headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 360 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Sundsvall och Umeå. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal (Vårdföretagarna-Kommunal) är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare. Vi erbjuder alla anställda årliga utvecklingssamtal och lönesamtal.

Vill du ingå i vårt team med omkring 65 kontorsanställda och 2 500 personliga assistenter?

Välkommen att söka en tjänst hos oss – välj ditt län nedan.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Timanställning

Kommun: Salem Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-11-30

Vi på Assistans för dig söker dig som är intresserad av en timanställning.

Kunden som vi söker till är boende i Rönninge/Salem.

Kunden är en man som har fysiska funktionsnedsättningar pga. sjukdom. Arbetet innefattar stöd och hjälp vid förflyttningar, på och avklädning, hygien, måltider samt hushållssysslor såsom tvätt, städ och matlagning.

Vi söker nu en eller flera personer som vill och kan hoppa in vid kort varsel då det uppstår sjukdom och vab. Det är viktigt att du är flexibel med dina arbetstider då det förekommer dag-, kväll- och nattpass.

Vi söker en person som är glad och positiv och har nära till skratt. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta initiativ på arbetsplatsen då mannen kan vara lite obekväm med att be om hjälp. Då du kommer jobba i en annan persons hem så är det viktigt att hitta balansen mellan arbetsplats och att det är mannens bostad.

Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent tidigare med det är inget krav då största vikt läggs vid personkemi mellan dig och mannen.

Mannen har idag aktiv assistans dygnet runt med viss dubbelassistans, så det är viktigt att du klarar av nattjobb och kan hålla dig vaken.

Känns det som ett bra jobb för dig? Skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag, urval görs löpande!

Gör ansökan

Lugn och positiv assistent på 75 % till trevlig man i Uppsala

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-11-30

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en trevlig man i 65-årsåldern boende i centrala Uppsala. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning som gör att han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor, träning, hålla kontakt med vänner och anhöriga mm. Kunden har en begränsad verbal kommunikationsförmåga och du behöver kunna föra hans talan i samband med läkarbesök etc.

Vi söker dig som:
- Är lugn och lyhörd
- Är positiv
- Är ansvarstagande och pålitlig
- Är flexibel och lösningsorienterad
- Har erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete.

Det är meriterande om du har B-körkort och är villig att köra kundens bil i tjänsten.

Vi söker främst dig som vill jobba cirka 75%. Observera att arbetstiderna är varierande från dag, kväll och natt (väntetid/jour mellan 02:00-06:00), vardagar och helger, du som assistent bör vara öppen för att arbeta samtliga olika skift. Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag och personalaktiviteter.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Är du en hästinstresserad sångfångel som älskar ett aktivt liv?

Kommun: Värmdö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-11-30

Nu söker Assistans för dig assistenter, till en 12-årig flicka på Värmdö.

Vi söker dig som är social, pigg och positiv. Du kommer arbeta sida vid sida med flickan i hennes vardag och följa med henne på allt som en 12-åring vill göra. Hon gillar att sjunga, rida och vara aktiv, positivt är det om du har liknande intressen. Vi ser gärna att du är kreativ och strategisk i ditt arbete samt använder barnasinnet för att finna positiva lösningar. Det är viktigt att det svenska språket fungerar utan problem då språket är en stor del i flickans utveckling.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad?

Tjänsten startar som en behovsanställd där du och familjen kommer överens om tider. Med tiden önskar vi kunna erbjuda fasta timmar i veckan. Tiderna är förlagda från kl 14.00 på vardagar. Helger och kvällar kan förekomma.

Varmt välkommen med din ansökan!

Glöm inte att ansöka om utdrag av belastningsregister redan vid ansökan då processen kan ta tid.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till kvinna utanför Katrineholm

Kommun: Katrineholm Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2020-12-01

Assistans för dig söker personlig assistent till en positiv och glad kvinna som har MS. I dina arbetsuppgifter ingår vardagliga sysslor såsom städning, hjälp vid personlig hygien, matlagning osv. Erfarenhet av lyft är meriterande, men utbildning på plats sker självklart för samtliga nyanställda.

Du som söker är gärna kvinna med erfarenhet av vårdande yrken, men vi tar gärna emot ansökningar från alla personer oavsett kön och identitet.

Uppdraget kräver att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor en bit utanför Katrineholm. Vi söker dig som är social och lojal samt som inte har problem med pälsdjur, då hund i hemmet förekommer. Vi söker dig som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete och som kan arbeta dagtid där samtliga pass (med få undantag) är förlagda mellan 9:30 -17:00 alla dagar i veckan. Tjänsten är en timanställning och du behöver vara flexibel och kunna hoppa in vid behov när ordinarie personal är sjuka eller lediga.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till trevlig kvinna i Viken

Kommun: Höganäs Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-12-01

Jag är en kvinna på snart 70 år som bor i Viken tillsammans med min man. Jag har diagnosen MS och är rullstolsburen. Jag letar nu efter kvinnliga assistenter till både deltid men också timvikarier.
Arbetet innebär morgongymnastik i sängen, viss såromläggning, personlig hygien, toalettbesök, skötsel av urinstomi samt på-och avklädning och övrigt som ingår i mitt liv. Mina intressen är litteratur, musik och film. Jag tycker om att vara ute i friska luften på promenader och under sommartid badar jag gärna.

Jag ser gärna att du som söker är pigg, ansvarsfull och en strukturerad person med god självinsikt. Du har livserfarenhet och social kompetens. Du tycker även om att ha ordning och reda omkring dig, är rökfri och har körkort samt talar god svenska. Jag behöver även hjälp inom den digitala världen.
Det är meriterande att du som söker är undersköterska alternativt har vana inom vården eller som personlig assistent. Arbetstider är måndag-fredag.

Då jag och min man ingår i en riskgrupp ser jag gärna att du som söker tar hänsyn till folkhälsomyndighetens rekommendationer kring allt som berör covid-19.

Låter beskrivningen som du? Skicka in din CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passar till tjänsten. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Timanställda personlig assistent i Vänersborg sökes.

Kommun: Vänersborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-02

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 40-års ålder boende i Vänersborg.

Kvinnan är rullstolsburen till följd av MS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, träning, hushållssysslor m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är social och föreningsaktiv.
Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Vi söker flera timanställda. Arbetstiderna är förlagda dag-kväll och natt.
Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort. Ett krav är att du är rökfri när du arbetar.

Gör ansökan

Personliga assistenter till kvinna i Norrort

Kommun: Järfälla Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-12-03

Assistans för dig söker engagerade personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med bland annat vanligt förekommande hushållssysslor som att handla och att laga mat, stöd vid förflyttningar då hon använder rullstol, personlig hygien och annat som hör det vardagliga livet till. Tjänsternas omfattning är mellan 10-50 %.

Kundens intressen är bland annat hälsa och träning, inredning samt musik och körsång. Vi söker dig som är en social individ med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Vi ser även att du kan skämta och bjuda på dig själv, är trygg och uppmuntrande. Viktigt är att du är rökfri. Vidare bör du vara positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent och alltid ha kundens bästa i åtanke.

Som assistent kommunicerar du både med kunden, anhöriga och kollegor såväl muntligt som skriftligt. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska. Som kundens personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där hon befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent är meriterande, men personkemin mellan dig och kunden är avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Vi söker både assistenter som vill jobba som timvikarie och på schema och arbetstiderna är förlagda till dag- och kvällspass under vardagar och helger.
Urval sker löpande. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du passar till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställda till flicka i Växjö

Kommun: Växjö Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2020-12-04

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en glad 12-årig flicka.
Flickan är bosatt i Växjö tillsammans med sin mamma. Flickan är blind och har inget verbalt tal, hon är överrörlig samt använder sondmat.
Arbetet innefattar moment så som hjälp vid förflyttningar, hygien, mat samt aktiviteter.

Du som assistent ska vara flickans ögon, och kunna arbeta självständigt och ha förmågan att ligga steget före. Du ska också kunna vara uppmärksam och lyhörd för olika sätt hon kan uttrycka sina önskningar och behov eftersom kunden kommunicerar genom kroppsspråk och ljud.
Arbetstiderna är förlagda på eftermiddag/kväll under vardagarna samt 7-21 på helgen. Flickan är på korttidsboende emellanåt vilket innebär att man arbetar mer ena veckan och lite mindre den veckan hon är på korttidsboende.

Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag och berätta om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Givande extrajobb som personlig assistent till en ung och glad kille!

Kommun: Ludvika Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2020-12-04

Vill du göra stor skillnad för någon som är i stort behov av extra stöd i livet i dessa tider? Är du en lyhörd, initiativtagande och ansvarsfull person som är trygg i dig själv och som vill vara en del i att skapa en meningsfull vardag för vår kund? Då är du kanske den vi söker!

Vi söker nu efter assistenter för timanställning som kan stärka upp en befintlig personalgrupp vid ordinarie personals ledigheter samt vid sjukdom. Det är av yttersta vikt att du har goda möjligheter att vara flexibel och tillgänglig med kort varsel samt har möjlighet att arbeta både på dagar, kvällar och journätter samt helger. Vi ser med fördel att du kan jobba dygnspass men är inget krav.

Vår kund är en ung kille som bor strax utanför Ludvika. Han har flerfunktionshinder och epilepsi och behöver stöd och hjälp med det mesta i sin vardag. Då han har ett begränsat tal, är det därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot hans behov. Han tycker bland annat om att vara ute, spela spel, lyssna på ljudsagor, gunga och bada. Musik är ett stort intresse och han uppskattar att åka iväg på aktiviteter när möjlighet finns. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från personlig assistans, stor vikt kommer att läggas vid personkemi.
Körkort och tillgång till bil är ett krav. Du som söker bör vara rökfri samt inneha god fysik.

För tjänsten krävs uppvisande av utdrag från belastningsregistret. Begär ut i samband med din ansökan via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Visstidsanställning som personlig assistent till en ung och glad kille!

Kommun: Ludvika Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2020-12-04

Vill du göra stor skillnad för någon som är i stort behov av extra stöd i livet i dessa tider? Är du en lyhörd, initiativtagande och ansvarsfull person som är trygg i dig själv och som vill vara en del i att skapa en meningsfull vardag för vår kund? Då är du kanske den vi söker!

Vi letar nu efter assistenter till två av våra visstidstjänster. Det är av yttersta vikt att du har goda möjligheter att vara flexibel samt har möjlighet att arbeta både på dagar, kvällar och journätter samt helger. Vi ser med fördel att du kan jobba dygnspass.

Vår kund är en ung kille som bor strax utanför Ludvika. Han har flerfunktionshinder och epilepsi och behöver stöd och hjälp med det mesta i sin vardag. Då han har ett begränsat tal, är det därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot hans behov. Han tycker bland annat om att vara ute, spela spel, lyssna på ljudsagor, gunga och bada. Musik är ett stort intresse och han uppskattar att åka iväg på aktiviteter när möjlighet finns. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från personlig assistans, stor vikt kommer att läggas vid personkemi.
Körkort och tillgång till bil är ett krav. Du som söker bör vara rökfri samt inneha god fysik.

För tjänsten krävs uppvisande av utdrag från belastningsregistret. Begär ut i samband med din ansökan via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Urval, intervjuer och anställningar kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Ung kvinna utanför Helsingborg söker ny assistent

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-12-04

Har du förmågan att se det positiva i vardagen och vill ha ett meningsfullt arbete med härliga kollegor? Då kan du vara den vi söker!

Kunden är en kvinna i 25-års åldern och har till följd av olycka fått hjärnskada som medför behov av hjälp med allt i sin livsföring. Hon har inte förmåga att kommunicera verbalt med omgivning utan assistenterna läser av och tolkar hennes kroppsspråk. Hon bor själv i villa utanför Helsingborg och har aktiv assistans dygnet runt. Assistans utförs dygnet runt samt med viss dubbelbemanning för att träning och aktiviteter ska kunna genomföras. Hon har stort intresse för djur och särskilt hästar, rider regelbundet fortfarande som en del i både rehabilitering och intresse.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller annat omsorgsarbete, inte nödvändigt med vårdutbildning. Du har god förmåga att arbeta självständigt men även i grupp, du är empatisk och är en driftig person med förmåga att ta initiativ till aktiviteter i vardagen. Kunden ser företrädesvis kvinnliga sökande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är viktigt för kunden att du har vana vid djur samt att du inte röker.

Arbetstiderna är vanligtvis kl. 07.00-19.00 respektive kl. 09.00-17.00, variation kan förekomma. Du kommer att ingår i ett härligt team av assistenter! Tjänsten är ett vikariat för en av kunds assistenter som går på föräldraledighet i början av 2021.

Körkort och egen bil är ett krav då du som assistent kommer att köra kundens bil i tjänsten och det inte är möjligt att pendla till arbetet på annat sätt än med egen bil.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under rekryteringen. Gedigen introduktion sker innan du börjar arbeta så att både du och kunden känner trygghet. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse men vi ser gärna att introduktion kan påbörjas så snart som möjligt.

Är det dig vi söker till gruppen? Tveka inte utan skicka in din ansökan på en gång!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes i centrala Karlstad! Dag, kväll och aktiv natt.

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-12-04

Vill du ha ett jobb där du gör skillnad? Just nu söker vi en personlig assistent till en av våra manliga kunder i Karlstad. Kunden har en demenssjukdom och har assistans dygnet runt med aktiv natt. Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll, natt och helg och det är bra om du kan arbeta vid alla dessa tidpunkter. Om du endast är intresserad av exempelvis natt, skriv detta i din ansökan. Detsamma gäller om du endast kan arbeta dag/kväll.

Det är viktigt att du som söker är trygg i dig själv och har båda fötterna på jorden. Du ska inte vara rädd för att ta i när du arbetar samt kunna hantera lyft och förflyttningar. Du bör vara van att arbeta ensam och du tycker om att ta egna initiativ. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Din främsta arbetsuppgift är att se till kundens hälsa och välmående, och det är därför viktigt att du har omvårdande egenskaper. Stor vikt läggs på personkemi och vid din personlighet.

Du som söker bör ha erfarenhet av att arbeta inom vården. Du får även gärna ha erfarenhet av samt kunskap om demens. Det är ett plus om du har körkort, dock går det bra att åka stadsbuss till arbetet i kundens hem. Vi ser helst att du som söker är icke-rökare då det ej är möjligt att ta rökpauser under arbetstid.

Tjänsten är till att börja med en timanställning men det kan finnas möjlighet till mer på sikt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du arbeta extra hos en aktiv man med mycket humor i Västerås?

Kommun: Västerås Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2020-12-04

Har du en positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete? I så fall kan du var personen vi söker!

Assistans för dig söker dig söker nu personliga assistenter till en man i 50-årsåldern i Västerås. Mannen bor ensam i en lägenhet och är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport. Utöver det gillar han träning, vara ute på olika aktiviteter eller bara vara hemma och ta det lugnt. Mannen har haft stroke, har afasi samt epilepsi. I arbetet som personlig assistent fungerar du som mannens förlängda armar och ben vilket innebär att du ska assistera honom med sådant som han skulle ha gjort själv om han inte hade personlig assistans. På det stora hela innefattar arbetsuppgifterna att bistå med stöttning i det dagliga livet. Detta innebär bland annat att vara behjälplig vid förflyttningar och att följa med på olika aktiviteter såsom träning. Mannen behöver också viss praktisk hjälp såsom stöttning vid av- och påklädnad, matlagning, att lägga upp maten, städning med mera.

Vi söker dig som är lugn, tålmodig, ansvarstagande, har humor och som vill satsa för att göra ett bra jobb! Du bör ha ett motiverande förhållningssätt och förmåga att ta initiativ till aktiviteter både i och utanför hemmet. Eftersom mannen har afasi behöver du ha ett pedagogiskt tänkande och vara tydlig på ett ödmjukt sätt samtidigt som du tycker att det är kul att hjälpa honom att utveckla kommunikationen.

Arbetstiderna är förlagda kl. 09:00-18:00 och 18:00-09:00 (7,5 timmar väntetid/jour nattetid) alternativt att man arbetar dygn. Tjänsten är till att börja med en timanställning vid behov men möjlighet till att det kan övergå till en fast rad finns.

Tidigare erfarenhet av afasi eller att ha arbetat med personer som haft stroke är ett stort plus.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extrajobb hos en konstnärlig kvinna i Huddinge

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-12-04

Nu söker assistans för dig assistenter till en yngre kvinna boendes i söderort. Kvinnan har en fysisk funktionsnedsättning efter en stroke, vilket gör att hon behöver stöd och hjälp i sin vardag. Hon har stort socialt umgänge och ett stort intresse för kreativt skapande, främst genom att måla och fotografera. Hon älskar att vara utomhus och komma ut i skogen och naturen så mycket som möjligt. Som avkoppling, tittar hon gärna på en serie eller film. Hon är vill vara aktiv och det är till stor fördel om du som assistent delar dessa intressen. Kunden bor i en villa tillsammans med sin man och två barn 14 & 16 år, samt en hund (sju månader) och de gör mycket tillsammans. Familjen gillar att resa och försöker komma iväg på en utlandsresa per år samt åker gärna till Norrland, där hennes rötter- och sommarhus finns. Vid dessa resor kan det vara aktuellt att följa med familjen.

Som person är du glad och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Det är viktigt att vara lyhörd och motiverad i kombination med ett flexibelt bemötande. Du delar med fördel kundens intressen och tidigare erfarenhet av att arbeta med funktionshinder är meriterande.
Personlig lämplighet och personkemi med kunden och dennes familj väger tyngst.

Vi söker dig som vill ha ett extrajobb! Tjänsten gäller för ett kväll/nattpass i veckan med möjlighet till mer och är perfekt för dig som studerar eller har ett deltidsjobb och vill jobba lite till. Det kan även bli aktuellt att hoppa in vid behov.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv. Tillträde kommer äga rum i slutet av november men ansökningarna behandlas löpande, så vänta inte för länge med att söka!

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till kvinna i Kumla

Kommun: Kumla Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2020-12-04

Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna i Kumla. Kvinnan är rullstolsburen och som personlig assistent kommer du vara henne behjälplig med bland annat handräckning, hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien.

I nuläget finns behov av en timvikarie. Du bör vara en flexibel person som kan bemanna vakanta pass om behovet uppstår. Arbetet gäller dagtid, kvällstid samt helger.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Du får gärna har tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg men det viktigaste är att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov.

Då kunden har hund bör du som söker trivas med djur samt ej ha allergi.

Urval sker löpande med tillträde till tjänst efter överenskommelse. Skicka ditt cv och personliga brev där du beskriver vem du är och varför du passar till denna tjänst.

Gör ansökan

AKTIV 59 ÅRIG KVINNA PÅ LIDINGÖ SÖKER ASSISTENTER TILL NYTT UPPDRAG.

Kommun: Lidingö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-12-06

Har du en positiv inställning till livet, är flexibel och vill vara en del av ett nystartat uppdrag på Lidingö? I så fall kan du vara personen vi söker!

Kunden har nyligen fått diagnosen ALS och söker tillsammans med Assistans för dig efter assistenter som kan vara flexibla och arbeta varannan vecka.
Assistansen är helt ny så du som assistent kommer att spela en stor roll i hur personalgruppen byggs upp. Det innebär också att arbetsuppgifterna kommer att förändras med tiden baserat på hur kundens sjukdomsbild förändras.

Vår kund är en aktiv kvinna som gillar att hitta på många saker så som att ta promenader, gå ut och äta, intresserar sig för matlagning, åker gärna på utomlandsresor samt umgås med sin familj och vänner. Du som söker får gärna dela liknande fritidsintressen och gilla att vara aktiv detta då du kommer att hjälpa kunden i hennes vardagliga liv, samt se till att hon mår bra både dag som kväll.

Du som söker behöver kunna vara flexibel, detta då arbetstiderna varierar från vecka till vecka.
Varannan vecka bor kunden själv i sin lägenhet på Lidingö och varannan vecka bor hon tillsammans med sin partner i Sollentuna. De veckor kunden bor tillsammans med sin partner kommer han till att början vara henne behjälplig och då behövs assistans endast vid eventuell sjukdom eller sjukhusbesök. I takt med att kundens sjukdomsbild förändras kan även arbetstiderna och tjänstgöringsgrad komma att förändras.

Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka din ansökan nu.
För rätt person kommer uppdraget påbörjas omgående.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes i centrala Karlskoga

Kommun: Karlskoga Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2020-12-06

Söker du ett givande jobb där du bidrar till att göra skillnad i vår kunds vardag? I så fall är du kanske den vi söker!

Assistans för dig söker nu en eller flera personliga assistenter till en 21 årig kille bosatt i Karlskoga. Som assistent är du behjälplig med vardagsbestyr och fungerar som kundens förlängda armar och ben. Kundens intressen är bland annat tv-spel, mode, laga mat och umgås med vänner. Han gillar även djur, men har inga egna djur. Ibland åker kunden på resa till annan ort och man följer då med som assistent, oftast fredag-söndag. Bil och körkort är önskvärt.

Tjänsten motsvarar ca 80% där du arbetar på schema ca 33 tim/v. Arbetstiderna är förlagda mellan kl 8 - 21.30 alla dagar i veckan. Passen kan delas upp i två block beroende på hur det passar assistent samt kund.

Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent eller annat yrke inom vården. Utbildning är inget krav. Du får gärna vara påhittig och gillar att motivera till aktivitet. Stor vikt läggs på personkemi.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Pigg assistent till tjej utanför Ystad sökes

Kommun: Ystad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-12-06

Har du fantasifull och härlig energi som du vill göra något meningsfullt med i arbetet som personlig assistent? I så fall kan du vara personen vi söker!

Vi söker nu assistent för timanställning till en viljestark tjej på 16 år bosatt i Nybrostrand. Hon har glimten i ögat och behöver någon som är tålmodig och kreativ i sin vardag. Du som söker ska kunna hoppa in vid behov så som vid ordinarie assistenters ledigheter eller annan frånvaro.

I arbetet som assistent behöver du hjälpa och stödja tjejen i hennes vardag utifrån hennes behov. Att pysslar, baka, bada, rida och träffa kompisar ingår också i arbetsuppgifterna. Som person är du tålmodig, påhittig och energisk, tycker om promenader i naturen oavsett väder. Du har också förmågan att hantera utåtagerande beteende på ett bestämt men vänlig sätt.

Tjejen har epilepsi och behöver vid eventuellt anfall hjälp att hantera situationen och få sin medicin snabbt. Hon har inget verbalt tal men är bra på att kommunicera på andra sätt. Erfarenhet och kunskap i TAKK och Widgit go är meriterande. För familjen är det viktigt att du tar Covid-19 på allvar och noga följer FHM råd. De uppskattar om du är rökfri och innehar B-körkort. Ibland finns hund hos tjejen vilket är bra att veta om med tanke på eventuell allergi.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passar till tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Timvikarie som personlig assistent sökes!

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-12-06

Är du en lugn och inlyssnande person som vill lära känna en härlig kille på 15 år?

Vår kund är en kille som bor i Motala tillsammans med sin familj. Han är en positiv och lättsam kille med ett skratt som smittar av sig. Som assistent arbetar du väldigt nära vår kund och hjälper honom med allt det vardagliga; matning, hygien, förflyttningar och lek.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent och du har gärna en utbildning som undersköterska eller barnskötare. Du är en person som är noggrann och är engagerad i ditt arbete. Då kunden inte kommunicerar genom tal tror vi att du är en lyhörd individ som brinner för att lära dig just den här killens språk!
Vår kund blir såklart fäst vid sina assistenter och vi söker därför dig som ser den här tjänsten som ett långvarigt jobb.

Som assistent kommunicerar du både med kunden, anhöriga och kollegor såväl muntligt som skriftligt. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska.

Just nu söker vi timvikarie som kan jobba vid ordinarie assistenters semestrar, vid sjukdom eller andra ledigheter. Tiderna är förlagda dag, kväll och natt. Du arbetar med kunden både hemma hos familjen, på skola och på korttidsboende.

För att söka tjänsten krävs det att du är rökfri, har körkort och det är önskvärt att du har egen bil. Då kunden rider kan du inte vara pälsallergiker.
I arbetet ingår en del lyft och förflyttningar och därför tror vi att du som söker är en aktiv person.

Tilltänkt tillträde omgående, introduktion kommer att hållas innan du tillträder tjänsten.
Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt om du tycker tjänsten verkar intressant.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget.

Beställ ditt utdrag från polisen här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Assistent sökes till nystartat uppdrag i Sollentuna

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-12-07

Vi söker nu assistenter till ett nytt uppdrag i Sollentuna. Kunden som söker assistenter är en trevlig och glad man i 60 års åldern. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara matlagning, handling, hygien, lyft samt komma ut på promenader och andra uppgifter som kan underlätta vardagen.

Det är av stor vikt att du är ansvarsfull, initiativrik och positiv. Du får gärna ha lite längre livserfarenhet och även ha arbetat som personlig assistent tidigare.

Sjuksköterskeutbildning eller undersköterskeutbildning efterfrågas men det är också viktigt att personkemin mellan dig och kunden stämmer och att du alltid har kundens bästa i åtanke.
Obehindrat tal och förståelse för det svenska språket efterfrågas.

Arbetstiderna är varierande så det är bra om du som söker kan tänka dig att jobba dag, kväll, natt och även helg.
Vi söker dig som kan börja med kort varsel då assistansen kommer starta upp inom kort.

Gör ansökan

Personlig assistent ca 24 h/ vecka åt man med Downs syndrom

Kommun: Nybro Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2020-12-08

Assistans för dig söker nu förstärkning till vår kund i Nybro!
Vi söker dig som är flexibel, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du är social och tycker om att prata och lyssna, samtidigt som du har förmågan att motivera och inspirera din omsorgstagare.
Kunden är i 40 års åldern och har Downs syndrom, han går på daglig verksamhet och tycker om att gå promenader. Kunden kommunicerar med hjälp av kroppsspråk.
Det är önskvärt om man talar jugoslaviska.

I arbetet som personlig assistent stöttar och hjälper du kunden med allt i dennes vardag, så som den personliga omvårdnaden, hushållsarbete och diverse aktiviteter. Arbetet utförs enskilt och arbetstiderna är förlagda under 06.00-06.00 med väntetid om 6 timmar /natt Assistansen utförs veckans alla dagar och vi tillämpar ett rullande schema.
God introduktion erbjudes.

Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande, men personkemi med kunden är styrande i rekryteringsprocessen.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Givande extrajobb som personlig assistent till ung tjej i Avesta

Kommun: Avesta Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2020-12-09

Assistans för Dig söker nu fler personliga assistenter till en sprallig ung tjej som bor med sin familj i centrala Avesta.

Flickan har Dravets syndrom och innefattar bland annat svårbehandlad epilepsi och lindrig intellektuell funktionsnedsättning. Detta gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Vi söker dig som är lekfull, initiativrik och uthållig. Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller att använda tecken/bilder som stöd i kommunikation. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller har arbetat med liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Assistansen utförs där flickan befinner sig, det kan vara i familjens hem likväl som på någon fritidsaktivitet. Körkort är ett krav.

Flickan har assistans dygnet runt, arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, helg och aktiv natt. Vi söker just nu efter flera timvikarier och söker dig som kan ställa upp med kort varsel. Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till man i Skanör

Kommun: Trelleborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-12-11

Assistans för dig söker nu en engagerade och ansvarsfull personlig assistent som timvikarie vid vakanser och planerade semestrar. Mannen är boende i Skanör.

Tjänsten består i första hand som vikarie vid sjukdom och vid ordinarie assistents frånvaro.

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en driven arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att gå på promenader, läsa tidningen och titta på tv. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö.

Som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien och omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta mannen i samtliga moment under dagarna.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför mannens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Är du flexibel vad gäller arbetstider och kan ställa upp med kort varsel så är detta ett stort plus.

Kunden har beviljad assistans mellan 08.00 och 21.00. Arbetspassen är oftast förlagda heldagar, dvs kl. 08.00 - 21.00.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Mannen har hund så det är viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, varför du är intresserad samt beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Gör ansökan

Personlig assistenter sökes till man i Vällingby

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-12-13

Personliga assistenter sökes till nytt uppdrag i Vällingby. Kunden är 41 år och bor tillsammans med sin familj. Kunden är en positiv och lugn person som tycker om att följa med sin dotter till stallet, träffa släkt och vänner samt att vara i trädgården. Han har ett stort intresse för teknik och musik och spelade själv instrument innan han fick sin ALS diagnos. Kunden arbetar deltid som IT-konsult och är även mycket engagerad i frågor som rör ALS.

Arbetet som personlig assistent innebär att ge vår kund en trygg och självständig vardag, utifrån kundens egna förutsättningar. Kunden behöver hjälp med personlig omvårdnad, matlagning och hushållssysslor. Arbetstiderna varierar över dygnets alla timmar, veckans alla dagar. Det är viktigt att du kan jobba samtliga typer av pass, dag-, kvälls-, nattid samt helger. Under natten är det jourtid, vilket innebär att du sover på arbetsplatsen och finns till hands vid behov.

Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull, lyhörd och har god personkännedom. Det är meriterande att du har erfarenhet av ALS om arbete inom vården, men för kunden är personkemin avgörande. Eftersom kunden har två barn i skolåldern är det viktigt att du tycker om barn. Du ska vara rökfri och det är meriterande om du har körkort.

Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Nu söker vi fler jobbsugna timvikarier till ung kvinna i Åmotfors

Kommun: Eda Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-12-13

Vill du vara med i ett toppenteam av assistenter och göra en skillnad på riktigt för någon i extra utsatt situation i dessa tider? Vi söker nämligen fler duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter till en ung kvinna i Åmotfors. Vår kund behöver hjälp med det mesta i sin vardag och som assistent hjälper du henne exempelvis med förflyttningar, hushållsarbete och följer med på diverse aktiviteter.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans men det är inte ett måste. För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov. Man arbetar som regel ensam med kunden men vid behov schemaläggs dubbelassistans vid vissa aktiviteter samt träning. Det är därför viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och ta egna initiativ.
Körkort är alltid önskvärt och för kännedom finns katt i hemmet.

Arbetet som personlig assistent kräver ofta att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel. Vi önskar helst att du som söker har möjlighet att jobba dygn och då har man sovande natt (jour).

Du som är intresserad av ett trevligt extrajobb hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet.
Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande och det finns möjlighet att börja omgående.

Gör ansökan

Givande extrajobb hos pigg och glad kille i Karlstad

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-12-13

Vill du göra stor skillnad för någon som är i stort behov av extra stöd i livet i dessa tider? Är du en lyhörd och ansvarsfull person som vill jobba nära och intimt med människor och ha en del i att skapa en meningsfull vardag för vår kund? Då är du kanske den vi söker!

Vi söker nu efter assistenter för timanställning som kan stärka upp en befintlig personalgrupp vid ordinarie personals ledigheter samt vid sjukdom. Det är av yttersta vikt att du har goda möjligheter att vara flexibel och tillgänglig med kort varsel samt har möjlighet att arbeta både på dagar, kvällar och nätter (vaken natt) samt helger.

Vår kund är en pigg och skämtsam kille i 20-årsåldern som sitter i Permobil. För att matcha vår kund på bästa sätt ser vi gärna att du som söker är mellan och 25-35 år. Du bör även ha god fysik då det förekommer många lyft i det dagliga arbetet. Som person har du lätt att föra dig i sociala sammanhang då vår kund lever ett aktivt och socialt liv. Kunden umgås gärna med vänner när det är möjligt men detta är givetvis starkt begränsat just nu. Vi önskar dock att du som assistent ska kunna anpassa dig till nya personer och situationer. Eftersom han jobbar på ett större företag ställs det också krav på att du som person är flexibel. I dagsläget jobbar han hemifrån. Kunden har handikappanpassad bil så körkort är ett krav. Kunden bor i Karlstad, men har anhöriga utanför Karlstad så tillgång till egen bil är ett plus.

Tycker du att detta låter intressant och att du kan vara den vi söker? Rekryteringen sker löpande så vänta inte att skicka in din ansökan och motivera varför vi ska välja just dig!

Gör ansökan

Ansvarsfull assistent på deltid sökes till pigg och glad 7-årig pojke

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-12-13

Vi söker nu efter en ansvarsfull, handlingskraftig och engagerad assistent till deltidstjänst med arbetstid förlagd under dagtid på helger. Du som söker kan därför ha annan huvudsaklig sysselsättning med viss möjlighet till flexibilitet. Du kanske studerar till lärare eller inom annat ämne relaterat till barn och omsorg och vill ha ett meningsfullt och givande arbete utöver dina studier? Eventuell anställning påbörjas med en timanställning men om du är rätt person för tjänsten kommer den omvandlas till varaktig deltidsanställning på sikt.

Vår kund är en glad och positiv 7-årig pojke med nära till skratt och har en förkärlek till sång och musik, det är därför önskvärt att du som söker tycker om att sjunga med honom. Det finns planer att även börja rida, så du som söker bör inte vara allergisk och kan med fördel dela detta intresse. Han behöver hjälp och stöd i det mesta i vardagen såsom personlig hygien, på- och avklädning, tillsyn samt stöd vid måltider och aktiviteter och det förekommer en del förflyttningar. Man behöver som assistent till honom vara väldigt lyhörd då han i huvudsak kommunicerar via kroppsspråk. Har du möjligtvis kännedom om TAKK (tecken som stöd) är detta meriterande för tjänsten.

Du som söker bör, trots annan sysselsättning, ha möjlighet till flexibilitet. Du får gärna ha körkort och tillgång till bil men är inget krav. Kunden bor strax utanför Karlstad och det går regelbunden stadsbuss. Vi värdesätter ett stort engagemang, tidigare erfarenhet av arbete som assistent eller annan erfarenhet som berör barn med funktionshinder. Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan och beskriv varför du är rätt person för vår kund.

OBS! Vi önskar att du redan nu beställer ditt registerutdrag från polisen om du har intresse för tjänsten då det kan dröja några veckor att få det.

Gör ansökan

Mogen assistent på 75 % till trevlig man i Uppsala

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-12-13

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en trevlig man i 65-årsåldern boende i centrala Uppsala. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning med mycket omfattande omsorgsbehov. Han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor, träning, hålla kontakt med vänner och anhöriga mm. Kunden har en begränsad verbal kommunikationsförmåga och du behöver kunna föra hans talan i samband med läkarbesök etc.

Vi söker dig som:
- Är lugn och lyhörd
- Är positiv
- Är ansvarstagande och pålitlig
- Har erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete minst 3 år.

Det är meriterande om du har B-körkort och är villig att köra kundens bil i tjänsten.

Vi söker främst dig som vill jobba cirka 75% men 50-90% är kan även fungera. Observera att arbetstiderna är varierande från dag, kväll och natt (väntetid/jour mellan 02:00-06:00), vardagar och helger, du som assistent bör vara öppen för att arbeta samtliga olika skift. Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag och personalaktiviteter.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Dygnspass hos man i Danderyd

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-12-14

Nu söker vi personal till en 50+ man i Danderyd. Han har efter en tidigare stroke, behov av hjälp och stöd vid moment som sjukgymnastik, förberedelse av mat och påklädning. Aktiviteter som kunden tycker om är bland annat att komma ut på promenader, träna, spela golf och bridge.

Vi söker nu en driven assistent som kan komma med initiativ och stötta honom i sin vardag. Passen är förlagda som dygnspass (24 timmar) med några timmar väntetid på natten.

Tidigare erfarenhet av assistans är ett stort plus, men personligheten är avgörande.
Kunden bor nära kommunikationer.

I samband med eventuell anställning önskar vi få in ett belastningsregisterutdrag från polisen:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Man i Brantevik söker timanställda

Kommun: Simrishamn Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-12-14

Jag är man på 70 år, boendes i villa i natursköna Brantevik. Jag behöver förstärkning till mitt assistentteam. I sysslorna ingår personlig omvårdnad, förflyttningar med hjälpmedel, matlagning samt övrigt förekommande sysslor som ingår i ett hushåll. Jag har trädgård och ett växthus som skänker mycket glädje i min vardag under vår- och sommarmånaderna. Då planteras det tomater och andra grönsaker som vi senare skördar och avnjuter i hemlagad mat.

Då jag tidigare tillbringat stora delar av min fritid till sjöss så är segling och båtar ett stort intresse för mig. Jag har även ritat och byggt egna segelbåtar och fick då bra hjälp utav min ingenjörsutbildning till detta.

Jag vill gärna ha det så stressfritt som möjligt, men utflykter och en meningsfull vardag är viktigt för mig.

Jag söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Som person bör du vara empatisk, inkännande och stabil. Kunna motivera och vara positiv. Humor värdesätts då jag själv har gott om den varan.

Då vi arbetar i ett arbetslag lägger vi stor vikt vid god samarbetsförmåga och flexibelt tänkande.

Jag söker dig som känner att detta skulle vara en trevlig arbetsplats och som är intresserad av jobba som timanställd och hoppa in vid behov. Tveka inte att skicka in din ansökan samt personligt brev!

Gör ansökan

Vikarier sökes till kvinna i Alingsås

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-14

Assistans för dig söker engagerade och ansvarsfulla vikarier till en kvinna i 47-års ålder, boendes i Alingsås. Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer. Det förekommer även pälsdjur i hemmet.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning mm.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Arbetet är förlagt vardagar och helger främst mellan 06.00-22.00, där passen är uppdelade på dagpass och kvällspass. Arbete på natten 22.00-06.00 med väntetid är också aktuellt framöver. Därför är det viktigt att du kan arbeta samtliga pass. Tillträde sker så snart som möjligt.

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Gör ansökan

Timvikarier sökes till en 25-årig man i Alingsås

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-15

Vi söker nu personliga assistenter till en 25-årig man med en autism, utvecklingsstörning och epilepsi som är bosatt utanför Alingsås.
Arbetet varierar utifrån dagsform och de dagliga behoven. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner, vardagliga aktiviteter samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning, åka bil mm. Kunden har intressen och fritidsaktiviteter är en viktig del av hans liv.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd med fingertoppskänsla i sin yrkesroll i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande. Hos kunden arbetar man med synliggjord kommunikation dvs bilder.

Tidigare erfarenhet omvårdnads/undersköterskeutbildning är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan den personliga assistenten och kunden är det som väger tyngst.
Vi söker i dagsläget timanställda som med tiden kan övergå i en visstidsanställning. Vi ser gärna att du kan vara flexibel och hoppa in vid behov. Körkort är ett krav.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv. Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personliga assistenter till sprallig ung tjej i Avesta

Kommun: Hedemora Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2020-12-16

Assistans för Dig söker nu fler personliga assistenter till en sprallig ung tjej som bor med sin familj i centrala Avesta.

Flickan har Dravets syndrom och innefattar bland annat svårbehandlad epilepsi och lindrig intellektuell funktionsnedsättning. Detta gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Vi söker dig som är lekfull, initiativrik och uthållig. Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller använda tecken/bilder som stöd i kommunikation. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller har arbetat med liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Assistansen utförs där flickan befinner sig, det kan vara i familjens hem likväl som på någon fritidsaktivitet. Körkort är ett krav.

Flickan har assistans dygnet runt, arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, helg och aktiv natt. Vi söker just nu flera timvikarier som kan hjälpa till och stötta befintlig personalgrupp, chans till visstidsanställning finns. Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till Kvinna i Borås

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-16

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års ålder. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning och matlagning. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Hon är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Dock hör och förstår hon tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker är intresserad av kost och hälsa samt lever ett aktivt liv.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Tjänsten är en timanställning och arbete kommer att ske ca 1–2 helger i månaden (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen, vanligtvis dygnspass), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Tillträde omgående.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Fast schemarad 75% hos en kvinna i Gråbo

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-16

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel av dig.

Det är en visstids tjänst på ca 75%, Kvinnan har beslut om aktiv dubbelassistans all vaken tid o dubbelassistans på natten varav 1 av passen innehåller jour på ca 4 timmar. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Tjänsten innefattar både dag, kväll och natt men mest nattpass.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av ALS och trac, är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Fast schemarad 75% hos en kvinna i Gråbo

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-16

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel av dig.

Det är en visstids tjänst på ca 75%, Kvinnan har beslut om aktiv dubbelassistans all vaken tid o dubbelassistans på natten varav 1 av passen innehåller jour på ca 4 timmar. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Tjänsten innefattar både dag, kväll och natt men mest nattpass.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av ALS och trac, är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Fast schemarad 75% hos en kvinna i Gråbo

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-16

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel av dig.

Det är en visstids tjänst på ca 75%, Kvinnan har beslut om aktiv dubbelassistans all vaken tid o dubbelassistans på natten varav 1 av passen innehåller jour på ca 4 timmar. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Tjänsten innefattar både dag, kväll och natt men mest nattpass.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av ALS och trac, är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Fast schemarad 75% hos en kvinna i Gråbo

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-16

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel av dig.

Det är en visstids tjänst på ca 75%, Kvinnan har beslut om aktiv dubbelassistans all vaken tid o dubbelassistans på natten varav 1 av passen innehåller jour på ca 4 timmar. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Tjänsten innefattar både dag, kväll och natt men mest nattpass.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av ALS och trac, är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Aktiv 59-årig kvinna på Lidingö söker assistenter till nytt uppdrag

Kommun: Lidingö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-12-17

Har du en positiv inställning till livet, är flexibel och vill vara en del av ett nystartat uppdrag på Lidingö? I så fall kan du vara personen vi söker!

Kunden har nyligen fått diagnosen ALS och söker tillsammans med Assistans för dig efter assistenter som kan vara flexibla och arbeta varannan vecka. Assistansen är helt ny så du som assistent kommer att spela en stor roll i hur personalgruppen byggs upp. Det innebär också att arbetsuppgifterna kommer att förändras med tiden baserat på hur kundens sjukdomsbild förändras.

Vår kund är en aktiv kvinna som gillar att hitta på många saker så som att ta promenader, gå ut och äta, intresserar sig för matlagning, åker gärna på utlandsresor samt umgås med sin familj och vänner. Du som söker får gärna dela liknande fritidsintressen och gilla att vara aktiv detta då du kommer att hjälpa kunden i hennes vardagliga liv, samt se till att hon mår bra både dag som kväll.

Du som söker behöver kunna vara flexibel, detta då arbetstiderna kan variera från vecka till vecka.
Varannan vecka bor kunden själv i sin lägenhet på Lidingö och varannan vecka bor hon tillsammans med sin partner i Sollentuna. De veckor kunden bor tillsammans med sin partner kommer han att vara henne behjälplig och då behövs assistans endast vid eventuell sjukdom eller sjukhusbesök. I takt med att kundens sjukdomsbild förändras kan även arbetstiderna och tjänstgöringsgrad komma att förändras.

Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka din ansökan nu.
För rätt person kommer uppdraget påbörjas omgående.

Gör ansökan

Timvikarier sökes för extraarbete till man i Nödinge

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-19

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra när behov uppstår. Arbetspassen är förlagda mellan kl. 15.45-08.15 på vardagar och dygnspass på helgen. Det kan även förekomma behov vardagar mellan kl. 08.15-15.45.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Utbildningsmoment kommer att vara aktuella innan dess.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Extrapersonal med chans till mertid

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-12-20

Vi söker dig som vill ha ett jobb du längtar att gå till. Har du livserfarenhet (gärna i åldern 30+), glimten i ögat och en stor dos humor, kan du vara den vi söker. Erfarenhet av assistentjobb, hantering av golvlyft samt god kunskap i tal och skrift i svenska språket är önskade egenskaper. Har du också en kärlek till djur, framför allt till katter kommer du med stor sannolikhet passa perfekt. Med fördel bor du i, eller i närheten av Enköping.

Vi letar efter en assistent som kan börja arbeta inom kort. Innan du får arbeta själv kommer du få introduktion för att känna dig trygg i rollen.

Finnes:
Härlig kvinna med ungdomligt sinne och skön humor letandes efter seriösa assistenter som hjälper till att göra det bästa av varje dag. Intresse för korsord, pyssel och ett fint hem. Kvinnan har även en katt med charmerande personlighet som ger mycket kärlek.

Som assistent har du bra anställningsvillkor enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, personalaktiviteter och det bästa av allt, kollegor som ställer upp och skapar ett bra arbetsklimat för varandra.

Tycker du att det låter intressant ser vi fram emot din ansökan. Skicka gärna med en bild på dig och motivera varför du tror att du är den vi söker. Rekrytering sker löpande och söker rätt person finns det möjlighet att börja omgående.

Gör ansökan

Visstidsanställning hos trevlig man med MS i Helsingborg

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-12-20

Vi på Assistans för dig söker nu en ny klippa till ett fint uppdrag i Helsingborg, då en av assistenterna i gruppen är på väg till nya utmaningar. Uppdraget är hos en man i 60-årsåldern med progressiv MS. Mannen jobbar på att bibehålla styrka och rörlighet så gott det bara går. Även om det är motigt håller han modet uppe. Hemmet är fullt bostadsanpassat och det finns förflyttningshjälpmedel att ta till. Hans intressen består bland annat av social gemenskap, läsning och ljudböcker.

Vi söker dig som värnar om andra, har ett vänligt bemötande samt är ansvarsfull och villig att hjälpa till där det behövs. Önskvärt är erfarenhet inom vården men det är inget krav. Den personliga kemin är det som väger allra tyngst.

Tjänsten ser ut enligt följande:
- En fast del på 5,75 timmar per vecka som löper sålänge uppdraget varar.
- Ett föräldravikariat på 22 timmar per vecka som i februari kommer minskas till 11 timmar per vecka och som sedan löper på till sommaren 2021 med chans till förlängning.

Passen är förlagda till dagtid kl. 07.30-13/13.30 på vardagar, och kl. 07.30-11 varannan helg.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du söker till oss. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd sökes till man i Åhus

Kommun: Kristianstad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-12-21

Vår kund i Åhus söker dig som vill arbeta lite extra och kunna ta pass vid behov.

Är du social och sportintresserad så kan detta vara något för dig. Kunden är halvsidesförlamad efter en stroke för några år sedan och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Stålyft används vid förflyttningar och erfarenhet av hjälpmedel är mediterande. Som assistent kommer du bla att sörja för personlig hygien, omvårdnad, matlagning och mediciner genom handräckning.

Passen är förlagda dagar/kvällar och helger.

Det är viktigt att du som person är lugn, trygg och flexibel. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten och att personkemin med kunden känns bra för båda parter. Du söker ett arbete som är varierande på en arbetsplats där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som han själv vill leva utifrån hans förutsättningar.

Tillträde till tjänsten efter överenskommelse, urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad kille söker dig som vill möjliggöra för honom att leva livet

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-12-21

Vill du vara assistent till en pigg 4-årig kille och dessutom vara en del av hans härliga assistentgrupp? I så fall kan det vara dej vi söker!

Killen bor med sina föräldrar och bror mellan Lund och Malmö. Han har en muskelsvaghet som innebär svårigheter med balans- och kroppskontroll och behöver hjälp med allt i sin vardag och är därför beviljad assistans dygnet runt. I dagsläget behöver vi förstärka hans assistentgrupp med två assistenter och erbjuder inledningsvis timanställning med möjlighet till visstidsanställning enligt schema. Tjänstgöringsgrad varierar upp till ca 70% med möjlighet att jobba lite extra i samband med t.ex. aktiviteter. Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och vaken natt alla dagar i veckan.

Vi söker dig som är barnkär, lugn och ansvarsfull. Killen har ett stort omvårdnadsbehov och det är viktigt att du kan agera snabbt om situationen kräver det. Han är aktiv, social och öppen, vi ser gärna att du är pedagogiskt intresserad samt driven och initiativtagande. Som assistent möjliggör du för honom att leka och leva liksom jämnåriga barn utan funktionsnedsättning gör. Målsättningen är att killen ska leva så självständigt som möjligt med hjälp av assistansen och få en välfungerande och rolig vardag.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, killen och hans familj. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift väl, det är ett krav att du är rökfri.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-form) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till 27-årig kvinna i Mölndal

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-21

Vi söker nu personliga assistenter till en 27-årig kvinna, boende i Mölndal.

Kvinnan har Dravets syndrom och epilepsi. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, på daglig verksamhet, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan tycker om musik, gå på bibliotek, bio och att bada.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning samt teckenkommunikation är meriterande, då du kommer vara en nyckelperson i kundens kommunikation. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden är väger tyngst.

Tjänsten är företrädesvis förlagd på vardagar mellan ca 08.30-17.00, då kvinnan vanligtvis vistas på daglig verksamhet. Vi ser dock att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår, vid exempelvis sjukdom eller annan ledighet.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter i samma ålder med liknande intressen. Det är önskvärt att du har körkort och egen bil samt är rökfri.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.

Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till 27-årig kvinna i Mölndal

Kommun: Mölndal Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-21

Vi söker nu personliga assistenter till en 27-årig kvinna, boende i Mölndal.

Kvinnan har Dravets syndrom och epilepsi. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, på daglig verksamhet, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan tycker om musik, gå på bibliotek, bio och att bada.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning samt teckenkommunikation är meriterande, då du kommer vara en nyckelperson i kundens kommunikation. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden är väger tyngst.

Tjänsten är företrädesvis förlagd på vardagar mellan ca 08.30-17.00, då kvinnan vanligtvis vistas på daglig verksamhet. Vi ser dock att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår, vid exempelvis sjukdom eller annan ledighet.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter i samma ålder med liknande intressen. Det är önskvärt att du har körkort och egen bil samt är rökfri.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.

Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-22

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-22

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-22

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-12-23

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Dygnspass, halvtidstjänst, hos man i Danderyd

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-12-23

Nu söker vi personal till en 50+ man i Danderyd. Han har efter en tidigare stroke, behov av hjälp och stöd vid moment som sjukgymnastik, förberedelse av mat och påklädning. Aktiviteter som kunden tycker om är bland annat att komma ut på promenader, träna, spela golf och bridge.

Vi söker nu en driven assistent som kan komma med initiativ och stötta honom i sin vardag. Passen är förlagda som dygnspass (24 timmar) med några timmar väntetid på natten.

Tidigare erfarenhet av assistans är ett stort plus, men personligheten är avgörande.
Kunden bor nära kommunikationer.

I samband med eventuell anställning önskar vi få in ett belastningsregisterutdrag från polisen:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du kommer påbörja din anställning i mitten av januari samt gå introduktionspass dessförinnan.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad kille i Helsingborg söker personlig assistent

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-12-27

Är du en positiv person som ser möjligheter i livet? Då är det kanske dig vi söker!

Vi söker personlig assistent till en kille på 21 år bosatt i Mariastaden, Helsingborg. Killen bor i en egen lägenhet och har aktiv assistans dygnet runt samt viss dubbelassistans. Till följd av sin funktionsnedsättning behöver han hjälp med all personlig omsorg, aktiviteter, kommunicering samt att sköta förekommande hushållssysslor. Vana vid sondmatshantering är bra erfarenhet men inte nödvändigt för anställning. Killen använder rullstol som assistent hjälper till att manövrera (elrullstol), taklift, vårdsäng mm för att underlätta vardagen. Han har utöver den fysiska funktionsnedsättningen även kognitiv funktionsnedsättning. Killen uppskattar långa promenader, att vara vid havet, umgås med familj och kompisar, gå på köpcentrum, baka mm är uppskattade aktiviteter. Åker gärna buss med assistent men har även egen anpassad bil att tillgå. I coronatider begränsas dessa möjligheter och assistenten får initiera andra aktiviteter för att ge killen innehållsrika dagar.

Arbetspassen är förlagda kl. 07.45-20.00 respektive kl. 19.45-08.00, arbetspass för dubbelassistans planeras efter behov och aktiviteter. Vi erbjuder timanställning för tjänstgöring vid behov med möjlighet till tidsbegränsad visstidsanställning i uppdraget.

Vill du vara del i en positiv grupp med högt i tak, dagliga skratt och stor gemenskap? Tveka inte utan skicka in din ansökan på en gång!

Gör ansökan

Söker du timvik som personlig assistent - se hit!

Kommun: Norrköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-12-27

Assistans för dig söker timvikarier till ett fartfyllt uppdrag hos en kvinna i Norrköping. Tjänsten är en timanställning och du kommer jobba vid behov vid sjukdom eller ledighet hos ordinarie personal. Du behöver därför vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel. En tjänst perfekt för dig som vill jobba extra eller kanske för dig som studerar!

Som assistent följer du med i kvinnans aktiva vardag, det kan handla om allt från promenader, inköp av mat och träning. Du stöttar även i hemmet med all städning, hushållssysslor och hjälper till med personlig hygien. Hos kunden lagas all mat från grunden, här förbereder man och tillagar den. När det är säsong är man behjälplig med sysslor på kundens odlingslott.

Som person är du inlyssnande, självgående och ansvarstagande. Du är öppen inför att lära dig nya saker och vi ser det som en självklarhet att du vill förstå hur kunden önskar ha sin assistans. Vi tror även du är trygg i dig själv med en ordentlig dos humor och att du har en del livserfarenhet.

Då kunden regelbundet besöker stall och träffar hundar kan du inte vara pälsallergiker.
Arbetsplatsen är rök- och tobaksfri.

Det är positivt om du som söker har erfarenhet av personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer.

Arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid, vardagar och helg.

För att kunna tillträda tjänsten behöver du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara en god ide att beställa utdraget direkt då det tar upp till 2 veckor att få det hemskickat. Du kan beställa utdraget vi den här länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Gör ansökan

Nu söker vi assistenter till ett lättsamt och roligt uppdrag!

Kommun: Tingsryd Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2020-12-28

25 årig tjej söker dig som assistent som gillar utmaningar, att kunna arbeta självständigt, lösningsfokuserad, viljan av att lära sig nya saker, gärna intresserad av matlagning, växter, pyssel.

Vi söker dig som person som inte är rädd för att ta i, lyft förekommer, gillar ordning och reda, samt att man gärna har ett leende på läpparna!

Har du kunskap eller erfarenhet inom :

Låg affektivt bemötande

Erfarenhet/intresse av sjukvård eller har undersköterska utbildning så är det ett stort plus!

Viktigaste är att personkemin är rätt och att du som assistent är förstående för tjejens behov.

Vår 25 åriga tjej har flera diagnoser som ger ett stort omvårdnadsbehov:

NPF diagnoser

Flera sjukdomar som påverkar alla kroppens funktioner.

Hon tar sig fram med elrullstol.

Hon har flertalet hjälpmedel som även du som assistent använder.

Bor själv i egen lägenhet.

Tjänsten är på dygnets alla timmar och dagar.

Vi söker dig som inte röker.

Låter detta intressant?

Tveka inte utan sök omgående!

Urval sker löpande.

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Gör ansökan

Engagerade och lyhörda assistenter sökes till man i Sjöbo

Kommun: Tomelilla Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-12-31

Har du en positiv inställning till livet, är lyhörd och vill ha ett meningsfullt arbete? I så fall kan du vara en av personerna vi söker!

Assistans för dig söker personliga assistenter till en 64-årig man som bor tillsammans med sin sambo på en gård strax utanför Sjöbo. Mannen har ett stort intresse för sport, mat och sin trädgård där han gärna spenderar somrarna. Mannen har efter en olycka för många år sedan behov av hjälp med allt i sin vardag. I arbetet som personlig assistent stödjer du mannen med allt ifrån matlagning till personlig hygien och förflyttningar med hjälpmedel.

Vi söker dig som är engagerad, positiv och lyhörd inför mannens behov och önskemål. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent är detta meriterande. Du bör även tycka om djur då det finns hundar i hemmet. Utöver detta krävs att du är rökfri och har körkort.

Vi söker såväl dig som vill arbeta på schema via visstidsanställning och dig som önskar timanställning utan schemarad. Ange gärna vilken anställning du är intresserad av i din ansökan. Arbetstiderna är förlagda såväl dagtid som kväll/natt.

Tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som personlig assistent.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Engagerade och lyhörda assistenter sökes till man i Sjöbo

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-12-31

Har du en positiv inställning till livet, är lyhörd och vill ha ett meningsfullt arbete? I så fall kan du vara en av personerna vi söker!

Assistans för dig söker personliga assistenter till en 64-årig man som bor tillsammans med sin sambo på en gård strax utanför Sjöbo. Mannen har ett stort intresse för sport, mat och sin trädgård där han gärna spenderar somrarna. Mannen har efter en olycka för många år sedan behov av hjälp med allt i sin vardag. I arbetet som personlig assistent stödjer du mannen med allt ifrån matlagning till personlig hygien och förflyttningar med hjälpmedel.

Vi söker dig som är engagerad, positiv och lyhörd inför mannens behov och önskemål. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent är detta meriterande. Du bör även tycka om djur då det finns hundar i hemmet. Utöver detta krävs att du är rökfri och har körkort.

Vi söker såväl dig som vill arbeta på schema via visstidsanställning och dig som önskar timanställning utan schemarad. Ange gärna vilken anställning du är intresserad av i din ansökan. Arbetstiderna är förlagda såväl dagtid som kväll/natt.

Tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som personlig assistent.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Engagerade och lyhörda assistenter sökes till man i Sjöbo

Kommun: Ystad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-12-31

Har du en positiv inställning till livet, är lyhörd och vill ha ett meningsfullt arbete? I så fall kan du vara en av personerna vi söker!

Assistans för dig söker personliga assistenter till en 64-årig man som bor tillsammans med sin sambo på en gård strax utanför Sjöbo. Mannen har ett stort intresse för sport, mat och sin trädgård där han gärna spenderar somrarna. Mannen har efter en olycka för många år sedan behov av hjälp med allt i sin vardag. I arbetet som personlig assistent stödjer du mannen med allt ifrån matlagning till personlig hygien och förflyttningar med hjälpmedel.

Vi söker dig som är engagerad, positiv och lyhörd inför mannens behov och önskemål. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent är detta meriterande. Du bör även tycka om djur då det finns hundar i hemmet. Utöver detta krävs att du är rökfri och har körkort.

Vi söker såväl dig som vill arbeta på schema via visstidsanställning och dig som önskar timanställning utan schemarad. Ange gärna vilken anställning du är intresserad av i din ansökan. Arbetstiderna är förlagda såväl dagtid som kväll/natt.

Tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som personlig assistent.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent på dagtid till uppdrag i Hemse/Ljugarn

Kommun: Gotland Ort: Gotlands län Sista ansökningsdag: 2020-12-31

Vår kund är en glad man 23-årsåldern med autism och utvecklingsstörning. Kunden bor tillsammans med sina föräldrar i Ljugarn.

Vi söker en assistent som kan arbeta med kunden under dagtid i Hemse, där kunden har sin dagliga verksamhet. Du arbetar tillsammans med ytterligare en assistent som redan känner kunden. Arbetet inkluderar att du möter kunden i hans hem i Ljugarn och kör honom i hans bil till och från den dagliga verksamheten i Hemse. Då kunden bor en bit ut på landet erbjuder vi ersättning motsvarande restidsersättning enligt kollektivavtal för dig som har en bit att köra.

För att lyckas som assistent till kunden behöver du:
- Förstå och tala engelska
- Vara flexibel
- Vara tålmodig
- Ha tidigare erfarenhet av att arbeta med personer som har autism och utvecklingsstörning
- Ha tidigare erfarenhet av att arbeta förebyggande med utåtagerande beteende
- Ha tidigare erfarenhet av att arbeta med olika typer av kommunikationshjälpmedel eller intresse och engagemang att lära dig det.

Kunden kommunicera företrädes vid med hjälp av sin Ipad/iphone eller android samt med hjälp av ett antal amerikanska tecken. Du som assistent kommer att få lära dig använda apparater som kommunikationsverktyg samt kundens främsta tecken. Kommunikationen med och kring kunden sker på engelska varför det också är ett krav att du talar och förstår engelska.
Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan assistent och kund är viktigt. Körkort är ett krav och du bör inte ha pälsdjursallergi då kunden har en hund.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Engagerade och lyhörda assistenter sökes till man i Sjöbo

Kommun: Sjöbo Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-12-31

Har du en positiv inställning till livet, är lyhörd och vill ha ett meningsfullt arbete? I så fall kan du vara en av personerna vi söker!

Assistans för dig söker personliga assistenter till en 64-årig man som bor tillsammans med sin sambo på en gård strax utanför Sjöbo. Mannen har ett stort intresse för sport, mat och sin trädgård där han gärna spenderar somrarna. Mannen har efter en olycka för många år sedan behov av hjälp med allt i sin vardag. I arbetet som personlig assistent stödjer du mannen med allt ifrån matlagning till personlig hygien och förflyttningar med hjälpmedel.

Vi söker dig som är engagerad, positiv och lyhörd inför mannens behov och önskemål. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent är detta meriterande. Du bör även tycka om djur då det finns hundar i hemmet. Utöver detta krävs att du är rökfri och har körkort.

Vi söker såväl dig som vill arbeta på schema via visstidsanställning och dig som önskar timanställning utan schemarad. Ange gärna vilken anställning du är intresserad av i din ansökan. Arbetstiderna är förlagda såväl dagtid som kväll/natt.

Tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som personlig assistent.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Letar du efter ett varierande och meningsfullt arbete? Se hit!

Kommun: Tierp Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-12-31

Vi söker nu personliga assistenter med start omgående till ett uppdrag i Karlholm. Vi söker dig med glimten i ögat som är engagerad, lyhörd och som har en positiv inställning till att arbeta med allt vad det innebär.

Mannen som har behov av assistans är i 50 års åldern. Mannen har ett intresse för föreningslivet, han har varit fysiskt aktiv genom bland annat simning och dans och han har tidigare haft familjehem tillsammans med sin fru. Han tycker om att vistas i sociala sammanhang och att åka på utflykter varvat med lugna dagar hemma.

Får några år sedan drabbades han av en stroke vilket har medfört ett funktionshinder och han har därför behov av personlig assistans. I din roll som personlig assistent kommer du att hjälpa mannen med kommunikation, aktiviteter, träning, personlig hygien, av- och påklädnad samt sondmatning. Arbetet är förlagt i mannens hem samt vid de utflykter och andra aktiviteter som han väljer att åka på. Kommunikation, träning och aktiviteter är en mycket viktig del i vardagen och du som personlig assistent spelar en betydande roll för att möjliggöra det för honom.

Djur finns i hemmet så du bör ej ha pälsallergier.

Arbetspassen varierar mellan dag, kväll och natt. Viss tid under natten är förlagd som väntetid, då du förväntas vara vaken och vara beredd att hjälpa kunden vid behov. Då kunden har behov av hjälp med kommunikation behöver du ha goda språkkunskaper i svenska.

Vi söker i första hand timvikarier, men känns det rätt både för kunden och dig kan det leda till en visstidsanställning med arbetsledaransvar.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande i samråd med kund.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till man i Falköping

Kommun: Falköping Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-01-24

Vi söker nu två personliga assistenter som vill arbeta hos vår kund, en 40-årig man med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, bosatt i Falköping.

Kunden har många intressen och fritidsaktiviteter är en viktig del av hans liv. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, i hemmet eller på annan plats. Han är kreativ och tycker om måleri/snickeri samt att göra små utflykter. Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner, delta i daglig verksamhet samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor, som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att använda sig av humor i sin yrkesroll, i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Den ena tjänsten är på ca 10h/v (exklusive jour) och den andra tjänsten är på ca 8 h/v (exklusive jour) vilket är ca 1-2 pass per vecka. Vi ser gärna att du utöver tjänsten har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel om behov skulle uppstå. Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten. Arbetstiderna är främst förlagda mellan 10.00-18.00, men natt förekommer.

Tidigare erfarenhet omvårdnads/undersköterskeutbildning är önskvärt. Personlig lämplighet och personkemi mellan den personliga assistenten och kunden är det som väger tyngst. Har du körkort och tillgång till bil är detta ett plus. Det är viktigt att man inte har någon pälsallergi då förekommer hund hemma hos kund.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna manliga sökande.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv. Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till man i Falköping

Kommun: Skövde Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-01-24

Vi söker nu två personliga assistenter som vill arbeta hos vår kund, en 40-årig man med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, bosatt i Falköping.

Kunden har många intressen och fritidsaktiviteter är en viktig del av hans liv. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, i hemmet eller på annan plats. Han är kreativ och tycker om måleri/snickeri samt att göra små utflykter. Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner, delta i daglig verksamhet samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor, som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att använda sig av humor i sin yrkesroll, i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Den ena tjänsten är på ca 10h/v (exklusive jour) och den andra tjänsten är på ca 8 h/v (exklusive jour) vilket är ca 1-2 pass per vecka. Vi ser gärna att du utöver tjänsten har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel om behov skulle uppstå. Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten. Arbetstiderna är främst förlagda mellan 10.00-18.00, men natt förekommer.

Tidigare erfarenhet omvårdnads/undersköterskeutbildning är önskvärt. Personlig lämplighet och personkemi mellan den personliga assistenten och kunden är det som väger tyngst. Har du körkort och tillgång till bil är detta ett plus. Det är viktigt att man inte har någon pälsallergi då förekommer hund hemma hos kund.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna manliga sökande.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv. Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till man i Falköping

Kommun: Skara Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-01-24

Vi söker nu två personliga assistenter som vill arbeta hos vår kund, en 40-årig man med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, bosatt i Falköping.

Kunden har många intressen och fritidsaktiviteter är en viktig del av hans liv. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, i hemmet eller på annan plats. Han är kreativ och tycker om måleri/snickeri samt att göra små utflykter. Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner, delta i daglig verksamhet samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor, som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att använda sig av humor i sin yrkesroll, i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Den ena tjänsten är på ca 10h/v (exklusive jour) och den andra tjänsten är på ca 8 h/v (exklusive jour) vilket är ca 1-2 pass per vecka. Vi ser gärna att du utöver tjänsten har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel om behov skulle uppstå. Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten. Arbetstiderna är främst förlagda mellan 10.00-18.00, men natt förekommer.

Tidigare erfarenhet omvårdnads/undersköterskeutbildning är önskvärt. Personlig lämplighet och personkemi mellan den personliga assistenten och kunden är det som väger tyngst. Har du körkort och tillgång till bil är detta ett plus. Det är viktigt att man inte har någon pälsallergi då förekommer hund hemma hos kund.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna manliga sökande.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv. Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Söderort omgående!

Kommun: Salem Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-01-29

Har du en positiv inställning till livet? Söker du efter ett meningsfullt arbete? Är du ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet?
Då tycker jag att du skall söka tjänsten.

Nu söker Assistans för dig assistenter, till en kvinna boendes i Söderort. Kvinnan har en fysisk funktionsnedsättning, vilket gör att hon behöver stöd och hjälp i sin vardag. Hennes intressen är bland annat att umgås med vänner, vara utomhus, resa och promenera. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.
Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår. Arbetstiderna kan variera och är förlagda mellan cirka 08:00-16:00 och 19:00-08:00. Finns möjlighet att jobba hela passet eller ett pass.
På schemat förekommer även väntetid på natten!

Kunden söker främst kvinnliga assistenter.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV med en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Erfarna personliga assistenter till kvinna i Norrtälje

Kommun: Norrtälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-01-31

Personliga assistenter sökes till ett nystartat uppdrag hos en kvinna i 45-årsåldern i Norrtälje. Kvinnan har en omfattande rörelsenedsatthet vilken gör att hon behöver hjälp eller stöd med allt i sitt dagliga liv, så som hushållsarbete, personlig hygien, aktiviteter samt stöd vid förflyttningar då hon använder rullstol.

Du som söker behöver vara lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är lugn och trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

För denna tjänst är körkort och tillgång till bil ett krav, samt att du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Viktigt att veta är att du behöver tåla pälsdjur då det finns en katt i hemmet. Erfarenhet av nervsmärtor är meriterande, men det är inget krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktigt.

Vi söker både assistenter som vill jobba som timvikarie och på schema och arbetstiderna är förlagda till dagar, nätter samt under helger då kvinnan är beviljad assistans dygnet runt.

Varmt välkomna med er ansökan!

Gör ansökan

Erfarna personliga assistenter till kvinna i Norrtälje

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-01-31

Personliga assistenter sökes till ett nystartat uppdrag hos en kvinna i 45-årsåldern i Norrtälje. Kvinnan har en omfattande rörelsenedsatthet vilken gör att hon behöver hjälp eller stöd med allt i sitt dagliga liv, så som hushållsarbete, personlig hygien, aktiviteter samt stöd vid förflyttningar då hon använder rullstol.

Du som söker behöver vara lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är lugn och trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

För denna tjänst är körkort och tillgång till bil ett krav, samt att du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Viktigt att veta är att du behöver tåla pälsdjur då det finns en katt i hemmet. Erfarenhet av nervsmärtor är meriterande, men det är inget krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktigt.

Vi söker både assistenter som vill jobba som timvikarie och på schema och arbetstiderna är förlagda till dagar, nätter samt under helger då kvinnan är beviljad assistans dygnet runt.

Varmt välkomna med er ansökan!

Gör ansökan

Lyhörd personlig assistent till kvinna med MS i Solna

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-01-31

Är du inkännande och lyhörd, ansvarstagande, ordningsam och flexibel? Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent men en annan huvudsysselsättning i dagsläget? Då kanske det är dig vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent som vill arbeta extra hos en kvinna i 65-års åldern som bor i en egen lägenhet i Solna. Kvinnan har MS samt har drabbats av en stroke och använder rullstol och andra hjälpmedel för att få sin vardag att fungera. Som kvinnans assistent kommer du att henne i det vardagliga livet, så som vid förflyttningar (med hjälpmedel), hushållssysslor, matlagning, hygien, aktiviteter mm.

Vi dig som har erfarenhet av omsorgsarbete och gärna av MS-sjukdom. Vi ser gärna att du som söker är jordnära, lättsam och inte har något emot lugna kvällar på jobbet.

Som kvinnans assistent behöver du vara:
• Ordningsam, strukturerad och ansvarstagande
• Flexibel och lösningsorienterad
• Lyhörd och diplomatisk

Det finns möjlighet för en visstidsanställning då du har ett antal fasta pass i veckan som du arbetar. Vi söker även assistenter för timanställning vilket innebär att du kommer att bli inbokad på lediga pass som varierar från månad till månad. Arbetspassen är förlagda på dagtid, kvällstid och natt med jour/väntetid. Du som söker behöver kunna arbeta under alla olika pass. Du kan inte vara allergisk mot katter eller cigarettrök.

Tillträde: snarast.

Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till aktiv flicka utanför Kävlinge

Kommun: Kävlinge Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-01-31

Tycker du om att jobba med barn och vill ha ett meningsfullt arbete? Just nu söker vi på Assistans för dig en engagerad och lyhörd personlig assistent till en flicka utanför Kävlinge!

Flickan är sju år gammal och bor tillsammans med sina föräldrar samt två yngre syskon. Hon är mycket aktiv och ägnar sig bland annat åt terapiridning, simning och träning. I arbetet som personlig assistent förväntas du vara behjälplig med allt ifrån sondmatning via PEG, personlig hygien, på- och avklädning, förflyttning med hjälpmedel samt stöttning vid träning och aktiviteter. Flickan har inget verbalt språk utan kommunicerar med naturlig AKK (alternativ och kompletterande kommunikation) och gör sig förstådd via ansikts- och kroppsuttryck.

Som assistent ska du vara ansvarsfull, flexibel och initiativrik men även stresstålig, trygg och lyhörd. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete med barn med speciella behov, men det är inget krav. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, flickan och hennes familj. Det är fördelaktigt om du har intresse för träning och musik då det är en stor del av flickans liv. Som flickans assistent bör du också tänka på att använda få/parfymfria produkter då hon är mycket doftkänslig. I övrigt reser familjen en hel del och önskar då att personlig assistent kan tänka sig att följa med. Det finns även en katt i hemmet.

Tjänstgöringsgraden kommer att motsvara omkring 60-75% och arbetstiderna kommer till största del vara förlagda vardagseftermiddagar och helg enligt överenskommelse. Schema är i dagsläget inte helt fastställt, beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-form) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Beställ gärna utdraget i tid då vi önskar att utdraget visas upp redan vid personlig intervju. Det kan ta ett par veckor att få utdraget från att beställningen gjorts.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan