headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 330 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Sundsvall och Umeå. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter nya engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal (Vårdföretagarna-Kommunal) är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare.

Vill du ingå i vårt team med över 2 000 medarbetare?

Välkommen att söka en tjänst hos oss.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Timvikarie/sommarvikarie sökes till Marie i Tyresö (personlig assistent)

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-04-26

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en av våra kunder boende i Tyresö. Vi letar efter dig som vill arbeta under sommaren samt därefter extra vid behov vid ordinarie personals frånvaro.

Marie är 42 år och har en CP-skada sedan födseln och kommunicerar med hjälp av Bliss (ord/symboler). Hon behöver hjälp i alla situationer bland annat med hygien, förflyttningar, matlagning, aktiviteter, träffa kompisar och annat som ingår i hennes liv. Därför ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

På vardagar går Marie på daglig verksamhet tillsammans med assistent mellan kl. 08.00-14.30. Arbetstiderna är förlagda mellan 08.00-15.00 och 15.00-08.15 på vardagar samt dygnspass på helger (fyra timmars väntetid/jour på natten).

Vi ser gärna att du kan börja arbeta extra innan sommaren. Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarie/sommarvikarie sökes till kvinna i Upplands Väsby

Kommun: Upplands Väsby Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-04-26

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 70-årig kvinna i Upplands Väsby. Tjänsten är inledningsvis ett sommarvikariat med möjlighet till fast tjänst därefter. Kan du börja arbeta som timvikarie redan nu är detta ett plus.

Kvinnan är bipolär och det är därför viktigt att du som söker är duktig på att aktivera och motivera andra. På dagarna gillar kvinnan att vara ute i naturen, fika, laga hälsosam mat samt åka på utflykter.

Vi söker dig som framför allt kommer arbeta dagtid men även några nätter per månad. Arbetstiderna är förlagda mellan kl. 09.00-17.00 samt 17.00-09.00 (väntetid på natten mellan kl. 23.00-07.10).

Uppskattas om du som assistent är trevlig och har ett vänligt bemötande. Önskvärt är att du har erfarenhet inom vårdsektorn. Tillträde sker omgående eller till sommaren.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Tim- och sommarvikarie sökes till man på Södermalm (personlig assistent)

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-04-26

Jag är en 60-årig man som har MS och assistans dygnet runt med sex timmars sovande jour på natten. Jag söker dig som vill arbeta med mig under sommaren 2018. Kan du börja arbeta redan nu som timvikarie är detta ett plus.

Arbetstiderna är mellan kl. 08.00-18.00 samt 18.00–08.00. För rätt person finns möjlighet till fortsatt arbeta även efter sommaren.

Jag bor själv i en lägenhet på Södermalm och har ett stort intresse för matlagning och tycker bland annat om vegetarisk kost. På dagarna tycker jag om att se på tv, titta på film samt att få komma ut på promenader. Jag har även ett intresse för healing, andlighet och utomjordingar.

Jag behöver hjälp och stöd av dig i mitt dagliga liv med allt från hygien, sjukgymnastik och matlagning. Det är viktigt för mig att du som assistent alltid är glad och positiv trots att jag ibland kan ha sämre dagar. Jag vill att du är engagerad, självständig och lyhörd i din uppgift. Bra att veta är att jag har 7–8 assistenter i min grupp och att vi utöver vårt fasta schema täcker upp för varandra vid kollegors sjukdom.

Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande men inte ett krav, det viktigaste är att personkemin mellan dig och mig stämmer. Jag ser gärna att du som söker är icke rökare samt husdjursfri.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan, jag ser framemot att höra från dig!

Gör ansökan

Mindre tjänst på 4-5 timmar per vecka

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-04-27

Vill du hjälpa en kvinna med kommunikation och är intresserad av en mindre tjänst på 4-5 timmar per vecka? Då har vi kanske tjänsten för dig! Vi söker just nu en personlig assistent till en kvinna i Tygelsjö som till följd av afasi är i behov av personlig assistans.

Huvudfokus i din tjänst kommer ligga i att hjälpa kvinnan i kommunikationen med myndigheter och olika företag men också i kontakten med vänner och bekanta. Det kan handla om både mail, brev och telefonsamtal och kravet är att du har datorvana både vad gäller PC och Mac samt behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. I övrigt kan kvinnan ibland behöva hjälp med hushållssysslor så som tvätt, matlagning, dammsugning m.m. Vid vissa tillfällen kan fot- och handvård förekomma, och hon kan även behöva hjälp med trädgårdsarbete.

Tjänstgöringsgraden kommer ligga på ca 4-5 timmar per vecka fördelat på ett arbetstillfälle. Det är alltså en lite mindre tjänst som passar utmärkt för dig som har ett annat jobb eller exempelvis studerar. Du kommer företrädesvis jobba dagtid och främst vardagar men det kan förekomma helg.

Kvinnans intressen består bland annat av filosofi och hundar.

Du som söker kan inte vara rökare och viktigt att veta är att det finns en hund hemma hos kvinnan.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till konstnär i Simrishamn

Kommun: Simrishamn Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-04-27

Assistans för dig söker timanställda personliga assistenter åt en konstnär i Simrishamn. Han bor i ett hus med trädgård tillsammans med sin fru, samt hund och katt.

Som timanställd arbetar du enstaka dagar med kort varsel. Arbetspassen är förlagda dagtid under vardag och helg och enstaka nätter kan förekomma. Det kommer även att finnas fasta arbetspass under semestermånaderna.

I arbetet som personlig assistent stödjer du vår man utifrån hans behov. Arbetet innefattar moment så som hjälp vid förflyttning, matlagning, hygien och träning. Han behöver även stöd i sin konstnärliga utövning. Det är därför önskvärt att du som assistent delar det konstnärliga intresset.

Du bör även tycka om att handskas med djur, uppskatta att arbeta självständigt och vara flexibel, lugn, lyhörd och social.

Tidigare erfarenhet eller utbildning som personlig assistent är meriterande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort krävs.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

PERSONLIG ASSISTENT SÖKES TILL KVINNA I CENTRALA UMEÅ, CA 70%

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2018-04-27

Assistans för dig söker en ansvarsfull assistent till en kvinna i 70-års åldern. Kvinnan bor i centrala Umeå och har assistans under dagtid och kvällar med beredskapstid på natten. På grund av beredskapstiden är det ett plus om du bor i närheten av centrala Umeå.

Vi söker en personlig assistent för arbete på ca 70%. Arbetstiderna kommer att vara förlagda både dag tid 7-16 och kvällstid 16.00-00.15 samt varannan helg.

Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning med allt i sin vardag, såsom personlig omvårdnad, hushållssysslor och att göra ärenden. Kundens sjukdomstillstånd kräver en låg ljudnivå och vissa dagar bara enkla samtal.

Vi söker dig som har hög arbetsmoral och är van att sköta ett hushåll med allt vad det innebär. Du ska inte vara rädd för att jobba och ska varje dag visa engagemang för arbetet och för kunden. Det är ett stort plus om du har tagit hand om andra personer tidigare och är van personlig omvårdnad och även vårdyrket. Att behärska det svenska språket flytande i tal är ett krav. Vi söker också endast kvinnliga assistenter.

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till man i Södertälje på vardagar ca 50%

Kommun: Södertälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-04-27

Assistans för dig söker en personlig assistent som är intresserade av att arbeta på ett fast schema hos en 49-årig man. Mannen bor ensam i en lägenhet i Södertälje. Han är bland annat intresserad av hårdrock/musik och båtliv.

Vi söker dig som kan arbeta på måndagar mellan kl. 11.30-16.00, onsdagar mellan kl. 09.00-21.30 samt varannan fredag kl. 07.45-16.00.

Under sommaren spenderar mannen mycket tid i sitt sommarhus (ca en mil utanför Nykvarn). Det är därför en fördel om man har körkort och tillgång till bil, dock inget krav.

Mannen har MS och behöver hjälp med förflyttningar, hygien, hushållssysslor, aktiviteter och annat som ingår i mannens liv.

Du som söker får gärna vara glad, ha humor och ett positivt förhållningssätt. Tidigare omsorgserfarenhet och utbildning som undersköterska är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Viktigt att du även tål djur.

Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Vi söker nu personliga assistenter till en kvinna i Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-04-29

Assistans för dig söker nu två personliga assistenter på fast schemarad till en 71-årig kvinna boendes på Hisingen. Kvinnan har sedan 70-talet haft en progressiv MS och arbetade som lågstadielärare fram till mitten av 90-talet, då sjukdomen tvingade henne att sluta arbeta. Kvinnan sitter i rullstol och kan inte förflytta sig själv av egen kraft. Hon kommunicerar genom tal men har de senaste åren fått allt svårare att artikulera tydligt. Detta ställer krav på att du som assistent har god kunskap i svenskt tal och skrift.

Är du kreativ och intresserad av färg, form och trädgård? Gillar du dessutom att sjunga eller spela ett instrument?

Kvinnan har ett stort intresse för kultur och går gärna på teater, operetter eller olika musikaler. Vidare har hon själv spelat orgel och sjungit i kyrkan sedan tidigare. Utöver detta har kvinnan ett stort intresse för trädgård och växter och odlar gärna blommor på sin balkong.

Vi söker dig som är lugn och stabil. Det är viktigt att du är ansvarsfull, initiativrik, positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann, men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent samt att du har en god förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem.

I dina arbetsuppgifter ingår det att vara kunden behjälplig med den dagliga livsföringen såsom hygien, träning, sondmatning, inköp och planering samt städning och tvätt mm.

Arbetet är på cirka 75% inklusive jour under natten med 4 timmar. Detta innebär att du som assistent kommer sova hos kunden, men finnas behjälplig då behovet av assistans uppstår. Arbetstiderna är förlagda 08.00-16.00 samt 15.30-09.00 på vardagar. På helger är arbetspasset förlagt 15.30-16.00 (24,5 h). Tjänsten avser arbete varannan helg.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående där du som assistent kommer att få en gedigen introduktion till arbetet för att du skall känna dig trygg i rollen som assistent

Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Tonårskille söker personlig assistent till sitt team i Tygelsjö

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-04-29

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en 14-årig kille. Inledningsvis erbjuds timanställning med möjlighet till visstidsanställning enligt schema. Killen bor tillsammans med sin familj och är beviljad personlig assistans all vaken tid samt viss tid för dubbelassistans. Han går i skolan vissa dagar i veckan och har på fritiden behov av hjälp för att genomföra aktiviteter så som träning, ridning, bada och vara ute i naturen. Han behöver också hjälp med personlig omsorg, förflyttningar, stöd och hjälp i samband med måltider och kommunikation. Då killen också är blind behöver du som assistent syntolka omvärlden. Killen har inget talat språk och som assistent behöver du hjälpa honom att förtydliga vad som ska ske samt tolka vad han vill eller vill förmedla. Killen har också en del tvångsbeteende som han behöver hjälp av dig som assistent att hantera.

Vi söker dig som är lugn, stabil och ansvarstagande. Du har viljan och lusten att arbeta med en ungdom med omfattande funktionsnedsättning. Liknande erfarenhet är bra men inte nödvändigt för uppdraget. Personlig lämplighet och interaktion med killen är där emot viktigt. Kunden ser gärna manliga sökande med tanke på hans personliga integritet och ålder.

Arbetstiderna kan variera mellan morgon, dag och kväll, såväl på vardagar som på helgdagar. Vi erbjuder dig en arbetsplats i en trevlig familj med varierande arbetsuppgifter.

Gör ansökan

Vi söker en assistent till schemarad på 40-50%

Kommun: Laxå Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2018-04-29

Vi söker förstärkning till ett assistansuppdrag som finns beläget en bit utanför Laxå. Du behöver bil och körkort för att ta dig till arbetet. Arbetstiderna är varierande och du bör kunna arbeta såväl dag som kväll. Vissa arbetspass är långa och sträcker sig över hela dagen, från morgon till kväll. På ditt rullande schema så har du fasta pass. Du är schemalagd en helg på rullande fyraveckorsschema. Om du därtill vill arbeta mera så finns även vissa möjligheter till det.

Vi söker dig som är positiv, flexibel och har ett gott bemötande. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Träning och aktiviteter är en del av kundens vardag och du är då med i dessa moment. Du är även behjälplig i hemmet med exempelvis handräckning och vardagliga sysslor. Stor vikt läggs på personkemi och vid din personlighet. Kunden har familj, och det är viktigt att du som assistent samspelar med familjemedlemmarna.

Du som söker ska vara kvinna. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller likartat yrke men det är inte ett måste, din personlighet är avgörande.

Urval sker löpande.

Gör ansökan

Vi söker kvinnlig personlig assistent till schemarad på heltid

Kommun: Askersund Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2018-04-29

Vi söker förstärkning till ett assistansuppdrag som finns beläget en bit utanför Askersund. Du behöver bil och körkort för att ta dig till arbetet. Arbetstiderna är varierande och du bör kunna arbeta såväl dag som kväll samt ibland även natt.

Vi söker dig som är positiv, flexibel och har ett gott bemötande. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Du är även behjälplig i hemmet med exempelvis handräckning och vardagliga sysslor. Stor vikt läggs på personkemi och vid din personlighet.

Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller likartat yrke men det är inte ett måste, din personlighet är avgörande.

Urval sker löpande.

Gör ansökan

Föräldravikariat ca 90% samt sommarvikariat hos ung sportintresserad kille

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2018-04-29

Är du en lyhörd och ansvarfull person som vill jobba nära och intimt med människor och ha en del i att skapa en meningsfull vardag för vår kund? Då är du kanske den vi söker!

Vår kund är en ung och glad rullstolsburen kille med stort sportintresse. För att matcha vår kund på bästa sätt ser vi gärna att du som söker är mellan 20-30 år och det är en stor fördel om du också är sportintresserad. Du bör även ha god fysik då det förekommer många lyft i det dagliga arbetet. Som person har du lätt att föra dig i sociala sammanhang då vår kund gärna umgås med vänner och funderar på studier framöver. Kunden har handikappanpassad bil så körkort är ett krav.

Vi söker nu en assistent för ett föräldravikariat med start april/maj samt fler sommarvikarier och det kan finnas goda möjligheter till förlängning. Du som erbjuds föräldravikariatet får en fast schemarad under vikariatet som kommer ligga på ca 90% och arbetstiden är förlagd både på dagar, kvällar och nätter (då det är vaken natt) samt helger. Ange tydligt i din ansökan vilket av vikariaten ditt intresse gäller.

Känner du igen dig i beskrivningen och tror att du kan vara den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan och motivera varför vi ska träffa just dig!

Gör ansökan

Timvikarie sökes på 50 % till kvinna på Tjörn

Kommun: Tjörn Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen kvinna som bor med sin make i en handikappanpassad lägenhet på Höviksnäs.

Kvinnan har epilepsi som grundsjukdom samt följdkomplikationer av en stroke. Som personlig assistent kommer du att vara kvinnan behjälplig med bland annat handräckning, hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien.

Kvinnan har ett stort intresse för matlagning och att spela sällskapsspel.

Vi söker dig som är glad, positiv och lyhörd med ett sinne för humor. Då vissa kognitiva funktioner påverkades av stroken är det viktigt att du är en lugn person som stöttar kvinnan i olika moment i hennes vardag.

Tjänsten avser ca 50 % extra vid behov, ibland med kortare eller längre varsel vid exempelvis semestrar. Det är därför önskvärt att du är en flexibel person. Arbetspassen är vanligtvis förlagda på vardagar mellan ca 10.00-16.00 eller 16.00 till 22.30. Tjänsten går bra att kombinera med annan sysselsättning.

(Då kunden har katt är det en fördel om du ej har allergi).

Urval sker löpande med tillträde till tjänst efter överenskommelse. Skicka ditt cv och personliga brev där du beskriver vem du är och varför du passar till denna tjänst.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes i Borås

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en kvinna i 30-års ålder. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning och matlagning. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Hon är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Dock hör och förstår hon tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker är intresserad av kost och hälsa samt lever ett aktivt liv.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Tjänsten avser arbete under ca 1–2 helger i månaden (varierande arbetstider mellan 16.00 på fredagen och 08.30 på måndagen), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår. Under juli månad kommer kunden ej att vistas på daglig verksamhet, vilket innebär att tjänsten utökas under denna period och arbete kommer även vara förlagt under dagtid. V 30 är arbetet förlagt i Varberg då kunden vistas på ett läger.

Tillträde enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till man utanför Alingsås

Kommun: Vårgårda Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder boendes i Alingsås. Kunden är 57-årig man med progressiv demens.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv, samt delar de intresse som mannen har. Du har stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem och trivs med att vistas både inomhus och utomhus i skog och mark. Har du tidigare erfarenhet av personer med Alzheimers samt förståelse för minnesproblematik och de utmaningar som kan uppstå, kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifterna inkluderar stöd, uppmuntran och påminnelser kring de dagliga sysslorna. Hjälp vid träning, matlagning, inköp, planering, städ, tvätt och hygien är några av de sakerna som du kommer bistå med. Mannen har ett stort intresse för att vara ute och arbeta i sin trädgård, ta promenader i skog och mark och även fara på utflykter.

Arbetstiderna är förlagda på dygnets alla timmar med 4 timmar väntetid på natten. Vi söker dig som vill arbeta på en fast schemarad motsvarande heltidstjänst inklusive väntetid. Arbetstiderna är vardagar samt varannan helg enligt ett rullande schema.

Då mannen gör utflykter och olika aktiviteter med jämna mellanrum, behöver du som assistent ha körkort för att kunna köra hans bil i tjänsten. Du har inte pälsdjursallergi eller är rädd för djur eftersom mannen har en katt. Mannen går själv, men kan ibland behöva skjutsas av dig i sin rullstol.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till man utanför Alingsås

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder boendes i Alingsås. Kunden är 57-årig man med progressiv demens.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv, samt delar de intresse som mannen har. Du har stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem och trivs med att vistas både inomhus och utomhus i skog och mark. Har du tidigare erfarenhet av personer med Alzheimers samt förståelse för minnesproblematik och de utmaningar som kan uppstå, kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifterna inkluderar stöd, uppmuntran och påminnelser kring de dagliga sysslorna. Hjälp vid träning, matlagning, inköp, planering, städ, tvätt och hygien är några av de sakerna som du kommer bistå med. Mannen har ett stort intresse för att vara ute och arbeta i sin trädgård, ta promenader i skog och mark och även fara på utflykter.

Arbetstiderna är förlagda på dygnets alla timmar med 4 timmar väntetid på natten. Vi söker dig som vill arbeta på en fast schemarad motsvarande heltidstjänst inklusive väntetid. Arbetstiderna är vardagar samt varannan helg enligt ett rullande schema.

Då mannen gör utflykter och olika aktiviteter med jämna mellanrum, behöver du som assistent ha körkort för att kunna köra hans bil i tjänsten. Du har inte pälsdjursallergi eller är rädd för djur eftersom mannen har en katt. Mannen går själv, men kan ibland behöva skjutsas av dig i sin rullstol.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till man utanför Alingsås

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder boendes i Alingsås. Kunden är 57-årig man med progressiv demens.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv, samt delar de intresse som mannen har. Du har stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem och trivs med att vistas både inomhus och utomhus i skog och mark. Har du tidigare erfarenhet av personer med Alzheimers samt förståelse för minnesproblematik och de utmaningar som kan uppstå, kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifterna inkluderar stöd, uppmuntran och påminnelser kring de dagliga sysslorna. Hjälp vid träning, matlagning, inköp, planering, städ, tvätt och hygien är några av de sakerna som du kommer bistå med. Mannen har ett stort intresse för att vara ute och arbeta i sin trädgård, ta promenader i skog och mark och även fara på utflykter.

Arbetstiderna är förlagda på dygnets alla timmar med 4 timmar väntetid på natten. Vi söker dig som vill arbeta på en fast schemarad motsvarande heltidstjänst inklusive väntetid. Arbetstiderna är vardagar samt varannan helg enligt ett rullande schema.

Då mannen gör utflykter och olika aktiviteter med jämna mellanrum, behöver du som assistent ha körkort för att kunna köra hans bil i tjänsten. Du har inte pälsdjursallergi eller är rädd för djur eftersom mannen har en katt. Mannen går själv, men kan ibland behöva skjutsas av dig i sin rullstol.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarie sökes till trevlig man i centrala Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för dig söker dig som vill arbeta extra som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en man i 70 års ålder som bor i centrala Göteborg.

Mannen är rullstolsburen på grund av förlamning från midjan och neråt. Som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, förflyttningar och matlagning till allehanda hushållssysslor. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att ta en promenad eller fika ibland. Det är viktigt att du är social och sällskaplig som person.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför din roll som assistent. Hjälpmedel vid förflyttningar finns i hemmet.

Vi söker nu en personlig assistent som kan arbeta extra när behov uppstår, samt arbeta lite mer under sommaren. Vi ser gärna att du har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel, men du kan med fördel kombinera arbetet med skola eller annan tjänst. Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten. Arbetstiderna är främst förlagda mellan 08.00-16.00 samt 08.00-20.00, men kan variera.

Kunden har två katter så det är viktigt att du ej har pälsdjursallergi. Kunden önskar att du som anställs är icke-rökare.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Ansvarsfull assistent sökes till lekfull flicka

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en lekfull flicka i sju års ålder. Flickan bor varannan vecka med sin mamma i Lerum och pappa i Partille. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi.

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj. Flickan är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. Vi söker dig som är lugn och stabil med båda fötterna på jorden. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Om du har barnasinnet i behåll är detta ett stort plus.

Tjänsten avser nattarbete på en fast schemarad, motsvarande 75 %. Arbetspassen är förlagda mellan 23.00-08.00. Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Har du tidigare arbetat med barn är detta meriterande, dock inte avgörande. Det viktigaste är att du och flickan samt hennes familj, får en fin och trygg relation till varandra.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag för att få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Gör ansökan

Ansvarsfull assistent sökes till lekfull flicka

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en lekfull flicka i sju års ålder. Flickan bor varannan vecka med sin mamma i Lerum och pappa i Partille. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi.

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj. Flickan är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. Vi söker dig som är lugn och stabil med båda fötterna på jorden. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Om du har barnasinnet i behåll är detta ett stort plus.

Tjänsten avser nattarbete på en fast schemarad, motsvarande 75 %. Arbetspassen är förlagda mellan 23.00-08.00. Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Har du tidigare arbetat med barn är detta meriterande, dock inte avgörande. Det viktigaste är att du och flickan samt hennes familj, får en fin och trygg relation till varandra.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag för att få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Gör ansökan

Ansvarsfull assistent sökes till lekfull flicka

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en lekfull flicka i sju års ålder. Flickan bor varannan vecka med sin mamma i Lerum och pappa i Partille. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi.

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj. Flickan är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. Vi söker dig som är lugn och stabil med båda fötterna på jorden. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Om du har barnasinnet i behåll är detta ett stort plus.

Tjänsten avser nattarbete på en fast schemarad, motsvarande 75 %. Arbetspassen är förlagda mellan 23.00-08.00. Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Har du tidigare arbetat med barn är detta meriterande, dock inte avgörande. Det viktigaste är att du och flickan samt hennes familj, får en fin och trygg relation till varandra.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag för att få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Gör ansökan

Ansvarsfull assistent sökes till lekfull flicka

Kommun: Bollebygd Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en lekfull flicka i sju års ålder. Flickan bor varannan vecka med sin mamma i Lerum och pappa i Partille. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi.

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj. Flickan är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. Vi söker dig som är lugn och stabil med båda fötterna på jorden. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Om du har barnasinnet i behåll är detta ett stort plus.

Tjänsten avser nattarbete på en fast schemarad, motsvarande 75 %. Arbetspassen är förlagda mellan 23.00-08.00. Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Har du tidigare arbetat med barn är detta meriterande, dock inte avgörande. Det viktigaste är att du och flickan samt hennes familj, får en fin och trygg relation till varandra.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag för att få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för extraarbete

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för dig söker dig som vill arbeta extra som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en man i 55-års ålder, som bor i centrala Göteborg.

Mannen är rullstolsburen till följd av en medfödd CP-skada och som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, sondmatning och förflyttningar, till allehanda hushållssysslor. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att vara ute bland folk, fika och göra små utflykter ibland. Mannen saknar tal och kommunicerar därför med kroppsspråk och gester, samt hjälpmedel.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov. Det är önskvärt att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel om behovet skulle uppstå. Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten (5 h).

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till man i Rönninge, timanställning

Kommun: Södertälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Vi på Assistans för dig söker nu en timvikarie till en av våra kunder i Rönninge.

Kunden är en man som har fysiska funktionsnedsättningar pga. sjukdom. Arbetet innefattar stöd och hjälp vid förflyttningar, på och avklädning, hygien, måltider samt hushållssysslor såsom tvätt, städ och matlagning.

Tjänsten vi söker är först och främst en timvikarie som kan hoppa in vid sjukdom/vab/ledighet, så det är viktigt att du är flexibel med dina arbetstider. Det finns möjlighet till att längre fram få en större tjänst med fasta tider varje månad om Du och kund känner att det är rätt. Om du även är intresserad av att jobba i sommar så är det mycket uppskattat.

Vi söker en person som är glad och positiv och har nära till skratt. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta initiativ på arbetsplatsen då mannen kan vara lite obekväm med att be om hjälp. Då du kommer jobba i en annan persons hem så är det viktigt att hitta balansen mellan arbetsplats och att det är mannens bostad.

Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent tidigare och att du har en utbildning som undersköterska, med det är inget krav då största vikt läggs vid personkemi mellan dig och mannen.

Mannen har idag aktiv assistans dygnet runt, så det är viktigt att du klarar av nattjobb och kan hålla dig vaken.

Känns det som ett bra jobb för dig? Skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag, urval görs löpande!

Gör ansökan

Timvikarier med möjlighet till semestervikariat sökes i Åtvidaberg

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för dig söker en timvikarier till en kvinna i 70-årsåldern. Kvinnan bor i Åtvidaberg tillsammans med sin sambo.
Efter en stroke behöver kvinnan hjälp och stöd i sin vardag med bl.a. hushållsarbete, personlig hygien och aktiviteter.

Tjänsten avser timanställning vid behov. Det finns dock stora möjligheter till vikariat under sommarperioden.
Arbetstiderna som vid behov kan bli aktuella är kl. 08.00-15.30 på vardagar, kl. 09.00-15.30 på lördagar och söndagar.

Kvinnan värdesätter att du som assistent är lugn, ansvarsfull och huslig. Kvinnan tycker om att laga mat, baka, shoppa och komma ut promenader.
Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Kunden ser gärna kvinnliga sökande. Krav på att ni är rökfria.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistans för dig söker personlig assistent till sommarjobb

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för dig söker nu personliga assistenter som vill arbeta hos en störtskön kvinna i 40-årsåldern. Kvinnan har bland annat smärtsyndrom med överrörlighet, delvis förlamning och talsvårigheter men det hindrar henne inte ifrån att ha en stor personlighet, enorm empati och uppfriskande humor! Kvinnan behöver hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring. Arbetet är förlagt till dag- och kvällstid, vardagar samt helger.

Vi söker främst dig som är intresserad av att arbeta extra vid behov och under sommaren.

Som person bör du vara försiktig, noggrann, lyhörd, kunna ta eget ansvar, lugn, ha glimten i ögat och vilja bidra till ett bra arbetsklimat. Du får alla instruktioner av kvinnan själv och måste därför vara bra på att lyssna och förstå svenska. Det är viktigt att du inte är en ivrig och rastlös person, då hanteringen av henne måste ske systematiskt och kontrollerat. Du får däremot gärna ha skinn på näsan, högt i tak och vara en frisk fläkt! Gillar du musik, hälsa och träning och/eller har du en kreativ ådra och gillar att sy eller arbeta med annat hantverk är det ett stort plus.

Du behöver inte ha erfarenhet som personlig assistent men det är ett plus om du har det. Det viktigaste är att du har ett intresse av att arbeta med människor. Du är här garanterad en händelserik och spännande arbetsplats!

Har du svarat på denna annons tidigare och fortfarande är intresserad, skriv igen.

Vi ser framemot att höra från dig!

Gör ansökan

Assistans för dig söker personliga assistenter

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för dig söker nu personliga assistenter som vill arbeta hos en störtskön kvinna i 40-årsåldern. Kvinnan har bland annat smärtsyndrom med överrörlighet, delvis förlamning och talsvårigheter men det hindrar henne inte ifrån att ha en stor personlighet, enorm empati och uppfriskande humor! Kvinnan behöver hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring. Arbetet är förlagt till dag- och kvällstid, vardagar samt helger.

Vi söker främst dig som är intresserad av att arbeta extra vid behov.

Som person bör du vara försiktig, noggrann, lyhörd, kunna ta eget ansvar, lugn, ha glimten i ögat och vilja bidra till ett bra arbetsklimat. Du får alla instruktioner av kvinnan själv och måste därför vara bra på att lyssna och förstå svenska. Det är viktigt att du inte är en ivrig och rastlös person, då hanteringen av henne måste ske systematiskt och kontrollerat. Du får däremot gärna ha skinn på näsan, högt i tak och vara en frisk fläkt! Gillar du musik, hälsa och träning och/eller har du en kreativ ådra och gillar att sy eller arbeta med annat hantverk är det ett stort plus.

Du behöver inte ha erfarenhet som personlig assistent men det är ett plus om du har det. Det viktigaste är att du har ett intresse av att arbeta med människor. Du är här garanterad en händelserik och spännande arbetsplats!

Har du svarat på denna annons tidigare och fortfarande är intresserad, skriv igen.

Vi ser framemot att höra från dig!

Gör ansökan

Sommarvikarier till kunder i Karlstad med omnejd

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Vi söker nu duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter till våra kunder i och runt Karlstad.

Arbetet som personlig assistent kräver ofta att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans men det är inte ett krav. För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov.
Det är också önskvärt att du som söker har körkort.

Du som är intresserad av ett sommarvikariat som personlig assistent hos oss skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet.
Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

Extrajobb som personlig assistent till man i Ronneby

Kommun: Ronneby Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en man i 65-årsåldern som har parkinson och parkinsondemens. Mannen behöver hjälp och stöttning med allt i sin vardag, så som personlig hygien och matintag. Kunden tycker om att simma/bada samt gå promenader. Kunden bor med sin fru i en lägenhet i Ronneby.

Vi söker dig som är social, positiv, initiativtagande och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Tjänsten avser inledningsvis en timanställning med pass förlagda mellan 9-14, samt någon eftermiddag/kväll per vecka. Kunden bor två veckor av fyra på växelvårdsboende och har inte assistans under dessa veckor. Tunga lyft kan förekomma.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent till en man i 70-års åldern i Tyresö

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en man i 70-års åldern i Tyresö.

Mannen är intresserad av bilar och gillar att vara ute och hitta på saker. Han hade en stroke för ett antal år sedan och behöver hjälp och stöd i sin vardag.

Vi söker dig som är social, lyhörd och ansvarstagande. Du bör kunna ta initiativ och vara uppmuntrande. Mannen ser gärna att du som söker är man och över 30 år samt talar god svenska. Du får gärna ha erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent tidigare men det viktigaste är att personkemin emellan er fungerar bra.

Arbetet är förlagt måndag till fredag klockan 10.00 – 15.00.

Vi ser fram emot din ansökan och tveka inte att skicka in den då rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Assistent sökes till kvinna på Ekerö ca 7 dygnspass per månad

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-04-30

Assistans för dig söker en långsiktig, lugn, bestämd och tydlig personlig assistent till en 27-årig kvinna bosatt på Ekerö. Kvinnan har autism och behöver hjälp och/eller stöttning i det mesta i sitt vardagliga liv.

Tjänsten är en visstidsanställning och vi söker dig som kan arbeta ca sju dygnspass per månaden. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 17.00-17.00 (jour mellan kl. 22-07).

Kvinnan går på daglig verksamhet på dagarna och har utöver det fasta aktiviteter så som gym, bad och danskurs på eftermiddagar/kvällar. Kvinnan har även ett intresse för konst, musik, show och dans som vi gärna ser att du delar.

Du som söker måste vara aktiv, gilla att vara ute i naturen och orka hänga med i högt tempo. Andra viktiga egenskaper vi värdesätter hos dig är att du kan ta egna initiativ, har en tydlig kommunikation, kan säga ifrån/sätta gränser, vara trygg i dig själv samt att du kan hantera oväntade situationer. Tidigare erfarenhet av autism är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten.

I ditt arbete ingår frukost, lunch och middag (pedagogisk måltid).

Viktigt att veta är att vi inte kan anställa dig som röker, snusar eller är djurallergiker då det ibland förekommer hund i kvinnans hem.

Tillträde sker i maj 2018 eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till kvinna i Saltsjöbaden

Kommun: Nacka Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-01

Assistans för dig söker personliga assistenter som är intresserade av att jobba deltid hos en kvinna i 60-årsåldern. Kvinnan bor tillsammans med sin man i en trevlig och modern lägenhet i centrala Saltsjöbaden, nära kommunikationer.

Hon gillar mode, inredning, blommor, umgås med familj och vänner. Hon åker till familjens lantställe några månader om året dit du som assistent följer med. Kvinnan har MS och omfattande omsorgsbehov så som hjälp med förflyttningar, att äta, träning och stretching samt hjälp med att kommunicera. Rutiner följs varje dag från morgon till kväll. Kvinnan har assistans dygnet runt, med en del dubbelassistans.

Kvinnan är känslig mot parfym, röklukt och långa naglar eftersom det förekommer mycket fysisk kontakt.

Familjen har en snäll hund i hemmet, på kvällar och helger.

Vi söker dig som är trygg, noggrann, lyhörd, positiv, ansvarstagande och rökfri. Det är viktigt att du är en stabil person som kan hantera upp och nedgångar i vardagen och har god anpassningsförmåga. Du är lugn och metodisk och stressar inte upp dig. Du som assistent har en viktig roll i kvinnans liv och det är viktigt att du är engagerad i alla delar som rör vardagen med allt vad det innebär.

Arbetstiderna som är varierande mellan 8-16 eller 16-24 måndag till söndag.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarjobb som personlig assistent i St. Annas Skärgård

Kommun: Söderköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-01

Assistans för dig söker personliga assistenter som är intresserade av att sommarjobba med en kvinna i 60-årsåldern. Kvinnan bor vanligtvis i Stockholm men ska spendera sommaren på familjens lantställe utanför Söderköping i St. Annas Skärgård.

Kvinnan gillar mode, inredning, blommor, umgås med familj och vänner. Hon åker till familjens lantställe några månader om året dit du som assistent följer med. Kvinnan har MS och omfattande omsorgsbehov så som hjälp med förflyttningar, att äta, träning och stretching samt hjälp med att kommunicera. Rutiner följs varje dag från morgon till kväll. Kvinnan har assistans dygnet runt, med en del dubbelassistans.

Kvinnan är känslig mot parfym, röklukt och långa naglar eftersom det förekommer mycket fysisk kontakt.

Familjen har en snäll hund som emellanåt vistas på landstället.

Vi söker dig som är trygg, noggrann, lyhörd, positiv, ansvarstagande och rökfri. Det är viktigt att du är en stabil person som kan hantera upp och nedgångar i vardagen och har god anpassningsförmåga. Du är lugn och metodisk och stressar inte upp dig. Du som assistent har en viktig roll i kvinnans liv och det är viktigt att du är engagerad i alla delar som rör vardagen med allt vad det innebär.

Du som assistent har en viktig roll i kvinnans liv och det är viktigt att du är engagerad i alla delar som rör vardagen med allt vad det innebär. Arbetstiderna är mellan 8-16 eller 16-24 måndag till söndag och du ska kunna hoppa in vid behov.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarjobb som personlig assistent i St. Annas Skärgård

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-01

Assistans för dig söker personliga assistenter som är intresserade av att sommarjobba med en kvinna i 60-årsåldern. Kvinnan bor vanligtvis i Stockholm men ska spendera sommaren på familjens lantställe utanför Söderköping i St. Annas Skärgård.

Kvinnan gillar mode, inredning, blommor, umgås med familj och vänner. Hon åker till familjens lantställe några månader om året dit du som assistent följer med. Kvinnan har MS och omfattande omsorgsbehov så som hjälp med förflyttningar, att äta, träning och stretching samt hjälp med att kommunicera. Rutiner följs varje dag från morgon till kväll. Kvinnan har assistans dygnet runt, med en del dubbelassistans.

Kvinnan är känslig mot parfym, röklukt och långa naglar eftersom det förekommer mycket fysisk kontakt.

Familjen har en snäll hund som emellanåt vistas på landstället.

Vi söker dig som är trygg, noggrann, lyhörd, positiv, ansvarstagande och rökfri. Det är viktigt att du är en stabil person som kan hantera upp och nedgångar i vardagen och har god anpassningsförmåga. Du är lugn och metodisk och stressar inte upp dig. Du som assistent har en viktig roll i kvinnans liv och det är viktigt att du är engagerad i alla delar som rör vardagen med allt vad det innebär.

Du som assistent har en viktig roll i kvinnans liv och det är viktigt att du är engagerad i alla delar som rör vardagen med allt vad det innebär. Arbetstiderna är mellan 8-16 eller 16-24 måndag till söndag och du ska kunna hoppa in vid behov.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Tyresö

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-03

Vi söker nu en personlig assistent på fast schemarad om cirka 50% sysselsättningsgrad till en av våra kunder i Tyresö. Kunden är trevlig och glad kvinna i 70 års åldern.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Du får gärna ha lite livserfarenhet och även ha arbetat med personlig assistans tidigare. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv. Du har även stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kvinnan i sitt dagliga liv med allt från matlagning och städning till personlig omvårdnad. Arbetstiderna är förlagda morgon till kväll, veckans alla dagar. Arbetspassens längd varierar. på vardagarna är det lite kortare pass och på helgerna lite längre pass som sträcker sig över hela dagen.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till kvinna i Tyresö

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-03

Vi söker nu personliga assistenter som kan hoppa in extra vid behov och vid ordinarie assistenters sommarsemestrar till en av våra kunder i Tyresö. Kunden är trevlig och glad kvinna i 70 års åldern.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Du får gärna ha lite livserfarenhet och även ha arbetat med personlig assistans tidigare. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv. Du har även stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kvinnan i sitt dagliga liv med allt från matlagning och städning till personlig omvårdnad. Arbetstiderna är förlagda morgon till kväll, veckans alla dagar. Arbetspassens längd varierar. på vardagarna är det lite kortare pass och på helgerna lite längre pass som sträcker sig över hela dagen.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till kvinna i Tyresö

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-03

Vi söker nu personliga assistenter som kan hoppa in extra vid behov och vid ordinarie assistenters sommarsemestrar till en av våra kunder i Tyresö. Kunden är trevlig och glad kvinna i 70 års åldern.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Du får gärna ha lite livserfarenhet och även ha arbetat med personlig assistans tidigare. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv. Du har även stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kvinnan i sitt dagliga liv med allt från matlagning och städning till personlig omvårdnad. Arbetstiderna är förlagda morgon till kväll, veckans alla dagar. Arbetspassens längd varierar. på vardagarna är det lite kortare pass och på helgerna lite längre pass som sträcker sig över hela dagen.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Tyresö

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-03

Vi söker nu en personlig assistent på fast schemarad om cirka 50% sysselsättningsgrad till en av våra kunder i Tyresö. Kunden är trevlig och glad kvinna i 70 års åldern.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Du får gärna ha lite livserfarenhet och även ha arbetat med personlig assistans tidigare. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv. Du har även stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kvinnan i sitt dagliga liv med allt från matlagning och städning till personlig omvårdnad. Arbetstiderna är förlagda morgon till kväll, veckans alla dagar. Arbetspassens längd varierar. på vardagarna är det lite kortare pass och på helgerna lite längre pass som sträcker sig över hela dagen.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Sommarvikarier till kund i Jönköping

Kommun: Jönköping Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2018-05-03

Assistans för dig söker personliga assistenter till en kvinna i 60- årsåldern som är bosatt i Jönköping. Kvinnan är rullstolsburen och har diagnoserna utvecklingsstörning och autism. Hon behöver hjälp och stöttning med det mesta i hennes vardag, så som personlig hygien, hushållssysslor och sociala aktiviteter.

Du som söker bör vara ansvarstagande och ha förmåga att ta initiativ till saker både i och utanför hemmet. Kvinnan har inget tal. En förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt är därför att du är lyhörd och har förmåga att känna av kundens behov.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent tidigare men det viktigaste är personkemin. Kvinnan gillar bland annat att promenera, rida och att åka bil, det är därför meriterande om du har körkort.

Vi söker dig som har möjlighet att jobba under ordinarie personals semester i sommar. Kvinnan har assistans dygnet runt med jour/väntetid på natten mellan kl. 20:00- 07:45. Du kommer arbeta dygn och arbetstiden är förlagd kl. 07:45- 08:00. Vi ser gärna att du har möjlighet att vara kvar som timvikarie även efter sommarperioden.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extraarbete vid behov som personlig assistent åt en trevlig kvinna i Umeå

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2018-05-04

Vi söker nu en engagerad personlig assistent åt en trevlig kvinna i centrala Umeå. Arbetet som personlig assistent innebär att ge vår kund en trygg och självständig vardag, utifrån kundens egna förutsättningar.

Vår kund är en roligt, social och omtänksam kvinna i 40 års åldern som har assistans dygnet runt i sitt hem. Hon har ett medfött fysiskt funktionshinder och fått en del diagnoser i vuxen ålder. Diagnoserna går i skov och påverkas mycket av stress. Du som assistent ska hjälpa till med allt i kundens vardag. Allt från personlig omvårdnad, kommunikation, hushållssysslor etc. Du ska även kunna hjälpa till med kundens katt, som är väldig viktig familjemedlem.

Du ska trivas att vara mycket inomhus. Du bör vara tålmodig och flexibel eftersom arbetsuppgifter och arbetsmiljön förändras snabbt i samband med att hälsotillståndet förbättras eller försämras. Du bör vara lugn och trygg i dig själv och kunna hantera både lugna och aktiva arbetspass. Du ska kunna trivas med att se på Tv ett helt pass lika väl som att klara av att göra flera saker samtidigt under tidspress. Du bör även vara bekväm att arbeta med sprutor och vara i sjukhusmiljöer.

Du som söker bör vara framåt, pratsam och ha en stor dos av humor i alla lägen. Din roll som assistent är bland annat att föra kundens talan, vilket innebär en hel del telefonsamtal till olika människor. Du ska vara social och inte vara rädd att våga prata mycket åt kundens vägnar. Du får också gärna gilla att skriva och vara lite tekniskt lagd, då kunden har ett intresse av teknik.

Meriterande om du:
- är kattvan
- är rökfri
- har erfarenhet från vården


Välkommen att skicka in din ansökan med en presentation av dig själv, och med en motivering till varför du sökt tjänsten. Vi kallar till intervju löpande.

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till en 50-årig man i Malmö

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-05-04

Assistans för dig söker personliga assistenter åt en man i Malmö. Som timanställd är du flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel, både dygnspass samt kortare dagpass. Behov av sommarvikarier finns också i uppdraget. Störst behov är det under vecka 25, 28 och 31.

Mannen som drabbats av en hjärnhinneinflammation behöver hjälp med allt i sin vardag såsom personlig hygien, maglagning, medicinering, hushållssysslor, komma ut på promenader och andra aktiviteter. Mannen har ett stort intresse av flygplan, sina barn och deras aktiviteter och tycker om att njuta av det goda livet.

Vi ser att du är handlingskraftig, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Då mannen har fått nedsatt hörsel är det viktigt att du som assistent talar tydligt och behärskar det svenska språket. Stor vikt läggs vid den personliga kemin mellan dig och kunden.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier/sommarvikarier sökes till en rullstolsburen man i Säffle

Kommun: Grums Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-06

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en rullstolsburen man i 50 års-åldern. Mannen bor växelvis i en central lägenhet i Säffle samt i ett hus på landet tillsammans med sin mor. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat stöd och hjälp vid förflyttningar, träning, personlig hygien samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. I kundens hem finns hjälpmedel vid förflyttningar. Kunden tycker om att åka på utflykter och är en social person som gillar att vara ute bland folk. Kunden har egen bil som assistenterna kör vid utflykter. Vi ser gärna att du som söker har fyllt 24 år då det är ett krav för att få köra bilen.

Vi behöver förstärkning och söker därför fler timvikarier och sommarvikarier men det kan finnas möjlighet till varaktig anställning längre fram. Du som söker ska kunna arbeta varierande arbetstider då både dag och nattarbete kan förekomma.
Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen. Du får gärna har ett intresse för utflykter och musik. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans. Vi ser även att du är rökfri.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personliga assistenter till kvinna i Bromma

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-06

Nu söker Assistans för dig assistenter, gärna i åldern 25+ som talar och skriver god svenska och vill jobba med en kvinna boendes i Mariehäll, Bromma.

Vi söker både personal med regelbundna arbetstider och även extrapersonal som kan arbeta med start i maj samt personal som kan arbeta under juni till augusti när de ordinarie assistenterna har semester. Som personlig assistent är det viktigt att kunna vara flexibel och kunna hoppa in för varandra vid eventuella sjukdomar, semestrar eller annan frånvaro i gruppen.

Om du som söker har erfarenhet av arbetet som personlig assistent eller har arbetat med personer med MS är det ett plus, men det viktigaste är kemin stämmer.

Skicka in din ansökan snarast möjligt då eventuella intervjuer kommer att ske löpande

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till en glad och trevlig kvinna på Hisingen

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-05-06

Assistans för dig söker nu personliga assistenter som kan hoppa in extra vid behov samt vid ordinarie assistenters sommarsemestrar. Kunden är en glad och trevlig kvinna som är 71 år gammal.

Vi söker dig som är lugn och stabil. Det är viktigt att du är ansvarsfull, initiativrik, positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann, men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent.

I dina arbetsuppgifter ingår det att vara kunden behjälplig med den dagliga livsföringen såsom hygien, träning, sondmatning, inköp och planering samt städning och tvätt mm. Vi ser att du som assistent har god kunskap i svenskt tal och skrift då kunden de senaste åren fått allt svårare att artikulera tydligt.

Arbetet är förlagt på dygnets alla timmar måndag till söndag.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående där du som assistent kommer att få en gedigen introduktion till arbetet för att du skall känna dig trygg i rollen som assistent

Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Ansvarsfull assistent sökes till lekfull flicka

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-05-06

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en lekfull flicka i sju års ålder. Flickan bor varannan vecka med sin mamma i Lerum och pappa i Partille. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi.

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj. Flickan är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. Vi söker dig som är lugn och stabil med båda fötterna på jorden. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Om du har barnasinnet i behåll är detta ett stort plus.

Tjänsten avser nattarbete på en fast schemarad, motsvarande 75 %. Arbetspassen är förlagda mellan 23.00-08.00. Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Har du tidigare arbetat med barn är detta meriterande, dock inte avgörande. Det viktigaste är att du och flickan samt hennes familj, får en fin och trygg relation till varandra.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag för att få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Skänninge

Kommun: Mjölby Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-06

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kvinna som är bosatt i Skänninge. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållssysslor, personlig hygien och sjukgymnastik.

Kunden har intresse av att sy, virka och måla. Det är inget krav att du delar hennes intressen men det kan vara en fördel om du också har en kreativ sida.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer. Som person är du lyhörd, självgående och ansvarstagande. Du är lättsam och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak. Det är krav på att du har körkort och att du tål pälsdjur då det finns katt i hemmet.

Tjänsten är en deltidstjänst på ca 87%. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07:45- 17:00, med undantag för en dag varannan vecka då arbetstiden är förlagd till 21:30. Du kommer arbeta varannan helg.

Tjänsten är tillgänglig från 1/5. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Skänninge

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-06

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kvinna som är bosatt i Skänninge. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållssysslor, personlig hygien och sjukgymnastik.

Kunden har intresse av att sy, virka och måla. Det är inget krav att du delar hennes intressen men det kan vara en fördel om du också har en kreativ sida.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer. Som person är du lyhörd, självgående och ansvarstagande. Du är lättsam och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak. Det är krav på att du har körkort och att du tål pälsdjur då det finns katt i hemmet.

Tjänsten är en deltidstjänst på ca 87%. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07:45- 17:00, med undantag för en dag varannan vecka då arbetstiden är förlagd till 21:30. Du kommer arbeta varannan helg.

Tjänsten är tillgänglig från 1/5. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Skänninge

Kommun: Vadstena Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-06

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kvinna som är bosatt i Skänninge. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållssysslor, personlig hygien och sjukgymnastik.

Kunden har intresse av att sy, virka och måla. Det är inget krav att du delar hennes intressen men det kan vara en fördel om du också har en kreativ sida.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer. Som person är du lyhörd, självgående och ansvarstagande. Du är lättsam och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak. Det är krav på att du har körkort och att du tål pälsdjur då det finns katt i hemmet.

Tjänsten är en deltidstjänst på ca 87%. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07:45- 17:00, med undantag för en dag varannan vecka då arbetstiden är förlagd till 21:30. Du kommer arbeta varannan helg.

Tjänsten är tillgänglig från 1/5. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Skänninge

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-06

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kvinna som är bosatt i Skänninge. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållssysslor, personlig hygien och sjukgymnastik.

Kunden har intresse av att sy, virka och måla. Det är inget krav att du delar hennes intressen men det kan vara en fördel om du också har en kreativ sida.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer. Som person är du lyhörd, självgående och ansvarstagande. Du är lättsam och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak. Det är krav på att du har körkort och att du tål pälsdjur då det finns katt i hemmet.

Tjänsten är en deltidstjänst på ca 87%. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07:45- 17:00, med undantag för en dag varannan vecka då arbetstiden är förlagd till 21:30. Du kommer arbeta varannan helg.

Tjänsten är tillgänglig från 1/5. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Kvälls- och nattassistent till 18årig tjej

Kommun: Upplands Väsby Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-07

Assistans för dig söker nu en engagerad assistent till en 18-årig tjej som bor utanför Åkersberga.

Kunden är en glad och social tjej som har Dravets syndrom vilket medför bland annat svårbehandlad epilepsi.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd och stöttning i allt kunden gör. Kunden har ett tillsynsbehov på grund sin epilepsi då hon oftast får grand mal-anfall, något du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som är flexibel! Det finns möjlighet att jobba på schemarad med främst kvällar och vakna nätter.

Inkom gärna med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Kvälls- och nattassistent till 18årig tjej

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-07

Assistans för dig söker nu en engagerad assistent till en 18-årig tjej som bor utanför Åkersberga.

Kunden är en glad och social tjej som har Dravets syndrom vilket medför bland annat svårbehandlad epilepsi.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd och stöttning i allt kunden gör. Kunden har ett tillsynsbehov på grund sin epilepsi då hon oftast får grand mal-anfall, något du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som är flexibel! Det finns möjlighet att jobba på schemarad med främst kvällar och vakna nätter.

Inkom gärna med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Kvälls- och nattassistent till 18årig tjej

Kommun: Vallentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-07

Assistans för dig söker nu en engagerad assistent till en 18-årig tjej som bor utanför Åkersberga.

Kunden är en glad och social tjej som har Dravets syndrom vilket medför bland annat svårbehandlad epilepsi.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd och stöttning i allt kunden gör. Kunden har ett tillsynsbehov på grund sin epilepsi då hon oftast får grand mal-anfall, något du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som är flexibel! Det finns möjlighet att jobba på schemarad med främst kvällar och vakna nätter.

Inkom gärna med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Kvälls- och nattassistent till 18årig tjej

Kommun: Danderyd Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-07

Assistans för dig söker nu en engagerad assistent till en 18-årig tjej som bor utanför Åkersberga.

Kunden är en glad och social tjej som har Dravets syndrom vilket medför bland annat svårbehandlad epilepsi.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd och stöttning i allt kunden gör. Kunden har ett tillsynsbehov på grund sin epilepsi då hon oftast får grand mal-anfall, något du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som är flexibel! Det finns möjlighet att jobba på schemarad med främst kvällar och vakna nätter.

Inkom gärna med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Kvälls- och nattassistent till 18årig tjej

Kommun: Vaxholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-07

Assistans för dig söker nu en engagerad assistent till en 18-årig tjej som bor utanför Åkersberga.

Kunden är en glad och social tjej som har Dravets syndrom vilket medför bland annat svårbehandlad epilepsi.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd och stöttning i allt kunden gör. Kunden har ett tillsynsbehov på grund sin epilepsi då hon oftast får grand mal-anfall, något du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som är flexibel! Det finns möjlighet att jobba på schemarad med främst kvällar och vakna nätter.

Inkom gärna med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Kvälls- och nattassistent till 18årig tjej

Kommun: Österåker Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-07

Assistans för dig söker nu en engagerad assistent till en 18-årig tjej som bor utanför Åkersberga.

Kunden är en glad och social tjej som har Dravets syndrom vilket medför bland annat svårbehandlad epilepsi.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd och stöttning i allt kunden gör. Kunden har ett tillsynsbehov på grund sin epilepsi då hon oftast får grand mal-anfall, något du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som är flexibel! Det finns möjlighet att jobba på schemarad med främst kvällar och vakna nätter.

Inkom gärna med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Timvikarier till kvinna i Östersund!

Kommun: Östersund Ort: Jämtlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-08

Söker du extrajobb och vill arbeta som personlig assistent?

Vi söker timvikarier åt vår kund som är en kvinna i 7o års ålder som bor i lägenhet strax utanför centrala Östersund. Vår kund har assistans dygnet runt med jourtid på natten, så arbetet innebär varierande arbetstider.
I hemmet finns en katt så du bör inte vara pälsdjursallergiker.

Som personlig assistent åt kvinnan är du henne behjälplig i alla moment i hennes vardag, både i hemmet och utanför hemmet på olika aktiviteter. Du är kvinnans ”armar och ben” i de moment hon egentligen skulle ha utfört själv. Du assisterar med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, ge medicin, sköta matlagning och andra sysslor i hemmet såsom städ och tvätt. Du är också ett socialt sällskap åt kvinnan, och ett stöd vid olika aktiviteter.

Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av vårdyrket och har arbetat med olika hjälpmedel såsom personlyft och rullstolar. Arbetet är fysiskt tungt och därmed krävs det att du som assistent har god fysik.

För att passa i rollen som assistent åt kvinnan är du en stabil person med "skinn på näsan" som har förmågan att inta en professionell roll i arbetet. Du är också en positiv och initiativtagande person som kan motivera till aktiviteter både i och utanför kundens hem.

Rekrytering till tjänsten kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens sista dag.
Berätta i din ansökan varför du söker just den här tjänsten samt när du kan påbörja en eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent ca 70% med arbetsledaransvar till kvinna i Liljeholmen

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-09

Assistans för dig söker en engagerad personlig assistent med arbetsledaransvar till en 50-årig kvinna bosatt i Liljeholmen. Kvinnan har MS, är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning i det mesta i sitt vardagliga liv.

Tjänsten är en visstidsanställning och vi söker dig som kan arbeta onsdag och torsdag varannan vecka samt onsdag, lördag och söndag varannan vecka. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 09.00-22.00 med en rast mellan kl. 14.30-16.00.

I dina arbetsuppgifter som arbetsledare ingår schemaläggning, upplärning av nyanställda, bemanning vid vakanser, planering av ledigheter, kontakt mellan kund och assistenter samt övriga administrativa uppgifter. Extra ersättning utgår för arbetsledaransvaret.

Du som söker bör vara ansvarstagande, ha ett positivt förhållningssätt samt vara duktig på att hålla ordning och reda. Det är ett stort plus om du har ett intresse för mat och dryck. Tidigare omsorgserfarenhet eller arbetsledaransvar är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten.

Viktigt att veta är att vi inte kan anställa dig som röker eller är djurallergiker då det ibland förekommer hund i kvinnans hem.

Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till kvinna i Landskrona

Kommun: Landskrona Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-05-09

Assistans för Dig söker nu drivna och positiva personliga assistenter för kunds räkning. Kvinnan har i dagsläget ett engagerat team med assistenter omkring sig och söker nu ytterligare en motiverad och träningsintresserad personlig assistent som kan pusha och motivera henne till utveckling.

Kvinnan fick för några år sedan en stroke vilket har lett till försämrad rörelseförmåga i vänster sida. Du kommer att få hjälpa kvinnan med allt från träning, matlagning, städ, tvätt till personlig omvårdnad. Ett plus är om du har erfarenhet av sjukgymnastik på ett eller annat sätt och om du är pedagogiskt lagd.

I rollen som personlig assistent ska du vara handlingskraftig, humoristisk och initiativrik. Stor vikt läggs vid personlig kemi mellan dig och kunden. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på rullande schema samt dig som vill jobba som timvikarie och täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro. Du ska ha möjlighet att arbeta dagtid som kväll och helg då arbetspassen är förlagda till dagtid, kväll/natt med väntetid eller dygn med väntetid på natten.

Hos kunden finns det en katt och rökning kan förekomma inomhus.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till man i centrala Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-05-09

Assistans för dig söker nu timanställda personliga assistenter för kunds räkning. Kunden fick en stroke för några år sedan och har sedan dess inte varit så aktiv som nära vänner önskar att han vore. Som assistent till mannen så hjälper du honom med personlig hygien, matlagning, städ, tvätt och annat som hör det vardagliga livet till. Du kommer att ingå i ett arbetsteam där mycket av arbetet går åt till att motivera mannen till förändring och ett mer aktivt liv.

Mannen har ett stort intresse för hundar och tidigare assistenter har haft med sig hund hem till honom så den möjligheten finns. Andra intressen finns såsom fiske, natur och musik. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller av stroke är meriterande.

Kunden har assistans dygnet runt med väntetid på natten och eftermiddagen. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på rullande schema samt dig som vill jobba som timvikarie och täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro. Som timvikarie är du flexibel och har möjlighet att arbeta dagtid, kväll, natt och helg.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Helgarbete som personlig assistent åt kvinna med MS.

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-09

Assistans för Dig söker nu personliga assistenter till en kvinna i 60-årsåldern med MS. Kunden bor på Södermalm i Stockholm.
Du som söker är empatisk, mogen och ansvarsfull som person och när du samarbetar med andra är du prestigelös.
Flexibilitet, lyhördhet och engagemang är ledord du känner igen dig i. Du är även noggrann och punktlig och du sätter alltid kundens behov i första rummet! I detta uppdrag kommer du mestadels att arbeta tillsammans med en kollega. Arbetstiderna kommer vara varannan helg. Antingen arbetar du lördag kl. 16-22 och söndag kl. 22-08 alternativt kvällstid både lördag och söndag.

Vi söker dig som har en bakgrund inom vård och omsorg.
Rekrytering sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till ung kvinna i Falsterbo

Kommun: Vellinge Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-05-09

Assistans för dig söker nu personlig assistent till en ung levnadsglad 29-årig kvinna. Tjänsten är på ca 25 h/veckan och passen kommer främst vara förlagda till dagtid men det kommer även förekomma kvällar och helger.

Det är en aktiv kvinna som gillar att hitta på mycket så som att gå på konserter, åka på utomlandsresor, gå på bio och fika på stan. Kvinnan är rullstolsburen och berättar själv vad hon behöver hjälp med. Som assistent hjälper du henne med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor och annat som hör det vardagliga livet till.

Vi söker dig som är flexibel, vågar ta i, har nära till humor, är trygg och ansvarfull samt uppskattar att vara aktiv. Viktigt är också att du är rökfri och har körkort. Katter förekommer i hemmet.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse. Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du hade passat till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistent till härligt uppdrag sökes omgående!

Kommun: Karlshamn Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2018-05-10

Nu söker vi på Assistans för Dig en engagerad personlig assistent till kund i Karlshamn. Assistansen är förlagd under dygnets alla timmar, vardag som helg och vi söker alltså dig som tycker om att jobba varierade tider och med varierande arbetsuppgifter. Arbetspassen är lite längre, så du som assistent får mer fritid mellan dina pass, och man jobbar alltid i par under dygnets alla timmar.

Vår kund som är i behov av personlig assistans är förlamad och behöver Din hjälp för att på bästa sätt klara av vardagen. Moment som handräckning, förflyttningar, personlig hygien etc blir därmed din vardag. Intressen som du gärna får dela med honom är framför allt idrott, matlagning och resor av alla dess slag. Det anses därför inte vara något minus om du råkar briljera i köket och t.ex kan svänga ihop middagar från världens alla hörn.

Det är viktigt att du är lugn, trygg och flexibel. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar initiativ. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du som blir aktuell för tjänsten kommer genomgå relevant utbildning innan du får egna pass. Är du mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift ökar sannolikheten väsentligt att du är den vi söker!

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte på att ansöka redan idag! Första utbildningstillfället är 11 april, så det vore fördelaktigt om du kan börja så snart som möjligt!

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent till deltidstjänst på upp till 50% i Linköping

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-12

Assistans för dig söker en personlig assistent till en levnadsglad 17-årig kille i centrala Linköping.

Vi söker en person till fast schemarad på ca 50%. Arbetstiderna hos kunden är förlagda till dag och kväll både vardag och helg.
Schemaraden kommer att anpassas efter den som erbjuds tjänsten. Det finns även möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad, dock ej lägre än 25%. För att vara aktuell för tjänsten måste du också ha möjlighet att arbeta minst en helg i månaden.

Kunden har flera funktionsnedsättningar. Han kommunicerar med tecken. Han har ett stort barnasinne och vare sig han går själv eller använder sin rullstol så gillar han fart och fläkt. Vardagarna spenderas dagtid i skolan. På fritiden trivs han bäst hemma, men ger sig gärna ut på olika äventyr. Kunden är mycket intresserad av musik och i synnerhet DJs, han tycker om att gå på konserter och har bland annat varit dj vid event på särskolor. Utöver musikintresset tycker kunden om att bada och gå på bio varpå besök i simhallen och på biografen är vanligt förekommande aktiviteter.

Kunden bor med sina föräldrar och har inga syskon. Arbetsklimatet är väldigt familjärt, arbetet som assistent medför delaktighet i familjedynamiken. Kundens föräldrar värnar mycket om kundens assistenter.

Assistenternas arbetsuppgifter kretsar mycket kring att tillgodose kundens medicinska behov både i skolan och hemma. Hanteringen av mediciner och medicinsk utrustning är något du som assistent givetvis får introduktion i. En förutsättning är dock att du är intresserad av att lära dig, något som gäller både det medicinska och kommunikationen med tecken.

Vi söker dig som ansvarsfull och kan ta egna initiativ och aktivera kunden på ett utvecklande sätt. Andra egenskaper som värderas är empati och lyhördhet.

Erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men personlig lämplighet är det absolut viktigaste. Är du intresserad av ett utvecklande och varierande jobb där en bra insats kan göra stor skillnad för kunden?

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig, då tjänsten tillsätts löpande.

För att du ska få påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur Polisens belastningsregister då du kommer att arbeta med minderårig. Skicka gärna efter detta redan när du skickar in din ansökan då det kan dröja ett par veckor innan utdraget är dig tillhanda. Du finner ansökan på Polisens hemsida.

Gör ansökan

Semestervikarie till Linköping

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-12

Assistans för dig söker en semestervikarierande assistent till en 17-årig kille i centrala Linköping.

Arbetstiderna hos kunden är förlagda till dag och kväll både vardag och helg.

Kunden har flera funktionsnedsättningar. Han kommunicerar med tecken. Han har ett stort barnasinne och vare sig han går själv eller använder sin rullstol så gillar han fart och fläkt. Vardagarna spenderas dagtid i skolan. På fritiden trivs han bäst hemma, men ger sig gärna ut på olika äventyr. Kunden är mycket intresserad av musik och i synnerhet DJs, han tycker om att gå på konserter och har bland annat varit dj vid event på särskolor. Utöver musikintresset tycker kunden om att bada och gå på bio varpå besök i simhallen och på biografen är vanligt förekommande aktiviteter.

Kunden bor med sina föräldrar och har inga syskon. Arbetsklimatet är väldigt familjärt, arbetet som assistent medför delaktighet i familjedynamiken. Kundens föräldrar värnar mycket om kundens assistenter.

Assistenternas arbetsuppgifter kretsar mycket kring att tillgodose kundens medicinska behov både i skolan och hemma. Hanteringen av mediciner och medicinsk utrustning är något du som assistent givetvis får introduktion i. En förutsättning är dock att du är intresserad av att lära dig, något som gäller både det medicinska och kommunikationen med tecken.

Vi söker dig som ansvarsfull och kan ta egna initiativ och aktivera kunden på ett utvecklande sätt. Andra egenskaper som värderas är empati och lyhördhet.

Erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men personlig lämplighet är det absolut viktigaste. Är du intresserad av ett utvecklande och varierande jobb där en bra insats kan göra stor skillnad för kunden?

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig, då tjänsten tillsätts löpande.

För att du ska få påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur Polisens belastningsregister då du kommer att arbeta med minderårig. Skicka gärna efter detta redan när du skickar in din ansökan då det kan dröja ett par veckor innan utdraget är dig tillhanda. Du finner ansökan på Polisens hemsida.

Gör ansökan

Schemarad på 50%, företrädesvis nätter och vissa pass dag/kväll

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Vi söker en kvinnlig assistent till schemarad på 50% till ett trevligt uppdrag hos vår kvinnliga kund i centrala Karlstad. Du kommer på din schemarad att ha främst nätter, och några pass dag/kväll. Du behöver vara flexibel och öppen för att arbeta både dag och natt. Under natten arbetar du aktiv/vaken natt. Möjlighet att löpande ta extra pass utöver ditt schema kommer att finnas om du önskar arbeta mera.

Vi vill att du som söker är en person som tycker om att vara aktiv och gillar att hitta på saker tillsammans med vår kund, till exempel gå på auktion eller shoppa. Du kommer även att vara kunden behjälplig i hemmet. Aktivitet anpassas efter dagsform. Du är glad, positiv och har ett gott bemötande.

Vår kund har en sommarstuga med sjötomt belägen på en ö strax utanför Karlstad och under sommaren vill hon vara där så mycket som möjligt. För att komma till och från stugan blir man hämtad med båt, och du bör således inte vara sjörädd. Istället ser du det som en unik chans att spendera sköna dagar med gott sällskap vid Vänern!

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att du har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och att du är flexibel. Vi vill att du som söker är kvinna och vi ser gärna att du har lite livserfarenhet. Stor vikt läggs på personkemi och vid din personlighet. Vår kund har en hund och du bör därför ej vara allergisk.

Du som söker bör vara utbildad undersköterska, alternativt ha dokumenterad erfarenhet av arbete som vårdbiträde eller personlig assistent. Du kommer i ditt arbete som kvinnans assistent att hantera bland annat trach och ventilator. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är meriterande men ej ett krav. Lyft och förflyttningar kommer att vara vanligt förekommande i arbetet, adekvata hjälpmedel finns men du bör inte har fysiska begränsningar som hindrar dig i dessa arbetsmoment. Du kommer att erbjudas introduktion för att känna dig trygg i arbetsmomenten.

Urval sker löpande. Skicka ditt cv och personliga brev där du beskriver vem du är och varför du passar hos oss.

Gör ansökan

Personlig assistent till man i Hässelby

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en man i 50-års åldern i Hässelby. Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat med personer med psykiska funktionsnedsättningar.

Mannen har en psykisk och fysisk funktionsnedsättning och som assistent behöver du vara motiverande och lyhörd i ditt bemötande. Det är av vikt att du är lugn och är tydlig samt har tålamod. I arbetet ingår att hjälpa mannen med förflyttningar, personlig omvårdnad, hushållssysslor och handräckning.

Mannen är intresserad av musik och att skriva texter och ser gärna att du delar hans intressen.

Vi ser gärna att du har livserfarenhet och tidigare arbetat inom vård- och omsorg. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Mannen röker inomhus.

Arbetstiderna är varierande och förlagda dagtid vardagar och helger.

Tjänsten ska tillsättas inom snar framtid så sök gärna redan idag, urval görs löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för nattjobb i Upplands Väsby

Kommun: Upplands Väsby Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Assistans för dig söker erfarna personliga assistenter till ett uppdrag hos en kvinna med MS i Upplands Väsby.

Arbetstiderna varierar vanligtvis från dag, kväll, natt och helg, men just nu söker vi personer som vill jobba enbart nätter. Du som söker bör ha erfarenhet av att jobba med personer med stora omvårdnadsbehov. Kvinnan är till följd av sin sjukdom rullstolsburen och behöver stöd med allt i sin dagliga livsföring.

Vi söker personer som vill jobba för att göra en annan människas liv så bra och givande som möjligt. Kvinnan är aktiv och tycker om att komma ut på utflykter och att göra roliga saker. Vi söker dig som vill jobba som timanställda och bokas vid behov, och om samarbetet fungerar bra finns möjlighet att komma in på det rullande schemat. Det är aktiv arbetstid på nätterna, vilket betyder att det är en vaken nattjänst.

Du som söker bör tala bra svenska. Mer information om tjänsten fås i en eventuell intervju längre fram.

Välkommen in med din ansökan! Urvalet sker löpande och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till trevligt uppdrag i Stockholm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Assistans för dig söker en personlig assistent till en av våra manliga kunder som bor tillsammans med sin sambo och barn på Gärdet i Stockholm.

Vi söker dig som är social, ansvarsfull, flexibel och positiv. Du talar god svenska och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du kommer jobba tillsammans med andra assistenter och behöver därför vara duktig på att samarbeta med andra för att uppnå målen. Mannen ser gärna att du som söker inte är rökare.

Kunden är rullstolsburen och behöver därför stöd för att få vardagen att fungera så bra som möjligt. Ditt jobb innebär att vara hans armar och ben och hjälpa honom i vardagen, det vill säga stöd med mat, hygien, av- och påklädning, utflykter och omvårdnad. I ditt arbete ingår det även att hjälpa till med barnen när de vistas hemma.

Arbetstiderna är varierande, dagtid, kväll, natt och helg. Under natten är det väntetid och du finns behjälplig om behov uppstår.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Kvinnliga assistenter sökes för sommarjobb i centrala Laxå

Kommun: Laxå Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Vi söker nu duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter till kvinna boende i centrala Laxå. Arbetet som personlig assistent hos vår kund kräver att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Under natten tillämpas jourtid viss del av natten.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans men det är inte ett krav. Om du har erfarenhet av eller kunskap om neurologiska sjukdomar eller erfarenhet av PEG är det ett plus. Lyft och förflyttningar kommer att vara förekommande i arbetet, adekvata hjälpmedel finns. Du kommer att erbjudas introduktion för att känna dig trygg i arbetsmomenten.

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov. Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och du som assistent behöver vara lyhörd och inkännande.

Du som är intresserad av att sommarjobba hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet. Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Sollentuna

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Assistans för dig söker nu flera personliga assistenter till en kund i Sollentuna.
Kunden är en rullstolsburen kvinna i medelåldern som behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Kvinnan har assistans dygnet runt, aktiv tid på natten.

Vi söker både heltidstjänster och deltidstjänster. Du ska kunna arbeta kl. 09-19 och även kunna tänka dig att arbeta någon natt vid behov, kl. 19-09.
Erfarenhet eller utbildning inom vård- och omsorg är inget krav utan det viktigaste är att personkemin fungerar bra. Det är ett stort plus om du som söker har ett intresse för omvärlden. Kunden tycker om kultur, matlagning och trädgårdsarbete.

Eftersom du är kundens röst mot andra i telefon och i andra samtal, behöver du kunna mycket bra svenska. Det är meriterande om du även känner dig trygg med att prata engelska.
Kunden ser gärna kvinnliga sökande.
Krav på att du är rökfri.
Körkort är meriterande.
Du bör kunna börja arbeta omgående.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Sollentuna

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Assistans för dig söker nu flera personliga assistenter till en kund i Sollentuna.
Kunden är en rullstolsburen kvinna i medelåldern som behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Kvinnan har assistans dygnet runt, aktiv tid på natten.

Vi söker både heltidstjänster och deltidstjänster. Du ska kunna arbeta kl. 09-19 och även kunna tänka dig att arbeta någon natt vid behov, kl. 19-09.
Erfarenhet eller utbildning inom vård- och omsorg är inget krav utan det viktigaste är att personkemin fungerar bra. Det är ett stort plus om du som söker har ett intresse för omvärlden. Kunden tycker om kultur, matlagning och trädgårdsarbete.

Eftersom du är kundens röst mot andra i telefon och i andra samtal, behöver du kunna mycket bra svenska. Det är meriterande om du även känner dig trygg med att prata engelska.
Kunden ser gärna kvinnliga sökande.
Krav på att du är rökfri.
Körkort är meriterande.
Du bör kunna börja arbeta omgående.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till 27-årig tjej, timvikarie/sommarvikarie

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en 27-årig tjej med autism och utvecklingsstörning.
Hon är en glad och härlig tjej som tycker om att gå ut på promenader, träna, bada, pyssla och baka.

Vi söker någon som är flexibel och kan hoppa in vid behov. Under sommaren ser vi gärna att du har möjlighet att arbeta heltid.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, kvällstid och under natten, både på vardagar och helger. Du kommer arbeta både kortare pass och dygnspass (sovande jour på natten).

Du som assistent bör vara lugn, ansvarsfull, ordningsam och påhittig. Erfarenhet av autism är ett plus men personkemin är viktigare.

Rökfri arbetsplats.

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att arbetet skulle passa dig, då tjänsten tillsätts omgående. Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till Skänninge, timvik

Kommun: Mjölby Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Assistans för dig söker timvikarier till en kvinna som är bosatt i Skänninge. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållssysslor, personlig hygien och sjukgymnastik.

Kunden har bland annat intresse av att sy, virka och måla. Det är inget krav att du delar hennes intressen men det kan vara en fördel om du också har en kreativ sida.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07:45- 17:00, med undantag för en dag i veckan då arbetstiden är förlagd till 21:30.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer. Som person är du lyhörd, självgående och ansvarstagande. Du är lättsam och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak. Det är krav på att du har körkort och att du tål pälsdjur då det finns katt i hemmet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till Skänninge, timvik

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Assistans för dig söker timvikarier till en kvinna som är bosatt i Skänninge. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållssysslor, personlig hygien och sjukgymnastik.

Kunden har bland annat intresse av att sy, virka och måla. Det är inget krav att du delar hennes intressen men det kan vara en fördel om du också har en kreativ sida.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07:45- 17:00, med undantag för en dag i veckan då arbetstiden är förlagd till 21:30.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer. Som person är du lyhörd, självgående och ansvarstagande. Du är lättsam och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak. Det är krav på att du har körkort och att du tål pälsdjur då det finns katt i hemmet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till Skänninge, timvik

Kommun: Vadstena Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Assistans för dig söker timvikarier till en kvinna som är bosatt i Skänninge. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållssysslor, personlig hygien och sjukgymnastik.

Kunden har bland annat intresse av att sy, virka och måla. Det är inget krav att du delar hennes intressen men det kan vara en fördel om du också har en kreativ sida.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07:45- 17:00, med undantag för en dag i veckan då arbetstiden är förlagd till 21:30.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer. Som person är du lyhörd, självgående och ansvarstagande. Du är lättsam och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak. Det är krav på att du har körkort och att du tål pälsdjur då det finns katt i hemmet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till Skänninge, timvik

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Assistans för dig söker timvikarier till en kvinna som är bosatt i Skänninge. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållssysslor, personlig hygien och sjukgymnastik.

Kunden har bland annat intresse av att sy, virka och måla. Det är inget krav att du delar hennes intressen men det kan vara en fördel om du också har en kreativ sida.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07:45- 17:00, med undantag för en dag i veckan då arbetstiden är förlagd till 21:30.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer. Som person är du lyhörd, självgående och ansvarstagande. Du är lättsam och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak. Det är krav på att du har körkort och att du tål pälsdjur då det finns katt i hemmet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till ung kvinna i Falun

Kommun: Falun Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Assistans för dig söker flera personliga assistenter till en ung kvinna med förvärvad hjärnskada.

Hon är en glad och härlig tjej som bland annat tycker om mode, smink, shopping, musik och dans.
Vi söker dig som är social, lyhörd, ansvarsfull och positiv som person. Du behöver vara driven och kunna pusha kvinnan i hennes träning och rehabilitering. Som assistent hjälper du kvinnan med alla moment i vardagen så som matstöd, vätska genom sond, förflyttningar, hygien och hushållsarbete.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kunden och den personliga assistenten är mycket viktigt. Vi ser därför gärna att man har liknande intressen som kunden.

Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in vid behov. På sikt kan det bli aktuellt med en fast schemarad.
Arbetstiderna är kl. 08-08, jour på natten.

Det är viktigt att du inte allergisk mot hundar eller hundrädd då det kan förekomma hundar på arbetsplatsen.

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att arbetet skulle passa dig, då intervjuer kommer hållas löpande. Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till flicka på Lidingö

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-15

Nu söker vi en engagerad och ansvarsfull personlig assistent med cirka 75% sysselsättningsgrad till en 11 årig flicka på Lidingö. Flexibilitet önskas då det ibland kan finnas behov av att kunna ta extrapass vid ordinarie assistents ledighet och sjukdom. Arbetstiden är förlagd dagtid, vardagar.

I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa den 11 åriga flickan hela dagen med aktiviteter, kommunikation och stöd vid förflyttningar. De dagar kunden inte har några uppbokade aktiviteter efter skoltid kan arbetet innebära att göra olika aktiviteter i/omkring hemmet och även att följa med när hon vill träffa kompisar.

Eftersom du kommer följa flickan i hennes vardag kan även tjänsteresa förekomma. Du som söker är rökfri och har erfarenhet av barn samt relevant utbildningsbakgrund. Du har goda kunskaper i svenska och gärna erfarenhet av AKK.

Familjen har husdjur, så därför bör du ej vara allergisk mot pälsdjur. Hästvana är meriterande då just ridning är flickans största intresse. Du bör ha god fysik då lyft ingår i arbetet.

Skriv ett CV och ett personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, varför du söker det här arbetet och vad du gjort tidigare. Vi kan erbjuda en tjänst med möjligheter för personlig utveckling och fint samarbete med familj och skola. Tillträde i början maj.

Gör ansökan

Sommarjobb som personlig assistent i St. Annas Skärgård

Kommun: Norrköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-17

Assistans för dig söker personliga assistenter som är intresserade av att sommarjobba med en kvinna i 60-årsåldern. Kvinnan bor vanligtvis i Stockholm men ska spendera sommaren på familjens lantställe utanför Söderköping i St. Annas Skärgård.

Hon gillar mode, inredning, blommor och vistas gärna i trädgården om vädret tillåter. Kvinnan har MS och behöver hjälp med förflyttningar, att äta, träning och stretching samt hjälp med att kommunicera. Rutiner följs varje dag från morgon till kväll. Kvinnan har assistans dygnet runt, med en del dubbelassistans.

Kvinnan är känslig mot parfym och långa naglar och röklukt.

Familjen har en hund som vistas på lantstället emellanåt.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd, tålmodig, positiv och ansvarstagande. Det är viktigt att du är en stabil person som kan hantera upp och nedgångar i vardagen och har god anpassningsförmåga. Du är lugn och metodisk och stressar inte upp dig.

Du som assistent har en viktig roll i kvinnans liv och det är viktigt att du är engagerad i alla delar som rör vardagen med allt vad det innebär. Arbetstiderna är mellan 8-16 eller 16-24 måndag till söndag och du ska kunna hoppa in vid behov.


Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till en rullstolsburen man i Säffle!

Kommun: Säffle Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-17

Assistans för dig söker nu timvikarier till en rullstolsburen man i 50 års-ålder. Mannen bor växelvis i en central lägenhet i Säffle samt i ett hus på landet tillsammans med sin mor. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat stöd och hjälp vid förflyttningar, träning, personlig hygien samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. I kundens hem finns hjälpmedel vid förflyttningar.

Kunden tycker om att åka på utflykter och är en social person som gillar att vara ute bland folk. Kunden har egen bil som assistenterna kör vid utflykter. Vi ser gärna att du som söker har fyllt 24 år då det är ett krav för att få köra bilen. Vi söker dig som är flexibel, kanske studerar du annars, och kan rycka in med kort varsel då behovet uppstår. Du kommer att arbeta på varierande arbetstider där både dag och nattarbete kan förekomma.

Du får gärna har ett intresse för utflykter och musik. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans. Vi ser även att du är rökfri.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Sommarvikarier sökes till en rullstolsburen man i Säffle!

Kommun: Säffle Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-17

Assistans för dig söker nu sommarvikarier till en rullstolsburen man i 50 års-ålder. Mannen bor växelvis i en central lägenhet i Säffle samt i ett hus på landet tillsammans med sin mor. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat stöd och hjälp vid förflyttningar, träning, personlig hygien samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. I kundens hem finns hjälpmedel vid förflyttningar.

Kunden tycker om att åka på utflykter och är en social person som gillar att vara ute bland folk. Kunden har egen bil som assistenterna kör vid utflykter. Vi ser gärna att du som söker har fyllt 24 år då det är ett krav för att få köra bilen. Vi söker dig som är flexibel, kanske studerar du annars, och kan jobba på en fast schemarad under sommaren (jun-aug). Du kommer att arbeta på varierande arbetstider där både dag och nattarbete kan förekomma.

Du får gärna har ett intresse för utflykter och musik. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans. Vi ser även att du är rökfri.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent på heltid till 20-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Bollebygd Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-05-17

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 20-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd. Vi söker dig som vill arbeta 35-40 timmar i veckan på ett rullande 4-veckorsschema där arbetspassen är förlagda under både dag och kvällstid, samt en natt i veckan där du har sovande jour.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent på heltid till 20-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-05-17

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 20-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd. Vi söker dig som vill arbeta 35-40 timmar i veckan på ett rullande schema där arbetspassen är förlagda under dag och kvällstid, samt en natt i veckan där du har sovande jour.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent på heltid till 20-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-05-17

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 19-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd. Vi söker dig som vill arbeta 35-40 timmar i veckan på ett rullande schema där arbetspassen är förlagda under dag och kvällstid, samt en natt i veckan där du har sovande jour.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent till ung man i Kalmar, timvikarie

Kommun: Kalmar Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2018-05-17

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en ung man med autism som bor i Kalmar. Han har ett stort musikintresse och är även intresserad av historia, film och god mat.

I dagsläget söker vi en timvikarie som kan arbeta vid behov. Det är därför viktigt att du är flexibel.

Som person bör du vara lugn och stabil. Det är viktigt att du är lyhörd och kan känna av små signaler. Erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten och förhållningssättet till arbetet.

Krav på att du är rökfri.
Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig, då tjänsten tillsätts omgående.

Gör ansökan

Personlig assistent till ung man i Kalmar, heltid och timvikarier

Kommun: Kalmar Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2018-05-17

Assistans för dig söker flera personliga assistenter till en ung man med autism som bor i Kalmar.
Han har ett stort musikintresse och är även intresserad av historia, film och god mat.

Vi söker 1 heltidstjänst och flera timvikarier.
Oftast arbetar man ett dygn åt gången (jour på natten).

Som person bör du vara lugn och stabil. Det är viktigt att du är lyhörd och kan känna av små signaler.
Erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande är meriterande med det viktigaste är den personliga lämpligheten och förhållningssättet till arbetet.

Krav på att du är rökfri.
Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att tjänsten skulle passa dig.
Tjänsten tillsätts omgående.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till ung kvinna i Svedala!

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-05-17

Assistans för dig söker orädda och glada personliga assistenter till en ung kvinna i Svedala som efter en trafikolycka hon var med om som barn har en förvärvad hjärnskada. För att fungera som ett bra stöd behöver du vara villig att lära dig mycket och se långsiktigt på arbetet eftersom att kontinuitet är mycket viktigt för kunden. Du behöver vara flexibel, ha humor, vara trygg, ansvarsfull och ha ett gott tålamod i arbetet med kunden som har sin trygghet i rutiner och struktur.

Som assistent hjälper du kvinnan bland annat med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor samt att komma iväg på aktiviteter. Kvinnan tycker om att leva ett aktivt liv vilket kan innebära att åka till badhuset, gå på promenader, cykla på sin tandemcykel eller åka ut till stallet och rida.

Tjänsterna är på mellan 80-90% och passen är förlagda dygnet runt med aktiv tid även på natten. Då kvinnan har ett intresse för djur och bland annat hästar gäller det att du varken är pälsdjurallergiker eller hästrädd.

Körkort är nödvändigt och egen bil är en fördel. Du ska vara rökfri.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse. Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du hade passat till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till ung kvinna i Svedala!

Kommun: Trelleborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-05-17

Assistans för dig söker orädda och glada personliga assistenter till en ung kvinna i Svedala som efter en trafikolycka hon var med om som barn har en förvärvad hjärnskada. För att fungera som ett bra stöd behöver du vara villig att lära dig mycket och se långsiktigt på arbetet eftersom att kontinuitet är mycket viktigt för kunden. Du behöver vara flexibel, ha humor, vara trygg, ansvarsfull och ha ett gott tålamod i arbetet med kunden som har sin trygghet i rutiner och struktur.

Som assistent hjälper du kvinnan bland annat med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor samt att komma iväg på aktiviteter. Kvinnan tycker om att leva ett aktivt liv vilket kan innebära att åka till badhuset, gå på promenader, cykla på sin tandemcykel eller åka ut till stallet och rida.

Tjänsterna är på mellan 80-90% och passen är förlagda dygnet runt med aktiv tid även på natten. Då kvinnan har ett intresse för djur och bland annat hästar gäller det att du varken är pälsdjurallergiker eller hästrädd.

Körkort är nödvändigt och egen bil är en fördel. Du ska vara rökfri.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse. Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du hade passat till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till ung kvinna i Svedala!

Kommun: Vellinge Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-05-17

Assistans för dig söker orädda och glada personliga assistenter till en ung kvinna i Svedala som efter en trafikolycka hon var med om som barn har en förvärvad hjärnskada. För att fungera som ett bra stöd behöver du vara villig att lära dig mycket och se långsiktigt på arbetet eftersom att kontinuitet är mycket viktigt för kunden. Du behöver vara flexibel, ha humor, vara trygg, ansvarsfull och ha ett gott tålamod i arbetet med kunden som har sin trygghet i rutiner och struktur.

Som assistent hjälper du kvinnan bland annat med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor samt att komma iväg på aktiviteter. Kvinnan tycker om att leva ett aktivt liv vilket kan innebära att åka till badhuset, gå på promenader, cykla på sin tandemcykel eller åka ut till stallet och rida.

Tjänsterna är på mellan 80-90% och passen är förlagda dygnet runt med aktiv tid även på natten. Då kvinnan har ett intresse för djur och bland annat hästar gäller det att du varken är pälsdjurallergiker eller hästrädd.

Körkort är nödvändigt och egen bil är en fördel. Du ska vara rökfri.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse. Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du hade passat till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarvikarier sökes till en rullstolsburen man i Säffle!

Kommun: Åmål Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-05-17

Assistans för dig söker nu sommarvikarier till en rullstolsburen man i 50 års-ålder. Mannen bor växelvis i en central lägenhet i Säffle samt i ett hus på landet tillsammans med sin mor. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat stöd och hjälp vid förflyttningar, träning, personlig hygien samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. I kundens hem finns hjälpmedel vid förflyttningar.

Kunden tycker om att åka på utflykter och är en social person som gillar att vara ute bland folk. Kunden har egen bil som assistenterna kör vid utflykter. Vi ser gärna att du som söker har fyllt 24 år då det är ett krav för att få köra bilen. Vi söker dig som är flexibel, kanske studerar du annars, och kan jobba på en fast schemarad under sommaren (jun-aug). Du kommer att arbeta på varierande arbetstider där både dag och nattarbete kan förekomma.

Du får gärna har ett intresse för utflykter och musik. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans. Vi ser även att du är rökfri.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Timvikarie sökes till kund utanför Bankekind.

Kommun: Åtvidaberg Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-18

Assistans för dig söker nu timvikarier till en av våra kunder. Kunden är en man i 60-årsåldern som bor i närheten av Bankekind utanför Linköping.

Kunden är rullstolsburen efter en arbetsolycka. Som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, förflyttningar och matlagning till allehanda hushållssysslor.

Att träna rehabiliterande är en viktig del i kundens vardag, som personlig assistent förväntas du vara behjälplig med genomförande av KP-övningar, gångträning med rollator samt vid träning i simbassäng.

Vi söker dig som är lyhörd inför kundens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför din roll som assistent.

Arbetstiderna är främst förlagda mellan 07.30-19.30, men kan variera utefter kundens behov.

Kunden bor på en gård på landet och har flera hundar varpå du som söker inte kan vara allergisk mot pälsdjur.
Det är också önskvärt om du som söker har körkort då det kommer att behövas i arbetet.
Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarie/Sommarvikarie som personlig assistent åt en man i Skellefteå

Kommun: Skellefteå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2018-05-18

Assistans för dig söker timanställda personliga assistenter. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällar, helger och nätter. Under natten är det jourtid, vilket innebär att du sover på arbetsplatsen och finns till hands vid behov.
Som timanställd ska du därför ha möjlighet att rycka in och arbeta både dagtid, kväll/natt och helg.

Kunden är en rullstolsburen man i 60-års åldern som behöver hjälp och stöd med det mesta i sin vardag. Som assistent hjälper du till med allt från vanligt förekommande hushållssysslor som matlagning och städning till personlig hygien, förflyttningar och handräckning. Du följer också med kunden på ärenden utanför hemmet. Resor med kunden kan förekomma i tjänsten.

Har du tidigare erfarenhet från vården eller från arbete som personlig assistent är detta meriterande, men inte ett krav, personkemin med kunden samt lämplighet för tjänsten är det som är avgörande. Det är också en stor fördel om du har körkort. Du som person bör vara flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande.
Vi ser gärna manliga sökanden och du som söker bör vara rökfri.

Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Sommarjobb som personlig assistent åt 70-årig man i Trosa

Kommun: Trosa Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-18

Har du hög arbetsmoral samtidigt som du är positiv, nyfiken och socialt lagd? Assistans för dig söker nu en personlig assistent under sommaren till en 70-årig man i Trosa.

Arbetstiden är förlagd mellan kl. 08.30-18.30. Du kommer vara schemalagd tre vardagar per vecka mellan v. 27-31.

Erfarenhet av yrket kan för rätt person vara meriterande, men viktigast av allt är ett stort intresse och att personkemin mellan dig och mannen stämmer. Du måste tåla hund/pälsdjur och vara rökfri.

Introduktion kommer att hållas i maj eller juni.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarie sökes till kund utanför Linköping.

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-18

Assistans för dig söker nu timvikarier till en av våra kunder. Kunden är en man i 60-årsåldern som bor i närheten av Bankekind utanför Linköping.

Kunden är rullstolsburen efter en arbetsolycka. Som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, förflyttningar och matlagning till allehanda hushållssysslor.

Att träna rehabiliterande är en viktig del i kundens vardag, som personlig assistent förväntas du vara behjälplig med genomförande av KP-övningar, gångträning med rollator samt vid träning i simbassäng.

Vi söker dig som är lyhörd inför kundens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför din roll som assistent.

Arbetstiderna är främst förlagda mellan 07.30-19.30, men kan variera utefter kundens behov.

Kunden bor på en gård på landet och har flera hundar varpå du som söker inte kan vara allergisk mot pälsdjur.
Det är också önskvärt om du som söker har körkort då det kommer att behövas i arbetet.
Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en äldre man i Kungsbacka

Kommun: Kungsbacka Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en social gift man med svåra astmaliknande symptom och allergi. Som personlig assistent är du mannen behjälplig i sin dagliga livsföring och vid praktiska göromål som exempelvis att hålla ”ordning” på dammet. Arbetsplatsen är helt rök/snus/djur- och doftfri då mannens hälsa påverkas när han utsätts för detta.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför din roll som assistent.

Vi ser gärna att du som söker är över 30 år och har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor. Utbildning är inget krav, utan stor vikt läggs vid personkemin då samspelet mellan assistent, kund och maka är viktig.

Tjänsten avser arbete 1-2 vardagar i veckan, ca 10.30-16.30, men det är bra om du är flexibel och kan hoppa in extra om behovet skulle uppstå utöver detta. Tjänsten går bra att kombinera med annan sysselsättning. Körkort är önskvärt, dock inget krav.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Linköping, timvikarie

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kvinna i 30-års åldern. Kvinnan har MS och hon behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållsarbete, personlig hygien, träning och aktiviteter. Hon bor strax utanför centrala Linköping tillsammans med sin sambo och sin son på 1,5 år.

Tjänsten är en timanställning och du kommer jobba vid behov. Du behöver därför vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel. Arbetstiderna är kl. 05.30-16.30, endast vardagar.

Det är viktigt att du är en lugn, trygg och ansvarsfull person som kan ta egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av barn då kvinnas son såklart är en stor del i hennes liv och assistenten ska kunna stötta kvinnan i sin föräldraroll.

Kunden ser gärna kvinnliga sökande. Krav på att du är rökfri. Det är viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur då familjen har katt.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till ung man i Karlskrona!

Kommun: Karlskrona Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Assistans för dig söker just nu assistent till en man i 25-års åldern som har en CP-skada, grav synnedsättning och epilepsi. Vi är i behov av dig som vill arbeta extra som timanställd och kan vara flexibel. Passen är förlagda dygnet runt med jour på natten.

Mannen tycker om att bada, gå på promenader, vara på daglig verksamhet och lyssnar gärna på musik. Som assistent hjälper du honom bland annat med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor samt att komma iväg på aktiviteter.

Vi söker dig som är flexibel, pedagogisk, är trygg och ansvarsfull och som tycker om att jobba med människor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse. Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du hade passat till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till en kvinna i centrala Mellerud

Kommun: Bengtsfors Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en 56-årig kvinna, boende i centrala Mellerud med start omgående. Vi söker dig som vill arbeta extra och där du har chans att kunna arbeta mer under sommaren.

Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 07.00-15.00 samt 15.00-22.00 med visstid dubbelbemanning.
Kvinnan har en progressiv MS sedan 30 år tillbaka och för ett par år sedan drabbades kvinnan av en hjärnblödning, vilket försämrade hennes fysiska och kognitiva funktioner. Kvinnan behöver hjälp och stöttning i alla delar av sin vardag.

I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen, så som hygien, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Vi söker dig som är lugn och stabil. Det är viktigt att du är ansvarsfull, positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann, men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Det är meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg eller tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent.

I din ansökan vill vi att du tydliggör varför du söker just den här tjänsten samt att du berättar när du kan tillträda tjänsten. Urval sker löpande, vänta därmed inte med att söka tjänsten

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till en kvinna i centrala Mellerud

Kommun: Vänersborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en 56-årig kvinna, boende i centrala Mellerud med start omgående. Vi söker dig som vill arbeta extra och där du har chans att kunna arbeta mer under sommaren.

Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 07.00-15.00 samt 15.00-22.00 med visstid dubbelbemanning.
Kvinnan har en progressiv MS sedan 30 år tillbaka och för ett par år sedan drabbades kvinnan av en hjärnblödning, vilket försämrade hennes fysiska och kognitiva funktioner. Kvinnan behöver hjälp och stöttning i alla delar av sin vardag.

I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen, så som hygien, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Vi söker dig som är lugn och stabil. Det är viktigt att du är ansvarsfull, positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann, men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Det är meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg eller tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent.

I din ansökan vill vi att du tydliggör varför du söker just den här tjänsten samt att du berättar när du kan tillträda tjänsten. Urval sker löpande, vänta därmed inte med att söka tjänsten

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till en kvinna i centrala Mellerud

Kommun: Åmål Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en 56-årig kvinna, boende i centrala Mellerud med start omgående. Vi söker dig som vill arbeta extra och där du har chans att kunna arbeta mer under sommaren.

Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 07.00-15.00 samt 15.00-22.00 med visstid dubbelbemanning.
Kvinnan har en progressiv MS sedan 30 år tillbaka och för ett par år sedan drabbades kvinnan av en hjärnblödning, vilket försämrade hennes fysiska och kognitiva funktioner. Kvinnan behöver hjälp och stöttning i alla delar av sin vardag.

I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen, så som hygien, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Vi söker dig som är lugn och stabil. Det är viktigt att du är ansvarsfull, positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann, men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Det är meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg eller tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent.

I din ansökan vill vi att du tydliggör varför du söker just den här tjänsten samt att du berättar när du kan tillträda tjänsten. Urval sker löpande, vänta därmed inte med att söka tjänsten

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till en kvinna i centrala Mellerud

Kommun: Mellerud Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en 56-årig kvinna, boende i centrala Mellerud med start omgående. Vi söker dig som vill arbeta extra och där du har chans att kunna arbeta mer under sommaren.

Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 07.00-15.00 samt 15.00-22.00 med visstid dubbelbemanning.
Kvinnan har en progressiv MS sedan 30 år tillbaka och för ett par år sedan drabbades kvinnan av en hjärnblödning, vilket försämrade hennes fysiska och kognitiva funktioner. Kvinnan behöver hjälp och stöttning i alla delar av sin vardag.

I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen, så som hygien, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Vi söker dig som är lugn och stabil. Det är viktigt att du är ansvarsfull, positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann, men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Det är meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg eller tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent.

I din ansökan vill vi att du tydliggör varför du söker just den här tjänsten samt att du berättar när du kan tillträda tjänsten. Urval sker löpande, vänta därmed inte med att söka tjänsten

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en rullstolsburen man i 40 års ålder!

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en man i 40- års ålder boende i Karlstad. Mannen har assistans dygnet runt och dina arbetsuppgifter innebär främst att bistå honom i hemmet samt hjälpa till vid olika aktiviteter. Att se till kundens hälsa och välmående är din främsta arbetsuppgift, därför läggs yttersta vikt vid personkemi. Vår kund har ett stort intresse för djur och natur, att gymträna samt att åka på utflykter.

Du som söker ska vara ödmjuk och trygg i dig själv. Du har nära till skratt och bjuder gärna på dig själv. Du trivs med att hjälpa andra och du har ett rakt, enkelt och effektivt sätt. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Det är en fördel om du som söker har erfarenhet av att arbeta inom omsorg och du får gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning. Dock är detta inget krav då det främst är personkemin som ska stämma överens.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta heltid på ett rullande schema. Arbetstiden kan variera då mannen har assistans dygnet runt med aktiv tid på natten. Arbetspassen är förlagda både under vardagar och helg. Körkort är ett krav då det förkommer bilkörning i arbetet. Vi ser gärna att du kan påbörja din anställning omgående, eller enligt överenskommelse, men vi ser gärna att upplärning och bredvidgångar sker så snart som möjligt.

Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka din ansökan nu. Urval görs löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent till 8-årig tjej

Kommun: Hallsberg Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Assistans för dig söker nu flera personliga assistenter till en 8-årig tjej som bor i Hjortkvarn. Hon bor tillsammans med sin föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom vid skoltid. Du som personlig assistent ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan hoppa in extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och nätter, både vardagar och helger. Vi ser därför att du är flexibel och har möjlighet att ställa upp med kort varsel.
Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför alltid vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Du måste vara rökfri.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent till 8-årig tjej

Kommun: Örebro Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Assistans för dig söker nu flera personliga assistenter till en 8-årig tjej som bor i Hjortkvarn. Hon bor tillsammans med sin föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom vid skoltid. Du som personlig assistent ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan hoppa in extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och nätter, både vardagar och helger. Vi ser därför att du är flexibel och har möjlighet att ställa upp med kort varsel.
Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför alltid vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Du måste vara rökfri.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent till 8-årig tjej

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Assistans för dig söker nu flera personliga assistenter till en 8-årig tjej som bor i Hjortkvarn. Hon bor tillsammans med sin föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom vid skoltid. Du som personlig assistent ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan hoppa in extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och nätter, både vardagar och helger. Vi ser därför att du är flexibel och har möjlighet att ställa upp med kort varsel.
Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför alltid vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Du måste vara rökfri.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

11-årig pojke letar helgpersonal som gärna arbetar extra under sommaren

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-22

11-årig pojke med autism/ADHD söker personlig assistent som gärna arbetar varannan helg. Under sommaren kan det tillkomma mer arbetstid så vi hoppas att du är flexibel.

Du kommer ta pojken på aktiviteter som simning, bio och Gröna Lund samt hjälpa till med hans rutiner i hemmet. De assistenter som uppvisar stort engagemang erbjuds följa med på familjens resor som bland annat sker till USA och Frankrike, full ersättning för flyg, boende och mat. Arbetet sker med utgångspunkt från pojkens hem på Östermalm. Ingen utbildning krävs, tidigare erfarenhet från barn med särskilda behov är ett plus. Du har god energi och tycker om att jobba med barn och ungdomar.

Välkommen att snarast skicka in din ansökan!

Gör ansökan

Vikarie med möjlighet till fast schemarad sökes till man i Halmstad

Kommun: Halmstad Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2018-05-23

Assistans för Dig söker nu en vikarie till en äldre man boende strax utanför Halmstad. Som personlig assistent kommer du vara mannen behjälplig med allt från hushållssysslor till personlig hygien.

Introduktion kommer ske omgående och därefter kommer du arbeta ca. 1 pass i veckan och extra vid behov, efter sommaren finns det möjlighet till en fast schemarad på 50%.

Vi söker dig som är en arbetsvillig och engagerad person. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel och täcka upp för ordinarie personal. Arbetspassen är förlagda på dagtid, 10.00-17.45.

Körkort och tillgång till bil är önskvärt.

Ej lämpligt för allergiker då hundar finns i huset.

Gör ansökan

Personliga assistenter på 75% till kvinna i Angered

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-05-24

Assistans för dig söker nu två personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern som bor i Angered.
Vi söker dig som vill arbeta ca 75% med start omgående.

Kvinnan har en muskelsjukdom och i arbetet som personlig assistent kommer du att vara kvinnan behjälplig med bl.a. personlig omvårdnad och matlagning. Det är viktigt att du inte är rädd för att ta i och att du är i god fysiskt form, du kommer att få lära dig att hjälpa kvinnan med hennes andningshjälpmedel och hostmaskin samt hantera lift, vändningar och förflyttningar.

Vi söker dig som är en lyhörd, flexibel, tålmodig och lugn person. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar.

Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift, är rökfri samt har goda matlagningskunskaper vad det gäller hälsosam mat.

Kvinnan har assistans dygnet runt, samt dubbelassistans större delen av dygnet vilket innebär att du arbetar tillsammans med en kollega. Arbetspassen ligger mellan 7-10 timmar och är förlagda under dag, kvälls- eller nattetid, med vaken natt.

Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

11-årig pojke söker sommarpersonal samt du som vill arbeta helger och extra

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-24

11-årig pojke med autism/ADHD söker personlig assistent som gärna arbetar varannan helg. Under sommaren kan det tillkomma mer arbetstid så vi hoppas att du är flexibel.

Du kommer ta pojken på aktiviteter som simning, bio och Gröna Lund samt hjälpa till med hans rutiner i hemmet. De assistenter som uppvisar stort engagemang erbjuds följa med på familjens resor som bland annat sker till USA och Frankrike, full ersättning för flyg, boende och mat. Arbetet sker med utgångspunkt från pojkens hem på Östermalm. Ingen utbildning krävs, tidigare erfarenhet från barn med särskilda behov är ett plus. Du har god energi och tycker om att jobba med barn och ungdomar.

Välkommen att snarast skicka in din ansökan!

Gör ansökan

Fantastisk kvinna i Enköping söker assistent

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2018-05-25

Nu söker Assistans för dig assistenter, gärna i åldern 30+ som talar och skriver god svenska och vill jobba med en fantastisk kvinna i Enköping, som har skön humor och ett stort hjärta.

Vi söker timvikarier som kan arbeta med start i maj och även personal som kan arbeta under juni till augusti när de ordinarie assistenterna har semester.

Du som söker bör inte vara rädd eller allergisk mot hund eller katt. Det finns en snäll katt i hushållet och hundar kommer ibland på besök. Du bör kunna sköta en golvlyft då det sker regelbundna förflyttningar under dagen.

Jag vill att du är ansvarsfull, ärlig och idérik och ett stöd i vardagen. Det är bra om du har glimten i ögat då humor är en stor del av livet. Ett plus om du som söker har erfarenhet av assistentjobbet, men det är viktigare att vi har samma humor och att kemin stämmer.

Som personlig assistent är det viktigt att kunna vara flexibel och kunna hoppa in för varandra vid eventuella sjukdomar, semestrar eller annan frånvaro i gruppen. Det är önskvärt att du bor i eller i närheten av Enköping för att snabbt kunna vara på plats.

Jag själv gillar att laga mat (gärna medelhavskost) lyssna på musik, lösa korsord, skratta och pyssla om mina blommor. Du som söker bör dela några av dessa intressen.

Bifoga gärna ett foto och skicka in din ansökan snarast möjligt då eventuella intervjuer kommer att ske löpande.

Gör ansökan

Utåtriktad och sportintresserad assistent sökes i Åhus

Kommun: Kristianstad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-05-31

Assistans för dig söker en utåtriktad och kattälskande assistent som är sugen på ett givande och roligt jobb hos en man i Åhus! Är du social och sportintresserad så kan detta vara något för dig. Kunden är halvsidesförlamad efter en stroke för några år sedan och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Stålyft används vid förflyttningar så det förekommer inga tyngre lyft. Det kunden behöver hjälp med är bl.a. matlagning, städ och personlig hygien.

För kunden är det viktigt med träning och det är viktigt att du som söker också tycker att detta är kul. Träning sker både i hemmet och på gym med sjukgymnast. Utöver detta så går kunden gärna och ser en handbolls-, fotbolls- eller ishockeymatch och det är roligt om du som söker uppskattar detta.

Du kommer att jobba främst dagtid, men kvällar och helger kan bli aktuellt efter överenskommelse.

Tycker du att detta låter kul så skicka in ditt cv och ett personligt brev där du berättar vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Katter finns i hemmet och rökning kan förekomma.

Välkommen med din ansökan

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till teknikintresserad kille i Lyckeby

Kommun: Karlskrona Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2018-05-31

Assistans för dig söker en assistent till en 18-årig kille bosatt i Lyckeby. Kunden bor under terminerna på internatskola i norra Skåne, men är hemma på skollov och helger. Han har en medfödd muskelsjukdom som innebär att han är muskelsvag och sitter i rullstol, men han är en väldigt smart och klipsk kille med en positiv inställning till livet. Kunden har ett stort teknikintresse, så det är en fördel om du delar detta med honom!

Du som söker ska vara ansvarsfull och lyhörd som person. Kunden behöver någon som kan hjälpa honom med hans vardag och vara hans armar och ben. Hjälpmedel används vid förflyttningar, men tunga lyft kan ändå förekomma så som mellan rullstol och bil.

Vi söker dig som vill ha ett roligt och givande jobb över sommaren, med möjlighet till fortsatt anställning på helger och lov. Passen är förlagda på dagtid på vardagar, men kvälls- och helgpass kan vara aktuellt efter överenskommelse. Du som assistent ska inte röka på arbetstid, körkort är ett plus och tidigare erfarenhet är meriterande, men den personliga lämpligheten och personkemi med kunden är absolut viktigast.

Är det dig vi söker? Skicka in ditt cv och ett personligt brev där du beskriver varför just du skulle passa till tjänsten. Löpande urval sker. Start enligt överenskommelse!

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarjobb och timvikarie som personlig assistent

Kommun: Salem Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-31

Vi på Assistans för dig söker nu en timvikarie till en av våra kunder i Rönninge.

Kunden är en man som har fysiska funktionsnedsättningar pga. sjukdom. Arbetet innefattar stöd och hjälp vid förflyttningar, på och avklädning, hygien, måltider samt hushållssysslor såsom tvätt, städ och matlagning.

Vi söker en person som är glad och positiv och har nära till skratt. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta initiativ på arbetsplatsen då mannen kan vara lite obekväm med att be om hjälp. Då du kommer jobba i en annan persons hem så är det viktigt att hitta balansen mellan arbetsplats och att det är mannens bostad.

Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent tidigare och att du har en utbildning som undersköterska, med det är inget krav då största vikt läggs vid personkemi mellan dig och mannen. Meriterande om du har jobbat med kateter, PEG och lyft tidigare.

Erfarenhet kring MS är även det meriterande.

Mannen har idag aktiv assistans dygnet runt, så det är viktigt att du klarar av nattjobb och kan hålla dig vaken.

Känns det som ett bra jobb för dig? Skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag, urval görs löpande!

Gör ansökan

Sommarjobb och timvikarie som personlig assistent

Kommun: Södertälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-05-31

Vi på Assistans för dig söker nu en timvikarie till en av våra kunder i Rönninge.

Kunden är en man som har fysiska funktionsnedsättningar pga. sjukdom. Arbetet innefattar stöd och hjälp vid förflyttningar, på och avklädning, hygien, måltider samt hushållssysslor såsom tvätt, städ och matlagning.

Vi söker en person som är glad och positiv och har nära till skratt. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta initiativ på arbetsplatsen då mannen kan vara lite obekväm med att be om hjälp. Då du kommer jobba i en annan persons hem så är det viktigt att hitta balansen mellan arbetsplats och att det är mannens bostad.

Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent tidigare och att du har en utbildning som undersköterska, med det är inget krav då största vikt läggs vid personkemi mellan dig och mannen. Meriterande om du har jobbat med kateter, PEG och lyft tidigare.

Erfarenhet kring MS är även det meriterande.

Mannen har idag aktiv assistans dygnet runt, så det är viktigt att du klarar av nattjobb och kan hålla dig vaken.

Känns det som ett bra jobb för dig? Skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag, urval görs löpande!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en levnadsglad 10-årig pojke

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2018-06-10

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en levnadsglad 10-årig pojke med autism och utvecklingsstörning. Han bor tillsammans med sin familj i Enköping. Pojken har ett stort tillsyn- och omsorgsbehov och får aldrig lämnas ensam. Som assistent behöver du bland annat vara behjälplig med personlig hygien, på- och avklädning, sondmatning, ät- och drickträning samt stöd vid kommunikation. Pojken har inget tal utan använder sig av olika ljud och gester samt en applikation på läsplatta för att kommunicera. Han älskar att bada vilket han gör 1 gång i veckan i simhall då du som assistent följer med honom och är aktiv i bassängen. Andra aktiviteter som du som assistent kommer att följa med på är: Ridning, slalom i Sälen där familjen har en stuga som dom åker till några gånger per säsong, dagsutflykter till sommarhuset vid Mälaren och båttur med familjens båt.

Det är meriterande om du som söker har arbetat med barn med autism och/eller med grava funktionsnedsättningar. Det är även meriterande om du har utbildning och/eller tidigare erfarenhet av Alternativ kompletterande kommunikation (AKK). Körkort är ett krav och du bör inte heller vara allergisk mot pälsdjur då familjen har en katt. Det är ett krav att du är rökfri under arbetstid.

Egenskaper som värderas hos dig som assistent är att du är driven och kan ta egna initiativ då det behövs för att göra pojken motiverad. Vidare bör du som person vara ärlig och pålitlig samt kunna handla snabbt om något skulle inträffa. Stor vikt kommer även läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, pojken och hans familj.

Pojken går i skola på dagarna och därför kommer arbetstiderna vara förlagda kvällstid, företrädesvis måndag-torsdagkvällar samt var fjärde helg. Även dagtid vid skollov kan förekomma.

Tillträde sker så snart vi har funnit rätt person för tjänsten.

För att du ska få påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer att arbeta med minderårig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan