headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 350 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Sundsvall och Umeå. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal (Vårdföretagarna-Kommunal) är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare. Vi erbjuder alla anställda årliga utvecklingssamtal och lönesamtal.

Vill du ingå i vårt team med omkring 65 kontorsanställda och 2 500 personliga assistenter?

Välkommen att söka en tjänst hos oss – välj ditt län nedan.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Personlig assistent till ungdomlig medelålders man i Söderort.

Kommun: Södertälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-06-26

Assistans för dig söker en timvikarie till en glad och vänlig man i 50-årsåldern boendes i Södertälje.

Kunden är rullstolsburen till följd av MS och som hans personliga assistent kommer du att hjälpa honom med förflyttningar, hygien, hushållssysslor, aktiviteter och annat som ingår i hans liv. Mannen har ett stort intresse för musik och bilar.

Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på vardagar mellan kl. 09.00-21.30. Det är önskvärt om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

Du som söker får gärna vara glad, ha humor och ett positivt förhållningssätt. Tidigare omsorgserfarenhet och utbildning som undersköterska är meriterande men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Viktigt att du tål djur.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till 28årig kille i Tyresö

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-06-26

Assistans för dig söker personlig assistent till en 28-årig kille med utvecklingsstörning och epilepsi. Kunden bor i Tyresö tillsammans med sina föräldrar, hund och katt. Kunden är en pigg och glad med stor nyfikenhet på livet. Han tycker mycket om att vara ute på promenader, sjunga och lyssna på musik.

Vi söker dig som är trygg, flexibel, lojal och som kan ta för dig och komma med egna initiativ. Intresse för musik är ett stort plus.

I dina arbetsuppgifter ingår vardagliga sysslor så som daglig hygien, matlagning, inköp och planering, städning, tvätt mm. Arbetstiderna är varierande då kunden är på dagverksamhet några dagar i veckan, och i schemat ingår det dagar, kvällar, journätter och helger. Vi söker nu en person som vill jobba ca 2 pass i veckan.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till man i Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2019-06-28

Assistans för dig söker en timanställd personlig assistent till en man i Enköping. Kunden drabbades tidigare i sitt liv av en stroke och är rullstolsburen. Han behöver hjälp och/eller stöttning med vardagliga sysslor så som förflyttningar, hushållssysslor, hygien, aktiviteter mm.

Uppdraget kräver att du har körkort och tillgång till bil. Vi söker dig som är social och flexibel samt som inte har problem med pälsdjur, då hund i hemmet förekommer.

Arbetstiderna varierar mellan dag- och kvällspass.

Rekryteringen kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till konstnär i Simrishamn

Kommun: Simrishamn Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-06-28

Assistans för dig söker timanställda personliga assistenter åt en konstnär i Simrishamn. Han bor i ett hus med trädgård tillsammans med sin fru, samt hund och katt. Som timanställd arbetar du enstaka dagar med kort varsel. Arbetspassen är förlagda dagtid under vardag och helg och enstaka nätter kan förekomma.

I arbetet som personlig assistent stödjer du vår man utifrån hans behov. Arbetet innefattar moment så som hjälp vid förflyttning, matlagning, hygien och träning. Han behöver även stöd i sin konstnärliga utövning. Det är därför önskvärt att du som assistent delar det konstnärliga intresset.

Du bör även tycka om att handskas med djur, uppskatta att arbeta självständigt och vara flexibel, lugn, lyhörd och social.

Tidigare erfarenhet eller utbildning som personlig assistent är meriterande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort krävs.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Man i 45-års åldern söker personlig assistent på 80% i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-06-28

Assistans för dig söker ytterligare en personlig assistent till en man i Lund som är intresserad av att arbeta på rullande schema. Mannen har assistans dygnet runt med 5 timmars jour på natten. Du ska därför ha möjlighet att arbeta dagtid såväl som kväll och natt. Dygnspass förekommer.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du mannen utifrån hans behov. Dagtid går kunden på daglig verksamhet och övrig tid är han i sitt hem eller på aktiviteter. Arbetet innefattar således moment så som stöd och hjälp vid förflyttning, matlagning, städning, hygien, promenader, träning och annat som ingår i mannens liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och utmanade arbete. Du som assistent ska vara lugn och harmonisk. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av autism, epilepsi, utvecklingsstörning och teckenkommunikation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarie sökes till 50-årig man i Malmö

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-06-28

Assistans för dig söker timvikarie åt en man i Malmö. Som timanställd är du flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel, både dygnspass samt kortare dagpass.

Mannen behöver hjälp med allt i sin vardag såsom personlig hygien, matlagning, medicinering, hushållssysslor, komma ut på promenader och andra aktiviteter. Mannen har ett stort intresse av flygplan och tycker om att njuta av det goda livet. Då mannens barn och deras aktiviteter är en stor del av hans liv är det av betydelse att du som assistent har en god förmåga att handskas med barn.

Vi ser att du är handlingskraftig, självgående, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Då mannen har fått nedsatt hörsel är det viktigt att du som assistent talar tydligt och behärskar det svenska språket.

Vi värdesätter rak kommunikation och en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid den personliga kemin mellan dig och kunden.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent (timvikarie) sökes till Charlie i Landskrona

Kommun: Landskrona Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-06-28

Arbetsbeskrivning:
I oktober 2014 förändrades mitt liv dramatiskt, jag fick diagnosen ALS. När svensk sjukvård meddelade att det inte finns någon bot tog det inte lång stund innan jag bestämde mig för att ta min egen väg. Har t.ex. gjort stora förändringar i min kost. Det är viktigt för mig att ha positivitet runt mig och att ha nära till skratt. Du kan läsa mer om min resa på Facebook-sidan, Beat ALS. I nuläget har jag dubbel assistans dygnet runt, vilket innebär att du alltid kommer arbeta tillsammans med en kollega.

Arbetsuppgifterna som personlig assistent innefattar att ge stöd och service. Du måste tycka om att arbeta med och för personer med funktionsnedsättning samt ha en känsla för god omvårdnad. Du har ett gott bemötande, en god serviceanda och positiv syn på livet. Du ska kunna ta egna initiativ, vara ansvarsfull, ha lätt för att samarbeta med en öppen dialog och vara flexibel i ditt arbetssätt. Som personlig assistent arbetar du främst i mitt hem i Landskrona och är inte rökare. Självklart vill jag ha möjlighet att röra mig utanför hemmet, så om du har körkort är det ett plus i kanten.

Tjänst:
Jag söker dig som kan arbeta båda dagar och nätter (vaken natt). Både dygnspass samt dag- och nattpass förekommer. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och hoppa in vid ordinarie personals sjukdom.

Kvalifikationer:
Du som söker är ödmjuk, tålmodig, lyhörd och gillar att arbeta med människor. Du har tidigare jobbat inom vården och gärna som personlig assistent. Vårdutbildning är meriterande men inget krav. Jag kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då kommunikation är ett av behoven måste du tala svenska obehindrat. Du som söker denna tjänst har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Övrigt:
Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse och vi kommer kalla till intervjuer löpande. Lön enligt kollektivavtal.

Fridens liljor! /Charlie

Gör ansökan

PERSONLIG ASSISTENT I SOMMAR TILL EN ROLIG OCH VARIERAD ARBETSPLATS

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2019-06-28

Vi söker nu sommarvikarier till en av våra kunder i Umeå. Kunden är en rullstolsburen kvinna med ett stort omvårdnadsbehov. Hon är totalförlamad och använder sig av respirator dygnet runt. Kvinnan bor i en villa i Umeå och arbetar 75% med hjälp av dator.

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Som assistent arbetar du för att ge kunden möjligheten att leva sitt liv utifrån sina egna önskemål och förutsättningar.

Det är viktigt att du är lyhörd och ansvarstagande med en positiv inställning. I assistansuppdraget är det dubbelbemanning dygnet runt och det är således en stor arbetsgrupp. Det är viktigt att du är självgående men även kan samarbeta med både kunden och dina kollegor på ett bra sätt.

Vi söker en kvinnlig sommarvikarie som kan arbeta dagtid, kvällar eller nätter. Det finns katter i hemmet så du bör inte vara allergisk. B-körkort krävs för tjänsten. Det finns även möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov efter sommaren.

Vill du ha ett roligt och varierat arbete i sommar? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personlig assistent till en kvinna i Falun.

Kommun: Falun Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2019-06-28

Assistans för dig söker dig som vill jobba extra hos en kvinna i 50 årsåldern boendes i Falun. Kvinnan har assistans på grund av MS, afasi och stroke. Därmed behöver hjälp och stöd med de flesta moment i sin vardag.

Hon är en glad och härlig person som bland annat tycker om att vara ute på promenader, shoppa, gå på trav och titta på film.

Vi söker dig som är social, lyhörd, ansvarsfull och positiv som person.
Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kunden och den personliga assistenten är mycket viktigt. Vi ser därför gärna att man har liknande intressen som kunden.

Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in vid behov. I sommar kan det bli aktuellt med en fast schemarad.
Arbetstiderna är kl. 10:00 till kl. 11:00 förmiddagen därpå. Jour cirka 6,5 timma per natt.

Det finns goda möjligheter till en fast tidsbegränsad schemarad.

Det är viktigt att du inte allergisk mot hundar eller hundrädd då det kan förekomma hundar på arbetsplatsen.

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tror att arbetet skulle passa dig. Intervjuer kommer hållas löpande.

Välkommen med din ansökan!
Ytterligare information

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Gör ansökan

Timvikarier sökes till vår kund i Karlskrona

Kommun: Karlskrona Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2019-06-28

Nu söker vi på Assistans för Dig duktiga och engagerade personliga assistenter som kan tänka sig att jobba som timvikarie till vår kund i Karlskrona.

Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar, vardag som helg samt med jour på natten. Tjänsten är inledningsvis en timanställning, men möjlighet till fasta pass kommer att finnas till hösten.
I dagsläget söker vi dock någon som i första hand vill täcka upp under dubbelassistansen, vilket kan innebära några timmar vissa dagar samt kunna hoppa in vid behov vid akuta vakanser.

Vår kund är en 28-årig kille som har en CP-skada, grav synnedsättning och epilepsi.
Killen tycker om att bada, gå på musikaler, lyssna på musik och vara på daglig verksamhet. Som assistent hjälper du honom bland annat med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor samt att komma iväg på aktiviteter.
Vi söker dig som är flexibel, pedagogisk, är trygg och ansvarsfull och som tycker om att jobba med människor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Alert medelålders man söker trevliga assistenter för sommaruppdrag

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-06-29

Vi söker en assistent till vår kund i Malmö för en sommartjänst. Mannen är i medelålder och tycker mycket om att aktivera sig på olika sätt, exempelvis genom att vara utomhus, gå på caféer och utställningar. På grund av sin hjärnskada är han rullstolsbunden, har epilepsi och svårigheter att kommunicera verbalt. Som assistent är du honom behjälplig med allt som rör hans vardag, samt förflyttningar.

Vår kund behöver dig, du som har erfarenhet sav yrket som personlig assistent och är ödmjuk men bestämd till ditt arbetssätt. Du bör också vara lyhörd, självsäker och kunna bjuda på dig själv. Det är fördelaktigt om du har kompetens inom områdena epilepsi och hjärnskador.

Arbetspassen är förlagda ca 14.00 – 10.00, alternativt 10.00 – 10.00, med jour 9 h på natten. Vi söker dig som kan arbeta i augusti och september. Det finns goda möjligheter till förlängning som timanställd för rätt person.

Vi ser framemot din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till en trevlig tjej i Tyresö sökes

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Världens viktigaste jobb!

Jag är 27 år och bor ensam med mina hundar Diva och Bella samt min dvärghamster Olle. För det mesta lever jag världens bästa liv: med mina djur och alla mina intressen såsom bio, karaoke, pyssla, baka, laga mat och så vidare. Men: Inte ens Madonna är något utan sina makeupartister, låtskrivare, ljudtekniker och bakgrundsdansare. Och jag, som har en muskelsjukdom, är helt beroende av personlig assistans med det mesta: som att flytta på mig, äta, gå på toaletten, fixa mitt hår, duscha mig – och att kränga på och av mig kläder. Ett helt vanligt liv alltså, med lite extraordinära förutsättningar. Det är där du kommer in!

Du är motorn i mitt liv. Du är självgående och noggrann – och ger antagligen aldrig upp, inte ens när stenen ramlar ner i huvudet på dig. Du kommer att veta hur jag vill ha mitt smink, mina kuddar och mitt duschvatten, liksom höra på mitt tonfall när jag är stressad, förtjust, irriterad, trött och ankommen av skavanker som jag förgäves försöker maskera. Framför allt förstår du din egen betydelse för att jag ska kunna leva ett normalt liv.

Däremot behöver du verkligen inte ha arbetat inom vården eller liknande. Jag ser gärna att du som söker är kvinna i mellan 25-45 år och behärskar svenska språket väl. Jag behöver ingen medicinsk hjälp men behöver däremot hjälp med lift vid varje förflyttning så jag hoppas att du har en god fysisk hälsa!

Arbetstiderna är mellan 9:30-16:30 och 19:15-09:30 måndag till söndag (cirka nio timmars väntetid/jour under natten). Jag söker i förstahand långsiktiga assistenter som vill gå på fast schema men också extra vid behov. Du behöver vara tillgänglig såväl för dag- som kvällpass och under vardag och varannan helg.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till ung man - 25 min med direktbuss från Slussen

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för dig söker nu en assistent till en snart 39-årig man på Värmdö.
Som personlig assistent hjälper du kunden med det han behöver hjälp med i sin dagliga livsföring. Vi vill att Du är en flexibel, ansvarsfull och initiativtagande person med engagemang och empati. Du är en person på 35–55 år med livserfarenhet och inte för bunden av fasta tider. Vi har att göra varje dag och tar dagliga promenader alla årstider, så dagarna går ganska fort. Du bör kunna svenska språket helt flytande för att kunna kommunicera med kunden.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta kl. 09-18. Under dagen är det dubbelassistans.
På sikt kan även nattpass bli aktuellt om du så önskar.
Vi söker flera assistenter, dels dig som är intresserad av en heltidstjänst men även dig som hellre vill arbeta deltid.

Krav på att du är rökfri.
Du bör inte vara allergisk mot hundar eller vara hundrädd.
Du bör vara tillgänglig omgående.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för dig söker nu timanställda personliga assistenter till en av våra kunder. Kunden är en man i 60-årsåldern som bor i närheten av Bankekind utanför Linköping.

Kunden är rullstolsburen efter en arbetsolycka. Som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, förflyttningar och matlagning till allehanda hushållssysslor.

Att träna rehabiliterande är en viktig del i kundens vardag, som personlig assistent förväntas du vara behjälplig med genomförande av KP-övningar, gångträning med rollator samt vid träning i simbassäng.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför din roll som assistent.

Arbetstiderna är främst förlagda 07:30-18.00, vardagar och helg, men kan variera utefter kundens behov. Som timanställd arbetar du extra vid behov och då arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid under vardagar och helg ser vi gärna att du är flexibel. Som sommarvikarie går du på en fast schemarad.

Kunden bor på en gård på landet och har flera hundar varpå du som söker inte kan vara allergisk mot pälsdjur.
Det är ett krav att du som söker har körkort då det kommer att behövas i arbetet.
Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Tillträde efter överenskommelse, introduktion kommer att hållas innan påbörjad anställning.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev!

Gör ansökan

Personlig assistent till centrala Linköping med start omgående

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i centrala Linköping. Som timanställd jobbar du vid behov och det är därför bra om du är flexibel och kan gå in även vid kort varsel, kanske studerar du och vill ha ett meningsfullt och roligt arbete vid sidan av? Vi söker även sommarvikarier som är intresserade av att jobba dag/kväll under både vardagar och helger under sommaren.

Som personlig assistent fungerar du som kundens ”förlängda armar och ben” och i det vardagliga arbetet ingår att hjälpa kunden med hygien, hushållssysslor och att följa med och stötta vid aktiviteter. För att trivas i rollen som assistent bör du vara ansvarstagande, lyhörd och flexibel.

Arbetstiderna under vardagarna varierar något och arbetspassen är förlagda mellan kl 08.00- 22.00.
På helgerna är arbetstiden förlagd 08.00- 15.00.

Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom vården eller andra sociala arbeten, med personkemin mellan dig och kunden kommer att vara det som avgör om du är passar för jobbet. Då kunden är känslig mot rök ser vi gärna att du är rökfri. I arbetet kommer du köra kundens bil, det är därför ett krav att du har körkort. I hemmet finns en hund, det är därför viktigt att du inte är pälsallergiker.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Kan du börja omgående är det ett stort plus!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50% till en glad flicka på 8 år!

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 8-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Vi söker dig som vill arbeta ca 50% på en fast schemarad med möjlighet för mer under sommaren. Arbetspassen är förlagda varje torsdag och fredag ca kl.12.30-20.00, samt en natt varannan vecka (ojämn vecka). Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50% till en glad flicka på 8 år!

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 8-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Vi söker dig som vill arbeta ca 50% på en fast schemarad med möjlighet för mer under sommaren. Arbetspassen är förlagda varje torsdag och fredag ca kl.12.30-20.00, samt en natt varannan vecka (ojämn vecka). Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50% till en glad flicka på 8 år!

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 8-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Vi söker dig som vill arbeta ca 50% på en fast schemarad med möjlighet för mer under sommaren. Arbetspassen är förlagda varje torsdag och fredag ca kl.12.30-20.00, samt en natt varannan vecka (ojämn vecka). Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en glad flicka på 8 år!

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 8-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Vi söker dig som vill arbeta ca 89% på en fast schemarad. Arbetspassen är förlagda varje måndag till fredag ca kl.12.30-20.00, samt ev en natt varannan vecka. Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en glad flicka på 8 år!

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 8-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Vi söker dig som vill arbeta ca 89% på en fast schemarad. Arbetspassen är förlagda varje måndag till fredag ca kl.12.30-20.00, samt ev en natt varannan vecka. Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en glad flicka på 8 år!

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 8-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Vi söker dig som vill arbeta ca 89% på en fast schemarad. Arbetspassen är förlagda varje måndag till fredag ca kl.12.30-20.00, samt ev en natt varannan vecka. Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du arbeta dagtid som personlig assistent hos en trevlig familj?

Kommun: Nordanstig Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu en assistent till en av våra kunder boende i Nordanstigs kommun. Kunden är en 16-årig rullstolsburen kille som till följd av en medfödd hjärnskada behöver hjälp med allt i sin vardag, från personlig hygien till ledsagning vid olika aktiviteter.

Vi söker dig som är lugn och trygg som person. Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och behöver ständig tillsyn vilket innebär att du som assistent måste vara alert och uppmärksam på kundens signaler. Tålamod och en positiv inställning är egenskaper som värderas högt. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Vi ser gärna att du som söker trivs med och vill arbeta med barn och du får gärna vara lekfull och framåt.

Då du som personlig assistent arbetar ensam med kunden är det viktigt att du är självständig och kan ta egna initiativ. Trots att du arbetar ensam så kommer du ha mycket kontakt med andra personer runt omkring kunden och det är en fördel att du är social och kan skapa ett gott samarbete med andra viktiga personer. Arbetsredskap som används vid förflyttningar finns, men det är viktigt att du som söker har god fysik för att klara av arbetet på bästa sätt.

Arbetstiderna är främst förlagda till vardagar ca klockan 07:30-14:30, men vi ser gärna att du har möjlighet att vara flexibel och ibland kan arbeta på andra tider enligt överenskommelse. Hundar finns i kundens hem.

Tror du att du kan vara rätt person för det här jobbet och vill du ha ett givande arbete i en trevlig familj där du får bidra till positiv utveckling?

Vi lägger stor vikt vid att personkemin med kunden stämmer så berätta gärna om dig själv och bifoga personligt brev och CV i din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse och introduktion kommer att ges på plats innan du börjar arbeta med kunden.

Rekrytering sker löpande i samråd med kundens vårdnadshavare och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vid anställning hos en kund som är minderårig krävs att du kan uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning. Då detta kan ha lång handläggningstid rekommenderar vi att du begär ut detta redan nu om du är intresserad av tjänsten.

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till en pojke i Partille

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 8-årig pojke som bor tillsammans med sin familj i Partille. Anställningen avser timanställning vid behov.

Pojken har en utvecklingsstörning och ADHD och behöver ständig stöttning och guidning i sin vardag. Som assistent till pojken hjälper du honom bland annat med matning, personlig omvårdnad, kommunikation, stimulerande aktiviteter och träning. Det är viktigt att du som assistent är lyhörd för pojkens behov och du behöver ha ett stort engagemang till att lära och uppmuntra pojken. Han tycker om att vara utomhus och gunga men tycker också det är roligt att leka med vatten.

Du som assistent bör vara snäll, tålmodig, ansvarsfull, uppmärksam, flexibel och självständig. Du ska ha ett genuint intresse och engagemang för yrket samt för pojken som du ska arbeta hos. Erfarenhet av barn och autism är meriterande. Störst vikt läggs dock vid personlig kemi mellan dig och pojken. Kunden ser gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är några veckor.

Skicka in ansökan snarast med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Kunden ser företrädesvis kvinnliga sökanden.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till ung man i Hylte

Kommun: Hylte Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för Dig söker nu timvikarier till en ung man i Hyltebruk. Mannen behöver hjälp med hushållssysslor, hygien, aktivering och allmänt att få vardagen att fungera. När det finns tid tycker han om att bada, lyssna på musik och vara ute i naturen. Hos kunden är det dubbelbemanning större delen av dygnet runt så det är viktigt att du har lätt att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi.

Det är viktigt att du som söker är flexibel med tider och att du med kort varsel kan rycka in vid sjukdom och ledighet hos ordinarie assistenter, både under vardagar och helger. Ange i din ansökan hur just dina möjligheter ser ut till att arbeta extra hos oss, har du någon annan sysselsättning som du vill kombinera med, är du studerande osv. Det finns allra troligast möjlighet att arbeta mer under sommaren.

Större delen av arbetspasset arbetar du tillsammans med en kollega. Passen är förlagda under dag-och/ eller nattetid.

Du ska ha körkort.

Skriv ett CV och ett personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, varför du söker det här arbetet och vad du gjort tidigare.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarvikariat som personlig assistent till man i Säffle

Kommun: Säffle Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen man i 50 års-ålder. Mannen bor växelvis i en central lägenhet i Säffle samt i ett hus på landet tillsammans med sin mor. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat stöd och hjälp vid förflyttningar, träning, personlig hygien samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. I kundens hem finns hjälpmedel vid förflyttningar.

Kunden tycker om att åka på utflykter och är en social person som gillar att vara ute bland folk. Kunden har egen bil som assistenterna kör vid utflykter. Vi ser gärna att du som söker har fyllt 24 år då det är ett krav för att få köra bilen. Vi söker personliga assistenter på varierande tjänstgöringsgrader. Du kommer att arbeta på ett rullande schema med varierande arbetstider där både dag och nattarbete kan förekomma.
Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen. Du får gärna ha ett intresse för utflykter och musik. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans. Vi ser även att du är rökfri.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Söker du helgarbete? Personlig assistent sökes till ung man utanför Skara.

Kommun: Skara Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en av våra kunder, en ung man i 20-årsåldern bosatt strax utanför Skara.

Mannen är rullstolsburen och som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig vid förflyttningar, av- och påklädning, personlig hygien, hushållssysslor m. m. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i och utanför hemmet. Mannen tycker bland annat om tv-spel och djur.

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och engagerad. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som han själv vill leva.

Vi söker dig som vill arbeta på en mindre tjänst på en fast schemarad på helger. Kunden har assistans dygnet runt med väntetid på natten och passen är förlagda på helgerna enligt ett rullande schema. Ena helgen arbetar du två nätter och den andra helgen arbetar du dagtid.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och mannen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Ett krav är att du har körkort och egen bil. Du är inte rädd för djur eftersom mannen har reptiler.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för sommararbete till man i Nödinge

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra i sommar vid semester och annan ledighet. Arbetspassen är förlagda på varierande tider, vanligtvis 08.15-08.15 eller 15.45-08.15. Vi ser gärna att du även kan vara flexibel och hoppa in om behovet uppstår. Det finns möjlighet att fortsätta vara timvikarie efter sommaren.

Från Göteborg Centralstation tar det endast 16 minuter med pendeltåg till Nödinge station, där det är gångavstånd till arbetsplatsen.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Engagerad assistent på deltid till 14-årig kille i Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för dig söker en engagerad assistent till en 14-årig kille i Enköping. Han har bland annat en grav utvecklingsstörning och behöver tillsyn samt hjälp, stöttning och motivering i sitt vardagliga liv.

Vi söker dig som har erfarenhet av personlig assistans samt/eller omsorgsarbete, gärna med barn och/eller med utvecklingsstörning, autism eller liknande. Killen har ingen verbal kommunikation utan använder sig av bilder och Ipad, det är därför meriterande om du som söker har erfarenhet av alternativa kommunikationssätt.

Tjänsten är på deltid, cirka 40% eller enligt överenskommelse. Kanske har du en annan huvudsaklig sysselsättning som du vill kombinera med detta? Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig som medarbetare ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt god löneutveckling och förmåner så som friskvårdsbidrag och personalaktiviteter. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Helsingborg, timanställning

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu personliga assistenter för timanställning i uppdrag hos en kvinna i Helsingborg. Behov finns både under sommaren samt framöver vid vakanta pass, möjlighet till visstidsanställning finns också efter sommaren. Kvinnan är 63 år och bor i lägenhet. Till följd av MS har kvinnan omfattande behov av hjälp i sin vardag med att sköta sin personliga omsorg, förflyttningar, visst stöd vid kommunikation samt hjälp med alla förekommande hushållssysslor. Hon har stort intresse för växter och blommor, uppskattar att komma ut på promenad, lyssna på musik och böcker.

I uppdraget utförs assistans alla dagar kl. 08.00-18.00 samt vardagskvällar kl. 20.00-22.45 respektive helgkvällar kl. 20.00-23.00. För att underlätta omsorgsmomenten har kunden olika hjälpmedel i sitt hem så som höj- och sänkbar säng, golvlift och rullstol. Under introduktion kommer du att får lära dig hanteringen av dessa.

Vi söker dig som har en positiv inställning till livet, har förmåga att ta initiativ till aktiviteter i vardagen samt är lugn som person. Tidigare erfarenhet av omsorgsarbete är meriterande men inte nödvändigt. Kundens önskemål är kvinnliga assistenter i mogen ålder med gemensamma intressen.

Rekrytering sker fortlöpande så vänta inte utan skicka in din ansökan på en gång!

Gör ansökan

Sommarjobb i Tyresö?

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Tyresö. Kunden är en trevlig och glad kvinna i 70 års åldern. Arbetstiden är förlagd under dagtid och vi söker dig som kan arbeta fram för allt mellan vecka 28-32 samt vid vakanser. Skulle det fungera bra är det även aktuellt att arbeta under hösten.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Du får gärna ha lite livserfarenhet och även ha arbetat med personlig assistans tidigare. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv. Du har även stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kvinnan i sitt dagliga liv med allt från matlagning och städning till personlig omvårdnad med bland annat lyft.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för extra arbete hos en kille i Rimbo (Norrtälje)

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för dig söker personliga assistenter som kan arbeta extra. Arbetstiderna är förlagda både dagtid, kväll, natt (jour) och helg.

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kille i 30-års åldern som bor i Rimbo.
Sommaren 2018 var han med om en trafikolycka och till följd fått en förvärvad hjärnskada och behöver därmed hjälp i sitt dagliga liv. Innan olyckan hade han en aktiv vardag och höll mycket på med träning, olika sporter och jakt. Kunden tycker mycket om musik och har en bred musiksmak. Kunden är väldigt social och gillar att spendera tid både med familj, släkt och vänner. Ett stort fokus i uppdraget är att arbeta med hans rehabiliteringsprocess för att bygga upp kroppens funktioner och den verbala kommunikationsförmågan.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar att vara kundens stöd i det dagliga livet och fungera som kundens förlängda armar och ben. Som assistent kommer du till exempel hjälpa till vid förflyttningar, kommunikation, hushållssysslor och vara stöd vid aktiviteter. Som assistent hjälper du också till med att strukturera och planera kundens vardag. Ett stort fokus ligger på rehabiliteringsprocessen.

Vi söker dig som är initiativrik, ansvarstagande och lyhörd. Du ska kunna tänka utanför ”boxen” och ta initiativ till aktiviteter som förgyller kundens vardag. Eftersom mycket tid kommer läggas på rehabilitering ser vi gärna att du har ett träningsintresse. Då kunden är social är det viktigt att du har en social kompetens och kan läsa av olika sammanhang. För att trivas i den här rollen bör du vara aktiv. Om du har körkort är det en fördel, dock inget krav.

Det är viktigt att du är flexibel då arbetstiden är förlagd både vardag (morgon, dag och kväll), helg och natt med jour.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Personlig assistent till Valdemarsvik, sommarjobb!

Kommun: Valdemarsvik Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för dig söker personliga assistenter till en rullstolsburen kvinna som har MS och bor i Valdemarsvik. Hon behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat av- och påklädning, personlig hygien, hushållsarbete, enkel sjukgymnastik, inställning av hjälpmedel och vid aktiviteter.

I dagsläget söker vi en timanställd som kan arbeta extra vid behov samt vill jobba en del under sommaren. Arbetstiderna varierar men du börjar som tidigast kl. 08.00 och slutar senast kl. 19.30. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta både på helger och vardagar.

Du som assistent ska vara noggrann, ansvarstagande och lyhörd inför kundens behov. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och har körkort. Det viktigaste är att personkemin stämmer. Det är krav på är att du är rökfri under arbetstid och nödvändigt att du tål pälsdjur.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes, sommarjobb med chans till förlängning!

Kommun: Västervik Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för dig söker personliga assistenter till en rullstolsburen kvinna som har MS och bor i Valdemarsvik. Hon behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat av- och påklädning, personlig hygien, hushållsarbete, enkel sjukgymnastik, inställning av hjälpmedel och vid aktiviteter.

I dagsläget söker vi timanställda som kan arbeta under sommaren, med chans till fast rad i framtiden. Arbetstiderna varierar men du börjar som tidigast kl. 08.00 och slutar senast kl. 19.30. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta både på helger och vardagar.

Du som assistent ska vara noggrann, ansvarstagande och lyhörd inför kundens behov. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och har körkort. Det viktigaste är att personkemin stämmer. Det är krav på är att du är rökfri under arbetstid och nödvändigt att du tål pälsdjur.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev!

Gör ansökan

Glad och ansvarsfull assistent sökes till 6-årig flicka i Staffanstorp

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en charmig 6-årig flicka med en mitokondriell sjukdom vilken medför grav utvecklingsstörning. Flickan har en låg motorisk utvecklingsnivå och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Som assistent till flickan hjälper du henne med bland annat personlig hygien, sondmatning, medicinering, sitt-och ståträning, klädbyte, blöjbyte och andra vardagliga bestyr. Det är viktigt med stimulans och aktivitet och flickan tycker om att leka med sina leksaker samt lyssna på musik och ramsor. Flickan har inget tal och kan inte förflytta sig själv. Hon är oftast glad och uppskattar nära kontakt med andra.

Flickan bor i Staffanstorp tillsammans med sin storebror och sina föräldrar, vilket innebär ett nära samarbete med familjen. Som assistent ska du vara ansvarsfull, självgående och initiativrik men även lugn, trygg och lyhörd. Det underlättar också om du är i god fysisk form då arbetet innefattar en del lyft. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med småbarn och/eller personer med funktionshinder, gärna som personlig assistent. Störst vikt läggs dock vid personlig kemi mellan dig och flickan.

Tjänsten är på ca 70-80 % och passen är förlagda måndag till fredag eftermiddag och börjar med hämtning från förskolan. Det finns även möjlighet att arbeta på helgen. Familjen önskar rökfri personal.

Urval sker löpande med tillträde till tjänst omgående eller efter överenskommelse.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med minderårig. Beställ gärna utdraget i tid då vi önskar att utdraget visas upp redan vid personlig intervju. Det kan ta ett par veckor att få utdraget från att beställningen gjorts.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för sommararbete till man i Nödinge

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra i sommar vid semester och annan ledighet. Arbetspassen är förlagda på varierande tider, vanligtvis 08.15-08.15 eller 15.45-08.15. Vi ser gärna att du även kan vara flexibel och hoppa in om behovet uppstår. Det finns möjlighet att fortsätta vara timvikarie efter sommaren.

Från Göteborg Centralstation tar det endast 16 minuter med pendeltåg till Nödinge station, där det är gångavstånd till arbetsplatsen.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för sommararbete till man i Nödinge

Kommun: Kungälv Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra i sommar vid semester och annan ledighet. Arbetspassen är förlagda på varierande tider, vanligtvis 08.15-08.15 eller 15.45-08.15. Vi ser gärna att du även kan vara flexibel och hoppa in om behovet uppstår. Det finns möjlighet att fortsätta vara timvikarie efter sommaren.

Från Göteborg Centralstation tar det endast 16 minuter med pendeltåg till Nödinge station, där det är gångavstånd till arbetsplatsen.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för extraarbete

Kommun: Falköping Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu en personlig assistent som vill arbeta extra hos en 40-årig man med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som är bosatt i Falköping.

Arbetet varierar utifrån dagsform och de dagliga behoven. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner, delta i daglig verksamhet samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Kunden har många intressen och fritidsaktiviteter är en viktig del av hans liv.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att använda sig av humor i sin yrkesroll i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Vi söker nu en personlig assistent som kan arbeta extra när behov uppstår. Vi ser gärna att du har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel, men du kan med fördel kombinera arbetet med skola eller annan tjänst. Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten. Arbetstiderna är främst förlagda mellan 22.00-18.00, men kan variera.

Tidigare erfarenhet omvårdnads/undersköterskeutbildning är önskvärt. Personlig lämplighet och personkemi mellan den personliga assistenten och kunden är det som väger tyngst. Har du körkort och tillgång till bil är detta ett plus.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna manliga sökande.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personlig assistent till Hjortkvarn: visstidsanställning 80%

Kommun: Hallsberg Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu personliga assistenter till en 8-årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Hjortkvarn.
Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil för att du ska kunna ta dig till arbetet.

Tjänsten är en visstidsanställning på 80% med tilltänkt start från 1/6, introduktion kommer att hållas innan tillträde.

Tjejen har assistans dygnet runt, förutom när hon är i skolan. Ett antal timmar i veckan är hon beviljad dubbelassistans.
På vardagarna är arbetspassen förlagda mellan kl. 12-20 och kl. 19-08.45 (vaken natt). På helgerna arbetar man istället kl. 08-20 eller kl. 19-08. Tiderna är inte huggna i sten och du bör därför vara flexibel och kunna tänka dig att tiderna ändras någon timma då och då.
Du bör också vara bekväm med att arbeta både dagpass och nattpass.

Som assistent ska du fungera som tjejens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Tycker du att detta låter som en tjänst som passar dig? Är du redo att ta mycket eget ansvar, vara en del i den här tjejens liv och på köpet få ett givande och roligt arbete, tveka då inte att söka tjänsten redan idag. Intervjuer kommer hållas löpande, tillträde sker efter överenskommelse.

Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till ung kvinna i Hässelby - timanställning

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu en assistent till en ung kvinna i 20 års åldern och som bor i Hässelby. Hon har till följd av en neurologisk sjukdom behov av hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vi söker dig som är empatisk, lyhörd och som har hjärtat på rätta stället. Du kommer att spela en stor roll för att hon ska få en så bra tillvaro som möjligt.

Vi söker dig som är intresserad av ett extrajobb och som person ska du vara lugn, noggrann och ansvarsfull. Det är av vikt att du är flexibel och anpassar aktiviteterna efter hennes mående.

Som timanställd kommer du att arbeta när ordinarie personal är sjuka eller har annan frånvaro.

I anställningen kommer du få utbildning av läkare för att kunna arbeta optimalt utifrån hennes förutsättningar.

Du ska gärna ha arbetet tidigare som personlig assistent eller inom vård- och omsorgsarbeten, men det är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstiderna är förlaga varierat både vardagar och helger mellan kl 9.30 – 21.30. Under dagen kommer du att ha rast för lunch och middag.

Du ska vara rök- och parfymfri när du arbetar.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Kvälls- och helgpersonal sökes

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Vi söker nu en personlig assistent till en ung kvinna i 20 års åldern som bor i Hässelby. Hon har till följd av en neurologisk sjukdom behov av hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vi söker dig som är empatisk, lyhörd och som har hjärtat på rätta stället. Du kommer att spela en stor roll för att hon ska få en så bra tillvaro som möjligt.

Vi söker dig som framförallt är intresserad av att arbeta kvällar och helger. Som person ska du vara lugn, noggrann och ansvarsfull. Det är av vikt att du är flexibel och anpassar aktiviteterna efter hennes mående.

Under anställningens gång kommer du få utbildning av läkare för att kunna arbeta optimalt utifrån hennes förutsättningar.

Du ska gärna ha arbetet tidigare som personlig assistent eller inom vård- och omsorgsarbeten, men det är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstiderna är förlaga varierat vardagar kl 16 – 21.30 och helger mellan kl 9.30 – 21.30. Det finns tid avsatt för måltidsraster.

Du ska vara rök- och parfymfri när du arbetar.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Jobba som personlig assistent hos en man på Södermalm?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för Dig söker nu personliga assistenter till en man i 60-års åldern. Mannen bor i en lägenhet på Södermalm och är bland annat intresserad av hälsosam kost, healing, andlighet och utomjordingar.

Mannen har MS och i arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du mannen utifrån hans behov. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att följa med på olika aktiviteter eller träning vilket kräver att du som assistent kan uppmuntra och föreslå passande aktiviteter och samtidigt vara stöttande och lugn när det behövs. Han behöver också praktisk hjälp såsom förflyttningar, hygien, städning och allt annat som hör livet till. Du kommer därmed fungera som hans förlängda armar och ben.

Vi söker dig som är ansvarstagande, har humor och skinn på näsan och som vill satsa för att gör att bra jobb!

Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande.

Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 08:00-18:00 och 18:00-08:00 med sex timmar väntetid/jour under natten. För rätt person finns möjlighet att gå på fast schema cirka 75-80%, men annars söker vi också dig som vill jobba extra vid behov.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till kvinna i Solna sökes

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Jag är en kvinna i 62 årsåldern som söker en eller flera personliga assistenter. Jag bor ensam i en trerumslägenhet i Solna och är bland annat intresserad av att vara ute i naturen, göra utflykter, besöka museum med mera.

Jag har en lungsjukdom och har syrgas dygnet runt och behöver hjälp och stöttning i mitt vardagliga liv. Detta inkluderar allt från omvårdnad och personlig hygien till träning, promenader och olika aktiviteter.

Att äta ofta samt näringsrik och varierad kost är extra viktigt för mig till följd av min sjukdom. Därför behöver du som söker vara matintresserad och motiveras samt ha kunskap om hur du lagar bra mat i från grunden. Det är också viktigt för mig att du är en person med hög arbetsmoral och att du tycker om att ha mycket att göra oavsett tid på dygnet. Jag vill att du engagerar dig i ditt arbete, är prestigelös och lyhörd för mina behov samt har en professionell och framförallt positiv inställning till ditt arbete - du är otroligt viktig i mitt liv! Du måste ha gott om empati och förståelse för den tuffa situation som jag lever i till följd av min sjukdom. För att passa in i mitt hem och med dina kollegor förutsätter jag också att du är en ärlig, medmänsklig, ansvarstagande, varm och generös person.

Ett stort plus är om du har erfarenhet eller kunskap om lungsjukdomar eller personer som använder syrgas. För att kunna jobba hos mig behöver du ha gått omvårdnadsprogrammet eller liknande eller ha jobbat som personlig assistent tidigare. Det är också en doftfri arbetsplats så du måste vara rökfri och kan inte använda parfym när du arbetar. I jobbet ingår viss dokumentation varpå du behöver behärska svensk språket i såväl tal som skrift.

Jag har assistans cirka 22 timmar om dygnet och arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar (5 timmar och 50 minuter jour under natten). Jag söker i första hand långsiktiga assistenter för att gå på schema men också extra vid behov.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då ditt cv och personliga brev där du berättar om dig själv och varför du passar för tjänsten. Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse.

Gör ansökan

Vill du bli en del av ett härligt team?

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Assistans för dig söker nu engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en man i 45-års ålder, boende i östra Göteborg. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

För cirka ett år sedan drabbades mannen av en omfattande stroke och är sedan dess rullstolsburen. Som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien och omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Du kommer också att vara delaktig i mannens träning för att hjälpa honom att utveckla både fysiska och kognitiva förmågor. Det är därför viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta mannen i dessa moment.

Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om science fiction, fika och göra små utflykter. Mannen bor tillsammans med sin fru och ett barn i förskoleåldern i en bostadsanpassad lägenhet. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför mannens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Mannen är beviljad assistans all vaken tid. Tjänstgöringsgrader/schema är i dagsläget inte fastställt, så beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan. Uppstart planeras preliminärt till slutet av juni/början på juli men det kommer innan dess att vara aktuellt med introduktionspass, läkemedelsutbildning och delegering.

För att ni skall kunna trivas tillsammans är det viktigt att du tycker om barn. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad samt beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

I denna rekryteringsprocess önskar vi motta utdrag ur belastningsregistret. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu på Polisen.se.

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i 70-årsåldern, tre veckor under sommaren

Kommun: Vimmerby Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2019-07-01

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 74-årig kvinna i Södra Vi. Kunden är rullstolsburen och behöver hjälp i vardagen vid exempelvis förflyttningar, påklädning, hygien och hushållssysslor. Vi söker någon som kan arbeta vecka 29-31. Arbetstiderna är förlagda vardagar 09:00-15:00 samt kortare pass under helger.

Vi söker dig som har erfarenhet av personlig assistans. Du som assistent ska vara noggrann, ansvarstagande och lyhörd inför kundens behov. Det viktigaste är att personkemin stämmer. Det finns katter hos kunden, du behöver därför tåla pälsdjur och gärna ha ett djurintresse.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i 70-årsåldern, tre veckor under sommaren

Kommun: Eksjö Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2019-07-01

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 74-årig kvinna i Södra Vi. Kunden är rullstolsburen och behöver hjälp i vardagen vid exempelvis förflyttningar, påklädning, hygien och hushållssysslor. Vi söker någon som kan arbeta vecka 29-31. Arbetstiderna är förlagda vardagar 09:00-15:00 samt kortare pass under helger.

Vi söker dig som har erfarenhet av personlig assistans. Du som assistent ska vara noggrann, ansvarstagande och lyhörd inför kundens behov. Det viktigaste är att personkemin stämmer. Det finns katter hos kunden, du behöver därför tåla pälsdjur och gärna ha ett djurintresse.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i 70-årsåldern, tre veckor under sommaren

Kommun: Hultsfred Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2019-07-01

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 74-årig kvinna i Södra Vi. Kunden är rullstolsburen och behöver hjälp i vardagen vid exempelvis förflyttningar, påklädning, hygien och hushållssysslor. Vi söker någon som kan arbeta vecka 29-31. Arbetstiderna är förlagda vardagar 09:00-15:00 samt kortare pass under helger.

Vi söker dig som har erfarenhet av personlig assistans. Du som assistent ska vara noggrann, ansvarstagande och lyhörd inför kundens behov. Det viktigaste är att personkemin stämmer. Det finns katter hos kunden, du behöver därför tåla pälsdjur och gärna ha ett djurintresse.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Lugn assistent på cirka 75% till trevlig man i centrala Uppsala

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2019-07-01

Assistans för dig söker för kunds räkning en assistent på deltid till en trevlig man i 60-årsåldern boende i centrala Uppsala. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning som gör att han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor, träning, hålla kontakt med vänner och anhöriga mm.

Vi söker dig som är lugn, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och med erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete. Du ska ha ett coachande arbetssätt vilket innebär att jobba för att han ska vara så självständig som hans sjukdom tillåter. Personalgruppen är stabil med god sammanhållning och gott samarbete, vi söker dig som vill vara en del av detta.

Tjänsten är på cirka 75%, ett vikariat för en medarbetare som ska påbörja studier. Tillträde: augusti 2019 men med möjlighet att påbörja introduktion och jobba extra vid behov redan nu.

Observera att arbetstiderna är varierande dag, kväll och natt (väntetid/jour mellan 02:00-06:00), vardagar och helger, du som assistent bör vara öppen för att arbeta samtliga skift på din schemarad.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag och personalaktiviteter. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent till man i Skellefteå

Kommun: Skellefteå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2019-07-01

Assistans för dig söker personliga assistenter som kan arbeta under sommaren. Finns även möjlighet att jobba extra vid behov efter sommaren. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällar, nätter och helger. Under natten är det jourtid, vilket innebär att du sover på arbetsplatsen och finns till hands vid behov.

Kunden är en rullstolsburen man i 60-års åldern som behöver hjälp och stöd med det mesta i sin vardag. Som assistent hjälper du till med allt från vanligt förekommande hushållssysslor som matlagning och städning till personlig hygien, förflyttningar och handräckning. Du följer också med kunden på ärenden utanför hemmet. Resor tillsammans med kunden kan förekomma. Vid resor med övernattning utbetalas traktamente.

Har du tidigare erfarenhet från vården eller från arbete som personlig assistent är detta meriterande, men inte ett krav, personkemin med kunden samt lämplighet för tjänsten är det som är avgörande. Det är också en stor fördel om du har körkort. Du som person bör vara flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande.
Vi ser gärna manliga sökanden och du som söker bör vara rökfri.

Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent till 20-åring

Kommun: Falun Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2019-07-01

Vi söker nu flera personliga assistenter som är intresserade av att jobba extra vid behov.
Du behöver därför vara flexibel och ha möjlighet att hoppa in med kort varsel.

Du kommer arbeta hos en tjej i 20-årsåldern som behöver assistans efter en förvärvad hjärnskada.
Som assistent hjälper du tjejen med alla moment i vardagen, allt från hushållsarbete, hygien och fritidsaktiviteter.
Det är viktigt att du är driven och kan pusha henne under träning och rehabilitering. Du bör även vara positiv, lyhörd och ansvarsfull för att passa i rollen.
Hon tycker mycket om musik och att gå på konserter. Vi ser gärna att du delar det intresset.
Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men det är inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kunden och den personliga assistenten är mycket viktigt.

Arbetstiderna är kl. 09-09 (jour 6,5 timma under natten).

Det är viktigt att du inte allergisk mot hundar eller hundrädd då det kan förekomma hundar på arbetsplatsen.

Intervjuer kommer hållas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt om du tycker att det låter som en tjänst som passar dig.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes med start omgående

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-07-01

Assistans för dig söker nu en driven person till en av våra kunder i Tyresö.

Kunden är en kvinna som är bosatt i Tyresö. Kunden har en CP-skada sedan födseln och kommunicerar med hjälp av Bliss (ord/symboler). Hon behöver hjälp i alla situationer bland annat med hygien, förflyttningar, matlagning, aktiviteter och annat som ingår i hennes liv. På ledig tid tycker hon bland annat om att träna bågskytte, vara ute på promenader, se en bra film eller vara ute och ta en fika.
På vardagar går kunden på daglig verksamhet tillsammans med assistent mellan kl. 08.00-14.30. Arbetstiderna är förlagda mellan 08.00-15.00 och 15.00-08.15 på vardagar samt dygnspass på helger (sex timmars väntetid på natten).

För att trivas i rollen behöver du vara en person som tycker om att ta egna initiativ samt kan ta eget ansvar. Vi söker en person som tänker utanför boxen och är redo att ge det lilla extra för att sätta en guldkant på kundens vardag.

Tjänsten är en vid behovsanställning vilket betyder att man arbetar när ordinarie personal är sjuk eller ledig, därav behöver du kunna vara flexibel. Under sommaren finns det flera pass att tillgå.

Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes med start omgående

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-07-01

Assistans för dig söker nu en driven person till en av våra kunder i Tyresö.

Kunden är en kvinna som är bosatt i Tyresö. Kunden har en CP-skada sedan födseln och kommunicerar med hjälp av Bliss (ord/symboler). Hon behöver hjälp i alla situationer bland annat med hygien, förflyttningar, matlagning, aktiviteter och annat som ingår i hennes liv. På ledig tid tycker hon bland annat om att träna bågskytte, vara ute på promenader, se en bra film eller vara ute och ta en fika.
På vardagar går kunden på daglig verksamhet tillsammans med assistent mellan kl. 08.00-14.30. Arbetstiderna är förlagda mellan 08.00-15.00 och 15.00-08.15 på vardagar samt dygnspass på helger (sex timmars väntetid på natten).

För att trivas i rollen behöver du vara en person som tycker om att ta egna initiativ samt kan ta eget ansvar. Vi söker en person som tänker utanför boxen och är redo att ge det lilla extra för att sätta en guldkant på kundens vardag.

Tjänsten är en vid behovsanställning vilket betyder att man arbetar när ordinarie personal är sjuk eller ledig, därav behöver du kunna vara flexibel. Under sommaren finns det flera pass att tillgå.

Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Levnadsglad 18-årig kille söker fler assistenter

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-03

Tja!

Jag heter Hugo, är nyss fyllda 18 år och bor i centrala Linköping med min familj. Jag söker ytterligare ett par assistenter som vill hänga med mig på dagarna (och nätterna). Jag har assistans dygnet runt. Som assistent får du jobba både i hemmet, i skolan samt följa med på alla möjliga aktiviteter som jag tycker är kul. Jag gillar fart och fläkt och vare sig jag går själv eller använder min rullstol. Jag har ett stort musikintresse, tycker om att gå på konserter och har bland annat varit dj vid event på särskolor. Jag gillar även att bada och gå på bio.

Jag har flera funktionsnedsättningar, kommunicerar med tecken och en stor del av ditt arbete kommer vara att tillgodose mina medicinska behov. Det är inget krav att du ska ha utbildning eller erfarenhet av detta sedan tidigare men det är krav på att du är intresserad och vill lära dig. Jag söker dig som ser detta som ett långvarigt jobb då jag oftast tycker väldigt mycket om mina assistenter och känner mig trygg när jag lärt känna dig. För mig och min familj är det viktigt att du är ansvarsfull och empatisk. Det är också viktigt att du är initiativrik och tar med mig på roliga aktiviteter och hjälper mig att utvecklas.

Såhär säger två av mina assistenter att det är att jobba med mig:

”Glädje och mycket skratt, man lär sig något nytt hela tiden, roligt och inspirerande, ingen dag är den andra lik, nya upptåg, varierande, alltid välkommen, delaktig i beslut, samt att man alltid går och nynnar på en ny låt när man går från jobbet.”

Jag söker alltså assistenter till fast schemarad där arbetstiderna är förlagda till dag och kväll (enstaka nattpass kan förekomma).
Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig. Tillträde enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent till en man i Töreboda

Kommun: Mariestad Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-07-04

Jag är en glad 37-årig man som bor i egen lägenhet och som har personlig assistans. Som personlig assistent hjälper du mig med personlig omvårdnad, hjälp att sköta mitt hem samt allt annat som hör till det dagliga livet. Dagtid är du med mig på min dagliga verksamhet och jag tycker b la mycket om musik och promenader.

Jag värdesätter att du som söker är pålitlig, har ansvarskänsla och ett gott humör. Du ska kunna ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd för mina behov. Att du är rökfri och har körkort är ett krav.

Jag söker nu en person som vill jobba ca 30 timmar i veckan, passen är dagtid och journätter, främst vardagar.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter med erfarenhet och barnasinne sökes till 9-årig kund

Kommun: Norrköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-04

Jobbet är roligt, ansvarsfullt, klurigt, mysigt och stimulerande i både hjärta och hjärna.

Stor noggrannhet krävs och så får man äran att lära känna en underbar glädjespridare till unge bakom sina hjälpbehov.

/ Ovanstående är skrivet av en assistent som arbetat med pojken i 4 år.

Assistans för dig söker nu nya assistenter till en av våra kunder. Kunden är en pojke i 9-årsåldern som bor med sin familj i centrala Norrköping. Pojken har flera funktionsvariationer och således ett omfattande hjälpbehov. I arbetet ingår bland annat hjälp med personlig omsorg, medicinering, intag av sondnäring via PEG, förflyttningar samt allt annat som pojken behöver för att ha en fungerade vardag och god livskvalitet.

Vi söker assistenter som är trygga och strukturerade och noggrant utför de arbetsuppgifter som ingår. Vi söker dig som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete och som söker en långvarig tjänst. Du ska vara lyhörd inför kundens behov och önskemål. Du kommer att arbeta i ett hem och i en arbetsgrupp där det är högt i tak, med bra sammanhållning och mycket humor. Det är därför viktigt att du som person är öppen, positiv och engagerad.

Vi söker dig med yrkeserfarenhet och/eller vana av egna barn. Utbildning och yrkeserfarenhet inom vård/omsorg är meriterande men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetspassen är förlagda till dagtid, kvällstid och natt blandat och det är därför viktigt att du är flexibel både gällande arbetstider och arbetsuppgifter. Vi söker just nu timvikarier som kan jobba vid behov samt sommarvikarier.

Är du intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan omgående. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet.

Gör ansökan

Kund- och personalansvarig

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-04

Assistans för dig befinner sig i ett expansivt skede och söker löpande fler engagerade medarbetare som vill vara med och bidra i vår verksamhet. Vi söker just nu ytterligare en kund- och personalansvarig till vårt kontor i Linköping.

Rollen som kund-och personalansvarig
Som kund- och personalansvarig har du två huvudsakliga funktioner. Du ansvarar dels för den personliga assistansen för kunden och är dels arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll kan vara komplex men den är också väldigt spännande och utvecklande. Till din hjälp för att hålla god kvalitet i dina assistansuppdrag har du bland annat ett intranät, en akutbemanningsfunktion, en löneadministration och jurister. Assistans för digs ambition är att ge dig som kund- och personalansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten innefattar:
• Kundkontakt kring samordning av den personliga assistansen
• Rekrytering, schemaläggning och tidrapportering
• Kundmöten, personalmöten och årliga medarbetar- och lönesamtal
• Coachning och arbetsledning av personliga assistenter
• Social dokumentation och systematiskt arbetsmiljöarbete
• Myndighetskontakt med kommuner, Försäkringskassan etc

Vem är du?
För att trivas i rollen som kund-och personalansvarig ser vi att du som söker är driven, empatisk och engagerad. Du trivs i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter, där du arbetar strukturerat, självständigt och effektivt. Du är duktig på att bygga relationer och att möta människor. Du har en relevant teoretisk bakgrund som exempelvis socionom, beteendevetare, personalvetare eller annan relevant erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten. Det är en stor fördel om du även har erfarenhet inom området personlig assistans och känner till relevant lagstiftning.

Vad erbjuder Assistans för dig?
Assistans för dig kännetecknas av stort engagemang, personlig bemötande, hög kvalitet och tillgänglighet. Vi stöttar och inspirerar varandra och vi ger våra medarbetare eget ansvar och möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som kund- och personalansvarig utgör en av nyckelspelarna i företaget. Vår arbetsmiljö är stimulerande och samarbetsorienterad och vi anordnar årliga konferenser och andra sociala aktiviteter för att våra medarbetare ska trivas och känna att de är del av ett roligt och viktigt sammanhang. Individuell löneutveckling erbjuds relaterad till prestation.

Känner du dig inspirerad och har det som krävs för att bli kund- och personalansvarig hos Assistans för dig? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid
Företrädesvis måndag-fredag kl 08.30-17.00. Viss flexibilitet önskas med anledning av att våra kunder ibland behöver ses eller samtala utanför arbetstid. Inrikesresor kan förekomma i arbetet.

Körkort
B-körkort och körvana krävs.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Urval
Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kontaktpersoner
Johanna Vennberg Swärd, närmsta chef, 08 572 366 24

Johanna Lindstrand, HR-ansvarig, telefonnr 046 272 66 32

Sofia Hansén, Förtroendevald i Akademikerföreningen, telefonnr 08 572 366 20

Gör ansökan

Personlig assistent till en man i Töreboda, extra vid behov

Kommun: Töreboda Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-07-04

Jag är en glad 37-årig man som bor i egen lägenhet och som har personlig assistans. Som personlig assistent hjälper du mig med personlig omvårdnad, hjälp att sköta mitt hem samt allt annat som hör till det dagliga livet. Dagtid är du med mig på min dagliga verksamhet och jag tycker b la mycket om musik och promenader.

Jag värdesätter att du som söker är pålitlig, har ansvarskänsla och ett gott humör. Du ska kunna ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd för mina behov. Att du är rökfri och har körkort är ett krav.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till man söder om söder.

Kommun: Haninge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-07-04

Arbetstiderna är ligger förlagda mellan 07.30 - 17.30 samt vissa kvällar på vardagar och vissa helger . Vi söker dig som söker halvtid, ett perfekt jobb att kombinera med annat jobb eller studier.

Mannen behöver hjälp med att lyfta och stötta vid luncher samt på sitt arbete.
Han har nedsatt motorik och behöver därför hjälp i det vardagliga i sitt liv med personlig hygien, på- och avklädning samt vid aktiviteter/träning.


Vi söker dig som gillar varierande jobb i hemmet och på mannens arbetsplats du bör vara något fysisk stark, positiv och gillar att ha varierande arbetsuppgifter samt att vara flexibel.
Du ska vara positiv, omvårdande, tålmodig och gärna ta initiativ. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personkemin då samspelet mellan honom och dig är mycket viktig.

Körkort är meriterande, men inte ett måste.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in en ansökan! Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!”

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till aktiv natt.

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-07-05

Hon bor tillsammans med sin familj i ett hus nära vattnet. Hon har haft stort intresse av matlagning, träning, golf och att umgås med släkt och vänner.
På grund av en nervsjukdom behöver hon omfattande hjälp med förflyttningar, måltider och personlig omvårdnad. Sjukdomen har på senaste tiden förvärrats vilket innebär att hon behöver tillsyn dygnet runt. Hon har nyligen fått en andningsmask och PEG för sond mat.

Vi söker en positiv, trygg och följsam assistent som är engagerad i sitt arbete. Du ska se möjligheter och vara öppen för samarbete vilket är ömsesidigt med givande och tagande.
I dina arbetsuppgifter ingår det att hjälpa henne med det vardagliga i livet och vara behjälplig då behov finns.
Du kommer att arbeta varierat på dygnets alla timmar men framförallt natt.

Det är meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av vård-och omsorgsarbete.

Gör ansökan

Personlig assistent till aktiv 17-årig kille utanför Tranås

Kommun: Tranås Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2019-07-05

Assistans för dig söker nu fler assistenter till en 17-årig kille som bor utanför Tranås. Han bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. Arbetet innefattar stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien och aktiviteter. Kunden är en aktiv kille som gillar att bada, lyssna på musik och åka till lekland.

I dagsläget söker vi timanställda som kan arbeta några veckor under sommaren samt fortsatt extra vid behov. Arbetstiden är förlagd till dagtid och kvällstid, både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Det förekommer dubbelbemanning.

Du som assistent ska vara flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför extra viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt lämplighet.

Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor på landet utanför Tranås.

Du som söker tjänsten behöver tåla pälsdjur då familjen har hund.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag. Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till aktiv 17-årig kille utanför Tranås

Kommun: Mjölby Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-05

Assistans för dig söker nu fler assistenter till en 17-årig kille som bor utanför Tranås. Han bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. Arbetet innefattar stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien och aktiviteter. Kunden är en aktiv kille som gillar att bada, lyssna på musik och åka till lekland.

I dagsläget söker vi timanställda som kan arbeta några veckor under sommaren samt fortsatt extra vid behov. Arbetstiden är förlagd till dagtid och kvällstid, både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Det förekommer dubbelbemanning.

Du som assistent ska vara flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför extra viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt lämplighet.

Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor på landet utanför Tranås.

Du som söker tjänsten behöver tåla pälsdjur då familjen har hund.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag. Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till aktiv 17-årig kille utanför Tranås

Kommun: Boxholm Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-05

Assistans för dig söker nu fler assistenter till en 17-årig kille som bor utanför Tranås. Han bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. Arbetet innefattar stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien och aktiviteter. Kunden är en aktiv kille som gillar att bada, lyssna på musik och åka till lekland.

I dagsläget söker vi timanställda som kan arbeta några veckor under sommaren samt fortsatt extra vid behov. Arbetstiden är förlagd till dagtid och kvällstid, både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Det förekommer dubbelbemanning.

Du som assistent ska vara flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför extra viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt lämplighet.

Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor på landet utanför Tranås.

Du som söker tjänsten behöver tåla pälsdjur då familjen har hund.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag. Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till 9-årig kille, extra vid behov

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-07-05

Assistans för dig söker dig som vill ha ett givande och roligt extrajobb som personlig assistent till en 9-årig kille som bor i Skarpnäck tillsammans med sin familj.
Han har autism och behöver därför hjälp och stöd i sin vardag. Vi vill att du som assistent ska aktivera honom och att ni ska hitta på roliga saker tillsammans.

Vi söker dig som har möjlighet att hoppa in när ordinarie personal har förhinder. Vi ser därför gärna att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel.

Du som assistent ska vara ansvarsfull och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler från kunden. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten.

Rökfri arbetsplats.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta om varför du är rätt person för denna tjänst. Intervjuer kommer hållas löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent till en pojke i Strängnäs.

Kommun: Strängnäs Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-05

Kunden är en aktiv 20-årig kille som har autism. Han tycker bland annat om att simma och gå på skogspromenader. Som assistent ska du följa med kunden på aktiviteter och vägleda honom i vardagen. Du kommer att arbeta en helgdag varannan vecka samt extra vid behov och under sommaren när pojken har sommarlov.

Vi söker dig som är ansvarsfull och pedagogisk som person. Du bör vara lyhörd inför pojkens behov och önskemål samt vara tydlig i din kommunikation. Det är viktigt att du klarar av att sätta gränser, instruera och motivera kunden. Pojken har ett mycket begränsat verbalt språk därför det är meriterande om du kan tala med tecken. Du bör också kunna ta egna initiativ och planera dina arbetspass.

Det är meriterande om du har körkort.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarpersonal (juli) till man i Huddinge/Stuvsta, personlig assistent

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-07-05

Assistans för Dig söker en Personlig assistent till en man i 70-årsåldern med en strokediagnos. Mannen bor i Stuvsta (Huddinge kommun). Vi söker en person som vill jobba i sommar samt även vara timvikarie under hösten och längre fram.

Som assistent till mannen kommer du att vara behjälplig med den dagliga livsföringen vilket bland annat kommer innebära stöd vid personlig hygien, toalettbesök, förflyttningar, av- och påklädning, matlagning, städning, hjälp med ortoser, massage för att underlätta kramp i den försvagade sidan och påminna om t.ex medicinering. En mycket stor del av hans vardag kommer att innefattas av rehabiliterande träning för att öva upp mannens funktioner och därför är det viktigt att du som assistent är drivande och duktig på att motivera samt är inkännande när det gäller att rycka in när det behövs. Då mannen även drabbats av neglekt (vilket innebär att han har svårare att uppfatta saker som finns på hans vänstra sida) behöver du som assistent vara mycket uppmärksam och ledsaga vid olika moment efter behov. Han tycker om att vara ute i naturen, lyssna på musik, tv och film och hålla sig uppdaterad om vad som händer runt om i världen etc. Han har även ett teknik- och ett bil intresse.

Vi ser helst att du tidigare har arbetat med personer som drabbats av stroke och varit delaktig i de rehabiliterande insatserna kring personerna. Du måste vara självgående, lösningsfokuserad, motiverande, kreativ och ha ett eget driv. Det är ett stort plus om du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna. Har du dessutom kunskaper i taktil massage eller annan massage är det meriterande.

Du ska helst ha körkort.
Du bör ej ha pälsallergi eller vara hundrädd då det regelbundet förekommer att mannen får hundbesök.
Arbetstid: Varierande schema med både dag, natt samt helg. Det är väntetid (jour) under natten med 6 timmar.

Tjänsten ska tillsättas inom snar framtid så sök gärna redan idag, urval görs löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för extraarbete till en man i Uddevalla

Kommun: Uddevalla Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-07-07

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent för extraarbete hos en man boende utanför Uddevalla.

Mannen har diagnostiserats med autism och misstänkt PANDAS, ett tillstånd som bland annat innebär generaliserad ångest och tvång. Han rör sig obehindrat fysiskt och hans funktionsnedsättning märks i att han har svårigheter att orientera sig i tid och rum, är ojämn i humör och mående och behöver mycket stöttning. Arbetet som hans assistent innebär att hjälpa mannen med kommunikation, omvärldstolkning, stöd i vardagen m.m. Stöttningen kan handla om uppmaning, guidning och hjälp med att genomföra sina dagliga aktiviteter och intressen. Han behöver stöd för att initiera och behålla koncentrationen i de olika aktiviteterna. Mannen saknar tal och kommunicerar med vissa ord, skrift och bilder. Det är därför viktigt att du är lyhörd inför mannens sätt att uttrycka sina behov.

Du som assistent ska vara pedagogisk, ansvarsfull, orädd och flexibel. Du är inte konflikträdd och hanterar mannen med ett lågaffektivt och tryggt bemötande. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du är ute efter ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som han själv vill leva. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av autism och PANDAS.

Mannen bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, med dubbelassistans vissa timmar. Då mannen tycker om att åka bil och blir lugn av detta, innebär tjänsten främst åka ut på längre bilturer i kundens specialanpassade bil. Det är därför ett krav att du har körkort och känner dig trygg i din bilkörning.

Tjänsten motsvarar timanställning och du arbetar när behov uppstår. Det är önskvärt att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel om behovet skulle uppstå men ofta planeras arbetspassen i förväg. Tjänsten går bra att kombinera med studier eller annat arbete.

Skicka in ansökan snarast med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Jobba som personlig assistent hos en man i Västerås under sommaren?

Kommun: Västerås Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-07

Assistans för dig söker personliga assistenter till en man i 50-års åldern. Mannen bor i en lägenhet i Västerås och är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport, vara ute och röra på dig eller vara hemma och se på film.

Mannen har haft en stroke och har epilepsi. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att följa med på olika aktiviteter eller träning vilket kräver att du som assistent kan uppmuntra och ta initiativ. Mannen behöver också hjälp och stöttning vid förflyttningar. Mannen har afasi och behöver även hjälp med att kommunicera vilket kräver att du som söker har ett pedagogiskt tänk och kan vara tydlig på ett lugnt och ödmjukt sätt samtidigt som du tycker att det är kul att hjälpa honom att utveckla kommunikationen. Han behöver också viss praktisk hjälp såsom av- och påklädning, att lägga upp maten och så vidare. I övrigt innefattar arbetsuppgifterna att bistå med stöttning i det dagliga livet.

Vi söker dig som är lugn, tålmodig, ansvarstagande, har humor och som vill satsa för att göra ett bra jobb! Du bör ha ett motiverande förhållningssätt och förmåga att ta initiativ till aktiviteter både i och utanför hemmet.

Tidigare erfarenhet av afasi eller att ha arbetat med personer som haft stroke är ett stort plus. Då mannen har svårigheter med att kommunicera är det viktigt att du som söker behärskar svenska språket väl.

Arbetstiderna är mellan 09:00-18:00 och 18:00-09:00 eller 09:00-09:00. Tjänsten är i förstahand en timanställning för att jobba extra vid behov där behovet kommer att öka under sommarmånaderna. För rätt person finns möjlighet att fortsätta gå på fast rad efter sommaren.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till ung man i Laxå

Kommun: Laxå Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2019-07-07

Vi söker nu en engagerad, lugn och trygg assistent till en tjänst på mellan 65-75 % där du kommer att följa ett rullande schema. Arbetspassen är långa och löper över en hel dag, du bör därmed kunna arbeta från morgon till kväll. I och med de långa passen så har du då även mycket ledighet inplanerad på ditt schema.

Du som söker ska ha tålamod, vara ödmjuk och lyhörd som person. Du kan lyssna in och är öppen för människors olikheter. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att hjälpa kunden på bästa sätt. I arbetet som assistent finns du till hands vid såväl aktiviteter ute som när kunden befinner sig i hemmet. Promenader och utevistelse sker dagligen, detta oavsett väder. Matlagning är en av de hushållssysslor som utförs i det dagliga arbetet tillsammans med kunden.

Du får gärna ha teoretiska och praktiska förkunskaper om autism och gärna inom TAKK, tecken som stöd. Tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadssektorn eller som personlig assistent är meriterande men inget krav. Personlig lämplighet, lyhördhet och ett stort intresse för arbetet är allra viktigast. Arbetet hos kunden följer en tydlig metod, och det är viktigt att du som assistent visar lyhördhet och förståelse för arbetssättet.

Körkort är ett plus men inget krav.

Gör ansökan

TIMVIKARIER SÖKES FÖR JOBB I LAXÅ

Kommun: Laxå Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2019-07-07

Vi söker nu fler engagerade timvikarier till ett assistansuppdrag som finns beläget i Laxå. Som timvikarie behöver du vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel. Arbetet kräver att du som assistent ska kunna arbeta dag, kväll samt helg, när behovet uppstår.

Du som söker ska vara en lugn, lyhörd och trygg som person. Du lyssnar in och är öppen för människors olikheter. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. I arbetet som assistent finns du till hands vid såväl aktiviteter ute som när kunden befinner sig i hemmet. Promenader och utevistelse sker dagligen, oavsett väder. Matlagning är en av hushållssysslorna som utförs i det dagliga arbetet tillsammans med kunden.

Du får gärna ha teoretiska och praktiska förkunskaper om autism och gärna inom TAKK, tecken som stöd. Tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadssektorn eller som personlig assistent är meriterande men inget krav. Personlig lämplighet, lyhördhet och ett stort intresse för arbetet är allra viktigast.

Körkort är ett plus men inget krav.

Du som är intresserad av att jobba hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet. Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

Erfaren assistent till kund i centrala Härnösand

Kommun: Härnösand Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-08

Vi söker nu en manlig assistent i åldern 28 till 45 år till en av våra kunder boende i centrala Härnösand. Kunden är en positiv man i 30 års åldern som har flera omfattande funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning och epilepsi. Kundens funktionsnedsättning uppkom till följd av en hjärnskada i barndomen.

Kunden är i behov av personlig assistans dygnet runt och behöver hjälp med sådant som personlig omvårdnad, matlagning, matintag, på och avklädning, kommunikation, träning, bad, promenader utomhus, lyssna på musik, fritidsaktiviteter och alla övriga arbetsuppgifter som förekommer i ett hem. Kunden har flera hjälpmedel för att kunna förflytta sig inne. Ute förflyttar han sig med hjälp av permobil. Måndag till fredag är kunden på daglig verksamhet och assistenterna hjälper honom där.

För att passa för den här tjänsten bör du vara ansvarsfull, lugn, omtänksam, lyhörd och ordningsam. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, följa de rutiner som finns på arbetsplatsen och har förståelse för vad det innebär att arbeta i en annan människas hem där vardagen anpassas utifrån kundens vilja och intressen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och personkemi.

Vi ser gärna att du har utbildning eller tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadssektorn. Erfarenhet av arbete med epilepsi är meriterande. Eftersom det förekommer dubbelassistans kommer du att arbeta tillsammans med en annan assistent, och det är viktigt att ni kan samarbeta med varandra med fokus på kunden och hans behov.

Tjänsten är på ca 87% och arbetstiderna är förlagda på varierande tider under dygnet enligt ett fast rullande schema. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidater och inleds med några introduktionspass på arbetsplatsen.

Har du ett verkligt intresse av att arbeta med människor och bidra med en positiv utveckling i någons liv?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rekrytering sker löpande i samråd med kundens företrädare.

Gör ansökan

Utvecklande extrajobb som personlig assistent åt 13-årig pojke

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-07-12

Kunden är en 13-årig pojke med autism. Han bor tillsammans med sin familj i Stockholms innerstad. Pojken är aktiv och har mycket energi. Han har ett begränsat tal och kommunicerar istället handgripligt genom att visa vad han vill. Du som assistent behöver vara redo att följa med på hans upptåg hela tiden. Vi söker en initiativrik person som under helger följer med och deltar på aktiviteter.

I arbetet ska du kunna vara tydlig och bestämd mot pojken samtidigt som du är tålmodig och lyhörd för hans önskemål. Förhoppningsvis är du intresserad av att få pojken att bli mer självständig och tycker att det är roligt att träna honom i vardagsmoment. Du får gärna ha arbetat med liknande jobb förut men det är din egen personlighet som är viktigast. Du ska vara ansvarsfull som person men med glimten i ögat för att du och pojken ska fungera bra tillsammans. Du behöver även vara lösningsorienterad och ha höga mål med ditt arbete. Inget är omöjligt!

Din arbetstid kommer framförallt vara förlagd under helger men det är önskvärt att du är flexibel och kan arbeta extra under vardagskvällar vid behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna med MS, fast schema

Kommun: Katrineholm Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-12

Assistans för dig söker nu personlig assistent till en positiv och glad kvinna som har MS. I dina arbetsuppgifter ingår vardagliga sysslor såsom städning, hjälp vid personlig hygien, matlagning osv. Erfarenhet av tunga lyft är meriterande.

Uppdraget kräver att du har körkort och tillgång till bil. Vi söker dig som är social och lojal samt som inte har problem med pälsdjur, då hund i hemmet förekommer. Vi söker dig som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete och som kan arbeta dagtid med start 1 Juli. Tjänsten är på ca 50% med fast schema.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 3-årig pojke utanför Lund

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-07-14

Assistans för dig söker nu en ansvarsfull personlig assistent till en glad pojke i Hjärup. Pojken går i förskolan och bor tillsammans med sin mamma, pappa och storebror. Arbetstider är förlagda både dag, kväll och vaken natt.

Pojken har en muskelsvaghet som innebär svårigheter med balans- och kroppskontroll. Detta gör att pojken behöver full uppsikt dygnet runt. I arbetet ingår bland annat hjälp med personlig hygien, sondmatning, andningsgymnastik, förflyttning och såklart allt annat som ett 3-årigt barn behöver för en fungerande vardag.

Det är en pigg och glad kille som tycker om allt det som många andra 3-åringar gillar. Han är aktiv, social och öppen. Du som assistent ska vara pedagogiskt intresserad, samt driven och initiativtagande. Du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med barn eller inom barnomsorg. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, pojken och hans familj.

Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift väl och det är ett krav att du är rökfri.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-form) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Bjärnum

Kommun: Hässleholm Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-07-14

Assistans för dig söker just nu en personlig assistent till en kvinna som har MS. Kvinnan bor i Bjärnum och vi söker dig som är intresserad av att jobba på schemarad varannan helg, men även timanställda personliga assistenter som har möjlighet att täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro, det kommer även finnas fasta pass under sammanhängande veckor i sommar. Passen är förlagda till dag- och kvällstid.
Kvinnan är rullstolsburen och har själv möjlighet att berätta vad hon behöver hjälp med. Som assistent hjälper du henne med förflyttningar, personlig hygien, mat, vanligt förekommande hushållssysslor, och annat som hör det vardagliga livet till. Hon tycker om att lösa korsord och ta hand om sina blommor.
Det uppskattas om du som assistent är trevlig och har ett vänligt bemötande med ett driv. Du bör även vara tålmodig och ansvarsfull. Kunden kan ha önskemål kring måltider och ett visst matlagningsintresse är eftertraktat. Önskvärt är att du har erfarenhet inom vårdsektorn.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för extra arbete hos en kille i Rimbo (Norrtälje)

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-07-14

Assistans för dig söker personliga assistenter som kan arbeta extra. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kväll, natt (jour) och helg.

Assistans för dig söker personlig assistent till en kille i 30-års åldern som bor i Rimbo.
Sommaren 2018 var han med om en trafikolycka och till följd fått en förvärvad hjärnskada och behöver därmed hjälp i sitt dagliga liv. Innan olyckan hade han en aktiv vardag och höll mycket på med träning, olika sporter och jakt. Kunden tycker mycket om musik och har en bred musiksmak. Kunden är väldigt social och gillar att spendera tid med familj, släkt och vänner. Ett stort fokus i uppdraget är att arbeta med hans rehabiliteringsprocess för att bygga upp kroppens funktioner och den verbala kommunikationsförmågan.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar att vara kundens stöd i det dagliga livet och fungera som kundens förlängda armar och ben. Som assistent kommer du till exempel hjälpa till vid förflyttningar, kommunikation, hushållssysslor och vara stöd vid aktiviteter. Som assistent hjälper du också till med att strukturera och planera kundens vardag. Ett stort fokus ligger på rehabiliteringsprocessen.

Vi söker dig som är initiativrik, ansvarstagande och lyhörd. Du ska kunna tänka utanför ”boxen” och ta initiativ till aktiviteter som förgyller kundens vardag. Eftersom mycket tid kommer läggas på rehabilitering ser vi gärna att du har ett träningsintresse. Då kunden är social är det viktigt att du har en social kompetens och kan läsa av olika sammanhang. För att trivas i den här rollen bör du vara aktiv. Om du har körkort är det en fördel, dock inget krav.

Det är viktigt att du är flexibel då arbetstiden är förlagd både vardag (morgon, dag och kväll), helg och natt med jour.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för extra arbete hos en kille i Rimbo (Norrtälje)

Kommun: Norrtälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-07-14

Assistans för dig söker personliga assistenter som kan arbeta extra. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kväll, natt (jour) och helg.

Assistans för dig söker personlig assistent till en kille i 30-års åldern som bor i Rimbo.
Sommaren 2018 var han med om en trafikolycka och till följd fått en förvärvad hjärnskada och behöver därmed hjälp i sitt dagliga liv. Innan olyckan hade han en aktiv vardag och höll mycket på med träning, olika sporter och jakt. Kunden tycker mycket om musik och har en bred musiksmak. Kunden är väldigt social och gillar att spendera tid med familj, släkt och vänner. Ett stort fokus i uppdraget är att arbeta med hans rehabiliteringsprocess för att bygga upp kroppens funktioner och den verbala kommunikationsförmågan.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar att vara kundens stöd i det dagliga livet och fungera som kundens förlängda armar och ben. Som assistent kommer du till exempel hjälpa till vid förflyttningar, kommunikation, hushållssysslor och vara stöd vid aktiviteter. Som assistent hjälper du också till med att strukturera och planera kundens vardag. Ett stort fokus ligger på rehabiliteringsprocessen.

Vi söker dig som är initiativrik, ansvarstagande och lyhörd. Du ska kunna tänka utanför ”boxen” och ta initiativ till aktiviteter som förgyller kundens vardag. Eftersom mycket tid kommer läggas på rehabilitering ser vi gärna att du har ett träningsintresse. Då kunden är social är det viktigt att du har en social kompetens och kan läsa av olika sammanhang. För att trivas i den här rollen bör du vara aktiv. Om du har körkort är det en fördel, dock inget krav.

Det är viktigt att du är flexibel då arbetstiden är förlagd både vardag (morgon, dag och kväll), helg och natt med jour.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes hos kvinna i Säffle

Kommun: Säffle Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-14

Vi söker nu positiva och engagerade assistenter till ett assistansuppdrag som finns centralt beläget i Säffle. Arbetstiderna är varierande och du bör kunna arbeta såväl dag, kväll, natt samt helg. Arbetet kommer mestadels vara förlagt under sommarmånaderna, men finns chans till förlängning.

Vi söker dig som är ansvarstagande, pålitlig och som innehar körkort. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Kunden är en positiv, rullstolsburen kvinna med ett stort intresse för bland annat matlagning, bakning och små utflykter. Som personlig assistent kommer du att vara kunden behjälplig med allt i hennes dagliga liv såsom hushållsarbete, matlagning, aktiviteter samt personlig hygien. Förflyttningar och lyft är förekommande i arbetet, lämpliga hjälpmedel finns på arbetsplatsen.
Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller likartat yrke men det är inte ett måste, din personlighet är avgörande.

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att du har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa dig efter dennes behov.

Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent till Hjortkvarn, 100%

Kommun: Hallsberg Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2019-07-14

Vi söker en personlig assistent till en 8-årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Hjortkvarn.
Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil för att du ska kunna ta dig till arbetet.

Tjänsten är en visstidsanställning på 100% med tilltänkt start från 8/7, introduktion kommer att hållas innan tillträde.
Vi ser det väldigt positivt om du kan börja jobba den 8/7, men är även öppna för en senare tillsättning om det visar sig att just du är rätt för tjänsten.

Tjänsten är framförallt nattetid, men det är meriterande om du är flexibel och även kan jobba enstaka pass dag och kväll.
Tjejen har assistans dygnet runt, förutom när hon är i skolan. Ett antal timmar i veckan är hon beviljad dubbelassistans och då jobbar du alltså med en kollega.
På vardagarna är arbetspassen förlagda mellan kl. 12-20 och kl. 19-08.45 (vaken natt). På helgerna arbetar man istället kl. 08-20 eller kl. 19-08. Tiderna är inte huggna i sten och du bör därför vara flexibel och kunna tänka dig att tiderna ändras någon timma då och då.

Då det är vaken natt innebär det att du måste komma utvilad och pigg till ditt pass. Du arbetar aktivt hela natten och får således inte sova eller vila under passet.

Som assistent ska du fungera som tjejens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Tycker du att detta låter som en tjänst som passar dig? Är du redo att ta mycket eget ansvar, vara en del i den här tjejens liv och på köpet få ett givande och roligt arbete, tveka då inte att söka tjänsten redan idag. Intervjuer kommer hållas löpande, tillträde sker efter överenskommelse.

Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Gör ansökan

Personlig assistent sökes, 100%

Kommun: Finspång Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-14

Vi söker nu personliga assistenter till en 8-årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar ca 30 minuter från Finspång.
Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil för att du ska kunna ta dig till arbetet.

Tjänsten är en visstidsanställning på 100% med tilltänkt start från 8/7, introduktion kommer att hållas innan tillträde.
Vi ser det väldigt positivt om du kan börja jobba den 8/7, men är även öppna för en senare tillsättning om det visar sig att just du är rätt för tjänsten.

Tjänsten är framförallt nattetid, men det är meriterande om du är flexibel och även kan jobba enstaka pass dag och kväll.
Tjejen har assistans dygnet runt, förutom när hon är i skolan. Ett antal timmar i veckan är hon beviljad dubbelassistans och då jobbar du alltså med en kollega.
På vardagarna är arbetspassen förlagda mellan kl. 12-20 och kl. 19-08.45 (vaken natt). På helgerna arbetar man istället kl. 08-20 eller kl. 19-08. Tiderna är inte huggna i sten och du bör därför vara flexibel och kunna tänka dig att tiderna ändras någon timma då och då.

Då det är vaken natt innebär det att du måste komma utvilad och pigg till ditt pass. Du arbetar aktivt hela natten och får således inte sova eller vila under passet.

Som assistent ska du fungera som tjejens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Tycker du att detta låter som en tjänst som passar dig? Är du redo att ta mycket eget ansvar, vara en del i den här tjejens liv och på köpet få ett givande och roligt arbete, tveka då inte att söka tjänsten redan idag. Intervjuer kommer hållas löpande, tillträde sker efter överenskommelse.

Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Gör ansökan

Personlig assistent sökes, 100%

Kommun: Kumla Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2019-07-14

Vi söker nu personliga assistenter till en 8-årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar ca 40 minuter från Kumla.
Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil för att du ska kunna ta dig till arbetet.

Tjänsten är en visstidsanställning på 100% med tilltänkt start från 8/7, introduktion kommer att hållas innan tillträde.
Vi ser det väldigt positivt om du kan börja jobba den 8/7, men är även öppna för en senare tillsättning om det visar sig att just du är rätt för tjänsten.

Tjänsten är framförallt nattetid, men det är meriterande om du är flexibel och även kan jobba enstaka pass dag och kväll.
Tjejen har assistans dygnet runt, förutom när hon är i skolan. Ett antal timmar i veckan är hon beviljad dubbelassistans och då jobbar du alltså med en kollega.
På vardagarna är arbetspassen förlagda mellan kl. 12-20 och kl. 19-08.45 (vaken natt). På helgerna arbetar man istället kl. 08-20 eller kl. 19-08. Tiderna är inte huggna i sten och du bör därför vara flexibel och kunna tänka dig att tiderna ändras någon timma då och då.

Då det är vaken natt innebär det att du måste komma utvilad och pigg till ditt pass. Du arbetar aktivt hela natten och får således inte sova eller vila under passet.

Som assistent ska du fungera som tjejens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Tycker du att detta låter som en tjänst som passar dig? Är du redo att ta mycket eget ansvar, vara en del i den här tjejens liv och på köpet få ett givande och roligt arbete, tveka då inte att söka tjänsten redan idag. Intervjuer kommer hållas löpande, tillträde sker efter överenskommelse.

Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Gör ansökan

Assistent på schema till 19årig tjej

Kommun: Österåker Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-07-15

Assistans för dig söker nu engagerad assistent till en 19-årig tjej som bor utanför Åkersberga.
Kunden har Dravets syndrom vilket medför autismliknande tillstånd, utvecklingsstörning, tal- och språkstörning samt svårbehandlad epilepsi.

Arbetet innefattar stöd och motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig, men också tillsyn med anledning av kundens epilepsi.

Kundens familj har både katt och hund så du som söker bör inte vara allergisk eller rädd. Aktiviteter som kunden tycker om är bland annat att gå på museum, teater, bio, bada, bowla eller bara titta på TV eller Ipad. Kunden går på en teaterkurs en gång i veckan.

Vi söker dig som kan ta egna initiativ och aktivera kunden på ett utvecklande sätt.

Är du intresserad av ett utvecklande jobb där en bra insats kan göra stor skillnad för kunden? Då är du välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Engagerad assistent till aktiv tjej i Norrköping

Kommun: Norrköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-15

Assistans för dig söker nu assistenter till en av våra kunder. Kunden är en tjej i 12-års åldern som bor med sin familj i Norrköping. Tjejen är väldigt glad och aktiv och söker en assistent som har barnasinnet kvar, är aktiv och engagerad. Det är även viktigt att du är ansvarsfull, trygg och strukturerad. Flickan blir matad med sond via PEG, det är meriterande om du har kunskaper av sondmatning sedan innan, men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete och som söker en långvarig tjänst. Du ska vara lyhörd inför kundens behov och önskemål. Det är aktiv tid dygnet runt förutom när hon är i skolan.

Är du intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan omgående. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent 50% till 20-årig man i Partille

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-07-16

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en man i 20-års åldern boendes i Partille. Mannen är rullstolsburen och är i behov av hjälp dygnet runt. Han tycker om att hitta på olika saker och vara ute, och då exempelvis fika. I övrigt hjälper du honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, matlagning, städ och tvätt, men även följa med på läkarbesök och träning. Mannen kan själv kommunicera vad han vill och hur hjälpen ska utföras.

Som assistent åt mannen krävs det att du är lyhörd inför hans behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ, samt är flexibel då arbetsuppgifterna varierar.

Vi söker dig som vill arbeta 50%, med start under augusti månad, med fördel att bredvidgång kan bokas in tidigare. Väntetid förekommer några timmar under nattetid.

Husdjur finns i hemmet så det är viktigt att du ej har pälsdjursallergi.

Är du den engagerade och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent 50% till 20-årig man i Partille

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-07-16

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en man i 20-års åldern boendes i Partille. Mannen är rullstolsburen och är i behov av hjälp dygnet runt. Han tycker om att hitta på olika saker och vara ute, och då exempelvis fika. I övrigt hjälper du honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, matlagning, städ och tvätt, men även följa med på läkarbesök och träning. Mannen kan själv kommunicera vad han vill och hur hjälpen ska utföras.

Som assistent åt mannen krävs det att du är lyhörd inför hans behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ, samt är flexibel då arbetsuppgifterna varierar.

Vi söker dig som vill arbeta 50%, med start under augusti månad, med fördel att bredvidgång kan bokas in tidigare. Väntetid förekommer några timmar under nattetid.

Husdjur finns i hemmet så det är viktigt att du ej har pälsdjursallergi.

Är du den engagerade och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Linköping

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-19

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kvinna i 30-års åldern. Kvinnan har MS och hon behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållsarbete, personlig hygien, träning och aktiviteter. Hon bor strax utanför centrala Linköping tillsammans med sin sambo och sin son på 2 år.

Tjänsten är en timanställning och du kommer jobba vid behov. Du behöver därför vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel. Arbetstiden är förlagd kl. 05.30-16.30, vardagar och helger.

Det är viktigt att du är en lugn, trygg och ansvarsfull person som kan ta egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av barn då kvinnas son såklart är en stor del i hennes liv och assistenten ska kunna stötta kvinnan i sin föräldraroll. Vi ser gärna att du är intresserad av träning och det är positivt om du har ett hästintresse.

Kunden ser gärna kvinnliga sökande. Krav på att du är rökfri. Det är viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur då familjen har katt.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Aktiv natttjänst som personlig assistent till 7-årig flicka i Ronneby

Kommun: Ronneby Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2019-07-20

Assistans för Dig söker nu en barnkär personlig assistent till en flicka på 7 år i Ronneby. Flickan har aktiv assistans dygnet runt med undantag för förskola och föräldraansvar. Då hon har epilepsi har hon aktiv assistans nattetid (vaken natt) och det är nu för detta vi söker en personlig assistent – till en tjänst på tre nätter per vecka.

Flickan bor i Ronneby tillsammans med sin familj. Hon har en medfödd utvecklingsstörning med komplicerad epilepsi vilket gör att hon har behov av ständig tillsyn. Flickan har knapp i magen och sondmatas med ketogen kost. Hon kommunicerar inte med ord utan har sitt eget sätt att kommunicera och man använder tecken. Man lär sig efterhand att känna igen hennes ljud och vad de betyder. Flickan är glad och social och gillar när man pratar med henne.

Arbetsuppgifterna nattetid innefattar tex sondmatning via PEG, blöjbyten, medicinering och övervakning.

Du som assistent bör vara lugn, noggrann, ansvarsfull, lyhörd och flexibel. Vi önskar att du har ett genuint intresse för barn och att du är rökfri. Det är viktigt att du som person är lugn och trygg och har lätt för att anpassa dig till familjens behov. Tidigare erfarenhet av nattarbete är meriterande.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är några veckor.

Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till centrala Linköping, 100% start 1/9

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-21

Assistans för dig söker en personlig assistent på heltid till en man Linköping med start i början av september.

Som personlig assistent fungerar du som kundens ”förlängda armar och ben” och i det vardagliga arbetet ingår att hjälpa kunden med hygien, hushållssysslor och att följa med och stötta vid aktiviteter. För att trivas i rollen som assistent bör du vara ansvarstagande, lyhörd och flexibel.

Under veckodagarna börjar du kl 12 och arbetar fram till 20-22. På helgerna är arbetstiden förlagd 08.00- 15.00.
I tjänsten igår arbete varannan helg. Introduktion är planerad att hållas i slutet på augusti.

Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom vården eller andra sociala arbeten, med personkemin mellan dig och kunden kommer att vara det som avgör om du är passar för jobbet. Då kunden är känslig mot rök ser vi gärna att du är rökfri. I arbetet kommer du köra kundens bil, det är därför ett krav att du har körkort. I hemmet finns en hund, det är därför viktigt att du inte är pälsallergiker.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

5-åring kille söker assistent, ca 30 minuter från Valdemarsvik

Kommun: Valdemarsvik Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-23

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en charmig femårig pojke utanför Överum. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov, eftersom han har en medfödd hjärnskada. Han behöver hjälp med allt i sin vardag och att du som assistent blir pojkens förlängda armar och ben. Han har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska.

Familjen bor på en gård så körkort och tillgång till egen bil är ett krav, det går ingen kollektivtrafik till arbetsplatsen. De har även djur på gården, du behöver därför tåla djur.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.

Tänk även på att utdrag från belastningsregistret behövs för tjänsten, begär därmed ut utdraget redan nu via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent på heltid till 20-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-07-28

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 20-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd. Vi söker dig som vill arbeta 34-40 timmar i veckan på ett rullande schema där arbetspassen är förlagda under dag och kvällstid, samt en natt i veckan där du har sovande jour.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent på heltid till 20-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Bollebygd Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-07-28

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 20-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd. Vi söker dig som vill arbeta 34-40 timmar i veckan på ett rullande schema där arbetspassen är förlagda under dag och kvällstid, samt en natt i veckan där du har sovande jour.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent på heltid till 20-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-07-28

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 20-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd. Vi söker dig som vill arbeta 34-40 timmar i veckan på ett rullande schema där arbetspassen är förlagda under dag och kvällstid, samt en natt i veckan där du har sovande jour.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent söker till ung kvinna utanför Mönsterås!

Kommun: Mönsterås Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2019-07-28

Assistans för dig söker just nu förstärkning av personal till en glad tjej i 30-års åldern med en medfödd utvecklingsskada med autismliknande drag samt svår epilepsi. Tjänsten är inledningsvis en timanställning, med möjlighet till fast tjänst efter överenskommelse. Passen är förlagda på dygnets alla timmar och vi söker dig som trivs med att arbeta varierande tider.

Tjejen tycker om att gå på promenader, bada, rida, cykla på sin motionscykel, gå på bio, shoppa, träna i hemmagymmet m.m. Hon älskar djur och bor på en gård med sin familj och har bl.a. hästar, hundar och katter, så du som assistent bör ej vara allergisk. Som assistent hjälper du tjejen med allt i vardagen från att sköta all ADL till att stötta upp vid aktiviteter.

Du som assistent ska vara lugn, trygg, ansvars- och omsorgsfull. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar egna initiativ. Du söker ett arbete som är varierande på en arbetsplats där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som hon själv vill leva.

Vi söker dig som vill ha en varaktig anställning. Tidigare erfarenhet av omsorgsarbete och erfarenhet av epilepsi är starkt meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Är du mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift ökar sannolikheten väsentlig att du är den vi söker!

Körkort är ett krav och tillgång till egen bil är ett måste för att kunna ta sig till och från arbetsplatsen. Icke-rökare under arbetstid ett måste. Tunga lyft kan förekomma.

Tillträde till tjänsten efter överenskommelse, urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Gör ansökan

Söker du helgarbete? Personlig assistent sökes till man på Västra Hisingen.

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-07-31

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder boendes på Västra Hisingen.
Mannen är i 50-års åldern med en kombinerad funktionsnedsättning i form av bland annat en CP-skada, grav synnedsättning och en utvecklingsstörning. Han är också rörelsehindrad och är därför rullstolsburen. Han kommunicerar med enkla ord och ljud. Dagtid går mannen på daglig verksamhet och övrig tid är han till stor del i sitt hem.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete och du som person skall vara lugn, ansvarskännande samt kunna ta egna initiativ. I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen så som hygien, förflyttningar, träning, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.
Mannen har assistans dygnet runt förutom när han är på sin dagliga verksamhet. Under natten är det väntetid med 7,25 timmar per natt. Detta innebär att du som assistent kommer kunna sova hos mannen men finnas behjälplig då behovet för assistans uppstår.

Arbetspassen för denna tjänst är förlagda på helgerna. Varannan vecka arbetar du fredag 15.15-09.00 och söndag 09.00-19-00, och de andra veckorna arbetar du söndag 19.00-08.45 på ett rullande schema. Tjänstgöringsgraden blir ungefär 50% inklusive väntetid. Finns ev möjlighet för viss schemajustering om så önskas.

Tjänsten kommer att tillsättas efter överenskommelse och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent cirka 15 timmar/vecka till 4-årig pojke i Liljeholmen

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-07-31

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en fyraårig pojke som bor tillsammans med sina föräldrar och sina två syskon i en lägenhet i Liljeholmen. Han går i förskola på dagarna och utöver det gillar han bland annat att vara ute och leka, åka buss eller att bada.

Pojken har en hjärnskada, epilepsi och är rullstolsburen. Matning sker via peg därför är det ett plus om du har erfarenhet av sondmatning, det är dock inget krav utan är annars något som vi ser till att du får lära dig. Pojken behöver hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring såsom träning, stretchning och massage men även hämtning från förskolan.

Vi söker dig som är barnkär, positiv och framåt. Pojken kommunicerar med hjälp av tecken och meriterande är om du som söker har tidigare erfarenhet av det samt ser det som en rolig utmaning. Familjen är trespråkig och ett stort plus är även om du som söker utöver svenska och engelska också behärskar tyska.

Tjänsten är en timanställning med start omgående eller efter överenskommelse.

Vi söker dig som kan arbeta mellan 14:30 - 17:30 måndag till fredag samt en helg i månaden. Du som söker bör vara flexibel och får gärna kombinera denna tjänst med något annat.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent 50% till 20-årig man i Partille

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-08-19

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en man i 20-års åldern boendes i Partille. Mannen är rullstolsburen och är i behov av hjälp dygnet runt. Han tycker om att hitta på olika saker och vara ute, och då exempelvis fika. I övrigt hjälper du honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, matlagning, städ och tvätt, men även följa med på läkarbesök och träning. Mannen kan själv kommunicera vad han vill och hur hjälpen ska utföras.

Som assistent åt mannen krävs det att du är lyhörd inför hans behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ, samt är flexibel då arbetsuppgifterna varierar.

Vi söker dig som vill arbeta 50%, med start under augusti månad, med fördel att bredvidgång kan bokas in tidigare. Väntetid förekommer några timmar under nattetid.

Husdjur finns i hemmet så det är viktigt att du ej har pälsdjursallergi.

Är du den engagerade och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Ambulerande personlig assistent för uppdrag i hela Stockholm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Här ges nu möjligheten att vara en del av vår vikariepool. Du arbetar som personlig assistent åt våra kunder när ordinarie personal inte kan arbeta. Våra kunder har olika typer av hjälpbehov och det krävs därför att du lätt anpassar dig till nya miljöer och situationer. Viktigt är att du kan ställa upp med kort varsel. Du arbetar där kunden bor och/eller befinner sig. Vanligt förekommande arbetsuppgifter rör hygien, hushållsnära tjänster, matlagning, av- och påklädning och förflyttningar med mera.

Vi söker dig som:
- Är lyhörd och inkännande för andras behov
- Är flexibel vad gäller arbetstider
- Har erfarenhet av arbete som personlig assistent och/eller annat omsorgsarbete
- Är nyfiken och lösningsorienterad

Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda över dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger. Detta ställer stora krav på din flexibilitet. Denna tjänst passar bra både för dig som inte har en annan sysselsättning idag och för dig som exempelvis studerar eller driver eget och är i behov av mer arbete.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag.

Rekrytering sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan