headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 300 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Halmstad och Sundsvall. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter nya engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare.

Välkommen att söka en tjänst hos oss.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Arbeta vardagar 08-16 som personlig assistent åt ung man med autism.

Kommun: Gotland Ort: Gotlands län Sista ansökningsdag: 2017-06-27

Vi söker dig som vill ha ett spännande jobb där du arbetar tillsammans med en kollega. Du kommer under dagtid, mestadels få vara med kunden på daglig verksamhet och hjälpa honom att få vardagen att fungera bra.

Arbetet som personlig assistent innebär att du ska hjälpa en glad och energisk kille med autism och utvecklingsstörning i hans dagliga liv. Du möter kunden i hans hem i Ljugarn kl. 08:00 och kör honom i hans bil till Hajdes dagliga verksamhet. Du slutar sedan i kundens hem kl. 16:00 ca. Kunden börjar på daglig verksamhet i september och innan dess är tiderna mer flexibla och arbetet utförs då i kundens hem.

En stor del av arbetet handlar om att få kunden självständig och få honom att själv klara av olika uppgifter. Du behöver därför påminna och uppmuntra kunden om vad han ska göra härnäst. Arbetet kommer ibland att vara utmanande men också väldigt givande. Du som assistent behöver vara flexibel och tålmodig. Körkort är ett krav och du bör inte ha pälsdjursallergi då kunden har en hund samt rider ibland.

Kunden kommunicerar inte via tal men har en Ipad som han använder vid kommunikation. Att använda Ipaden som ett kommunikationsverktyg är något du kommer få lära dig. Kommunikationen i familjen sker på både engelska och svenska och det är ett krav att du åtminstone talar engelska. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan assistent och kund är viktigt.

Fungerar samarbetet mellan kund och assistent bra, finns goda möjligheter för en heltidstjänst. Du kommer att få tillgång till god handledning i ditt arbete.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till Kvinna i Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2017-06-28

Hej,

Nu söker jag extrapersonal. Jag söker flexibla assistenter som kan hoppa in vid eventuell sjukdom, ledigheter och vid behov. Skulle samarbetet fungera bra, finns möjligheter till förlängning efter sommaren.

Jag gillar att laga mat (gärna medelhavskost), lyssna på musik, lösa korsord, blomskötsel och annat som gör dagen rolig och jag uppskattar om du som söker delar några av dessa intressen.

Du som söker får gärna vara en kvinna i åldern 30+ som talar och skriver god svenska. Du måste kunna sköta en golvlyft då det sker regelbundna förflyttningar. En snäll katt finns i hushållet, så du bör inte vara rädd eller allergisk. Även hundar kommer på besök så du bör inte heller vara hundrädd. Du måste vara ansvarsfull, ärlig, idérik och ett stöd i vardagen. Det är ett plus i kanten om du som söker har tidigare erfarenhet av yrket, men det viktigaste är att vi kommer bra överens.

Du bör bo i Enköping eller i närområdet så du snabbt kan ta dig hit.

Skicka med foto i din ansökan samt ditt CV. Rekryteringen sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till man i centrala Västerås

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Assistans för dig söker personliga assistenter som är intresserade av att arbeta extra vid behov till en man i 50-årsåldern. Mannen bor i en lägenhet i centrala Västerås. Han är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport. Han gillar också att vara ute och röra på sig, se på film och titta på döttrarnas aktiviteter. Mannen har haft en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, daglig träning och hjälp att kommunicera. I övrigt behöver han hjälp och stöd med det mesta i sin dagliga livsföring. Mannen har assistans dygnet runt med 7,5 timmar väntetid/jour på natten.

Vi söker dig som är driven, har humor, är positiv och ansvarstagande. Du bör ha ett motiverande förhållningssätt och förmåga att ta initiativ till aktiviteter både i och utanför hemmet. Personkemin är viktig och att du ser det som en utmaning att kommunicera och hjälpa mannen till en meningsfull vardag. Det är meriterande om du tidigare arbetat med personer som haft stroke och om du har körkort och bil.

Vi ser framemot din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarie sökes till kvinna på Tjörn

Kommun: Tjörn Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen kvinna som bor med sin make i en handikappanpassad lägenhet på Höviksnäs.

Kvinnan har epilepsi som grundsjukdom samt följdkomplikationer av en stroke. Som personlig assistent kommer du att vara kvinnan behjälplig med bland annat handräckning, hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien.

Kvinnan har ett stort intresse för matlagning och att spela sällskapsspel.

Vi söker dig som är glad, positiv och lyhörd med ett sinne för humor. Då vissa kognitiva funktioner påverkades av stroken är det viktigt att du är en lugn person som stöttar kvinnan i olika moment i hennes vardag.

Du blir anställd som timvikarie och arbetar när behov uppstår, ibland med kortare eller längre varsel vid exempelvis semestrar. Det är därför önskvärt att du är en flexibel person. Arbetspassen är vanligtvis förlagda mellan ca 10.00-18.00 eller 18.00 till 22.00 och arbete förekommer både på vardagar och helger. Tjänsten går bra att kombinera med annan sysselsättning.

(Då kunden har katt är det en fördel om du ej har allergi).

Urval sker löpande med tillträde till tjänst efter överenskommelse. Skicka ditt cv och personliga brev där du beskriver vem du är och varför du passar till denna tjänst.

Gör ansökan

Timvikarie sökes till en man boende i centrala Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en man i 70 års ålder som bor i centrala Göteborg.

Mannen är rullstolsburen på grund av förlamning från midjan och neråt. Som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, förflyttningar och matlagning till allehanda hushållssysslor. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att ta en promenad eller fika ibland. Det är viktigt att du är social och sällskaplig som person.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför din roll som assistent. Hjälpmedel vid förflyttningar finns i hemmet.

Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten. Arbetstiderna är främst förlagda mellan 08.00-16.00 samt 08.00-20.00, men kan variera utefter kundens behov. Schemat läggs månadsvis i samråd med arbetsledare.

Vi söker nu en personlig assistent som kan arbeta extra under vardagar och helger samt lite mer under sommaren (främst v 29–32). Vi ser gärna att du har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Kunden har två katter så det är viktigt att du ej har pälsdjursallergi. Kunden önskar att du som anställs är icke-rökare.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistans för dig söker personlig assistent till man i Farsta

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man som bor i Farsta. Mannen är i behov av två personliga assistenter dygnet runt till följd av sin funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kunden med personlig hygien, avancerad medicinering via PEG, sondmatning via PEG, träning, rehabilitering och städning samt hushållsarbete.

Vi söker en person som:
- Har erfarenhet inom omsorg sedan tidigare, gärna som personlig assistent.
- Gillar att samarbeta.
- Är noggrann.
- Kan arbeta i skift då arbetet innebär arbetspass dagtid, kvällstid samt vaken natt.
- Är rökfri.
- Vårdutbildning är meriterande, både som vårdare och/eller undersköterska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till man i centrala Västerås

Kommun: Västerås Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Assistans för dig söker personliga assistenter som är intresserade av att arbeta extra vid behov till en man i 50-årsåldern. Mannen bor i en lägenhet i centrala Västerås. Han är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport. Han gillar också att vara ute och röra på sig, se på film och titta på döttrarnas aktiviteter. Mannen har haft en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, daglig träning och hjälp att kommunicera. I övrigt behöver han hjälp och stöd med det mesta i sin dagliga livsföring. Mannen har assistans dygnet runt med 7,5 timmar väntetid/jour på natten.

Vi söker dig som är driven, har humor, är positiv och ansvarstagande. Du bör ha ett motiverande förhållningssätt och förmåga att ta initiativ till aktiviteter både i och utanför hemmet. Personkemin är viktig och att du ser det som en utmaning att kommunicera och hjälpa mannen till en meningsfull vardag. Det är meriterande om du tidigare arbetat med personer som haft stroke och om du har körkort och bil.

Vi ser framemot din ansökan!

Gör ansökan

Vill du bli en del av ett härligt team? Personlig assistent på ca 80% sökes

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en man i 55-års ålder, som bor i centrala Göteborg.

Mannen är rullstolsburen till följd av en medfödd CP-skada och som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, sondmatning och förflyttningar, till allehanda hushållssysslor. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att vara ute bland folk, fika och göra små utflykter ibland.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten (5 h) och arbetspassen är förlagda till 25-timmarspass.

Vi söker nu en personlig assistent på ca 80% på fast schemarad. Tillträde sker i början på september, men vi ser gärna att du finns tillgänglig under sommaren för introduktionspass, läkemedelsutbildning och delegering. Det är även önskvärt du har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel, om behovet uppstår i i sommar.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes för extraarbete

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Assistans för dig söker dig som vill arbeta extra som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en man i 55-års ålder, som bor i centrala Göteborg.

Mannen är rullstolsburen till följd av en medfödd CP-skada och som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, sondmatning och förflyttningar, till allehanda hushållssysslor. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att vara ute bland folk, fika och göra små utflykter ibland. Mannen saknar tal och kommunicerar därför med kroppsspråk och gester, samt hjälpmedel.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

Vi söker er som vill arbeta extra under sommarperioden samt vid behov. Det är önskvärt att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel om behovet skulle uppstå. Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten (5 h). Arbetspassen är förlagda till 25-timmarspass. Möjlighet till förlängning under hösten finns.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i centrala Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Assistans för dig söker nu personliga assistenter som vill arbeta under sommaren hos en störtskön kvinna i 40-årsåldern. Kvinnan har bland annat smärtsyndrom med överrörlighet, delvis förlamning och talsvårigheter men det hindrar henne inte ifrån att ha en stor personlighet, enorm empati och uppfriskande humor! Kvinnan behöver hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring. Arbetet är förlagt till dag- och kvällstid, vardagar samt helger.

Som person bör du vara försiktig, noggrann, lyhörd, kunna ta eget ansvar, lugn, ha glimten i ögat och vilja bidra till ett bra arbetsklimat. Du får alla instruktioner av henne själv och måste därför vara bra på att lyssna och förstå svenska. Det är viktigt att du inte är en ivrig och rastlös person, då hanteringen av henne måste ske systematiskt och kontrollerat. Du får däremot ha skinn på näsan, högt i tak och vara en frisk fläkt! Gillar du musik, hälsa och träning och/eller har du en kreativ ådra och gillar att sy eller arbeta med annat hantverk är det ett stort plus.

Vi söker både dig som vill arbeta extra vid behov och dig som vill arbeta ca 75% på en fast rad.

Du behöver inte ha erfarenhet som personlig assistent men det är ett plus om du har det. Det viktigaste är att du har ett intresse av att arbeta med människor. Du är här garanterad en händelserik och spännande arbetsplats!

Har du svarat på denna annons tidigare och fortfarande är intresserad, skriv igen.

Vi ser framemot att höra från dig!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till Klavreström/Norrhult från 1 augusti!

Kommun: Uppvidinge Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Assistans för dig söker för kunds räkning en personlig assistent till en kvinna i sina bästa år med Multipel Skleros.

Tjänst nr 1 är på drygt 75% och arbetspassen är förlagda på dagtid måndag-fredag, även helg kan förekomma. Till tjänsten ingår även ett arbetsledaransvar som bland annat innebär ett ansvar vid frånvaroplanering (tillsammans med närmsta chef).

Tjänst nr 2 är en timvikarietjänst. Arbetspassen är förlagda dagtid måndag-söndag. Det är fördelaktigt om du har möjlighet att hoppa in med kort varsel vid sjukdom, perfekt för den studerande!

Som assistent hjälper du kunden med dennes vardag. Kunden är bland annat intresserad av att måla, sköta om sina växter och laga mat – så har du gröna fingrar, trivs i köket och har glimten i ögat är detta jobbet för dig!

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare.

Ett stort plus är om du har erfarenhet från vård- och omsorgsarbete sedan tidigare, men det är inget krav! Stor vikt läggs vid personlighet.
Körkort och tillgång till bil är ett krav. Ej rökare.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande. Ange på din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.

Gör ansökan

Assistent sökes till 70-årig man i Trosa under dagtid 75%

Kommun: Södertälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Har du hög arbetsmoral samtidigt som du är positiv, nyfiken och socialt lagd? Assistans för dig söker nu en personlig assistent på cirka 75% till 70-årig man i Trosa.

Arbetstiden är förlagd mellan kl. 08.30-18.30. Vi uppskattar att du kommer arbeta cirka tre dagar i veckan. Därtill förväntas du ställa upp extra då och då vid semestrar, sjukdom m.m.

Erfarenhet av yrket kan för rätt person vara meriterande, men viktigast av allt är ett stort intresse och att personkemin mellan dig och mannen stämmer. Du måste tåla hund/pälsdjur och vara rökfri.

Vi önskar en snabb rekrytering samt att du som söker kan börja arbeta omgående alternativt efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistent sökes varannan helg till man på Södermalm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-02

Vi söker en personlig assistent till en man i 60-årsåldern på Södermalm. Som assistent bör du kunna läsa av människor, vara stöttande och kunna föreslå lämpliga aktiviteter. Du ska kunna ta initiativ, men också vara lugn när det behövs. Vi söker dig som vill ge det lilla extra.

Arbetsuppgifterna innefattar stöd i det dagliga livet, hjälp med hygien och matlagning. Kunden tycker om att se på tv, titta på film samt att få komma ut på promenader. Han är även intresserad av healing, andlighet och utomjordingar.

Arbetstiderna är förlagda på fredag kl. 18.00-18.00 (dygnspass) samt söndag 18.00-08.00 under jämna veckor. Väntetid under natten mellan kl. 00.30-06.30. Viktigt att du utöver ditt fasta schema kan hoppa in extra vid behov.

Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande men inte ett krav. Vi ser gärna att du som söker är icke rökare samt husdjursfri.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Personlig assistent i Skellefteå!

Kommun: Skellefteå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2017-07-02

Assistans för dig söker nu personliga assistenter som vill arbeta hos en av våra kunder boende i Skellefteå.

Kunden är en rullstolsburen man i 60-årsåldern som behöver hjälp och stöd med det mesta i sin vardag. Som assistent hjälper du till med allt från vanligt förekommande hushållssysslor som matlagning och städning till personlig hygien, förflyttningar och handräckning. Du följer också med kunden på ärenden utanför hemmet. Resor med kunden kan förekomma i tjänsten.

Har du tidigare erfarenhet från vården eller från arbete som personlig assistent är detta meriterande, men inte ett krav, personkemin med kunden samt lämplighet för tjänsten är det som är avgörande. Det är också en stor fördel om du har körkort. Du som person bör vara flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande.

Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällar, helger och nätter. Under natten är det jourtid, vilket innebär att du sover på arbetsplatsen och finns till hands vid behov.
Vi ser gärna manliga sökanden och du som söker bör vara rökfri.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

7-årig tjej med glatt humör söker ny assistent

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2017-07-03

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker nu personlig assistent för deltidstjänst (90%) för tjänstgöring i huvudsak dagtid. Uppdraget är hos en glad 7-årig tjej med en muskelsjukdom som bor precis utanför Malmö. Hon är beviljad vaken assistans dygnet runt och arbetspassen är förlagda kl. 7.30-19.30 respektive kl. 19.30-7.30. I uppdraget hjälper du tjejen med all personlig omsorg, förflyttningar, aktiviteter, är med i skolan samt aktivitet och lek hemma. Användning av sond-knapp, inhalator, slem-sug och andningshjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som är lugn och trygg samt har förmåga att ta egna initiativ och beslut eftersom att det är ett ensamarbete. Du är rökfri samt har körkort. Nödvändigt att ha egen bil för att kunna ta sig till och från arbetet. Vid behov av bilkörning i tjänsten används familjens bil som är anpassad utifrån tjejens behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, meriterande om du har erfarenhet av att ha tagit hand om någon med funktionsnedsättning.

Tillträde till tjänsten 170707 efter introduktion och bredvidgång.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Då anställningen avser uppdrag hos barnkund krävs enligt lag att du uppvisar utdrag ur Polisens brotts- och misstankeregister. Beställ utdraget nu så du kan uppvisa detta direkt vid ett ev. anställningserbjudande: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-medfunktionsnedsattning/ .

Rekrytering kommer att ske fortlöpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarie sökes till kvinna i Bjärred!

Kommun: Lomma Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2017-07-03

Assistans för dig söker nu dig som vill jobba som personlig assistent till en kvinna i Bjärred. Kvinnan har assistans dygnet runt och som assistent är du henne behjälplig med allt ifrån förflyttningar och personlig hygien till att hjälpa henne ta hand om sitt hem och ta sig ut för ärenden.

Du blir en del av en väl inarbetad arbetsgrupp som kvinnan trivs mycket bra med. I din roll som timvikarie ställer du företrädesvis upp vid oplanerad frånvaro så som sjukdom och VAB men du kommer även erbjudas arbete vid planerad frånvaro så som semester hos ordinarie assistenter. Gör du ett bra jobb är chansen stor att du erbjuds en schemalagd tjänst om en sådan blir ledig. I och med att du jobbar som timvikarie kan din inkomst komma att variera mycket från månad till månad. Tjänsten passar därmed bra för dig som exempelvis studerar eller har en mindre tjänst på annat håll.

Kvinnan har till största del aktiv assistans dygnet runt och vi ser helst att du som söker kan jobba både dag, kväll och natt. Under dagen är det till största del dubbelassistans och du har då alltid en kollega till hjälp.

Kvinnan bor med närhet till kollektivtrafik och det är lätt att ta sig hem till henne från både Malmö och Lund.

Söker du jobb som personlig assistent i ett trevligt uppdrag där du har chansen att göra stor skillnad för en annan person är det här tjänsten för dig. Du blir anställd hos en engagerad arbetsgivare och du är alltid välkommen att kontakta din kund- och personalansvarig för frågor. I rekryteringen gör vi ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Vänta därmed inte med att skicka in din ansökan utan ansök snarast möjligt.

Tillträde 1 juli eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till Härnösand

Kommun: Härnösand Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2017-07-06

Vi söker en personlig assistent som kan arbeta extra vid behov hos en kvinna i Härnösand. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och kvällar alla dagar i veckan. Du arbetar inte efter ett rullande schema utan blir inbokad vid ordinarie personals frånvaro.
Du får gärna ha erfarenhet av arbete i omvårdnadssektorn.
Arbetet är ett timvikariat där du först får prova arbetet under några arbetspass, det finns sedan chans till fler timmar om allt fungerar bra mellan dig och vår kund.

Skicka din ansökan till oss med ett CV och ett brev där du presenterar dig själv och varför du söker den här tjänsten.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du ha ett givande jobb som personlig assistent i Malmö?

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2017-07-06

Assistans för dig söker nu dig som vill jobba som personlig assistent till en man inne i centrala Malmö. Mannen har, till följd av en stroke, personlig assistans dygnet runt och behöver hjälp med allt från personlig hygien, mat och hushållssysslor till att komma ut i friska luften.

Arbetspassen är uppdelade i tre pass per dygn. Du kan komma att jobba både dag, kväll och natt enligt ett rullande schema. Under natten är det jour. I och med att mannen bor centralt i Malmö är kommunikationsmöjligheterna goda för dig som använder kollektivtrafik.

Vi ser helst att du som söker är rökfri alternativt låter bli att röka i nära anslutning till arbetspassen. Vi söker dig som vill jobba mellan 50 % - 80 % på rullande schema samt dig som vill jobba som timvikarie och täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro. För dig som är pälsallergiker är det viktigt att veta att det ibland vistas en hund hemma hos mannen.

Mannen bor i en rymlig lägenhet med relevanta hjälpmedel vilket möjliggör en god arbetsmiljö för dig. Du blir en del av en engagerad arbetsgrupp och har en dedikerad kund-och personalanvarig att vända dig till med frågor.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Viktigt att veta är att vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista datum för annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till Gimo

Kommun: Östhammar Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2017-07-06

Assistans för dig söker nu personal till en aktiv kille i Gimo som tycker om att vara ute, åka motorcykel, åka skidor, och lyssna på musik. Killen kommunicerar med kroppsspråk, Ipad och tecken då han har autism och ingen verbal kommunikation.

Som assistent är du honom behjälplig i alla vardagsmoment som ex. sköta om hemmet, matlagning, personlig omvårdnad och aktiviteter. Ni är alltid två som arbetar dygnspass, där både aktiv natt och väntetid (jourtid) förkommer.

Vi söker dig som är trygg, lyhörd, flexibel som har ett gediget intresse för personer med autism. Då det finns husdjur är det viktigt att du tål pälsdjur och inte är rädd för hundar eller katter. Helst ska du vara rökfri och ha körkort. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig.

Du kommer att bli anställd som timvikarie men arbeta många pass from den 21 augusti och framåt. Din anställning kommer med stor sannolikhet övergå till en visstidsanställning på sikt.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Charmig och pigg 6-årig kille söker personliga assistenter

Kommun: Kristianstad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2017-07-07

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker nu personliga assistenter till ett nytt uppdrag norr om Kristianstad med tillträde omgående. Kunden är en pigg och glad 6-åring som följd av CP-skada och utvecklingsstörning har behov av stöd och hjälp i sin vardag med bl.a. förflyttningar, personlig omsorg, leka, träna och göra roliga saker på sin fritid. Han använder rullstol och har även andra hjälpmedel för att underlätta vardagen. Visst behov av hjälp med kommunikation föreligger också. Killen bor tillsammans med sin familj utanför Kristianstad. Möjlighet finns att ta sig hit med buss men bil underlättar.

Du som assistent har god förmåga att kommunicera på svenska, är rökfri och har positiv inställning och vilja att leka och stimulera kunden. Du är driven och arbetar med positiv framåtanda. Personkemin mellan dig och kunden samt kundens familj är av stor betydelse.

Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbete men inte något krav. Rekrytering kommer att ske fortlöpande så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Då anställningen avser uppdrag hos barnkund krävs enligt lag att du uppvisar utdrag ur Polisens brotts- och misstankeregister. Beställ utdraget nu så du kan uppvisa detta direkt vid ett ev. anställningserbjudande: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-medfunktionsnedsattning/

Gör ansökan

Sommarvikariat som personlig assistent sökes till en kvinna i Skillinge

Kommun: Simrishamn Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2017-07-07

Assistans för dig söker sommarvikarier omgående till en kvinna i Skillinge. Tjänsten är förlagd dagtid under vardag och helg, enstaka kvällar kan förekomma. Som sommarvikarie ska du därför ha möjlighet att arbeta dagtid, kväll och helg.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande. Du ska helst vara rökfri.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du kvinnan utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, promenader och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben.

Om du inte bor i eller i närheten av Skillinge krävs körkort och tillgång till bil, då kommunikationsmöjligheterna är begränsade.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till 5-årig kille

Kommun: Botkyrka Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-07

Om Du vill ha ett arbete där du behöver vara initiativtagande, aktiv och positiv så kan detta vara arbetet för Dig!

Assistans för dig söker en personlig assistent för ett uppdrag i Tumba åt en 5-årig kille med Downs Syndrom. Pojken är aktiv och har mycket energi så det gäller att Du har mycket energi och kan hantera hög fart. Killen har inget verbalt språk och kommunicerar istället med tecken och bilder samt handgripligt genom att visa vad han vill.

Arbetstiderna är förlagda på eftermiddagen och passet börjar med att Du hämtar killen från förskolan kl. 14:30 och sedan aktiverar killen fram till 18:00. Detta jobb passar bra för Dig som vill arbeta extra.

Det är viktigt att Du är ansvarsfull och lyhörd för pojkens behov. Du behöver också kunna sätta gränser vid behov. Förhoppningsvis är Du intresserad av att få pojken att bli mer självständig och tycker att det är roligt att träna honom i vardagsmoment. Det är meriterande om du har erfarenhet av teckenkommunikation, men det är inte ett krav. Körkort och tillgång till egen bil är också ett plus, men inget krav. Viktigast är din personlighet och hur du fungerar ihop med pojken.

Då pojken är minderårig krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret innan du blir anställd. Beställ gärna detta redan när du skickar in din ansökan då det kan dröja upp till två veckor innan utdraget är dig tillhanda. För snabbast möjliga handläggning tar du en bild av den ifyllda blanketten och mejlar till: registerutdrag@polisen.se
Blanketten finner du på polisens hemsida: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 17 årig tjej i Åkersberga

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-07

Assistans för dig söker nu en duktig assistent till en 17-årig tjej som bor längs med Österskärslinjen i Åkersberga.
Kunden har Dravets syndrom vilket medför autismliknande tillstånd, utvecklingsstörning, tal- och språkstörning samt svårbehandlad epilepsi. På vardagar går kunden i skolan och varannan helg är hon på korttidsboende.

Kundens familj har både katt och hund så du som söker bör inte vara allergisk eller rädd. Aktiviteter som kunden tycker om är bland annat att gå på museum, teater, bio, bada, bowla eller bara titta på TV eller Ipad. Kunden går på en teaterkurs, en gång i veckan.

Kunden önskar gärna kvinnliga assistenter, helst med lite erfarenhet. Just nu söker vi dagpersonal som ska vara med kunden under skoltid någon eller några dagar i veckan. Du ska även ha möjlighet att arbeta några enstaka kvällspass och ibland något helgpass.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd under skoltid, med kommunikation, personlig hygien, aktiviteter samt under resor till och från skolan. Kunden har ett stort tillsynsbehov på grund sina funktionshinder, och vad det gäller epilepsin får hon grand mal-anfall vilket du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som kan ta egna initiativ och aktivera kunden på ett utvecklande sätt. Det är viktigt att kunna läsa av när det ska tas initiativ eller inte. Då kunden bor hemma bör du som söker kunna anpassa dig till olika situationer och respektera övriga medlemmar i kundens familj. Andra egenskaper som kunden värderar är empati och lyhördhet. Att du som söker är rökfri är ett krav.

Erfarenhet av personlig assistans, utvecklingsstörning, autism, epilepsi, stödtecken och ABC- första hjälpen är stark meriterande, men personlig lämplighet är det viktigaste. Är du intresserad av ett utvecklande jobb där en bra insats kan göra stor skillnad för kunden? Då är du välkommen med din ansökan.

För att du ska få påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur Polisens belastningsregister då du kommer att arbeta med minderårig. Skicka gärna efter detta redan när du skickar in din ansökan då det kan dröja ett par veckor innan utdraget är dig tillhanda. Du finner ansökan på Polisens hemsida.

Gör ansökan

Assistent till 17 årig tjej i Åkersberga

Kommun: Österåker Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-07

Assistans för dig söker nu en duktig assistent till en 17-årig tjej som bor längs med Österskärslinjen i Åkersberga.
Kunden har Dravets syndrom vilket medför autismliknande tillstånd, utvecklingsstörning, tal- och språkstörning samt svårbehandlad epilepsi. På vardagar går kunden i skolan och varannan helg är hon på korttidsboende.

Kundens familj har både katt och hund så du som söker bör inte vara allergisk eller rädd. Aktiviteter som kunden tycker om är bland annat att gå på museum, teater, bio, bada, bowla eller bara titta på TV eller Ipad. Kunden går på en teaterkurs, en gång i veckan.

Kunden önskar gärna kvinnliga assistenter, helst med lite erfarenhet. Just nu söker vi dagpersonal som ska vara med kunden under skoltid någon eller några dagar i veckan. Du ska även ha möjlighet att arbeta några enstaka kvällspass och ibland något helgpass.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd under skoltid, med kommunikation, personlig hygien, aktiviteter samt under resor till och från skolan. Kunden har ett stort tillsynsbehov på grund sina funktionshinder, och vad det gäller epilepsin får hon grand mal-anfall vilket du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som kan ta egna initiativ och aktivera kunden på ett utvecklande sätt. Det är viktigt att kunna läsa av när det ska tas initiativ eller inte. Då kunden bor hemma bör du som söker kunna anpassa dig till olika situationer och respektera övriga medlemmar i kundens familj. Andra egenskaper som kunden värderar är empati och lyhördhet. Att du som söker är rökfri är ett krav.

Erfarenhet av personlig assistans, utvecklingsstörning, autism, epilepsi, stödtecken och ABC- första hjälpen är stark meriterande, men personlig lämplighet är det viktigaste. Är du intresserad av ett utvecklande jobb där en bra insats kan göra stor skillnad för kunden? Då är du välkommen med din ansökan.

För att du ska få påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur Polisens belastningsregister då du kommer att arbeta med minderårig. Skicka gärna efter detta redan när du skickar in din ansökan då det kan dröja ett par veckor innan utdraget är dig tillhanda. Du finner ansökan på Polisens hemsida.

Gör ansökan

Assistent till 17 årig tjej i Åkersberga

Kommun: Täby Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-07

Assistans för dig söker nu en duktig assistent till en 17-årig tjej som bor längs med Österskärslinjen i Åkersberga.
Kunden har Dravets syndrom vilket medför autismliknande tillstånd, utvecklingsstörning, tal- och språkstörning samt svårbehandlad epilepsi. På vardagar går kunden i skolan och varannan helg är hon på korttidsboende.

Kundens familj har både katt och hund så du som söker bör inte vara allergisk eller rädd. Aktiviteter som kunden tycker om är bland annat att gå på museum, teater, bio, bada, bowla eller bara titta på TV eller Ipad. Kunden går på en teaterkurs, en gång i veckan.

Kunden önskar gärna kvinnliga assistenter, helst med lite erfarenhet. Just nu söker vi dagpersonal som ska vara med kunden under skoltid någon eller några dagar i veckan. Du ska även ha möjlighet att arbeta några enstaka kvällspass och ibland något helgpass.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd under skoltid, med kommunikation, personlig hygien, aktiviteter samt under resor till och från skolan. Kunden har ett stort tillsynsbehov på grund sina funktionshinder, och vad det gäller epilepsin får hon grand mal-anfall vilket du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som kan ta egna initiativ och aktivera kunden på ett utvecklande sätt. Det är viktigt att kunna läsa av när det ska tas initiativ eller inte. Då kunden bor hemma bör du som söker kunna anpassa dig till olika situationer och respektera övriga medlemmar i kundens familj. Andra egenskaper som kunden värderar är empati och lyhördhet. Att du som söker är rökfri är ett krav.

Erfarenhet av personlig assistans, utvecklingsstörning, autism, epilepsi, stödtecken och ABC- första hjälpen är stark meriterande, men personlig lämplighet är det viktigaste. Är du intresserad av ett utvecklande jobb där en bra insats kan göra stor skillnad för kunden? Då är du välkommen med din ansökan.

För att du ska få påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur Polisens belastningsregister då du kommer att arbeta med minderårig. Skicka gärna efter detta redan när du skickar in din ansökan då det kan dröja ett par veckor innan utdraget är dig tillhanda. Du finner ansökan på Polisens hemsida.

Gör ansökan

Personliga assistenter till kvinna i Umeå!

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2017-07-07

Vi söker personliga assistenter till en av våra kunder i Umeå. Arbetstiderna är förlagda till dygnspass med jourtid på natten, både vardagar och helger.

Vår kund är en kvinna med intressen för sång, musik och smink och vi söker dig som vill följa vår kund i hennes vardag, både i och utanför kundens hem. Arbetet är förlagt till den plats som kunden befinner sig på, och består bland annat av att hjälpa vår kund med hushållssysslor såsom tvätt, städ och matlagning, samt personlig omvårdnad. Du följer också med då vår kund utför olika ärenden och du kör då kundens bil, B körkort är därför ett krav.

Vi söker dig som är kvinna i åldern 25-32 år, och som har känslan och viljan att underlätta en annan persons vardag. Vi vill att du är en lugn, trygg och harmonisk person. Att tala svenska flytande är ett krav. Tidigare erfarenhet av yrket är ett plus, men inget krav då det viktigaste är att du är rätt person och att du har ett öppet sinne. Hur er tid blir beror på vad ni gör den till.

Vi vill att du är tobaksfri och kan uppvisa goda referenser från tidigare arbetsplatser.
Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut.
Din arbetsplats är någon annans hem- någon annans liv. Självklart passar det inte alla och vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stolen med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker.
Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor.

Vill du inleda en resa som personlig assistent hos oss? Skicka din ansökan som innehåller ett personligt brev och ett CV, skicka gärna med en bild på dig själv.
Då vi rekryterar löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Aktiv och prestigelös personlig assistent

Kommun: Karlsborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-07-09

Vi söker en personlig assistent till en man i 40-årsåldern i Karlsborg som är rullstolsburen och har assistans dygnet runt. Dina arbetsuppgifter innebär att bistå kunden i hemmet samt hjälpa till vid olika aktiviteter. Att se till kundens hälsa och välmående är din främsta arbetsuppgift, därför läggs yttersta vikt vid personkemi.

Du som söker ska vara ödmjuk och trygg i dig själv. Du har nära till skratt och bjuder gärna på dig själv. Du trivs med att hjälpa andra och du har ett rakt, enkelt och effektivt sätt. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Det är en fördel om du som söker har erfarenhet av att arbeta inom omsorg och du får gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta varierad arbetstid på ett rullande schema. Arbetstiden kan variera mellan deltid och upp till nästan heltid. Då kunden har assistans dygnet runt kommer arbetstiden att vara förlagd under såväl dag, kväll som natt. Vid nattjobb är en kort del av natten så kallad jour/väntetid. Körkort och bil är ett måste för att ta sig till och från arbetet.

Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka din ansökan nu. Urval görs löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent till sportintresserad man i Eskilstuna

Kommun: Eskilstuna Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2017-07-09

Assistans för Dig söker personlig assistent till en sportintresserad man i Eskilstuna.

Han är en glad person som gärna går på sportevenemang. Till följd av CP-skada har han nedsatt motorik och inget tal. Istället har han ett tangentbord och mimik som han använder sig av för att kommunicera. Mannen i behov av hjälp i sitt vardagliga liv med personlig hygien, på- och avklädning, aktiviteter och förflyttningar. Du som assistent fungerar som hans armar och ben och du kommer även vara honom behjälplig med att sköta hemmet med exempelvis städning, tvätt, matlagning, inhandling och vara med under hans arbetsdagar.

Vi söker dig som är positiv, omvårdande, tålmodig och som gärna tar initiativ. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personkemin då samspelet mellan honom och dig är mycket viktig. Körkort är ett krav.

Vi söker dig som kan arbeta upp mot heltid och erbjuder ett utmanande uppdrag men med en god löneutveckling. Arbetstiderna är varierande mellan dag, kväll, natt och helg.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in en ansökan! Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du jobba extra som personlig assistent i sommar?

Kommun: Ludvika Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2017-07-09

Vi behöver komplettera en av våra assistentgrupper i Ludvika med duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter.

Arbetet som personlig assistent kräver ofta att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans men det är inte ett måste. För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov.

Du som är intresserad av att jobba extra hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet. Kanske har du redan ett sommarjobb men vill arbeta lite mer? Skriv noga i din ansökan hur din tillgänglighet ser ut! Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

Personliga assistenter till kvinna i Kramfors

Kommun: Kramfors Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2017-07-10

Vi söker kvinnliga personliga assistenter till en av våra kunder som bor centralt i Kramfors. Vår kund är en kvinna i 30 års åldern som har assistans under dagtid och kvällar, alla dagar i veckan. Vi har lediga tjänster på 50% och 75% med tillträde så fort vi hittat rätt kandidater.
Du som söker tjänsten ska vara empatisk och tycka om att hjälpa andra. Du ska tycka om att arbeta efter givna rutiner i en lugn arbetsmiljö.
Vår kund har MS och är på grund av den rullstolsburen. Ditt arbete går ut på att hjälpa vår kund i sin vardag med allt vad det innebär. Ditt arbete är förlagt till den plats som kunden befinner sig på, vilket kan vara både i och utanför kundens hem.
Det finns en hund i kundens hem så det är viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur, och att du tycker om att ta promenader i alla väder. Vår kund uppskattar en lugn vardag, promenader i skogen, djur och natur.
På arbetsplatsen uppskattas en rak och ärlig kommunikation där kund och assistenter kan kommunicera och diskutera. Vi söker dig som är ärlig, flexibel och kan ta egna initiativ på arbetet. Du ska vara villig att anpassa dig till varje situation och villig att lära dig nya saker.

God fysik är ett krav då tunga lyft är inblandat i arbetet genom sjukgymnastik. Vi vill också att du inte röker.
Tjänsterna finns på ett 6 veckors rullande schema. 75% tjänsten innehåller per vecka två vardagar och var tredje helg, 50% tjänsten innehåller 1 vardag och var tredje helg.
Välkommen att skicka din ansökan till oss som innehåller ett CV och ett personligt brev, där du beskriver dig själv och ger en motivering till varför du skulle passa bra i rollen som personlig assistent hos vår kund.
Vi kallar till intervju löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Assistent sökes till 70-årig man i Trosa under dagtid 75%.

Kommun: Trosa Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2017-07-12

Har du hög arbetsmoral samtidigt som du är positiv, nyfiken och socialt lagd? Assistans för dig söker nu en personlig assistent på cirka 75% till 70-årig man i Trosa.

Arbetstiden är förlagd mellan kl. 08.30-18.30. Vi uppskattar att du kommer arbeta cirka tre dagar i veckan. Därtill förväntas du ställa upp extra då och då vid semestrar, sjukdom m.m.

Erfarenhet av yrket kan för rätt person vara meriterande, men viktigast av allt är ett stort intresse och att personkemin mellan dig och mannen stämmer. Du måste tåla hund/pälsdjur och vara rökfri.

Vi önskar en snabb rekrytering samt att du som söker kan börja arbeta omgående alternativt efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistent sökes till man på Södermalm 20h/v från den 1 augusti.

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-12

Vi söker en personlig assistent till en man i 60-års åldern på Södermalm. Som assistent bör du kunna läsa av människor, vara stöttande och kunna föreslå lämpliga aktiviteter. Du ska kunna ta initiativ, men också vara lugn när det behövs. Vi söker dig som vill ge det lilla extra.

Arbetsuppgifterna innefattar stöd i det dagliga livet, hjälp med hygien och matlagning. Kunden tycker om att se på tv, titta på film samt att få komma ut på promenader. Han är även intresserad av healing, andlighet och utomjordingar.

Arbetstiderna är förlagda mellan kl. 08.00-18.00 och 18.00-08.00. Väntetid under natten mellan kl. 00.30-06.30. Du kommer arbeta både dag- och nattpass, vi uppskattar att du kommer arbeta cirka 20 timmar per vecka. Viktigt att du utöver ditt fasta schema kan hoppa in extra vid behov.

Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande men inte ett krav. Vi ser gärna att du som söker är icke rökare samt husdjursfri.

Tillträde sker 1 augusti eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Aktiv och initiativtagande personlig assistent sökes till man i Ystad

Kommun: Ystad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2017-07-13

Assistans för Dig söker personlig assistent till en 66-årig man i Ystad. Mannen bor tillsammans med sambon och har till följd av hjärnskada behov av hjälp främst i form av motivering, vägledning och hjälp att ta initiativ till olika moment och aktiviteter. Som assistent har du också till uppgift att vara mannen behjälplig att utföra olika sysslor i hemmet. Till följd av hjärnskadan behöver mannen lugnt tempo, klarar inte av stressade situationer. Du som assistent har bra tålamod och förmåga att behålla lugnet.

I hemmet finns även en större hund varvid hundvana är en förutsättning för anställningen. Du som assistent är den som håller hunden vid promenader. Mannen har tillgång till egen bil för att kunna ta sig iväg på aktiviteter och ärenden, assistenten är den som kör bilen varför körkort är ett krav.

Vi söker dig som är flexibel, uppskattar att vara aktiv, har förmåga att motivera och ta initiativ samt trivs att vara ute. Mannen ser gärna kvinnliga sökande samt har krav på rökfri assistent. Tjänsten är visstidsanställning på 50-75%. Tjänstgöring sker främst dag- och kvällstid, viss helgtjänstgöring förekommer.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes som kan hämta och lämna 5-åring på skola

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-13

Vi söker en personlig assistent som vill hämta och lämna en härlig 5-åring på skolan i Huvudsta/Solna eller på korttidsboendet i Vallentuna. Arbetet passar dig som har en flexibel livssituation.

Du arbetar där pojken befinner sig och åker tillsammans med honom i färdtjänst. Tillträde sker den 21 augusti 2017 och vi söker dig som kan arbeta varannan vecka under jämna veckor. Vi uppskattar att du kommer arbeta ca 9 timmar per vecka och totalt 18 timmar per månad.

Morgon:
Från tisdag till fredag behöver pojken bli hämtad kl. 08.00 på korttidsboendet i Vallentuna och bli lämnad på antingen skolan i Huvudsta, Vattenhuset i Bergshamra eller Ridhuset i Djursholm.

Eftermiddag:
Från måndag till fredag behöver pojken bli hämtad kl. 15.00 på skolan i Huvudsta och bli lämnad på korttidsboendet i Vallentuna.

Egenskaper vi värdesätter är noggrannhet, flexibilitet och punktlighet. Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt att du är helt rökfri. Har du möjlighet att arbeta någon av dagarna, men inte alla får du gärna förtydliga det i ditt personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ansök om ett sådant redan i samband med din ansökan genom att följa länken nedan.
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Gör ansökan

Nattarbete som personlig assistent varannan vecka till 5-åring

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-13

Vi söker en personlig assistent som vill arbeta natt varannan vecka till en glad och charmig 5-åring i Solna. Pojken har assistans dygnet runt och vi söker dig som vill arbeta fyra nätter i månaden. Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Arbetstiden är förlagd mellan kl. 22.00-07.30. Du kommer alltid att arbeta under udda veckor. Första veckan måndag och tisdag natt, andra veckan lördag och söndag natt. Vi uppskattar att du kommer arbeta 19 timmar per vecka och totalt 38 timmar per månad. Utöver ditt fasta schema är det viktigt att du kan täcka upp vid kollegors sjukdom.

Egenskaper vi värdesätter är noggrannhet, flexibilitet och förmågan att samarbeta. Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt att du är helt rökfri. Positivt är även om du har god fysik samt om du har tidigare erfarenhet av matning och medicinering via peg. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Viktigt att veta är att familjen har en katt för dig som är djurallergiker.

Vi önskar en snabb rekrytering samt att du som söker kan börja arbeta omgående. I samband med tillträde erbjuds du relevant introduktion.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ansök om ett sådant redan i samband med din ansökan genom att följa länken nedan.
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Gör ansökan

Personliga assistenter till en levnadsglad 16-årig kille i Linköping

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2017-07-13

Assistans för dig söker personliga assistenter till en levnadsglad 16-årig kille i centrala Linköping.

Vi söker två personer till fasta schemarader på ca 80-90 % där arbetstiden för närvarande är förlagd till dag, kväll och natt både vardagar och helger.
Vi söker också sommarvikarier där möjlighet till timanställning vid behov finns under hösten.

Kunden är funktionsnedsatt och bor med sina föräldrar. Vardagarna spenderas dagtid i skolan. På fritiden trivs han bäst hemma, men ger sig gärna ut för att gå på bio eller konserter. Musik och teknik är två stora intressen hos kunden!

Vi söker dig som ansvarsfull och kan ta egna initiativ och aktivera kunden på ett utvecklande sätt. Då kunden bor med sina föräldrar bör du som söker kunna anpassa dig till olika situationer och respektera övriga medlemmar i kundens familj. Andra egenskaper som kunden värderar är empati och lyhördhet.
Då kunden är mycket infektionskänslig läggs stor vikt vid att minska smittorisker och därför är det önskvärt att du som söker inte har barn i förskoleålder.

Erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men personlig lämplighet är det absolut viktigaste. Är du intresserad av ett utvecklande jobb där en bra insats kan göra stor skillnad för kunden?
Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig, då tjänsten/tjänsterna tillsätts omgående.

För att du ska få påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur Polisens belastningsregister då du kommer att arbeta med minderårig. Skicka gärna efter detta redan när du skickar in din ansökan då det kan dröja ett par veckor innan utdraget är dig tillhanda. Du finner ansökan på Polisens hemsida.

Gör ansökan

Timvikarie sökes till 5-årig kille i Solna

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-14

Vi söker en personlig assistent som kan arbeta vid behov till 5-årig kille i Solna. Om du letar efter ett roligt, givande och utmanande jobb är det här jobbet för dig! Pojken har assistans dygnet runt och både eftermiddag/kväll- och nattpass förekommer. Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför klara av att vara vaken och alert hela natten.

Arbetstiderna är förlagd mellan kl. 16.00-22.00 och kl. 22.00-07.30. Pojken bor varannan vecka på korttidsboende i Vallentuna och varannan vecka i hans hem i Solna. De veckor pojken bor på korttidsboende kan hämtning och lämning till skolan i Huvudsta förekomma.

Viktigt att veta är att du kan bli inkallad med kortvarsel. Egenskaper vi därför värdesätter är flexibilitet, lyhördhet och samarbetsförmåga. Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt att du är helt rökfri. Positivt är även om du har god fysik samt om du har tidigare erfarenhet av matning och medicinering via peg. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Viktigt att veta är att familjen har en katt.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde sker snarast eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ansök om ett sådant redan i samband med din ansökan genom att följa länken nedan.
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Gör ansökan

Timanställda personliga assistenter till strokedrabbad man i centrala Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2017-07-14

Assistans för Dig söker nu timanställda personliga assistenter för kunds räkning. Kunden fick en stroke för några år sedan och har sedan dess inte varit så aktiv som nära vänner önskar att han vore. Som assistent till mannen så hjälper du honom med personlig hygien, matlagning, städ och tvätt och annat som hör det vardagliga livet till. Du kommer att ingå i ett arbetsteam där mycket av arbetet även kommer att gå åt att motivera mannen till förändring och ett mer aktivt liv.

Mannen har ett stort intresse för hundar och tidigare assistenter har haft med sig hund hem till honom så den möjligheten finns. Andra intressen finns såsom fiske, natur och musik.

Kunden har assistans dygnet runt med väntetid på natten och eftermiddagen. Som timvikarie är du flexibel och har möjlighet att arbeta dagtid, kväll, natt och helg.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till trevligt uppdrag i Stockholm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-16

Assistans för dig söker en personlig assistent till en av våra manliga kunder som bor tillsammans med sin sambo på Gärdet i Stockholm. Kunden är rullstolsburen och behöver därför stöd för att få vardagen att fungera så bra som möjligt.

Vi söker assistenter som har god hand om barn då kunden har sina två pojkar och en flicka hos sig på halvtid. Vi ser gärna att du har jobbat med omvårdnad tidigare i ditt arbetsliv. Det kan också vara så att du studerar till exempelvis sjuksköterska och söker ett extrajobb bredvid studierna. Arbetstiderna är företrädesvis på kvällar, nätter och helger men även dagspass kan förekomma.

Kunden har assistans dygnet runt. Ditt jobb innebär att vara hans armar och ben och hjälpa honom i vardagen, det vill säga stöd med mat, hygien, av- och påklädning, utflykter, handling, träning, omvårdnad samt medicinering. Eftersom kunden är småbarnsförälder kommer det även ingå att hjälpa till med barnen när de vistas hemma hos honom. Assistenterna har ett eget rum i hemmet där det finns möjlighet till vila på nätterna om inte kunden behöver stöd med något.

Vi söker en assistent till en timanställning hos kunden med stor chans till en fast anställning på sikt. Som person är du social, ansvarsfull, flexibel och positiv. Du talar god svenska och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du kommer jobba tillsammans med andra assistenter och behöver därför vara duktig på att samarbeta med andra för att uppnå målen. Mannen ser gärna att du som söker inte är rökare.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kille i Älvsjö/Fruängen, timvikarier

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-16

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 23-årig autistisk kille som behöver hjälp med det mesta för att klara sin vardag. Exempelvis kommer du hjälpa till med av- och påklädning, måltider, hygien, följa med på fritidsaktiviteter, åka i kollektivtrafiken, gå på museum, spela Tv-spel med mera.

Du som söker ska vara ansvarsfull, flexibel, lugn och ha ett stort tålamod. Personkemin mellan killen och den personliga assistenten är mycket viktig.
Vi ser gärna att du är en initiativrik person med humor. Har du dessutom erfarenhet av teckenkommunikation och/eller autism är det meriterande. Det är en fördel om du bor relativt nära kunden.

Vi söker dig som studerar på högskola eller bara vill arbeta extra. Det spelar ingen roll om du som söker är tjej eller kille men vi ser gärna att du är mellan 20-45 år.

Rekrytering sker ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte med att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att få träffa dig!

Gör ansökan

Personlig assistent till kille i Älvsjö/Fruängen

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-16

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 23-årig autistisk kille som behöver hjälp med det mesta för att klara sin vardag. Exempelvis kommer du hjälpa till med av- och påklädning, måltider, hygien, följa med på fritidsaktiviteter, åka i kollektivtrafiken, gå på museum, spela Tv-spel med mera.

Du som söker ska vara ansvarsfull, flexibel, lugn och ha ett stort tålamod. Personkemin mellan killen och den personliga assistenten är mycket viktig.
Vi ser gärna att du är en initiativrik person med humor. Har du dessutom erfarenhet av teckenkommunikation och/eller autism är det meriterande. Det är en fördel om du bor relativt nära kunden.

Det spelar ingen roll om du som söker är tjej eller kille men vi ser gärna att du är mellan 20-45 år.

Du kommer att arbeta både dagar, kvällar, nätter och helger med möjlighet att komma in på en fast rad nära en heltidstjänst.

Rekrytering sker ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte med att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att få träffa dig!

Gör ansökan

Positiv och engagerad personlig assistent till 13-åring i Tygelsjö

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2017-07-18

Vi söker nu personlig assistent för timanställning med möjlighet till visstidsanställning till en 13-årig kille i Tygelsjö. Killen bor tillsammans med sin familj och har assistans beviljat all vaken tid samt viss tid för dubbelassistans. Han går i skolan vissa dagar i veckan och har på fritiden behov av hjälp för att genomföra aktiviteter så som massage, ridning ibland samt att bada. Han tycker mycket om att vara ute.

Killen har till följd av sin funktionsnedsättning omfattande behov av hjälp med personlig omsorg, förflyttning, hjälp i samband med måltider, kommunikation och genomföra olika aktiviteter. Han har inget talat språk utan behöver hjälp med alternativ kommunikation. Killen är också blind och behöver hjälp att syntolka omvärlden, har också en del tvångsbeteende som han behöver hjälp av assistenten att hantera.

Vi söker dig som är lugn, stabil och ansvarstagande. Du har viljan och lusten att arbeta med en ungdom med omfattande funktionsnedsättning. Liknande erfarenhet är bra men inte nödvändigt för uppdraget. Personlig lämplighet och interaktion med killen är där emot viktigt. Kunden ser gärna manliga sökande med tanke på hans personliga integritet och ålder. Det är meriterande om du har stor uppfinningsrikedom och tålamod.

Arbetstiderna kan variera mellan morgon, dag och kväll, såväl på vardagar som på helgdagar. Vi erbjuder dig en arbetsplats i en trevlig familj med varierande arbetsuppgifter.

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister och detta beställs från polisens hemsida vi följande länk https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketterbelastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ och detta görs direkt i samband med att du söker tjänsten. Registerutdraget kan ta upp till 2 veckor att få och detta skickas hem i original till din folkbokföringsadress.

Gör ansökan

Assistent sökes till man boendes utanför Halmstad

Kommun: Halmstad Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2017-07-19

Assistans för Dig söker nu vikarier till en man boende strax utanför Halmstad. Som personlig assistent kommer du vara mannen behjälplig med allt från hushållssysslor till personlig hygien.

Vi söker dig som är en arbetsvillig och engagerad person. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel och täcka upp för ordinarie personal. Arbetspassen är förlagda på dagtid, 10.00-17.45.

Körkort och tillgång till bil krävs.

Ej lämpligt för allergiker då hundar finns i huset.


Välkommen med din ansökan

Gör ansökan

Personlig assistent till kund utanför Linköping.

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2017-07-22

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en av våra kunder. Kunden är en man i 60-årsåldern som bor i närheten av Bankekind utanför Linköping.

Kunden är rullstolsburen efter en arbetsolycka. Som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, förflyttningar och matlagning till allehanda hushållssysslor.

Att träna rehabiliterande är en viktig del i kundens vardag, som personlig assistent förväntas du vara behjälplig med genomförande av KP-övningar, gångträning med rollator samt vid träning i simbassäng. Vid gångträningen kommer dubbel bemanning att tillämpas, men det är likväl viktigt att du som söker har i åtanke att arbete ibland kan vara fysiskt tungt.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför din roll som assistent.

Arbetstiderna är främst förlagda mellan 07.30-19.30, men kan variera utefter kundens behov.

Vi söker en personlig assistent till fast schemarad, under sommaren finns goda möjligheter till högre sysselsättningsgrad. Vi ser gärna att du har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Kunden bor på en gård på landet och har flera hundar varpå du som söker inte kan vara allergisk mot pälsdjur.
Det är också önskvärt om du som söker har körkort då det kommer att behövas i arbetet.
Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tjänsten tillsätts snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till musikintresserad man i Hässelby, timanställning

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-23

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en musikintresserad man i 50-års åldern i Hässelby. Vi söker dig som kan vara tillgänglig när ordinarie personal är sjuk eller har semester.

Mannen har en psykisk och fysisk funktionsnedsättning och behöver hjälp med personlig hygien, förflyttningar, handräckning och hushållssysslor. Han behöver också hjälp med motivering i sin vardag. Han har ett musik- och skrivintresse och ser gärna att du delar hans intressen.

Som assistent ska du vara lyhörd och flexibel för att kunna anpassa dig efter mannens behov. Du ska också kunna motivera och vara lugn i bemötandet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och erfarenheter från vård- och omsorg samt att ha arbetat med personer som har psykiska funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Mannen röker inomhus.

Arbetstiderna är varierande och förlagda morgon till kväll, vardagar och helger.

Tjänsten ska tillsättas inom snar framtid så sök gärna redan idag, urval görs löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent till musikintresserad man i Hässelby, timanställning

Kommun: Järfälla Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-23

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en musikintresserad man i 50-års åldern i Hässelby. Vi söker dig som kan vara tillgänglig när ordinarie personal är sjuk eller har semester.

Mannen har en psykisk och fysisk funktionsnedsättning och behöver hjälp med personlig hygien, förflyttningar, handräckning och hushållssysslor. Han behöver också hjälp med motivering i sin vardag. Han har ett musik- och skrivintresse och ser gärna att du delar hans intressen.

Som assistent ska du vara lyhörd och flexibel för att kunna anpassa dig efter mannens behov. Du ska också kunna motivera och vara lugn i bemötandet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och erfarenheter från vård- och omsorg samt att ha arbetat med personer som har psykiska funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Mannen röker inomhus.

Arbetstiderna är varierande och förlagda morgon till kväll, vardagar och helger.

Tjänsten ska tillsättas inom snar framtid så sök gärna redan idag, urval görs löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent till musikintresserad man i Hässelby

Kommun: Järfälla Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-23

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en musikintresserad man i 50-års åldern i Hässelby.

Mannen har en psykisk och fysisk funktionsnedsättning och behöver hjälp med personlig hygien, förflyttningar, handräckning och hushållssysslor. Han behöver också hjälp med motivering i sin vardag. Han har ett musik- och skrivintresse och ser gärna att du delar hans intressen.

Som assistent ska du vara lyhörd och flexibel för att kunna anpassa dig efter mannens behov. Du ska också kunna motivera och vara lugn i bemötandet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och erfarenheter från vård- och omsorg samt att ha arbetat med personer som har psykiska funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Mannen röker inomhus.

Arbetstiderna är varierande och förlagda morgon till kväll, vardagar och helger.

Rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent till musikintresserad man i Hässelby

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-23

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en musikintresserad man i 50-års åldern i Hässelby.

Mannen har en psykisk och fysisk funktionsnedsättning och behöver hjälp med personlig hygien, förflyttningar, handräckning och hushållssysslor. Han behöver också hjälp med motivering i sin vardag. Han har ett musik- och skrivintresse och ser gärna att du delar hans intressen.

Som assistent ska du vara lyhörd och flexibel för att kunna anpassa dig efter mannens behov. Du ska också kunna motivera och vara lugn i bemötandet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och erfarenheter från vård- och omsorg samt att ha arbetat med personer som har psykiska funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Mannen röker inomhus.

Arbetstiderna är varierande och förlagda morgon till kväll, vardagar och helger.

Rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Arbeta som personlig assistent under helger samt extra vid behov

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-26

Kunden är en aktiv 10-årig kille med mycket energi. Han har autism och ADHD och bor tillsammans med sin familj i Stockholms innerstad. Pojken hittar gärna på roliga aktiviteter tillsammans med sin assistent. Exempelvis gillar han att simma, klättra och rida mm. Han har ett mycket begränsat verbalt språk och kommunicerar därför mer handgripligt genom att visa dig vad han vill.

Med start 1 augusti söker vi någon som vill arbeta främst under fredagar och lördagar, men också vissa vardagar då ordinarie personal har semester. Arbetstiden under vardagar är ca kl. 15:00-22:00 och under lördagar från ca
kl. 09:00-20:00.

Vi söker dig som är självsäker, positiv och tydlig samtidigt som du också har tålamod och lyhördhet inför pojkens önskemål. Du tycker det är spännande att träna pojken i olika vardagsmoment och jobba mot att få honom mer självständig. Det är din egen personlighet som är viktigast, men självklart får du gärna ha jobbat med liknande arbete tidigare. Kunskaper inom teckenspråk och erfarenhet av autism är meriterande. Du ska vara ansvarsfull och pedagogisk som person, men med glimten i ögat för att du och pojken ska fungera bra tillsammans. Du behöver även vara lösningsorienterad och ha höga mål med ditt arbete. Inget är omöjligt!

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistent sökes till Upplands Väsby från den 1 sep. Främst dagtid ca 60%

Kommun: Upplands Väsby Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-27

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 70-årig kvinna som är bosatt i Upplands Väsby. Vi söker dig som kan börja den 1 september 2017.

Kvinnan är bipolär och det är därför viktigt att du som söker är duktig på att aktivera och motivera andra. På dagarna gillar kvinnan att vara ute i naturen, fika, laga hälsosam mat samt åka på utflykter.

Arbetstiderna är förlagda mellan kl. 09.00-17.00 samt 17.00-09.00 (väntetid på natten mellan kl. 23.00-07.10). Du kommer arbeta tre nattpass och nio dagpass per månad. Vi uppskattar att du kommer arbeta ca 100 aktiva timmar per månad.

Uppskattas om du som assistent är trevlig och har ett vänligt bemötande. Önskvärt är att du har erfarenhet inom vårdsektorn.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent till pigg 70årig kvinna

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en pigg 70årig kvinna boendes i centrala Stockholm. Vi söker dig som kan bistå henne med hjälp och stöd i det dagliga livet, både på daglig verksamhet och på fritiden. Som assistent bör du vara aktiv, kreativ och bestämd. Du ska kunna ta initiativ, men också vara lugn när det behövs. Vi söker dig som vill ge det lilla extra.

Om dig:
Vi ser gärna att du som söker har undersköterskeutbildning samt tidigare erfarenhet av personlig assistans. Kunden söker assistenter som hon kan prata med och som har liknande intressen, därav läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Kvinnan har en förvärvad hjärnskada som bland annat resulterat i minnes- och orienteringssvårigheter och svårigheter att förstå och förhålla sig till nu- och dåtid. Med anledningen av det, är goda kunskaper i svenska språket ett krav.

Om jobbet:
Arbetsuppgifterna innefattar stöd, uppmuntran och påminnelse i de dagliga sysslorna. Kunden har ett stort intresse för bland annat hantverk, natur, matlagning och musik, varpå arbetet innefattar flera aktiviteter vilka kunden behöver mer eller mindre stöd vid. Vi söker dig som ska arbeta enligt ett schema med fasta pass samt även kunna ha möjlighet att hoppa in extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda till morgon, kväll, någon vaken natt, vardagar samt helger. Tillträdesdag är någon gång i augusti enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Engagerad personlig assistent till 20-årig tjej med autism

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2017-07-31

Assistans för dig söker nu en engagerad assistent till en 20-årig tjej med autism. Du som assistent ska vara ansvarfull och lugn. Det är viktigt att du är pedagogisk i ditt förhållningssätt och kan motivera samt ge henne stöttning. Det är av vikt att du är uppmärksam och lyhörd för hennes dagsform. Du ska även kunna ta initiativ, kunna motivera och vara uppmuntrande.

Du som assistent kommer att vara kunden behjälplig i vardagens alla moment så som vid sociala situationer, fritidsaktiviteter, matsituationer samt personlig hygien. Kunden kräver konstant tillsyn och har därför aktiv assistans dygnet runt. På dagtid har kunden dubbelassistans vilket kräver god samarbetsförmåga. Katt finns i kundens hem.

Det är meriterande om du arbetat med PECS-bilder, har erfarenhet av imitationsövningar och/eller har erfarenhet av arbete med personer med autism. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som kan arbeta upp till heltid.

Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2017-07-31

Nu söker jag en personlig assistent som kan arbeta hos mig under hösten och eventuellt lite i slutet på sommaren.

Du som söker får gärna vara en kvinna i åldern 30+ som talar och skriver god svenska. Du måste kunna sköta en golvlyft då det sker regelbundna förflyttningar. En snäll katt finns i hushållet, så du bör inte vara rädd eller allergisk. Även hundar kommer på besök så du bör inte heller vara hundrädd.

Du som assistent måste vara ansvarsfull, ärlig, idérik och ett stöd i vardagen. Det är ett plus om du som söker har tidigare erfarenhet av yrket, men det viktigaste är att vi kommer bra överens.
Som personlig assistent är det viktigt att kunna vara flexibel och ha möjlighet hoppa in vid eventuell sjukdom i gruppen, ledigheter och vid behov. Skulle samarbetet fungera bra, finns möjligheter till förlängning.

Jag själv gillar att laga mat (gärna medelhavskost), lyssna på musik, lösa korsord, blomskötsel och annat som gör dagen rolig och jag uppskattar om du som söker delar några av dessa intressen.

Du bör bo i Enköping eller i närområdet så du snabbt kan ta dig hit.

Skicka med foto i din ansökan samt ditt CV. Rekryteringen sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 10-årig flicka

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-31

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 10 årig flicka i Huddinge. Arbetet är främst förlagt till dag- och nattid under sommaren med möjlighet till att arbete extra kvällar och helger under hösten och vintern.

Flickan har en diagnos vid namn Retts Syndrom. Hon behöver ständig omvårdnad och tillsyn, därför ser vi gärna att du har vårderfarenhet och/eller erfarenhet av andningshjälpmedel. Flickan behöver hjälp med allt i sin dagliga livsföring. Bland annat hjälp med matning via PEG, personlig hygien och förflyttningar. Du kommer bli en stor del av familjens liv och behöver därför vara en flexibel, aktiv och glad person som tycker om att hitta på saker.

Flickan är en lugn tjej som gillar musik och att läsa böcker.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 10 årig flicka

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-07-31

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 10 årig flicka i Huddinge. Arbetet är främst förlagt till dag- och nattid under sommaren med möjlighet till att arbete extra kvällar och helger under hösten och vintern.

Flickan har en diagnos vid namn Retts Syndrom. Hon behöver ständig omvårdnad och tillsyn, därför ser vi gärna att du har vårderfarenhet och/eller erfarenhet av andningshjälpmedel. Flickan behöver hjälp med allt i sin dagliga livsföring. Bland annat hjälp med matning via PEG, personlig hygien och förflyttningar. Du kommer bli en stor del av familjens liv och behöver därför vara en flexibel, aktiv och glad person som tycker om att hitta på saker.

Flickan är en lugn tjej som gillar musik och att läsa böcker.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Assistent på deltid till trevlig man i centrala Uppsala

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2017-08-01

Assistans för dig söker för kunds räkning en assistent på deltid till en trevlig man i 60 årsåldern boende i centrala Uppsala. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning som gör att han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor, träning, hålla kontakt med vänner och anhöriga mm.

Vi söker dig som är lugn, ansvarstagande, lyhörd, flexibel Erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete är meriterande men det är din personlighet och hur du fungerar med kunden som avgör om du är rätt person för tjänsten. Du ska ha ett coachande arbetsätt vilket innebär att jobba för att han ska vara så självständig som hans sjukdom tillåter. Vi ser även att du som söker, vill jobba med detta långsiktigt.
Körkort B krävs, då kunden har en rullstolsanpassad bil som assistenten kör.

Arbetstiderna är varierande dag, kväll, vardagar och helger, du som assistent bör vara öppen för att arbeta samtliga skift på din schemarad.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent 70% med fasta pass från 14 augusti!

Kommun: Torsås Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2017-08-13

Assistans för dig söker just nu förstärkning av personal till en glad kvinna i 35-års åldern med en mångfacetterad funktionsvariation i Torsås. Tjänsten är på ca 70 % med fast rullande schema. Passen är förlagda på dag- och kvällstid alla dagar i veckan.

Kvinnan tycker om att gå på promenader, handarbeta, se på film och lyssna på musik. Kvinnan älskar djur och umgås gärna med föräldrarnas hundar, så du som assistent bör ej vara allergisk.

Du som assistent ska vara pedagogisk, ansvarsfull och omsorgsfull. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett arbete som är varierande men ändå med fasta arbetstider och dagar, på en arbetsplats där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som hon själv vill leva.

Vi söker dig som vill ha en varaktig anställning. Tidigare erfarenhet av omsorgsarbete är en fördel men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav och tillgång till egen bil en fördel.

Tillträde till tjänsten 14/8, men urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Är du intresserad av en timvikarietjänst finns behov även av detta – skriv det i så fall i din ansökan!

Gör ansökan

Assistent sökes till 13-årig pojke i Kalmar

Kommun: Kalmar Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2017-09-30

Assistans för dig söker för kunds räkning en duktig assistent till en 13-årig pojke i Kalmar.

Kunden har en utvecklingsstörning som ter sig psykiskt och motoriskt. Han är en glad och utåtriktad kille som tycker om att kolla på bilder, leka med sina leksaker, var ute i lekpark och bada på badhuset. Han har assistans dygnet runt och behöver hjälp och stöd med det allt i sitt vardagliga liv.

Vi söker dig som är lugn, uppmärksam och lyhörd. Det är meriterande om du har vana av arbete inom personlig assistans och/eller arbete med barn men det är personkemin mellan dig och kunden som är avgörande. Du är rök- och djurfri då kunden har allergi mot pälsdjur.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan