Karlshamn Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2021-12-22

Nu söker vi på Assistans för Dig duktiga och engagerade personliga assistenter som vill jobba tim- och/eller semestervikarie till vår kund i Karlshamn.

Det är en man i 40-års åldern med Downs syndrom, autism samt en hjärnskada.

Passen är förlagda under alla dygnets timmar med jour på natten. Vi söker dig som vill arbeta långa pass men med bra återhämtning emellan passen.

Kunden tycker om att rida, cykla och gå på promenader. Som assistent stöttar du kunden i allt från hygien, dagliga aktiviteter och att uppnå en meningsfull vardag.

Du som assistent ska vara lugn, trygg och ansvarstagande. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar egna initiativ.

Tidigare erfarenhet av omsorgsarbete och erfarenhet av den aktuella funktionsnedsättningen är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Är du mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift ökar sannolikheten väsentligt att du är den vi söker!

Körkort är önskvärt

Rökning ska inte förekomma under arbetstid

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse, urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.
Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Gör ansökan

Lugn och erfaren assistent sökes till trevlig man i centrala Uppsala

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2021-12-22

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en trevlig man i 65-årsåldern boende i centrala Uppsala. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning med mycket omfattande omsorgsbehov. Han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor, träning, hålla kontakt med vänner och anhöriga mm. Kunden har en begränsad verbal kommunikationsförmåga och du behöver kunna föra hans talan i samband med läkarbesök etc.

Vi söker dig som:
- Är lugn och lyhörd
- Är positiv
- Är ansvarstagande och pålitlig
- Har erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete minst 3 år.

Det är meriterande om du har B-körkort och kan göra manuellt, och är villig att köra kundens bil i tjänsten.

Vi söker främst dig som kan jobba varannan lördag men också kunna hoppa in vid behov. Observera att arbetstiderna är varierande från dag, kväll och natt (väntetid/jour mellan 02:00-06:00), vardagar och helger, du som assistent bör vara öppen för att arbeta samtliga olika skift. Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.

Kunden önskar även att du som söker är fullt vaccinerad mot covid.

Gör ansökan

Personlig assistent på timmar till trevlig man med MS i Helsingborg

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-12-23

Vi på Assistans för dig söker nu en timanställd till ett fint uppdrag i Helsingborg. Uppdraget är hos en man i 70-årsåldern med progressiv MS. Mannen jobbar på att bibehålla styrka och rörlighet så gott det bara går. Även om det är motigt håller han modet uppe. Hemmet är fullt bostadsanpassat och det finns förflyttningshjälpmedel att ta till. Hans intressen består bland annat av social gemenskap, läsning och ljudböcker.

Vi söker dig som värnar om andra, har ett vänligt bemötande samt är ansvarsfull och villig att hjälpa till där det behövs. Erfarenhet inom vården är ett krav, undersköterska är önskvärt. Den personliga kemin är det som väger allra tyngst.

Passen är förlagda till dagtid kl. 07.30-13 eller 07.30-15.30 på vardagar, och kl. 07.30-11.30 på helgen. Vi söker någon som har möjlighet att hoppa in vid behov under dessa tider!

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du söker till oss. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistent till aktiv kille sökes!

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2021-12-23

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent som vill arbeta deltid med chans till mer om tycke uppstår.

Vår kund är en kille med autism som bor i en egen lägenhet i Tierp. Han är en väldigt aktiv kille som gärna går långa promenader, cyklar, spelar innebandy och simmar. Han har ingen verbal kommunikation utan kommunicerar med ögonen och med hjälp av bilder och bildschema via en läsplatta För att underlätta hans vardag är det viktigt att alla aktiviteter planeras i god tid och kan förmedlas på ett lugnt och metodiskt sätt.

Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull, fantasifull och fysiskt aktiv med gediget intresse för personer med autism. Helst ska du vara rökfri. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig.

Vi söker assistenter som är intresserade av att jobba deltid med möjlighet till ökad anställning. Vi ser att du som söker tjänsten kan jobba följande pass. Det är jour 21:30-05:00.

Period 1: torsdag 14:30-08:30
Period 2: onsdag 14:30-18:45, fredag 18:45- 15:00, söndag 15-08:30
Period 3: Inget
Period 4: måndag 15-08:30, onsdag 14:30-08:30, fredag 14:30-19

Tillträde till tjänsten 1/12 med introduktion innan. 1/12 är onsdag period 2.

Om du går vidare i rekryteringen vid en telefonintervju behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

För rätt person kan snabb rekrytering blir aktuellt, så sök tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vi söker personliga assistenter på schema till ettårig flicka i Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-12-24

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en ettårig liten flicka i Göteborg som behöver tillsyn/bevakning dygnet runt.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och som kan bevara lugnet i stressade situationer. Du är trygg i rollen som assistent och har förmågan att ligga steget före och ta initiativ. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska. Det är ett krav att du har arbetat med barn tidigare, meriterande om det har varit arbete med barn med multisjukdom. Vi lägger stor vikt i att du är engagerad, initiativtagande och noggrann i ditt arbete. Du ska också vara lyhörd för flickans behov. Det är ett krav att du är rökfri.

Vi söker dig som vill arbeta på en fast schemarad. Vi söker en assistent för nattjänst på ca 85% och en under dag-/kvällstid på ca 70%. Flickan har vaken assistans dygnet runt vilket innebär att nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Jobba extra som personlig assistent till kvinna i Södra Vi

Kommun: Vimmerby Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2021-12-26

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en kvinna i 70-års åldern i Södra Vi. Kunden är rullstolsburen och behöver hjälp i vardagen vid exempelvis förflyttningar, påklädning, hygien och hushållssysslor. Vi söker någon som kan hoppa in och arbeta extra vid ordinarie assistents frånvaro. Arbetstiderna är förlagda vardagar 09:00-15:00 samt kortare pass under helger.

Du som assistent ska vara noggrann, ansvarstagande och lyhörd inför kundens behov. Det viktigaste är att personkemin stämmer. Det finns katter hos kunden, du behöver därför tåla pälsdjur.

Vill du göra skillnad på riktigt?
Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Engagerade timvikarier sökes till ung kvinna

Kommun: Arvika Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2021-12-29

Assistans för dig söker just nu förstärkning av personal till en glad tjej som är 31 år och bor i Åmotfors. Tjänsten är en timanställning och kräver att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel. Schemat hos kunden är utformat så att man arbetar dygnspass 17-17 med sovande jour på natten.

Du som assistent ska vara engagerad, trygg, ansvars- och omsorgsfull. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar egna initiativ. Du söker ett arbete som är varierande på en arbetsplats där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som hon själv vill leva.

Vi söker dig som vill ha en varaktig anställning. Tidigare erfarenhet av omsorgsarbete är meriterande men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Är du mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift ökar sannolikheten väsentlig att du är den vi söker!

Vår kund tycker om djur och katt finns i hushållet.

Du som är intresserad av en timanställning hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet.
Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande och det finns möjlighet till ett timvikariat redan nu.

Gör ansökan

Vi söker assistenter till vår glada kille!

Kommun: Tranås Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2021-12-30

Har du en positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete? I så fall kan du vara personen vi söker!

Vi söker timvikarier och någon som kan jobba några fasta pass på schemat till vår 5-åriga kille. Han behöver övervakning dygnet runt och arbetstiderna innebär både kvällar, nätter och helger. Att vara flexibel och under lov har möjlighet att arbeta dagtid är något vi värdesätter.

Vår son är en underbar liten kille som älskar att busa. Han gillar att hoppa, bada, vara ute, gunga, musik och dans. Han klarar inget av detta själv utan behöver hjälp med allt från lek till omvårdnad. Omvårdnaden består bland annat i att hjälpa honom med andningen då han lätt samlar på sig slem i luftvägarna, epilepsi, sondmatning, medicinering, sjukgymnastik och förflyttning.

Vi söker dig som är glad och barnkär. Vi ser gärna att du har erfarenhet av multifunktionshindrade och epilepsi men det viktigaste är att du är noggrann, påhittig, lekfull, handlingskraftig, lyhörd och alltid ser till vår sons bästa. Då arbetet är i vårt hem vill vi att du även ska vara lyhörd för övriga familjen och ha en positiv inställning.

Vi vill att du noga tänker igenom vad tjänsten innebär och har som avsikt att stanna en längre tid då kontinuitet är viktigt.

Du måste vara rökfri och tåla pälsdjur då familjen har hund. Även krav på körkort och bil.

Är du intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan omgående. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet. Du kan beställa via denna länk:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Jobba 75% som personlig assistent i stort och roligt uppdrag

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2021-12-31

Vi söker nu en assistent på en schemarad till en av våra kunder i Umeå. Kunden är en rullstolsburen kvinna med ett stort omvårdnadsbehov. Hon är totalförlamad och använder sig av respirator dygnet runt. Kvinnan bor i en villa i Umeå och är en social och utåtriktad person med många vänner så det händer mycket runt omkring.

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Som assistent arbetar du för att ge kunden möjligheten att leva sitt liv utifrån sina egna önskemål och förutsättningar.

Det är viktigt att du är lyhörd och ansvarstagande med en positiv inställning. I assistansuppdraget är det dubbelbemanning dygnet runt och det är således en stor arbetsgrupp. Det är viktigt att du är självgående men även kan samarbeta med både kunden och dina kollegor på ett bra sätt.

Vi söker en assistent som kan arbeta dagtid samt kvällar och gärna även nätter. Det finns katter i hemmet så du bör inte vara allergisk. B-körkort krävs för tjänsten.

Vill du ha ett roligt och varierat arbete? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Flexibelt extra arbete som personlig assistent på Värmdö!

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-12-31

Nu söker Assistans för dig assistenter, till en snart 14-årig flicka på Värmdö.

Vi söker dig som är social, pigg och positiv. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har skinn på näsan för att lättare kunna ta dig ann situationer som kan uppstå, du behöver vara bestämd men ödmjuk. Du kommer arbeta sida vid sida med flickan i hennes vardag och följa med henne på allt som en 14-åring vill göra. Hon gillar att sjunga, rida och vara aktiv, positivt är det om du har liknande intressen. Vi ser gärna att du är kreativ och strategisk i ditt arbete samt använder barnasinnet för att finna positiva lösningar, har du stort tålamod kommer det underlätta för dig i arbetet. Det är viktigt att det svenska språket fungerar utan problem då språket är en stor del i flickans utveckling. Flickan har italiensk bakgrund, meriterande är det om du behärskar det italienska språket.

Du kommer uppskattningsvis arbeta efter skoltid några dagar i veckan samt extra vid behov. Det kan även förekomma mer jobb på helger och lovdagar. Vi är flexibla med vilka dagar du önskar att arbeta och önskar i gengäld en viss flexibilitet på lovveckor mm.

Meriterande är det om du har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom barnomsorg, specialpedagogik, lågaffektivt bemötande mm. Personkemin mellan dig och flickan är dock det viktigaste.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Glöm inte att ansöka om utdrag av belastningsregister redan vid ansökan då processen kan ta tid.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gallring av kandidater sker löpande.

Gör ansökan

80% rad till 19-årig kille!

Kommun: Tranås Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2021-12-31

Vi söker nu en ansvarsfull, initiativtagande person till ett roligt uppdrag som personlig assistent till en 19-årig kille!

Kunden bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. I det vardagliga arbetet ingår att hjälpa kunden med bland annat förflyttningar, hygien och vid aktiviteter. Kunden är en aktiv kille som gillar att bada, lyssna på musik och hitta på andra saker utanför hemmet. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort engagemang, är ansvarsfull, initiativtagande, lyhörd och flexibel. Kunden har inget tal, det är därför extra viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård/omsorg men stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt lämplighet.

Vi söker en personlig assistent till en stor rad. Arbetstiden är förlagd till kvällstid och nattetid på vardagar och även dagtid på helger och lov. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Det förekommer dubbelbemanning. En arbetsledarroll med bemanningsansvar kan även bli aktuell längre fram.

Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor på landet utanför Tranås. Du som söker tjänsten behöver även tåla pälsdjur då familjen har hund.

Gör ansökan

EXTRA JOBB - PERSONLIG ASSISTENT TILL TJEJ I SANDVIKEN

Kommun: Gävle Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2021-12-31

Ser du möjligheter i stället för problem? Är du pigg, glad och nyfiken på livet men samtidigt en lugn och trygg person som jag kan lita på?

Jag är en tjej på 28 år som bor i egen lägenhet i Sandviken.

Jag söker nu en vikarierande assistent som kan hoppa in vid ordinarie personals semester och sjukdom. Kanske studerar du eller har annat jobb och vill komplettera med lite extra då och då. Vi önskar att du är flexibel och vid behov kan ställa upp på kort varsel.

Jag är en glad, positiv och social tjej som tycker om när det händer saker och ting. Jag tycker om att rida, bada och lyssna på musik. Jag går gärna på bio och fikar med mina kompisar.

Jag behöver hjälp med stöttning i alla mina sysslor som personlig omvårdnad, kommunikation, vardagslivet samt övriga rutiner som ingår i mitt liv. Min assistent följer med mig på alla mina aktiviteter samt när jag är på daglig verksamhet i Sandviken.

Du som söker är en ansvarsfull och ordningsam tjej som är lyhörd och flexibel vad det gäller mina behov samt arbetsuppgifter, du är trygg i dig själv och följer de upprättade rutiner som finns hos mig. Det är viktigt att du är ordningsam och tydlig men också följsam.

Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en fördel men inget krav, det viktiga är att personkemin stämmer.

Det är ett krav att du som söker är rökfri och talar god svenska.

Arbetstiderna är främst förlagda till dygnspass 08:00-08:00. Det förekommer väntetid på natten mellan klockan 00–05, du behöver under den tiden vara vaken för att märka om din assistans behövs. Vi kommer att rekrytera löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Är du kreativ, aktiv och vill arbete som personlig assistent på Värmdö?

Kommun: Nacka Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-12-31

Nu söker Assistans för dig assistenter, till en snart 14-årig flicka på Värmdö.

Vi söker dig som är social, pigg och positiv. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har skinn på näsan för att lättare kunna ta dig ann situationer som kan uppstå, du behöver vara bestämd men ödmjuk. Du kommer arbeta sida vid sida med flickan i hennes vardag och följa med henne på allt som en 14-åring vill göra. Hon gillar att sjunga, rida och vara aktiv, positivt är det om du har liknande intressen. Vi ser gärna att du är kreativ och strategisk i ditt arbete samt använder barnasinnet för att finna positiva lösningar, har du stort tålamod kommer det underlätta för dig i arbetet. Det är viktigt att det svenska språket fungerar utan problem då språket är en stor del i flickans utveckling. Flickan har italiensk bakgrund, meriterande är det om du behärskar det italienska språket.

Du kommer uppskattningsvis arbeta efter skoltid några dagar i veckan samt extra vid behov. Det kan även förekomma mer jobb på helger och lovdagar. Vi är flexibla med vilka dagar du önskar att arbeta och önskar i gengäld en viss flexibilitet på lovveckor mm.

Meriterande är det om du har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom barnomsorg, specialpedagogik, lågaffektivt bemötande mm. Personkemin mellan dig och flickan är dock det viktigaste.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Glöm inte att ansöka om utdrag av belastningsregister redan vid ansökan då processen kan ta tid.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gallring av kandidater sker löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till pojke i Helsingborg

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2022-01-01

Är du engagerad, lyhörd och ute efter ett meningsfullt arbete? Då kan arbetet som personlig assistent hos vår 15-åriga pojke i Helsingborg vara något för dig.

Pojken har cerebral pares och epilepsi, och behöver hjälp med bland annat förflyttningar, hygien, sondmatning m.m. Vi söker dig som har stor ansvarskänsla, är lojal och initiativtagande. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete med barn med speciella behov, men det är inget krav. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, pojken och hans familj.

Vi söker just nu dig som är ute efter en schemarad och vill arbeta cirka 20–30 timmar i veckan. Passen är fördelade såväl vardagar, helgar, kvällar och aktiva nätter. Viss flexibilitet finns, så beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Charmig 8-åring söker personliga assistenter

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2022-01-02

Assistans för dig söker nu nya assistenter till en av våra kunder. Kunden är en pojke i 8-årsåldern som bor med sin familj strax utanför Motala. Pojken har intellektuell funktionsnedsättning samt bilateral celebral pares. Pojkens funktionsnedsättningar medför både kognitiva svårigheter och rörelsebegränsningar som påverkar hans dagliga livsföring. I arbetet ingår bland annat hjälp med personlig omsorg, aktiviteter, medicinering, förflyttningar samt allt annat som pojken behöver för att ha en fungerade vardag och god livskvalitet.

Vi söker assistenter som är trygga, strukturerade och noggrant utför de arbetsuppgifter som ingår. Vi söker dig som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete. Du ska ha barnasinnet kvar och vara engagerad. Att hjälpa kunden utvecklas och aktivera honom är en självklarhet. Du kommer att arbeta i ett hem och i en arbetsgrupp med bra sammanhållning och mycket humor. Det är därför viktigt att du som person är öppen och positiv. Det finns katt hos familjen, du behöver därför tåla pälsdjur.

Vi söker dig med yrkeserfarenhet och/eller vana av egna barn. Utbildning och yrkeserfarenhet inom vård/omsorg är meriterande men stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då pojken saknar tal är det meriterande om du kan tecken men inget krav då pojken är bra på att lära ut.
Arbetspassen är förlagda till dagtid och sen eftermiddag, och vi söker just nu timvikarier men goda möjligheter till en fast schemarad.
Körkort och bil är krav för att kunna ta sig till och från arbetsplatsen.

Är du intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan omgående. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet. Du kan beställa via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Assistans för dig söker jurist som brinner för humanjuridik

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2022-01-14

Assistans för dig befinner sig i ett expansivt skede och söker löpande fler engagerade medarbetare som vill vara med och bidra i vår verksamhet. Vi söker just nu ytterligare en jurist till vårt huvudkontor i Stockholm.

Rollen som jurist
Assistans för dig arbetar med kvalitetsfrågor utifrån Socialstyrelsens och Arbetsmiljöverkets riktlinjer. Tjänsten innebär juridiskt kvalificerat arbete som juridiskt ombud för våra kunder runt om i landet. Verksamheten är rikstäckande och bedrivs från våra kontor i Stockholm, Lund, Göteborg, Sundsvall, Karlstad, Linköping, Växjö och Umeå. Du kommer att bistå våra kunder med juridiskt stöd och hjälp och företräda dem i kontakt med Försäkringskassan, kommuner och i förekommande fall domstol. I din roll som jurist fungerar du även som stöd i andra juridiska frågor i bolaget.

Vem är du?
För att trivas i rollen som jurist ser vi att du som söker är positiv, engagerad och ansvarsfull. Du kommer att möta olika typer av människor och behöver ha en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Du trivs i en miljö med högt tempo och omväxlande arbete där du arbetar självständigt, strukturerat och effektivt. Du delar vår humanistiska värdegrund och har ett stort engagemang och intresse för humanjuridik och förvaltningsrätt. Du har en fullgjord juristexamen/jur. kand. Det är en fördel om du även har erfarenhet inom området personlig assistans.

Vad erbjuder Assistans för dig?
Assistans för dig kännetecknas av stort engagemang, personlig bemötande, hög kvalitet och tillgänglighet. Vi stöttar och inspirerar varandra och ger våra medarbetare inflytande och möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vår arbetsmiljö är stimulerande och samarbetsorienterad och vi anordnar årliga konferenser och andra sociala aktiviteter för att våra medarbetare ska trivas och känna att de är del av ett roligt och viktigt sammanhang. Individuell löneutveckling erbjuds relaterad till prestation.

Känner du dig inspirerad och har det som krävs för att bli jurist hos Assistans för dig? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid
Heltid. Företrädesvis måndag-fredag kl. 08.30-17.00. Viss flexibilitet önskas med anledning av att våra kunder ibland behöver ses eller samtala utanför arbetstid. Inrikesresor förekommer i arbetet.

Körkort
B-körkort och körvana krävs.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Urval
Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång den 14 januari.

Kontaktpersoner
Marika Lindblom, Chefsjurist, 08-572 366 13
Ida Tollstam, HR-ansvarig, 046 272 66 34

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna annons.

Gör ansökan

Timvikarier på dagtid sökes till en äldre man i centrala Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-14

Assistans för dig söker nu timvikarier till en äldre man boende i centrala Göteborg.

Som personlig assistent kommer du att utgöra ett stöd till mannen i hans dagliga livsföring och vid olika praktiska göromål. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa mannen med personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen tycker om att promenera.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen med ett sinne för humor. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

I tjänsten som timvikarie hoppar du in extra när behov uppstår, vilket kan ske med kortare och längre varsel. Vi söker någon som kan hoppa in främst dagtid och på sikt kan det finnas möjlighet till fast schema på dagtid. Arbetspassen är förlagda antingen mellan 08.00-16.30 eller ca 20.30-10.00. Nattpassen avser aktiv tid, vilket innebär att du då är vaken och finns i mannens närhet.

Erfarenhet inom demens, vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vi söker timvikarie till 6 årig pojke utanför Falköping!

Kommun: Falköping Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-20

Assistans för dig söker nu ödmjuka, engagerade och ansvarsfulla personlig assistenter till en pojke i fem års åldern, boendes utanför Falköping. Vill du ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!
I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens vardag. Pojken gillar bland annat att leka, gunga och sjunga. Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och stabil med båda fötterna på jorden. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Om du har barnasinnet i behåll är detta ett stort plus.

Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar. Pojken har epilepsi, immunbristsjukdom mm. och det är mycket viktigt med basala hygienrutiner på grund av hans infektionskänslighet samt att följa rutiner. Arbetet kräver att du har en god fysik.

Vi söker dig som kan arbeta vid behov under dygnets alla timmar.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig, pojken och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Utöver personkemin så är det viktigt att du som söker tjänsten är öppen för att lära dig nya arbetsmoment.

Arbetet kräver B-körkort samt tillgång till bil. Katt finns i hemmet.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan redan idag för att få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Lilla Edet Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 28-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 28-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 9-årig pojke i Göteborg

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Vi söker nu en omtänksam och omhändertagande personlig assistent till en 9-årig pojke som bor tillsammans med sin familj i centrala Göteborg.

Pojken behöver ständig stöttning och guidning i sin vardag och det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov. Pojken har Sotos syndrom, cp-skada samt epilepsi. I övrigt hjälper du honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, påklädning mm.

Pojken har inget tal utan kommunicerar genom kroppsspråk och tecken. För att du ska kunna kommunicera med familjen är det ett krav att du kan prata i viss mån engelska. Det är meriterande om du har arbetat som personlig assistent åt barn tidigare. Du som söker bör vara trygg i dig själv, ha tålamod samt vara initiativtagande.

På veckodagarna går pojken i skola till kl 16.00 och du som assistent kommer att arbeta några eftermiddag- och kvällspass varje vecka och 1-2 helger i månaden. Kvällspassen är mellan 16.15- 20.00 eller 21.00 och helgpassen är mellan ca 8.00-21 eller 21.30 lördag och söndag. Du kommer få en gedigen introduktion för att lära känna pojken och hans behov väl innan du börjar arbeta själva, introduktionspassen är förlagda under dag- och kvällstid. Tjänsten kan komma att utökas med tiden.

Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 9-årig pojke i Göteborg

Kommun: Härryda Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Vi söker nu en omtänksam och omhändertagande personlig assistent till en 9-årig pojke som bor tillsammans med sin familj i centrala Göteborg.

Pojken behöver ständig stöttning och guidning i sin vardag och det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov. Pojken har Sotos syndrom, cp-skada samt epilepsi. I övrigt hjälper du honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, påklädning mm.

Pojken har inget tal utan kommunicerar genom kroppsspråk och tecken. För att du ska kunna kommunicera med familjen är det ett krav att du kan prata i viss mån engelska. Det är meriterande om du har arbetat som personlig assistent åt barn tidigare. Du som söker bör vara trygg i dig själv, ha tålamod samt vara initiativtagande.

På veckodagarna går pojken i skola till kl 16.00 och du som assistent kommer att arbeta några eftermiddag- och kvällspass varje vecka och 1-2 helger i månaden. Kvällspassen är mellan 16.15- 20.00 eller 21.00 och helgpassen är mellan ca 8.00-21 eller 21.30 lördag och söndag. Du kommer få en gedigen introduktion för att lära känna pojken och hans behov väl innan du börjar arbeta själva, introduktionspassen är förlagda under dag- och kvällstid. Tjänsten kan komma att utökas med tiden.

Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Kungälv Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 28-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 28-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 28-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en glad tolvårig pojke i Göteborg!

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Assistans för dig söker nu lyhörd, glad och positiv assistent till en pojke på 12 år boendes i Göteborg. Din arbetsplats är där kunden är, alltså både i hem och i skola.

Pojken har ett ovanligt syndrom med en utvecklingsförsening. Han saknar tal men har en stor ordförståelse. Som personlig assistent är du behjälplig vid bland annat personlig hygien, måltider, på- och avklädning och aktiviteter.

Vi ser gärna att du som söker är barnkär, tycker om att vara utomhus, har körkort, är empatisk och trygg i dig själv. Vi söker dig som tidigare arbetar som personlig assistent, meriterande om arbetet har varit med barn. Det är viktigt att du som söker tjänsten är ansvarstagande och har förmågan att sätta dig in i andras situation.

Vi söker dig som kan börja som timanställd omgående. Arbetstiderna är förlagda vardagar och helger mellan 07.00-18.45.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan redan idag för att få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för timanställning

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-13

Assistans för dig söker engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 49-års ålder, boendes i Alingsås. Vi söker dig som kan hoppa in vid både kort och längre varsel.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning mm. Det förekommer även katt i hemmet.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Kvinnan har assistans dygnet runt samt jour på natten (7,37 h) och arbetspassen är förlagda främst 6.00-15 eller 15-06.00 vardagar och helger. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta samtliga pass för att vara aktuell för tjänsten. Tillträde sker så snart som möjligt .

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för timanställning

Kommun: Vårgårda Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-13

Assistans för dig söker engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 49-års ålder, boendes i Alingsås. Vi söker dig som kan hoppa in vid både kort och längre varsel.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning mm. Det förekommer även katt i hemmet.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Kvinnan har assistans dygnet runt samt jour på natten (7,37 h) och arbetspassen är förlagda främst 6.00-15 eller 15-06.00 vardagar och helger. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta samtliga pass för att vara aktuell för tjänsten. Tillträde sker så snart som möjligt .

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för timanställning

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-13

Assistans för dig söker engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 49-års ålder, boendes i Alingsås. Vi söker dig som kan hoppa in vid både kort och längre varsel.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning mm. Det förekommer även katt i hemmet.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Kvinnan har assistans dygnet runt samt jour på natten (7,37 h) och arbetspassen är förlagda främst 6.00-15 eller 15-06.00 vardagar och helger. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta samtliga pass för att vara aktuell för tjänsten. Tillträde sker så snart som möjligt .

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för timanställning

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-13

Assistans för dig söker engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 49-års ålder, boendes i Alingsås. Vi söker dig som kan hoppa in vid både kort och längre varsel.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning mm. Det förekommer även katt i hemmet.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Kvinnan har assistans dygnet runt samt jour på natten (7,37 h) och arbetspassen är förlagda främst 6.00-15 eller 15-06.00 vardagar och helger. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta samtliga pass för att vara aktuell för tjänsten. Tillträde sker så snart som möjligt .

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Gör ansökan

Assistent sökes för arbete nattetid till 6-årig pojke utanför Falköping

Kommun: Falköping Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-28

Assistans för dig söker en lyhörd, engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en pojke i sexårsåldern, boendes utanför Falköping. Pojken tycker bland annat om att leka, gunga och sjunga. Vi ser gärna att du är initiativtagande, lugn och stabil, kan agera snabbt om situationen kräver och är noggrann i ditt arbete. Om du har barnasinnet i behåll är det är stort plus!

Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar. Han har bland annat epilepsi och immunbristsjukdom, det är mycket viktigt att följa basala hygienrutiner på grund av hans infektionskänslighet och att kunna följa rutiner. Arbetet är emellanåt fysiskt krävande.

Vi söker dig om kan arbeta nattjänst med en sysselsättningsgrad om snitt 32,5 timmar i veckan. Passen är vanligtvis förlagda mellan 22.00-07.00 under vardagar och varannan helg. Som assistent kommer du även vara med pojken i skolan.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig, pojken och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Utöver personkemin så är det viktigt att du som söker tjänsten är öppen för att lära dig nya arbetsmoment.

Arbetet kräver B-körkort samt tillgång till bil. Katt finns i hemmet.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan redan idag för att få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Gör ansökan