headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 350 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Sundsvall och Umeå. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal (Vårdföretagarna-Kommunal) är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare. Vi erbjuder alla anställda årliga utvecklingssamtal och lönesamtal.

Vill du ingå i vårt team med omkring 65 kontorsanställda och 2 500 personliga assistenter?

Välkommen att söka en tjänst hos oss – välj ditt län nedan.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, du behövs!

Kommun: Ludvika Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2020-04-08

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Vi söker dig som kan täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro och kan hoppa in med kort varsel.

I arbetet som personlig assistent kan du behöva vara behjälplig med personlig hygien, toalettbesök, dusch, vändningar, städning och annat som ingår i kundens liv. Vi ser gärna att du som söker är en ansvarsfull och strukturerad person med god självinsikt. Tjänsten är en timanställning och du kommer jobba vid behov. Många av våra kunder har assistans dygnet runt och vi behöver därmed personal på dygnets alla timmar, skriv gärna i din ansökan vad just du är intresserad av.

Som assistent hos oss har du bra anställningsvillkor enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och du jobbar i ett härligt team av kollegor som ställer upp för varandra.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du söker till oss. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, du behövs!

Kommun: Norrtälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-08

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!


Vi söker assistenter till ett uppdrag utanför Norrtälje. Kunden som söker assistenter är en kvinna i 50-års ålder som fick diagnosen ALS 2017, hon sitter i rullstol och har idag ingen verbal kommunikation utan kommunicerar via tecken, i skrift på papper, Ipad och telefon. Hon har även frontallobsdemens som har försämrat den exekutiva förmågan. Kunden behöver hjälp i sin vardag med bland annat städning, läkarbesök, matlagning och hygien samt andra uppgifter som kan underlätta vardagen. Det förkommer även lyft vid förflyttningar.

Kunden har tidigare levt ett aktivt liv men på grund av sin sjukdom är hon hemma mycket. Vi vill nu bygga upp en assistans som kan hjälpa kunden att komma ut på aktiviteter så som bio, shopping, teater, promenader och träffa vänner. Kunden har också har ett intresse för matlagning, bakning, blommor och plantering. För att passa i detta uppdrag är du som person engagerad, trygg i dig själv och du har lätt att ta egna initiativ. Andra egenskaper som också är viktiga är tålmodighet och lyhördhet vid olika moment i vardagen framför allt vid kommunikation med kunden.
Du är noggrann i ditt arbete och har ett vänligt bemötande.

Tidigare erfarenhet av vård och omsorg samt ALS är meriterande men det viktigaste är att personkemin mellan dig och kunden stämmer och att du alltid har kundens bästa i åtanke.

Vi söker nu någon som kan jobba som timanställd och hoppa in vid behov.
Arbetstiderna kommer att vara förlagda på vardagar och helger mellan
08.00-15.00 ,15.00-22-00.

B-Körkort är ett krav samt tillgång till bil.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Ytterligare information

Gör ansökan

Extra- och sommarjobb som personlig assistent til kvinna i Tyresö

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-08

Vi söker nu personliga assistenter som kan hoppa in extra vid behov och vid ordinarie assistenters semestrar i sommar till en av våra kunder i Tyresö. Kunden är trevlig och glad kvinna i 70 års åldern.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Du får gärna ha lite längre livserfarenhet och även ha arbetat med personlig assistans tidigare. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv. Du har även stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem. Obehindrat tal och förståelse för det svenska språket efterfrågas.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kvinnan i sitt dagliga liv med allt från matlagning och städning till personlig omvårdnad. Arbetstiderna är förlagda morgon till kväll, veckans alla dagar. Arbetspassens längd varierar. på vardagarna är det lite kortare pass och på helgerna lite längre pass som sträcker sig över hela dagen.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

40% Vikariat som personlig assisten till en aktiv 30-årig kvinna

Kommun: Södertälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-09

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kvinna i 30-årsåldern.

Kvinnan har ryggmärgsbråck och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållsarbete, träning, personlig hygien och vid aktiviteter.

Tjänsten består i första hand som vikarie vid sjukdom och vid ordinarie assistents frånvaro. Således söker vi dig som är flexibel och som kan jobba vid behov en timme på morgonen måndag - fredag, kväll på onsdagar och torsdagar samt varannan helg.

Det är viktigt att du är en lugn, trygg och ansvarsfull person som kan ta egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktigt.

Viktigt att veta att du som söker måste vara rökfri och då det finns katt i hemmet så behöver du också tåla pälsdjur.


Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker vid behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ytterligare information.
Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Gör ansökan

Vill du ha jobba extra som personlig assistent åt en 10 årig pojke?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-09

Assistans för dig söker dig som vill ha ett givande och roligt extrajobb som personlig assistent till en 10-årig kille som bor i Skarpnäck tillsammans med sin familj.

Pojken har autism, en intellektuell funktionsnedsättning samt språksvårigheter och behöver därför hjälp och stöd i sin vardag. Vi vill att du som assistent ska aktivera honom och att ni ska hitta på roliga saker tillsammans.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta 1-2 fasta pass i veckan med arbetstider ca 15.00-18.00 men även att du kan hoppa in som timvikarie. Vi ser därför gärna att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel.

Vi söker en assistent som är ansvarsfull och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler från kunden då hans språk är bristfälligt. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek. Du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det, pojken är impulsiv och kan springa iväg. Kräver därför full uppsikt.

Vi ser gärna att du har kunskap om autism och har erfarenhet av att ha arbetat med barn. Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten.
Övrigt:
- Rökfri arbetsplats.
- Det förekommer en del dokumentation därför krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta om varför du är rätt person för denna tjänst. Intervjuer kommer hållas löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent till konstnär i Simrishamn!

Kommun: Simrishamn Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-09

Assistans för dig söker timanställda personliga assistenter åt en konstnär i Simrishamn. Han bor i ett hus med trädgård tillsammans med sin fru, samt hund och katt. Som timanställd arbetar du enstaka dagar med kort varsel. Arbetspassen är förlagda dagtid under vardag och helg och enstaka nätter kan förekomma. Under sommarmånaderna kommer det finnas möjlighet att arbeta längre sammanhängande perioder vid ordinarie assistenters ledighet.

I arbetet som personlig assistent stödjer du vår man utifrån hans behov. Arbetet innefattar moment så som hjälp vid förflyttning, matlagning, hygien och träning. Han behöver även stöd i sin konstnärliga utövning. Det är därför önskvärt att du som assistent delar det konstnärliga intresset.

Du bör även tycka om att handskas med djur, uppskatta att arbeta självständigt och vara flexibel, lugn, lyhörd och social.

Tidigare erfarenhet eller utbildning som personlig assistent är meriterande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort krävs.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

85% föräldravikariat som personlig assistent utanför Malmö

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-10

Assistans för dig söker nu en engagerade och ansvarsfull personlig assistent för föräldravikariat till en man i 65-års ålder, boendes en mil utanför Malmö Tjänsten är på ungefär 85%.

Tjänsten består i första hand som vikarie vid sjukdom och vid ordinarie assistents frånvaro, men det finns möjlighet längre fram för en eventuell visstidstjänst.

Bil och körkort är ett måste då den kollektiva trafiken inte går så ofta. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en driven arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att gå på promenader, läsa tidningen och titta på tv. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö.

Som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien och omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta mannen i samtliga moment under dagarna.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför mannens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Kunden har beviljad assistans mellan 08.00 och 23.00. Arbetspassen är mellan 08.00-16.00, 16.00-23.00 och vissa längre pass mellan 08.00 och 23.00.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Mannen har både katt och hund så det är viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, varför du är intresserad samt beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Gör ansökan

Flexibel vikarie sökes till man strax utanför Halmstad

Kommun: Halmstad Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2020-04-10

Assistans för Dig söker nu en vikarie till en man boende strax utanför Halmstad. Som personlig assistent kommer du vara mannen behjälplig med allt från hushållssysslor till personlig hygien och förflyttning via taklift.

Vi söker dig som är en arbetsvillig och engagerad person. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel och täcka upp för ordinarie personal. Arbetspassen är förlagda på dagtid, 10.00-17.45. Det är bra om du har möjlighet att ställa upp i sommarmånaderna när ordinarie assistenter har semester.

Körkort och tillgång till bil är önskvärt.

Ej lämpligt för allergiker då hundar finns i huset.

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till man i Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-04-11

Assistans för dig söker en timanställd personlig assistent till en man i Enköping. Kunden drabbades tidigare i sitt liv av en stroke och är rullstolsburen. Han behöver hjälp och/eller stöttning med vardagliga sysslor så som förflyttningar, hushållssysslor, hygien, aktiviteter mm.

Uppdraget kräver att du har körkort och tillgång till bil. Vi söker dig som är social och flexibel samt som inte har problem med pälsdjur, då hund i hemmet förekommer.

Arbetstiderna varierar mellan dag- och kvällspass.

Rekryteringen kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Lugn assistent på 75% till trevlig man i centrala Uppsala

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Assistans för dig söker för kunds räkning en assistent på 75 % till en trevlig man i 65-årsåldern boende i centrala Uppsala. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning som gör att han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor, träning, hålla kontakt med vänner och anhöriga mm. Kunden har en begränsad verbal kommunikationsförmåga och du behöver kunna föra hans talan i samband med läkarbesök etc.

Vi söker dig som:
- Är lugn och lyhörd
- Är ansvarstagande och pålitlig
- Är flexibel och lösningsorienterad
- Har erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete.
- Ser på denna tjänst med långsiktighet

Du ska ha ett coachande arbetssätt vilket innebär att jobba för att han ska vara så självständig som hans sjukdom tillåter. Det är meriterande om du har B-körkort och är villig att köra kundens bil i tjänsten.

Personalgruppen är stabil med god sammanhållning och gott samarbete, vi söker dig som vill vara en del av detta. Tjänsten är på cirka 75%. Observera att arbetstiderna är varierande från dag, kväll och natt (väntetid/jour mellan 02:00-06:00), vardagar och helger, du som assistent bör vara öppen för att arbeta samtliga skift på din schemarad. Tillträde: april.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag och personalaktiviteter. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Erfaren assistent sökes för extra arbete hos kund i Huddinge

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Är du erfaren, punktlig, flexibel och kan tänka dig att arbeta på kort varsel? I så fall kan du vara personen vi söker!

Kunden är en glad kille i 30-års åldern som bor i Huddinge området. Kunden är rullstolsburen och behöver därför stöd för att få vardagen att fungera så bra som möjligt. Du kommer att fungera som kundens förlängda armar och ben.
Arbetsuppgifterna är att hjälpa till vid förflyttningar, kommunikation, hushållssysslor, hjälp med mat, hygien, av- och påklädning, utflykter och omvårdnad.
Kunden har beslut om aktiv natt så det är viktigt att du har vana av aktiv nattarbete.
Då kunden är känslig för doft och pälsdjur är det viktigt att du inte har djur eller använder starka dofter.

Vi söker assistenter som kan arbeta vid behov och som kan tänka sig att bokas in på pass på kort varsel. Vi söker dig som är initiativrik, ansvarstagande, flexibel, positiv och lyhörd.

Arbetspassen varierar och kan vara dag- , kväll- eller nattpass.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Man i Malmö söker positiv assistent för timanställning vid behov

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-13

Vi söker nu en alert assistent till vår kund i Malmö för timanställning vid behov. Mannen är i medelålder och tycker mycket om att aktivera sig på olika sätt, exempelvis genom att vara utomhus, gå på caféer och utställningar. På grund av sin hjärnskada är han rullstolsburen, har epilepsi och svårigheter att kommunicera verbalt. Som assistent är du honom behjälplig med allt som rör hans vardag, samt förflyttningar.

Vår kund behöver dig som har erfarenhet av yrket som personlig assistent och är både ödmjuk och bestämd till ditt arbetssätt. Du bör också vara lyhörd, självsäker och kunna bjuda på dig själv. Det är fördelaktigt om du har kompetens inom områdena epilepsi och hjärnskador.

Det förekommer dygnspass, minus ett par timmar då han är på daglig verksamhet, med jour 9 h på natten. Vi söker dig som har möjlighet att hoppa in vid behov samt arbeta extra vid semester för ordinarie personal. Du bör se arbetet som långsiktigt.

Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Flexibla timanställda personliga assistenter sökes till kvinna i Bjärnum

Kommun: Hässleholm Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-13

Assistans för dig söker just nu en personlig assistent till en kvinna som har MS. Kvinnan bor i Bjärnum och vi söker dig som vill vara timanställd och som har möjlighet att täcka upp vid behov. I sommar finns det även möjlighet att ta längre, sammanhängande perioder av pass vid ordinarie assistenters semestrar. Hos kunden arbetar man dygnspass kl.07.30 till 07.30.

Kvinnan är rullstolsburen och har själv möjlighet att berätta vad hon behöver hjälp med. Som assistent hjälper du henne med förflyttningar, personlig hygien, mat, vanligt förekommande hushållssysslor, och annat som hör det vardagliga livet till. Hon tycker om att lösa korsord och ta hand om sina blommor.

Det uppskattas om du som assistent är trevlig och har ett vänligt bemötande med ett driv. Du bör även vara tålmodig och ansvarsfull. Kunden kan ha önskemål kring måltider och ett visst matlagningsintresse är eftertraktat. Önskvärt är att du har erfarenhet inom vårdsektorn.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du arbeta hos mig i Bromma?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-13

Hej!

Jag är en kvinna på 50+ som bor tillsammans med min son. Jag trivs med mitt liv. Jag har progressiv MS och använder rullstol och permobil dagligen. Jag skrattar gärna, umgås med vänner och följer med i nyhetsflödet. Mat är viktigt för mig, både på grund av hälsa och för nöje. Mitt hjälpbehov kan variera mellan allt ifrån skrivhjälp i mitt arbete, personlig hygien, struktur och planering till trädgårdsarbete på mitt landställe (var därför inte rädd att få lite skit under naglarna).

Vi är i behov utav fler medarbetare och det finns chans till att få gå på schema. Arbetspassen är fördelade på dagspass och kvälls/nattpass. Dagpassen är oftast mellan 08.00-17.00 och kvällspassen börjar 17.00. Dina arbetstider kommer variera mellan dagtid, kvällstid (med jour på natten), vardagar som helger. Du behöver därför vara flexibel.
Det är viktigt att du behåller lugnet i stressade situationer, är självgående och lyhörd. Förhoppningsvis vill du också följa med mig till mitt landställe någon helg eller kortare period under året. Att personkemin stämmer är av ytterst vikt, men har du tidigare erfarenhet av förflyttningsteknik samt arbetat med liknande arbete tidigare är det meriterande.
- Du behöver inte ha undersköterskeutbildning men det är meriterande om du har erfarenhet av personlig assistans eller liknande jobb.
- Körkort är ett önskemål, men inget krav.
- Du måste behärska svenska språket bra, det skrivande ordet är en stor del av mitt liv.
- Du måste ha datorvana eftersom kommunikation sker med dator, iPad eller iPhone.
- Du måste vara rökfri.

Rekryteringen kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Extrajobb som personlig assistent till aktiv kille i Karlstad

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-13

Vi söker nu duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter till en kille i Karlstad. Arbetstiden är företrädesvis dagtid. Behovet av vikarier varierar, så du får gärna vara exempelvis studerande och på det sättet vara flexibel i din tillgänglighet. Du behöver vara beredd på att kunna vara tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Kille eller tjej spelar ingen roll. Tidigare erfarenhet av assistans är inte ett måste, personkemi och att trivas ihop är det som är viktigast. För att trivas i rollen som personlig assistent är det dock viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov.

Du som är intresserad av timanställning hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en levnadsglad 12-årig pojke (Enköping)

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-04-14

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en levnadsglad 12-årig pojke med autism och utvecklingsstörning. Han bor tillsammans med sin familj i Enköping. Pojken har ett stort tillsyn- och omsorgsbehov och får aldrig lämnas ensam. Som assistent behöver du bland annat vara behjälplig med personlig hygien, på- och avklädning, sondmatning, ät- och drickträning samt stöd vid kommunikation. Pojken har inget tal utan använder sig av olika ljud och gester samt en applikation på läsplatta för att kommunicera. Han älskar att bada vilket han gör 1 gång i veckan i simhall då du som assistent följer med honom och är aktiv i bassängen. Mycket vistelse sker på lekparker där assistenten är en aktiv lekkamrat och en medlare till andra barn. Andra aktiviteter som du som assistent kommer att följa med på är: ridning, slalom i Sälen där familjen har en stuga som dom åker till några gånger per säsong, dagsutflykter till sommarhuset vid Mälaren och båttur med familjens båt.

Det är meriterande om du som söker har arbetat med barn med autism och/eller med grava funktionsnedsättningar. Det är även meriterande om du har utbildning och/eller tidigare erfarenhet av Alternativ kompletterande kommunikation (AKK). Körkort och bil är ett önskemål men inget krav. Du bör inte heller vara allergisk mot pälsdjur då familjen har en katt och en hund. Det är ett krav att du är rökfri under arbetstid.

Egenskaper som värderas hos dig som assistent är att du är driven och kan ta egna initiativ då det behövs för att göra pojken motiverad. Vidare bör du som person vara ärlig och pålitlig samt kunna handla snabbt om något skulle inträffa. Stor vikt kommer även läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, pojken och hans familj.

Vi söker någon som kan arbeta deltid vardagskvällar och ca en till två helger per månad samt extra vid behov. Pojken går i skola på dagarna och därför kommer arbetstiderna vara förlagda kvällstid, företrädesvis måndags-torsdagskvällar. Även dagtid vid skollov kan förekomma. Arbetstider är vardagskvällar måndag-torsdag ca kl. 15:45-20.00/21.00 samt helger kl. 10.00-17.00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, Du behövs!

Kommun: Gävle Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2020-04-14

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Vi söker nu dig som vill finnas som vikarie i vår vikariepool för området Gävle med omnejd.
Som vikarie kommer du att arbeta vid ordinarie personals frånvaro hemma hos en eller flera av våra kunder. Samtliga av våra kunder har assistans alla dagar i veckan och dina arbetspass kan variera mellan dag, kväll och natt.

Relevant utbildning och erfarenhet är meriterande, men inte avgörande då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara det vinnande konceptet för ett gott och långt samarbete.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete som personlig assistent, du skall vara engagerad, ansvarskännande och kunna se till helheten i assistansen. Tillsammans ser vi till att våra kunder får den bästa assistans dom kan få!

Arbetsuppgifter

I arbetet som personlig assistent kommer du att vara kundens armar och ben, du kommer att hjälpa och stötta kunden i sin vardag. Arbetsuppgifterna varierar utifrån kundens behov och önskemål.

Vill du arbeta som personlig assistent hos oss? Tveka i så fall inte att skicka in ditt CV och personliga brev. Rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent till 14-årig tjej i centrala Stockholm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-15

Assistans för dig söker en personlig assistent till en glad och social 14 årig tjej som bor centralt i Stockholm!

Nedan följer en presentation av kunden:

Hej!

Jag är en glad och social tjej som söker dig som vill bli min nya personliga assistent. Du kommer vara anställd av Assistans för Dig som är mitt assistansbolag, men arbeta med mig i hemmet, i skolan och på fritiden. Jag har en medfödd hjärnskada som bland annat fört med sig att jag sitter i rullstol. Jag har även en grav synnedsättning vilket gör att jag alltid behöver ha med mig någon som kan syntolka omgivningen och stötta mig i vardagen. Den viktigaste uppgiften för dig som personlig assistent blir att, utefter mina förutsättningar, hjälpa mig till att bli mer och mer självständig i livet.

Jag är väldigt social och tycker om att vara med när det händer saker. Jag älskar även att bada så du kommer att få vara med mig mycket både i badhuset och sjöar utomhus, så jag hoppas att du gillar vatten! Jag älskar att shoppa och även att gå ut på stan och fika med kompisar. Jag tycker även om musik, spela spel, gå på museum och att baka.


Vi söker dig med stor ansvarskänsla men som samtidigt har barnasinnet. Som person är du pålitlig, lekfull och rökfri. Det kommer vara personkemin mellan dig och kunden som är det viktigaste men det är en merit om du tidigare arbetat med barn och ungdomar eller som personlig assistent. För att passa i rollen är du inte vara rädd för att ta eget ansvar och du behöver även ha en pedagogisk sida.

Arbetstiderna är mellan cirka 08:00 till 18-19:30 på vardagarna, men passen kan även vara uppdelade och brukar då vara mellan cirka 08:00 till 15:00 samt 15:00-19:30. På helgerna är tiderna mellan 10:00-18:00. Arbetstiderna är därmed varierande.
Arbetsplatsen är i Hägersten.

Enligt lagen (2010:479) om registerkontroll av personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder krävs ett registerutdrag från Polismyndighetens belastningsregister. Innan påbörjad anställning behöver originalet av utdraget visas upp for oss som arbetsgivare. Du som arbetssökande ansöker själv om registerutdrag från följande länk:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


Vi rekryterar löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag!

Gör ansökan

Flexibla assistenter (timvikarier) till kvinna i centrala Stockholm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-15

Assistans för dig söker nu flexibla timvikarier till en 30-årig kvinna boendes i centrala Stockholm. Kvinnan har assistans med dubbelbemanning dygnet runt och behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv så som förflyttningar, hygien, hushållssysslor, aktiviteter mm. Hennes intressen är bland annat att se Hammarbys hemmamatcher på Tele2 arena, där du som assistent får följa med. Andra intressen är bland annat att lyssna på musik och böcker, gå på bio och teater samt vistas i Stockholms skärgård, där hon är cirka 3 veckor per år.

Vi söker dig som är:
• Lättsam och social
• Ansvarstagande
• Flexibel
• Erfaren från arbete som personlig assistent eller inom annat omsorgsarbete
• Intresserad av arbete både dagtid och nattetid

Det är meriterande om du har arbetat med personer utan verbal kommunikation. .

Arbetet är förlagt dagtid och nattetid, vardagar och helger, du som söker bör vara öppen för att arbeta både dag och nattpass. Det är två skift varje dag: kl 08-20 och kl. 20-08. Det är dubbelbemanning dygnet runt alla dagar i veckan. Inför ditt arbete får du en gedigen introduktion tillsammans med erfarna kollegor, samt en utbildning på Nationellt respirationscentrum för att få delegering av trakeostomi.

Vi söker dig som vill arbeta extra med kort varsel men även vid ordinarie personals planerade ledigheter. Kanske har du en annan huvudsaklig sysselsättning som ändå gör det möjligt för dig att vara flexibel som timvikarie? Perfekt!

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, du behövs!

Kommun: Laxå Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2020-04-17

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Vi söker dig som kan täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro och kan hoppa in med kort varsel.
I arbetet som personlig assistent kan du behöva vara behjälplig med personlig hygien, toalettbesök, dusch, vändningar, städning och annat som ingår i kundens liv. Vi ser gärna att du som söker är en ansvarsfull och strukturerad person med god självinsikt. Tjänsten är en timanställning och du kommer jobba vid behov. Många av våra kunder har assistans dygnet runt och vi behöver därmed personal på dygnets alla timmar, skriv gärna i din ansökan vad just du är intresserad av.

Som assistent hos oss har du bra anställningsvillkor enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och du jobbar i ett härligt team av kollegor som ställer upp för varandra.
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du söker till oss. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, du behövs!

Kommun: Kumla Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2020-04-17

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Vi söker dig som kan täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro och kan hoppa in med kort varsel.
I arbetet som personlig assistent kan du behöva vara behjälplig med personlig hygien, toalettbesök, dusch, vändningar, städning och annat som ingår i kundens liv. Vi ser gärna att du som söker är en ansvarsfull och strukturerad person med god självinsikt. Tjänsten är en timanställning och du kommer jobba vid behov. Många av våra kunder har assistans dygnet runt och vi behöver därmed personal på dygnets alla timmar, skriv gärna i din ansökan vad just du är intresserad av.

Som assistent hos oss har du bra anställningsvillkor enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och du jobbar i ett härligt team av kollegor som ställer upp för varandra.
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du söker till oss. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, du behövs!

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-17

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Vi söker dig som kan täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro och kan hoppa in med kort varsel.
I arbetet som personlig assistent kan du behöva vara behjälplig med personlig hygien, toalettbesök, dusch, vändningar, städning och annat som ingår i kundens liv. Vi ser gärna att du som söker är en ansvarsfull och strukturerad person med god självinsikt. Tjänsten är en timanställning och du kommer jobba vid behov. Många av våra kunder har assistans dygnet runt och vi behöver därmed personal på dygnets alla timmar, skriv gärna i din ansökan vad just du är intresserad av.

Som assistent hos oss har du bra anställningsvillkor enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och du jobbar i ett härligt team av kollegor som ställer upp för varandra.
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du söker till oss. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till man i Skellefteå

Kommun: Skellefteå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2020-04-17

Assistans för dig söker personliga assistenter till man i 60-års åldern. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällar, nätter och helger. Under natten är det jourtid, vilket innebär att du sover på arbetsplatsen och finns till hands vid behov.

Kunden är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd med det mesta i sin vardag. Som assistent hjälper du till med allt från vanligt förekommande hushållssysslor som matlagning och städning till personlig hygien, förflyttningar och handräckning. Du följer också med kunden på ärenden utanför hemmet. Resor tillsammans med kunden kan förekomma. Vid resor med övernattning utbetalas traktamente.

Har du tidigare erfarenhet från vården eller från arbete som personlig assistent är detta meriterande, men inte ett krav, personkemin med kunden samt lämplighet för tjänsten är det som är avgörande. Det är också en stor fördel om du har körkort. Du som person bör vara flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande.
Vi ser gärna manliga sökanden och du som söker bör vara rökfri.

Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, du behövs!

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-17

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Vi söker nu dig som vill finnas som vikarie i vår vikariepool för området Sundsvall.
Som vikarie kommer du att arbeta vid ordinarie personals frånvaro hemma hos en eller flera av våra kunder. Samtliga av våra kunder har assistans alla dagar i veckan och dina arbetspass kan variera mellan dag, kväll och natt.

Relevant utbildning och erfarenhet är meriterande, men inte avgörande då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara det vinnande konceptet för ett gott och långt samarbete.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete som personlig assistent, du skall vara engagerad, ansvarskännande och kunna se till helheten i assistansen. Tillsammans ser vi till att våra kunder får den bästa assistans dom kan få!

Arbetsuppgifter

I arbetet som personlig assistent kommer du att vara kundens armar och ben, du kommer att hjälpa och stötta kunden i sin vardag. Arbetsuppgifterna varierar utifrån kundens behov och önskemål.

Vill du arbeta som personlig assistent hos oss? Tveka i så fall inte att skicka in ditt CV och personliga brev. Rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en levnadsglad 12-årig pojke (Enköping)

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-04-17

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en levnadsglad 12-årig pojke med autism och utvecklingsstörning. Han bor tillsammans med sin familj i Enköping. Pojken har ett stort tillsyn- och omsorgsbehov och får aldrig lämnas ensam. Som assistent behöver du bland annat vara behjälplig med personlig hygien, på- och avklädning, sondmatning, ät- och drickträning samt stöd vid kommunikation. Pojken har inget tal utan använder sig av olika ljud och gester samt en applikation på läsplatta för att kommunicera. Han älskar att bada vilket han gör 1 gång i veckan i simhall då du som assistent följer med honom och är aktiv i bassängen. Mycket vistelse sker på lekparker där assistenten är en aktiv lekkamrat och en medlare till andra barn. Andra aktiviteter som du som assistent kommer att följa med på är: ridning, slalom i Sälen där familjen har en stuga som dom åker till några gånger per säsong, dagsutflykter till sommarhuset vid Mälaren och båttur med familjens båt.

Det är meriterande om du som söker har arbetat med barn med autism och/eller med grava funktionsnedsättningar. Det är även meriterande om du har utbildning och/eller tidigare erfarenhet av Alternativ kompletterande kommunikation (AKK). Körkort och bil är ett önskemål men inget krav. Du bör inte heller vara allergisk mot pälsdjur då familjen har en katt och en hund. Det är ett krav att du är rökfri under arbetstid.

Egenskaper som värderas hos dig som assistent är att du är driven och kan ta egna initiativ då det behövs för att göra pojken motiverad. Vidare bör du som person vara ärlig och pålitlig samt kunna handla snabbt om något skulle inträffa. Stor vikt kommer även läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, pojken och hans familj.

Vi söker någon som vill arbeta extra vid behov samt vid sjukskrivningar och semester. Pojken går i skola på dagarna och därför kommer arbetstiderna vara förlagda kvällstid, företrädesvis måndags-torsdagskvällar. Även dagtid vid skollov kan förekomma.

Enligt lagen (2010:479) om registerkontroll av personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder krävs ett registerutdrag från Polismyndighetens belastningsregister. Innan påbörjad anställning behöver originalet av utdraget visas upp for oss som arbetsgivare. Du som arbetssökande ansöker själv om registerutdrag från följande länk:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes extra till man i Älvsjö

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-17

Vill du jobba som personlig assistent i ett mycket intressant och trevligt uppdrag? Assistans för Dig söker nu en personlig assistent som kan jobba extra vid behov till en man i Stockholm. Arbetstiderna är främst dagtid måndag-fredag förlagda mellan 06.00 – 18.00 men vid behov även kvällar, nätter och helger.

Arbetsdagen börjar samt slutar i mannens hem. I ditt jobb som assistent kommer du följa med mannen till hans arbetsplats där en stor del av din arbetstid kommer vara förlagd. Dina arbetsuppgifter innefattar att hjälpa mannen med förflyttningar och personlig hygien och det är viktigt att du är bekväm med omsorgsarbete. I arbetet ingår även att hjälpa till med inhandling av mat samt stöttning vid måltider. Du kommer även assistera honom i hans administrativa arbete och du kommer också närvara på olika former av möten. Med anledning av detta ser vi gärna att du som sökande har god förmåga att skriva på dator, önskvärt med erfarenhet av Office-paketet samt att du är bekväm och kan föra dig i formella sammanhang med människor du inte träffat tidigare.

För att kunna assistera mannen med hans arbetsuppgifter är det av vikt att du behärskar svenska i både tal och skrift.
Vi ser helst att du har erfarenhet av personlig assistans eller annan form av omsorg sedan tidigare men det är inte ett krav. Störst vikt fästs vid att personkemin mellan dig och mannen stämmer. Erfarenhet av att hantera golvlyft samt stålyft är även meriterande.

Eftersom du följer med mannen till hans arbetsplats kan längden på dina arbetspass variera något beroende på möten mm. Jobb på annan ort kan också bli aktuellt vid tjänsteresor. Det är därmed viktigt att du som sökande har en viss flexibilitet när det kommer till din arbetstid. Det är väldigt viktigt att du som sökande håller tider. Det är ett krav att du är rökfri inomhus.

Tjänsten är en timanställning där du som anställd är ansluten till Kollektivavtal Bransch G som träffats mellan Almega och Kommunal.

I din ansökan vill vi att du tydliggör varför du söker just den här tjänsten samt att du berättar när du kan tillträda tjänsten.

Urval sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista annonsdatum, vänta därmed inte med att söka tjänsten.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, Du behövs!

Kommun: Kramfors Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-17

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Vi söker nu dig som vill finnas som vikarie i vår vikariepool för området Härnösand och Kramfors.
Som vikarie kommer du att arbeta vid ordinarie personals frånvaro hemma hos en eller flera av våra kunder. Samtliga av våra kunder har assistans alla dagar i veckan och dina arbetspass kan variera mellan dag, kväll och natt.

Relevant utbildning och erfarenhet är meriterande, men inte avgörande då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara det vinnande konceptet för ett gott och långt samarbete.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete som personlig assistent, du skall vara engagerad, ansvarskännande och kunna se till helheten i assistansen. Tillsammans ser vi till att våra kunder får den bästa assistans dom kan få!

Arbetsuppgifter

I arbetet som personlig assistent kommer du att vara kundens armar och ben, du kommer att hjälpa och stötta kunden i sin vardag. Arbetsuppgifterna varierar utifrån kundens behov och önskemål.

Vill du arbeta som personlig assistent hos oss? Tveka i så fall inte att skicka in ditt CV och personliga brev. Rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Vill du arbeta extra hos en kvinna i Mölndal, se hit!

Kommun: Mölndal Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Assistans för dig söker nu två personliga assistenter till en av våra kunder, en kvinna i bosatt i Mölndal.

Kvinnan är rullstolsburen till följd av MS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid förflyttningar, på- och avklädning, personlig hygien, hushållssysslor, ärenden m. m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i och utanför hemmet. Kvinnan tycker om att vara ute på promenader, samt greja i sin trädgård och odla.

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och vårdande till naturen. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som hon själv vill leva.

Tjänsten är en timanställning där du hoppar in extra vid behov. Arbetspassen är förlagda på vardagar mellan klockan 08.00-18.00 och ibland 18.00-22.30 och det är önskvärt att du är en flexibel person. Det går bra att kombinera tjänsten med annan sysselsättning.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Ett extra plus är om du har körkort och är rökfri. Har du en hund är du varmt välkommen att ta med denna till arbetet.

Gör ansökan

Två assistenter sökes till fast schemarad

Kommun: Kungsbacka Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Assistans för dig söker nu två engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kille i 14-års ålder, boendes i Onsala. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Som killens personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien, omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Du kommer också att vara delaktig i utflykter och planering av dagar. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta killen i dessa moment.

Din arbetsplats är där killen befinner sig, i hemmet eller på utflykter. Han tycker bland annat om att bada, titta på klipp och filmer på sin Ipad, bowla mm.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför killens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänsterna är på fast schemarad, cirka 30%, där du arbetar 14.00-18.00 tisdag, onsdag samt torsdagar. På sikt kan tjänsten komma att utökas efter överenskommelse.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och killen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Två assistenter sökes till fast schemarad

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Assistans för dig söker nu två engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kille i 14-års ålder, boendes i Onsala. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Som killens personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien, omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Du kommer också att vara delaktig i utflykter och planering av dagar. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta killen i dessa moment.

Din arbetsplats är där killen befinner sig, i hemmet eller på utflykter. Han tycker bland annat om att bada, titta på klipp och filmer på sin Ipad, bowla mm.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför killens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänsterna är på fast schemarad, cirka 30%, där du arbetar 14.00-18.00 tisdag, onsdag samt torsdagar. På sikt kan tjänsten komma att utökas efter överenskommelse.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och killen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Två assistenter sökes till fast schemarad

Kommun: Mölndal Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Assistans för dig söker nu två engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kille i 14-års ålder, boendes i Onsala. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Som killens personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien, omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Du kommer också att vara delaktig i utflykter och planering av dagar. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta killen i dessa moment.

Din arbetsplats är där killen befinner sig, i hemmet eller på utflykter. Han tycker bland annat om att bada, titta på klipp och filmer på sin Ipad, bowla mm.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför killens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänsterna är på fast schemarad, cirka 30%, där du arbetar 14.00-18.00 tisdag, onsdag samt torsdagar. På sikt kan tjänsten komma att utökas efter överenskommelse.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och killen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent - tillträde omgående i Linköping

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent till våra kunder i Linköping med omnejd! Med tanke på rådande situation i samhället letar vi nu efter dig som kan hoppa in och jobba med kort varsel vid sjukdom hos ordinarie personal. Chans till fast rad och sommarjobb finns hos flera av våra kunder.

Som assistent fungerar du som kundens förlängda armar och ben. Beroende på vem du arbetar hos handlar arbetsuppgifterna bland annat om att stötta vid aktiviteter, utföra hushållssysslor, hjälpa till att föra kundens talan samt stötta vid personlig hygien.

Som assistent behöver du vara empatisk, inlyssnande och engagerad i ditt arbete. Du behöver inte ha erfarenhet sen tidigare, viljan att lära är det viktigaste! Innan du börjar arbeta erbjuds du självklart introduktion för att du ska känna dig trygg i dina arbetsuppgifter.

Låter det som jobbet för dig?
Skicka in en ansökan där du berättar kort vem du är och vad du har för arbetslivserfarenhet.

Vi har flera kunder som är under 18 år, för att arbeta hos dom krävs att du kan visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av en tjänst hos oss då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget.

Beställ ditt utdrag från polisen här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Personlig assistent - tillträde omgående i Norrköping

Kommun: Norrköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent till våra kunder i Norrköping med omnejd! Med tanke på rådande situation i samhället letar vi nu efter dig som kan hoppa in och jobba med kort varsel vid sjukdom hos ordinarie personal. Chans till fast rad och sommarjobb finns hos flera av våra kunder.

Som assistent fungerar du som kundens förlängda armar och ben. Beroende på vem du arbetar hos handlar arbetsuppgifterna bland annat om att stötta vid aktiviteter, utföra hushållssysslor, hjälpa till att föra kundens talan samt stötta vid personlig hygien.

Som assistent behöver du vara empatisk, inlyssnande och engagerad i ditt arbete. Du behöver inte ha erfarenhet sen tidigare, viljan att lära är det viktigaste! Innan du börjar arbeta erbjuds du självklart introduktion för att du ska känna dig trygg i dina arbetsuppgifter.

Låter det som jobbet för dig?
Skicka in en ansökan där du berättar kort vem du är och vad du har för arbetslivserfarenhet.

Vi har flera kunder som är under 18 år, för att arbeta hos dom krävs att du kan visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av en tjänst hos oss då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget.

Beställ ditt utdrag från polisen här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Personlig assistent - tillträde omgående i Motala

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent till våra kunder i Motala med omnejd! Med tanke på rådande situation i samhället letar vi nu efter dig som kan hoppa in och jobba med kort varsel vid sjukdom hos ordinarie personal. Chans till fast rad och sommarjobb finns hos flera av våra kunder.

Som assistent fungerar du som kundens förlängda armar och ben. Beroende på vem du arbetar hos handlar arbetsuppgifterna bland annat om att stötta vid aktiviteter, utföra hushållssysslor, hjälpa till att föra kundens talan samt stötta vid personlig hygien.

Som assistent behöver du vara empatisk, inlyssnande och engagerad i ditt arbete. Du behöver inte ha erfarenhet sen tidigare, viljan att lära är det viktigaste! Innan du börjar arbeta erbjuds du självklart introduktion för att du ska känna dig trygg i dina arbetsuppgifter.

Låter det som jobbet för dig?
Skicka in en ansökan där du berättar kort vem du är och vad du har för arbetslivserfarenhet.

Vi har flera kunder som är under 18 år, för att arbeta hos dom krävs att du kan visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av en tjänst hos oss då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget.

Beställ ditt utdrag från polisen här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Landvetter

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Assistans för dig söker nu engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 60-års ålder, boende i Landvetter.

Kvinnan har Huntingtons sjukdom. En sjukdom som ger skador på nervsystemet och som ofta leder till okontrollerade rörelser. Kvinnan rör sig obehindrat rent fysiskt, men behöver hjälp med stöttning samt ha någon nära sig när hon går. Till följd av sin sjukdom saknar kvinnan tal och för att kunna tolka hennes behov och önskemål behöver man känna henne väl. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, sondmatning m.m.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Vi söker assistenter som vill arbeta extra vid behov. Arbetstiderna är mellan 11-28 h pass, varav viss tid under natten utgörs av väntetid med aktiva insatser.

Tidigare erfarenhet av Huntingtons sjukdom, arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personkemi, då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av samt en beskrivning om varför du skulle passa för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

90% vikariat som personlig assistent

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Personlig assistent för ett längre vikariat under ordinarie assistents föräldraledighet.

Kunden är en kvinna, ca 40 år, som lever ett aktivt liv i Umeå. På grund av en muskelsjukdom så är hon i behov av personlig assistans för hjälp i vardagen. I arbetet ingår hushållssysslor, matlagning, handla, förflyttning, påklädning m.m.

Vi söker dig som är kvinna och är över 20 år. Du får gärna ha erfarenhet av personlig assistans men det är inte ett krav. Det finns djur i hemmet så du bör inte vara pälsdjursallergisk. Körkort är ett krav.

Vikariatet är ca 90% och arbetstiderna är förlagda dag och kvällstid samt varannan helg.
Tillträde 1/5 men inskolning och arbete vid behov sker innan dess.

Gör ansökan

Vill du ha ett meningsfullt helgjobb hos en glädjespridare?

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Är du en lugn och inlyssnande person som vill lära känna en härlig kille på 15 år?

Vår kund är en kille som bor i Motala tillsammans med sin familj. Han är en positiv och lättsam kille med ett skratt som smittar av sig. Som assistent arbetar du väldigt nära vår kund och hjälper honom med allt det vardagliga; matning, hygien, förflyttningar och lek.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent och du har gärna en utbildning som undersköterska eller barnskötare. Du är en person som är noggrann och är engagerad i ditt arbete. Då kunden inte kommunicerar genom tal tror vi att du är en lyhörd individ som brinner för att lära dig just den här killens språk!
Vår kund blir såklart fäst vid sina assistenter och vi söker därför dig som ser den här tjänsten som ett långvarigt jobb.

Som assistent kommunicerar du både med kunden, anhöriga och kollegor såväl muntligt som skriftligt. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska.

Tjänstens storlek varierar lite beroende på om du som söker är intresserad av att jobba varje eller varannan helg. Tiderna är förlagda dag, kväll och natt under helger. Du arbetar med kunden både hemma hos familjen och på korttidsboende. Schema är i dagsläget inte fastställt, beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan.

För att söka tjänsten krävs det att du är rökfri, har körkort och det är önskvärt att du har egen bil. Då kunden rider kan du inte vara pälsallergiker.
I arbetet ingår en del lyft och därför tror vi att du som söker är en aktiv person.

Tilltänkt tillträde omgående, introduktion kommer att hållas innan du tillträder tjänsten.
Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt om du tycker tjänsten verkar intressant.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget.

Beställ ditt utdrag från polisen här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Man i Helsingborg söker assistent för timanställning vid behov

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-20

Assistans för dig söker en personlig assistent till man i 60-årsåldern i Helsingborg. Mannen har fått en ryggmärgsskada efter en olycka och behöver hjälp med allt i sin vardag.

Vi söker dig som är intresserad av en timanställning och har möjlighet att ta pass vid behov. Mannen har assistans dygnet runt med aktiv natt och dubbelassistans 6,5 timmar per dygn. Passen är förlagda 07.30-13.00, 09-16, 15.30-22.30 och 22-09.

I arbetet som personlig assistent är du behjälplig med personlig hygien, toalettbesök, dusch, vändningar, städning och annat som ingår i hans liv. Vi ser gärna att du som söker är en pigg, ansvarsfull och strukturerad person med god självinsikt. Du tycker om att ha ordning och reda kring dig, är rökfri och har förhoppningsvis körkort då det underlättar om du skulle hoppa in extrapass. Om du behärskar danska är det en fördel.
Vi ser gärna att du som söker är flexibel och kan tänka dig att jobba dygnets alla timmar.

Erfarenhet av kateter, hostmaskin samt andningshjälpmedel i form av CPAP ventilator är meriterande men det viktigaste är att du är rätt person för arbetet och att personkemin stämmer.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställning till man i Ängelholm

Kommun: Ängelholm Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-20

Har du erfarenhet av att jobba med personlig assistans eller utbildning som undersköterska och söker ett extrajobb som timanställd? Då kan du vara den vi söker! Vi är i behov av en timvikarie till vår kund i Ängelholm, som har möjlighet att ta pass vid sjukdom hos ordinarie personal.
Kunden är en glad och trevlig man som har ett stort intresse får tåg, bilar och musik. Abba och Elvis är stora idoler! Kunden föddes med Down syndrom och utvecklingsstörning samt har diabetes typ 1. Som personlig assistent arbetar du i hans lägenhet och är behjälplig med allt som rör hans vardag och omsorgsbehov. Kunden har svårt att kommunicera verbalt och använder visst tal samt egna tecken och gester för att kommunicera.
Vår kund behöver en personlig assistent som är tålmodig, självsäker och kan ta egna initiativ. Erfarenhet av jobbet som personlig assistent sedan tidigare är ett krav och utbildning som undersköterska är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av diabetes är detta fördelaktigt.
Som personlig assistent jobbar du dygnspass hos kunden med 6 timmar jour på natten. Vi söker dig som har möjlighet att hoppa in på kort varsel vid sjukdom hos ordinarie personal.
Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ansökan

Timanställning vid behov till trevlig man i Åhus

Kommun: Kristianstad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-20

Kund i Åhus söker dig som är sugen på ett givande och roligt uppdrag. Är du social och sportintresserad så kan detta vara något för dig. Kunden är halvsidesförlamad efter en stroke för några år sedan och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Stålyft används vid förflyttningar och erfarenhet av förflyttningar med hjälp av stålyft är meriterande. Det kunden behöver hjälp med är bl.a. matlagning, städ och personlig hygien.

För kunden är det viktigt med träning och det är viktigt att du som söker också tycker att detta är kul. Träning sker både i hemmet och på gym med sjukgymnast. Utöver detta så går kunden gärna och ser en handbolls- eller ishockeymatch och det är roligt om du som söker uppskattar detta.

Du kommer att jobba dagar/kvällar och vissa helger. Vi söker just nu timvikarier vid behov som även kan jobba mer vid sommarsemestrar för ordinarie personal.

Tycker du att detta låter kul så skicka in ditt cv och ett personligt brev där du berättar vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till man i Partille

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-20

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 20 års-åldern, boende i Partille.

Mannen behöver hjälp med det mesta i vardagen, exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, samt utförande av vissa hushållssysslor mm. Men även följa med på läkarbesök och träning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Han tycker om att hitta på saker och vara ute, och då exempelvis fika. Mannen kan själv kommunicera vad han vill och hur hjälpen ska utföras.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ, samt är flexibel då arbetsuppgifterna varierar.

Husdjur finns i hemmet så det är viktigt att du ej har pälsdjursallergi.


Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Kunden har assistans dygnet runt med mesta dels väntetid på natten. Flera tjänster finns i varierande sysselsättningsgrad, skriv gärna i din ansökan vad du är intresserad av.
Kunden ser gärna manliga och/eller äldre sökande.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Utdrag ur belastningsregistret krävs för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till man i Partille

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-20

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 20 års-åldern, boende i Partille.

Mannen behöver hjälp med det mesta i vardagen, exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, samt utförande av vissa hushållssysslor mm. Men även följa med på läkarbesök och träning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Han tycker om att hitta på saker och vara ute, och då exempelvis fika. Mannen kan själv kommunicera vad han vill och hur hjälpen ska utföras.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ, samt är flexibel då arbetsuppgifterna varierar.

Husdjur finns i hemmet så det är viktigt att du ej har pälsdjursallergi.


Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Kunden har assistans dygnet runt med mesta dels väntetid på natten. Flera tjänster finns i varierande sysselsättningsgrad, skriv gärna i din ansökan vad du är intresserad av.
Kunden ser gärna manliga och/eller äldre sökande.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Utdrag ur belastningsregistret krävs för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till man i Partille

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-20

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 20 års-åldern, boende i Partille.

Mannen behöver hjälp med det mesta i vardagen, exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, samt utförande av vissa hushållssysslor mm. Men även följa med på läkarbesök och träning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Han tycker om att hitta på saker och vara ute, och då exempelvis fika. Mannen kan själv kommunicera vad han vill och hur hjälpen ska utföras.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ, samt är flexibel då arbetsuppgifterna varierar.

Husdjur finns i hemmet så det är viktigt att du ej har pälsdjursallergi.


Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Kunden har assistans dygnet runt med mesta dels väntetid på natten. Flera tjänster finns i varierande sysselsättningsgrad, skriv gärna i din ansökan vad du är intresserad av.
Kunden ser gärna manliga och/eller äldre sökande.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Utdrag ur belastningsregistret krävs för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Är du flexibel, positiv och vill ha ett meningsfullt arbete?

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-20

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som timvikarie hos en av våra kunder. Kunden är en man i 55-års ålder, som bor i centrala Göteborg.

Mannen är rullstolsburen till följd av en medfödd CP-skada och som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, sondmatning och förflyttningar, till allehanda hushållssysslor. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att vara ute bland folk, fika och göra små utflykter ibland. Mannen saknar tal och kommunicerar därför med kroppsspråk och gester, samt hjälpmedel.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ. Det är önskvärt att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel om behovet skulle uppstå. Tjänsten går bra att kombinera med studier eller annat arbete.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställda personliga assistenter till kund i Umeå sökes

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2020-04-20

Vi söker en ny medarbetare till vårt team!

Vår kund är en glad och musikintresserad 32-årig tjej som har många aktiviteter på dagarna. Hon har inga fysiska handikapp och kan föra sig på egen hand, men behöver på grund av psykiska begränsningar att assistenten är i närheten och behjälplig dygnet runt.

Vi söker någon som är lyhörd, flexibel, företagsam och har hög arbetsmoral. Du behöver ha lätt för att sätta dig in i en annan människas situation och kunna läsa av när du behöver agera eller ta ett steg tillbaka. Arbetsplatsen är där vår kund befinner sig. I hemmet, på jobbet, hos vänner och släkt eller på någon av hennes fritidsaktiviteter, naturligtvis beroende på kundens förutsättningar och dagsform.

Vi söker nu en timanställd som vill jobba extra vid ordinarie personals sjukdom och ledighet, detta passar exempelvis någon som studerar eller vill kombinera med annat arbete. Under sommaren kan möjlighet att gå på schemarad under ordinarie personals semester finnas. Arbetstiderna är dygnspass förlagda 15.00-15.00 med sovande jour på arbetsplatsen under natten.

Tidigare erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande men störst vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Gör ansökan

Nu söker vi en glad, trevlig och öppen assistent till en kvinna i Täby.

Kommun: Täby Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-20

Jag är en mycket utåtriktad kvinna med stort kulturellt intresse, litteratur och musik m.m. Jag bor i villa med utflugen familj men med en mindre sällskapshund. Tyvärr är jag reumatiker och behöver hjälp med normalt förekommande praktiska göromål samt möjlighet att komma ut och ta del av det sociala livet.

Du som söker skall gärna ha tidigare erfarenhet från personlig assistans. Brukaren ser endast kvinnliga sökanden, gärna över 30 år som behärskar det svenska språket mycket väl. Brukaren är intresserad av litteratur och musik så det är ett plus om du har liknande intressen. Punktlighet och egen initiativkraft förutsättes.
Arbetet innebär t.ex. att hjälpa till med vardagliga hushållssysslor och praktiska göromål samt följa med och handla. Brukaren har bil (med automatväxel) så det är nödvändigt att du har körkort för personbil.

Att arbeta som personlig assistent är ett ansvarsfullt arbete, du behöver vara utrustad med ett stort hjärta, fingertoppskänsla, tålamod och humor. Stor empatisk förmåga och lyhördhet är ett måste för att kunna sätta sig in i sin brukares livssituation. Förståelse är också viktigt då det ibland kan vara en svår balansgång att ha sin arbetsplats i någons hem och hjälpa till med dennes välmående och tillvaro utan att ta för stor plats och bli för styrande.

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

14-årig pojke i Helsingborg söker timvikarier

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-20

Vill du jobba som personlig assistent hos 14-årig pojke i Helsingborg?

Assistans för dig söker nu en person som vill jobba hos en 14-årig pojke. Kunden har cerebral pares och epilepsi, och behöver hjälp med bland annat förflyttningar, hygien mm. Vi söker dig som har stor ansvarskänsla, lojal och initiativtagande. Har du redan ett utdrag från polisens belastningsregister finns möjlighet att börja omgående!

Passen är fördelade vardagar kl. 14.10-19.00, viss flexibilitet finns.
Kunden bor med sin familj i Helsingborg.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistent sökes till lugn och glad 13-årig flicka i Huddinge

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-22

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 13-årig flicka i Huddinge. Då flickan behöver assistans dygnet runt behöver du vara flexibel och kunna jobba olika tider på dygnet.

Flickan är flerfunktionshindrad. Hon behöver ständig omvårdnad och tillsyn, därför ser vi gärna att du har vårderfarenhet och/eller erfarenhet av andningshjälp. Flickan behöver hjälp med allt i sin dagliga livsföring. Bland annat hjälp med matning via PEG, personlig hygien och förflyttningar. Du kommer att bli en del av familjens liv och behöver därför vara en glad och aktiv person som tycker om att hitta på saker.
Flickan är en lugn tjej som tycker om musik och att läsa böcker.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ytterligare information
Bifoga gärna både personligt brev och CV. Ju mer fullständig ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för intervju.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 10-årig flicka i Sollentuna

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-22

Assistans för dig söker personlig assistent till flicka i 10-års åldern i Sollentuna som har omfattande tillsyns- och omvårdnadsbehov. Flickan har flera diagnoser där huvuddiagnosen är autism.
Arbetet innebär främst att du gör olika aktiviteter med flickan efter skolan och under helger. Vi ser helst att du som söker tjänsten har erfarenhet och/eller utbildning för att arbeta med barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Har du körkort är detta meriterande men inget krav.

Tjänsten är en timanställning, du bör kunna vara flexibel att jobba kvällar och helger vid behov samt hoppa in med kort varsel. Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev.
Ytterligare information

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Gör ansökan

Personlig assistent till Tranås

Kommun: Boxholm Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-23

Vi söker nu en ansvarsfull, initiativtagande person till ett roligt uppdrag som personlig assistent till en 17-årig kille!

Kunden bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. I det vardagliga arbetet ingår att hjälpa kunden med bland annat förflyttningar, hygien och vid aktiviteter. Kunden är en aktiv kille som gillar att bada, lyssna på musik och hitta på andra saker utanför hemmet. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort engagemang, är ansvarsfull, initiativtagande, lyhörd och flexibel. Kunden har inget tal, det är därför extra viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård/omsorg men stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt lämplighet.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba på en fast schemarad, men även timanställda personliga assistenter som har möjlighet att täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro. Arbetstiden är förlagd till dagtid och kvällstid, både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Det förekommer dubbelbemanning.

Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor på landet utanför Tranås. Du som söker tjänsten behöver även tåla pälsdjur då familjen har hund.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till Tranås

Kommun: Eksjö Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2020-04-23

Vi söker nu en ansvarsfull, initiativtagande person till ett roligt uppdrag som personlig assistent till en 17-årig kille!

Kunden bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. I det vardagliga arbetet ingår att hjälpa kunden med bland annat förflyttningar, hygien och vid aktiviteter. Kunden är en aktiv kille som gillar att bada, lyssna på musik och hitta på andra saker utanför hemmet. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort engagemang, är ansvarsfull, initiativtagande, lyhörd och flexibel. Kunden har inget tal, det är därför extra viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård/omsorg men stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt lämplighet.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba på en fast schemarad, men även timanställda personliga assistenter som har möjlighet att täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro. Arbetstiden är förlagd till dagtid och kvällstid, både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Det förekommer dubbelbemanning.

Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor på landet utanför Tranås. Du som söker tjänsten behöver även tåla pälsdjur då familjen har hund.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till Tranås

Kommun: Tranås Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2020-04-24

Vi söker nu en ansvarsfull, initiativtagande person till ett roligt uppdrag som personlig assistent till en 17-årig kille!

Kunden bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. I det vardagliga arbetet ingår att hjälpa kunden med bland annat förflyttningar, hygien och vid aktiviteter. Kunden är en aktiv kille som gillar att bada, lyssna på musik och hitta på andra saker utanför hemmet. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort engagemang, är ansvarsfull, initiativtagande, lyhörd och flexibel. Kunden har inget tal, det är därför extra viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård/omsorg men stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt lämplighet.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba på en fast schemarad, men även timanställda personliga assistenter som har möjlighet att täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro. Arbetstiden är förlagd till dagtid och kvällstid, både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Det förekommer dubbelbemanning.

Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor på landet utanför Tranås. Du som söker tjänsten behöver även tåla pälsdjur då familjen har hund.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

JUST NU ÄR DET BRIST PÅ TIMVIKARIER INOM OMSORGEN, DU BEHÖVS!

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-04-24

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en 38-årig multihandikappad, rullstolsburen man som behöver hjälp med allt i den dagliga livsföringen. Mannen är mycket glad och positiv och lätt att arbeta med, likaså är hans assistentgrupp som du kommer ingå i. Arbetet som assistent innebär att du kommer hjälpa mannen med allt i den dagliga livsföringen, vilket bland annat inkluderar av- och påklädning, personlig hygien, intag av måltider och sedan vätska via PEG, samt att följa med honom på olika fritidsaktiviteter. Med buss från Uppsala tar du dig lätt ut till Almunge där killen bor i eget hus i naturskönt område.

Tjänsten är en timanställning vid behov, främst förlagd till kvällar och nätter. Väntetid/jour förekommer mellan 22.45-06.00. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.

Du som söker bör ha möjlighet att bokas in för att jobba med kort varsel då tjänsten är en timanställning vid behov. Det är därför önskvärt att du bor i Uppsala med omnejd. Vidare är en önskvärd egenskap att du är omvårdande. Meriterande är utbildning eller erfarenhet inom vården men störst vikt kommer att läggas vid flexibilitet och personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Man i 45-års åldern söker personlig assistent på 75% i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-24

Assistans för dig söker en personlig assistent till en man i Lund som är intresserad av att arbeta på rullande schema ca 75%. Mannen har assistans dygnet runt med 5 timmars jour på natten. Du ska därför ha möjlighet att arbeta dagtid såväl som kväll och natt. Dygnspass förekommer.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du mannen utifrån hans behov. Dagtid går kunden på daglig verksamhet och övrig tid är han i sitt hem eller på aktiviteter. Arbetet innefattar således moment så som stöd och hjälp vid förflyttning, matlagning, städning, hygien, promenader, träning och annat som ingår i mannens liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och utmanade arbete. Du som assistent ska vara lugn och harmonisk. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av autism, epilepsi, utvecklingsstörning och teckenkommunikation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till en tjej i Nybrostrand

Kommun: Ystad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-24

Assistans för dig söker nu en fantasifull och tålmodig assistent till en viljestark 16-årig tjej med glimten i ögat. Vi söker dig som kan hoppa in extra vid ordinarie personals sjukdom och semester.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du tjejen utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som att pyssla, baka, bada, rida och träffa kompisar. Du som assistent ska vara tålmodig, påhittig och energisk och tycka om promenader i natur oavsett väder. Du har också förmågan att hantera utåtagerande beteende på ett bestämt men vänlig sätt.

Erfarenhet och kunskap i TAKK och Widgit go är meriterande. Du är rökfri och innehar körkort. Hos kunden förkommer hund.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till kvinna i centrala Umeå

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2020-04-24

Assistans för dig söker nu ansvarsfulla och flexibla assistenter för vår kunds räkning. Kunden är en kvinna i 70-års åldern i centrala Umeå. Hon är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning med allt i sin vardag, däribland personlig omvårdnad, hushållssysslor och ärenden. Kundens sjukdomstillstånd kräver en låg ljudnivå och vissa dagar bara enkla samtal.

Vi söker ett antal assistenter för timanställning. En timanställning innebär att du blir kontaktad vid ordinarie personals sjukfrånvaro och semester, ibland dagen innan passet eller samma dag. Arbetstiderna är förlagda kl. 07:00 - 16:00 eller kl.17:00 - 00:15 alla dagar i veckan. Vi söker dig som har en flexibel vardag och har möjlighet att ställa upp med kort varsel på både dag och kvällspass. Under sommarmånaderna kan möjlighet till jobb på schemarad finnas. Vidare ser vi att du har hög arbetsmoral och är van att sköta ett hushåll med allt vad det innebär. Du behöver även behärska svenska flytande i tal. Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande men inget krav.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Gör ansökan

Vill du arbeta som personlig assistent i vår vikariepool i Skåne?

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-24

Vi söker personliga assistenter till vår vikariepool i Skåne. Du arbetar som personlig assistent åt våra kunder när ordinarie personal inte kan arbeta. Våra kunder har olika typer av hjälpbehov och det krävs därför att du lätt anpassar dig till nya miljöer och situationer. Viktigt är att du kan ställa upp med kort varsel.

Du arbetar där kunden bor och/eller befinner sig. Vanligt förekommande arbetsuppgifter rör hygien, hushållsnära tjänster, matlagning, av- och påklädning och förflyttningar med mera.

Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda över dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger. Detta ställer stora krav på din flexibilitet. Denna tjänst passar bra både för dig som inte har en annan sysselsättning idag och för dig som exempelvis studerar eller driver eget och är i behov av mer arbete.

Det är meriterande om du har arbetat inom personlig assistans eller annat omsorgsarbete, men det är inte ett krav. Har du körkort och tillgång till bil är det också ett plus, men inget krav.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning och utbildning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Då vissa av våra kunder är minderåriga behöver vi ett utdrag ur belastningsregistret. Begär gärna ut ditt utdrag redan idag.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ ditt utdrag i god tid.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Tim- och sommarvikarie som personlig assistent sökes till man i Landskrona

Kommun: Landskrona Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-24

Arbetsbeskrivning:
I oktober 2014 förändrades mitt liv dramatiskt, jag fick diagnosen ALS. När svensk sjukvård meddelade att det inte finns någon bot tog det inte lång stund innan jag bestämde mig för att ta min egen väg. Har t.ex. gjort stora förändringar i min kost. Det är viktigt för mig att ha positivitet runt mig och att ha nära till skratt. Du kan läsa mer om min resa på Facebook-sidan, Beat ALS. I nuläget har jag dubbel assistans dygnet runt, vilket innebär att du alltid kommer arbeta tillsammans med en kollega.

Arbetsuppgifterna som personlig assistent innefattar att ge stöd och service. Du måste tycka om att arbeta med och för personer med funktionsnedsättning samt ha en känsla för god omvårdnad. Du har ett gott bemötande, en god serviceanda och positiv syn på livet. Du ska kunna ta egna initiativ, vara ansvarsfull, ha lätt för att samarbeta med en öppen dialog och vara flexibel i ditt arbetssätt. Som personlig assistent arbetar du främst i mitt hem i Landskrona och är inte rökare. Självklart vill jag ha möjlighet att röra mig utanför hemmet, så om du har körkort är det ett plus i kanten.

Tjänst:
Jag söker dig som kan arbeta båda dagar och nätter (vaken natt). Både dygnspass samt dag- och nattpass förekommer. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och hoppa in vid ordinarie personals sjukdom. Under sommaren 2020 kommer du hoppa in vid dina kollegors semester.

Kvalifikationer:
Du som söker är ödmjuk, tålmodig, lyhörd och gillar att arbeta med människor. Du har tidigare jobbat inom vården och gärna som personlig assistent. Vårdutbildning är meriterande men inget krav. Jag kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då kommunikation är ett av behoven måste du tala svenska obehindrat. Du som söker denna tjänst har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Övrigt:
Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse och vi kommer kalla till intervjuer löpande. Lön enligt kollektivavtal.

Fridens liljor! /Charlie

Gör ansökan

Vill du arbeta som personlig assistent i vår vikariepool?

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-24

Vi söker personliga assistenter till vår vikariepool i Värmland med omnejd. Du arbetar som personlig assistent åt våra kunder när ordinarie personal inte kan arbeta. Våra kunder har olika typer av hjälpbehov och det krävs därför att du lätt anpassar dig till nya miljöer och situationer. Viktigt är att du kan ställa upp med kort varsel.

Du arbetar där kunden bor och/eller befinner sig. Vanligt förekommande arbetsuppgifter rör hygien, hushållsnära tjänster, matlagning, av- och påklädning och förflyttningar med mera.

Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda över dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger. Detta ställer stora krav på din flexibilitet. Denna tjänst passar bra både för dig som inte har en annan sysselsättning idag och för dig som exempelvis studerar eller driver eget och är i behov av mer arbete.

Det är meriterande om du har arbetat inom personlig assistans eller annat omsorgsarbete, men det är inte ett krav. Har du körkort och tillgång till bil är det också ett plus, men inget krav.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning och utbildning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Då vissa av våra kunder är minderåriga behöver vi ett utdrag ur belastningsregistret. Begär gärna ut ditt utdrag redan idag.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ ditt utdrag i god tid.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du arbeta som personlig assistent i vår vikariepool?

Kommun: Ludvika Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2020-04-24

Vi söker personliga assistenter till vår vikariepool i Ludvika med omnejd. Du arbetar som personlig assistent åt våra kunder när ordinarie personal inte kan arbeta. Våra kunder har olika typer av hjälpbehov och det krävs därför att du lätt anpassar dig till nya miljöer och situationer. Viktigt är att du kan ställa upp med kort varsel.

Du arbetar där kunden bor och/eller befinner sig. Vanligt förekommande arbetsuppgifter rör hygien, hushållsnära tjänster, matlagning, av- och påklädning och förflyttningar med mera.

Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda över dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger. Detta ställer stora krav på din flexibilitet. Denna tjänst passar bra både för dig som inte har en annan sysselsättning idag och för dig som exempelvis studerar eller driver eget och är i behov av mer arbete.

Det är meriterande om du har arbetat inom personlig assistans eller annat omsorgsarbete, men det är inte ett krav. Har du körkort och tillgång till bil är det också ett plus, men inget krav.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning och utbildning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Då vissa av våra kunder är minderåriga behöver vi ett utdrag ur belastningsregistret. Begär gärna ut ditt utdrag redan idag.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ ditt utdrag i god tid.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du arbeta som personlig assistent i vår vikariepool?

Kommun: Laxå Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2020-04-24

Vi söker personliga assistenter till vår vikariepool i Laxå med omnejd. Du arbetar som personlig assistent åt våra kunder när ordinarie personal inte kan arbeta. Våra kunder har olika typer av hjälpbehov och det krävs därför att du lätt anpassar dig till nya miljöer och situationer. Viktigt är att du kan ställa upp med kort varsel.

Du arbetar där kunden bor och/eller befinner sig. Vanligt förekommande arbetsuppgifter rör hygien, hushållsnära tjänster, matlagning, av- och påklädning och förflyttningar med mera.

Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda över dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger. Detta ställer stora krav på din flexibilitet. Denna tjänst passar bra både för dig som inte har en annan sysselsättning idag och för dig som exempelvis studerar eller driver eget och är i behov av mer arbete.

Det är meriterande om du har arbetat inom personlig assistans eller annat omsorgsarbete, men det är inte ett krav. Har du körkort och tillgång till bil är det också ett plus, men inget krav.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning och utbildning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Då vissa av våra kunder är minderåriga behöver vi ett utdrag ur belastningsregistret. Begär gärna ut ditt utdrag redan idag.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ ditt utdrag i god tid.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du arbeta som personlig assistent i vår vikariepool?

Kommun: Arvika Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-24

Vi söker personliga assistenter till vår vikariepool i Arvika med omnejd. Du arbetar som personlig assistent åt våra kunder när ordinarie personal inte kan arbeta. Våra kunder har olika typer av hjälpbehov och det krävs därför att du lätt anpassar dig till nya miljöer och situationer. Viktigt är att du kan ställa upp med kort varsel.

Du arbetar där kunden bor och/eller befinner sig. Vanligt förekommande arbetsuppgifter rör hygien, hushållsnära tjänster, matlagning, av- och påklädning och förflyttningar med mera.

Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda över dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger. Detta ställer stora krav på din flexibilitet. Denna tjänst passar bra både för dig som inte har en annan sysselsättning idag och för dig som exempelvis studerar eller driver eget och är i behov av mer arbete.

Det är meriterande om du har arbetat inom personlig assistans eller annat omsorgsarbete, men det är inte ett krav. Har du körkort och tillgång till bil är det också ett plus, men inget krav.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning och utbildning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Då vissa av våra kunder är minderåriga behöver vi ett utdrag ur belastningsregistret. Begär gärna ut ditt utdrag redan idag.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ ditt utdrag i god tid.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du arbeta som personlig assistent i vår vikariepool?

Kommun: Kristinehamn Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-24

Vi söker personliga assistenter till vår vikariepool i Kristinehamn med omnejd. Du arbetar som personlig assistent åt våra kunder när ordinarie personal inte kan arbeta. Våra kunder har olika typer av hjälpbehov och det krävs därför att du lätt anpassar dig till nya miljöer och situationer. Viktigt är att du kan ställa upp med kort varsel.

Du arbetar där kunden bor och/eller befinner sig. Vanligt förekommande arbetsuppgifter rör hygien, hushållsnära tjänster, matlagning, av- och påklädning och förflyttningar med mera.

Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda över dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger. Detta ställer stora krav på din flexibilitet. Denna tjänst passar bra både för dig som inte har en annan sysselsättning idag och för dig som exempelvis studerar eller driver eget och är i behov av mer arbete.

Det är meriterande om du har arbetat inom personlig assistans eller annat omsorgsarbete, men det är inte ett krav. Har du körkort och tillgång till bil är det också ett plus, men inget krav.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning och utbildning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Då vissa av våra kunder är minderåriga behöver vi ett utdrag ur belastningsregistret. Begär gärna ut ditt utdrag redan idag.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ ditt utdrag i god tid.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du arbeta som personlig assistent i vår vikariepool?

Kommun: Munkfors Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-24

Vi söker personliga assistenter till vår vikariepool i Munkfors. Du arbetar som personlig assistent åt vår kund när ordinarie personal inte kan arbeta. Som vikarie krävs det att du lätt anpassar dig till nya miljöer och situationer och det är viktigt är att du kan ställa upp med kort varsel.

Du arbetar där kunden bor och/eller befinner sig. Vanligt förekommande arbetsuppgifter rör hygien, hushållsnära tjänster, matlagning, av- och påklädning och förflyttningar med mera. Det förekommer även ärenden med kunds bil, därför är körkort ett krav.
Hund finns i hemmet.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar kl 8-16.30. Eftersom det är ett vikariat passar denna tjänst bra både för dig som inte har en annan sysselsättning idag och för dig som exempelvis studerar eller driver eget och är i behov av mer arbete.

Det är meriterande om du har arbetat inom personlig assistans eller annat omsorgsarbete, men det är inte ett krav.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning och utbildning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till en man på Hisingen.

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Assistans för dig söker nu 2 personliga assistenter för extraarbete till en man bosatt på Hisingen. Mannen har en medfödd CP-skada och är rullstolsburen. I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen, så som hygien, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Dagtid går mannen på daglig verksamhet och övrig tid är han till stor del i sitt hem. Vi söker nu dig som vill ha ett stimulerande arbete hos en glad och trevlig man. Du som person skall vara lugn, ansvarskännande samt kunna ta egna initiativ. Vidare är det önskvärt att du är flexibel med tider och kan hoppa in extra vid behov där möjligheten att arbeta mer under sommaren finns.

Mannen har assistans dygnet runt, förutom när han är på sin dagliga verksamhet. Under natten är det väntetid med 7,5 timmar per natt. Detta innebär att du som assistent kommer kunna sova hos mannen, men finnas behjälplig då behovet för assistans uppstår. Arbetstiderna är 14.20-09.20 på vardagar samt helger 14.20-14.20.

Urval sker löpande med tillträde till tjänst efter överenskommelse. Skicka ditt cv och personliga brev där du beskriver vem du är och varför du passar till denna tjänst.

Gör ansökan

Pedagogisk personlig assistent

Kommun: Ovanåker Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent åt en av våra kunder, en glad och pigg, snart 17 årig tjej, som bor tillsammans med sina föräldrar i Ovanåkers kommun. Vår kund har en intellektuell funktionsnedsättning, ADHD, epilepsi och autism och ditt arbete som personlig assistent går ut på att stötta och hjälpa henne i olika situationer, vid allt från matsituationer och påklädning till olika fritidsaktiviteter.
Vi söker dig som är flexibel, positiv, initiativtagande och som har barnasinnet i behåll. Som personlig assistent är det viktigt att du kan arbeta självständigt och du bör känna dig trygg med att fatta beslut utifrån de situationer som kan uppkomma. Du bör trivas med att arbeta i ett varierat tempo då vissa situationer kräver din fulla uppmärksamhet och vissa stunder är lite lugnare. Det är viktigt att kunden alltid sätts i första rummet och att du som assistent har förståelse för vad det innebär att arbeta i någon annans hem. Du bör vara pedagogisk, påhittig och tålmodig. Tidigare erfarenhet från arbete med barn och unga är meriterande.

Arbetstiderna är förlagda under främst eftermiddagar, kvällar, helger och dagtid under skollov.
Bil krävs för att ta sig till arbetsplatsen.

Vid anställning hos en kund som är minderårig krävs att du kan uppvisa utdrag från belastningsregistret innan anställning påbörjas. Då detta kan ha lång handläggningstid rekommenderar vi att du begär ut detta redan nu om du är intresserad av tjänsten.

Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och hennes vårdnadshavare och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du ha ett roligt, varierande och ansvarsfyllt arbete? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till en kvinna i centrala Mellerud

Kommun: Mellerud Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en 59-årig kvinna, boende i centrala Mellerud med start omgående. Vi söker dig som vill arbeta extra och där du har chans att kunna arbeta mer under sommaren.

Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 06.00-15.00, 15.00-23.00 alternativt 06.00-23.00 med visstid dubbelbemanning.

Kvinnan har en progressiv MS sedan 35 år tillbaka och för ett par år sedan drabbades kvinnan av en hjärnblödning, vilket försämrade hennes fysiska och kognitiva funktioner. Kvinnan behöver hjälp och stöttning i alla delar av sin vardag.

I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen, så som hygien, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Vi söker dig som är lugn och stabil. Det är viktigt att du är ansvarsfull, positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann, men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Det är meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg eller tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent.

I din ansökan vill vi att du tydliggör varför du söker just den här tjänsten samt att du berättar när du kan tillträda tjänsten. Urval sker löpande, vänta därmed inte med att söka tjänsten

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till en kvinna i centrala Mellerud

Kommun: Bengtsfors Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en 59-årig kvinna, boende i centrala Mellerud med start omgående. Vi söker dig som vill arbeta extra och där du har chans att kunna arbeta mer under sommaren.

Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 06.00-15.00, 15.00-23.00 alternativt 06.00-23.00 med visstid dubbelbemanning.

Kvinnan har en progressiv MS sedan 35 år tillbaka och för ett par år sedan drabbades kvinnan av en hjärnblödning, vilket försämrade hennes fysiska och kognitiva funktioner. Kvinnan behöver hjälp och stöttning i alla delar av sin vardag.

I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen, så som hygien, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Vi söker dig som är lugn och stabil. Det är viktigt att du är ansvarsfull, positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann, men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Det är meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg eller tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent.

I din ansökan vill vi att du tydliggör varför du söker just den här tjänsten samt att du berättar när du kan tillträda tjänsten. Urval sker löpande, vänta därmed inte med att söka tjänsten

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till en kille i Skövde.

Kommun: Skövde Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Assistans för dig söker nu tre personlig assistenter till en kille i 16-årsåldern bosatt i Skövde med start omgående. Vi söker dig som vill arbeta extra och där du har chans att kunna arbeta mer under sommaren.

Killen är rullstolsburen och som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig vid förflyttningar, av- och påklädning, personlig hygien, hushållssysslor m. m. Din arbetsplats är där killen befinner sig, i och utanför hemmet.

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och engagerad. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som han själv vill leva.

Tjänsten passar dig som vill hoppa in och arbeta extra vid behov där arbetet kommer kunna förläggas på varierande arbetstider under dygnet både vardag och helg.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och killen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

För att arbeta med kunder under 18 år krävs ett registerutdrag vilket tar cirka 14 dagar att beställa från Polisen. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Pratar du spanska och är mjuk och förstående i ditt sätt? Jobba med mig!

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Hej!

Tillsammans med Assistans för dig söker jag nu en ny assistent som vill jobba extra hos mig. Jag är en tjej i 20-års åldern som bor med min familj i Solna. Jag är ursprungligen från ett spansktalande land och kommunicerar både på spanska, svenska och med teckenspråk. Jag har en neurologisk sjukdom som gör att jag har ett stort hjälpbehov i vardagen. Jag använder till största delen rullstol och behöver hjälp och stöd när jag ska gå eller förflytta mig. I övrigt behöver jag hjälp med det mesta i vardagen, såsom personlig hygien, hjälp vid måltider, av- och påklädning, hushållsarbete, aktiviteter med mera.

Jag letar nu efter en ny assistent med stort hjärta, som är empatisk, lyhörd och lugn och tycker om att motivera och peppa när det behövs.
Som person är du pedagogisk, omvårdande, flexibel och förstående. Du är social och inte rädd för att ta i när det kommer till lyft och träning med mig. Jag söker dig som är ungdomlig som person men som samtidigt är ansvarstagande. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan mig och den personliga assistenten är mycket viktig.

Du behöver kunna prata spanska för att vi ska kunna kommunicera på bästa sätt. Kan du teckenspråk är det ett plus.

Tidigare erfarenheter inom personlig assistans är meriterande men inte ett krav.

Du som söker ska kunna jobba extra vid behov när annan personal är sjuk, ledig eller dylikt.
Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Ansvarsfull och aktiv assistent sökes till sportig kille med autism

Kommun: Tierp Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent som vill arbeta extra vid behov med chans till mer om tycke uppstår.

Vår kund är aktiv kille med autism som bor i en egen lägenhet i Tierp. Han är en väldigt aktiv kille som gärna går långa promenader, cyklar, spelar innebandy och simmar. Han har ingen verbal kommunikation utan kommunicerar med ögonen och med hjälp av bilder och bildschema via en läsplatta För att underlätta hans vardag är det viktigt att alla aktiviteter planeras i god tid och kan förmedlas på ett lugnt och metodiskt sätt.

Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull, fantasifull och fysiskt aktiv med gediget intresse för personer med autism. Helst ska du vara rökfri. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig.

Vi söker assistenter som är intresserade av att jobba deltid med möjlighet till ökad anställning.

Om du går vidare i rekryteringen vid en telefonintervju behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

För rätt person kan snabb rekrytering blir aktuellt, så sök tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till Valdemarsvik - tillträde omgående

Kommun: Valdemarsvik Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Assistans för dig söker en personliga assistent som kan arbeta vid behov hos en rullstolsburen kvinna. Anställningen är en timanställning vilket betyder att du tillfrågas om pass vid ordinarie assistenters semester, vid sjukdom eller dylikt. Ett jobb som är perfekt att kombinera med ett annat deltidsjobb, studier eller kanske för dig som är nybliven pensionär men som vill jobba lite ibland.

Som assistent hjälper du kunden med bland annat av- och påklädning, personlig hygien, hushållsarbete, enkel sjukgymnastik och inställning av hjälpmedel. Du följer även med kvinnan på aktiviteter, läkarbesök och dylikt.

Arbetstiderna varierar men du börjar som tidigast kl. 08.00 och slutar senast kl. 19.30. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta både på helger och vardagar.

Du som assistent ska vara noggrann, ansvarstagande och lyhörd inför kundens behov. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, men det viktigaste är att personkemin mellan dig och kunden stämmer. Då arbetsplatsen är rökfri ser vi helst att du inte är rökare.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Gör ansökan

Lyhörd och ansvarsfull assistent till kvinna med MS i Solna

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Är du inkännande och lyhörd, ansvarstagande, ordningsam och flexibel? Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent men en annan huvudsysselsättning i dagsläget? Då kanske det är dig jag söker!

Genom Assistans för dig söker jag nu en personlig assistent som vill arbeta extra hos en mig. Jag är en 66-årig kvinna som bor i egen lägenhet i Solna. Jag har MS samt drabbats av en stroke, jag använder rullstol och andra hjälpmedel för att få min vardag att fungera. Som min assistent kommer du att hjälpa mig i mitt vardagliga liv, så som vid förflyttningar (med hjälpmedel), hushållssysslor, matlagning, hygien, aktiviteter mm.

Jag söker dig som har erfarenhet av omsorgsarbete och gärna av MS-sjukdom. Jag ser gärna att du är jordnära, lättsam och inte har något emot lugna kvällar på jobbet.

Du behöver vara:
• Ordningsam, strukturerad och ansvarstagande
• Flexibel och lösningsorienterad
• Lyhörd och diplomatisk

Tjänsten är en timanställning och du kommer att bli inbokad på lediga pass som varierar från månad till månad. Arbetspassen är förlagda på dagtid, kvällstid och natt med jour/väntetid. Du som söker måste kunna arbeta under alla olika pass. Du kan inte vara allergisk mot katter eller cigarettrök.

Tillträde: snarast.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent till en 6-årig pojke i Varberg.

Kommun: Varberg Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2020-04-27

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 6-årig kille boendes i Varberg.

Som assistent åt pojken krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens vardag och för hans härliga familj.
Vi söker en timanställd som kan tänka sig att arbeta ca 10 h i månaden till att börja med. Passen kommer vara fördelande med 5h per tillfälle.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.
Meriterande om du kan tala Engelska.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

PERSONLIG ASSISTENT SÖKES TILL KUND UTANFÖR VINDELN

Kommun: Vindeln Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2020-04-27

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att vår kund får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Assistans för dig söker personliga assistenter till vår kund som bor i Skivsjö i Vindelns kommun. Skivsjö är beläget med ungefär 30 minuters bilresa från Vindeln, och 60 minuter från Umeå.

Vår kund är en kvinna i 65 års åldern som har ett behov av personlig assistans under dagtid och kvällar alla dagar i veckan. Hon är halvsidesförlamad efter en stroke och behöver hjälp och stöttning i olika moment i sin vardag.

Vi söker personliga assistenter som kan arbeta extra vid behov dagtid, kvällstid samt helger. Vi söker dig som är påhittig, drivande och har en förmåga att motivera till olika aktiviteter. Du får gärna ha erfarenhet av vårdyrket sedan tidigare. Arbetsuppgifterna består bland annat av att hjälpa till med hushållssysslor såsom tvätt, städ och matlagning, viss personlig hygien, träning och olika aktiviteter.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till kvinna utanför Katrineholm

Kommun: Katrineholm Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-27

Assistans för dig söker personlig assistent till en positiv och glad kvinna som har MS. I dina arbetsuppgifter ingår vardagliga sysslor såsom städning, hjälp vid personlig hygien, matlagning osv. Erfarenhet av tunga lyft är meriterande.

Uppdraget kräver att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor en bit utanför Katrineholm. Vi söker dig som är social och lojal samt som inte har problem med pälsdjur, då hund i hemmet förekommer. Vi söker dig som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete och som kan arbeta dagtid. Tjänsten är en timanställning och du behöver vara flexibel och kunna hoppa in vid behov när ordinarie personal är sjuka eller lediga.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Engagerade timanställda sökes till kvinna i norra Lund!

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-27

Assistans för dig söker nu assistenter till en ny kund i Lund. Kunden har TBE vilket medfört förlamning och kunden har nu ett stort omsorgsbehov. Vi söker personal som kan jobba extra vid behov, och som framför allt kan arbeta längre sammanhängande perioder i sommar när ordinarie personal har semester.

Du som söker ska ha ett stort intresse i att hjälpa och stötta andra människor i sin vardag, du ska vara positiv och motiverande. Kunden kommunicerar genom att mima och du behöver lära känna kunden för att förstå och hjälpa henne på bästa sätt. Vi söker dig som både kan samarbeta och arbeta självständigt, och i jobbet ingår det att ta initiativ med också ta ett steg tillbaka.

Kunden har tidigare varit aktiv och rest mycket, och vi söker dig som kan lyfta dessa intressen anpassade till den nya situation som kunden nu befinner sig i. Även trädgård och blommor är också ett stort intresse.

Kunden har andningshjälp, får hjälp med sondmatning, behöver hjälp med samtliga förflyttningar och både tränar och får massage regelbundet. De som anställs kommer få utbildning för samtliga moment.

Är du intresserad av att gå in ett uppdrag där din insats kommer göra stor skillnad för kunden? Då är du välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

JUST NU ÄR DET BRIST PÅ TIMVIKARIER INOM OMSORGEN, DU BEHÖVS!

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-04-27

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

I det här uppdraget kommer du träffa en flicka på 8 år. Flickan har flera olika funktionsvariationer. Flickan har inget eget tal eller förmåga att kommunicera.

Vi ser gärna att du har har ett barnasinne och erfarenhet av barn med funktionsvariationer. Det är positivt om du som söker har erfarenhet av personlig assistans och/eller har utbildning inom vård och omsorg.

Tiderna är förlagda på eftermiddagarna och kvällarna när flickan inte är i skolan.

Tycker du att detta låter som ett uppdrag för dig skicka in ditt cv och ett personligt brev där du berättar vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Glöm inte att ansöka om utdrag av belastningsregister redan vid ansökan då processen kan ta tid.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Lugn personlig assistent sökes till en 11-årig pojke i Väddö (timvikarie)

Kommun: Norrtälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-27

Är du intresserad av att arbeta som personlig assistent åt en 11-årig pojke? Se då hit!

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en pojke med autism, ADHD samt utvecklingsstörning. Han bor tillsammans med sin familj i Väddö. Familjen har även katt, hund och häst. Pojken tycker om att rida, simma, bada. Han tycker även om tåg. Mycket vistelse sker utomhus i naturen samt i stallet.

I rollen som personlig assistent ingår att vara behjälplig med personlig hygien, på- och avklädning, förflyttningar, tillsyn, stöd vid måltider samt stöd och planering vid aktiviteter. Pojken har svårigheter med kommunikation och bildstöd, PECS-bilder, används vid kommunicering. Pojken har ett stort omsorgsbehov och får inte lämnas ensam. Han har även svårigheter att gå och är rullstolsbunden.

Vi söker en lugn person som är intresserad av att arbeta vardagskvällar, helger samt nattarbete lördag-söndag extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda vardagar kl. 13.15-21.00 samt helger kl. 09.00-16.00 samt 16.00-21.00. Nattarbete är kl. 21.00-09.00 lördag till söndag och väntetid förekommer.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbete med barn eller som personlig assistent. Det är även meriterande om du har erfarenhet av bildstöd. Körkort och bil är ett önskemål men inget krav. Du bör inte heller vara allergisk mot pälsdjur då det förekommer både hund, katt och häst på arbetsplatsen. Personlig lämplighet är av stor vikt.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Lugn personlig assistent sökes till 11-årig flicka i Väddö (timvikarie)

Kommun: Norrtälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-27

Är du intresserad av att arbeta som personlig assistent åt en aktiv 11-årig flicka? Se då hit!

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en flicka med autism, ADHD samt utvecklingsstörning. Hon bor tillsammans med sin familj i Väddö. Familjen har även katt, hund och häst. Flickan är en aktiv person som tycker om att rida, simma, bada. Hon är kreativ och tycker om att pyssla. Mycket vistelse sker utomhus och i stallet.

I rollen som personlig assistent ingår att vara behjälplig med personlig hygien, på- och avklädning, tillsyn, stöd vid måltider samt stöd och planering vid aktiviteter. Flickan har svårigheter med kommunikation och bildstöd, PECS-bilder, används vid kommunicering. Flickan har ett stort omsorgsbehov och får inte lämnas ensam.

Vi söker en lugn person som är intresserad av att arbeta vardagskvällar och helger extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda vardagar kl. 15.30/16.00-21.00 samt helger kl. 09.00-16.00 samt 16.00-21.00.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbete med barn eller som personlig assistent. Det är även meriterande om du har erfarenhet av bildstöd. Körkort och bil är ett önskemål men inget krav. Du bör inte heller vara allergisk mot pälsdjur då det förekommer både hund, katt och häst på arbetsplatsen. Personlig lämplighet är av stor vikt.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Vill du arbeta extra hos en aktiv man med mycket humor i Västerås?

Kommun: Västerås Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-29

Har du en positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete? I så fall kan du var personen vi söker!

Assistans för dig söker dig söker nu personliga assistenter till en man i 50-årsåldern i Västerås. Mannen bor ensam i en lägenhet och är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport. Utöver det gillar han träning, vara ute på olika aktiviteter eller bara vara hemma och ta det lugnt. Mannen har haft stroke, har afasi samt epilepsi. I arbetet som personlig assistent fungerar du som mannens förlängda armar och ben vilket innebär att du ska assistera honom med sådant som han skulle ha gjort själv om han inte hade personlig assistans. På det stora hela innefattar arbetsuppgifterna att bistå med stöttning i det dagliga livet. Detta innebär bland annat att vara behjälplig vid förflyttningar och att följa med på olika aktiviteter såsom träning. Mannen behöver också viss praktisk hjälp såsom stöttning vid av- och påklädnad, matlagning, att lägga upp maten, städning med mera.

Vi söker dig som är lugn, tålmodig, ansvarstagande, har humor och som vill satsa för att göra ett bra jobb! Du bör ha ett motiverande förhållningssätt och förmåga att ta initiativ till aktiviteter både i och utanför hemmet. Eftersom mannen har afasi behöver du ha ett pedagogiskt tänkande och vara tydlig på ett ödmjukt sätt samtidigt som du tycker att det är kul att hjälpa honom att utveckla kommunikationen.

Arbetstiderna är förlagda kl. 09:00-18:00 och 18:00-09:00 (7,5 timmar väntetid/jour nattetid) alternativt att man arbetar dygn. Tjänsten är ien timanställning för att jobba extra vid behov.

Tidigare erfarenhet av afasi eller att ha arbetat med personer som haft stroke är ett stort plus.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för extra arbete till ung man i Uddevalla

Kommun: Uddevalla Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent för extraarbete hos en man boende utanför Uddevalla.

Mannen har diagnostiserats med autism och misstänkt PANDAS, ett tillstånd som bland annat innebär generaliserad ångest och tvång. Han rör sig obehindrat fysiskt och hans funktionsnedsättning märks i att han har svårigheter att orientera sig i tid och rum, är ojämn i humör och mående och behöver mycket stöttning. Arbetet som hans assistent innebär att hjälpa mannen med kommunikation, omvärldstolkning, stöd i vardagen etc. Stöttningen kan handla om uppmaning, guidning och hjälp med att genomföra sina dagliga aktiviteter och intressen. Han behöver stöd för att initiera och behålla koncentrationen i de olika aktiviteterna. Mannen saknar tal och kommunicerar med vissa ord, skrift och bilder. Det är därför viktigt att du är lyhörd inför mannens sätt att uttrycka sina behov.

Mannen bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, med dubbelassistans vissa timmar. Då mannen tycker om att åka bil och blir lugn av detta, innebär tjänsten främst åka ut på längre bilturer i kundens specialanpassade bil. Det är därför ett krav att du har körkort och känner dig trygg i din bilkörning.

Du som assistent ska vara pedagogisk, ansvarsfull, orädd och flexibel. Du är inte konflikträdd och hanterar mannen med ett lågaffektivt och tryggt bemötande. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du är ute efter ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som han själv vill leva. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av autism och PANDAS.

Skicka in ansökan snarast med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Tim- och sommarvikarie sökes till kvinna i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Assistans för dig söker tim- och sommarvikarie till en kvinna i Lund. Kvinnan har assistans dygnet runt och arbetstiden är förlagd mellan kl. 08.30-08.30 (24 h). Vi ser gärna att du kan börja arbeta redan nu och hoppa in extra vid kollegors sjukdom och semester innan och under sommaren 2020.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du tjejen utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, träning, matlagning, träning och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som hennes förlängda armar och ben.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är meriterande. Man måste klara av att kunna hantera stomi dock krävs ingen tidigare erfarenhet och utbildning sker på plats.

Kunden ser företrädesvis kvinnliga sökande. Körkort krävs. Icke rökare.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställning med chans till fast schema i bransch där du behövs!

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Rådande omständigheter gör att behovet av vikarier inom omsorgen just nu är stort – du behövs! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Vi söker dig som vill och kan ställa upp vid behov, och oftast vid kort varsel. I arbetet som personlig assistent kan du vara behjälplig med personlig hygien, förflyttningar, matlagning, hushållsnära tjänster, aktiviteter och annat som ingår i kundens liv. Vi har kunder i alla åldrar och med olika funktionsnedsättningar över hela Skåne.

Dessutom söker vi just nu en timanställd assistent specifikt till en man i 60-årsåldern med MS där det längre fram kommer finnas chans att gå in på schemarad på 50 % dagtid när en av hans assistenter går på föräldraledighet. Mannen jobbar på att bibehålla styrka och rörlighet så gott det går. Även om det är motigt håller han modet uppe. Hemmet är fullt bostadsanpassat och det finns förflyttningshjälpmedel att ta till. Hans intressen består bland annat av social gemenskap, läsning och ljudböcker.

Vi söker dig som värnar om andra, har ett vänligt bemötande samt är ansvarsfull och villig att hjälpa till där det behövs. Önskvärt är erfarenhet inom vården men det är inget krav. Den personliga kemin är det som väger allra tyngst.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du söker till oss. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till en trevlig kvinna i centrala Umeå

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Hej!
Jag heter Ann och är 62 år. Jag är totalförlamad och har två assistenter dygnet runt. Jag bor i en villa här i Umeå. Eftersom jag är en social och utåtriktad person med många vänner så händer det mycket runt omkring mig.

Rådande omständigheter gör att behovet av vikarier just nu är stort!
Jag söker därför kvinnliga assistenter som kan arbeta extra vid behov dag, kväll, natt och helger. Du får gärna ha körkort och erfarenhet inom vård eller personlig assistans. Du får inte vara allergisk mot pälsdjur. Det är cirka 20 personer som jobbar här, så det är en rolig arbetsplats där man får lära känna många.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personliga assistenter till Karlholm

Kommun: Tierp Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Vi söker nu en personlig assistenter till timvikariat med start omgående till vår kund i Karlholm. Vi söker dig med glimten i ögat som är engagerad, lyhörd och som har en positiv inställning till att arbeta med allt vad det innebär.

Mannen som har behov av assistans är i 50 års åldern och bor i Karlholm. Mannen har ett intresse för föreningslivet, han har varit fysiskt aktiv genom bland annat simning och dans och han har tidigare haft familjehem tillsammans med sin fru. Han tycker om att vistas i sociala sammanhang och att åka på utflykter varvat med lugna dagar hemma.

Får några år sedan drabbades han av en stroke vilket har medfört ett funktionshinder och han har därför behov av personlig assistans. I din roll som personlig assistent kommer du att hjälpa mannen med kommunikation, aktiviteter, träning, personlig hygien, av- och påklädnad samt sondmatning. Arbetet är förlagt i mannens hem samt vid de utflykter och andra aktiviteter som han väljer att åka på. Kommunikation, träning och aktiviteter är en mycket viktig del i vardagen och du som personlig assistent spelar en betydande roll för att möjliggöra det för honom.

Djur finns i hemmet så du bör ej ha pälsallergier.

Arbetstiderna är förlagda till dagar, kvällar och nätter. Arbetspass med väntetid förekommer. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil då det kan underlätta när du tar dig till och från arbetet.

Rekrytering sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Jönköping

Kommun: Jönköping Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent till vår kund i Jönköping! Med tanke på rådande situation i samhället letar vi nu efter dig som kan hoppa in och jobba med kort varsel vid sjukdom hos ordinarie personal.

Assistans för dig söker personliga assistenter till en kvinna i 60- årsåldern som är bosatt i Jönköping. Kvinnan är rullstolsburen och har diagnoserna utvecklingsstörning och autism. Hon behöver hjälp och stöttning med det mesta i hennes vardag, så som personlig hygien, hushållssysslor och sociala aktiviteter.

Du som söker bör vara ansvarstagande och ha förmåga att ta initiativ till saker både i och utanför hemmet. Kvinnan har inget tal. En förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt är därför att du är lyhörd och har förmåga att känna av kundens behov.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent tidigare men det viktigaste är personkemin. Kvinnan gillar bland annat att promenera, rida och att åka bil, det är därför meriterande om du har körkort.

Låter det som jobbet för dig? Skicka in en ansökan där du berättar kort vem du är och vad du har för arbetslivserfarenhet.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vikarier sökes till kvinna i Alingsås

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Assistans för dig söker engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 47-års ålder, boendes i Alingsås. Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov under våren och som kommer ha möjlighet att arbeta mer under sommarperioden.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning mm.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Arbetet är förlagt vardagar och helger främst mellan 06.00-22.00, där passen är uppdelade på ett dagpass och kvällspass. Tillträde sker så snart som möjligt.

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Gör ansökan

Tim- och sommarassistenter till man i Danderyd

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Nu söker vi personal till en 50+ man i Danderyd. Han har efter en tidigare stroke, behov av hjälp och stöd vid moment som sjukgymnastik, förberedelse av mat och påklädning. Aktiviteter som kunden tycker om är bland annat att komma ut på promenader, träna, spela golf och bridge.

Vi söker nu drivna assistenter som kan komma med initiativ och stötta honom i sin vardag. Passen är förlagda som dygnspass (24 timmar) med några timmar väntetid på natten.

Tidigare erfarenhet av assistans är ett stort plus, men personligheten är avgörande.
Kunden bor nära kommunikationer.

I samband med eventuell anställning önskar vi få in ett belastningsregisterutdrag från polisen:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Omvårdande och trygg lagspelare sökes till kvinna med MS i Upplands Väsby

Kommun: Upplands Väsby Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Assistans för dig söker personliga assistenter till ett uppdrag hos en kvinna med MS i Upplands Väsby.
Vi söker främst dig som vill jobba extra och hoppa in vid akuta vakanser samt vid längre sjukskrivningar hos ordinarie personal.

Vi söker dig som vill jobba för att göra en annan människas liv så bra och givande som möjligt. Kvinnan är aktiv och tycker om att komma ut på utflykter och att göra roliga saker. Vi söker dig som vill jobba som timanställd och i huvudsak under nattetid.

Arbetstiderna varierar vanligtvis från dag, kväll, natt och helg. På natten är det aktiv tid, vilket innebär att du är vaken och hjälper henne med de behov som uppstår. Du som söker bör ha erfarenhet av att jobba med personer med stora omvårdnadsbehov. Stor vikt läggs vid personkemin. Kvinnan är till följd av sin sjukdom rullstolsburen och behöver stöd med allt i sin dagliga livsföring.

Du som söker bör vara trygg i dig själv, prestigelös och ha god samarbetsförmåga, det är av stor vikt att du kan tala bra svenska.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Extraarbete som personlig assistent sökes till kvinna i Mölndal

Kommun: Mölndal Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna i 25-års åldern, boende i Mölndal.

Kvinnan har Dravets syndrom och epilepsi. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, på daglig verksamhet, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan tycker om musik, gå på bibliotek, bio och att bada.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning samt teckenkommunikation är meriterande, då du kommer vara en nyckelperson i kundens kommunikation. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden är väger tyngst.

Vi önskar att du är en flexibel person som kan hoppa när behov uppstår, vid exempelvis sjukdom eller annan ledighet.
Kunden söker främst kvinnliga assistenter i samma ålder med liknande intressen. Det är önskvärt att du har körkort och egen bil samt är rökfri.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse med introduktion under sommaren.

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till pigg 70+ kvinna i innerstan

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Nu söker assistans för dig en personlig assistent till en kvinna 70+ boendes i Stockholm. Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och vill testa på ett givande och utmanande arbete.

Förutom undersköterskeutbildning önskas tidigare erfarenhet av personlig assistans. Även personkemin läggs det stor vikt vid. Du som assistent behöver vara anpassningsbar och kunna växla mellan lugnt och tidvis högt tempo. Kunden pratar för sig själv men har en hjärnskada som påverkar omdömesförmåga/medvetenhet. Med anledningen av det, är goda kunskaper i svenska språket ett krav. Kunden är intresserad av bland annat mat, musik och uteaktiviteter.

Vi söker dig som kan hoppa in vid behov när ordinarie assistenter inte kan jobba. Skulle det fungera bra finns även möjlighet att få vikariat över sommaren, samt möjlighet till fortsatt arbete framöver. Kunden har assistans dygnet runt, så du behöver kunna jobba både dag, natt och helg.

Låter det som att jobbet är något för dig?
Ansök nu, då rekrytering kommer att påbörjas omgående!

Gör ansökan

Extra personal till ung kvinna i Solna sökes

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Nu söker Assistans för dig en pigg och driven assistent till en 27-årig tjej boendes i Solna. Hon har en ryggmärgsskada vilket innebär att det är nedsatt funktion i flera delar av kroppen. Hon gillar att vara aktiv utomhus, umgås med vänner och familj samtidigt som hon också trivs med att ta det lugnt hemma.

Vi söker dig som är en positiv, pigg, följsam och lojal person. Det är viktigt att du kan känna av olika situationer och anpassa dig efter hennes behov i olika sociala sammanhang. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hjälpa henne i det vardagliga livet med allt vad det innebär. Tempoväxlingar kan förekomma. Du behöver kunna arbeta både dagar och nätter för att fungera i det här uppdraget. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av liknande jobb och/eller kunskap inom ryggmärgsskador. Kompletta språkkunskaper i svenska efterfrågas.

Letar du efter ett utvecklande och spännande arbete där du verkligen får göra skillnad? Sök!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till ung man boende i Älvängen

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en glad kille i 20-års åldern som bor i Älvängen.

Killen är multihandikappad och har autism och är i behov av hjälp och stöttning med allt i sin vardag. Du kommer att vara honom behjälplig både med personlig omvårdnad, vardagliga sysslor och vid diverse aktiviteter. Det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov och att du har ett stort engagemang till att lära och motivera honom i sin vardag.

Han tycker bland annat om att gunga, lyssna på musik och sagor, vara ute och han besöker gärna badhuset.

Du som söker bör vara tålmodig, lugn och ansvarsfull. Om du har erfarenheter av autism sen tidigare är det meriterade men inte ett krav. Det viktigaste är att du som sökande har viljan och ett engagemang till att arbeta med människor.

Du kommer att arbeta 24-timmarspass, med sovande jour under nattetid. Killen har dubbelassistans dygnet runt vilket innebär att du alltid kommer att arbeta tillsammans med en kollega.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov vid ordinarie assistenters frånvaro, det är därför önskvärt om du är flexibel och kan hoppa in med kortvarsel. Kunden ser gärna manliga sökande.


Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Timvikarier sökes till ung man boende i Älvängen

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en glad kille i 20-års åldern som bor i Älvängen.

Killen är multihandikappad och har autism och är i behov av hjälp och stöttning med allt i sin vardag. Du kommer att vara honom behjälplig både med personlig omvårdnad, vardagliga sysslor och vid diverse aktiviteter. Det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov och att du har ett stort engagemang till att lära och motivera honom i sin vardag.

Han tycker bland annat om att gunga, lyssna på musik och sagor, vara ute och han besöker gärna badhuset.

Du som söker bör vara tålmodig, lugn och ansvarsfull. Om du har erfarenheter av autism sen tidigare är det meriterade men inte ett krav. Det viktigaste är att du som sökande har viljan och ett engagemang till att arbeta med människor.

Du kommer att arbeta 24-timmarspass, med sovande jour under nattetid. Killen har dubbelassistans dygnet runt vilket innebär att du alltid kommer att arbeta tillsammans med en kollega.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov vid ordinarie assistenters frånvaro, det är därför önskvärt om du är flexibel och kan hoppa in med kortvarsel. Kunden ser gärna manliga sökande.


Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Är du flexibel, positiv och vill ha ett meningsfullt arbete?

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Personliga assistenter på fast schemarad sökes till en härlig kvinna

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Vi söker dig som vill arbeta vid behov och söker därför en timanställd, det kan bli aktuellt med en schema rad..

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Är du flexibel, positiv och vill ha ett meningsfullt arbete?

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Personliga assistenter sökes till en härlig kvinna.

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Vi söker dig som vill arbeta vid behov och söker därför en timanställd, det kan bli aktuellt med en schema rad längre fram..

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Är du flexibel, positiv och vill ha ett meningsfullt arbete?

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Personliga assistenter sökes till en härlig kvinna.

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Vi söker dig som vill arbeta vid behov och söker därför en timanställd, det kan bli aktuellt med en schema rad längre fram..

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

JUST NU ÄR DET BRIST PÅ TIMVIKARIER INOM OMSORGEN, DU BEHÖVS!

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Assistans för dig söker sommarpersonal till en trevlig kvinna i Skogås. Kunden har MS och är efter en stroke halvsidesförlamad. Arbetsuppgifterna innefattar hjälp med bland annat matsituationer, hygien, städning, träning, förflyttningar och aktiviteter.

Arbetstiderna är främst kl. 08:00-16:00 och arbetspassen är förlagda både under vardagar samt vissa helgdagar, andra tider kan förekomma.

Kunden ser helst att du bor i södra delen av Stockholm för smidiga förbindelser till och från arbetet samt har en god social förmåga. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan typ av omsorgsarbete är det meriterande. Viktigt är att personkemin mellan dig och kunden är bra. Rekrytering sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad och stabil assistent till Flen på deltid under sommarhalvåret

Kommun: Flen Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Söker du ett givande och trivsamt jobb för sommaren? Då kanske den här tjänsten kan vara något för dig. Assistans för dig söker för kunds räkning en personlig assistent till en rullstolsburen man i sjuttioårsåldern. Tjänsten avser perioden maj-oktober när mannen, tillsammans med sin fru och hund, vistas i deras sommarstuga utanför Flen.

Kunden är rörelsenedsatt efter en stroke och behöver således hjälp och stöd i sitt vardagliga liv. I arbetsuppgifterna ingår att vara kundens "högra hand" i hans vardag. Detta innefattar för en sommarstugeboende vanliga uppgifter som gräsklippning och hushållssysslor, även hundpromenader, viss enkel lunchmatlagning och viss hjälp vid hygien ingår i arbetet.

Vi söker dig som är glad och stabil samt helst delar kundens intresse för elektronik och datorer. Ett stort plus är om du har en leklysten hund som kan följa med till arbetet. Körkort för manuell växellåda är ett krav samt är det en fördel om du har egen bil.

Arbetspassen är främst förlagda på dagtid, tjänsten är på cirka 75-100% med tillträde i maj eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad och stabil assistent till Flen på deltid under sommarhalvåret

Kommun: Flen Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Söker du ett givande och trivsamt jobb för sommaren? Då kanske den här tjänsten kan vara något för dig. Assistans för dig söker för kunds räkning en personlig assistent till en rullstolsburen man i sjuttioårsåldern. Tjänsten avser perioden maj-oktober när mannen, tillsammans med sin fru och hund, vistas i deras sommarstuga utanför Flen.

Kunden är rörelsenedsatt efter en stroke och behöver således hjälp och stöd i sitt vardagliga liv. I arbetsuppgifterna ingår att vara kundens "högra hand" i hans vardag. Detta innefattar för en sommarstugeboende vanliga uppgifter som gräsklippning och hushållssysslor, även hundpromenader, viss enkel lunchmatlagning och viss hjälp vid hygien ingår i arbetet.

Vi söker dig som är glad och stabil samt helst delar kundens intresse för elektronik och datorer. Ett stort plus är om du har en leklysten hund som kan följa med till arbetet. Körkort för manuell växellåda är ett krav samt är det en fördel om du har egen bil.

Arbetspassen är främst förlagda på dagtid, tjänsten är på cirka 75-100% med tillträde i maj eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier till härlig sexåring!

Kommun: Åtvidaberg Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Assistans för dig söker nu personliga assistenter, både timvikarier och sommarvikarier, till en charmig sexårig pojke utanför Överum. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Vi letar även sommarvikarier då ordinarie personal går på lite semester under sommarmånaderna.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska. Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor utanför Överum och det inte går att åka kollektivt till arbetsplatsen.

För att du ska kunna påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer arbeta med en minderårig. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Skriv tydligt ut om du är intresserad av timvikariat och/eller sommarvikariat samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Engagerad timvikarie sökes till sexårig pojke utanför Överum

Kommun: Valdemarsvik Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en charmig sexårig pojke utanför Överum. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov och inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska. Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor utanför Överum och det inte går att åka kollektivt till arbetsplatsen.

Tänk även på att utdrag från belastningsregistret behövs för tjänsten, begär därmed ut utdraget redan nu via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till sexårig pojke, timanställning.

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Assistans för dig söker nu personliga assistenter, både timvikarier och sommarvikarier, till en charmig sexårig pojke. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Vi letar även sommarvikarier då ordinarie personal går på lite semester under sommarmånaderna.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska. Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor på landet och det inte går att åka kollektivt till arbetsplatsen.

För att du ska kunna påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer arbeta med en minderårig. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Skriv tydligt ut om du är intresserad av timvikariat och/eller sommarvikariat samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad 10-åring söker erfarna samt engagerade sommarvikarier och timanställda

Kommun: Norrköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Jobbet är roligt, ansvarsfullt, klurigt, mysigt och stimulerande i både hjärta och hjärna.

Stor noggrannhet krävs och så får man äran att lära känna en underbar glädjespridare till unge bakom sina hjälpbehov.

/ Ovanstående är skrivet av en assistent som arbetat med pojken i 5 år.

Assistans för dig söker nu nya assistenter till en av våra kunder. Kunden är en pojke i 10-årsåldern som bor med sin familj i centrala Norrköping. Pojken har flera funktionsvariationer och således ett omfattande hjälpbehov. I arbetet ingår bland annat hjälp med personlig omsorg, medicinering, intag av sondnäring via PEG, förflyttningar samt allt annat som pojken behöver för att ha en fungerade vardag och god livskvalitet.

Vi söker assistenter som är trygga och strukturerade och noggrant utför de arbetsuppgifter som ingår. Vi söker dig som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete. Du ska vara lyhörd inför kundens behov och önskemål. Du kommer att arbeta i ett hem och i en arbetsgrupp där det är högt i tak, med bra sammanhållning och mycket humor. Det är därför viktigt att du som person är öppen, positiv och engagerad.

Vi söker dig med yrkeserfarenhet och/eller vana av egna barn. Utbildning och yrkeserfarenhet inom vård/omsorg är meriterande men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetspassen är förlagda till dagtid, kvällstid och natt blandat och det är därför viktigt att du är flexibel både gällande arbetstider och arbetsuppgifter. Vi söker just nu timvikarier som kan jobba vid behov samt sommarvikarier.

Är du intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan omgående. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet. Du kan beställa via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Tim och sommarvikarier till 12 årig flicka i Växjö

Kommun: Växjö Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en glad 12-årig flicka.
Flickan är bosatt i Växjö tillsammans med sin mamma. Flickan är blind och har inget verbalt tal, hon är överrörlig samt använder sondmat.
Arbetet innefattar moment så som hjälp vid förflyttningar, hygien, mat samt aktiviteter.

Du som assistent ska vara flickans ögon, och kunna arbeta självständigt och ha förmågan att ligga steget före.
Arbetstiderna är förlagda på eftermiddag/kväll under vardagarna samt 7-21 på helgen. Flickan är på korttidsboende emellanåt vilket innebär att man arbetar mer ena veckan och lite mindre den veckan hon är på korttidsboende.

Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag och berätta om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Kvinna med ALS söker fler tills sin personalstyrka

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Har du erfarenhet av ALS, en positiv inställning och brinner för att hjälpa andra? Då har vi kanske tjänsten just för dig!

Tjänsten som vi erbjuder är hos en kvinnan med ALS. Kvinnan som söker nya assistenter bor tillsammans med sin familj i ett hus nära vattnet i norrort. Hon har haft stort intresse av matlagning, träning, golf och att umgås med släkt och vänner.
På grund av sin sjukdom behöver hon nu omfattande hjälp med förflyttningar, personlig omvårdnad och allt det andra i det vardagliga livet.

Kvinnan har precis fått fler timmar dubbelassistans beviljade och vi behöver således utöka vår personalstyrka.

Vi söker en positiv, trygg och följsam assistent som är engagerad i sitt arbete. Du ska se möjligheter och vara öppen för samarbete vilket är ömsesidigt med givande och tagande. Viktigt att du är strukturerad då det är många rutiner som ska följas. Om du har stor kunskap och erfarenhet av ALS är det mycket meriterande.

Vi söker just nu personal till både timanställning samt visstidsanställning.
Arbetstiderna är först och främst förlagda på kvällstid, men även dagpass och eventuella nattpass kan förekomma.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kan använda följande hjälpmedel
- Sondmatning
- Kateter
- Hostmaskin
- Andningsmask/ventilator

Vi letar efter rätt personer och tjänsterna kommer således tillsättas när vi har hittat just er.
Första steget i rekryteringsprocessen är en telefonintervju som beräknas ta 5-15 minuter.

Gör ansökan

Kvinna med ALS söker fler tills sin personalstyrka

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Har du erfarenhet av ALS, en positiv inställning och brinner för att hjälpa andra? Då har vi kanske tjänsten just för dig!

Tjänsten som vi erbjuder är hos en kvinnan med ALS. Kvinnan som söker nya assistenter bor tillsammans med sin familj i ett hus nära vattnet i norrort. Hon har haft stort intresse av matlagning, träning, golf och att umgås med släkt och vänner.
På grund av sin sjukdom behöver hon nu omfattande hjälp med förflyttningar, personlig omvårdnad och allt det andra i det vardagliga livet.

Kvinnan har precis fått fler timmar dubbelassistans beviljade och vi behöver således utöka vår personalstyrka.

Vi söker en positiv, trygg och följsam assistent som är engagerad i sitt arbete. Du ska se möjligheter och vara öppen för samarbete vilket är ömsesidigt med givande och tagande. Viktigt att du är strukturerad då det är många rutiner som ska följas. Om du har stor kunskap och erfarenhet av ALS är det mycket meriterande.

Vi söker just nu personal till både timanställning samt visstidsanställning.
Arbetstiderna är först och främst förlagda på kvällstid, men även dagpass och eventuella nattpass kan förekomma.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kan använda följande hjälpmedel
- Sondmatning
- Kateter
- Hostmaskin
- Andningsmask/ventilator

Vi letar efter rätt personer och tjänsterna kommer således tillsättas när vi har hittat just er.
Första steget i rekryteringsprocessen är en telefonintervju som beräknas ta 5-15 minuter.

Gör ansökan

JUST NU ÄR DET BRIST PÅ TIMVIKARIER INOM OMSORGEN, DU BEHÖVS!

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Du kommer att arbeta hos en 56-årig man och bor i Hässelby. Han har en psykisk och fysisk funktionsnedsättning och som assistent behöver du vara motiverande och lyhörd i ditt bemötande. Det är av vikt att du är lugn och är tydlig samt har tålamod. I arbetet ingår att hjälpa mannen med förflyttningar, personlig omvårdnad, stomi och hushållssysslor.

Det är viktigt att du har god och lugn kommunikationsförmåga och lätt kan läsa av stämningen. Vi ser gärna att du har kompletta språkkunskaper i svenska.

Arbetstiderna är förlagda dygnet runt med väntetid på natten.

Mannen är intresserad av musik och att skriva texter och ser gärna att du delar hans intressen.

Vi ser gärna att du har arbetat inom vård och omsorg och framförallt då med personer som har psykiska funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Mannen röker inomhus.

Gör ansökan

Vi söker en engagerad timvikarie till 65 årig man i Hörvik.

Kommun: Sölvesborg Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Assistans för dig söker efter dig, engagerad och rökfri assistent som vill arbeta med en 65 årig man i Hörvik.
Kunden har efter förvärvad hjärnskada behov av aktivt stöd under dygnets alla timmar.
Kunden bor i en stor anpassad villa med alla de hjälpmedel som krävs för att du som assistent skall kunna utföra ditt arbete säkert och tryggt.

Som assistent kommer du att sörja för personlig hygien, omvårdnad, förflyttningar och allt som kunden behöver hjälp med i sin dagliga livsföring.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig, kunden och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Som person tror vi att du är ansvarstagande, flexibel och noggrann i ditt utförande av dina arbetsuppgifter.
Du bör inte ha allergier mot hund eller häst, eller vara hundrädd.
kundens familj är ofta på besök och är varmt engagerade i hundar och hästar.

Tjänsten är ett timvikariat
B-körkort är ett krav för att kunna ta sig till kunden.
I denna tjänst rekryterar vi löpande så inkom gärna med din ansökan redan idag

Gör ansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, du behövs!

Kommun: Strängnäs Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

I det här uppdraget kommer du träffa en man på 38 år. Mannen använder rullstol och med detta innebär det att du som assistent kommer att hjälpa till med bland annat lyft, hygien och andra uppgifter för att underlätta vardagen.

För att trivas i rollen som assistent i detta uppdrag är du som person social, aktiv och initiativtagande. Det är ett plus om du har ett öra för musik eller är kulturintresserad. Sport är även det ett stort intresse.

För att lätt kunna förflytta sig från olika aktiviteter är det fördelaktigt om du innehar körkort. Du ska gärna vara rökfri och inte vara allergisk mot pälsdjur, det förekommer hund. Det är positivt om du som söker har erfarenhet av personlig assistans och/eller har utbildning inom vård och omsorg.

Vi ser gärna att du som söker är en person som kanske har fler arbeten eller studerar och därmed vill täcka upp för ordinarie personals sommarledigheter och sjukdom.

Tycker du att detta låter som ett uppdrag för dig skicka in ditt cv och ett personligt brev där du berättar vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Gör ansökan

JUST NU ÄR DET BRIST PÅ TIMVIKARIER INOM OMSORGEN, DU BEHÖVS!

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Här kommer du få träffa en pigg och driven assistent till en 27-årig tjej boendes i Solna. Hon har en ryggmärgsskada vilket innebär att det är nedsatt funktion i flera delar av kroppen. Hon gillar att vara aktiv utomhus, umgås med vänner och familj samtidigt som hon också trivs med att ta det lugnt hemma.

Vi söker dig som är en positiv, pigg, följsam och lojal person. Det är viktigt att du kan känna av olika situationer och anpassa dig efter hennes behov i olika sociala sammanhang. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hjälpa henne i det vardagliga livet med allt vad det innebär. Tempoväxlingar kan förekomma. Du behöver kunna arbeta både dagar och nätter för att fungera i det här uppdraget. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av liknande jobb och/eller kunskap inom ryggmärgsskador. God kommunikationsförmåga och kompletta språkkunskaper i svenska efterfrågas.

Vi ser gärna att du som söker är en person som kanske har fler arbeten eller studerar och därmed vill arbeta lite extra.

Har du ett stort engagemang för vård och omsorg och tycker att detta låter som ett uppdrag för dig skicka in ditt cv och ett personligt brev där du berättar vem du är och varför du hade passat till tjänsten!

Gör ansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, du behövs!

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-05-01

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra när behov uppstår. Arbetspassen är förlagda mellan kl 15.30-08.30 på vardagar och dygnspass på helgen.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Utbildningsmoment kommer att vara aktuella innan dess.

Gör ansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, du behövs!

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-05-01

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!
Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra när behov uppstår. Arbetspassen är förlagda mellan kl 15.30-08.30 på vardagar och dygnspass på helgen.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Utbildningsmoment kommer att vara aktuella innan dess.

Gör ansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, du behövs!

Kommun: Kungälv Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-05-01

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra när behov uppstår. Arbetspassen är förlagda mellan kl 15.30-08.30 på vardagar och dygnspass på helgen.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Utbildningsmoment kommer att vara aktuella innan dess.

Gör ansökan

Timanställning

Kommun: Nybro Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2020-05-01

Assistans för dig söker nu förstärkning till vår kund i Nybro!
Vi söker dig som är flexibel, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du är social och tycker om att prata och lyssna, samtidigt som du har förmågan att motivera och inspirera din omsorgstagare.
Kunden är i 40 års åldern och har Downs syndrom, han går på daglig verksamhet och tycker om att gå promenader. Kunden kommunicerar med hjälp av kroppsspråk.

I arbetet som personlig assistent stöttar och hjälper du kunden med allt i dennes vardag, så som den personliga omvårdnaden, hushållsarbete och diverse aktiviteter. Arbetet utförs enskilt och arbetstiderna är förlagda under 06-18. 18-06 med väntetid. Assistansen utförs veckans alla dagar och vi tillämpar ett rullande schema.
God introduktion erbjudes.

Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande, men personkemi med kunden är styrande i rekryteringsprocessen.
Det är önskvärt om man talar jugoslaviska.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

VILL DU ARBETA SOM PERSONLIG ASSISTENT I VÅR VIKARIEPOOL I ÖSTERGÖTLAND?

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2020-05-01

Vi söker personliga assistenter till vår vikariepool i Östergötland. Du arbetar som personlig assistent åt våra kunder när ordinarie personal inte kan arbeta. Våra kunder har olika typer av hjälpbehov och det krävs därför att du lätt anpassar dig till nya miljöer och situationer. Viktigt är att du kan ställa upp med kort varsel.

Du arbetar där kunden bor och/eller befinner sig. Vanligt förekommande arbetsuppgifter rör hygien, hushållsnära tjänster, matlagning, av- och påklädning och förflyttningar med mera. Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda över dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger. Detta ställer stora krav på din flexibilitet

Denna tjänst passar bra både för dig som inte har en annan sysselsättning idag och för dig som exempelvis studerar eller driver eget och är i behov av mer arbete. Det är meriterande om du har arbetat inom personlig assistans eller annat omsorgsarbete, men det är inte ett krav. Har du körkort och tillgång till bil är det också ett plus, men inget krav.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning och utbildning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Då vissa av våra kunder är minderåriga behöver vi ett utdrag ur belastningsregistret. Begär gärna ut ditt utdrag redan idag. Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ ditt utdrag i god tid.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad flicka i Lund söker personlig assistent!

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2020-05-02

Vi söker en barnkär personlig assistent till en pigg tjej på åtta år. Flickan bor med sin mamma och pappa i Lund. Tjänsten innebär ett pass på åtta timmar varannan söndag. Vid lov då flickan är hemma från skolan finns det möjlighet att jobba fler timmar under mer sammanhängande perioder.

Flickan har en CP-skada som gör att hon har svårigheter med sin fin- grov- och oralmotorik, men har ingen intellektuell funktionsnedsättning. Kommunikation sker med tecken och gester (TAKK). Som assistent stöder du henne i kommunikationen samt hjälper henne med förflyttningar, sondmatning, ät- och drickträning, personlig hygien samt på -och avklädning.

Flickan är en glad och smart tjej som bland annat tycker om att rita, berätta sagor, bygga och titta på film. Svårigheter med att kommunicera gör att flickan kommer behöva hjälp med att kunna leka med kompisar och gå på fritidsaktiviteter. Då flickan är pigg, älskar att leka, och tycker om allt det som många andra 8-åringar gillar, så bör du som assistent ha ett barnasinne men samtidigt vara uppmärksam och ansvarsfull. Du bör ha en positiv inställning, vara framåt, samt tålmodig och ödmjuk. Stor vikt kommer även läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera mellan dig som assistent, flickan och hennes familj.

Körkort är ett krav och du bör inte heller vara allergisk mot pälsdjur då familjen har djur. Det är ett krav att du är rökfri.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.
Välkommen med din ansökan!
Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju.

Gör ansökan

Personlig assistent till barnkund i Avesta

Kommun: Avesta Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2020-05-03

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en sprallig tjej på 8 år som bor med sin familj i centrala Avesta.

Flickan har Dravets syndrom och innefattar bland annat svårbehandlad epilepsi och lindrig intellektuell funktionsnedsättning. Detta gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Vi söker dig som är lekfull, initiativrik och uthållig. Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller använda tecken/bilder som stöd i kommunikation. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller har arbetat med liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Assistansen är där flickan befinner sig vilket betyder att det kan vara allt från att vara med familjen, i hemmet, upptäcktsfärd, fritidsaktiviteter, badhuset till sjukhuset. Körkort är ett krav.

Arbetstiderna är varierande, dag, kväll, natt och helg. Vi söker personer som kan arbeta i varierande omfattning. Skriv gärna i ditt personliga brev om vilken tjänstgöringsgrad som du är intresserad av. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till 30-årig kille i Karlskrona

Kommun: Karlskrona Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2020-05-03

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, i så fall kanske du är personen vi söker!

Vår kund är en 30-årig kille som har en CP-skada, grav synnedsättning och epilepsi.
Killen tycker om att bada, gå på musikaler, lyssna på musik och vara på daglig verksamhet. Som assistent hjälper du honom bland annat med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor samt att komma iväg på aktiviteter. Du som assistent är även med på daglig verksamhet vissa dagar i veckan.

Vi söker dig som är flexibel, pedagogisk, är trygg och ansvarsfull och som tycker om att jobba med människor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar, vardag som helg samt med väntetid på natten.
Tjänsten är en timanställning men det är önskvärt att du även vill arbeta under sommaren på en schemarad.

Urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

JUST NU ÄR DET BRIST PÅ TIMVIKARIER INOM OMSORGEN, DU BEHÖVS!

Kommun: Eskilstuna Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2020-05-05

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

I det här uppdraget kommer du träffa en man på 38 år. Mannen använder rullstol och med detta innebär det att du som assistent kommer att hjälpa till med bland annat lyft, hygien och andra uppgifter för att underlätta vardagen.

För att trivas i rollen som assistent i detta uppdrag är du som person social, aktiv och initiativtagande. Det är ett plus om du har ett öra för musik eller är kulturintresserad. Sport är även det ett stort intresse.

Du ska gärna vara rökfri och inte vara allergisk mot pälsdjur, det förekommer hund. Det är positivt om du som söker har erfarenhet av personlig assistans och/eller har utbildning inom vård och omsorg. Det är viktigt i detta uppdrag att du kan kommunicera felfritt på det svenska språket.

Vi ser gärna att du som söker är en person som kanske har fler arbeten eller studerar och därmed vill täcka upp för ordinarie personals sommarledigheter och sjukdom. Vi ser även att du kombinerar dina arbetstimmar hos fler av våra uppdrag i området.

Observera att kunden bor i Strängnäs, för att bredda möjligheten att hitta rätt person har vi nu publicerat annonsen i Eskilstuna kommun.

Kunden har beredskapstid på nätterna vilket innebär att du behöver kunna vara beredd vissa nätter att ta dig till arbetsplatsen om hjälpbehov uppstår, speciell ersättning ges för detta. Vi ser därför gärna att du har körkort och tillgång till egen bil så att du lätt kan ta dig till arbetsplatsen.

Tycker du att detta låter som ett uppdrag för dig skicka in ditt cv och ett personligt brev där du berättar vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent i Alingsås sökes till en 25-årig man

Kommun: Vårgårda Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-05-05

Vi söker nu personliga assistenter till en 25-årig man med en autism, utvecklingsstörning och epilepsi som är bosatt utanför Alingsås.
Arbetet varierar utifrån dagsform och de dagliga behoven. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner, vardagliga aktiviteter samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning, åka bil mm. Kunden har intressen och fritidsaktiviteter är en viktig del av hans liv.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd med fingertoppskänsla i sin yrkesroll i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande. Hos kunden arbetar man med synliggjord kommunikation dvs bilder.

Tidigare erfarenhet omvårdnads/undersköterskeutbildning är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan den personliga assistenten och kunden är det som väger tyngst.
Vi söker i dagsläget timanställda som med tiden kan övergå i en visstidsanställning. Vi ser gärna att du kan vara flexibel och hoppa in vid behov. Körkort är ett krav.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv. Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent i Alingsås sökes till en 25-årig man

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-05-05

Vi söker nu personliga assistenter till en 25-årig man med en autism, utvecklingsstörning och epilepsi som är bosatt utanför Alingsås.
Arbetet varierar utifrån dagsform och de dagliga behoven. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner, vardagliga aktiviteter samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning, åka bil mm. Kunden har intressen och fritidsaktiviteter är en viktig del av hans liv.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd med fingertoppskänsla i sin yrkesroll i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande. Hos kunden arbetar man med synliggjord kommunikation dvs bilder.

Tidigare erfarenhet omvårdnads/undersköterskeutbildning är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan den personliga assistenten och kunden är det som väger tyngst.
Vi söker i dagsläget timanställda som med tiden kan övergå i en visstidsanställning. Vi ser gärna att du kan vara flexibel och hoppa in vid behov. Körkort är ett krav.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv. Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent i Alingsås sökes till en 25-årig man

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-05-05

Vi söker nu personliga assistenter till en 25-årig man med en autism, utvecklingsstörning och epilepsi som är bosatt utanför Alingsås.
Arbetet varierar utifrån dagsform och de dagliga behoven. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner, vardagliga aktiviteter samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning, åka bil mm. Kunden har intressen och fritidsaktiviteter är en viktig del av hans liv.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd med fingertoppskänsla i sin yrkesroll i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande. Hos kunden arbetar man med synliggjord kommunikation dvs bilder.

Tidigare erfarenhet omvårdnads/undersköterskeutbildning är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan den personliga assistenten och kunden är det som väger tyngst.
Vi söker i dagsläget timanställda som med tiden kan övergå i en visstidsanställning. Vi ser gärna att du kan vara flexibel och hoppa in vid behov. Körkort är ett krav.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv. Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent i Alingsås sökes till en 25-årig man

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-05-05

Vi söker nu personliga assistenter till en 25-årig man med en autism, utvecklingsstörning och epilepsi som är bosatt utanför Alingsås.
Arbetet varierar utifrån dagsform och de dagliga behoven. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner, vardagliga aktiviteter samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning, åka bil mm. Kunden har intressen och fritidsaktiviteter är en viktig del av hans liv.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd med fingertoppskänsla i sin yrkesroll i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande. Hos kunden arbetar man med synliggjord kommunikation dvs bilder.

Tidigare erfarenhet omvårdnads/undersköterskeutbildning är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan den personliga assistenten och kunden är det som väger tyngst.
Vi söker i dagsläget timanställda som med tiden kan övergå i en visstidsanställning. Vi ser gärna att du kan vara flexibel och hoppa in vid behov. Körkort är ett krav.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv. Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

VILL DU ARBETA SOM PERSONLIG ASSISTENT I VÅR VIKARIEPOOL I BLEKINGE?

Kommun: Karlshamn Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2020-05-09

Vi söker personliga assistenter till vår vikariepool i Blekinge. Du arbetar som personlig assistent åt våra kunder när ordinarie personal inte kan arbeta. Våra kunder har olika typer av hjälpbehov och det krävs därför att du lätt anpassar dig till nya miljöer och situationer. Viktigt är att du kan ställa upp med kort varsel.

Du arbetar där kunden bor och/eller befinner sig. Vanligt förekommande arbetsuppgifter rör hygien, hushållsnära tjänster, matlagning, av- och påklädning och förflyttningar med mera.

Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda över dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger. Detta ställer stora krav på din flexibilitet. Denna tjänst passar bra både för dig som inte har en annan sysselsättning idag och för dig som exempelvis studerar eller driver eget och är i behov av mer arbete.

Det är meriterande om du har arbetat inom personlig assistans eller annat omsorgsarbete, men det är inte ett krav. Har du körkort och tillgång till bil är det också ett plus, men inget krav.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning och utbildning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Då vissa av våra kunder är minderåriga behöver vi ett utdrag ur belastningsregistret. Begär gärna ut ditt utdrag redan idag.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ ditt utdrag i god tid.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent 100%, pojke 8 år (vikariat)

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2020-05-10

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en glad och charmig pojke på 8 år.
Tjänsten är ett vikariat på 100% med start 21 september. Vikariatet sträcker sig till 18 december 2020, med chans till förlängning. (Cirka 2 veckor innan start kommer introduktion planeras utifrån tidigare erfarenhet).

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer vara med pojken i skolan och hjälpa honom med allt från kommunikation, lek och bus på rasterna till träning och stretch. Pojken behöver även hjälp med måltider via peg, förflyttningar till och från rullstol, personlig hygien, inhalationer, slemsugning med mera. Pojken har inget tal och kommunikation sker med bilder samt att du kommer att få lära dig att tolka pojkens ljud och kroppsspråk.

ARBETSTIDER o ARBETSPLATS
Jämna veckor 08:20-16:00 (du börjar och slutar i Solna).
Ojämna veckor 07:30-15:30 (du börjar och slutar i Vallentuna).
Arbetet utförs i huvudsak på pojkens skola.

ERFARENHET o PERSONLIGHET
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med funktionshindrade barn. Meriterande är om du även har erfarenhet av olika hjälpmedel såsom ståskal, taklyft, slemsug och liknande. Du bör vara ansvarsfull, trygg i dig själv, vara lugn och ha en varm personlighet. Övriga personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt. Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt att du är helt rökfri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

OMFATTNING
100%, dagtid med start 21 september.
Vikariatet sträcker sig till 18 december 2020, med chans till förlängning.

ÖVRIGT
Bra att veta är att familjen har katt, så tjänsten är inte lämplig för dig som är allergisk.
Det är en fördel om du bor norr om stan, samt om du har körkort och tillgång till bil.

ANSÖKAN
Tycker du att detta låter intressant? Då kan det vara dig vi söker!
Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV.
Ansökningarna bearbetas löpande.

Gör ansökan

Timanställning som Personlig assistent till man i Karlshamn.

Kommun: Karlshamn Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2020-05-11

Nu söker vi på Assistans för Dig personliga assistenter som kan tänka sig att jobba hos vår kund i Karlshamn.
Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar med aktiv natt.

Du som söker tjänsten bör inte vara främmande för att åka till olika ställen ihop med kunden och dennes familj – din arbetsplats är där kunden befinner sig.

Vår kund har en förvärvad ryggmärgsskada som innebär att kunden är förlamad och behöver din hjälp för att klara av vardagens alla bestyr. Som personlig assistent är Du vår kunds förlängda arm. Tycker Du om sport, resor och/eller matlagning så är det ett gemensamt intresse Du delar med kunden.

Det är viktigt att du som person är lugn, trygg och flexibel. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten.

Körkort är ett krav och vi ser gärna manliga sökande!

Tillträde till tjänsten efter överenskommelse, urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Gör ansökan

Tim och Sommarvikarier till man i Hyltebruk

Kommun: Hylte Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2020-05-15

Assistans för Dig söker nu timvikarier till en ung man i Hyltebruk. Mannen behöver hjälp med hushållssysslor, hygien, aktivering och allmänt att få vardagen att fungera. När det finns tid tycker han om att bada, lyssna på musik och vara ute i naturen. Hos kunden är det dubbelbemanning större delen av dygnet runt så det är viktigt att du har lätt att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi.

Det är viktigt att du som söker är flexibel med tider och att du med kort varsel kan rycka in vid sjukdom och ledighet hos ordinarie assistenter, både under vardagar och helger. Ange i din ansökan hur just dina möjligheter ser ut till att arbeta extra hos oss, har du någon annan sysselsättning som du vill kombinera med, är du studerande osv.

Under sommaren kommer vi kunna erbjuda ett schema.

På arbetspasset arbetar du tillsammans med en kollega. Passen är förlagda under dag-och/ eller nattetid.

Du ska ha körkort.

Skriv ett CV och ett personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, varför du söker det här arbetet och vad du gjort tidigare.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier söker till kvinna utanför Lidköping

Kommun: Skara Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-05-15

Assistans för dig söker dig som vill arbeta timmar som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60-års ålder boende utanför Lidköping.
Kvinnan är rullstolsburen till följd av PLS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid i dagens alla aktiviteter, på-och avklädning, personlig hygien, hushållssysslor m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är social och tycker om shopping och utflykter av olika slag.
Vi söker dig som är engagerad, positiv, nära till skratt och med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Vi har som krav att du har körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Kvinnan söker främst kvinnliga assistenter.

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna utanför Lidköping

Kommun: Lidköping Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-05-15

Assistans för dig söker dig som vill arbeta timmar som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60-års ålder boende utanför Lidköping.
Kvinnan är rullstolsburen till följd av PLS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid i dagens alla aktiviteter, på-och avklädning, personlig hygien, hushållssysslor m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är social och tycker om shopping och utflykter av olika slag.
Vi söker dig som är engagerad, positiv, nära till skratt och med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Vi har som krav att du har körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Kvinnan söker främst kvinnliga assistenter.

Gör ansökan

Arbetsglada timvikarer sökes till trevlig man i centrala Uppsala

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2020-05-26

Är du en arbetsglad, flexibel och omsorgsfull person som söker ett extrajobb? Då kanske du är rätt person för denna tjänst! Assistans för dig söker timvikarier till en trevlig man i 65-årsåldern boende i centrala Uppsala. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning som gör att han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor, träning, hålla kontakt med vänner och anhöriga mm. Kunden har en begränsad verbal kommunikationsförmåga och du behöver kunna föra hans talan i samband med läkarbesök etc.

Vi söker dig som:
- Är lyhörd
- Är ansvarstagande och pålitlig
- Är flexibel och lösningsorienterad
- Har erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete.

Det är meriterande om du har B-körkort och är villig att köra kundens bil i tjänsten.

Personalgruppen är stabil med god sammanhållning och gott samarbete, vi söker dig som vill vara en del av detta. Observera att arbetstiderna är varierande från dag, kväll och natt (väntetid/jour mellan 02:00-06:00), vardagar och helger, du som assistent bör vara öppen för att arbeta samtliga sorters skift. Tillträde: omgående.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen, du behövs!

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2020-05-29

Rådande omständigheter inom vård och omsorg gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag och samtidigt göra en insats för samhället? Sök till oss!

Vi har ett antal uppdrag i Umeåområdet där det finns möjlighet till timanställning som personlig assistent. Arbetstider och arbetsuppgifter och varierar från uppdrag till uppdrag, men vanliga uppgifter är matlagning, städning, hjälp med på- och avklädning, medicinering, hygien och annat som hör vardagen till.

Berätta gärna i din ansökan vad du gör om dagarna just nu, och hur mycket du räknar med att kunna jobba. Intervjuer och anställningar sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Gör ansökan

Aktiv natttjänst som timvikarie till 8-årig flicka i Ronneby.

Kommun: Ronneby Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2020-05-30

Assistans för Dig söker nu en barnkär personlig assistent till en flicka på 8 år i Ronneby. Flickan har aktiv assistans dygnet runt med undantag för förskola och föräldraansvar. Då hon har epilepsi har hon aktiv assistans nattetid (vaken natt) och det är nu för detta vi söker en personlig assistent – Timvikariat med möjlighet till fast tjänst.

Flickan bor i Ronneby tillsammans med sin familj. Hon har en medfödd utvecklingsstörning med komplicerad epilepsi vilket gör att hon har behov av ständig tillsyn. Flickan har knapp i magen och sondmatas med ketogen kost. Hon kommunicerar inte med ord utan har sitt eget sätt att kommunicera och man använder tecken. Man lär sig efterhand att känna igen hennes ljud och vad de betyder. Flickan är glad och social och gillar när man pratar med henne.

Arbetsuppgifterna nattetid innefattar tex sondmatning via PEG, blöjbyten, medicinering och övervakning.

Du som assistent bör vara lugn, noggrann, ansvarsfull, lyhörd och flexibel. Vi önskar att du har ett genuint intresse för barn och att du är rökfri. Det är viktigt att du som person är lugn och trygg och har lätt för att anpassa dig till familjens behov. Tidigare erfarenhet av nattarbete är meriterande.

Observera att utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är några veckor.

Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du arbeta som personlig assistent i vår vikariepool i Göteborg?

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Vi söker personliga assistenter till vår vikariepool i Göteborgsområdet. Du arbetar som personlig assistent åt våra kunder när ordinarie personal inte kan arbeta. Våra kunder har olika typer av hjälpbehov och det krävs därför att du lätt anpassar dig till nya miljöer och situationer. Viktigt är att du kan ställa upp med kort varsel.

Du arbetar där kunden bor och/eller befinner sig. Vanligt förekommande arbetsuppgifter rör hygien, hushållsnära tjänster, matlagning, av- och påklädning och förflyttningar med mera.

Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda över dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger. Detta ställer stora krav på din flexibilitet. Denna tjänst passar bra både för dig som inte har en annan sysselsättning idag och för dig som exempelvis studerar eller driver eget och är i behov av mer arbete.

Det är meriterande om du har arbetat inom personlig assistans eller annat omsorgsarbete, men det är inte ett krav. Har du körkort och tillgång till bil är det också ett plus, men inget krav.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning och utbildning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Då vissa av våra kunder är minderåriga behöver vi ett utdrag ur belastningsregistret. Begär gärna ut ditt utdrag redan idag.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ ditt utdrag i god tid.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

VILL DU ARBETA SOM PERSONLIG ASSISTENT I VÅR VIKARIEPOOL I SMÅLAND?

Kommun: Växjö Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Vi söker personliga assistenter till vår vikariepool i Småland. Du arbetar som personlig assistent åt våra kunder när ordinarie personal inte kan arbeta. Våra kunder har olika typer av hjälpbehov och det krävs därför att du lätt anpassar dig till nya miljöer och situationer. Viktigt är att du kan ställa upp med kort varsel.

Du arbetar där kunden bor och/eller befinner sig. Vanligt förekommande arbetsuppgifter rör hygien, hushållsnära tjänster, matlagning, av- och påklädning och förflyttningar med mera.

Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda över dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger. Detta ställer stora krav på din flexibilitet. Denna tjänst passar bra både för dig som inte har en annan sysselsättning idag och för dig som exempelvis studerar eller driver eget och är i behov av mer arbete.

Det är meriterande om du har arbetat inom personlig assistans eller annat omsorgsarbete, men det är inte ett krav. Har du körkort och tillgång till bil är det också ett plus, men inget krav.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning och utbildning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Då vissa av våra kunder är minderåriga behöver vi ett utdrag ur belastningsregistret. Begär gärna ut ditt utdrag redan idag.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ ditt utdrag i god tid.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till teknikintresserad 20-årig kille i Lyckeby.

Kommun: Karlskrona Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2020-06-30

Assistans för dig söker en assistent till en 20 -årig kille bosatt i Lyckeby Karlskrona, och som bor i sitt föräldrahem som är anpassat efter hans behov. Han har en medfödd muskelsjukdom som innebär att han är muskelsvag och sitter i rullstol, men han är en väldigt smart och klipsk kille med en positiv inställning till livet!
Kunden har ett stort teknikintresse ,med bland annat ett nystartat företag inom 3D, aktiv inom radiostyrd motorsport och datorer så det är en fördel om du delar detta intresse med honom.

Du som söker ska vara ansvarsfull och lyhörd som person.Kunden behöver någon som kan hjälpa honom med hans vardag och kan vara hans armar och ben.Hjälpmedel används vid förflyttning, men tunga lyft kan förekomma så som mellan bil och rullstol.

Vi söker dig som vill ha ett roligt och givande jobb.Passen är förlagda på dygnets alla timmar.
du som söker ska inte röka på arbetstid, körkort är ett stort plus och tidigare erfarenheter är meriterande, med den personliga lämpligheten och personkemi med kunden är den absoluta viktigaste!

Är det dig vi söker? Skicka ditt Cv och ditt personliga brev där du beskriver varför just Du skulle passa till tjänsten.Löpande urval sker.
Start enligt överenskommelse,
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan