headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 350 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Sundsvall och Umeå. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal (Vårdföretagarna-Kommunal) är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare. Vi erbjuder alla anställda årliga utvecklingssamtal och lönesamtal.

Vill du ingå i vårt team med omkring 65 kontorsanställda och 2 500 personliga assistenter?

Välkommen att söka en tjänst hos oss – välj ditt län nedan.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Vill du arbeta extra hos en aktiv man med mycket humor i Västerås?

Kommun: Västerås Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2020-01-21

Har du en positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete? I så fall kan du var personen vi söker!

Assistans för dig söker dig söker nu personliga assistenter till en man i 50-årsåldern i Västerås. Mannen bor ensam i en lägenhet och är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport. Utöver det gillar han träning, vara ute på olika aktiviteter eller bara vara hemma och ta det lugnt. Mannen har haft stroke, har afasi samt epilepsi. I arbetet som personlig assistent fungerar du som mannens förlängda armar och ben vilket innebär att du ska assistera honom med sådant som han skulle ha gjort själv om han inte hade personlig assistans. På det stora hela innefattar arbetsuppgifterna att bistå med stöttning i det dagliga livet. Detta innebär bland annat att vara behjälplig vid förflyttningar och att följa med på olika aktiviteter såsom träning. Mannen behöver också viss praktisk hjälp såsom stöttning vid av- och påklädnad, matlagning, att lägga upp maten, städning med mera.

Vi söker dig som är lugn, tålmodig, ansvarstagande, har humor och som vill satsa för att göra ett bra jobb! Du bör ha ett motiverande förhållningssätt och förmåga att ta initiativ till aktiviteter både i och utanför hemmet. Eftersom mannen har afasi behöver du ha ett pedagogiskt tänkande och vara tydlig på ett ödmjukt sätt samtidigt som du tycker att det är kul att hjälpa honom att utveckla kommunikationen.

Arbetstiderna är förlagda kl. 09:00-18:00 och 18:00-09:00 (7,5 timmar väntetid/jour nattetid) alternativt att man arbetar dygn. Tjänsten är i första hand en timanställning för att jobba extra vid behov samt några fasta pass i månaden.

Tidigare erfarenhet av afasi eller att ha arbetat med personer som haft stroke är ett stort plus.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

VIkarietjänst som personlig assistent utanför Malmö

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-01-23

Assistans för dig söker nu en engagerade och ansvarsfull personlig assistent för vikarietjänst till en man i 65-års ålder, boendes en mil utanför Malmö.

Tjänsten består i första hand som vikarie vid sjukdom och vid ordinarie assistents frånvaro, men det finns möjlighet längre fram för en eventuell visstidstjänst.

Bil och körkort är ett måste då den kollektiva trafiken inte går så ofta. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en driven arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att gå på promenader, läsa tidningen och titta på tv. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö.

Som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien och omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta mannen i samtliga moment under dagarna.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför mannens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Kunden har beviljad assistans mellan 08.00 och 00.00. Arbetspassen är mellan 08.00-16.00, 16.00-00.00 och vissa längre pass mellan 08.00 och 00.00.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Mannen har både katt och hund så det är viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, varför du är intresserad samt beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Gör ansökan

Kvinna i norra Lund söker engagerade assistenter

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-01-27

Assistans för dig söker nu flertalet engagerade assistenter till en ny kund i Lund. Kunden har TBE vilket medfört förlamning och kunden har nu ett stort omsorgsbehov.

Du som söker ska ha ett stort intresse i att hjälpa och stötta andra människor i sin vardag, du ska vara positiv och motiverande. Kunden kommunicerar genom att mima och du behöver lära känna kunden för att förstå och hjälpa henne på bästa sätt. Vi söker dig som både kan samarbeta och arbeta självständigt, och i jobbet ingår det att ta initiativ med också ta ett steg tillbaka.

Kunden har tidigare varit aktiv och rest mycket, och vi söker dig som kan lyfta dessa intressen anpassade till den nya situation som kunden nu befinner sig i. Även trädgård och blommor är också ett stort intresse.

Kunden har andningshjälp, får hjälp med sondmatning, behöver hjälp med samtliga förflyttningar och både tränar och får massage regelbundet. De som anställs kommer få utbildning för samtliga moment.

Vi söker personal på hel- och deltid samt extra vid behov. Vi söker dessutom två arbetsledare, så är du intresserad av extra ansvar i rollen som personlig assistent så ange gärna det i din ansökan. Assistansen utfört initialt på sjukhuset men kommer förhoppningsvis under våren flyttas till kundens hem.

Är du intresserad av att gå in ett uppdrag där din insats kommer göra stor skillnad för kunden? Då är du välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Trevlig kvinna i Aspudden söker personal

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-01-27

Har du en positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete? I sådant fall kan du vara den vi söker.

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en kvinna i 50-årsåldern i Aspudden. Kvinnan har MS och är rullstolsburen. I arbetet som personlig assistent fungerar du som kvinnans förlängda armar och ben vilket innebär att du assisterar henne med sådant som hon skulle ha gjort själv om hon inte hade personlig assistans. På det stora hela innefattar arbetsuppgifterna att bistå med hjälp och stöttning med det mesta i det vardagliga livet.

Du som söker bör vara ansvarstagande, ha ett positivt förhållningssätt samt vara duktig på att hålla ordning och reda. Det är ett stort plus om du har ett intresse för mat och dryck. Tidigare omsorgserfarenhet är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten.

Arbetstiden är förlagd mellan kl. 09.00 - 21.30 söndag till torsdag samt 9.00 - 22.00 fredag och lördag med en rast mellan kl. 14.30-16.00 alla dagar utom på fredagar. Vi söker dig som vill arbeta fredagar jämna veckor och lördagar ojämna veckor samt extra vid behov under vintern och våren. Fungerar allt bra så kommer tjänstgöringsgranden att öka under sommaren.

Viktigt att veta att du som söker måste vara rökfri och då det ibland förekommer hund i kvinnans hem så kan du heller inte vara pälsdjursallergiker.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extrajobb för aktiv och ordningsam assistent till kille med autism

Kommun: Tierp Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-01-28

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent som vill arbeta extra vid behov med chans till mer om tycke uppstår. Perfekt för dig som har annat jobb eller studerar!

Vår kund är aktiv kille med autism som bor i en egen lägenhet i Tierp. Han är en väldigt aktiv kille som gärna går långa promenader, cyklar, spelar innebandy och simmar. Han har ingen verbal kommunikation utan kommunicerar med ögonen och med hjälp av bilder och bildschema. För att underlätta hans vardag är det viktigt att alla aktiviteter planeras i god tid och kan förmedlas på ett lugnt och metodiskt sätt.

Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull, fantasifull och fysiskt aktiv med gediget intresse för personer med autism. Helst ska du vara rökfri. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig.

Vi söker assistenter som är intresserade av att jobba deltid med möjlighet till ökad anställning.

För rätt person kan snabb rekrytering blir aktuellt, så sök tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Jag söker spansktalande assistent med hjärtat på rätta stället

Kommun: Tierp Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-01-28

Hej!

Tillsammans med Assistans för dig söker jag nu en ny assistent som vill jobba extra hos mig. Jag är en tjej i 20-års åldern som bor med min familj i Solna. Jag är ursprungligen från ett spansktalande land och kommunicerar både på spanska, svenska och med teckenspråk. Jag har en neurologisk sjukdom som gör att jag har ett stort hjälpbehov i vardagen. Jag använder till största delen rullstol och behöver hjälp och stöd när jag ska gå eller förflytta mig. I övrigt behöver jag hjälp med det mesta i vardagen, såsom personlig hygien, hjälp vid måltider, av- och påklädning, hushållsarbete, aktiviteter med mera.

Jag letar nu efter en ny assistent med stort hjärta, som är empatisk, lyhörd och lugn och tycker om att motivera och peppa när det behövs.
Som person är du pedagogisk, omvårdande, flexibel och förstående. Du är social och inte rädd för att ta i när det kommer till lyft och träning med mig. Jag söker dig som är ungdomlig som person men som samtidigt är ansvarstagande. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan mig och den personliga assistenten är mycket viktig.

Du behöver kunna prata spanska för att vi ska kunna kommunicera på bästa sätt. Kan du teckenspråk är det ett plus.

Tidigare erfarenheter inom personlig assistans är meriterande men inte ett krav.

Du som söker ska kunna jobba extra vid behov när annan personal är sjuk, ledig eller dylikt.
Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent till ung kvinna i Solna sökes

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-01-30

Nu söker Assistans för dig en pigg och driven assistent till en 26-årig tjej boendes i Solna. Hon har en ryggmärgsskada vilket innebär att det är nedsatt funktion i flera delar av kroppen. Hon gillar att vara aktiv utomhus, umgås med vänner och familj samtidigt som hon också trivs med att ta det lugnt hemma.

Vi söker dig som är en positiv, pigg, följsam och lojal person. Det är viktigt att du kan känna av olika situationer och anpassa dig efter hennes behov i olika sociala sammanhang. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hjälpa henne i det vardagliga livet med allt vad det innebär. Tempoväxlingar kan förekomma. Du behöver kunna arbeta både dagar och nätter för att fungera i det här uppdraget. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av liknande jobb och/eller kunskap inom ryggmärgsskador. Kompletta språkkunskaper i svenska efterfrågas.

Letar du efter ett utvecklande och spännande arbete där du verkligen får göra skillnad? Sök!

Gör ansökan

Assistent med positiv inställning sökes till man i Stuvsta.

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-01-30

Assistans för Dig söker en Personlig assistenter till en man i 70-års åldern med en strokediagnos som bor i Stuvsta. Assistansen återupptogs efter ett uppehåll på grund av sjukhusvistelse.

Vi söker dig som är intresserad av en visstidsanställning.

Som assistent till mannen kommer du att vara behjälplig med den dagliga livsföringen vilket bland annat kommer innebära stöd vid personlig hygien, toalettbesök, förflyttningar, av- och påklädning, matlagning, städning, hjälp med ortoser, massage för att underlätta kramp i den försvagade sidan och påminna om t.ex medicinering. I somras så genomgick mannen en operation där han amputerade sitt ben och behöver nu mer hjälp och motivation än tidigare.

En mycket stor del av hans vardag kommer att innefattas av rehabiliterande träning för att öva upp mannens funktioner och därför är det viktigt att du som assistent är drivande och duktig på att motivera samt är inkännande när det gäller att rycka in när det behövs. Då mannen även drabbats av neglekt (vilket innebär att han har svårare att uppfatta saker som finns på hans vänstra sida) behöver du som assistent vara mycket uppmärksam och ledsaga vid olika moment efter behov.

Han tycker om att vara ute i naturen, lyssna på musik, tv och film och hålla sig uppdaterad om vad som händer runt om i världen etc. Han har även ett teknik- och ett bil intresse.

Vi ser helst att du tidigare har arbetat med personer som drabbats av stroke och varit delaktig i de rehabiliterande insatserna kring personerna. Du måste vara självgående, lösningsfokuserad, motiverande, kreativ och ha ett eget driv. Det är ett stort plus om du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna.

Du ska helst ha körkort.
Du bör ej ha pälsallergi eller vara hundrädd då det regelbundet förekommer att mannen får hundbesök.

Arbetstid: Varierande schema med både dag, natt samt helg. Det är väntetid (jour) under natten med 6 timmar.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent till en 6-årig pojke i Varberg.

Kommun: Varberg Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2020-01-30

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 6-årig kille boendes i Varberg.

Som assistent åt pojken krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens vardag och för hans härliga familj.
Vi söker en timanställd som kan tänka sig att arbeta ca 10 h i månaden till att börja med. Passen kommer vara fördelande med 5h per tillfälle.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.
Meriterande om du kan tala Engelska.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till ung kvinna i Nödinge

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Assistans för dig söker timvikarier till en 26-årig kvinna i Nödinge.

Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker en person som är student, pensionär eller har ett deltidsarbete men som önskar arbeta extra vid behov.

Vi ser att du är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.
Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter.


Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Timvikarier sökes till ung kvinna i Nödinge

Kommun: Kungälv Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Assistans för dig söker timvikarier till en 26-årig kvinna i Nödinge.

Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker en person som är student, pensionär eller har ett deltidsarbete men som önskar arbeta extra vid behov.

Vi ser att du är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.
Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Timvikarier sökes till ung kvinna i Nödinge

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Assistans för dig söker timvikarier till en 26-årig kvinna i Nödinge.

Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker en person som är student, pensionär eller har ett deltidsarbete men som önskar arbeta extra vid behov.

Vi ser att du är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.
Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för extraarbete till man i Nödinge

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra när behov uppstår. Arbetspassen är förlagda mellan kl 15.30-08.30 på vardagar och dygnspass på helgen.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Utbildningsmoment kommer att vara aktuella innan dess.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för extraarbete till man i Nödinge

Kommun: Kungälv Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra när behov uppstår. Arbetspassen är förlagda mellan kl 15.30-08.30 på vardagar och dygnspass på helgen.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Utbildningsmoment kommer att vara aktuella innan dess.

Gör ansökan

Personlig assistent till centrala Linköping, 80 % start omgående

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Assistans för dig söker en personlig assistent till en man i Linköping med start omgående.

Som personlig assistent fungerar du som kundens ”förlängda armar och ben” och i det vardagliga arbetet ingår att hjälpa kunden med hygien, hushållssysslor och att följa med och stötta vid aktiviteter. För att trivas i rollen som assistent bör du vara ansvarstagande, lyhörd och flexibel.

Under veckodagarna börjar du kl 12 och arbetar fram till 20-22. På helgerna är arbetstiden förlagd 08.00- 15.00.
I tjänsten igår arbete varannan helg. Introduktion hålls innan arbete påbörjas.

Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom vården eller andra sociala arbeten, med personkemin mellan dig och kunden kommer att vara det som avgör om du är passar för jobbet. Då kunden är känslig mot rök ser vi gärna att du är rökfri. I arbetet kommer du köra kundens bil, det är därför ett krav att du har körkort. I hemmet finns en hund, det är därför viktigt att du inte är pälsallergiker.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för extraarbete till man i Nödinge

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra när behov uppstår. Arbetspassen är förlagda mellan kl 15.30-08.30 på vardagar och dygnspass på helgen.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Utbildningsmoment kommer att vara aktuella innan dess.

Gör ansökan

Personlig assistent till fast schemarad på 90 % sökes!

Kommun: Tierp Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Vi söker nu en personlig assistent till en fast schemarad motsvarande en tjänstgöringsgrad på 90 %. Vi söker dig med glimten i ögat som är engagerad, lyhörd och som har en positiv inställning till att arbeta med allt vad det innebär.

Mannen som har behov av assistans är i 50 års åldern och bor i Karlholm. Mannen har ett intresse för föreningslivet, han har varit fysiskt aktiv genom bland annat simning och dans och han har tidigare haft familjehem tillsammans med sin fru. Han tycker om att vistas i sociala sammanhang och att åka på utflykter varvat med lugna dagar hemma.

Får några år sedan drabbades han av en stroke vilket har medfört ett funktionshinder och han har därför behov av personlig assistans. I din roll som personlig assistent kommer du att hjälpa mannen med kommunikation, aktiviteter, träning, personlig hygien, av- och påklädnad samt sondmatning. Arbetet är förlagt i mannens hem samt vid de utflykter och andra aktiviteter som han väljer att åka på. Kommunikation, träning och aktiviteter är en mycket viktig del i vardagen och du som personlig assistent spelar en betydande roll för att möjliggöra det för honom.

Djur finns i hemmet så du bör ej ha pälsallergier.

Arbetstiderna är förlagda till dagar, kvällar och nätter. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil då det kan underlätta när du tar dig till och från arbetet.

Vi ser helst att du kan börja arbeta på schemarad från den 1 februari och att du har möjlighet att gå intropass tillsammans med erfarna assistenter under januari månad. Rekrytering sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du jobba dygnspass? 45-årig kvinna i Värmland söker nya assistenter

Kommun: Sunne Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Nu söker vi nya assistenter till en 45-årig kvinna med psykisk och fysisk funktionsnedsättning som har behov av stöd och hjälp med bedömning i sin vardag. Du som assistent behöver ta ansvar och initiativ till att utföra arbetsuppgifter i hemmet så som matlagning, städning, personlig hygien och rörelseträning. Som assistent kommer du även att vara med som stöd och hjälp vid kundens fritidsaktiviteter, ridning och bad. Stor del av tiden kommer att spenderas i kundens hemmiljö.

Vi ser gärna att du som söker är kvinna, har livserfarenhet, är positiv, flexibel och ansvarsfull. Det är av stor betydelse att du som söker är trygg i dig själv och har lätt för att sätta gränser. Handledning sker på plats.
Stor vikt kommer att läggas vid personkemi, då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Krav:
Körkort och tillgång till bil
Rökfri
Ej allergisk mot pälsdjur

Vi söker assistenter som kan arbeta 2 dygn/vecka. Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Arbete hos en kille i Haninge

Kommun: Haninge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Vi söker en assistent till en trevlig kille i Haninge. Killen har en muskelsjukdom och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Största delen av arbetstiden arbetar du själv, men vid förflyttningar arbetar du tillsammans med en kollega.

Du som söker får gärna ha ett ungt sinne, lite skinn på näsan men ändå vara lyhörd och anpassningsbar. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom personlig assistans och har förståelse för att arbeta i någons hem. Det krävs att du talar och förstår bra svenska. Arbetstiderna är förlagda från morgon till sen kväll, både vardagar och helger. Vi söker just en person som kan arbeta på en fast rad , cirka tre pass i veckan, men även extra vid eventuell sjukfrånvaro och andra ledigheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Tonårskille behöver dig som personlig assistent

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Är du en lugn och trygg person som har lusten att möjliggöra ett gott liv för en ungdom med särskilda behov? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker personlig assistent till en 15-årig kille i Tygelsjö. Inledningsvis erbjuds timanställning med möjlighet till visstidsanställning enligt schema. Killen bor tillsammans med sin familj och är beviljad personlig assistans all vaken tid samt viss tid för dubbelassistans.

Till följd av sin funktionsnedsättning har killen behov av hjälp att genomföra aktiviteter så som träning, ridning, bada och vara ute i naturen på sin fritid. Han behöver också hjälp med personlig omsorg, förflyttningar, stöd och hjälp i samband med måltider och kommunikation. Som assistent behöver du hjälpa killen att syntolka omvärlden då han är blind. Killen har inget talat språk och som assistent behöver du därför hjälpa honom att förtydliga vad som ska ske samt tolka vad han vill eller vill förmedla. Innan du börjar arbeta själv med killen får du ordentligt introduktion för att lära känna killen och lära dig hantera olika situationer.

Vi söker dig som är ansvarstagande, trygg och lugn som person. Du har viljan och lusten att arbeta med en ungdom som har omfattande funktionsnedsättning. Liknande erfarenhet är bra men inte nödvändigt för uppdraget. Personlig lämplighet och interaktion med killen är däremot viktigt. Kunden ser gärna manliga sökande med tanke på hans personliga integritet och ålder.

Arbetstiderna kan variera mellan morgon, dag och kväll, såväl på vardagar som på helgdagar. Vi erbjuder dig en arbetsplats i en härlig familj med varierande arbetsuppgifter. Tillsättning omgående enligt överenskommelse. Kom ihåg att beställa utdrag från Polisens belastningsregister på en gång då det gäller arbete hos en minderårig person.

Gör ansökan

Personlig assistent till go flicka i Staffanstorp, timanställning

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Är du en person som uppskattar att jobba med mindre barn där mys och gos ingår och du får härliga kollegor på köpet? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu personliga assistenter för timanställning till en liten tjej på snart 2 år och som har assistans dygnet runt. Hon bor i Staffanstorp tillsammans med sina föräldrar och storebror på drygt 3 år. Flickan är en pigg tjej, som behöver övervakas dygnet runt till följd av att hon har trakeostomi. Övervakningen innebär bl.a. vaken natt och att assistenten/assistenterna hela tiden finns i hennes omedelbara närhet. Detta för att övervaka att hon andas som hon ska och vid behov hjälpa henne att suga bort slem genom trakeostomin. Under introduktion till arbetet kommer utbildning i all hantering av trakeostomin att ges. På natten arbetar två assistenter tillsammans.

I omsorgsarbetet ingår, utöver den dagliga omvårdnaden av ett litet barn, också att ge sondmat via knapp på magen, ge inhalation enligt ordination, andningsträna och främja andningen genom bl.a. att hoppa på pillatesboll med flickan i famnen.

Vi söker dig som tycker om att jobba med barn, är trygg som person och vill vara en del av den lilla flickans aktiva vardag. Erfarenhet av trackeostomi och sondmat via knapp är meriterande, men inte ett krav för anställning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barn och att arbeta vaken natt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig timanställning för att arbeta i uppdraget vid behov när ordinarie assistenter är lediga eller sjuka. Tjänstgöring sker främst på natten men dagtjänstgöring kan förekomma.

Företrädesvis kvinnliga sökande. Vi ser helst att du är rökfri. Tveka inte utan skicka in din ansökan på en gång!

Gör ansökan

Lugn assistent till kvinna i Malmö sökes för timanställning

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Är du en lugn och trygg person som vill jobba extra vid behov? Då är det kanske dig vi söker!

Assistans för dig söker personlig assistent till en kvinna i 50-årsåldern i centrala Malmö. Kvinnan har MS sedan många år tillbaka och har i dagsläget omfattande hjälpbehov i sin dagliga livsföring. Del av dag utförs dubbelassistans för att tillgodose kvinnas behov, aktiv assistans dygnet runt.

Som personlig assistent hjälper du kvinnan med all personlig omsorg så som med hygien, på- och avklädning, matning vida sond, hjälp med förflyttning i och ur rullstol samt köra denna, hjälp att genomföra träning, hjälp att kommunicera och föra hennes talan. Du hjälper också kvinnan att sköta samtliga förekommande hushållssysslor och aktiviteter utanför hemmet. Kvinnan behöver också hjälp genom att ta initiativ och motiveras till enklare aktiviteter så som promenader, göra inköp och på annat sätt berika livet.

Vi söker dig som är lugn och trygg som person och du engagerad, lyhörd och positiv. Du är rökfri och har förmåga att ta initiativ och motivera kvinnan till en bra och innehållsrik vardag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg är det meriterande men inget krav.

Rekrytering kommer att ske fortlöpande, tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Lugn assistent sökes till kvinna i Skattkärr

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Assistans för dig söker nu engagerade assistenter till en kvinna boendes i Skattkärr.
Kvinnan är rullstolsburen till följd av ALS och har ett omfattande behov av stöd och hjälp i sin vardag. Hon är en härlig kvinna med ett stort intresse för inredning, musik, kläder, böcker, trädgård och loppisar.

Vi söker dig som är mellan 30 - 50 år, som förstår vikten av att finnas till hands för någon annan, som är positiv, snäll, lugn och anpassningsbar. Du har ett gott bemötande, är handlingskraftig samt har lätt till skratt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans, men det är inte ett krav. Om du har erfarenhet av eller kunskap om neurologiska sjukdomar så är det ett plus. Lyft och förflyttningar kommer att vara förekommande i arbetet, adekvata hjälpmedel finns. Du kommer att erbjudas introduktion samt delegering för att känna dig trygg i arbetsmomenten.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kan använda följande hjälpmedel:
- Sondmatning
- Kateter
- Andningsmask

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att du har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov. Kvinnan har ett stort omvårdnadsbehov och du som assistent behöver vara lyhörd och inkännande.

Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kunden och den personliga assistenten är oerhört viktigt och är avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Vi ser därför gärna att du som söker har liknande intressen som kunden.

Tjänstgöringsgrader/schema är i dagsläget inte fastställt, så beskriv gärna eventuella önskemål inför detta i din ansökan, samt om du kan arbeta natt.

Du som är intresserad skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just Du är rätt person för jobbet samt om du är intresserad av att arbeta deltid alternativt extra vid behov. Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande och platsen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Intresse för filmskapande?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Är du intresserad av film och skapande? Nu finns det möjlighet att jobba som personlig assistent samtidigt som ditt intresse för filmskapande tillgodoses.

Vi söker en assistent som vill jobba med en tjej på 22 år som behöver personlig assistans.
Hon har ett stort intresse för filmskapande och kommer under vårterminen gå på Folkhögskola och studera dokumentärfilm. Så om du har intresse och erfarenhet av detta så är det mycket meriterande.

Brukaren:
22-årig tjej. Hon har diagnoserna autism, bipolaritet och lindrig utvecklingsstörning. Hon är mycket duktig på media, engelska, svenska m.m. Hon är oftast fokuserad på sina egna projekt och behöver en assistent som intresserar sig för dessa och som kan hjälpa henne under skoldagen. Brukaren har ofta svårt för att förstå vad som sker i sociala situationer. Hon kan ibland bli stressad eller få mindre utbrott vilket kräver lugn och pedagogiskt tänkande hos den personliga assistenten. Assistenten utgör ett viktigt psykologiskt stöd för brukaren. Hon är mycket kreativ och älskar att skapa projekt inom film, foto, musik och multimedia.

Arbetsuppgifter:
Möta upp tjejen på skolan, där hon behöver hjälp med att förstå vad omgivningen kräver, kommunicera så att inte missförstånd uppstår, hålla fokus på uppgifter samt få mycket positiv respons. Viss praktisk hjälp såsom att lägga upp mat i matsalen, bli påmind om toalettbesök osv. Arbetet handlar mycket om att hålla nere stressnivån hos brukaren genom att finnas hos henne och visa uppskattning för det hon gör. Hon är väldigt kreativ och visar gärna upp saker som hon skapat i datorn. Arbetstiderna är förlagda 7.50 - 16.10 måndag - onsdag samt fredagar. Kan vara så att tiderna ändras till 8.50 istället, beroende på skolan.

Önskvärda egenskaper hos assistenten:
Kunskap om autism/bipolaritet. Egenskaper såsom nyfikenhet, ödmjukhet, tålamod och lugn. Assistenten bör ha ett intresse för media och musik.

Anställning sker helst omgående och tjänsten kan tillsättas innan sista datum på annonsen.

Gör ansökan

Ung kvinna utanför Helsingborg söker ny assistent

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-02-02

Har du förmågan att se det positiva i vardagen och vill ha ett meningsfullt arbete med härliga kollegor? Då kan du vara den vi söker!

Kunden är en kvinna i 25-års åldern och har till följd av olycka fått hjärnskada som medför behov av hjälp med allt i sin livsföring. Har inte förmåga att kommunicera verbalt med omgivning utan assistenterna läser av och tolkar hennes kroppsspråk. Hon bor själv i villa utanför Helsingborg och har aktiv assistans dygnet runt. Assistans utförs dygnet runt samt med viss dubbelbemanning för att träning och aktiviteter ska kunna genomföras. Hon har stort intresse för djur och särskilt hästar, rider regelbundet fortfarande som en del i både rehabilitering och intresse.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller annat omsorgsarbete, inte nödvändigt med vårdutbildning. Du har god förmåga att arbeta självständigt men även i grupp, du är empatisk och är en driftig person med förmåga att ta initiativ till aktiviteter i vardagen. Med anledning av att kunden är infektionskänslig ser hon gärna att du inte har små barn. Kunden ser företrädesvis kvinnliga sökande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är viktigt för kunden att du har djurvana samt att du inte röker.

Vi erbjuder visstidsanställning utifrån rullande schema med sysselsättning på 85%, dagtid. Arbetstiderna är vanligtvis kl. 07.00-19.00 respektive kl. 09.00-17.00 men kan variera. Enligt schema arbetar man varannan helg. Du kommer att vara en del av kundens vardag och familj och ingår i ett härligt team av assistenter.

Körkort och egen bil är ett krav då du som assistent kommer att köra kundens bil i tjänsten och det inte är möjligt att pendla till arbetet på annat sätt än med egen bil.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under rekryteringen. Gedigen introduktion sker innan du börjar arbeta så att både du och kunden känner trygghet. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse men vi ser gärna att introduktion kan påbörjas så snart som möjligt.

Är det dig vi söker till gruppen? Tveka inte utan skicka in din ansökan på en gång!

Gör ansökan

Vi söker personliga assistenter till kvinna i Skattkärr, aktiv natt.

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-02-02

Assistans för dig söker nu engagerade assistenter till en kvinna boendes i Skattkärr.
Kvinnan är rullstolsburen till följd av ALS och har ett omfattande behov av stöd och hjälp i sin vardag. Hon är en härlig kvinna med ett stort intresse för inredning, musik, kläder, böcker, trädgård och loppisar.

Vi söker just nu personer som är intresserad av en nattjänst, med aktiv tid på natten. Vilket innebär att du som assistent ska vara vaken hela natten och ha uppsikt över kvinnan.

Vi söker dig som är mellan 30 - 50 år, som förstår vikten av att finnas till hands för någon annan, som är positiv, snäll, lugn och anpassningsbar. Du har ett gott bemötande, är handlingskraftig samt har lätt till skratt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans, men det är inte ett krav. Om du har erfarenhet av eller kunskap om neurologiska sjukdomar så är det ett plus. Lyft och förflyttningar kommer att vara förekommande i arbetet, adekvata hjälpmedel finns. Du kommer att erbjudas introduktion samt delegering för att känna dig trygg i arbetsmomenten.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kan använda följande hjälpmedel:
- Sondmatning
- Kateter
- Andningsmask

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att du har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov. Kvinnan har ett stort omvårdnadsbehov och du som assistent behöver vara lyhörd och inkännande.

Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kunden och den personliga assistenten är oerhört viktigt och är avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Vi ser därför gärna att du som söker har liknande intressen som kunden.

Du som är intresserad skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just Du är rätt person för jobbet samt om du är intresserad av att arbeta deltid alternativt extra vid behov. Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande och platsen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Vi söker dig som vill hjälpa en glad liten kille mellan Lund och Malmö.

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-02-02

Vill du vara assistent till en pigg pojke på tre år, och dessutom vara en del i en ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Pojken har en muskelsvaghet som innebär svårigheter med balans- och kroppskontroll och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt. Den ena tjänsten ligger på 50% och den andra på 75%. Utöver det kan det finnas det möjlighet att jobba fler timmar i samband med aktiviteter och planerade sjukhusbesök. Arbetstider är förlagda dag, kväll och vaken natt, samt vardag och helg.

Vi söker dig som är barnkär, lugn och ansvarsfull. Pojken har ett stort omvårdnadsbehov och det är viktigt att du kan agera snabbt om situationen kräver det. Pojken är aktiv, social och öppen, och vi ser gärna att du är pedagogiskt intresserad samt driven och initiativtagande. Målet är att pojken ska få en välfungerande och rolig vardag likt andra treåringars.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, pojken och hans familj.
Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift väl, och det är ett krav att du är rökfri.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-form) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en kvinna i Kungsbacka

Kommun: Kungsbacka Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2020-02-02

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen kvinna i 50 års-ålder, boende i Kungsbacka. Kvinnan bor tillsammans med sin man och hund i ett stort hus i lantlig miljö. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat stöd och hjälp vid förflyttningar, träning och personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning.

Tjänsten avser schemalagt arbete två vardagar i veckan mellan 08.00-17.00, men det är en fördel om du är flexibel och kan arbeta extra om behovet skulle uppstå. Det är en fördel om du bor i Kungsbacka eller i närheten av Kungsbacka, då arbete kan uppkomma med kort varsel. Tjänsten går bra att kombinera med annan sysselsättning.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen. Du får gärna har ett intresse för djur. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans. Vi ser även att du har körkort samt är rökfri.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en kvinna i Kungsbacka

Kommun: Varberg Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2020-02-02

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen kvinna i 50 års-ålder, boende i Kungsbacka. Kvinnan bor tillsammans med sin man och hund i ett stort hus i lantlig miljö. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat stöd och hjälp vid förflyttningar, träning och personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning.

Tjänsten avser schemalagt arbete två vardagar i veckan mellan 08.00-17.00, men det är en fördel om du är flexibel och kan arbeta extra om behovet skulle uppstå. Det är en fördel om du bor i Kungsbacka eller i närheten av Kungsbacka, då arbete kan uppkomma med kort varsel. Tjänsten går bra att kombinera med annan sysselsättning.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen. Du får gärna har ett intresse för djur. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans. Vi ser även att du har körkort samt är rökfri.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Timvikariat och sommarjobb som personlig assistent i Motala

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-02-03

En glad och härlig tjej på 29 år med autism och utvecklingsstörning söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Tjejen tycker om att gå ut på promenader, bada, pyssla och baka.

Vi söker nu timvikarier som kan hoppa in och jobba vid ordinarie assistenters frånvaro och/eller som sommarvikarie under sommarmånaderna. Du som söker bör vara lugn, ansvarsfull, ordningsam, och påhittig. Då promenader förekommer dagligen i arbetet tror vi även att du är en aktiv person. Erfarenhet av autism är ett plus men personkemin är viktigare.

Arbetstiderna varierar över dygnets alla tider. Ibland arbetar man dygn, kl. 07-07, (sovande jour på natten) men även kortare dagpass med dubbelassistans förekommer. Du bör vara flexibel och kunna arbeta alla tider.

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att arbetet skulle passa dig, då tjänsten tillsätts omgående. Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vi söker ett nytt assistansteam till en man i Kristianstad

Kommun: Kristianstad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-02-03

Assistans för dig söker nu ett assistansteam till ett av våra nya uppdrag i Kristianstad. Mannen har enkelassistans dygnet runt samt några timmar dubbelassistans vid aktiviteter. Mannen är i 65-års åldern och har MS sedan många år tillbaka.

I arbetet som personlig assistent hjälper du mannen med allt i hans vardag som t.ex. personlig hygien, städning, träning, aktiviteter och annat som ingår i hans liv. Det förekommer manuella förflyttningar i arbetet, vilket kräver att du som söker har god fysik. Utöver det ser vi gärna att du som söker är ansvarsfull, ambitiös och lyhörd. Det viktigaste för mannen är att du är rätt person för arbetet och att personkemin mellan er stämmer.

Vi söker både visstidsanställda och timanställda som kan tänka sig att arbeta både dag, kväll, helg och natt (väntetid 5,5 timmar per natt).

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställning vid behov till man i Helsingborg

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-02-04

Assistans för dig söker en personlig assistent till man i 60-årsåldern i Helsingborg. Mannen har fått en ryggmärgsskada efter en olycka och behöver hjälp med allt i sin vardag.

Vi söker dig som är intresserad av en timanställning och har möjlighet att ta pass vid behov. Mannen har assistans dygnet runt med aktiv natt och passen är förlagda 08-13.30, 09-16 och 22-09.

I arbetet som personlig assistent behöver mannen hjälp med personlig hygien, toalettbesök, dusch, vändningar, städning och annat som ingår i hans liv. Vi ser gärna att du som söker är pigg, ansvarsfull och strukturerad person med god självinsikt. Du tycker om att ha ordning och reda kring dig, är rökfri och har förhoppningsvis körkort då det underlättar om du skulle hoppa in extra på dagtid. Om du behärskar danska är det en fördel.

Erfarenhet av kateter samt andningshjälpmedel i form av BiPAP ventilator är meriterande men det viktigaste är att du är rätt person för arbetet och att personkemin stämmer.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du vara en del i en ny assistentgrupp?

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-04

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.
Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänstgöringsgrader/schema är i dagsläget inte fastställt, så beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan. Uppstarten är omgången och omfattar dag-kväll samt vaken natt. .

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS

Gör ansökan

Vill du vara en del i en ny assistentgrupp?

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-04

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.
Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänstgöringsgrader/schema är i dagsläget inte fastställt, så beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan. Uppstarten är inte fastställd än men det kommer innan dess kunna att vara aktuellt med introduktionspass, läkemedelsutbildning och delegering.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS

Gör ansökan

Vill du vara en del i en ny assistentgrupp?

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-04

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.
Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänstgöringsgrader/schema är i dagsläget inte fastställt, så beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan. Uppstarten är omgången och omfattar dag-kväll samt vaken natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent i Alingsås sökes till en 25-årig man.

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-06

Vi söker nu personliga assistenter till en 25-årig man med en autism, utvecklingsstörning och epilepsi som är bosatt utanför Alingsås.
Arbetet varierar utifrån dagsform och de dagliga behoven. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner, vardagliga aktiviteter samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning, åka bil mm. Kunden har intressen och fritidsaktiviteter är en viktig del av hans liv.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd med fingertoppskänsla i sin yrkesroll i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande. Hos kunden arbetar man med synliggjord kommunikation dvs bilder.

Tidigare erfarenhet omvårdnads/undersköterskeutbildning är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan den personliga assistenten och kunden är det som väger tyngst.
Vi söker i dagsläget timanställda som med tiden kan övergå i en visstidsanställning. Vi ser gärna att du kan vara flexibel och hoppa in vid behov. Körkort är ett krav.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv. Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Timvikarie sökes till trevlig man i Ängelholm

Kommun: Ängelholm Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-02-06

Har du erfarenhet av att jobba med personlig assistans eller utbildning som undersköterska och söker ett extrajobb som timanställd? Då kan du vara den vi söker! Vi är i behov av en timvikarie till vår kund i Ängelholm, som har möjlighet att ta pass vid sjukdom hos ordinarie personal.
Kunden är en glad och trevlig man som har ett stort intresse får tåg, bilar och musik. Abba och Elvis är stora idoler! Kunden föddes med Down syndrom och utvecklingsstörning samt har diabetes typ 1. Som personlig assistent arbetar du i hans lägenhet och är behjälplig med allt som rör hans vardag och omsorgsbehov. Kunden har svårt att kommunicera verbalt och använder visst tal samt egna tecken och gester för att kommunicera.
Vår kund behöver en personlig assistent som är tålmodig, självsäker och kan ta egna initiativ. Erfarenhet av jobbet som personlig assistent sedan tidigare är ett krav och utbildning som undersköterska är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av diabetes är detta fördelaktigt.
Som personlig assistent jobbar du dygnspass hos kunden med 6 timmar jour på natten. Vi söker dig som har möjlighet att hoppa in på kort varsel vid sjukdom hos ordinarie personal.
Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ansökan

Vill du arbeta hos mig i Bromma?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-02-07

Hej!

Jag är en kvinna på 50+ som bor tillsammans med min son. Jag trivs med mitt liv. Jag har progressiv MS och använder rullstol och permobil dagligen. Jag skrattar gärna, umgås med vänner och följer med i nyhetsflödet. Mat är viktigt för mig, både på grund av hälsa och för nöje. Mitt hjälpbehov kan variera mellan allt ifrån skrivhjälp i mitt arbete, personlig hygien, struktur och planering till trädgårdsarbete på mitt landställe (var därför inte rädd att få lite skit under naglarna).

Vi är i behov utav fler timvikarier men det finns chans till att gå på schema. Arbetspassen är fördelade på dagspass och kvälls/nattpass. Dagpassen är oftast mellan 08.00-17.00 och kvällspassen börjar 17.00. Dina arbetstider kommer variera mellan dagtid, kvällstid (med jour på natten), vardagar som helger. Du behöver därför vara flexibel.
Det är viktigt att du behåller lugnet i stressade situationer, är självgående och lyhörd. Förhoppningsvis vill du också följa med mig till mitt landställe någon helg eller kortare period under året. Att personkemin stämmer är av ytterst vikt, men har du tidigare erfarenhet av förflyttningsteknik samt arbetat med liknande arbete tidigare är det meriterande.
- Du behöver inte ha undersköterskeutbildning men det är meriterande om du har erfarenhet av personlig assistans eller liknande jobb.
- Körkort är ett önskemål, men inget krav.
- Du måste behärska svenska språket bra, det skrivande ordet är en stor del av mitt liv.
- Du måste ha datorvana eftersom kommunikation sker med dator, iPad eller iPhone.
- Du måste vara rökfri.

Rekryteringen kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Engagerad assistent sökes till en flicka i Hallunda-Norsborg

Kommun: Botkyrka Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-02-07

Assistans för dig söker för kunds räkning en personlig assistent till en 16-årig flicka. Flickan bor tillsammans med sin familj i Hallunda-Norsborg. Hon har bl.a. en utvecklingsstörning samt epilepsi och behöver således tillsyn samt hjälp och stöttning med allt i sitt vardagliga liv.

Vi söker dig som har erfarenhet av personlig assistans samt/eller omsorgsarbete, gärna med barn och/eller med utvecklingsstörning samt epilepsi eller liknande funktionsnedsättningar. Du som person bör vara ansvarstagande, lyhörd och ödmjuk. Meriterande om du talar turkiska, dock är detta inget krav.

Arbetspassen är främst förlagda under dagtid mellan cirka 07:30-15:30 men du bör kunna vara flexibel att jobba kvällar samt helger. Vi ser gärna att du är flexibel och kan jobba extra vid behov med kort varsel.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev.

Gör ansökan

Har du erfarenhet av att jobba med ALS? Vi söker duktig personal i norrort

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-02-07

Har du erfarenhet av ALS, en positiv inställning och brinner för att hjälpa andra? Då har vi kanske tjänsten just för dig!

Kvinnan som söker nya assistenter bor tillsammans med sin familj i ett hus nära vattnet i norrort. Hon har haft stort intresse av matlagning, träning, golf och att umgås med släkt och vänner.
På grund av sin sjukdom behöver hon nu omfattande hjälp med förflyttningar, personlig omvårdnad och allt det andra i det vardagliga livet.

Vi söker en positiv, trygg och följsam assistent som är engagerad i sitt arbete. Du ska se möjligheter och vara öppen för samarbete vilket är ömsesidigt med givande och tagande. Viktigt att du är strukturerad då det är många rutiner som ska följas. Om du har stor kunskap och erfarenhet av ALS är det mycket meriterande.

Vi söker just nu personer som är intresserad av timanställning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kan använda följande hjälpmedel
- Sondmatning
- Kateter
- Hostmaskin
- Andningsmask

Vi letar efter rätt personer och tjänsterna kommer således tillsättas när vi har hittat just er.
Första steget i rekryteringsprocessen är en telefonintervju som beräknas ta 10-15 minuter.

Gör ansökan

Arbeta varannan helg som personlig assistent i Linköping

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-02-09

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en av våra kunder.
Kunden är en man i 60-årsåldern som bor i närheten av Bankekind utanför Linköping.

Han är rullstolsburen efter en arbetsolycka och som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, förflyttningar och matlagning till allehanda hushållssysslor. Att träna rehabiliterande är en viktig del i kundens vardag, som personlig assistent förväntas du vara behjälplig med genomförande av KP-övningar, gångträning med rollator samt vid träning i simbassäng.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför din roll som assistent.

Arbetstiderna är förlagda varannan helg 08:00-17.30 på lördagar och 8:30-12:30 på söndagar. Det är meriterande om du är flexibel och även kan jobba någon vardag ibland vid behov.

Kunden bor på en gård på landet och har flera hundar varpå du som söker inte kan vara allergisk mot pälsdjur.
Det är ett krav att du som söker har körkort och tillgång till egen bil då det inte går att ta sig med kollektivtrafik till gården.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Tillträde efter överenskommelse, introduktion kommer att hållas innan påbörjad anställning.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev!

Gör ansökan

Arbeta varannan helg som personlig assistent i Linköping

Kommun: Åtvidaberg Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-02-09

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en av våra kunder.
Kunden är en man i 60-årsåldern som bor i närheten av Bankekind utanför Linköping.

Han är rullstolsburen efter en arbetsolycka och som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, förflyttningar och matlagning till allehanda hushållssysslor. Att träna rehabiliterande är en viktig del i kundens vardag, som personlig assistent förväntas du vara behjälplig med genomförande av KP-övningar, gångträning med rollator samt vid träning i simbassäng.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför din roll som assistent.

Arbetstiderna är förlagda varannan helg 08:00-17.30 på lördagar och 8:30-12:30 på söndagar. Det är meriterande om du är flexibel och även kan jobba någon vardag ibland vid behov.

Kunden bor på en gård på landet och har flera hundar varpå du som söker inte kan vara allergisk mot pälsdjur.
Det är ett krav att du som söker har körkort och tillgång till egen bil då det inte går att ta sig med kollektivtrafik till gården.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Tillträde efter överenskommelse, introduktion kommer att hållas innan påbörjad anställning.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till en glad flicka i Partille/Lerum

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-09

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 9-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Vi söker dig som vill arbeta 2-3 dagar i veckan på fast schemarad.. Flickan har assistans all tid på dygnet förutom under den tid hon vistas i skolan, under natten har hon aktivtid.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till en glad flicka i Partille/Lerum

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-09

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 9-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Vi söker dig som vill arbeta 2-3 dagar i veckan på fast schemarad.. Flickan har assistans all tid på dygnet förutom under den tid hon vistas i skolan, under natten har hon aktivtid.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till en glad flicka i Partille/Lerum

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-09

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 9-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Vi söker dig som vill arbeta 2-3 dagar i veckan på fast schemarad.. Flickan har assistans all tid på dygnet förutom under den tid hon vistas i skolan, under natten har hon aktivtid.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent i Vänersborg sökes.

Kommun: Vänersborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-09

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 40-års ålder boende i Vänersborg.

Kvinnan är rullstolsburen till följd av MS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, träning, hushållssysslor m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är social och föreningsaktiv.
Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Vi söker flera personer, schemarad och timanställning. Arbetstiderna är förlagda dag-kväll och natt.
Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och är rökfri.

Gör ansökan

Utvecklande extrajobb som personlig assistent åt 13-årig pojke

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-02-09

Kunden är en 13-årig pojke med autism. Han bor tillsammans med sin familj i Stockholms innerstad. Pojken är aktiv och har mycket energi. Han har ett begränsat tal och kommunicerar istället handgripligt genom att visa vad han vill. Du som assistent behöver vara redo att följa med på hans upptåg hela tiden. Vi söker en initiativrik person som under helger följer med och deltar på aktiviteter.

I arbetet ska du kunna vara tydlig och bestämd mot pojken samtidigt som du är tålmodig och lyhörd för hans önskemål. Förhoppningsvis är du intresserad av att få pojken att bli mer självständig och tycker att det är roligt att träna honom i vardagsmoment. Du får gärna ha arbetat med liknande jobb förut men det är din egen personlighet som är viktigast. Du ska vara ansvarsfull som person men med glimten i ögat för att du och pojken ska fungera bra tillsammans. Du behöver även vara lösningsorienterad och ha höga mål med ditt arbete. Inget är omöjligt!

Din arbetstid kommer framförallt vara förlagd under helger men det är önskvärt att du är flexibel och kan arbeta extra under vardagskvällar vid behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarjobb och timvikariat som assistent till 18-årig kille!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-02-10

Tja!

Jag heter Hugo, är nyss fyllda 18 år och bor i centrala Linköping med min familj. Jag söker ytterligare ett par assistenter som vill hänga med mig på dagarna (och nätterna). Jag har assistans dygnet runt. Som assistent får du jobba både i hemmet, i skolan samt följa med på alla möjliga aktiviteter som jag tycker är kul. Jag gillar fart och fläkt och vare sig jag går själv eller använder min rullstol. Jag har ett stort musikintresse, tycker om att gå på konserter och har bland annat varit DJ vid event på särskolor. Jag gillar även att bada och gå på bio.

Jag har flera funktionsnedsättningar, kommunicerar med tecken och en stor del av ditt arbete kommer vara att tillgodose mina medicinska behov. Det är inget krav att du ska ha utbildning eller erfarenhet av detta sedan tidigare men det är krav på att du är intresserad och vill lära dig. Jag söker dig som ser detta som ett långvarigt jobb då jag oftast tycker väldigt mycket om mina assistenter och känner mig trygg när jag lärt känna dig. För mig och min familj är det viktigt att du är ansvarsfull och empatisk. Det är också viktigt att du är initiativrik och tar med mig på roliga aktiviteter och hjälper mig att utvecklas.

Såhär säger två av mina assistenter att det är att jobba med mig:

”Glädje och mycket skratt, man lär sig något nytt hela tiden, roligt och inspirerande, ingen dag är den andra lik, nya upptåg, varierande, alltid välkommen, delaktig i beslut, samt att man alltid går och nynnar på en ny låt när man går från jobbet.”

Jag söker alltså assistenter som vill jobba extra och/eller som sommarvikarie.
Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig.

Tillträde sker enligt överenskommelse med Assistans för dig.

Gör ansökan

Vill du vara en del i en ny assistentgrupp?

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-13

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.
Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänstgöringsgrader/schema är i dagsläget inte fastställt, så beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan. Uppstarten är omgången och omfattar dag-kväll samt vaken natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS

Gör ansökan

8-årig pojke söker personliga assistenter

Kommun: Lidingö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-02-14

Assistans för dig söker två personliga assistenter som vill ha ett givande och roligt extrajobb. Kunden är en 8-årig pojke som bor på Lidingö med sin mamma. Han har autism och ADHD och behöver en personlig assistent som kan följa med på olika aktiviteter och vara en hjälpande hand i vardagen. Pojken är aktiv och gillar att leka och därför är det meriterande om du har barnasinnet kvar och att du tidigare har arbetat med barn. Du bör också vara en energisk, glad och ansvarsfull person. Du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det, pojken är impulsiv och kan springa iväg. Kräver därför full uppsikt. Han talar både svenska och engelska och därför är det viktigt att du behärskar båda språken.

Tjänsten är till att börja med varannan helg, lördag och söndag. Det kan komma att utökas till en eller två vardagskvällar i veckan.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till kvinna i Kumla

Kommun: Kumla Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2020-02-14

Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna i Kumla. Kvinnan är rullstolsburen och som personlig assistent kommer du vara henne behjälplig med bland annat handräckning, hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien.

I nuläget finns behov av en timvikarie. Du får gärna ha annan huvudsaklig sysselsättning, som exempelvis studier eller om du som pensionär vill jobba extra. Du bör vara en flexibel person som kan bemanna vakanta pass om behovet uppstår.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Du får gärna har tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg men det viktigaste är att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov.

Då kunden har hundar bör du som söker trivas med djur samt ej ha allergi.

Urval sker löpande med tillträde till tjänst efter överenskommelse. Skicka ditt cv och personliga brev där du beskriver vem du är och varför du passar till denna tjänst.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till rolig och varierad arbetsplats

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2020-02-14

Hej! Jag heter Ann och är 62 år. Jag är totalförlamad och behöver två assistenter dygnet runt. Trots detta jobbar jag 50 % och använder mig utav datorn. Jag bor i villa här i Umeå. Eftersom jag är en social och utåtriktad person med många vänner så händer det mycket runt omkring mig.

Nu behöver jag nya personliga assistenter som kan jobba dag, kväll eller natt. Passen är från 06.45 till 14.00, från 14.00 till 21.00, eller från 21.00 till 07.00. Jag söker både ordinarie och timanställd personal.

Jag söker kvinnliga assistenter med körkort och erfarenhet inom vård eller personlig assistans. Du får inte vara allergisk mot pälsdjur. Det är cirka 18 personer som jobbar här, så det är en rolig arbetsplats där man får lära känna många!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personlig assistent till barnkund i Avesta

Kommun: Hedemora Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2020-02-16

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en sprallig tjej på 8 år som bor med sin familj i centrala Avesta.

Flickan har Dravets syndrom och innefattar bland annat svårbehandlad epilepsi och lindrig intellektuell funktionsnedsättning. Detta gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Vi söker dig som är lekfull, initiativrik och uthållig. Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller använda tecken/bilder som stöd i kommunikation. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller har arbetat med liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Assistansen är där flickan befinner sig vilket betyder att det kan vara allt från att vara med familjen, i hemmet, upptäcktsfärd, fritidsaktiviteter, badhuset till sjukhuset. Körkort är ett krav.

Arbetstiderna är varierande, dag, kväll, natt och helg. Vi söker personer som kan arbeta i varierande omfattning. Skriv gärna i ditt personliga brev om vilken tjänstgöringsgrad som du är intresserad av. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Personlig assistent till barnkund i Avesta

Kommun: Norberg Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2020-02-16

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en sprallig tjej på 8 år som bor med sin familj i centrala Avesta.

Flickan har Dravets syndrom och innefattar bland annat svårbehandlad epilepsi och lindrig intellektuell funktionsnedsättning. Detta gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Vi söker dig som är lekfull, initiativrik och uthållig. Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller använda tecken/bilder som stöd i kommunikation. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller har arbetat med liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Assistansen är där flickan befinner sig vilket betyder att det kan vara allt från att vara med familjen, i hemmet, upptäcktsfärd, fritidsaktiviteter, badhuset till sjukhuset. Körkort är ett krav.

Arbetstiderna är varierande, dag, kväll, natt och helg. Vi söker personer som kan arbeta i varierande omfattning. Skriv gärna i ditt personliga brev om vilken tjänstgöringsgrad som du är intresserad av. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Personlig assistent till barnkund i Avesta

Kommun: Fagersta Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2020-02-16

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en sprallig tjej på 8 år som bor med sin familj i centrala Avesta.

Flickan har Dravets syndrom och innefattar bland annat svårbehandlad epilepsi och lindrig intellektuell funktionsnedsättning. Detta gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Vi söker dig som är lekfull, initiativrik och uthållig. Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller använda tecken/bilder som stöd i kommunikation. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller har arbetat med liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Assistansen är där flickan befinner sig vilket betyder att det kan vara allt från att vara med familjen, i hemmet, upptäcktsfärd, fritidsaktiviteter, badhuset till sjukhuset. Körkort är ett krav.

Arbetstiderna är varierande, dag, kväll, natt och helg. Vi söker personer som kan arbeta i varierande omfattning. Skriv gärna i ditt personliga brev om vilken tjänstgöringsgrad som du är intresserad av. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Personliga assistenter som brinner för individens utveckling!

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2020-02-16

Vi söker personliga assistenter till en av våra kunder, en ung kvinna som drabbats av en hjärnskada vilket lett till en stor livsomställning och många nya utmaningar. Som personlig assistent hjälper du kunden att ta sig förbi de hinder som kan uppstå och att stötta henne i olika situationer i vardagen. Du är bra på att inspirera, se nya lösningar och hjälpa andra att nå sina mål. Din arbetsplats kan vara i kundens hem men även på kortare eller längre resor tillsammans med henne, det är därför bra att du som söker har en möjlighet och vilja att följa med på resor.

Stort fokus i ditt arbete läggs på träning och rehabilitering, delvis fysisk sådan men inte minst träning av kognitiva förmågor och stöd i att hitta en fungerande vardag med arbete, socialt umgänge och allt som hör livet till.

Vi ser gärna att du som söker är:

Glad och positiv

Stöttande och empatisk

Icke-rökare

Pålitlig, trygg och hjälpsam

Flexibel och anpassningsbar

Initiativtagande och påhittig

Intresserad av rehabilitering och hälsa

Fysiskt frisk utan några kroppsliga åkommor

Arbetsplatsen finns i Sundsvall och arbetstiderna är förlagda både på dag- och nattetid och du arbetar vaken under natten. Du bör trivas med att det som regel händer många saker. Erfarenhet av liknande arbeten eller adekvat utbildning är meriterande men då du arbetar med dig själv som främsta arbetsverktyg lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter detta intressant? För en större insyn i uppdraget hänvisar vi till vår dokumentärserie: https://www.assistansfordig.se/en-annan-anna/


För att vara aktuell för den här tjänsten måste du ha möjlighet att arbeta både vaken natt och dagtid, kortare och längre pass, du bör också ha möjlighet att vara flexibel med din arbetstid och när det krävs kunna hoppa in med kort varsel.

Vi söker i första hand en timvikarie som kan arbeta vid behov med möjlighet att jobba mycket, men för rätt person kan även en schemarad bli aktuell längre fram.

Välkommen till en annorlunda, utmanande och rolig arbetsplats!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till fast schemarad hos kvinna i Alingsås.

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-16

Assistans för dig söker nu en engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kvinna i 47-års ålder, boendes i Alingsås.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning mm.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Tjänsten är tidsbegränsad och gäller fram till 30 juni 2020 med möjlighet till förlängning. Tjänsten motsvarar cirka 60% där arbetstiderna är förlagda 06-14 samt 14-22, där arbete kommer innefatta vardagar och helger. Det kommer även att vara aktuellt med väntetid på natten var sjunde vecka. Tillträde sker så snart som möjligt men innan tillträde kommer det att vara aktuellt med introduktion och utbildning.

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av samt en beskrivning om varför du skulle passa för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du jobba extra som personlig assistent åt en 9 årig pojke?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-02-17

Assistans för dig söker dig som vill ha ett givande och roligt extrajobb som personlig assistent till en 9-årig kille som bor i Skarpnäck tillsammans med sin familj.

Pojken har autism, en intellektuell funktionsnedsättning samt språksvårigheter och behöver därför hjälp och stöd i sin vardag. Vi vill att du som assistent ska aktivera honom och att ni ska hitta på roliga saker tillsammans.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta varje onsdag Kl:15-18, men även kan hoppa in som timvikarie. Vi ser därför gärna att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel.

Vi söker en assistent som är ansvarsfull och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler från kunden då hans språk är bristfälligt. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek. Du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det, pojken är impulsiv och kan springa iväg. Kräver därför full uppsikt.

Vi ser gärna att du har kunskap om autism och har erfarenhet av att ha arbetat med barn. Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten.
Övrigt:
- Rökfri arbetsplats.
- Det förekommer en del dokumentation därför krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta om varför du är rätt person för denna tjänst. Intervjuer kommer hållas löpande.

Gör ansökan

Timvikarier sökes till man i Hamburgsund

Kommun: Tanum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-22

Assistans för dig söker nu personliga assistenter som vill arbeta extra vid behov till en man i 60 års-åldern, mannen är boendes i Hamburgsund. Mannen är rullstolsburen till följd av ALS och arbetsuppgifterna innefattar bland annat stöd och hjälp vid förflyttningar, träning och personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och handräckning vid sondmatning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen kan själv kommunicera vad han vill och hur hjälpen ska utföras. Mannen är bland annat intresserad av musik, böcker, fiske och natur.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov och kan hoppa in vid ordinarie assistents frånvaro. Det är en fördel om du är flexibel och kan hoppa in med kortvarsel. Det är en fördel om du bor i Tanum eller i närheten av Tanum, så du har möjlighet att vara flexibel. Tjänsten går bra att kombinera med annan sysselsättning.


Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Har du erfarenhet av att jobba med ALS? Vi söker nattpersonal

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-02-29

Har du erfarenhet av ALS, en positiv inställning och brinner för att hjälpa andra? Då har vi kanske tjänsten just för dig!

Kvinnan som söker nya assistenter bor tillsammans med sin familj i ett hus nära vattnet i norrort. Hon har haft stort intresse av matlagning, träning, golf och att umgås med släkt och vänner.
På grund av sin sjukdom behöver hon nu omfattande hjälp med förflyttningar, personlig omvårdnad och allt det andra i det vardagliga livet.

Vi söker en positiv, trygg och följsam assistent som är engagerad i sitt arbete. Du ska se möjligheter och vara öppen för samarbete vilket är ömsesidigt med givande och tagande. Viktigt att du är strukturerad då det är många rutiner som ska följas. Om du har stor kunskap och erfarenhet av ALS är det mycket meriterande.

Vi söker just nu personer som är intresserad av en nattjänst, med aktiv tid på natten. Vilket innebär att du som assistent ska vara vaken hela natten och ha uppsikt över kvinnan.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kan använda följande hjälpmedel
- Sondmatning
- Kateter
- Hostmaskin
- Andningsmask

Vi letar efter rätt personer och tjänsterna kommer således tillsättas när vi har hittat just er.
Första steget i rekryteringsprocessen är en telefonintervju som beräknas ta 10-15 minuter.

Gör ansökan

Aktiv och skojfrisk kvinna söker personliga assistenter

Kommun: Trollhättan Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-29

Assistans för dig söker nu engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 50-års åldern, boende utanför Grästorp. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en härlig arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Kvinnan har epilepsi. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig i vardagen. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Kvinnan är beviljad assistans dygnet runt, med 3 timmar och 15 minuters väntetid/jourtid på morgonen. Vi söker främst timvikarier.

För att ni skall kunna trivas tillsammans är det viktigt att du kan arbeta i en miljö där det förekommer djur, du får gärna vara van vid hund och häst. Vi har som krav att du är rökfri, har körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv.

Gör ansökan

Social och aktiv kvinna söker personlig assistenter

Kommun: Skara Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-29

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60-års ålder boende utanför Lidköping.
Kvinnan är rullstolsburen till följd av PLS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid i dagens alla aktiviteter, på-och avklädning, personlig hygien, hushållssysslor m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är social och tycker om shopping och utflykter av olika slag.
Vi söker dig som är engagerad, positiv, nära till skratt och med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Vi har som krav att du har körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Kvinnan söker främst kvinnliga assistenter.

Gör ansökan

Social och aktiv kvinna söker personliga assistenter

Kommun: Lidköping Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-29

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60-års ålder boende utanför Lidköping.
Kvinnan är rullstolsburen till följd av PLS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid i dagens alla aktiviteter, på-och avklädning, personlig hygien, hushållssysslor m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är social och tycker om shopping och utflykter av olika slag.
Vi söker dig som är engagerad, positiv, nära till skratt och med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Vi har som krav att du har körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Kvinnan söker främst kvinnliga assistenter.

Gör ansökan

Social och aktiv kvinna söker personliga assistenter

Kommun: Vara Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-02-29

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60-års ålder boende utanför Lidköping.
Kvinnan är rullstolsburen till följd av PLS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid i dagens alla aktiviteter, på-och avklädning, personlig hygien, hushållssysslor m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är social och tycker om shopping och utflykter av olika slag.
Vi söker dig som är engagerad, positiv, nära till skratt och med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Vi har som krav att du har körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Kvinnan söker främst kvinnliga assistenter.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kund Helsingborgsområdet dagtid ca 45%

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Assistans för dig söker dig, engagerad, ansvarsfull och nyfiken assistent för en tjänst i Helsingsborgsområdet.
Erfarenhet av förvärvad hjärnskada eller liknande är en merit men inget krav. Kunden behöver hjälp att hämtas i skolan därefter utförs assistans i hemmet. Kunden är aktiv och går bland annat och rider vissa dagar efter skolan.
Arbetsuppgifter kan vara att bistå kunden i sina olika aktiviteter. Såsom skjuts till och från aktiviteter, läxläsning, toalettbesök, påklädning, hygien och vara ett stöd i all daglig livsföring.

Vi söker dig som har erfarenhet av förvärvad hjärnskada. Kanske studerar du på universitetet och behöver extra jobb? Då kunden lider av förvärvad hjärnskada så är det viktigt att du är lugn och tålmodig i ditt förhållningssätt. Kund kommunicerar själv men det är viktigt att det får ta den tid som kunden behöver.
Kunden har ett stort fotbollsintresse, intresserad av olika aktiviteter som bowling, träning och simning.

Körkort är ett krav då kund behöver hjälp att ta sig till och från olika aktiviteter som skola och träning. Kund har tillgång till bil.
Du bör ej vara pälsdjursallergiker eller rädd för hästar. I kunds hem finns två hundar och kund rider som fritidsaktivitet.

Arbetstider är till att börja med ca 4 timmar per dag Måndag-Fredag, eftermiddagar och du kommer att börja ditt arbetspass med att hämta kunden i skolan. Tjänsten är på ungefär 45%.

Då kund är under 18 så kräver Assistans för dig ett utdrag ur belastningsregistret. Detta beställs från polisen och kan med fördel bifogas din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan