headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 350 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Sundsvall och Umeå. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal (Vårdföretagarna-Kommunal) är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare. Vi erbjuder alla anställda årliga utvecklingssamtal och lönesamtal.

Vill du ingå i vårt team med omkring 65 kontorsanställda och 2 500 personliga assistenter?

Välkommen att söka en tjänst hos oss – välj ditt län nedan.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Erfaren assistent sökes till nattjänst för en 7-årig pojke!

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-04-24

Vi söker en personlig assistent till en charmig och glad 7-årig pojke i Solna. Tjänsten är en halvtidstjänst med 8 fasta schemalagda nattpass per 4 veckor. Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Pojken har en hjärnskada och behöver hjälp med allt. Symtomen på hans hjärnskada kräver att du som assistent är lugn och trygg och samtidigt är det bra att vara fysiskt stark då det ibland är tungt att hantera honom. Taklyft finns för att underlätta lyft. Matning sker via peg därför är det ett plus om du har erfarenhet av sondmatning, det är dock inget krav utan något vi annars ser till att du får lära dig. Pojken har inget tal och kommunikation sker med bilder (podd) samt att du kommer att få lära dig att tolka pojkens ljud och kroppsspråk.

Arbetsuppgifterna på natten består i att lägeshantera och vända pojken regelbundet, inhalera och slemsuga vid behov, samt att ge mat och mediciner via peg. Pojken har epilepsi och vid epilepsianfall så finns föräldrar till hands och sköter akutmedicinering.

Arbetstiden är förlagd mellan kl. 22.00-07.30. Schemalagt 8 nätter per 4 veckor. Utöver ditt fasta schema finns även möjlighet till extrapass vid sjukdom och ledighet.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete med barn, allra helst med funktionshindrade barn. Övriga personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt. Du bör även vara trygg i dig själv, vara lugn och ha en varm personlighet. Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt att du är helt rökfri. Positivt är även om du har god fysik samt om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, men det absolut viktigaste är den personliga lämpligheten. Bra att veta är att familjen har en katt, så tjänsten är inte lämplig för dig som är allergisk mot katt. Då arbetsplatsen/hemmet ligger nära tunnelbanan är körkort inget krav.

I din ansökan vill vi att du beskriver din erfarenhet av funktionshindrade barn, hur du är som person och vilken familjesituation du har. Ange gärna referenser. Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt.

Du kommer få en ordentlig introduktion utav erfaren assistent innan du startar igång.

Tycker du att det låter intressant?
Då kan det vara dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistent sökes till man i Rönninge

Kommun: Salem Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-04-25

Vi på Assistans för dig söker nu en person som är intresserad av att jobba 55-85% i månaden. Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar, nätter och helger.

Mannen som vi söker till är boende i Rönninge/Salem.

Kunden är en man som har fysiska funktionsnedsättningar pga. sjukdom. Arbetet innefattar stöd och hjälp vid förflyttningar, på och avklädning, hygien, måltider samt hushållssysslor såsom tvätt, städ och matlagning.

Vi söker en person som är glad och positiv och har nära till skratt. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta initiativ på arbetsplatsen då mannen kan vara lite obekväm med att be om hjälp. Då du kommer jobba i en annan persons hem så är det viktigt att hitta balansen mellan arbetsplats och att det är mannens bostad.

Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent tidigare med det är inget krav då största vikt läggs vid personkemi mellan dig och mannen.

Mannen har idag aktiv assistans dygnet runt, så det är viktigt att du klarar av nattjobb och kan hålla dig vaken.

Känns det som ett bra jobb för dig? Skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag, urval görs löpande!

Gör ansökan

Är du spansktalande och söker arbete i sommar och extra vid behov?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-04-25

Assistans för dig söker en assistent till en av våra kvinnliga kunder i Solna. Kunden är en ung tjej som bor tillsammans med sin mamma och syster. Familjen är ursprungligen från ett spansktalande land, därmed kommunicerar hon både på svenska och spanska.
Kunden har en neurologisk sjukdom vilket medför ett stort hjälpbehov i vardagen. Hon är till största delen rullstolsburen och behöver hjälp och stöd när hon ska gå eller förflyttas. I övrigt behöver kunden hjälp med det mesta i vardagen, såsom personlig hygien, hjälp vid måltider, av- och påklädning, hushållsarbete, aktiviteter med mera.

Som person är du pedagogisk, omvårdande och flexibel. Du är social och inte rädd för att ta i när det kommer till lyft och träning med kunden. Vi söker dig som är ungdomlig som person men som samtidigt är ansvarstagande. Tidigare erfarenheter inom personlig assistans är meriterande men inte ett krav.
Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kunden och den personliga assistenten är mycket viktig.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba extra vid behov när annan personal är sjuk, ledig eller dylikt. I sommar kommer det behövas täckas upp när ordinarie personal har semester.
Om allt funkar bra skulle eventuellt några fasta pass i månaden kunna erbjudas till hösten.
Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Man i 45-års åldern söker personlig assistent på 80% i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-04-26

Assistans för dig söker ytterligare en personlig assistent till en man i Lund som är intresserad av att arbeta på rullande schema. Mannen har assistans dygnet runt med 5 timmars jour på natten. Du ska därför ha möjlighet att arbeta dagtid såväl som kväll och natt. Dygnspass förekommer.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du mannen utifrån hans behov. Dagtid går kunden på daglig verksamhet och övrig tid är han i sitt hem eller på aktiviteter. Arbetet innefattar således moment så som stöd och hjälp vid förflyttning, matlagning, städning, hygien, promenader, träning och annat som ingår i mannens liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och utmanade arbete. Du som assistent ska vara lugn och harmonisk. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av autism, epilepsi, utvecklingsstörning och teckenkommunikation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Kund- och personalansvarig

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2019-04-26

Assistans för dig fortsätter växa och vi söker därför ytterligare en kund- och personalansvarig till vårt kontor i Sundsvall. Rollen som kund- och personalansvarig innebär två huvudsakliga funktioner. Dels rollen som ansvarig för den personliga assistansen för kunden och dels rollen som arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll kan vara svår men också spännande och utvecklande.

Som kund- och personalansvarig har du bland annat ett välutbyggt intranät, en akutbemanningsfunktion och en löneadministration till din hjälp för att hålla rätt kvalitet i dina omkring 15–20 assistansuppdrag. Assistans för dig:s ambition är att ge dig som kund- och personalansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten kommer innefatta:

- Kontakt med dina kunder kring samordning av den personliga assistansen
- Rekrytering, schemaläggning och arbetsledning av personliga assistenter
- Social dokumentation och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Kontakt med kommuner, Försäkringskassan och andra myndigheter

Vi söker dig som är driven, empatisk och engagerad. Du har en relevant teoretisk bakgrund som exempelvis socionom, beteendevetare eller personalvetare. För kunskapsbreddens skull ser vi gärna att du har någon relevant kompetens som vi inte redan har. Det är en stor fördel om du även har erfarenhet inom området personlig assistans och att du känner till relevant lagstiftning. Närmare 100 av våra kunder är barn och många, både vuxna och barn, har autism, så har du erfarenhet av dessa grupper är det ett plus.

Tjänsten är heltid, företrädesvis kontorstid måndag - fredag och tillträde sker efter överenskommelse. Arbetstiderna är vanligtvis 08:30-17:00. Våra kunder kan inte alltid ses/samtala på dessa tider så därför önskas en viss flexibilitet i rollen som kund- och personalansvarig. Inrikesresor kan förekomma i arbetet. B-körkort och körvana krävs.

Har du det som krävs för att bli kund- och personalansvarig hos Assistans för dig? Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som kund- och personalansvarig utgör en av nyckelspelarna på företaget. Eftersom företaget är ungt och växer snabbt, finns en stor möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vi söker dig som har något extra och erbjuder löneutveckling relaterad till prestation. Välkommen med din ansökan!

Förtroendevald i Akademikerföreningen är Sofia Hansén telefonnummer: 08 572 366 20.

Gör ansökan

Tim- och sommarvikarie som personlig assistent sökes till man i Domsten

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-04-26

Assistans för dig söker nu dig som vill arbeta som tim- och sommarvikarie till en man i Domsten. Mannen har, till följd av att han diagnostiserats med Parkinsons sjukdom, personlig assistans dygnet runt och behöver hjälp med allt från personlig hygien, förflyttningar och hushållssysslor till att komma ut i friska luften.

Som tim- och sommarvikarie kommer du att täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro. Det kommer även att finnas fasta arbetspass i sommar mellan 18/7-19/8.

Vi söker dig som gillar att arbeta långa arbetspass. Du som assistent ska vara engagerad och långsiktig. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Tim- och sommarvikarie sökes åt kvinna i Landskrona

Kommun: Landskrona Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-04-26

Assistans för dig söker tim- och sommarvikarier åt en kvinna i Landskrona. Kvinnan har ett engagerat team med assistenter omkring sig och söker ytterligare motiverade och träningsintresserade personliga assistenter som kan pusha och motivera henne till utveckling. För rätt person kommer det även finnas möjlighet att hoppa in som sommarvikarie vid ordinarie personals semester.

Kvinnan fick för några år sedan en stroke vilket har lett till försämrad rörelseförmåga i vänster sida. Du kommer att hjälpa kvinnan med allt från träning, matlagning, städ, tvätt till personlig omvårdnad. Ett plus är om du har erfarenhet av sjukgymnastik på ett eller annat sätt och om du är pedagogiskt lagd.

I rollen som personlig assistent ska du vara handlingskraftig, humoristisk och initiativrik. Stor vikt läggs vid personkemi mellan dig och kunden. Som timanställd ska du ha möjlighet att hoppa in dagtid som kväll och helg då arbetspassen är förlagda till dagtid, kväll/natt med väntetid eller dygn med väntetid på natten.

Hos kunden finns det en katt och rökning kan förekomma inomhus.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Levnadsglad 18-årig kille söker fler assistenter

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-04-27

Tja!

Jag heter Hugo, är nyss fyllda 18 år och bor i centrala Linköping med min familj. Jag söker ytterligare ett par assistenter som vill hänga med mig på dagarna (och nätterna). Jag har assistans dygnet runt. Som assistent får du jobba både i hemmet, i skolan samt följa med på alla möjliga aktiviteter som jag tycker är kul. Jag gillar fart och fläkt och vare sig jag går själv eller använder min rullstol. Jag har ett stort musikintresse, tycker om att gå på konserter och har bland annat varit dj vid event på särskolor. Jag gillar även att bada och gå på bio.

Jag har flera funktionsnedsättningar, kommunicerar med tecken och en stor del av ditt arbete kommer vara att tillgodose mina medicinska behov. Det är inget krav att du ska ha utbildning eller erfarenhet av detta sedan tidigare men det är krav på att du är intresserad och vill lära dig. Jag söker dig som ser detta som ett långvarigt jobb då jag oftast tycker väldigt mycket om mina assistenter och känner mig trygg när jag lärt känna dig. För mig och min familj är det viktigt att du är ansvarsfull och empatisk. Det är också viktigt att du är initiativrik och tar med mig på roliga aktiviteter och hjälper mig att utvecklas.

Såhär säger två av mina assistenter att det är att jobba med mig:

”Glädje och mycket skratt, man lär sig något nytt hela tiden, roligt och inspirerande, ingen dag är den andra lik, nya upptåg, varierande, alltid välkommen, delaktig i beslut, samt att man alltid går och nynnar på en ny låt när man går från jobbet.”

Jag söker alltså assistenter till både fast schemarad där arbetstiderna är förlagda till dag och kväll (enstaka nattpass kan förekomma) både vardagar och helger, men också tim-och sommarvikarier.
Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig. Tillträde enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent till tjej i Avesta

Kommun: Avesta Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2019-04-28

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en sprallig tjej på snart 8 år som bor med sin familj i centrala Avesta.

Flickan har Dravets syndrom som bland annat innefattar svårbehandlad epilepsi och intellektuell utvecklingsförsening. Detta gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Vi söker dig som är lekfull, initiativrik och uthållig. Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller använda tecken/bilder som stöd i kommunikation. Det är meriterande om har undersköterskeutbildning eller har arbetat med liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Assistansen är där flickan befinner sig vilket betyder att det kan vara allt från att vara med familjen, i hemmet, upptäcktsfärd, fritidsaktiviteter, badhuset till sjukhuset. Körkort är ett krav.

Arbetstiderna är varierande, dag, kväll, natt och helg. Vi söker personer som kan arbeta i varierande omfattning. Skriv gärna i ditt personliga brev om vilken tjänstgöringsgrad som du är intresserad av. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Personlig assistent till tjej i 20-årsåldern

Kommun: Falun Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2019-04-28

Vi söker nu flera personliga assistenter som är intresserade av att jobba extra vid behov.
Du behöver därför vara flexibel och ha möjlighet att hoppa in med kort varsel.

Du kommer arbeta hos en tjej i 20-årsåldern som behöver assistans efter en förvärvad hjärnskada.
Som assistent hjälper du tjejen med alla moment i vardagen, allt från hushållsarbete, hygien och fritidsaktiviteter.
Det är viktigt att du är driven och kan pusha henne under träning och rehabilitering. Du bör även vara positiv, lyhörd och ansvarsfull för att passa i rollen.
Hon tycker mycket om musik och att gå på konserter. Vi ser gärna att du delar det intresset.
Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men det är inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kunden och den personliga assistenten är mycket viktigt.

Arbetstiderna är kl. 09-09 (jour 6,5 timma under natten).

Det är viktigt att du inte allergisk mot hundar eller hundrädd då det kan förekomma hundar på arbetsplatsen.

Intervjuer kommer hållas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt om du tycker att det låter som en tjänst som passar dig.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du ha ett utvecklande och betydelsefullt arbete?

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-04-28

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 25 årig kvinna i Mölndal. Kvinnan har Dravets syndrom och epilepsi. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, på daglig verksamhet, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan tycker om musik, gå på bibliotek, bio och att bada.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning samt teckenkommunikation är meriterande, då du kommer vara en nyckelperson i kundens kommunikation. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden är väger tyngst.

Tjänsten är på ca 50 %. Arbetstiderna är förlagda mellan ca 08.30-17.00, två-tre vardagar i veckan. Vi ser dock gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår, vid exempelvis sjukdom eller annan ledighet.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter i samma ålder med liknande intressen. Det är önskvärt att du har körkort och egen bil samt är rökfri.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.

Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Vill du ha ett utvecklande och betydelsefullt arbete?

Kommun: Mölndal Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-04-28

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 25 årig kvinna i Mölndal. Kvinnan har Dravets syndrom och epilepsi. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, på daglig verksamhet, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan tycker om musik, gå på bibliotek, bio och att bada.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning samt teckenkommunikation är meriterande, då du kommer vara en nyckelperson i kundens kommunikation. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden är väger tyngst.

Tjänsten är på ca 50 %. Arbetstiderna är förlagda mellan ca 08.30-17.00, två-tre vardagar i veckan. Vi ser dock gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår, vid exempelvis sjukdom eller annan ledighet.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter i samma ålder med liknande intressen. Det är önskvärt att du har körkort och egen bil samt är rökfri.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.

Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent till pojke på Lidingö

Kommun: Lidingö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-04-28

Assistans för dig söker personlig assistent som vill ha ett givande och roligt extrajobb. Kunden är en 7-årig pojke som bor på Lidingö med sin mamma. Han har autism och ADHD och behöver en personlig assistent som kan följa med på olika aktiviteter och vara en hjälpande hand i vardagen. Pojken är aktiv och gillar att leka och därför är det meriterande om du har barnasinnet kvar och att du tidigare har arbetat med barn. Du bör också vara en energisk, glad och ansvarsfull person. Du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det, pojken är impulsiv och kan springa iväg. Kräver därför full uppsikt. Han talar mestadels engelska men förstår svenska väldigt bra, därför är det viktigt att du behärskar båda språken.

Tjänsten är till att börja med som timanställd. Arbetspassen är främst förlagda under helger men vardagskvällar kan också förekomma.

Tillträde: Omgående

Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

Varmt välkommen med din ansökan

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till härlig pojke utanför Lund!

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-04-29

Assistans för dig söker nu en barnkär personlig assistent till en snart 3-årig pojke i Hjärup. Pojken går i förskolan och bor tillsammans med sin mamma, pappa och storebror. Arbetstider är förlagda både dag, kväll och vaken natt.

Pojken har en muskelsvaghet som innebär svårigheter med balans- och kroppskontroll. Detta gör att pojken behöver full uppsikt dygnet runt. I arbetet ingår bland annat hjälp med personlig hygien, sondmatning, andningsgymnastik, förflyttning och såklart allt annat som ett 3-årigt barn behöver för en fungerande och rolig vardag.

Det är en pigg och glad kille som tycker om allt det som många andra 3-åringar gillar. Han är aktiv, social och öppen. Då det finns mycket vilja till lek, men i en begränsad kropp, ska du som assistent vara villig att utmana. Vi ser gärna att du är pedagogiskt intresserad samt driven och initiativtagande. Du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det. Dessutom är det kul om du har barnasinnet kvar! Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, pojken och hans familj.

Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift väl. Du bör ha körkort och det är ett krav att du är rökfri.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-form) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Varaktig tjänst hos rullstolsburen kvinna i Karlstad

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Vi söker nu duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter till en rullstolsburen kvinna i Karlstad. Vår kund behöver hjälp med det mesta i sin vardag och som assistent hjälper du henne exempelvis med personlig hygien, förflyttningar och hushållsarbete.

Vår kund önskar bara kvinnliga kandidater och vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller annat vårdrelaterat arbete då arbetet innehåller mycket sjukvårdande insatser. Vårdrelaterad utbildning är inte ett krav men meriterande, likaså erfarenhet av track (trakeotomi).

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov. Som person har du också ett gott självförtroende och har lätt för att se vad som behöver göras. Körkort är alltid önskvärt.

Arbetet som personlig assistent hos vår kund kräver att man kan arbeta dag, kväll, vaken natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel. Tillträde sker from 1/6-19 men vi önskar att du som söker har möjlighet att påbörja inskolning innan detta datum.

Du som är intresserad av en tjänst hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet.
Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

Timvikarier och sommarvikarier till rullstolsburen kvinna i Karlstad

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Vi söker nu duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter för timanställning och sommarvikariat till en rullstolsburen kvinna i Karlstad. Vår kund behöver hjälp med det mesta i sin vardag och som assistent hjälper du henne exempelvis med personlig hygien, förflyttningar och hushållsarbete. Om samarbetet fungerar bra finns goda möjligheter till förlängning efter sommaren.

Vår kund önskar bara kvinnliga kandidater och vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller annat vårdrelaterat arbete då arbetet innehåller mycket sjukvårdande insatser. Vårdrelaterad utbildning är inte ett krav men meriterande, likaså erfarenhet av track (trakeotomi).

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov. Som person har du också ett gott självförtroende och har lätt för att se vad som behöver göras. Körkort är alltid önskvärt.

Arbetet som personlig assistent hos vår kund kräver att man kan arbeta dag, kväll, vaken natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel. Tillträde sker from 1/6-19 men vi önskar att du som söker har möjlighet att påbörja inskolning innan detta datum.

Du som är intresserad av en timanställning eller sommarvikariat hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet.
Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

Söker du helgarbete? Personlig assistent sökes till man på Västra Hisingen.

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder boendes på Västra Hisingen.
Mannen är i 50-års åldern med en kombinerad funktionsnedsättning i form av bland annat en CP-skada, grav synnedsättning och en utvecklingsstörning. Han är också rörelsehindrad och är därför rullstolsburen. Han kommunicerar med enkla ord och ljud. Dagtid går mannen på daglig verksamhet och övrig tid är han till stor del i sitt hem.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete och du som person skall vara lugn, ansvarskännande samt kunna ta egna initiativ. I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen så som hygien, förflyttningar, träning, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.
Mannen har assistans dygnet runt förutom när han är på sin dagliga verksamhet. Under natten är det väntetid med 7,25 timmar per natt. Detta innebär att du som assistent kommer kunna sova hos mannen men finnas behjälplig då behovet för assistans uppstår.

Arbetspassen för denna tjänst är förlagda på helgerna. Varannan vecka arbetar du fredag 15.15-09.00 och söndag 09.00-19-00, och de andra veckorna arbetar du söndag 19.00-08.45 på ett rullande schema. Tjänstgöringsgraden blir ungefär 50% inklusive väntetid. Finns ev möjlighet för viss schemajustering om så önskas.

Tjänsten kommer att tillsättas efter överenskommelse och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Tim- och sommarvikarier sökes till uppdrag i Karlskrona

Kommun: Karlskrona Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Nu söker vi på Assistans för Dig duktiga och engagerade personliga assistenter som kan tänka sig att jobba som tim- och/eller sommarvikarie till vår kund i Karlskrona.
Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar, vardag som helg samt med jour på natten.

Vår kund är en 28-årig kille som har en CP-skada, grav synnedsättning och epilepsi.
Killen tycker om att bada, gå på musikaler, lyssna på musik och vara på daglig verksamhet. Som assistent hjälper du honom bland annat med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor samt att komma iväg på aktiviteter.

Det är viktigt att du är lugn, trygg och flexibel. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar initiativ. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Är du mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift ökar sannolikheten väsentligt att du är den vi söker!

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte på att ansöka redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till teknikintresserad kille i Lyckeby

Kommun: Karlskrona Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Assistans för dig söker en assistent till en 19-årig kille bosatt i Lyckeby. Kunden bor under terminerna på internatskola i norra Skåne, men är hemma på skollov och helger. Han har en medfödd muskelsjukdom som innebär att han är muskelsvag och sitter i rullstol, men han är en väldigt smart och klipsk kille med en positiv inställning till livet. Kunden har ett stort teknikintresse, så det är en fördel om du delar detta med honom!

Du som söker ska vara ansvarsfull och lyhörd som person. Kunden behöver någon som kan hjälpa honom med hans vardag och vara hans armar och ben. Hjälpmedel används vid förflyttningar, men tunga lyft kan ändå förekomma så som mellan rullstol och bil.

Vi söker dig som vill ha ett roligt och givande jobb över sommaren, med möjlighet till fortsatt anställning på helger och lov. Passen är förlagda på dagtid på vardagar, men kvälls- och helgpass kan vara aktuellt efter överenskommelse. Du som assistent ska inte röka på arbetstid, körkort är ett plus och tidigare erfarenhet är meriterande, men den personliga lämpligheten och personkemi med kunden är absolut viktigast.

Är det dig vi söker? Skicka in ditt cv och ett personligt brev där du beskriver varför just du skulle passa till tjänsten. Löpande urval sker. Start enligt överenskommelse!

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Rottne

Kommun: Växjö Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Assistans för dig söker just nu förstärkning av personal till en kvinna i 50-års åldern med restskador efter en trafikolycka boendes i Rottne. Tjänsten är en visstid och passen är förlagda under dag- och kvällstid på vardagar och helger. Kvinnan har en hund så du som söker kan inte vara allergisk eller hundrädd.

Är du lyhörd, engagerad och självständig så kan det vara dig vi söker. Kvinnan är sängliggande och behöver hjälp med mycket i sin vardag. Det du som personlig assistent hjälper till med är bl.a. matlagning, hygien, städ, träning, aktiviteter och socialt umgänge. Ingen dag är den andra lik!

För kvinnan är det viktigt att hon får vara delaktig i sitt eget liv och att hon får möjlighet att vara så aktiv som dagsformen tillåter och det är därför viktigt att du som söker har förståelse för detta. Kvinnan är allergisk mot lukter och katter så assistenten kan därför inte bära parfym eller liknande samt vara kattägare. Inga tunga lyft förekommer.

Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande, men personkemi med kunden är styrande i rekryteringsprocessen. Körkort och tillgång till bil är ett krav om du inte bor på orten då kollektivtrafiken inte alltid går så det passar arbetstiderna.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare.
Tycker du att detta låter passande så skicka in ditt CV och ett personligt brev där du berättar vem du är och varför du hade passat till tjänsten.
Tillträde till tjänsten sker i mitten av maj.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en ung kille som bor i Ytterby

Kommun: Kungälv Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent åt en 22årig ung man med Aspergers syndrom, boendes i Ytterby.

Mannen bor tillsammans med sin familj och behöver daglig hjälp med motiverande insatser för att genomföra sin vardag. Arbetet innebär till stor del att motivera honom att påbörja, genomföra och avsluta aktiviteter. Exempel på detta är att vara ett stöd vid personlig omvårdnad, måltider samt se över insulinnivåer då han har diabetes.
Stor del av arbetet går också ut på att hitta på aktiviteter tillsammans. Vår kund är mycket intresserad av både tv-spel och olika strategikortspel samt anime. Andra intressen är sång, musik, foto och film.

Vi söker dig som är ansvarstagande och trygg i dig själv, samt har en stor portion humor. Det är viktigt att du är kommunikativ och lyhörd inför mannens behov så att du alltid kan ligga steget före. Du behöver gilla hundar då han har en liten hund som gillar både lek och promenader. Erfarenhet av neuropsykiatriska funktionshinder och/eller diabetes kan vara meriterande, men största vikt läggs vid personkemi och engagemang. Körkort är ett plus.

Arbetstiderna är främst förlagda dagtid på vardagar mellan ca 10-18 och tjänstgöringsgraden är flexibel beroende på hur mycket du önskar att arbeta. Det kan även bli aktuellt att arbeta enstaka kvällar.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen och tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är några veckor.
http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent till man boendes utanför Alingsås

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Vi söker nu en personlig assistent som vill arbeta som timanställd till en av våra kunder boendes i Alingsås. Kunden är 58-årig man med progressiv demens.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv samt delar de intressen som mannen har. Du har stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem och trivs med att vistas både inomhus och utomhus. Har du tidigare erfarenhet av personer med Alzheimers samt förståelse för minnesproblematik och de utmaningar som kan uppstå, kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifterna inkluderar stöd, uppmuntran och påminnelser kring de dagliga sysslorna. Hjälp vid träning, matlagning, inköp, planering, städ, tvätt, hygien och åka på utflykter är några av de sakerna som du kommer bistå med.

Arbetstiderna är förlagda på dygnets alla timmar med 4 timmar väntetid på natten. Arbetstiderna är antingen dygnspass från 08.00-08.00 eller så arbetar man 08.00-16.30 eller 16.30-08.00.

Då mannen gör utflykter och olika aktiviteter med jämna mellanrum, behöver du som assistent ha körkort för att kunna köra hans bil i tjänsten. Du har inte pälsdjursallergi eller är rädd för djur eftersom mannen har en katt. Mannen går själv, men kan ibland behöva skjutsas av dig i sin rullstol.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personliga assistenter till kvinna i Solna sökes

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Jag är en kvinna i 62 årsåldern som söker en eller flera personliga assistenter. Jag bor ensam i en trerumslägenhet i Solna och är bland annat intresserad av att vara ute i naturen, göra utflykter, besöka museum med mera.

Jag har en lungsjukdom och har syrgas dygnet runt och behöver hjälp och stöttning i mitt vardagliga liv. Detta inkluderar allt från omvårdnad och personlig hygien till träning, promenader och olika aktiviteter.

Att äta ofta samt näringsrik och varierad kost är extra viktigt för mig till följd av min sjukdom. Därför behöver du som söker vara matintresserad och motiveras samt ha kunskap om hur du lagar bra mat i från grunden. Det är också viktigt för mig att du är en person med hög arbetsmoral och att du tycker om att ha mycket att göra oavsett tid på dygnet. Jag vill att du engagerar dig i ditt arbete, är prestigelös och lyhörd för mina behov samt har en professionell och framförallt positiv inställning till ditt arbete - du är otroligt viktig i mitt liv! Du måste ha gott om empati och förståelse för den tuffa situation som jag lever i till följd av min sjukdom. För att passa in i mitt hem och med dina kollegor förutsätter jag också att du är en ärlig, medmänsklig, ansvarstagande, varm och generös person.

Ett stort plus är om du har erfarenhet eller kunskap om lungsjukdomar eller personer som använder syrgas. För att kunna jobba hos mig behöver du ha gått omvårdnadsprogrammet eller liknande eller ha jobbat som personlig assistent tidigare. Det är också en doftfri arbetsplats så du måste vara rökfri och kan inte använda parfym när du arbetar. I jobbet ingår viss dokumentation varpå du behöver behärska svensk språket i såväl tal som skrift.

Jag har assistans cirka 22 timmar om dygnet och arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar. Jag söker i första hand långsiktiga assistenter för att gå på schema men också extra vid behov.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då ditt cv och personliga brev där du berättar om dig själv och varför du passar för tjänsten. Tillträde sker 1 april eller enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Sommarvikarier till uppdrag i Karlshamn

Kommun: Karlshamn Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Nu söker vi på Assistans för Dig duktiga och engagerade personliga assistenter som kan tänka sig att arbeta som sommarvikarie till vår kund i Karlshamn. Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar, vardag som helg och man arbetar alltid två tillsammans. Då kunden och dennes familj tycker om att resa, framför allt till sin sommarstuga, bör du som söker inte vara främmande för att följa med – din arbetsplats är där kunden befinner sig.

Vår kund som är i behov av personlig assistans är förlamad och behöver Din hjälp för att på bästa sätt klara av vardagen. Moment som handräckning, förflyttningar, personlig hygien etc blir därmed din vardag. Intressen som du gärna får dela med honom är framför allt idrott, matlagning och resor av alla dess slag. Det anses därför inte vara något minus om du råkar briljera i köket och t.ex kan svänga ihop middagar från världens alla hörn.

Det är viktigt att du är lugn, trygg och flexibel. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar initiativ. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Ni som blir aktuella för tjänsterna kommer genomgå relevant utbildning innan uppdragets start. Är du mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift ökar sannolikheten väsentligt att du är den vi söker!

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte på att ansöka redan idag!

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Gör ansökan

Tim- och sommarvikarie sökes till 50-årig man i Malmö

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Assistans för dig söker tim- och sommarvikarier åt en man i Malmö. Som timanställd är du flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel, både dygnspass samt kortare dagpass. För rätt person kommer det även finnas möjlighet att hoppa in som sommarvikarie vid ordinarie personals semester.

Mannen behöver hjälp med allt i sin vardag såsom personlig hygien, matlagning, medicinering, hushållssysslor, komma ut på promenader och andra aktiviteter. Mannen har ett stort intresse av flygplan och tycker om att njuta av det goda livet. Då mannens barn och deras aktiviteter är en stor del av hans liv är det av betydelse att du som assistent har en god förmåga att handskas med barn.

Vi ser att du är handlingskraftig, självgående, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Då mannen har fått nedsatt hörsel är det viktigt att du som assistent talar tydligt och behärskar det svenska språket.

Vi värdesätter rak kommunikation och en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid den personliga kemin mellan dig och kunden.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Tim- och sommarvikarie som personlig assistent sökes till man i Landskrona

Kommun: Landskrona Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsbeskrivning:
I oktober 2014 förändrades mitt liv dramatiskt, jag fick diagnosen ALS. När svensk sjukvård meddelade att det inte finns någon bot tog det inte lång stund innan jag bestämde mig för att ta min egen väg. Har t.ex. gjort stora förändringar i min kost. Det är viktigt för mig att ha positivitet runt mig och att ha nära till skratt. Du kan läsa mer om min resa på Facebook-sidan, Beat ALS. I nuläget har jag dubbel assistans dygnet runt, vilket innebär att du alltid kommer arbeta tillsammans med en kollega.

Arbetsuppgifterna som personlig assistent innefattar att ge stöd och service. Du måste tycka om att arbeta med och för personer med funktionsnedsättning samt ha en känsla för god omvårdnad. Du har ett gott bemötande, en god serviceanda och positiv syn på livet. Du ska kunna ta egna initiativ, vara ansvarsfull, ha lätt för att samarbeta med en öppen dialog och vara flexibel i ditt arbetssätt. Som personlig assistent arbetar du främst i mitt hem i Landskrona och är inte rökare. Självklart vill jag ha möjlighet att röra mig utanför hemmet, så om du har körkort är det ett plus i kanten.

Tjänst:
Jag söker dig som kan arbeta båda dagar och nätter (vaken natt). Både dygnspass samt dag- och nattpass förekommer. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och hoppa in vid ordinarie personals sjukdom. Under sommaren 2019 kommer du hoppa in vid dina kollegors semester.

Kvalifikationer:
Du som söker är ödmjuk, tålmodig, lyhörd och gillar att arbeta med människor. Du har tidigare jobbat inom vården och gärna som personlig assistent. Vårdutbildning är meriterande men inget krav. Jag kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då kommunikation är ett av behoven måste du tala svenska obehindrat. Du som söker denna tjänst har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Övrigt:
Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse och vi kommer kalla till intervjuer löpande. Lön enligt kollektivavtal.

Fridens liljor! /Charlie

Gör ansökan

Jobba som personlig assistent till kvinna på Tyresö

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Jag är 27 år och bor ensam med mina hundar Diva och Bella samt min dvärghamster Olle. För det mesta lever jag världens bästa liv: med mina djur och alla mina intressen såsom bio, karaoke, pyssla, baka, laga mat och så vidare. Men: Inte ens Madonna är något utan sina makeupartister, låtskrivare, ljudtekniker och bakgrundsdansare. Och jag, som har en muskelsjukdom, är helt beroende av personlig assistans med det mesta: som att flytta på mig, äta, gå på toaletten, fixa mitt hår, duscha mig – och att kränga på och av mig kläder. Ett helt vanligt liv alltså, med lite extraordinära förutsättningar. Det är där du kommer in!

Du är motorn i mitt liv. Du är självgående och noggrann – och ger antagligen aldrig upp, inte ens när stenen ramlar ner i huvudet på dig. Du kommer att veta hur jag vill ha mitt smink, mina kuddar och mitt duschvatten, liksom höra på mitt tonfall när jag är stressad, förtjust, irriterad, trött och ankommen av skavanker som jag förgäves försöker maskera. Framför allt förstår du din egen betydelse för att jag ska kunna leva ett normalt liv.

Däremot behöver du verkligen inte ha arbetat inom vården eller liknande. Jag ser gärna att du som söker är kvinna i mellan 25-45 år och behärskar svenska språket väl. Jag behöver ingen medicinsk hjälp men behöver däremot hjälp med lift vid varje förflyttning så jag hoppas att du har en god fysisk hälsa!

Arbetstiderna är mellan 9:30-16:00 och 18:00-23:00 måndag till söndag. Jag söker dig som är vill jobba dag varannan måndag, någon kväll i veckan samt helger. Men också extra vid behov.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Jobba som personlig assistent till 4-årig pojke i Liljeholmen

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en fyraårig pojke som bor tillsammans med sina föräldrar och sina två syskon i en lägenhet i Liljeholmen. Han går i förskola på dagarna och utöver det gillar han bland annat att vara ute och leka, åka buss eller att bada.

Pojken har en hjärnskada, epilepsi och är rullstolsburen. Matning sker via peg därför är det ett plus om du har erfarenhet av sondmatning, det är dock inget krav utan är annars något som vi ser till att du får lära dig. Pojken behöver hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring såsom träning, stretchning och massage men även hämtning från förskolan.

Vi söker dig som är barnkär, positiv och framåt. Pojken kommunicerar med hjälp av tecken och meriterande är om du som söker har tidigare erfarenhet av det samt ser det som en rolig utmaning. Familjen är trespråkig och ett stort plus är även om du som söker utöver svenska och engelska också behärskar tyska.

Tjänsten är en timanställning med start omgående eller efter överenskommelse.

Vi söker dig som kan arbeta pass på cirka tre timmar under vardagar, och du som söker bör vara flexibel och får gärna kombinera denna tjänst med något annat.

Gör ansökan

Personlig assistent till Hjortkvarn: ett givande och roligt extrajobb!

Kommun: Hallsberg Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Vi söker nu flera personliga assistenter till en 8-årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Hjortkvarn.
Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil för att du ska kunna ta dig till arbetet.

Vi söker flera timanställda som har möjlighet att ställa upp vid behov, ofta med kort varsel. På sikt kan det bli aktuellt med en fast schemarad.

Tjejen har assistans dygnet runt, förutom när hon är i skolan. Ett antal timmar i veckan är hon beviljad dubbelassistans.
På vardagarna är arbetspassen förlagda mellan kl. 12-20 och kl. 19-08.45 (vaken natt). På helgerna arbetar man istället kl. 08-20 eller kl. 19-08. Tiderna är inte huggna i sten och du bör därför vara flexibel och kunna tänka dig att tiderna ändras någon timma då och då.
Du bör också vara bekväm med att arbeta både dagpass och nattpass.

Som assistent ska du fungera som tjejens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Tycker du att detta låter som en tjänst som passar dig? Är du redo att ta mycket eget ansvar, vara en del i den här tjejens liv och på köpet få ett givande och roligt arbete, tveka då inte att söka tjänsten redan idag. Intervjuer kommer hållas löpande, tillträde sker efter överenskommelse.

Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för jobb varannan helg i sommar

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Vi söker en ansvarsfull assistent till en trevlig kvinna i 70-års åldern. Kvinnan bor i centrala Umeå och har assistans under dagtid och kvällar med beredskapstid på natten. På grund av beredskapstiden är det ett plus om du bor i närheten av centrala Umeå.

Vi söker dig som kan jobba minst varannan helg samt extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda kl.7:00 - 16:00 eller kl.17:00 - 00:15 alla dagar i veckan. Det finns även möjlighet att få en lite större tjänst om så önskas.

Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning med allt i sin vardag, såsom personlig omvårdnad, hushållssysslor och att göra ärenden. Kundens sjukdomstillstånd kräver en låg ljudnivå och vissa dagar bara enkla samtal.

Vi söker dig som har hög arbetsmoral och är van att sköta ett hushåll med allt vad det innebär. Du ska inte vara rädd för att jobba och ska varje dag visa engagemang för arbetet och för kunden. Det är ett stort plus om du har tagit hand om andra personer tidigare och är van personlig omvårdnad och även vårdyrket. Att behärska det svenska språket flytande i tal är ett krav. Vi söker endast kvinnliga assistenter.

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent på en mindre tjänst dagtid sökes till man utanför Skara

Kommun: Skara Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en av våra kunder, en ung man i 20-årsåldern bosatt strax utanför Skara.

Mannen är rullstolsburen och som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig vid förflyttningar, av- och påklädning, personlig hygien, hushållssysslor m. m. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i och utanför hemmet. Mannen tycker bland annat om tv-spel och djur.

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och engagerad. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som han själv vill leva.

Vi söker dig som vill arbeta på en mindre tjänst på en fast schemarad eller som timvikarie. Kunden har assistans dygnet runt med väntetid på natten och passen är förlagda på dagtid samt varannan helg enligt ett rullande schema.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och mannen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Ett krav är att du har körkort och egen bil. Du är inte rädd för djur eftersom mannen har reptiler.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extra- och sommarjobb som personlig assistent till man i Malmö

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Assistans för dig söker personliga assistenter till en man med MS i Malmö. Arbetet är förlagt dagtid samt vaken natt och dubbelassistans förekommer.

Vi är i behov av timvikarier. Som timanställd ska du vara flexibel och ha möjlighet att hoppa in med kort varsel. Det kommer även att finnas fasta arbetspass under sommaren 2019.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du mannen utifrån hans behov. Arbetet innefattar moment så som personlig hygien, matlagning, städ, tvätt och annat som ingår i mannens liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben. Taklyft förekommer.

Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande men inte ett krav.

Du kan på ett enkelt sätt ta dig till kunden med kollektivtrafik.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till centrala Linköping, timanställning och sommarvik

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Assistans för dig söker nu personliga assistenter på timanställning till en man i centrala Linköping. Som timanställd jobbar du vid behov och det är därför bra om du är flexibel och kan gå in även vid kort varsel, kanske studerar du och vill ha ett meningsfullt och roligt arbete vid sidan av? Vi söker även sommarvikarier som är intresserade av att jobba dag/kväll under både vardagar och helger under sommaren.

Som personlig assistent fungerar du som kundens ”förlängda armar och ben” och i det vardagliga arbetet ingår att hjälpa kunden med hygien, hushållssysslor och att följa med och stötta vid aktiviteter. För att trivas i rollen som assistent bör du vara ansvarstagande, lyhörd och flexibel.

Arbetstiderna under vardagarna varierar något och arbetspassen är förlagda mellan kl 08.00- 22.00.
På helgerna är arbetstiden förlagd 08.00- 15.00.

Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom vården eller andra sociala arbeten, med personkemin mellan dig och kunden kommer att vara det som avgör om du är passar för jobbet. Då kunden är känslig mot rök ser vi gärna att du är rökfri. I arbetet kommer du köra kundens bil, det är därför ett krav att du har körkort. I hemmet finns en hund, det är därför viktigt att du inte är pälsallergiker.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Varaktig tjänst aktiv natt hos rullstolsburen kvinna i Karlstad

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Vi söker nu duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter till en rullstolsburen kvinna i Karlstad. Vår kund behöver hjälp med det mesta i sin vardag och som assistent hjälper du henne exempelvis med personlig hygien, förflyttningar och hushållsarbete.

Vår kund önskar bara kvinnliga kandidater och vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller annat vårdrelaterat arbete då arbetet innehåller mycket sjukvårdande insatser. Vårdrelaterad utbildning är inte ett krav men meriterande, likaså erfarenhet av track (trakeotomi).

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov. Som person har du också ett gott självförtroende och har lätt för att se vad som behöver göras. Körkort är alltid önskvärt.

Vi söker assistenter som är intresserade av att arbeta aktiv natt hos vår kund. Man behöver dock även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel. Tillträde sker from 1/6-19 men vi önskar att du som söker har möjlighet att påbörja inskolning innan detta datum.

Du som är intresserad av en tjänst hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet.
Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes, timanställning och sommarvikariat!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Assistans för dig söker nu timanställda personliga assistenter till en av våra kunder. Kunden är en man i 60-årsåldern som bor i närheten av Bankekind utanför Linköping. Om du och kunden trivs med varandra finns även chans till sommarvikariat!

Kunden är rullstolsburen efter en arbetsolycka. Som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, förflyttningar och matlagning till allehanda hushållssysslor.

Att träna rehabiliterande är en viktig del i kundens vardag, som personlig assistent förväntas du vara behjälplig med genomförande av KP-övningar, gångträning med rollator samt vid träning i simbassäng.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför din roll som assistent.

Arbetstiderna är främst förlagda 07:30-18.00, vardagar och helg, men kan variera utefter kundens behov. Som timanställd arbetar du extra vid behov och då arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid under vardagar och helg ser vi gärna att du är flexibel. Som sommarvikarie går du på en fast schemarad.

Kunden bor på en gård på landet och har flera hundar varpå du som söker inte kan vara allergisk mot pälsdjur.
Det är ett krav att du som söker har körkort då det kommer att behövas i arbetet.
Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Tillträde efter överenskommelse, introduktion kommer att hållas innan påbörjad anställning.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev!

Gör ansökan

Personlig assistent till ung man i Kramfors!

Kommun: Kramfors Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-01

Vi söker nu en manlig personlig assistent som vill arbeta hos en ung och livfull man i Kramfors. Tjänsten är på 90% med start den 1 maj. Vi bemannar främst dygnspass med sovande jour på natten.
Vi söker en personlig assistent med glimten i ögat som har nära till skratt. Samtidigt är det av största vikt att du är jordnära och klarar av att skapa ett lugn för att hjälpa vår kund att varva ner i stressiga situationer. Som assistent arbetar du i nära relation till vår kund och följer honom i alla moment under dygnet. Du hjälper bland annat till med sysslor i hemmet, följer med på olika aktiviteter, hjälper till med dusch, toalettbesök och personlig hygien samt ger mediciner. Det är ett plus om du tidigare har arbetat med specialpedagogik och har erfarenhet av epilepsi.

Vi kommer att rekrytera löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten inleds med introduktion och inskolning på arbetsplatsen.
Inför anställning vill vi att du uppvisar ett personbevis från Skatteverket, samt ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent till man i Skellefteå

Kommun: Skellefteå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2019-05-02

Assistans för dig söker timanställda personliga assistenter som även har möjlighet att arbeta under sommaren. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällar, nätter och helger. Under natten är det jourtid, vilket innebär att du sover på arbetsplatsen och finns till hands vid behov. Som timanställd ska du därför ha möjlighet att rycka in och arbeta både dagtid, kväll/natt och helg.

Kunden är en rullstolsburen man i 60-års åldern som behöver hjälp och stöd med det mesta i sin vardag. Som assistent hjälper du till med allt från vanligt förekommande hushållssysslor som matlagning och städning till personlig hygien, förflyttningar och handräckning. Du följer också med kunden på ärenden utanför hemmet. Resor tillsammans med kunden kan förekomma. Vid resor med övernattning utbetalas traktamente.

Har du tidigare erfarenhet från vården eller från arbete som personlig assistent är detta meriterande, men inte ett krav, personkemin med kunden samt lämplighet för tjänsten är det som är avgörande. Det är också en stor fördel om du har körkort. Du som person bör vara flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande.
Vi ser gärna manliga sökanden och du som söker bör vara rökfri.

Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent på fast schema sökes

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-02

Assistans för dig söker en person som vill arbeta på ett fast schema hos en av våra kunder i Stockholm.
Arbetstiderna varierar mellan 07.30- 19.30 (eller 07.30-15.00, 15.00-19.30).
På helgerna är tiderna mellan 10:00-18:00.
På den fasta raden kommer det ingå arbete både på vardagar och helger.

Nedan följer en presentation av kunden:
Hej!
Jag är en glad och social tjej som söker dig som vill bli min nya personliga assistent. Du kommer vara anställd av Assistans för Dig som är mitt assistansbolag, men arbeta med mig i hemmet, i skolan och på fritiden. Jag har en medfödd hjärnskada som bland annat fört med sig att jag sitter i rullstol. Jag har även en grav synnedsättning vilket gör att jag alltid behöver ha med mig någon som kan syntolka omgivningen och stötta mig i vardagen. Den viktigaste uppgiften för dig som personlig assistent blir att, utefter mina förutsättningar, hjälpa mig till att bli mer och mer självständig i livet.

Jag är väldigt social och tycker om att vara med när det händer saker. Jag går bland annat på teaterklass där jag kan låta min dramatiska sida blomma ut. Jag älskar även att bada så du kommer att få vara med mig mycket både i badhuset och sjöar utomhus, så jag hoppas att du gillar vatten!
Jag älskar att shoppa och även att gå ut på stan och fika med kompisar. Jag tycker även om musik, spela spel, gå på museum och att baka.

Vi söker dig som har barnasinnet kvar men som samtidigt har en stor ansvarskänsla. Som person är du pålitlig, lekfull, rökfri och ansvarstagande. Det är en merit om du tidigare arbetat med barn och ungdomar eller som personlig assistent, det är dock inget krav då personkemin är det viktigaste.

Arbetstiderna är förlagda på vardagarna mellan cirka 7:30 till 18-19:30, men passen kan även vara uppdelade och brukar då vara mellan cirka 7:30 till 15:00 samt 15:00-19:00.
På helgerna är tiderna mellan 10:00-18:00.
Arbetsplatsen varierar mellan Kungsholmen och Hägersten.

Vi rekryterar löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag!

Gör ansökan

Ansvarsfull personlig assistent sökes till kvinna i Skillinge

Kommun: Simrishamn Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-05-03

Assistans för dig söker en ansvarsfull personlig assistent till en kvinna i Skillinge. Vi söker efter timanställda personliga assistenter som har möjlighet att täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro, det kommer även finnas fasta pass under sammanhängande veckor i sommar. Arbetet är förlagt dagtid.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du kvinnan utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, personlig hygien, hjälp med stomi, promenader och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande. Du ska helst vara rökfri.

Om du inte bor i eller i närheten av Skillinge krävs körkort och tillgång till bil, då kommunikationsmöjligheterna är begränsade.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Ansvarsfull personlig assistent sökes till kvinna i Skillinge

Kommun: Ystad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-05-04

Assistans för dig söker en ansvarsfull personlig assistent till en kvinna i Skillinge. Vi söker efter timanställda personliga assistenter som har möjlighet att täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro, det kommer även finnas fasta pass under sammanhängande veckor i sommar. Arbetet är förlagt dagtid.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du kvinnan utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, personlig hygien, hjälp med stomi, promenader och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande. Du ska helst vara rökfri.

Om du inte bor i eller i närheten av Skillinge krävs körkort och tillgång till bil, då kommunikationsmöjligheterna är begränsade.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Ansvarsfull personlig assistent sökes till kvinna i Skillinge

Kommun: Tomelilla Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-05-04

Assistans för dig söker en ansvarsfull personlig assistent till en kvinna i Skillinge. Vi söker efter timanställda personliga assistenter som har möjlighet att täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro, det kommer även finnas fasta pass under sammanhängande veckor i sommar. Arbetet är förlagt dagtid.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du kvinnan utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, personlig hygien, hjälp med stomi, promenader och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande. Du ska helst vara rökfri.

Om du inte bor i eller i närheten av Skillinge krävs körkort och tillgång till bil, då kommunikationsmöjligheterna är begränsade.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till ung man i Laxå

Kommun: Laxå Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Vi söker nu en engagerad, lugn och trygg assistent till en tjänst på mellan 65-75 % där du kommer att följa ett rullande schema. Arbetspassen är långa och löper över en hel dag, du bör därmed kunna arbeta från morgon till kväll. I och med de långa passen så har du då även mycket ledighet inplanerad på ditt schema.

Du som söker ska ha tålamod, vara ödmjuk och lyhörd som person. Du kan lyssna in och är öppen för människors olikheter. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att hjälpa kunden på bästa sätt. I arbetet som assistent finns du till hands vid såväl aktiviteter ute som när kunden befinner sig i hemmet. Promenader och utevistelse sker dagligen, detta oavsett väder. Matlagning är en av de hushållssysslor som utförs i det dagliga arbetet tillsammans med kunden.

Du får gärna ha teoretiska och praktiska förkunskaper om autism och gärna inom TAKK, tecken som stöd. Tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadssektorn eller som personlig assistent är meriterande men inget krav. Personlig lämplighet, lyhördhet och ett stort intresse för arbetet är allra viktigast. Arbetet hos kunden följer en tydlig metod, och det är viktigt att du som assistent visar lyhördhet och förståelse för arbetssättet.

Körkort är ett plus men inget krav.

Gör ansökan

Vill du bli en del av ett härligt team?

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Assistans för dig söker nu engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en man i 45-års ålder, boende i östra Göteborg. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

För cirka ett år sedan drabbades mannen av en omfattande stroke och är sedan dess rullstolsburen. Som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien och omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Du kommer också att vara delaktig i mannens träning för att hjälpa honom att utveckla både fysiska och kognitiva förmågor. Det är därför viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta mannen i dessa moment.

Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om science fiction, fika och göra små utflykter. Mannen bor tillsammans med sin fru och ett barn i förskoleåldern i en bostadsanpassad lägenhet. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför mannens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Mannen är beviljad assistans dygnet runt, med väntetid under natten. Tjänstgöringsgrader/schema är i dagsläget inte fastställt, så beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan. Uppstart planeras preliminärt till mitten av maj men det kommer innan dess att vara aktuellt med introduktionspass, läkemedelsutbildning och delegering.

För att ni skall kunna trivas tillsammans är det viktigt att du tycker om barn. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad samt beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

I denna rekryteringsprocess önskar vi motta utdrag ur belastningsregistret. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu på Polisen.se.

Gör ansökan

Kvälls- och helgpersonal sökes

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Vi söker nu en personlig assistent till en ung kvinna i 20 års åldern som bor i Hässelby. Hon har till följd av en neurologisk sjukdom behov av hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vi söker dig som är empatisk, lyhörd och som har hjärtat på rätta stället. Du kommer att spela en stor roll för att hon ska få en så bra tillvaro som möjligt.

Vi söker dig som framförallt är intresserad av att arbeta kvällar och helger. Som person ska du vara lugn, noggrann och ansvarsfull. Det är av vikt att du är flexibel och anpassar aktiviteterna efter hennes mående.

Under anställningens gång kommer du få utbildning av läkare för att kunna arbeta optimalt utifrån hennes förutsättningar.

Du ska gärna ha arbetet tidigare som personlig assistent eller inom vård- och omsorgsarbeten, men det är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstiderna är förlaga varierat vardagar kl 16 – 21.30 och helger mellan kl 9.30 – 21.30. Det finns tid avsatt för måltidsraster.

Du ska vara rök- och parfymfri när du arbetar.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till ung kvinna i Hässelby - timanställning

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Vi söker nu en assistent till en ung kvinna i 20 års åldern och som bor i Hässelby. Hon har till följd av en neurologisk sjukdom behov av hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vi söker dig som är empatisk, lyhörd och som har hjärtat på rätta stället. Du kommer att spela en stor roll för att hon ska få en så bra tillvaro som möjligt.

Vi söker dig som är intresserad av ett extrajobb och som person ska du vara lugn, noggrann och ansvarsfull. Det är av vikt att du är flexibel och anpassar aktiviteterna efter hennes mående.

Som timanställd kommer du att arbeta när ordinarie personal är sjuka eller har annan frånvaro.

I anställningen kommer du få utbildning av läkare för att kunna arbeta optimalt utifrån hennes förutsättningar.

Du ska gärna ha arbetet tidigare som personlig assistent eller inom vård- och omsorgsarbeten, men det är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstiderna är förlaga varierat både vardagar och helger mellan kl 9.30 – 21.30. Under dagen kommer du att ha rast för lunch och middag.

Du ska vara rök- och parfymfri när du arbetar.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Duktiga assistenter till tjej i Sundsvall!

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Vi söker nu assistenter som vill arbeta hos en ung tjej i Sundsvall. Vi söker både dig som vill arbeta extra vid behov och dig som är intresserad av att gå på en schemarad.

Som personlig assistent är du med och hjälper kunden i sitt vardagliga liv och följer med på diverse aktiviteter som bad, bio, shopping och att träffa vänner. Som assistent måste du kunna anpassa dig efter olika situationer och lägga egna värderingar åt sidan för att fokusera på kunden och hennes behov.

För att passa för tjänsten ser vi att du som söker är en glad och positiv kvinna som kan arbeta självständigt och har förmåga att läsa in kundens signaler och arbeta utifrån detta. Kommunikation är en viktig del av arbetet och du bör vara intresserad av detta för att samspelet mellan dig och kunden ska fungera på bästa sätt. Vi ser gärna att du som söker har körkort, men undanber oss rökare. Tidigare erfarenhet av arbete med människor är meriterande.

Arbetstiderna är till största delen förlagda som dygnspass där du sover hos kunden under natten och finns tillgänglig vid behov. Vi förutsätter att du som söker har möjlighet att arbeta dag, kväll, natt och helg och ser gärna att du ibland kan vara flexibel både i arbetet och gällande arbetstider.
Vill du ha ett varierande och roligt men även ansvarskrävande arbete?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Vill du göra skillnad? Sök jobbet som personlig assistent, 80-90% tjänst!

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Vi söker nu pigga, engagerade och jobbsugna assistenter till en man i 40- års ålder boende i centrala Karlstad. Mannen har assistans dygnet runt vilket kräver att man kan arbeta dag, kväll, natt samt helg. Dina arbetsuppgifter innebär främst att bistå honom i hemmet samt hjälpa till vid olika aktiviteter. Att se till kundens hälsa och välmående är din främsta arbetsuppgift, därför läggs yttersta vikt vid personkemi. Vår kund har ett stort intresse för djur och natur samt att åka på utflykter. Lyft och förflyttningar kommer att vara förekommande i arbetet, adekvata hjälpmedel finns.

Du som söker ska vara ödmjuk och trygg i dig själv. Du har nära till skratt, har humor och bjuder gärna på dig själv. Du trivs med att hjälpa andra och du har ett rakt, enkelt och effektivt sätt att föra dig på. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Det är en fördel om du som söker har erfarenhet av att arbeta inom omsorg och du får gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning. Erfarenhet sedan tidigare är dock inget krav då det främst är personkemin som är av yttersta vikt. Du kommer att erbjudas flera dagars introduktion för att känna dig trygg i samtliga arbetsmomenten.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta ca 80-90% på ett rullande schema. Körkort är ett krav då det förkommer bilkörning i arbetet. Vi ser gärna att du kan påbörja din anställning omgående, eller enligt överenskommelse, men vi ser gärna att upplärning och bredvidgångar sker så snart som möjligt.

Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka din ansökan nu. Urval görs löpande.

Gör ansökan

Vi söker tim- och sommarvikarier till rullstolsburen man

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Vi söker nu pigga, engagerade och jobbsugna assistenter till en rullstolsburen man i 40- års åldern boende i centrala Karlstad. Mannen har assistans dygnet runt vilket kräver att man kan arbeta dag, kväll, natt samt helg. Som timvikarie ser vi att du är flexibel och kan hoppa in vid behov. Dina arbetsuppgifter innebär främst att bistå honom i hemmet samt hjälpa till vid olika aktiviteter. Att se till kundens hälsa och välmående är din främsta arbetsuppgift, därför läggs yttersta vikt vid personkemi. Vår kund har ett stort intresse för djur och natur samt att åka på utflykter. Lyft och förflyttningar kommer att vara förekommande i arbetet, adekvata hjälpmedel finns.

Du som söker ska vara ödmjuk och trygg i dig själv. Du har nära till skratt, har humor och bjuder gärna på dig själv. Du trivs med att hjälpa andra och du har ett rakt, enkelt och effektivt sätt att föra dig på. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Det är en fördel om du som söker har erfarenhet av att arbeta inom omsorg och du får gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning. Erfarenhet sedan tidigare är dock inget krav då det främst är personkemin som är av yttersta vikt. Du kommer att erbjudas flera dagars introduktion för att känna dig trygg i samtliga arbetsmomenten.

Körkort är ett krav då det förkommer bilkörning i arbetet. Vi ser gärna att du kan påbörja din anställning omgående, eller enligt överenskommelse, men vi ser gärna att upplärning och bredvidgångar sker så snart som möjligt.

Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka din ansökan nu. Urval görs löpande.

Gör ansökan

Vill du göra skillnad på riktigt? Assistent sökes till flicka på 6 månader

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Hej!

Aurora heter jag och har varit ute från mammas mage i 7 månader. Jag är oftast glad, tycker om att mysa och hålla handen när jag är trött, ger min mamma och pappa gråa hårstrån genom att vara en liten nattuggla, älskar uppmärksamhet och alla ’heja Aurora’-rop med applåder.

Jag är född med en jättedum muskelsjukdom som gör att jag inte kan svälja, röra mig så mycket eller orka andas helt själv. Jag ska få en knapp på magen och har respirator som ser till att jag får tillräckligt med luft.

Jag hänger med morsan från morgon till kväll och för att hon ska orka vara vaken hela dagarna måste hon få sova när det är mörkt ute. Så därför söker jag just nu efter natt-pigga kvinnor i sina bästa år som vill vara vakna inne på mitt rum när jag sover. Det är viktigt att du inte har bacillskräck och att du inte tycker medicinska apparater är läskiga.

Eftersom vi bor på landet med busstider som ibland inte existerar är det en förutsättning att du har körkort och tillgång till bil.

Om du tycker att jag låter lite rar och tror att du skulle trivas hos mig; hör av dig!
Tänk om just DU blir en i mitt team <3

/Aurora

Det är meriterande om du som söker har någon form av vårdutbildning, till exempel som undersköterska.

Tänk även på att utdrag från belastningsregistret behövs för tjänsten, begär därmed ut utdraget redan nu via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Vill du jobba extra vid behov hos en rullstolsburen man i Ludvika i sommar?

Kommun: Ludvika Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Vi söker nu ännu en duktig, engagerad och jobbsugen assistent till vår kund i Ludvika. Vi behöver förstärka en av våra assistentgrupper med en extra timvikarie som har möjlighet att hoppa in vid sjukdom, främst under sommaren men möjlighet finns till förlängning därefter. Möjlighet till förbokade pass på schema finns också om än i mindre utsträckning så det är möjligt att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning men det är ändå viktigt för oss att du kan vara flexibel om behov uppstår med kort varsel.

Arbetet som personlig assistent och hos vår kund kräver att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Kunden är en äldre rullstolsburen man och han behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Förflyttningar är en återkommande del i arbetet och nödvändiga hjälpmedel finns. Det finns katt i hushållet och hund kommer ibland på besök så du bör inte vara allergisk.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Då man ofta arbetar ensam med kunden ska du vara självständig och kunna ta egna initiativ. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans men det är inte ett krav. För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov.
Körkort är önskvärt men inte ett krav.

Du som är intresserad av timanställning hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet. Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande och det kan finnas möjlighet till timvikariat redan nu.

Gör ansökan

Personlig assistent på fast rad sökes med tillträde omgående

Kommun: Norrtälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-06

Assistans för dig söker nu en person som vill arbeta som personlig assistent på en fast rad på cirka 70 %. Arbetstiderna är förlagda både dagtid, kväll, natt (jour) och helg.

Kunden är en kille i 30-års åldern som bor i en lägenhet i Rimbo. Sommaren 2018 var han med om en trafikolycka och till följd fått en förvärvad hjärnskada och behöver därmed hjälp i sitt dagliga liv. Innan olyckan hade han en aktiv vardag och höll mycket på med träning, olika sporter och jakt. Kunden tycker mycket om musik och har en bred musiksmak. Kunden är väldigt social och gillar att spendera tid både med familj, släkt och vänner. Ett stort fokus i uppdraget är att arbeta med hans rehabiliteringsprocess för att bygga upp kroppens funktioner och den verbala kommunikationsförmågan.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar att vara kundens stöd i det dagliga livet och fungera som kundens förlängda armar och ben. Som assistent kommer du till exempel hjälpa till vid förflyttningar, kommunikation, hushållssysslor och vara stöd vid aktiviteter. Som assistent hjälper du också till med att strukturera och planera kundens vardag. Ett stort fokus ligger på rehabiliteringsprocessen.

Vi söker dig som är initiativrik, ansvarstagande och lyhörd. Du ska kunna tänka utanför ”boxen” och ta initiativ till aktiviteter som förgyller kundens vardag. Eftersom mycket tid kommer läggas på rehabilitering ser vi gärna att du har ett träningsintresse. Då kunden är social är det viktigt att du har en social kompetens och kan läsa av olika sammanhang. För att trivas i den här rollen bör du vara aktiv. Om du har körkort är det en fördel, dock inget krav.

Det är viktigt att du är flexibel då arbetstiden är förlagd både vardag (morgon, dag och kväll), helg och natt med jour.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Personlig assistent på fast rad sökes med tillträde omgående

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2019-05-06

Assistans för dig söker nu en person som vill arbeta som personlig assistent på en fast rad på cirka 70 %. Arbetstiderna är förlagda både dagtid, kväll, natt (jour) och helg.

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kille i 30-års åldern som bor i Rimbo.
Sommaren 2018 var han med om en trafikolycka och till följd fått en förvärvad hjärnskada och behöver därmed hjälp i sitt dagliga liv. Innan olyckan hade han en aktiv vardag och höll mycket på med träning, olika sporter och jakt. Kunden tycker mycket om musik och har en bred musiksmak. Kunden är väldigt social och gillar att spendera tid både med familj, släkt och vänner. Ett stort fokus i uppdraget är att arbeta med hans rehabiliteringsprocess för att bygga upp kroppens funktioner och den verbala kommunikationsförmågan.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar att vara kundens stöd i det dagliga livet och fungera som kundens förlängda armar och ben. Som assistent kommer du till exempel hjälpa till vid förflyttningar, kommunikation, hushållssysslor och vara stöd vid aktiviteter. Som assistent hjälper du också till med att strukturera och planera kundens vardag. Ett stort fokus ligger på rehabiliteringsprocessen.

Vi söker dig som är initiativrik, ansvarstagande och lyhörd. Du ska kunna tänka utanför ”boxen” och ta initiativ till aktiviteter som förgyller kundens vardag. Eftersom mycket tid kommer läggas på rehabilitering ser vi gärna att du har ett träningsintresse. Då kunden är social är det viktigt att du har en social kompetens och kan läsa av olika sammanhang. För att trivas i den här rollen bör du vara aktiv. Om du har körkort är det en fördel, dock inget krav.

Det är viktigt att du är flexibel då arbetstiden är förlagd både vardag (morgon, dag och kväll), helg och natt med jour.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Assistent på schema hos 28årig kille i Tyresö

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-06

Assistans för dig söker nu en positiv assistent till en 28-årig kille med utvecklingsstörning och epilepsi. Kunden bor i Tyresö tillsammans med sina föräldrar, hund och katt. Kunden är en pigg och glad kille med stor nyfikenhet på livet. Han tycker mycket om att vara ute på promenader, sjunga och lyssna på musik.

Vi ser gärna att du som söker har jobbat inom assistentyrket tidigare, samt har någon slags erfarenhet av epilepsi. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket då kunden själv inte har något tal. Vi söker dig som är trygg, flexibel, lojal och som kan ta för dig och komma med egna initiativ. Intresse för musik är ett stort plus.

I dina arbetsuppgifter ingår vardagliga sysslor så som daglig hygien, matlagning, inköp och planering, städning, tvätt mm. Arbetstiderna är varierande då kunden är på dagverksamhet några dagar i veckan, och i schemat ingår det dagar, kvällar, journätter och helger. Vi söker dig som vill jobba extra vid behov!

Vi söker nu en person som vill jobba ca 25 timmar i veckan!

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent extrajobb

Kommun: Härnösand Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-06

Vi söker nu timvikarier som vill arbeta extra som personlig assistent. Vi söker dig som är en man i åldern 28 till 45 år och vill arbeta hos vår kund som bor i centrala Härnösand.
Kunden är en positiv man i 30 års åldern som har flera omfattande funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning och epilepsi. Kundens funktionsnedsättning uppkom till följd av en hjärnskada i barndomen.

Kunden är i behov av personlig assistans dygnet runt och behöver hjälp med sådant som personlig omvårdnad, matlagning, matintag, på och avklädning, kommunikation, träning, bad, promenader utomhus, lyssna på musik, fritidsaktiviteter och alla övriga arbetsuppgifter som förekommer i ett hem. Kunden har flera hjälpmedel för att kunna förflytta sig inne. Ute förflyttar han sig med hjälp av permobil. Måndag till fredag är kunden på daglig verksamhet och assistenterna hjälper honom där.

För att passa för den här tjänsten bör du vara ansvarsfull, lugn, omtänksam, lyhörd och ordningsam. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, följa de rutiner som finns på arbetsplatsen och har förståelse för vad det innebär att arbeta i en annan människa hem där vardagen anpassas utifrån kunden vilja och intressen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och personkemi.

Vi ser gärna att du har utbildning eller tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadssektorn. Erfarenhet av arbete med epilepsi är meriterande. Eftersom det förekommer dubbelassistans kommer assistenterna att arbeta tillsammans, då är det viktigt att ni kan samarbeta med varandra med fokus på kunden och hans behov.

Arbetstiderna är dag, kvällar, helger och nätter då det är jour vilket innebär att du sover hos kunden och finns behjälplig vid behov. Vi bemannar längre arbetspass, dagtid och dygnspass. Som timvikarie kommer du att arbeta extra vid behov vid ordinarie personals frånvaro.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidater och inleds med några introduktionspass på arbetsplatsen.

Har du ett verkligt intresse av att arbeta med människor och bidra med en positiv utveckling i någons liv?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rekrytering sker löpande i samråd med kundens företrädare.

Gör ansökan

Engagerade assistenter till kund i centrala Härnösand

Kommun: Härnösand Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-06

Vi söker nu en manlig assistenter i åldern 28 till 45 år till en av våra kunder boende i centrala Härnösand. Kunden är en positiv man i 30 års åldern som har flera omfattande funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning och epilepsi. Kundens funktionsnedsättning uppkom till följd av en hjärnskada i barndomen.

Kunden är i behov av personlig assistans dygnet runt och behöver hjälp med sådant som personlig omvårdnad, matlagning, matintag, på och avklädning, kommunikation, träning, bad, promenader utomhus, lyssna på musik, fritidsaktiviteter och alla övriga arbetsuppgifter som förekommer i ett hem. Kunden har flera hjälpmedel för att kunna förflytta sig inne. Ute förflyttar han sig med hjälp av permobil. Måndag till fredag är kunden på daglig verksamhet och assistenterna hjälper honom där.

För att passa för den här tjänsten bör du vara ansvarsfull, lugn, omtänksam, lyhörd och ordningsam. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, följa de rutiner som finns på arbetsplatsen och har förståelse för vad det innebär att arbeta i en annan människa hem där vardagen anpassas utifrån kunden vilja och intressen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och personkemi.

Vi ser gärna att du har utbildning eller tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadssektorn. Erfarenhet av arbete med epilepsi är meriterande. Eftersom det förekommer dubbelassistans kommer assistenterna att arbeta tillsammans, då är det viktigt att ni kan samarbeta med varandra med fokus på kunden och hans behov.

Arbetstiderna är dag, kvällar, helger och nätter då det är jour vilket innebär att du sover hos kunden och finns behjälplig vid behov. Arbetet sker enligt upprättat schema som för närvarande består av längre pass, dagtid och dygnspass. Anställning kommer att vara på ca 75-85% där du arbetar enligt ett fast schema. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidater och inleds med några introduktionspass på arbetsplatsen.

Har du ett verkligt intresse av att arbeta med människor och bidra med en positiv utveckling i någons liv?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rekrytering sker löpande i samråd med kundens företrädare.

Gör ansökan

Personliga assistenter för extraarbete

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-06

Vi söker dig som vill ingå i mitt team av duktiga assistenter. Jag är en kvinna på 50+ som bor i Bromma tillsammans med min son. Jag trivs med mitt liv. Jag har progressiv MS och använder rullstol och permobil dagligen. Jag skrattar gärna, umgås med vänner och följer med i nyhetsflödet. Mat är viktigt för mig, både på grund av hälsa och för nöje.
Mitt hjälpbehov kan variera mellan allt ifrån skrivhjälp i mitt arbete som kommunikatör, personlig hygien, struktur och planering till trädgårdsarbete på landet (var därför inte rädd att få lite skit under naglarna).

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov. Möjlighet att gå på ett fast schema från och med september finns också för rätt person.
Arbetspassen är fördelade på dagpass och kvällspass. Dagspassen är oftast från kl. 07:00-17:00 och kvällspassen från ca
kl. 17:00-00:00. Dina arbetstider kommer att variera mellan dagtid, kvällstid, vardagar och helger. Du behöver därför vara flexibel.
Det är viktigt att du kan behålla lugnet i stressade situationer, är självgående, lyhörd och flexibel. Du är en teamspelare som ställer upp för dina kollegor och hjälper till där det behövs. Förhoppningsvis vill du också följa med mig till mitt landställe någon helg eller kortare period under året. Du måste vara rökfri. Att personkemin stämmer är av yttersta vikt, men har du tidigare erfarenhet av förflyttningsteknik samt arbetat med liknande arbete tidigare är det meriterande.

Rekryteringen kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i centrala Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2019-05-07

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kvinna i Enköping.
Kvinnan är i 40-års åldern och bor själv i en lägenhet. Kvinnan behöver hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring. Arbetet är förlagt till dag- och kvällstid, vardagar samt helger. Det förkommer dubbelassistans vilket innebär att du som regel arbetar tillsammans med en kollega.
Kvinnan har en stor personlighet, enorm empati och uppfriskande humor.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra vid behov med möjlighet till fast schema.
Du får här en händelserik och spännande arbetsplats samt en trevlig arbetsgrupp!
Som person bör du vara försiktig, noggrann, lyhörd, kunna ta eget ansvar, lugn, ha glimten i ögat och vilja bidra till ett bra arbetsklimat. Du får alla instruktioner av kvinnan själv och måste därför vara bra på att lyssna och förstå svenska. Gillar du musik, sport, hälsa och träning och/eller har du en kreativ ådra och gillar att sy eller arbeta med annat hantverk är det ett stort plus. Men det viktigaste är att du har ett intresse av att lära dig och arbeta med människor.

Vi rekryterar löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent på halvtid sökes till tjej i Tyresö.

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-08

Assistans för dig söker personliga assistenter på deltid på kvällar och helger till en kvinna i 25 års ålder boendes i Tyresö.

I din roll som assistent kommer du att hjälpa kvinnan vid aktiviteter, personlig hygien, av- och påklädnad, matning via sond. m.m. Anställningen krävs också att man genomgår utbildning i tracheal-vård vilket innebär att man åläggs en arbetsuppgift inom hälso-och sjukvården. Hennes omvårdnadsbehov är stort och det krävs tillsyn dygnet runt. Kvinnan behöver hjälp med alla sina dagliga rutiner, samt ständig övervakning med avseende på andning. Arbetet kommer att vara förlagt i hennes hem, på daglig verksamhet och vid utflykter.

Vi söker dig som är engagerad, ordningsam, lyhörd, tydlig, rökfri och har en positiv inställning kring arbetet med allt vad det innebär. För att arbeta hos kunden krävs att du gått omvårdnadsprogrammet eller liknande. Det förutsätts att du talar och förstår svenska, då det är nödvändigt i kommunikationen med kunden. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med personer med utvecklingsstörning som har stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du arbetat med tracheal-vård.

Arbetstiderna är varierande dagtid, kvällstid, jour på natten och helg utifrån ett rullande fast schema.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, förmåner så som friskvårdsbidrag, löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev.

Gör ansökan

Nu söker vi flera assistenter till en medelålders man i sina bästa år!

Kommun: Åstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-05-08

Vi söker nu en engagerad och duktiga assistent till en man boendes utanför Åstorp. Mannen har autism och utvecklingsstörning och är i behov av hjälp dygnet runt. Han har flera intressen som dans, bad och utomhusvistelse. I övrigt hjälper du honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, matlagning, städ och tvätt.

Som assistent åt mannen krävs det att du är trygg i dig själv och har ett lugnt och respektfullt bemötande. Fördelaktigt är om du har erfarenhet av och/eller kunskap om autism och utvecklingsstörning. I övrigt kommer ni assistenter att arbeta med tydliga rutiner och ett lågaffektivt bemötande, vilket du kommer att få lära dig mer om tillsammans med dina kollegor.

Önskvärt är om du har körkort då mannen har egen bil.

Vi söker dig som vill arbeta ca 14 h/v på fast schemarad, samt är intresserad av inhopp vid befintliga assistenters sjukdom och semester. Väntetid förekommer 8 h per natt och dubbelassistans förekommer dagtid. Passen är förlagda dagtid, respektive dygnspass.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 6-årig tjej i Gustavsberg.

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-09

Vi söker en personlig assistent som vill jobba extra på kvällar till en 7 årig tjej i Gustavsberg på Värmdö.

Hon är en tjej som tycker om musik och att vistas utomhus. Som assistent hjälper du henne med personlig omvårdnad, gå- och ståträning, sondmatning, lek, stimulerande och utvecklande aktiviteter. I arbetet förekommer det även en del kommunikationsträning. Kommunikation sker genom stödtecken och bilder då flickan inte har något verbalt tal mer än några enstaka ord.

Erfarenhet av arbete med barn som har någon form av funktionsnedsättning är meriterande. Har du kunskap inom omvårdnad, sjukgymnastik eller alternativ kommunikation är det ett plus. Som person bör du vara trygg i dig själv, lugn, positiv och ha en varm, glad och lekfull personlighet. Övriga personliga egenskaper som värdesätts är tålmodighet och noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt. Det är även viktigt att du har respekt för den personliga integriteten.

Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt att du är rökfri. Katt finns i hemmet så du bör inte vara allergisk. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil då det är ca 3 km från närmaste busshållplats till flickans hem.

Under terminerna är arbetstiderna förlagda mellan ca. kl 17.00 - 20.30 två till tre dagar i veckan eller överenskommelse. Arbetstiderna är flexibla. Under skolledighet, likt sommar- och jullov, förekommer det mer arbete.

Rekrytering pågår löpande och tjänsten önskas tillsättas snarast.

Gör ansökan

Kvinna i Borås söker dig som vill arbeta två dagar i veckan samt helger

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-09

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en kvinna i 30-års ålder. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning och matlagning. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Hon är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Dock hör och förstår hon tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker är intresserad av kost och hälsa samt lever ett aktivt liv.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Tjänsten avser arbete två vardagseftermiddag/kvällar i veckan ca 10 h per vecka samt arbete ca 1–2 helger i månaden (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Samt mer arbete under sommaren. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Tillträde enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Kvinna i Borås söker dig som vill arbeta två dagar i veckan samt helger

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-09

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en kvinna i 30-års ålder. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning och matlagning. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Hon är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Dock hör och förstår hon tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker är intresserad av kost och hälsa samt lever ett aktivt liv.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Tjänsten avser arbete två vardagseftermiddag/kvällar i veckan ca 10 h per vecka samt arbete ca 1–2 helger i månaden (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Samt mer arbete under sommaren. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Tillträde enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Kvinna i Borås söker dig som vill arbeta helger och V.29-30 i sommar

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-09

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en kvinna i 30-års ålder. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning och matlagning. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Hon är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Dock hör och förstår hon tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker är intresserad av kost och hälsa samt lever ett aktivt liv.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Tjänsten avser arbete ca 1–2 helger i månaden (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Även arbete under veckorna 29-30 i sommar, med fördel att du kan arbeta heltid under dessa två veckor. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Tillträde enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Kvinna i Borås söker dig som vill arbeta helger och V.29-30 i sommar

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-09

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en kvinna i 30-års ålder. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning och matlagning. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Hon är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Dock hör och förstår hon tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker är intresserad av kost och hälsa samt lever ett aktivt liv.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Tjänsten avser arbete ca 1–2 helger i månaden (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Även arbete under veckorna 29-30 i sommar, med fördel att du kan arbeta heltid under dessa två veckor. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Tillträde enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 90% dag och natt till man i Landskrona

Kommun: Landskrona Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-05-09

Arbetsbeskrivning:
I oktober 2014 förändrades mitt liv dramatiskt, jag fick diagnosen ALS. När svensk sjukvård meddelade att det inte finns någon bot tog det inte lång stund innan jag bestämde mig för att ta min egen väg. Har t.ex. gjort stora förändringar i min kost. Det är viktigt för mig att ha positivitet runt mig och att ha nära till skratt. Du kan läsa mer om min resa på Facebook-sidan, Beat ALS. I nuläget har jag dubbel assistans dygnet runt, vilket innebär att du alltid kommer arbeta tillsammans med en kollega.

Arbetsuppgifterna som personlig assistent innefattar att ge stöd och service. Du måste tycka om att arbeta med och för personer med funktionsnedsättning samt ha en känsla för god omvårdnad. Du har ett gott bemötande, en god serviceanda och positiv syn på livet. Du ska kunna ta egna initiativ, vara ansvarsfull, ha lätt för att samarbeta med en öppen dialog och vara flexibel i ditt arbetssätt. Som personlig assistent arbetar du främst i mitt hem i Landskrona och är inte rökare. Självklart vill jag ha möjlighet att röra mig utanför hemmet, så om du har körkort är det ett plus i kanten.

Tjänst:
Jag söker dig som vill arbeta 90% på framför allt dagtid/kvällar med undantag för två nattpass (vaken natt) per månad. Passen är förlagda mellan kl. 09.45-21.45 och 21.45-09.45.

Kvalifikationer:
Du som söker är ödmjuk, tålmodig, lyhörd och gillar att arbeta med människor. Du har tidigare jobbat inom vården och gärna som personlig assistent. Vårdutbildning är meriterande men inget krav. Jag kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då kommunikation är ett av behoven måste du tala svenska obehindrat. Du som söker denna tjänst har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Övrigt:
Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse och vi kommer kalla till intervjuer löpande. Lön enligt kollektivavtal.

Fridens liljor! /Charlie

Gör ansökan

Personlig assistent till 25-årig tjej i Oxelösund, timvik

Kommun: Oxelösund Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-10

Assistans för dig söker en ansvarsfull och initiativtagande personlig assistent till en av våra kunder i Oxelösund.

Kunden är en tjej i 25-årsåldern som har autism och utvecklingsstörning. Hon behöver hjälp med diverse dagliga sysslor, så som personlig hygien, städning, matlagning och övriga hushållssysslor. Det är viktigt att du som assistent är engagerad och vill bidra till ett innehållsrikt liv till den här tjejen. Hon bor i en egen lägenhet och det är oftast där du kommer att arbeta, det vill säga när ni inte är iväg på aktiviteter och utflykter. Hon kommunicerar inte mycket med ord men gör sig förstådd på andra sätt och kan även ta till sig information.

Vi söker dig med någon form av vårdutbildning och ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Du är ansvarsfull, självgående och kan fatta egna beslut. För att passa till den här tjänsten är det också viktigt att du är glad, öppen och kan bjuda på dig själv.

Vi söker en assistent till en timanställning, som är flexibel och kan jobba vid behov samt mer under sommaren. Kunden har assistans dygnet runt förutom 09:00 – 15:00 tisdag-fredag då hon är på daglig verksamhet. Arbetspassen är förlagda lite olika beroende på om det helg eller vardag.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter. Du måste ha körkort samt vara simkunnig.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande och tillträde sker i början av sommaren.

Gör ansökan

Engagerade assistenter till kund i Törebodda

Kommun: Töreboda Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-10

Jag är en glad 35-årig man som bor i egen lägenhet och som har personlig assistans. Som personlig assistent hjälper du mig med personlig omvårdnad, hjälp att sköta mitt hem samt allt annat som hör till det dagliga livet. Dagtid är du med mig på min dagliga verksamhet och jag tycker b la mycket om musik och promenader.

Jag värdesätter att du som söker är pålitlig, har ansvarskänsla och ett gott humör. Du ska kunna ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd för mina behov. Att du är rökfri och har körkort är ett krav.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till 1-årig flicka vid behov samt sommarvikariat

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-05-12

Assistans för dig söker personliga assistenter till en liten tjej som är 1 år gammal. Flickan bor i Staffanstorp tillsammans med sina föräldrar och storebror på 3 år. Flickan är en pigg liten tjej, som behöver övervakas dygnet runt till följd av att hon har trakeostomi. Övervakningen innebär bl.a. vaken natt och att assistenten/assistenterna hela tiden finns i hennes omedelbara närhet. Detta för att övervaka att hon andas som hon ska och vid behov hjälpa henne att suga bort slem genom trakeostomin. Under introduktion till arbetet kommer utbildning i all hantering av trakeostomin att ges. På natten arbetar två assistenter tillsammans.

I omsorgsarbetet ingår, utöver den dagliga omvårdnaden av ett litet barn, också att ge sondmat via knapp på magen, ge inhalation enligt ordination, andningsträna och främja andningen genom bl.a. att hoppa på pillatesboll med flickan i famnen. Att leka och busa med flickan är också viktigt.

Vi söker dig som tycker om att jobba med barn, är trygg som person och vill vara en del av den lilla flickans aktiva vardag. Erfarenhet av trackeostomi och sondmat via knapp är meriterande, men ej ett krav för anställning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta vaken natt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig timanställning för att arbeta i uppdraget vid behov samt sommarvikariat enligt schema. Tjänstgöring sker främst på natten men dagtjänstgöring kan förekomma.

Företrädesvis kvinnliga sökande. Vi ser helst att du är rökfri. Tveka inte utan skicka in din ansökan på en gång!

Gör ansökan

Ledig tjänst på ca 75% som personlig assistent och arbetsledare i Umeå

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2019-05-12

Assistans för dig söker en ansvarsfull assistent till en kvinna i 70-års åldern i centrala Umeå. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning med allt i sin vardag, såsom personlig omvårdnad, hushållssysslor och att göra ärenden. Kundens sjukdomstillstånd kräver en låg ljudnivå och vissa dagar bara enkla samtal.

Vi söker en personlig assistent för arbete på ca 75% med ett utökat ansvar som arbetsledare i gruppen. Arbetstiderna kommer att vara förlagda både dag tid 7-16 och kvällstid 16.00-00.15 samt varannan helg.

Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent och/eller arbete inom omsorg men det är din personlighet samt kemin mellan dig och kunden som avgör om du är rätt person för tjänsten. Vi söker dig som är social och lättsam, ansvarstagande och strukturerad samt ser på denna tjänst med långsiktighet. Meriterande är om du har erfarenhet av arbetsledarrollen och/eller liknande arbetsuppgifter, dock är detta inget krav då du kommer att få stöttning i ditt arbete.

Ditt huvudsakliga arbete är din roll som personlig assistent men du kommer även inneha en roll som arbetsledare. En arbetsledare har ett förhöjt ansvar som bland annat innefattar att sköta vikarietillsättning vid sjukdom och ledigheter samt ha en god kommunikation med kund- och personalansvarig, kollegor och framför allt kunden gällande assistansen. Rollen kan se lite olika ut beroende på behovet hos varje enskild kund och kommer utformas mer i detalj i dialog med kund- och personalansvarig. Utöver din timlön kommer du månatligen att erhålla en extra ersättning för dina insatser som arbetsledare.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till trevligt uppdrag på Lidingö

Kommun: Lidingö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-12

Assistans för dig söker en personlig assistent till en av våra manliga kunder som bor tillsammans med sin sambo och barn på Lidingö nära allmänna kommunikationer (buss och Lidingöbanan).

Vi söker dig som är social, ansvarsfull, flexibel och positiv. Du talar god svenska och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du kommer jobba tillsammans med andra assistenter och behöver därför vara duktig på att samarbeta med andra för att uppnå målen. Mannen ser gärna att du som söker inte är rökare.

Kunden är rullstolsburen och behöver därför stöd för att få vardagen att fungera så bra som möjligt. Ditt jobb innebär att vara hans armar och ben och hjälpa honom i vardagen, det vill säga stöd med mat, hygien, av- och påklädning, utflykter och omvårdnad. I ditt arbete ingår det även att hjälpa till med barnen när de vistas hemma.

Arbetstiderna är varierande, dagtid, kväll, natt och helg. Under natten är det väntetid och du finns behjälplig om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Nu söker vi sommarvikarier till en aktiv ung kvinna i Åmotfors

Kommun: Eda Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-12

Vi söker nu duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter till en ung kvinna i Åmotfors. Vår kund tycker om djur och katt finns i hushållet. Hon är också aktiv och åker gärna på utflykter och ärenden så vi föredrar att du som söker även har körkort.

Arbetet som personlig assistent kräver ofta att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel. Schemat hos kunden är utformat så att man arbetar dygnspass 17-17 med sovande jour på natten och vi föredrar att du som söker har möjlighet att arbeta enligt befintligt schema. Är du även tillgänglig för arbete innan sommaren får du gärna uppge det i din ansökan då det kan finnas möjlighet att börja din timanställning redan nu.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans men det är inte ett måste. För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov.

Du som är intresserad av ett sommarvikariat eller timanställning hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet.
Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande och det kan finnas möjlighet till timvikariat redan nu.

Gör ansökan

Dagtjänst 23 % hos trevlig man med MS

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-05-12

Vi söker just nu dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 60-årsåldern med MS boendes i nordvästra Helsingborg. Tjänsten är på 23 % dagtid med fast schema.

Mannen har primär progressiv MS och är rullstolsburen. Han har svårt med finmotoriken och jobbar med att bibehålla så mycket styrka och rörlighet han kan. Kommunikationen är det däremot inga större bekymmer med. Som assistent hjälper du honom med personlig hygien, förflyttningar, måltider samt vanligt förekommande hushållssysslor som hör det vardagliga livet till. Mannen bor tillsammans med sin fru i en villa som är fullt bostadsanpassad och med förflyttningshjälpmedel. Hans intressen består bland annat av social gemenskap, läsning och ljudböcker.

Passen är förlagda till måndagar kl. 7.30-10.30, torsdagar kl. 14-17 samt varannan lördag och söndag kl. 9.30-12.30.

Vi söker dig som är trevlig och har ett vänligt bemötande samt är ansvarsfull. Önskvärt är erfarenhet inom vården men det är inget krav. Den personliga kemin är det som väger allra tyngst.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Kund- och personalansvarig inom personlig assistans

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-13

Vi söker nu ytterligare en kund- och personalansvarig till vårt kontor i Göteborg! Som kund- och personalansvarig är du ansvarig för den personliga assistansen för kunden och du är arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll är svår, men också spännande och utmanande.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten kommer att innefatta:
- Kontakt med dina kunder kring samordning av den personliga assistansen
- Rekrytering, schemaläggning och arbetsledning av personliga assistenter
- Social dokumentation och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Kontakt med kommuner, Försäkringskassan och andra myndigheter

Vi söker dig som är engagerad, initiativtagande och empatisk. Du tycker om att arbeta självständigt och växer med personligt ansvar. Vi ser gärna att du har en teoretisk bakgrund som exempelvis socionom, beteendevetare eller personalvetare, men även annan relevant kompetens är av intresse. Meriterande är om du har antingen privat eller professionell erfarenhet av personlig assistans och kännedom om relevant lagstiftning.

Till din hjälp som kund- och personalansvarig har du bland annat ett intranät, en akutbemanningsfunktion och en löneadministration. Detta så att du kan hålla rätt kvalitet i dina omkring 15-20 assistansuppdrag. Assistans för digs ambition är att ge dig som kund- och personalansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration.

Tjänsten är på heltid, företrädesvis kontorstid mån-fre. Tiderna är vanligtvis 08:30-17:00, men en flexibilitet från din sida önskas, då våra kunder inte alltid kan ses/samtala på dessa tider. Kundbesök och andra inrikesresor kan förekomma i arbetet så b-körkort och körvana krävs. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Vill du ha ett spännande och roligt arbete och har du det som krävs för att bli kund- och personalansvarig hos Assistans för dig? Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som kund- och personalansvarig utgör en av nyckelspelarna på företaget. Företaget är ungt och växer snabbt och det finns en stor möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Friskvårdsbidrag är en självklarhet hos oss! Vi söker dig som har något extra och erbjuder löneutveckling relaterad till prestation. Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad och stabil assistent till Flen på deltid under sommarhalvåret

Kommun: Flen Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-15

Assistans för dig söker för kunds räkning en personlig assistent till en rullstolsburen man i sjuttioårsåldern. Tjänsten gäller under sommarhalvåret vilket han, tillsammans med sin fru och hund, tillbringar i sin sommarstuga utanför Flen.

I arbetsuppgifterna ingår att vara kundens "högra hand" i hans vardag. Detta innefattar för en sommarstugeboende vanliga uppgifter som gräsklippning mm, hundpromenader, viss enkel lunchmatlagning etc men även viss hjälp vid hygien samt matlagning. Vi söker dig som är glad och stabil samt helst delar kundens intresse för elektronik och datorer. Ett stort plus är om du har en leklysten hund som kan följa med till arbetet. Körkort för manuell växellåda är ett krav.

Arbetspassen är främst förlagda på dagtid, tjänsten är på cirka 75-100% med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Kund- och personalansvarig

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-15

Assistans för dig fortsätter växa och vi söker därför ytterligare en kund- och personalansvarig till vårt kontor i Stockholm. Rollen som kund- och personalansvarig innebär två huvudsakliga funktioner. Dels rollen som ansvarig för den personliga assistansen för kunden och dels rollen som arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll kan vara svår men också väldigt spännande och utvecklande.

Som kund- och personalansvarig har du bland annat ett välutbyggt intranät, en akutbemanningsfunktion och en löneadministration till din hjälp för att hålla rätt kvalitet i dina omkring 15–20 assistansuppdrag. Assistans för dig:s ambition är att ge dig som kund- och personalansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten kommer innefatta:

- Kontakt med dina kunder kring samordning av den personliga assistansen
- Rekrytering, schemaläggning och arbetsledning av personliga assistenter
- Social dokumentation och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Kontakt med kommuner, Försäkringskassan och andra myndigheter

Vi söker dig som är driven, empatisk och engagerad. Du har en relevant teoretisk bakgrund som exempelvis socionom, beteendevetare eller personalvetare. För kunskapsbreddens skull ser vi gärna att du har någon relevant kompetens som vi inte redan har. Det är en stor fördel om du även har erfarenhet inom området personlig assistans och att du känner till relevant lagstiftning. Närmare 100 av våra kunder är barn och många, både vuxna och barn, har autism, så har du erfarenhet av dessa grupper är det ett plus.

Tjänsten är heltid, företrädesvis kontorstid måndag - fredag och tillträde sker efter överenskommelse. Arbetstiderna är vanligtvis 08:30-17:00. Våra kunder kan inte alltid ses/samtala på dessa tider så därför önskas en viss flexibilitet i rollen som kund- och personalansvarig. Inrikesresor kan förekomma i arbetet. B-körkort och körvana krävs.

Har du det som krävs för att bli kund- och personalansvarig hos Assistans för dig? Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som kund- och personalansvarig utgör en av nyckelspelarna på företaget. Eftersom företaget är ungt och växer snabbt, finns en stor möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vi söker dig som har något extra och erbjuder löneutveckling relaterad till prestation. Välkommen med din ansökan!

Förtroendevald i Akademikerföreningen är Sofia Hansén telefonnummer: 08 572 366 20.

Gör ansökan

Personliga assistenter för sommarvikariat

Kommun: Skellefteå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2019-05-15

Assistans för dig söker personliga assistenter som kan arbeta under sommaren. Finns även möjlighet att jobba extra vid behov efter sommaren. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällar, nätter och helger. Under natten är det jourtid, vilket innebär att du sover på arbetsplatsen och finns till hands vid behov.

Kunden är en rullstolsburen man i 60-års åldern som behöver hjälp och stöd med det mesta i sin vardag. Som assistent hjälper du till med allt från vanligt förekommande hushållssysslor som matlagning och städning till personlig hygien, förflyttningar och handräckning. Du följer också med kunden på ärenden utanför hemmet. Resor tillsammans med kunden kan förekomma. Vid resor med övernattning utbetalas traktamente.

Har du tidigare erfarenhet från vården eller från arbete som personlig assistent är detta meriterande, men inte ett krav, personkemin med kunden samt lämplighet för tjänsten är det som är avgörande. Det är också en stor fördel om du har körkort. Du som person bör vara flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande.
Vi ser gärna manliga sökanden och du som söker bör vara rökfri.

Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50% till en glad flicka på 8 år!

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-15

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 8-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Vi söker dig som vill arbeta ca 50% på en fast schemarad med möjlighet för mer under sommaren. Arbetspassen är förlagda varje torsdag och fredag ca kl.12.30-20.00, samt en natt varannan vecka (ojämn vecka). Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50% till en glad flicka på 8 år!

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-15

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 8-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Vi söker dig som vill arbeta ca 50% på en fast schemarad med möjlighet för mer under sommaren. Arbetspassen är förlagda varje torsdag och fredag ca kl.12.30-20.00, samt en natt varannan vecka (ojämn vecka). Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50% till en glad flicka på 8 år!

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-15

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 8-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Vi söker dig som vill arbeta ca 50% på en fast schemarad med möjlighet för mer under sommaren. Arbetspassen är förlagda varje torsdag och fredag ca kl.12.30-20.00, samt en natt varannan vecka (ojämn vecka). Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarvikarer och timvikarier till äldre kvinna i Hässelby

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-15

Assistans för dig söker för en kunds räkning en sommarvikarier och timvikarier till en kvinna 60+ boendes i Hässelby. Kvinnan är rullstolsburen samt rörelsenedsatt, hon har ett omfattande hjälpbehov och behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar (med hjälpmedel), hygien, hushållssysslor, aktiviteter mm. Samt även stöttning vid kontakt med sjukvård mm. Hennes intressen är bland annat att lösa korsord, se på tv, fika på café, gå på bio och umgås med anhöriga.

Arbetspassen är förlagda på dagtid, kvällstid samt nattetid (5 timmar jour/väntetid). Du som söker bör vara öppen för att jobba alla sorters pass. Vi söker vikarier till sommaren när ordinarie personal har semester men det finns även möjlighet till fortsatt arbete som timvikarie vid behov därefter.

Vi söker dig som:
• Är lyhörd
• Är noggrann
• Är flexibel
• Har erfarenhet av något slags omsorgsarbete
• Kan förstå och uttrycka dig väl på svenska (eftersom du stöttar upp kvinnan i kontakt med bland annat sjukvårdspersonal)

Vi söker en dig som vill vara en del av en stabil personalgrupp som arbetat tillsammans och med kvinnan under flera år. Är du intresserad? Varmt välkommen! Rekrytering sker löpande, tjänsten kan tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Glad och stabil assistent till Flen på deltid under sommarhalvåret

Kommun: Flen Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-15

Assistans för dig söker för kunds räkning en personlig assistent till en rullstolsburen man i sjuttioårsåldern. Tjänsten gäller under sommarhalvåret vilket han, tillsammans med sin fru och hund, tillbringar i sin sommarstuga utanför Flen.

I arbetsuppgifterna ingår att vara kundens "högra hand" i hans vardag. Detta innefattar för en sommarstugeboende vanliga uppgifter som gräsklippning mm, hundpromenader, viss enkel lunchmatlagning etc men även viss hjälp vid hygien samt matlagning. Vi söker dig som är glad och stabil samt helst delar kundens intresse för elektronik och datorer. Ett stort plus är om du har en leklysten hund som kan följa med till arbetet. Körkort för manuell växellåda är ett krav.

Arbetspassen är främst förlagda på dagtid, tjänsten är på cirka 75-100% med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till ung kvinna i Falsterbo

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-05-16

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en ung levnadsglad kvinna i 30- års åldern. Tjänsten är på ca 20 h/veckan och passen kommer främst vara förlagda till dagtid 10-18. Flexibilitet från din sida är dock önskvärt då det kan förekomma arbete på kvällar och helger.

Vår kund är en aktiv kvinna som bl.a. tycker om att gå på konsert, åka utomlands, gå på bio och fika på stan. Kvinnan är rullstolsburen och berättar själv vad hon behöver hjälp med. Som assistent hjälper du henne med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor och annat som hör till hennes vardagliga liv.

Vi söker dig som är flexibel, har nära till humor, är trygg och ansvarsfull, samt uppskattar att vara aktiv. Viktigt är också att du är rökfri och har körkort. Katter förekommer i hemmet.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse. Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du hade passat till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistans för dig söker personlig assistent till ett spännande uppdrag!

Kommun: Tierp Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2019-05-16

Mannen som behöver assistent är i 50 års åldern och bor i Karlholm. Han har tidigare haft familjehem tillsammans med sin fru och har ett intresse av föreningslivet. Han har varit fysisk aktiv genom simning, dans och promenader. För några år sedan drabbades han av en stroke vilket medfört funktionshinder. Han tycker om att vara i sociala sammanhang, åka på utflykter, samtidigt som han gillar att ta det lugnt hemma.

I din roll som assistent kommer du att hjälpa mannen med kommunikation, aktiviteter, träning, personlig hygien, av- och påklädnad, matning via sond. I anställningen genomgår du en utbildning i tracheal-vård vilket innebär att man åläggs en arbetsuppgift inom hälso-och sjukvården. Arbetet kommer att vara förlagt i mannens hem, utflykter och vid andra aktiviteter som önskas av honom. Kommunikation, aktiviteter och träning är en viktig del i vardagen och du spelar en betydande roll för att möjliggöra det för honom.

Vi söker dig som har glimten i ögat och är engagerad, lyhörd, lagspelare och har en positiv inställning kring arbetet med allt vad det innebär. Det finns djur i hemmet så du bör ej ha pälsallergier.

Arbetstider är förlagt måndag – söndag dag/kväll/natt, det är fördel om du har körkort och tillgång till bil eftersom det kan underlätta när du tar dig till och från arbetet.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes hos kvinna i Säffle

Kommun: Säffle Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-17

Vi söker nu positiva och engagerade assistenter till ett assistansuppdrag som finns centralt beläget i Säffle. Arbetstiderna är varierande och du bör kunna arbeta såväl dag, kväll, natt samt helg. Arbetet kommer mestadels vara förlagt under sommarmånaderna, men finns chans till förlängning.

Vi söker dig som är ansvarstagande, pålitlig och som innehar körkort. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Kunden är en positiv, rullstolsburen kvinna med ett stort intresse för bland annat matlagning, bakning och små utflykter. Som personlig assistent kommer du att vara kunden behjälplig med allt i hennes dagliga liv såsom hushållsarbete, matlagning, aktiviteter samt personlig hygien. Förflyttningar och lyft är förekommande i arbetet, lämpliga hjälpmedel finns på arbetsplatsen.
Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller likartat yrke men det är inte ett måste, din personlighet är avgörande.

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att du har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa dig efter dennes behov.

Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

Personliga assistenter till kund utanför Tranås, timvik

Kommun: Tranås Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2019-05-17

Assistans för dig söker timvikarier till en 16-årig pojke som bor utanför Tranås. Han bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien och aktiviteter. Kunden gillar att bada, lyssna på musik och åka till lekland.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan arbeta extra vid behov samt sommarvikarier. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och natt, både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dessa arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten. Det förekommer dubbelbemanning.

Du som assistent ska vara flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor utanför Tranås.

Du som söker tjänsten behöver tåla pälsdjur då familjen har hund.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar till tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier och sommarvikarier sökes till 16-årig pojke

Kommun: Aneby Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2019-05-17

Assistans för dig söker timvikarier till en 16-årig pojke som bor mellan Tranås och Aneby. Han bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien och aktiviteter. Kunden gillar att bada, lyssna på musik och åka till lekland.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan arbeta extra vid behov samt sommarvikarier. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och natt, både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dessa arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten. Det förekommer dubbelbemanning.

Du som assistent ska vara flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor på landet.

Du som söker tjänsten behöver tåla pälsdjur då familjen har hund.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar till tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier och sommarvikarier sökes till 16-årig pojke

Kommun: Mjölby Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-17

Assistans för dig söker timvikarier till en 16-årig pojke som bor utanför Tranås. Han bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien och aktiviteter. Kunden gillar att bada, lyssna på musik och åka till lekland.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan arbeta extra vid behov samt vikarier till sommaren. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och natt, både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dessa arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten. Det förekommer dubbelbemanning.

Du som assistent ska vara flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor utanför Tranås.

Du som söker tjänsten behöver tåla pälsdjur då familjen har hund.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar till tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Kvinna 70+ söker personlig assistent över sommaren

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-18

Nu söker assistans för dig en personlig assistent till en kvinna 70+ boendes i Stockholm. Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och vill testa på ett givande och utmanande arbete.

Förutom undersköterskeutbildning önskas tidigare erfarenhet av personlig assistans. Även personkemin läggs det stor vikt vid. Du som assistent behöver vara anpassningsbar och kunna växla mellan lugnt och tidvis högt tempo. Kunden pratar för sig själv men har en hjärnskada som påverkar omdömesförmåga/medvetenhet. Med anledningen av det, är goda kunskaper i svenska språket ett krav. Kunden är intresserad av bland annat mat, musik och uteaktiviteter.

Vi söker dig som kan arbeta några pass i veckan för att täcka upp när de ordinarie assistenterna har semester. Skulle det fungera bra över sommaren, finns möjligheter till fortsatt arbete framöver. Kunden har assistans dygnet runt och passen är uppdelade på ett par pass per dygn.

Låter det som att jobbet är något för dig?
Ansök nu, då rekrytering kommer att påbörjas omgående!

Gör ansökan

Personliga assistenter med erfarenhet och barnasinne sökes till 9-årig kund

Kommun: Norrköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-18

Jobbet är roligt, ansvarsfullt, klurigt, mysigt och stimulerande i både hjärta och hjärna.

Stor noggrannhet krävs och så får man äran att lära känna en underbar glädjespridare till unge bakom sina hjälpbehov.

/ Ovanstående är skrivet av en assistent som arbetat med pojken i 4 år.

Assistans för dig söker nu nya assistenter till en av våra kunder. Kunden är en pojke i 9-årsåldern som bor med sin familj i centrala Norrköping. Pojken har flera funktionsvariationer och således ett omfattande hjälpbehov. I arbetet ingår bland annat hjälp med personlig omsorg, medicinering, intag av sondnäring via PEG, förflyttningar samt allt annat som pojken behöver för att ha en fungerade vardag och god livskvalitet.

Vi söker assistenter som är trygga och strukturerade och noggrant utför de arbetsuppgifter som ingår. Vi söker dig som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete och som söker en långvarig tjänst. Du ska vara lyhörd inför kundens behov och önskemål. Du kommer att arbeta i ett hem och i en arbetsgrupp där det är högt i tak, med bra sammanhållning och mycket humor. Det är därför viktigt att du som person är öppen, positiv och engagerad.

Vi söker dig med yrkeserfarenhet och/eller vana av egna barn. Utbildning och yrkeserfarenhet inom vård/omsorg är meriterande men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetspassen är förlagda till dagtid, kvällstid och natt blandat och det är därför viktigt att du är flexibel både gällande arbetstider och arbetsuppgifter. Vi söker just nu timvikarier som kan jobba vid behov samt sommarvikarier.

Är du intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan omgående. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för sommararbete till man i Nödinge

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-19

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra i sommar vid semester och annan ledighet. Arbetspassen är förlagda på varierande tider, men vanligtvis 08.15-08.15 eller 15.45-08.15 samt dygn. Vi ser gärna att du även kan vara flexibel och hoppa in om behovet uppstår.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kille i Tierp för extra arbete

Kommun: Tierp Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2019-05-19

Assistans för Dig söker nu personliga assistenter för extra arbete under sommaren åt en kille i Tierp.

Han är aktiv kille med autism som gärna går långa promenader och har intresse för film, bakning, bandy och bowling. Han har ingen verbal kommunikation utan kommunicerar med ögonen och med hjälp av bilder och bildschema. För att underlätta hans vardag är det viktigt att alla aktiviteter planeras i god tid och kan förmedlas på ett lugnt och metodiskt sätt.

Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull , fantasifull och fysiskt aktiv med gediget intresse för personer med autism. Helst ska du vara rökfri. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig.

Vi söker assistenter som är intresserade av att jobba extra under sommaren.


Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent på heltid till 20-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-19

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 20-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd. Vi söker dig som vill arbeta 34-40 timmar i veckan på ett rullande schema där arbetspassen är förlagda under dag och kvällstid, samt en natt i veckan där du har sovande jour.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent på heltid till 20-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Bollebygd Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-19

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 20-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd. Vi söker dig som vill arbeta 34-40 timmar i veckan på ett rullande schema där arbetspassen är förlagda under dag och kvällstid, samt en natt i veckan där du har sovande jour.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent på heltid till 20-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-05-19

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 20-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd. Vi söker dig som vill arbeta 34-40 timmar i veckan på ett rullande schema där arbetspassen är förlagda under dag och kvällstid, samt en natt i veckan där du har sovande jour.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för sommarvikariat

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2019-05-22

Vi söker nu sommarvikarier till en av våra kunder i Umeå. Kunden är en rullstolsburen kvinna med ett stort omvårdnadsbehov. Hon är totalförlamad och använder sig av respirator dygnet runt. Kvinnan bor i en villa i Umeå och arbetar 75% med hjälp av dator.

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Som assistent arbetar du för att ge kunden möjligheten att leva sitt liv utifrån sina egna önskemål och förutsättningar.

Det är viktigt att du är lyhörd och ansvarstagande med en positiv inställning. I assistansuppdraget är det dubbelbemanning dygnet runt och det är således en stor arbetsgrupp. Det är viktigt att du är självgående men även kan samarbeta med både kunden och dina kollegor på ett bra sätt.

Vi söker en kvinnlig sommarvikarie som kan arbeta dagtid samt kvällar. Det finns katter i hemmet så du bör inte vara allergisk. B-körkort krävs för tjänsten. Det finns även möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov efter sommaren.

Vill du ha ett roligt och varierat arbete i sommar? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Nattjänst som personlig assistent till 7-årig flicka i Ronneby

Kommun: Ronneby Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2019-05-23

Assistans för Dig söker nu en barnkär personlig assistent till en flicka på 7 år i Ronneby. Flickan har aktiv assistans dygnet runt med undantag för förskola och föräldraansvar. Då hon har epilepsi har hon aktiv assistans nattetid (vaken natt) och det är nu för detta vi söker en personlig assistent – till en tjänst på tre nätter per vecka.

Flickan bor i Ronneby tillsammans med sin familj. Hon har en medfödd utvecklingsstörning med komplicerad epilepsi vilket gör att hon har behov av ständig tillsyn. Flickan har knapp i magen och sondmatas med ketogen kost. Hon kommunicerar inte med ord utan har sitt eget sätt att kommunicera och man använder tecken. Man lär sig efterhand att känna igen hennes ljud och vad de betyder. Flickan är glad och social och gillar när man pratar med henne.

Arbetsuppgifterna nattetid innefattar tex sondmatning via PEG, blöjbyten, medicinering och övervakning.

Du som assistent bör vara lugn, noggrann, ansvarsfull, lyhörd och flexibel. Vi önskar att du har ett genuint intresse för barn och att du är rökfri. Det är viktigt att du som person är lugn och trygg och har lätt för att anpassa dig till familjens behov. Tidigare erfarenhet av nattarbete är meriterande.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är några veckor.

Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarjobb i Tyresö?

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-23

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Tyresö. Kunden är en trevlig och glad kvinna i 70 års åldern. Arbetstiden är förlagd under dagtid och vi söker dig som kan arbeta några förmiddagar i månaden samt vid vakanser. Skulle det fungera bra är det även aktuellt att arbeta över sommaren då de ordinarie assistenterna har semester.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Du får gärna ha lite livserfarenhet och även ha arbetat med personlig assistans tidigare. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv. Du har även stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kvinnan i sitt dagliga liv med allt från matlagning och städning till personlig omvårdnad med bland annat lyft.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent till kille i Haninge

Kommun: Haninge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-23

Assistans för dig söker personliga assistenter till en trevlig kille i Haninge. Killen har en muskelsjukdom och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Största delen av arbetstiden arbetar du själv, men vid förflyttningar arbetar du tillsammans med en kollega.

Du som söker får gärna ha ett ungt sinne, lite skinn på näsan men ändå vara lyhörd och anpassningsbar. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom personlig assistans och har förståelse för att arbeta i någons hem. Arbetstiderna är förlagda från morgon till sen kväll, både vardagar och helger. Vi söker just nu timvikarier som kan täcka upp vid eventuell sjukfrånvaro och andra ledigheter. Skulle det fungera bra finns det även chans att arbeta under sommaren när de ordinarie assistenterna har semester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent i Enskede

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-24

Assistans för dig söker personliga assistenter till en trevlig kvinna i Enskede. Kvinnan har en neurologisk sjukdom och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Ni är alltid två personer vid förflyttningar och övrig tid arbetar man ensam.

Du som söker får gärna ha framåtanda men ändå vara lyhörd. Det är meriterande om du är utbildad undersköterska eller har tidigare erfarenhet från vården. Viktigt att veta är att du som assistent måste vara doft- och rökfri. Du kan inte kan använda parfym eller parfymerade produkter när du är på arbetet.

Arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar. Under natten är det väntetid och du får då möjlighet att sova. Arbetspassen är förlagda både till vardagar och helger. Vi söker både assistenter som kan arbeta på schemarad och som timvikarier.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Tonårskille behöver dig som personlig assistent

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en 14-årig kille i Tygelsjö. Inledningsvis erbjuds timanställning med möjlighet till visstidsanställning enligt schema. Killen bor tillsammans med sin familj och är beviljad personlig assistans all vaken tid samt viss tid för dubbelassistans.

Till följd av sin funktionsnedsättning har killen behov av hjälp att genomföra aktiviteter så som träning, ridning, bada och vara ute i naturen på sin fritid. Han behöver också hjälp med personlig omsorg, förflyttningar, stöd och hjälp i samband med måltider och kommunikation. Som assistent behöver du hjälpa killen att syntolka omvärlden då han är blind. Killen har inget talat språk och som assistent behöver du därför hjälpa honom att förtydliga vad som ska ske samt tolka vad han vill eller vill förmedla. Innan du börjar arbeta själv med killen får du ordentligt introduktion för att lära känna killen och lära dig hantera olika situationer.

Vi söker dig som är ansvarstagande, trygg och lugn som person. Du har viljan och lusten att arbeta med en ungdom som har omfattande funktionsnedsättning. Liknande erfarenhet är bra men inte nödvändigt för uppdraget. Personlig lämplighet och interaktion med killen är däremot viktigt. Kunden ser gärna manliga sökande med tanke på hans personliga integritet och ålder.

Arbetstiderna kan variera mellan morgon, dag och kväll, såväl på vardagar som på helgdagar. Vi erbjuder dig en arbetsplats i en härlig familj med varierande arbetsuppgifter. Tillsättning omgående enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent till man i Karlshamn

Kommun: Karlshamn Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Nu söker vi på Assistans för Dig personliga assistenter som kan tänka sig att jobba hos vår kund i Karlshamn.
Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar med aktiv natt.

Du som söker tjänsten bör inte vara främmande för att åka till olika ställen ihop med kunden och dennes familj – din arbetsplats är där kunden befinner sig.

Vår kund har en förvärvad ryggmärgsskada som innebär att kunden är förlamad och behöver din hjälp för att klara av vardagens alla bestyr. Som personlig assistent är Du vår kunds förlängda arm. Tycker Du om sport, resor och/eller matlagning så är det ett gemensamt intresse Du delar med kunden.

Det är viktigt att du som person är lugn, trygg och flexibel. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten.
Vi ser gärna att du som söker har körkort.

Tillträde till tjänsten efter överenskommelse, urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Gör ansökan

Jobba som personlig assistent hos en man på Södermalm?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Assistans för Dig söker nu personliga assistenter till en man i 60-års åldern. Mannen bor i en lägenhet på Södermalm och är bland annat intresserad av hälsosam kost, healing, andlighet och utomjordingar.

Mannen har MS och i arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du mannen utifrån hans behov. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att följa med på olika aktiviteter eller träning vilket kräver att du som assistent kan uppmuntra och föreslå passande aktiviteter och samtidigt vara stöttande och lugn när det behövs. Han behöver också praktisk hjälp såsom förflyttningar, hygien, städning och allt annat som hör livet till. Du kommer därmed fungera som hans förlängda armar och ben.

Vi söker dig som är ansvarstagande, har humor och skinn på näsan och som vill satsa för att gör att bra jobb!

Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande.

Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 08:00-18:00 och 18:00-08:00 med sex timmar väntetid/jour under natten. För rätt person finns möjlighet att gå på fast schema cirka 75-80%, men annars söker vi också dig som vill jobba extra vid behov.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Jobba som personlig assistent hos en man i Västerås under sommaren?

Kommun: Västerås Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Assistans för dig söker personliga assistenter till en man i 50-års åldern. Mannen bor i en lägenhet i Västerås och är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport, vara ute och röra på dig eller vara hemma och se på film.

Mannen har haft en stroke och har epilepsi. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att följa med på olika aktiviteter eller träning vilket kräver att du som assistent kan uppmuntra och ta initiativ. Mannen behöver också hjälp och stöttning vid förflyttningar. Mannen har afasi och behöver även hjälp med att kommunicera vilket kräver att du som söker har ett pedagogiskt tänk och kan vara tydlig på ett lugnt och ödmjukt sätt samtidigt som du tycker att det är kul att hjälpa honom att utveckla kommunikationen. Han behöver också viss praktisk hjälp såsom av- och påklädning, att lägga upp maten och så vidare. I övrigt innefattar arbetsuppgifterna att bistå med stöttning i det dagliga livet.

Vi söker dig som är lugn, tålmodig, ansvarstagande, har humor och som vill satsa för att göra ett bra jobb! Du bör ha ett motiverande förhållningssätt och förmåga att ta initiativ till aktiviteter både i och utanför hemmet.

Tidigare erfarenhet av afasi eller att ha arbetat med personer som haft stroke är ett stort plus. Då mannen har svårigheter med att kommunicera är det viktigt att du som söker behärskar svenska språket väl.

Arbetstiderna är mellan 09:00-18:00 och 18:00-09:00 eller 09:00-09:00. Tjänsten är i förstahand en timanställning för att jobba extra vid behov där behovet kommer att öka under sommarmånaderna. För rätt person finns möjlighet att fortsätta gå på fast rad efter sommaren.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent med arbetsledaransvar till kvinna i Solna sökes

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Assistans för dig söker en engagerad personlig assistent med arbetsledaransvar till en kvinna i 62 årsåldern i Solna. Kvinnan bor ensam i en trerumslägenhet och är bland annat intresserad av att vara ute i naturen, göra utflykter, besöka museum med mera. Hon har en lungsjukdom och har syrgas dygnet runt och behöver hjälp och stöttning i sitt vardagliga liv.

Vi söker dig som är glad och positiv, lyhörd och initiativtagande samt kan jobba självständigt och driva det daglig arbetet framåt. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare ingår schemaläggning, upplärning av nyanställda, bemanning vid vakanser, planering av ledigheter, kontakt mellan kund och assistenter samt övriga administrativa uppgifter. Du behöver därför vara ansvarsfull, noggrann och flexibel. Du får gärna vara utåtriktad men det är också viktigt att du har en känsla för professionalitet och förstår att personlig assistans inte uteslutande handlar om vård för kunden utan om att möjliggöra för henne att kunna leva sitt liv. Hon behöver hjälp vid vardagliga ting vilket inkluderar bland annat träning, personlig vård och olika aktiviteter. Alla i hushållet förekommande sysslor ingår. Att äta ofta och rätt mat är viktigt på grund av hennes sjukdom, därför behöver du som söker också vara matintresserad och motiveras samt ha kunskap om hur du lagar bra mat i från grunden.

Ett stort plus är om du har erfarenhet eller kunskap om lungsjukdomar eller personer som använder syrgas. För att kunna jobba hos kvinnan behöver du ha gått omvårdnadsprogrammet eller liknande eller ha jobbat som personlig assistent tidigare. Det är också en doftfri arbetsplats så du måste vara rökfri och kan inte använda parfym när du jobbar. Det är viktig att du är en person med hög arbetsmoral och att du tycker om att ha mycket att göra oavsett tid på dygnet. Du behöver engagera dig i ditt arbete, vara prestigelös och lyhörd för kundens behov samt ha en positiv inställning till ditt arbete -du är en otroligt viktig person i kvinnans liv! Vidare behöver du vara en ärlig, medmänsklig, varm och generös person för att passa in i kvinnans hem och med dina kollegor.

Arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar och vi söker därför dig som är tillgänglig såväl morgon och dag som kväll och natt.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då ditt cv och personliga brev där du berättar om dig själv och varför du passar för tjänsten. Tillträde sker 1 april eller enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Timvikarier sökes till ung man i Hylte

Kommun: Hylte Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Assistans för Dig söker nu timvikarier till en ung man i Hyltebruk. Mannen behöver hjälp med hushållssysslor, hygien, aktivering och allmänt att få vardagen att fungera. När det finns tid tycker han om att bada, lyssna på musik och vara ute i naturen. Hos kunden är det dubbelbemanning större delen av dygnet runt så det är viktigt att du har lätt att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi.

Det är viktigt att du som söker är flexibel med tider och att du med kort varsel kan rycka in vid sjukdom och ledighet hos ordinarie assistenter, både under vardagar och helger. Ange i din ansökan hur just dina möjligheter ser ut till att arbeta extra hos oss, har du någon annan sysselsättning som du vill kombinera med, är du studerande osv. Det finns allra troligast möjlighet att arbeta mer under sommaren.

Större delen av arbetspasset arbetar du tillsammans med en kollega. Passen är förlagda under dag-och/ eller nattetid.

Du ska ha körkort.

Skriv ett CV och ett personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, varför du söker det här arbetet och vad du gjort tidigare.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarvikarier sökes

Kommun: Alvesta Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Arbetsuppgifter:
Som personlig assistent får du chansen att arbeta med det bästa och mest berikande som finns - att skapa trygghet, livsglädje och säkerhet för våra kunder! Du arbetar i kundens hem där du hjälper honom utifrån hans individuella behov. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt samt är lyhörd och flexibel inför kundens behov och önskemål. Detta eftersom personlig assistans syftar till att stärka kundens möjlighet att leva ett självständigt och oberoende liv.
I arbetet som personlig assistent stöttar och hjälper du kunden med allt i dennes vardag, så som den personliga omvårdnaden, hushållsarbete och diverse aktiviteter. Arbetet utförs enskilt och arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar med sovande jour på natten. Assistansen utförs veckans alla dagar och vi tillämpar ett rullande schema.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är flexibel, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du är social och tycker om att prata och lyssna, samtidigt som du har förmågan att motivera och inspirera din omsorgstagare.
Med anledning av kundens funktionsnedsättning är det viktigt att du som assistent behärskar svenska språket väl, både i tal och förståelse.

Erfarenhet:
Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande, men personkemi med kunden är styrande i rekryteringsprocessen.
Körkort och tillgång till bil är ett krav då kollektivtrafiken är bristande.
Hund finns i hemmet och du kan därför inte vara allergisk eller hundrädd. Du som söker är rökfri.


Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Tim och sommarvikarie sökes till 20-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Bollebygd Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-01

Assistans för dig söker nu en timvikarie till en 20-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov samt under sommaren.
Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Tim och sommarvikarie sökes till 20-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-01

Assistans för dig söker nu en timvikarie till en 20-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov samt under sommaren.
Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Tim och sommarvikarie sökes till 20-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-06-01

Assistans för dig söker nu en timvikarie till en 20-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov samt under sommaren.
Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Kväll och helgjobb som personlig assistent till kvinna i norrort.

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-06-06

Hon bor tillsammans med sin familj och arbetar deltid, delvis hemifrån. På fritiden gillar hon att vara aktiv och har intresse av träning, matlagning och att umgås med familjen.
På grund av en nervsjukdom behöver hon hjälp med förflyttningar, måltider och personlig omvårdnad.

Vi söker en positiv, trygg och följsam assistent som är engagerad i sitt arbete. Du ska se möjligheter och vara öppen för samarbete vilket är ömsesidigt med givande och tagande.
I dina arbetsuppgifter ingår det att hjälpa henne med det vardagliga i livet och vara behjälplig då behov finns. Det är ett plus om du gillar att laga mat och träning eftersom detta är en stor del i hennes vardag.
Du kommer att arbeta varierat på eftermiddagar, kvällar och helger med möjlighet att påverka dina arbetstider.

Det är meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av vård-och omsorgsarbete. Det förekommer bilkörning i arbetet och du som assistent behöver därför körkort.

Gör ansökan

Engagerad timvikarie sökes till femårig pojke utanför Överum

Kommun: Åtvidaberg Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-06-07

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en charmig femårig pojke utanför Överum. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov och inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska. Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor utanför Överum och det inte går att åka kollektivt till arbetsplatsen.

Tänk även på att utdrag från belastningsregistret behövs för tjänsten, begär därmed ut utdraget redan nu via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarie sökes till pojke på fem år!

Kommun: Västervik Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2019-06-08

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en charmig femårig pojke utanför Överum. Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov, eftersom han har en medfödd hjärnskada, och inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska.

Familjen bor på en gård så körkort och tillgång till egen bil är ett krav, det inte går att åka kollektivt till arbetsplatsen. De har även djur på gården, du behöver därför tåla djur.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Tänk även på att utdrag från belastningsregistret behövs för tjänsten, begär därmed ut utdraget redan nu via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extra jobb som personlig assistent

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2019-06-08

Vi söker en ansvarsfull assistent till en trevlig kvinna i 70-års åldern. Kvinnan bor i centrala Umeå och har assistans under dagtid och kvällar med beredskapstid på natten. På grund av beredskapstiden är det ett plus om du bor i närheten av centrala Umeå.

Vi söker dig som kan hoppa in extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda kl.7:00 - 16:00 eller kl.17:00 - 00:15 alla dagar i veckan. Vi ser gärna att du kan jobba extra både dagtid och kvällstid, under vardagar samt helger.

Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning med allt i sin vardag, såsom personlig omvårdnad, hushållssysslor och att göra ärenden. Kundens sjukdomstillstånd kräver en låg ljudnivå och vissa dagar bara enkla samtal.

Vi söker dig som har hög arbetsmoral och är van att sköta ett hushåll med allt vad det innebär. Du ska inte vara rädd för att jobba och ska varje dag visa engagemang för arbetet och för kunden. Det är ett stort plus om du har tagit hand om andra personer tidigare och är van personlig omvårdnad och även vårdyrket. Att behärska det svenska språket flytande i tal är ett krav. Vi söker endast kvinnliga assistenter.

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

5-åring kille söker assistent, ca 30 minuter från Valdemarsvik

Kommun: Valdemarsvik Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-07-23

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en charmig femårig pojke utanför Överum. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov, eftersom han har en medfödd hjärnskada. Han behöver hjälp med allt i sin vardag och att du som assistent blir pojkens förlängda armar och ben. Han har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska.

Familjen bor på en gård så körkort och tillgång till egen bil är ett krav, det går ingen kollektivtrafik till arbetsplatsen. De har även djur på gården, du behöver därför tåla djur.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.

Tänk även på att utdrag från belastningsregistret behövs för tjänsten, begär därmed ut utdraget redan nu via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan