headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 350 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Sundsvall och Umeå. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal (Vårdföretagarna-Kommunal) är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare. Vi erbjuder alla anställda årliga utvecklingssamtal och lönesamtal.

Vill du ingå i vårt team med omkring 65 kontorsanställda och 2 500 personliga assistenter?

Välkommen att söka en tjänst hos oss – välj ditt län nedan.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Timanställning hos ung, pigg och skämtsam kille

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-05-29

Är du en lyhörd och ansvarsfull person som vill jobba nära och intimt med människor och ha en del i att skapa en meningsfull vardag för vår kund? Då är du kanske den vi söker!

Vår kund är en pigg och skämtsam kille i 20-årsåldern som sitter i Permobil. För att matcha vår kund på bästa sätt ser vi gärna att du som söker är mellan och 25-35 år. Du bör även ha god fysik då det förekommer många lyft i det dagliga arbetet. Som person har du lätt att föra dig i sociala sammanhang då vår kund lever ett aktivt och socialt liv. Kunden umgås gärna med vänner, som assistent ska du därför kunna anpassa dig till nya personer och situationer. Eftersom han jobbar på ett större företag ställs det också krav på att du som person är flexibel. Kunden har handikappanpassad bil så körkort är ett krav. Kunden bor i Karlstad, men har anhöriga utanför Karlstad så tillgång till egen bil är ett plus.

Vi söker nu en assistent som kan arbeta från och med nu och under sommaren. Om du är rätt person för oss finns goda möjligheter till förlängning efter sommaren. Arbetstiden är förlagd både på dagar, kvällar och nätter (vaken natt) samt helger.

Känner du igen dig i beskrivningen och tror att du kan vara den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan och motivera varför vi ska träffa just dig!

Gör ansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, du behövs!

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2020-05-29

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Vi har ett antal uppdrag i Umeåområdet där det finns möjlighet till timanställning som personlig assistent. Arbetstider och arbetsuppgifter och varierar från uppdrag till uppdrag, men vanliga uppgifter är matlagning, städning, hjälp med på- och avklädning, medicinering, hygien och annat som hör vardagen till.

Berätta gärna i din ansökan vad du gör om dagarna just nu, och hur mycket du räknar med att kunna jobba. Intervjuer och anställningar sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till längre vikariat, ca 90%

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2020-05-29

Personlig assistent för ett längre vikariat under ordinarie assistents föräldraledighet.

Kunden är en kvinna, ca 40 år, som lever ett aktivt liv i Umeå. På grund av en muskelsjukdom så är hon i behov av personlig assistans för hjälp i vardagen. I arbetet ingår hushållssysslor, matlagning, handla, förflyttning, påklädning m.m.

Vi söker dig som är kvinna och är över 20 år. Du får gärna ha erfarenhet av personlig assistans men det är inte ett krav. Det finns djur i hemmet så du bör inte vara pälsdjursallergisk. Körkort är ett krav.

Vikariatet är ca 90% och arbetstiderna är förlagda dag och kvällstid samt varannan helg.
Tillträde snarast, så tveka inte med din ansökan.

Gör ansökan

Flexibla sommarvikarier som kan jobba dygnspass sökes till kvinna i Bjärnum

Kommun: Hässleholm Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-05-29

Assistans för dig söker just nu en personlig assistent till en kvinna som har MS. Kvinnan bor i Bjärnum och vi söker dig som kan jobba i sommar under sammanhängande perioder när ordinarie personal har semester. Det är även tacksamt om du som söker vill vara timanställd även efter sommaren för att täcka upp vid behov. Hos kunden arbetar man dygnspass kl.07.30 till 07.30.

Kvinnan är rullstolsburen och har själv möjlighet att berätta vad hon behöver hjälp med. Som assistent hjälper du henne med förflyttningar, personlig hygien, mat, vanligt förekommande hushållssysslor, och annat som hör det vardagliga livet till. Hon tycker om att lösa korsord och ta hand om sina blommor.

Det uppskattas om du som assistent är trevlig och har ett vänligt bemötande med ett driv. Du bör även vara tålmodig och ansvarsfull. Kunden kan ha önskemål kring måltider och ett visst matlagningsintresse är eftertraktat. Önskvärt är att du har erfarenhet inom vårdsektorn.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Tim- och sommarvikarie som personlig assistent sökes till man i Landskrona

Kommun: Landskrona Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-05-29

Arbetsbeskrivning:
I oktober 2014 förändrades mitt liv dramatiskt, jag fick diagnosen ALS. När svensk sjukvård meddelade att det inte finns någon bot tog det inte lång stund innan jag bestämde mig för att ta min egen väg. Har t.ex. gjort stora förändringar i min kost. Det är viktigt för mig att ha positivitet runt mig och att ha nära till skratt. Du kan läsa mer om min resa på Facebook-sidan, Beat ALS. I nuläget har jag dubbel assistans dygnet runt, vilket innebär att du alltid kommer arbeta tillsammans med en kollega.

Arbetsuppgifterna som personlig assistent innefattar att ge stöd och service. Du måste tycka om att arbeta med och för personer med funktionsnedsättning samt ha en känsla för god omvårdnad. Du har ett gott bemötande, en god serviceanda och positiv syn på livet. Du ska kunna ta egna initiativ, vara ansvarsfull, ha lätt för att samarbeta med en öppen dialog och vara flexibel i ditt arbetssätt. Som personlig assistent arbetar du främst i mitt hem i Landskrona och är inte rökare. Självklart vill jag ha möjlighet att röra mig utanför hemmet, så om du har körkort är det ett plus i kanten.

Tjänst:
Jag söker dig som kan arbeta båda dagar och nätter (vaken natt). Både dygnspass samt dag- och nattpass förekommer. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och hoppa in vid ordinarie personals sjukdom. Under sommaren 2020 kommer du hoppa in vid dina kollegors semester.

Kvalifikationer:
Du som söker är ödmjuk, tålmodig, lyhörd och gillar att arbeta med människor. Du har tidigare jobbat inom vården och gärna som personlig assistent. Vårdutbildning är meriterande men inget krav. Jag kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då kommunikation är ett av behoven måste du tala svenska obehindrat. Du som söker denna tjänst har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Övrigt:
Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse och vi kommer kalla till intervjuer löpande. Lön enligt kollektivavtal.

Fridens liljor! /Charlie

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till man i Svedala på dagtid

Kommun: Svedala Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-05-29

Assistans för dig söker en personlig assistent åt en glad och utåtriktad 60-årig man i Svedala. Vi söker dig som är flexibel och vill jobba som timanställd vid ordinarie personals sjukfrånvaro och ledighet under sommaren 2020. Det gäller dagtid, måndag till söndag.

Vi ser gärna att du är positiv, lättsam och har nära till skratt. Trots en glad och skämtsam personlighet ska du vara pålitlig, tålmodig och ansvarstagande.

Mannen behöver stöd och hjälp i sin vardag. Assistansen innefattar bland annat att vara behjälplig vid förflyttning, personlig hygien, av -och påklädning, samt andra vardagliga sysslor och aktiviteter. I arbetet ingår även hjälp i både de fysiska träningsprogram som mannen ägnar sig åt, och logopedträning i form av läs och -skriv övningar.

Mannen har ett hästintresse, tycker om att komma ut och promenera, samt att spela kort med familjen. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper för att samarbetet mellan mannen och dig som personlig assistent ska fungera väl.

Körkort är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till en tjej i Nybrostrand

Kommun: Ystad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-05-29

Assistans för dig söker nu en fantasifull och tålmodig assistent till en viljestark 16-årig tjej med glimten i ögat. Vi söker dig som kan hoppa in extra vid ordinarie personals sjukdom och semester.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du tjejen utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som att pyssla, baka, bada, rida och träffa kompisar. Du som assistent ska vara tålmodig, påhittig och energisk och tycka om promenader i natur oavsett väder. Du har också förmågan att hantera utåtagerande beteende på ett bestämt men vänlig sätt.

Erfarenhet och kunskap i TAKK och Widgit go är meriterande. Du är rökfri och innehar körkort. Hos kunden förkommer hund.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kille i Onsala - 15 timmar i veckan vardagar

Kommun: Kungsbacka Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2020-05-30

Assistans för dig söker nu en engagerade och ansvarsfull personlig assistent till en kille i 14-års ålder, boendes i Onsala. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Som killens personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien, omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Du kommer också att vara delaktig i utflykter och planering av dagar. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta killen i dessa moment.

Din arbetsplats är där killen befinner sig, i hemmet eller på utflykter. Han tycker bland annat om att bada, titta på klipp och filmer på sin Ipad, bowla mm.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför killens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänsterna är på fast schemarad, cirka 15 timmar i veckan, där du arbetar 13.00-18.00 tisdag, onsdag samt torsdagar. På sikt kan tjänsten komma att utökas efter överenskommelse.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och killen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Aktiv natttjänst som timvikarie till 8-årig flicka i Ronneby.

Kommun: Ronneby Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2020-05-30

Assistans för Dig söker nu en barnkär personlig assistent till en flicka på 8 år i Ronneby. Flickan har aktiv assistans dygnet runt med undantag för förskola och föräldraansvar. Då hon har epilepsi har hon aktiv assistans nattetid (vaken natt) och det är nu för detta vi söker en personlig assistent – Timvikariat med möjlighet till fast tjänst.

Flickan bor i Ronneby tillsammans med sin familj. Hon har en medfödd utvecklingsstörning med komplicerad epilepsi vilket gör att hon har behov av ständig tillsyn. Flickan har knapp i magen och sondmatas med ketogen kost. Hon kommunicerar inte med ord utan har sitt eget sätt att kommunicera och man använder tecken. Man lär sig efterhand att känna igen hennes ljud och vad de betyder. Flickan är glad och social och gillar när man pratar med henne.

Arbetsuppgifterna nattetid innefattar tex sondmatning via PEG, blöjbyten, medicinering och övervakning.

Du som assistent bör vara lugn, noggrann, ansvarsfull, lyhörd och flexibel. Vi önskar att du har ett genuint intresse för barn och att du är rökfri. Det är viktigt att du som person är lugn och trygg och har lätt för att anpassa dig till familjens behov. Tidigare erfarenhet av nattarbete är meriterande.

Observera att utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är några veckor.

Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna på Tjörn

Kommun: Tjörn Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Assistans för dig söker nu en personlig assistent för extraarbete hos en av våra kunder, en kvinna i bosatt på Höviksnäs, Tjörn.

Kvinnan är rullstolsburen, har epilepsi som grundsjukdom samt följdkomplikationer av en stroke. Som hennes personliga assistent kommer du att vara behjälplig med bland annat handräckning, hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien. Kvinnan har ett intresse för matlagning och att spela sällskapsspel.

Vi söker dig som är positiv och lyhörd. Då vissa kognitiva funktioner påverkades av stroken, är det viktigt att du är en lugn person som kan stötta kvinnan i olika moment i hennes vardag. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Vi söker dig som kan hoppa in extra när behovet uppstår, det är därför önskvärt att du är en flexibel person. Det går bra att kombinera tjänsten med annan sysselsättning.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och personkemin mellan dig och kvinnan, som kommer att vara nyckeln till ett långvarigt samarbete.

Kvinnan ser gärna kvinnliga sökande. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Jag söker sommar- och timvikarier till Ålberga

Kommun: Nyköping Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Hej!

Jag är en kille på 20 år med autism som bor i en villa i Ålberga som ligger ca 25 minuter ifrån Nyköping, där bor jag tillsammans med min familj. Det jag behöver är en assistent som följer med i min vardag, det kan handla om allt från skogsvandring, promenader, pyssla och träning. Du stöttar mig även i hemmet med vissa hushållssysslor och hjälper till med personlig hygien, blöjbyte förekommer.

Jag söker en assistent som är inlyssnande, självgående och ansvarstagande. Du är öppen inför att lära dig nya saker och jag ser det som en självklarhet att du vill förstå hur jag önskar ha min assistans. Jag tror även du är trygg i dig själv med en ordentlig dos humor och att du har en del livserfarenhet, vidare tror jag att du är lyhörd och bra på att bygga relationer.
Det är positivt om du som söker har erfarenhet av autism, personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och mig stämmer. Det enda kravet jag har är att du har körkort och egen bil då det inte finns några bussförbindelser till hem till mig.

Jag söker alltså assistenter som vill jobba extra och/eller som sommarvikarie. Arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid, vardagar mellan 08:00-22:00. Jag ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Tillträde enligt överenskommelse, introduktion kommer att hållas innan påbörjad anställning.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete? Sök redan idag då urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Skicka in din ansökan så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig.

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev!

Gör ansökan

Jag söker sommar- och timvikarier, ca 40 minuter från Norrköping

Kommun: Norrköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Hej!

Jag är en kille på 20 år med autism som bor i en villa i Ålberga som ligger ca 40 minuter ifrån Norrköping, där bor jag tillsammans med min familj. Det jag behöver är en assistent som följer med i min vardag, det kan handla om allt från skogsvandring, promenader, pyssla och träning. Du stöttar mig även i hemmet med vissa hushållssysslor och hjälper till med personlig hygien, blöjbyte förekommer.

Jag söker en assistent som är inlyssnande, självgående och ansvarstagande. Du är öppen inför att lära dig nya saker och jag ser det som en självklarhet att du vill förstå hur jag önskar ha min assistans. Jag tror även du är trygg i dig själv med en ordentlig dos humor och att du har en del livserfarenhet, vidare tror jag att du är lyhörd och bra på att bygga relationer.
Det är positivt om du som söker har erfarenhet av autism, personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och mig stämmer. Det enda kravet jag har är att du har körkort och egen bil då det inte finns några bussförbindelser till hem till mig.

Jag söker alltså assistenter som vill jobba extra och/eller som sommarvikarie. Arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid, vardagar mellan 08:00-22:00. Jag ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Tillträde enligt överenskommelse, introduktion kommer att hållas innan påbörjad anställning.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete? Sök redan idag då urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Skicka in din ansökan så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig.

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev!

Gör ansökan

Personlig assistent på 75% i Enköping, vart tredje helg.

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Vi söker dig som vill ha ett jobb du längtar att gå till. Har du livserfarenhet (gärna i åldern 30+), glimten i ögat och en stor dos humor, kan du vara den vi söker. Erfarenhet av assistentjobb, hantering av golvlyft samt god kunskap i tal och skrift i svenska språket är önskade egenskaper. Har du också en kärlek till djur, framför allt till katter kommer du med stor sannolikhet passa perfekt. Med fördel bor du i, eller i närheten av Enköping.

Vi letar efter en assistent som kan börja arbeta i maj. Innan du börjar arbeta, kommer du få introduktion för att känna dig trygg i rollen.

Finnes:
Härlig kvinna med ungdomligt sinne och skön humor letandes efter seriösa assistenter som hjälper till att göra det bästa av varje dag. Intresse för korsord, pyssel och ett fint hem. Kvinnan har även en katt med charmerande personlighet som ger mycket kärlek.

Som assistent har du bra anställningsvillkor enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, personalaktiviteter och det bästa av allt, kollegor som ställer upp och skapar ett bra arbetsklimat för varandra.
Tycker du att det låter intressant ser vi fram emot din ansökan. Skicka gärna med en bild på dig och motivera varför du tror att du är den vi söker. Rekrytering sker löpande och söker rätt person finns det möjlighet att börja omgående.

Gör ansökan

Personlig assistent till kille i Karlskrona

Kommun: Karlskrona Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, i så fall kanske du är personen vi söker!

Killen är 30 år och har en CP-skada, grav synnedsättning och epilepsi.
Killen tycker om att bada, gå på musikaler, lyssna på musik och vara vara utomhus. Som assistent hjälper du honom bland annat med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor samt att komma iväg på aktiviteter. Du som assistent är även med på daglig verksamhet vissa dagar i veckan.

Vi söker dig som är lyhörd, trygg och ansvarsfull. Tidigare erfarenhet inom vård/omsorg alternativt personlig erfarenhet meriteras. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som ser en framtid inom yrket och vill fortsatta att utvecklas. Du kommer att ingå i en härlig grupp som har stor kunskap och nära till skatt.

Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar, vardag som helg samt med väntetid på natten.
Tjänsten är till början en timanställning men det finns goda chanser till något mer varaktigt.

Urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarie sökes till 22-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Assistans för dig söker nu timvikarier till en 22-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov, framförallt under ordinarie assistenters sjukdom eller ledighet.
Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

NYA MEDARBETARE TILL BROMMA

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Hej!

Jag är en kreativ, vaken och livsglad kvinna på 50+ som söker flera medarbetare till mitt välfungerande team.

Har du datavana och god kunskap i svenska, både i tal och skrift?
Tycker du om att vara på landet ett par dagar?
Är du i god form och tycker om att träna?
Tycker du om att laga god och hälsosam mat?

Du är strukturerad, ordningsam och punktlig.

Förutom ovan behöver jag hjälp med personlig hygien och andra vanlig förekommande hushållsuppgifter.

Jag har hjälp dygnet runt. Arbetspassen är fördelade på dagspass och kvälls/nattpass med jour.

Har du tidigare erfarenhet av förflyttning och andningshjälpmedel, till exempel hostmaskin, samt arbetat med liknande är det meriterande.

- Körkort är ett önskemål.

- Du är rökfri och är inte djurallergiker.

Skriv ett brev om varför det är dig jag söker!

Gör ansökan

Vill du jobba extra hos en trevlig kvinna i Aspudden?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Har du en positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete? I sådant fall kan du vara den vi söker.

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kvinna i 50-årsåldern i Aspudden. Kvinnan har MS och är rullstolsburen. I arbetet som personlig assistent fungerar du som kvinnans förlängda armar och ben vilket innebär att du assisterar henne med sådant som hon skulle ha gjort själv om hon inte hade personlig assistans. På det stora hela innefattar arbetsuppgifterna att bistå med hjälp och stöttning med det mesta i det vardagliga livet.

Du som söker bör vara ansvarstagande, ha ett positivt förhållningssätt samt vara duktig på att hålla ordning och reda. Det är ett stort plus om du har ett intresse för mat och dryck. Tidigare omsorgserfarenhet är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten.

Arbetstiden är förlagd mellan kl. 09.00 - 21.30 söndag till torsdag samt 9.00 - 22.00 fredag och lördag med en rast mellan kl. 14.30-16.00 alla dagar utom på fredagar. Vi söker dig som i första hand vill jobba extra och hoppa in under behov under våren och om allt fungerar bra kommer tjänstgöringsgraden att öka till sommaren.

Viktigt att veta att du som söker måste vara rökfri och då det ibland förekommer hund i kvinnans hem så kan du heller inte vara pälsdjursallergiker.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent till Tranås

Kommun: Tranås Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Vi söker nu en ansvarsfull, initiativtagande person till ett roligt uppdrag som personlig assistent till en snart 18-årig kille!

Kunden bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. I det vardagliga arbetet ingår att hjälpa kunden med bland annat förflyttningar, hygien och vid aktiviteter. Kunden är en aktiv kille som gillar att bada, lyssna på musik och hitta på andra saker utanför hemmet. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort engagemang, är ansvarsfull, initiativtagande, lyhörd och flexibel. Kunden har inget tal, det är därför extra viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård/omsorg men stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt lämplighet.

Vi söker just nu en timanställd personlig assistent som har möjlighet att täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro. Arbetstiden är förlagd till dagtid och kvällstid, både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Det förekommer dubbelbemanning.

Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor på landet utanför Tranås. Du som söker tjänsten behöver även tåla pälsdjur då familjen har hund.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Pigg tonårskille behöver dig som är stark och positiv

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Är du en lugn och trygg person som har lusten att möjliggöra ett gott liv för en kille med särskilda behov? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker personlig assistent till en 15-årig kille i Tygelsjö, gärna en kille. Inledningsvis erbjuds timanställning med möjlighet till visstidsanställning enligt schema. Killen bor tillsammans med sin familj och är beviljad personlig assistans all vaken tid samt viss tid för dubbelassistans.

Till följd av sin funktionsnedsättning har killen behov av hjälp att genomföra aktiviteter så som träning, bada och vara ute i naturen på sin fritid. Han behöver också hjälp med personlig omsorg, förflyttningar, stöd och hjälp i samband med måltider och kommunikation. Som assistent behöver du hjälpa killen att syntolka omvärlden då han är blind. Killen har inget talat språk och som assistent behöver du därför hjälpa honom att förtydliga vad som ska ske samt tolka vad han vill eller vill förmedla. Innan du börjar arbeta själv med killen får du ordentligt introduktion för att lära känna killen och lära dig hantera olika situationer.

Vi söker dig som är ansvarstagande, trygg och lugn som person. Tonårskillen ser helst att du också är en kille. Du har viljan och lusten att arbeta med en ungdom som har omfattande funktionsnedsättning. Du är med fördel stark för att klara av att hjälpa killen vid förflyttningar och du har en positiv utstrålning. Liknande erfarenhet är bra men inte nödvändigt för uppdraget. Personlig lämplighet och interaktion med killen är däremot viktigt.

Körkort är ett krav då du kommer att köra familjens anpassade bil vid aktiviteter.

Arbetstiderna kan variera mellan morgon, dag och kväll, såväl på vardagar som på helgdagar. Vi erbjuder dig en arbetsplats i en härlig familj med varierande arbetsuppgifter. Tillsättning omgående enligt överenskommelse. Kom ihåg att beställa utdrag från Polisens belastningsregister på en gång då det gäller arbete hos en minderårig person.

Gör ansökan

VILL DU JOBBA HOS EN TREVLIG KVINNA PÅ KUNGSHOLMEN?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Har du en positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete? I sådant fall kan du vara den vi söker.

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kvinna i 65-årsåldern på Kungsholmen. Kvinnan har en progressiv Atypisk Parkinson (MSA) och är rullstolsburen. I arbetet som personlig assistent fungerar du som kvinnans förlängda armar och ben vilket innebär att du assisterar henne med sådant som hon skulle ha gjort själv om hon inte hade personlig assistans. På det stora hela innefattar arbetsuppgifterna att bistå med hjälp och stöttning med det mesta i det vardagliga livet. Du kommer att vara en stor pusselbit i arbetet för att fullgöra kvinnans omsorgsbehov och därmed behöva samarbeta med såväl hemtjänst som distriktsköterskor.

Du som söker bör ha lite skinn på näsan, vara ansvarstagande, ha ett positivt förhållningssätt samt vara initiativtagande. Att kunna se och förstå ett hjälpbehov innan det uppstår är A och O. Att arbeta som personlig assistent innebär att du blir en del av en annan persons liv, det är en balansgång mellan vara socialt framåt och kunna agera snabbt samtidigt som du kan behöva lämna utrymme åt den enskildes privatliv. Du som söker bör ha den fysiska styrkan att klara av manuella lyft och därmed viss fysisk påfrestning. Flytande kunskaper i det svenska språket är ett krav.

Tidigare omsorgserfarenhet och utbildning inom vård och omsorg är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Vi söker dig som i första hand vill arbeta långsiktigt inom personlig assistans och vi hoppas att kunna hitta en perfekt match mellan assistent och kund.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till ung kvinna i Sundsvall - tillträde snarast!

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Vi söker efter dig som har det lilla extra som gör dig till en riktigt bra personlig assistent!
Du som tycker det är roligt att arbeta med andra människor och som förstår att det i rollen som personlig assistent är viktigt att ha ett professionellt förhållningsätt och att sätta kunden i centrum.

Vi letar nu efter assistenter som vill arbeta hos en kvinna i 25-årsåldern som bor i Sundsvall. Arbetstiderna är förlagda främst som dygnspass med jourtid under natten och du förutsätts kunna arbeta alla tider på dygnet och trivas bra med långa arbetspass.

Vi önskar följande av dig som söker tjänsten:
• Du är icke-rökare
• På grund av arbetets karaktär ser vi gärna kvinnliga sökanden
• Du har B-körkort
• Du är flexibel och anpassningsbar och förstår att ditt arbete är någon annans vardag
• Du har en god pedagogisk förmåga och gott om tålamod
• Du är lugn och trygg som person
• Du är ansvarsfull, pålitlig och tycker det är viktigt med ett välfungerande samarbete mellan dig, kunden och dina kollegor.

Stämmer detta in på dig? Vill du ha ett givande, roligt och varierande arbete?

Vi söker nu dels timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro och dels dig som kan tänka dig att arbeta ett antal på förhand schemalagda pass under sommarmånaderna.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Vill du jobba på fast schemarad som personlig assistent i sommar?

Kommun: Härnösand Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Vi söker nu dig som vill jobba som personlig assistent på en fast schemarad i sommar under vecka 26-31 samt extra vid behov hos vår kund som bor i centrala Härnösand. Kunden är en positiv man i 30 års åldern som har omfattande funktionsnedsättningar så som utvecklingsstörning och epilepsi.

Kunden är i behov av personlig assistans dygnet runt och behöver hjälp med bland annat personlig omvårdnad, matlagning, kommunikation, träning och promenader. Som personlig assistent följer du även med kunden på daglig verksamhet under vardagar. Arbetstiderna är förlagda till både dagar, kvällar, helger som under natten då du som assistans har jourtid.

För att passa i den här tjänsten bör du vara ansvarsfull, noggrann, omtänksam, lyhörd och ordningsam. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt att du förstår vikten av att arbeta med kunden och dennes dagliga rutiner i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och personkemi.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadssektorn.

Har du ett verkligt intresse av att arbeta med människor och bidra med en positiv utveckling i någons liv?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rekrytering sker löpande i samråd med kundens företrädare.

Gör ansökan

VILL DU JOBBA HOS EN TREVLIG KVINNA I TROSA?

Kommun: Trosa Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Har du en positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete? I sådant fall kan du vara den vi söker.

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kvinna i 65-årsåldern. Kvinnan spenderar ena halvan av sin tid i Stockholm och andra halvan i Trosa, vanligtvis under helger året om och några längre perioder under sommaren. Kvinnan har en progressiv Atypisk Parkinson (MSA) och är rullstolsburen. I arbetet som personlig assistent fungerar du som kvinnans förlängda armar och ben vilket innebär att du assisterar henne med sådant som hon skulle ha gjort själv om hon inte hade personlig assistans. På det stora hela innefattar arbetsuppgifterna att bistå med hjälp och stöttning med det mesta i det vardagliga livet. Du kommer att vara en stor pusselbit i arbetet för att fullgöra kvinnans omsorgsbehov och därmed behöva samarbeta med såväl hemtjänst som distriktssköterskor.

Du som söker bör ha lite skinn på näsan, vara ansvarstagande, ha ett positivt förhållningssätt samt vara initiativtagande. Att kunna se och förstå ett hjälpbehov innan det uppstår är A och O. Att arbeta som personlig assistent innebär att du blir en del av en annan persons liv, det är en balansgång mellan vara socialt framåt och kunna agera snabbt samtidigt som du kan behöva lämna utrymme åt den enskildes privatliv. Du som söker bör ha den fysiska styrkan att klara av manuella lyft och därmed viss fysisk påfrestning. Flytande kunskaper i det svenska språket är ett krav.

Tidigare omsorgserfarenhet och utbildning inom vård och omsorg är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Vi söker dig som har ett annat arbete eller studerar och vill jobba extra under helger och sommaren. Vi söker efter ett långsiktigt samarbete.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till man i Hägersten, sommarjobb

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Assistans för dig söker för kunds räkning en assistent till en rullstolsburen man boendes i Hägersten. Mannen behöver hjälp och/eller stöttning med moment i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar (med hjälpmedel), hushållssysslor, aktiviteter, träning, hygien mm.

Vi söker dig som vill sommarjobba och även finnas tillgänglig som timanställd efter sommaren. Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar samt helger. Du som person är omhändertagande, ödmjuk och lugn, du är rökfri och har kunskaper vad gäller enklare matlagning och bakning. Erfarenhet av omsorgsarbete och arbetsledaransvar är meriterande men inget krav. Då kontakter med vårdpersonal ingår i jobbet så är det viktigt att du förstår och talar god svenska.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till ung man i Laxå

Kommun: Laxå Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Vi söker nu en engagerad, lugn och trygg assistent till en ung man i Laxå. Arbetspassen är långa och löper över en hel dag, du bör därmed kunna arbeta från morgon till kväll. I och med de långa passen så har du då även mycket ledighet inplanerad på ditt schema.

Du som söker ska ha tålamod, vara ödmjuk och lyhörd som person. Du kan lyssna in och är öppen för människors olikheter. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att hjälpa kunden på bästa sätt. I arbetet som assistent finns du till hands vid såväl aktiviteter ute som när kunden befinner sig i hemmet. Promenader och utevistelse sker dagligen, detta oavsett väder. Matlagning är en av de hushållssysslor som utförs i det dagliga arbetet tillsammans med kunden.

Du får gärna ha teoretiska och praktiska förkunskaper om autism och gärna inom TAKK, tecken som stöd. Tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadssektorn eller som personlig assistent är meriterande men inget krav. Personlig lämplighet, lyhördhet och ett stort intresse för arbetet är allra viktigast. Arbetet hos kunden följer en tydlig metod, och det är viktigt att du som assistent visar lyhördhet och förståelse för arbetssättet.

Körkort är ett plus men inget krav.

Gör ansökan

Timvikarie sökes till 22-årig tjej i Bollebygd

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Assistans för dig söker nu timvikarier till en 22-årig tjej som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov, framförallt under ordinarie assistenters sjukdom eller ledighet.
Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Gör ansökan

60% semestervikariat hos en trevlig 64 årig man med trakeostomi i Uppsala!

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-06-01

Har du en positiv inställning till livet, är bra på att läsa av människor, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del av en sammansvetsad och erfaren arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Kunden är en glad och omtänksam person som är i behov av dubbel assistans dygnet runt. Detta med hänsyn till att han behöver hjälp med att handventileras och att det behovet är av kontinuerlig omfattande slag samt kräver snabba insatser för att inte skadas. Utöver detta behöver mannen hjälp med all personlig hygien, matning samt förflyttningar med lyft.

Du som assistent behöver vara pålitlig, ha en hög arbetsmoral samt vara empatisk. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Tidigare erfarenhet av att arbeta med trakeostomin är meriterande, men inte ett krav.
Det är även viktigt att behärska svenska språket bra.

Vi söker dig som kan arbeta tisdag-torsdag kl:07-15 from. 1 juni -31 augusti.
Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka din ansökan nu. Urval görs löpande.
Ytterligare information

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Gör ansökan

Extra- och sommarjobb som personlig assistent till kvinna i Tyresö

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-06-02

Vi söker nu personliga assistenter som kan hoppa in extra vid behov och vid ordinarie assistenters semestrar i sommar till en av våra kunder i Tyresö. Kunden är trevlig och glad kvinna i 70 års åldern.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Du får gärna ha lite längre livserfarenhet och även ha arbetat med personlig assistans tidigare. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv. Du har även stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem. Obehindrat tal och förståelse för det svenska språket efterfrågas.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kvinnan i sitt dagliga liv med allt från matlagning och städning till personlig omvårdnad. Arbetstiderna är förlagda morgon till kväll, veckans alla dagar. Arbetspassens längd varierar. på vardagarna är det lite kortare pass och på helgerna lite längre pass som sträcker sig över hela dagen.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Deltidstjänst som assistent hos lekfull tjej

Kommun: Kalmar Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2020-06-05

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 13-årig tjej med måttlig utvecklingsstörning och autism som bor tillsammans med sin familj i Ljungbyholm.
Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek.

Arbetstiderna är förlagda på eftermiddag/kväll under vardagarna samt dagtid på helgen. Flickan är på korttidsboende emellanåt vilket innebär att man arbetar mer ena veckan och lite mindre den veckan hon är på korttidsboende.
Du som söker ska tycka om att vara ute i alla väder då det är en väldigt aktiv och levnadsglad tjej som gillar att vara ute i naturen. Familjen har en katt och tjejen har ett väldigt stort hästintresse, så du kan inte vara pälsdjurs allergiker.

Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden inte alltid använder verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Du måste vara rökfri. Körkort och tillgång till bil är ett måste då kommunala transportmedel ej finns.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag och berätta om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Sommarvikarier sökes till kvinna med ALS i Södertälje. Finska är ett krav!

Kommun: Södertälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-06-05

Pratar du finska och är omvårdande och trygg i ditt sätt? Då kanske du är den vi söker!

Vi söker en assistent till vår kund i Södertälje. Hon är en finsktalande kvinna i 60-års åldern som bor i en egen lägenhet i centrala Södertälje. Hon fick diagnosen ALS år 2018 och söker nu tillsammans med Assistans för dig efter assistenter som kan hoppa in och ta pass när ordinarie personal blir sjuka eller behöver vara lediga. Assistansen är helt ny så du som assistent kommer att spela en stor roll i hur personalgruppen byggs upp. Det innebär också att arbetsuppgifterna kommer att förändras med tiden baserat på hur kundens sjukdomsbild förändras.

Vår kund tycker om att umgås med familjen och har tidigare levt ett aktivt liv där hon alltid hjälpt människor, men på grund av sin sjukdom är hon nu mest hemma. Hon kan i dagsläget gå och förflyttar sig själv med hjälp av rullator, men på grund av sjukdomen kommer detta att förändras med tiden. Du kommer att hjälpa henne i sitt vardagliga liv, samt se till att hon mår bra både dag som natt.

Du som söker behöver vara omvårdande, lugn och trygg i ditt sätt. Du har förståelse för kundens integritet och vet när du behöver ta egna initiativ när kunden själv inte kan beskriva sina hjälpbehov. Du behöver vara lyhörd för kundens önskemål men samtidigt utifrån dina kunskaper om sjukdomen ge den bästa adekvata omsorgen. Vår kund förstår svenska men kan bara kommunicera på finska, varför det är av största vikt att även alla assistenter pratar finska.

Arbetstiderna kommer att vara förlagda på dagar, kvällar, nätter och helger och det är viktigt att du kan rycka in med kort varsel.

Erfarenhet av ALS, vård i livets slutskede samt om du tidigare har jobbat vaken natt är meriterande.

För rätt person kommer uppdraget påbörjas omgående.

Gör ansökan

Sommarvikarie till Södra Vi

Kommun: Vimmerby Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2020-06-07

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 75-årig kvinna i Södra Vi. Kunden är rullstolsburen och behöver hjälp i vardagen vid exempelvis förflyttningar, påklädning, hygien och hushållssysslor. Vi söker någon som kan arbeta några veckor under sommaren. Arbetspassen är 4-5h långa och förlagda på alla veckans dagar förutom lördagar.

Du som assistent ska vara noggrann, ansvarstagande och lyhörd inför kundens behov. Det viktigaste är att personkemin stämmer. Det finns katter hos kunden, du behöver därför tåla pälsdjur och gärna ha ett djurintresse.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Sommarvikarie till Södra Vi

Kommun: Kinda Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-06-07

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 75-årig kvinna i Södra Vi. Kunden är rullstolsburen och behöver hjälp i vardagen vid exempelvis förflyttningar, påklädning, hygien och hushållssysslor. Vi söker någon som kan arbeta några veckor under sommaren. Arbetspassen är 4-5h långa och förlagda på alla veckans dagar förutom lördagar.

Du som assistent ska vara noggrann, ansvarstagande och lyhörd inför kundens behov. Det viktigaste är att personkemin stämmer. Det finns katter hos kunden, du behöver därför tåla pälsdjur och gärna ha ett djurintresse.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Sommarvikarie till Södra Vi

Kommun: Hultsfred Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2020-06-07

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 75-årig kvinna i Södra Vi. Kunden är rullstolsburen och behöver hjälp i vardagen vid exempelvis förflyttningar, påklädning, hygien och hushållssysslor. Vi söker någon som kan arbeta några veckor under sommaren. Arbetspassen är 4-5h långa och förlagda på alla veckans dagar förutom lördagar.

Du som assistent ska vara noggrann, ansvarstagande och lyhörd inför kundens behov. Det viktigaste är att personkemin stämmer. Det finns katter hos kunden, du behöver därför tåla pälsdjur och gärna ha ett djurintresse.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i centrala Laxå

Kommun: Laxå Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2020-06-07

Vi söker nu kvinnliga, engagerade och jobbsugna assistenter till kvinna boende i centrala Laxå. Arbetet som personlig assistent hos vår kund kräver att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Du som söker bör kunna vara tillgänglig på alla dessa tider. Under natten tillämpas jourtid viss del av natten.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans men det är inte ett krav. Om du har erfarenhet av eller kunskap om neurologiska sjukdomar eller erfarenhet av PEG är det ett plus. Lyft och förflyttningar kommer att vara förekommande i arbetet, adekvata hjälpmedel finns. Du kommer att erbjudas introduktion för att känna dig trygg i arbetsmomenten. Du kan med fördel vara i pågående studier inom vård- och omsorg, detta jobb kommer att ge dig goda erfarenheter inför framtiden!

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov. Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och du som assistent behöver vara lyhörd och inkännande.

Skicka in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet. Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

Timvikarie till Linköping!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-06-07

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kvinna i 35-års åldern. Kvinnan har MS och hon behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållsarbete, personlig hygien, träning och aktiviteter. Hon bor strax utanför centrala Linköping tillsammans med sin sambo och sin son i 4-årsåldern.

Tjänsten är en timanställning och du kommer jobba vid behov samt att det finns möjlighet till några pass på schema under några veckor i sommar. Du behöver vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel. Arbetstiden är förlagd dagtid, vardagar och helger.

Vi tror att du är en lugn, trygg och ansvarsfull person som kan ta egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av barn då kvinnas son såklart är en stor del i hennes liv och assistenten ska kunna stötta kvinnan i sin föräldraroll. Vi ser gärna att du är intresserad av träning och det är positivt om du har ett hästintresse.

Det är krav på att du är rökfri samt viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur då familjen har katt.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du jobba som personlig assistent till en glad pojke i Sollentuna?

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-06-08

Assistans för dig söker duktiga assistenter till en glad pojke som bor i Sollentuna villastad tillsammans med sin familj.

Arbetstiderna är varierande med arbetstid på dag, natt och även helg. Vi söker dig som vill arbeta på fast rad men även du som vill arbeta extra eller hoppa in vid behov. Vi söker sig som är initiativrik, ansvarstagande och vill ge det lilla extra för att sätta en guldkant på kundens vardag.

Kunden är en glad kille som bor tillsammans med sin familj i Sollentuna villastad. Han tycker om att vara ute på promenader, bada och att leka och busa. Han har ett stort omvårdnadsbehov, epilepsi och infektionskänslighet. Du kommer att hjälpa till med till exempel förflyttningar, vid matsituation och med sjukgymnastik.

För att passa i rollen som assistent behöver du ha en stor ansvarskänsla, vara initiativrik och lugn. Du har en stor lyhördhet och vet när det är dags för att vara lite i bakgrunden alternativt vara framåt och ta egna initiativ. Då kunden har ett stort omvårdnadsbehov och använder olika hjälpmedel är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom vården. Vi letar efter dig som ser långsiktigt på arbetet.

Vi söker dig som kan börja omgående eller efter överenskommelse.
Vi rekryterar löpande så skicka in ditt CV redan idag.

Då kunden är ett barn behöver du ett giltigt utdrag från belastningsregistret, då väntetiden kan vara 2 veckor så kan du redan idag gå in på polisens hemsida och ansöka om ett.

Gör ansökan

Timvikarier till härlig sexåring!

Kommun: Åtvidaberg Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-06-08

Assistans för dig söker nu personliga assistenter, både timvikarier och sommarvikarier, till en charmig sexårig pojke utanför Överum. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Vi letar även sommarvikarier då ordinarie personal går på lite semester under sommarmånaderna.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska. Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor utanför Överum och det inte går att åka kollektivt till arbetsplatsen.

För att du ska kunna påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer arbeta med en minderårig. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Skriv tydligt ut om du är intresserad av timvikariat och/eller sommarvikariat samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Engagerad timvikarie sökes till sexårig pojke utanför Överum

Kommun: Valdemarsvik Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-06-08

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en charmig sexårig pojke utanför Överum. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov och inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska. Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor utanför Överum och det inte går att åka kollektivt till arbetsplatsen.

Tänk även på att utdrag från belastningsregistret behövs för tjänsten, begär därmed ut utdraget redan nu via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till sexårig pojke, timanställning.

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-06-08

Assistans för dig söker nu personliga assistenter, både timvikarier och sommarvikarier, till en charmig sexårig pojke. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Vi letar även sommarvikarier då ordinarie personal går på lite semester under sommarmånaderna.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska. Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor på landet och det inte går att åka kollektivt till arbetsplatsen.

För att du ska kunna påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer arbeta med en minderårig. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Skriv tydligt ut om du är intresserad av timvikariat och/eller sommarvikariat samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till 15-årig tjej i centrala Stockholm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-06-09

Assistans för dig söker en personlig assistent till en glad och social 15 årig tjej som bor centralt i Stockholm!

Nedan följer en presentation av kunden:

Hej!

Jag är en glad och social tjej som söker dig som vill bli min nya personliga assistent. Du kommer vara anställd av Assistans för Dig som är mitt assistansbolag, men arbeta med mig i hemmet, i skolan och på fritiden. Jag har en medfödd hjärnskada som bland annat fört med sig att jag sitter i rullstol. Jag har även en grav synnedsättning vilket gör att jag alltid behöver ha med mig någon som kan syntolka omgivningen och stötta mig i vardagen. Den viktigaste uppgiften för dig som personlig assistent blir att, utefter mina förutsättningar, hjälpa mig till att bli mer och mer självständig i livet.

Jag är väldigt social och tycker om att vara med när det händer saker. Jag älskar även att bada så du kommer att få vara med mig mycket både i badhuset och sjöar utomhus, så jag hoppas att du gillar vatten! Jag älskar att shoppa och även att gå ut på stan och fika med kompisar. Jag tycker även om musik, spela spel, gå på museum och att baka.


Vi söker dig med stor ansvarskänsla men som samtidigt har barnasinnet. Som person är du pålitlig, lekfull och rökfri. Det kommer vara personkemin mellan dig och kunden som är det viktigaste men det är en merit om du tidigare arbetat med barn och ungdomar eller som personlig assistent. För att passa i rollen är du inte vara rädd för att ta eget ansvar och du behöver även ha en pedagogisk sida.

Arbetstiderna är mellan cirka 08:00 till 18-19:30 på vardagarna, men passen kan även vara uppdelade och brukar då vara mellan cirka 08:00 till 15:00 samt 15:00-19:30. På helgerna är tiderna mellan 10:00-18:00. Arbetstiderna är därmed varierande.
Arbetsplatsen är i Hägersten.

Enligt lagen (2010:479) om registerkontroll av personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder krävs ett registerutdrag från Polismyndighetens belastningsregister. Innan påbörjad anställning behöver originalet av utdraget visas upp for oss som arbetsgivare. Du som arbetssökande ansöker själv om registerutdrag från följande länk:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


Vi rekryterar löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag!

Gör ansökan

Arbetsglada timvikarier sökes till trevlig man i Ängelholm

Kommun: Ängelholm Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-06-11

Är du en arbetsglad, flexibel och omsorgsfull person som söker ett extrajobb? Då kanske du är rätt person för denna tjänst! Assistans för dig söker timvikarier till en trevlig man i 80-årsåldern boende i Ängelholm. Kunden har en halvsidesförlamning som gör att han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som vissa förflyttningar, aktiviteter, hygien och hushållssysslor. Kunden har en begränsad verbal kommunikationsförmåga och kommunicerar med ljud och gester. Som assistent behövs en förståelse och tålamod för kundens kommunicering.

Vi söker dig som:
- Är lyhörd och har stort tålamod
- Är ansvarstagande och pålitlig
- Är flexibel och förstående
- Har erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete.

Personalgruppen är stabil med god sammanhållning och gott samarbete, vi söker dig som vill vara en del av detta och kan hoppa in vid behov. Arbetstiderna är måndag till söndag 08.00-17.45. Tillträde: omgående.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Ytterligare information
Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för sommararbete till man i Nödinge

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-06-14

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra i sommar vid semester och annan ledighet. Arbetspassen är förlagda på varierande tider, vanligtvis 08:15-15:45, 08.15-08.15 eller 15.45-08.15. Vi ser gärna att du även kan vara flexibel och hoppa in om behovet uppstår. Det finns möjlighet att fortsätta vara timvikarie efter sommaren.

Från Göteborg Centralstation tar det endast 16 minuter med pendeltåg till Nödinge station, där det är gångavstånd till arbetsplatsen.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för sommararbete till man i Nödinge

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-06-14

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra i sommar vid semester och annan ledighet. Arbetspassen är förlagda på varierande tider, vanligtvis 08:15-15:45, 08.15-08.15 eller 15.45-08.15. Vi ser gärna att du även kan vara flexibel och hoppa in om behovet uppstår. Det finns möjlighet att fortsätta vara timvikarie efter sommaren.

Från Göteborg Centralstation tar det endast 16 minuter med pendeltåg till Nödinge station, där det är gångavstånd till arbetsplatsen.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för sommararbete till man i Nödinge

Kommun: Kungälv Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-06-14

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra i sommar vid semester och annan ledighet. Arbetspassen är förlagda på varierande tider, vanligtvis 08:15-15:45, 08.15-08.15 eller 15.45-08.15. Vi ser gärna att du även kan vara flexibel och hoppa in om behovet uppstår. Det finns möjlighet att fortsätta vara timvikarie efter sommaren.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter.

Gör ansökan

Kund- och personalansvarig inom personlig assistans (föräldravikariat)

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-06-14

Assistans för dig söker löpande fler engagerade medarbetare som vill vara med och bidra i vår verksamhet. Vi söker just nu ytterligare en kund- och personalansvarig till vårt kontor i Göteborg. Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år med chans till förlängning.

Rollen som kund-och personalansvarig
Som kund- och personalansvarig har du två huvudsakliga funktioner. Du ansvarar dels för den personliga assistansen för kunden och är dels arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll kan vara komplex men den är också väldigt spännande och utvecklande. Till din hjälp för att hålla god kvalitet i dina assistansuppdrag har du bland annat ett intranät, en akutbemanningsfunktion, en löneadministration och jurister. Assistans för digs ambition är att ge dig som kund- och personalansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten innefattar:
Kundkontakt kring samordning av den personliga assistansen
Rekrytering, schemaläggning och tidrapportering
Kundmöten, personalmöten och årliga medarbetar- och lönesamtal
Coachning och arbetsledning av personliga assistenter
Social dokumentation och systematiskt arbetsmiljöarbete
Myndighetskontakt med kommuner, Försäkringskassan etc

Vem är du?
För att trivas i rollen som kund-och personalansvarig ser vi att du som söker är driven, empatisk och engagerad. Du trivs i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter, där du arbetar strukturerat, självständigt och effektivt. Du kommer att möta olika typer av människor och behöver ha en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Du har en relevant teoretisk bakgrund som exempelvis socionom, beteendevetare, personalvetare eller annan relevant erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten. Det är en stor fördel om du även har erfarenhet inom området personlig assistans och känner till relevant lagstiftning.

Vad erbjuder Assistans för dig?
Assistans för dig kännetecknas av stort engagemang, personlig bemötande, hög kvalitet och tillgänglighet. Vi stöttar och inspirerar varandra och ger våra medarbetare inflytande och möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som kund- och personalansvarig utgör en av nyckelspelarna i företaget. Vår arbetsmiljö är stimulerande och samarbetsorienterad och vi anordnar årliga konferenser och andra sociala aktiviteter för att våra medarbetare ska trivas och känna att de är del av ett roligt och viktigt sammanhang. Individuell löneutveckling erbjuds relaterad till prestation.

Känner du dig inspirerad och har det som krävs för att bli kund- och personalansvarig hos Assistans för dig? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning i form av föräldravikariat på 1 år.

Arbetstid
Företrädesvis måndag-fredag kl 08.30-17.00. Viss flexibilitet önskas med anledning av att våra kunder ibland behöver ses eller samtala utanför arbetstid. Inrikesresor kan förekomma i arbetet.

Körkort
B-körkort och körvana krävs.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Urval
Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kontaktpersoner
Emma Wernebjer Cervinus, regionchef, telefonnr 031 389 66 41
Johanna Lindstrand, HR-ansvarig, telefonnr 046 272 66 32

Gör ansökan

Sommarvikariat hos tonårskille med autism, med chans till förlängning

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-06-15

Tillsammans med Assistans för dig söker vi nu en personlig assistent för sommarvikariat med chans till förlängning till vår son som är 14 år. Han har autism, utvecklingsstörning och epilepsi och bor tillsammans med oss strax utanför Enköping.

Som personlig assistent kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av: hjälp med personlig hygien, av- och påklädning, hjälp vid matsituationer, matträning, lek samt stöd vid kommunikation. Vår son saknar tal men kommunicerar med vissa ljud och med bilder på sin iPad. Hans tillsyn- och omsorgsbehov är stort, därför krävs en ansvarsfull assistent. På helgerna kan det ingå att följa med honom till simhallen för att bada eller på ridning.

Vi söker dig som är lyhörd, inkännande, ansvarsfull, pålitlig och flexibel. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med barn med autism eller andra funktionsnedsättningar samt epilepsi. Det är också meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.

Tillträde kommer att ske så snart vi har funnit rätt person för tjänsten. Det viktigaste är att personkemin stämmer mellan dig och vår son, och även oss som familj.

Arbetstiderna kommer vara varierande. Under veckorna går vår son i skolan och har ingen assistent med sig, men behöver assistans under kvällar, nätter och helger. Mer arbete kan förekomma dagtid vid skollov etc. Tjänsten kommer inledningsvis vara en timanställning men kan vid ömsesidigt fattat tycke övergå till en visstidsanställning med 75-100% tjänstgöringsgrad.

Vi ser framemot att höra från dig!

Tänk på att ett utdrag ur belastningsregistret riktat mot arbete med barn inom LSS krävs för att gå vidare i den här rekryteringen.

Gör ansökan

Sommarjobb i Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-06-15

Vi söker dig som vill ha ett jobb du längtar att gå till. Har du livserfarenhet (gärna i åldern 30+), glimten i ögat och en stor dos humor, kan du vara den vi söker. Erfarenhet av assistentjobb, hantering av golvlyft samt god kunskap i tal och skrift i svenska språket är önskade egenskaper. Har du också en kärlek till djur, framför allt till katter kommer du med stor sannolikhet passa perfekt. Med fördel bor du i, eller i närheten av Enköping.

Vi letar efter ett par assistenter som kan arbeta framförallt under perioden v.28-31, när ordinarie personal har semester. Men du ska även kunna arbeta både innan och efter dessa 4 veckor. Innan du börjar arbeta, kommer du få introduktion för att känna dig trygg i rollen. Skulle det fungera klockrent kommer det finnas möjlighet till fortsatt arbete även efter sommaren.

Finnes:
Härlig kvinna med ungdomligt sinne och skön humor letandes efter seriösa assistenter som hjälper till att göra det bästa av varje dag. Intresse för korsord, pyssel och ett fint hem. Kvinnan har även en katt med charmerande personlighet som ger mycket kärlek.

Som assistent har du bra anställningsvillkor enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, personalaktiviteter och det bästa av allt, kollegor som ställer upp och skapar ett bra arbetsklimat för varandra.
Tycker du att det låter intressant ser vi fram emot din ansökan. Skicka gärna med en bild på dig och motivera varför du tror att du är den vi söker. Rekrytering sker löpande och söker rätt person finns det möjlighet att börja omgående.

Gör ansökan

Timvikarier samt sommarjobb hos en kille i Haninge

Kommun: Haninge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-06-18

Vi söker nu assistenter till en trevlig kille i Haninge. Killen har en muskelsjukdom och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Största delen av arbetstiden arbetar du själv, men vid förflyttningar arbetar du tillsammans med en kollega.

Du som söker får gärna ha ett ungt sinne, lite skinn på näsan men ändå vara lyhörd och anpassningsbar. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom personlig assistans och har förståelse för att arbeta i någons hem. Har du även bra fysik och klarar tunga lyft är det bra förutsättningar för att klara av jobbet. Som assistent behöver du har bra talförmåga i det svenska språket. Arbetstiderna är förlagda från morgon till sen kväll, både vardagar och helger. Vi söker just nu timvikarier som kan täcka upp under sommaren, vid ledigheter, eventuell sjukfrånvaro.

Skulle arbetet fungera väldigt bra, finns det möjlighet att fortsätta arbeta efter sommaren.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad och ansvarsfull assistent sökes till 8-årig flicka i Staffanstorp

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-06-19

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en charmig 8-årig flicka med en mitokondriell sjukdom vilken medför grav utvecklingsstörning. Flickan har en låg motorisk utvecklingsnivå och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Som assistent till flickan hjälper du henne med bland annat personlig hygien, sondmatning, medicinering, sitt-och ståträning, klädbyte, blöjbyte och andra vardagliga bestyr. Det är viktigt med stimulans och aktivitet och flickan tycker om att leka med sina leksaker samt lyssna på musik och ramsor. Flickan har inget tal och kan inte förflytta sig själv. Hon är oftast glad och uppskattar nära kontakt med andra.

Flickan bor i Staffanstorp tillsammans med sin storebror och sina föräldrar, vilket innebär ett nära samarbete med familjen. Som assistent ska du vara ansvarsfull, självgående och initiativrik men även lugn, trygg och lyhörd. Det underlättar också om du är i god fysisk form då arbetet innefattar en del lyft. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med småbarn och/eller personer med funktionshinder, gärna som personlig assistent. Störst vikt läggs dock vid personlig kemi mellan dig och flickan.

Tjänsten är på ca 70-80 % och passen är förlagda måndag till fredag eftermiddag och börjar med hämtning från skolan. Det finns även möjlighet att arbeta på helgen. Familjen önskar rökfri personal.

Urval sker löpande med tillträde till tjänst omgående eller efter överenskommelse.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med minderårig. Beställ gärna utdraget i tid då vi önskar att utdraget visas upp redan vid personlig intervju. Det kan ta ett par veckor att få utdraget från att beställningen gjorts.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistent med utökat ansvar sökes till trevlig man i centrala Uppsala

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-06-19

Är du lugn, lyhörd, ansvarstagande och har god kommunikation? Då är det kanske dig vi söker. Vill du ha ett givande arbete där du har ett utökat ansvar? Då är denna tjänst kanske den du söker! Assistans för dig söker en personlig assistent på 75 % till en trevlig man i 65-årsålder. Han har en fysisk funktionsnedsättning som gör att han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor, träning, hålla kontakt med vänner och anhöriga mm. Han har en begränsad verbal kommunikationsförmåga och du behöver kunna föra hans talan i samband med läkarbesök etc.

Vi söker dig som:
- Är lugn och lyhörd
- Är ansvarstagande och pålitlig
- Är flexibel och lösningsorienterad
- Har god kommunikation
- Har erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete.
- Ser på denna tjänst med långsiktighet

Du ska ha ett coachande arbetssätt vilket innebär att jobba för att han ska vara så självständig som hans sjukdom tillåter. Det är meriterande om du har B-körkort och är villig att köra kundens bil i tjänsten.

Utöver arbetet som personlig assistent har du ett utökat ansvar som innefattar bla. att beställa förbrukningsmaterial, redovisa utlägg, introducera nya kollegor, ansvara för att boka in aktiviteter etc. Dessa arbetsuppgifter kan till stor del göras under arbetstid och ett månatligt tillägg på lönen tillkommer.

Tjänsten är på 75%. Observera att arbetstiderna är varierande från dag, kväll och natt (väntetid/jour mellan 02:00-06:00), vardagar och helger, du som assistent bör vara öppen för att arbeta samtliga skift på din schemarad. Tillträde: i juli/augusti eller enligt överenskommelse.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag och personalaktiviteter. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Timanställd till aktiv man i Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-06-20

Vi söker dig som är intresserad av ett extrajobb, kanske bredvid nuvarande studier. Du kommer att arbeta dagtid på vardagar och helger när ordinarie personal är sjuk eller har annan frånvaro, exempelvis semester.

Du kommer att arbeta hos en man som är i 30-års åldern. Han har en fysisk funktionsnedsättning som gör att han sitter i rullstol. Som assistent behöver du vara positiv, motiverande och lyhörd i ditt bemötande. Det är av vikt att du är lugn och trygg i dig själv. I arbetet ingår att hjälpa mannen med förflyttningar, personlig omvårdnad, kateter, matlagning och hushållssysslor. Arbetstiderna är dagtid alla dagar i veckan. Från cirka 09-17:30 samt även en punktinsats på kvällen vid 21:00.

Mannen önskar att du som söker, antingen kan prata bra svenska eller engelska och gärna kan laga mat från Mellanöstern. Vi ser gärna att du har arbetat inom vård och omsorg tidigare, gärna som personlig assistent eller inom annat vårdyrke. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Mannen röker inomhus.

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till kvinna i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-06-22

Assistans för dig söker timanställd personlig assistent till en kvinna i Lund. Kvinnan har assistans dygnet runt och arbetstiden är förlagd mellan kl. 08.30-08.30 (24 h). Vi ser gärna att du kan börja arbeta redan nu och hoppa in extra vid kollegors sjukdom och semester.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du tjejen utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, träning, matlagning, träning och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som hennes förlängda armar och ben.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är meriterande. Man måste klara av att kunna hantera stomi dock krävs ingen tidigare erfarenhet och utbildning sker på plats.

Kunden ser företrädesvis kvinnliga sökande. Körkort krävs. Icke rökare.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Man i Helsingborg söker engagerad personlig assistent.

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-06-22

Assistans för dig söker personlig assistent till man i 60-årsåldern i Helsingborg. Mannen har fått en ryggmärgsskada efter en olycka och behöver hjälp med allt i sin vardag.

Vi söker dig som är intresserad av en visstidsanställning och även har möjlighet att ta extra pass vid behov. Mannen har assistans dygnet runt med aktiv natt och dubbelassistans 6,5 timmar per dygn. Passen är förlagda 08.00-13.30, 09-16, 15.30-22.30 och 22-09.

I arbetet som personlig assistent är du behjälplig med personlig hygien, toalettbesök, dusch, vändningar, städning och annat som ingår i hans liv. Vi ser gärna att du som söker är en pigg, ansvarsfull och strukturerad person med god självinsikt. Du tycker om att ha ordning och reda kring dig, är rökfri och har förhoppningsvis körkort då det underlättar om du skulle hoppa in extrapass. Om du behärskar danska är det en fördel.
Vi ser gärna att du som söker är flexibel och kan tänka dig att jobba dygnets alla timmar.

Erfarenhet av kateter, hostmaskin samt andningshjälpmedel i form av CPAP ventilator är meriterande men det viktigaste är att du är rätt person för arbetet och att personkemin stämmer.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passar till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till Kvinna i Borås

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-06-28

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års ålder. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning och matlagning. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Hon är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Dock hör och förstår hon tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker är intresserad av kost och hälsa samt lever ett aktivt liv.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Tjänsten är en timanställning och arbete kommer att ske ca 1–2 helger i månaden (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen, vanligtvis dygnspass), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Med fördel att du kan arbeta mer under sommaren. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Tillträde enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Assistenter sökes till barnkund i Umeå

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2020-06-30

Vi söker nu ett antal personliga assistenter till en av våra kunder! Kunden är en 2,5 år gammal flicka boende med sina föräldrar i Umeå, som behöver hjälp dygnet runt av en eller två personliga assistenter. Det kommer finnas möjlighet att jobba dag-, kväll- och nattpass förlagda under veckans alla dagar.

Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och inte vara allergisk mot pälsdjur. Kunskaper inom Tecken som alternativ kompletterande kommunikation är meriterande.

Vill du ha ett socialt och givande jobb där du får följa kundens utveckling? Tveka inte att söka!

För att arbeta med kunder under 18 år krävs ett utdrag från belastningsregistret. Det tar cirka 14 dagar att få det efter du beställt. Är du intresserad av tjänsten är det därför en god idé att beställa utdraget redan nu! Följ länken nedan för att läsa mer om hur det går till:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Assistenter till ett trevligt uppdrag i söderort

Kommun: Salem Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-07-20

Nu söker Assistans för dig assistenter, till en kvinna boendes i Söderort. Kvinnan har en fysisk funktionsnedsättning, vilket gör att hon behöver stöd och hjälp i sin vardag. Hennes intressen är bland annat att umgås med vänner, vara utomhus, resa och promenera. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.
Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår. Arbetstiderna kan variera och är förlagda mellan cirka 08:00-16:00 och 19:00-23:00. Finns möjlighet att jobba hela passet eller ett pass.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.


Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan