headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 330 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Sundsvall och Umeå. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal (Vårdföretagarna-Kommunal) är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare. Vi erbjuder alla anställda årliga utvecklingssamtal och lönesamtal.

Vill du ingå i vårt team med omkring 50 kontorsanställda och 2 500 personliga assistenter?

Välkommen att söka en tjänst hos oss – välj ditt län nedan.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Personlig assistent sökes till tjej i Solna!

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-10-23

Nu söker Assistans för dig assistenter, till en 25-årig tjej boendes i Solna. Hon har en ryggmärgsskada vilket innebär att det är nedsatt funktion i vissa delar av kroppen. Hon gillar att vara aktiv utomhus, umgås med vänner och familj samtidigt som hon också trivs med att ta det lugnt hemma.

Vi söker dig som är en positiv, pigg, följsam och lojal person. Det är viktigt att du kan känna av olika situationer och anpassa dig efter hennes behov i olika sociala sammanhang. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hjälpa henne i det vardagliga livet. Det är ett plus om du som söker kan vara flexibel med arbetstider samt om du har tidigare erfarenhet av liknande jobb.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent på heltid sökes till ung man i Hylte

Kommun: Hylte Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2018-10-25

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent på heltid till en ung man i Hyltebruk.

Mannen behöver hjälp med hushållssysslor, hygien, aktivering och allmänt att få vardagen att fungera. När det finns tid tycker han om att bada, lyssna på musik och vara ute i naturen. Kunden har assistans dygnet runt med dubbelbemanning större delen av dygnet, det är därför viktigt att du har lätt att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du kommer ingå i en stor assistansgrupp och det är viktigt att du som söker är lyhörd och flexibel. Vi ser också att du som söker har ett stort intresse och engagemang i att arbeta med människor.

Det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi och bildkommunikation, men det är inte ett krav.

Tjänsten är på 100% och du kommer arbeta enligt ett schema som rullar på 4 veckor. Passen är förlagda under dag, kvälls- eller nattetid, och under natten förekommer det väntetid med 2 timmar, samtliga arbetspass är på 10-12 timmar.

Du ska ha körkort.

Skriv ett CV och ett personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, varför du söker det här arbetet och vad du gjort tidigare.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

PERSONLIG ASSISTENT TILL UPPDRAG I LAXÅ MED ARBETSLEDARANSVAR

Kommun: Degerfors Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2018-10-25

Vi söker en ansvarsfull assistent till en tjänst på ca 70-90% med ett utökat ansvar som arbetsledare i gruppen. Arbetspassen är långa och löper över en hel dag, du som söker bör därmed kunna arbeta från morgon till kväll. På grund av de långa arbetspassen har du då även en del ledighet på ditt schema.

Den huvudsakliga delen i arbetet är din roll som personlig assistent men där du även kommer inneha en roll som arbetsledare. I rollen som arbetsledare har du ett större ansvar i gruppen gällande rutiner och planering. Du har även ett utökat ansvar för schema, vikarietillsättning och introduktion för nya assistenter. För att trivas i rollen ser vi att du är trygg i dig själv, lyhörd och har lätt att kommunicera.

Vi söker dig som vill ta del av vår kunds vardag och utveckling. I rollen som arbetsledare intresserar du dig särskilt för detta och du drivs av att via rätt metoder hjälpa kunden att skapa goda levnadsvillkor. Det är viktigt att du är öppen för och respekterar människor olikheter. Som assistent finns du till hands vid såväl aktiviteter ute som när kunden befinner sig hemma. Promenader och utflykter är en del i din arbetsvardag likaså hushållssysslor såsom matlagning tillsammans med kunden.

Du får gärna ha teoretiska och praktiska förkunskaper om autism och gärna inom TAKK, tecken som stöd. Tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadssektorn eller som personlig assistent är meriterande men inget krav. Personlig lämplighet, lyhördhet och ett stort intresse för arbetet är allra viktigast.

Körkort är ett plus men inget krav. Urval sker löpande.

Gör ansökan

PERSONLIG ASSISTENT SÖKES TILL KILLE MED AUTISM

Kommun: Kumla Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2018-10-25

Vi söker nu en assistent till en tjänst på mellan 70-75 % där du kommer att följa ett rullande schema. Arbetspassen är långa och löper över en hel dag, du bör därmed kunna arbeta från morgon till kväll. I och med de långa passen så har du då även mycket ledighet på ditt schema.

Du som söker ska vara lyhörd, ödmjuk och trygg som person. Du kan lyssna in och är öppen för människors olikheter. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att hjälpa kunden på bästa sätt. I arbetet som assistent finns du till hands vid såväl aktiviteter ute som när kunden befinner sig i hemmet. Promenader och utevistelse sker dagligen, detta oavsett väder. Matlagning är en av de hushållssysslor som utförs i det dagliga arbetet tillsammans med kunden.

Du får gärna ha teoretiska och praktiska förkunskaper om autism och gärna inom TAKK, tecken som stöd. Tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadssektorn eller som personlig assistent är meriterande men inget krav. Personlig lämplighet, lyhördhet och ett stort intresse för arbetet är allra viktigast. Arbetet hos kunden följer en tydlig metod, och det är viktigt att du som assistent visar lyhördhet och förståelse för arbetssättet.

Körkort är ett plus men inget krav.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på ca 60 % till kvinna på Tjörn

Kommun: Tjörn Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-10-28

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen kvinna i 40-års åldern som bor med sin make i en handikappanpassad lägenhet på Höviksnäs.

Kvinnan har epilepsi som grundsjukdom samt följdkomplikationer av en stroke. Som personlig assistent kommer du att vara kvinnan behjälplig med bland annat handräckning, hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien.

Kvinnan har ett stort intresse för matlagning och att spela sällskapsspel.

Vi söker dig som är glad, positiv och lyhörd med ett sinne för humor. Då vissa kognitiva funktioner påverkades av stroken är det viktigt att du är en lugn person som stöttar kvinnan i olika moment i hennes vardag.

Tjänsten avser ca 60 % samt extra vid behov. Arbetspassen är förlagt på en tvåveckorsperiod.

Period 1
tis (16-22.30) ons (10-18) och tors (16-22.30)

Period 2
tis (16-22.30) ons (10-18) tors (10-17) och fre (16-22.30)

(Då kunden har katt är det en fördel om du ej har allergi).

Urval sker löpande med tillträde till tjänst efter överenskommelse. Skicka ditt cv och personliga brev där du beskriver vem du är och varför du passar till denna tjänst.

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Linköping, timanställning

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-10-28

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kvinna i 30-års åldern. Kvinnan har MS och hon behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållsarbete, personlig hygien, träning och aktiviteter. Hon bor strax utanför centrala Linköping tillsammans med sin sambo och sin son på 2 år.

Tjänsten är en timanställning och du kommer jobba vid behov. Du behöver därför vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel. Arbetstiden är förlagd kl. 05.30-16.30, endast vardagar. Om allt stämmer mellan dig och kvinnan och hennes familj finns det möjlighet till ett kortare vikariat under november på ca 50%.

Det är viktigt att du är en lugn, trygg och ansvarsfull person som kan ta egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av barn då kvinnas son såklart är en stor del i hennes liv och assistenten ska kunna stötta kvinnan i sin föräldraroll. Vi ser gärna att du är intresserad av träning och det är positivt om du har ett hästintresse.

Kunden ser gärna kvinnliga sökande. Krav på att du är rökfri. Det är viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur då familjen har katt.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Ansvarsfulla undersköterskor till fyraårig pojke i Överum, timvik

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-10-28

Assistans för dig söker personliga assistenter till en charmig fyraårig pojke utanför Överum. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan arbeta extra vid behov. Då kunden har assistans dygnet runt kan det bli aktuellt både med dag, kväll och nattarbete. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Vi söker dig som är barnkär, flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska.

Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor utanför Överum.

För att du ska kunna påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer arbeta med en minderårig. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Ansvarsfulla undersköterskor till fyraårig pojke i Överum, timvik

Kommun: Valdemarsvik Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-10-28

Assistans för dig söker personliga assistenter till en charmig fyraårig pojke utanför Överum. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan arbeta extra vid behov. Då kunden har assistans dygnet runt kan det bli aktuellt både med dag, kväll och nattarbete. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Vi söker dig som är barnkär, flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska.

Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor utanför Överum.

För att du ska kunna påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer arbeta med en minderårig. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Ansvarsfulla undersköterskor till fyraårig pojke i Överum, timvik

Kommun: Västervik Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2018-10-28

Assistans för dig söker personliga assistenter till en charmig fyraårig pojke utanför Överum. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan arbeta extra vid behov. Då kunden har assistans dygnet runt kan det bli aktuellt både med dag, kväll och nattarbete. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Vi söker dig som är barnkär, flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska.

Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor utanför Överum.

För att du ska kunna påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer arbeta med en minderårig. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Ansvarsfulla undersköterskor till fyraårig pojke i Överum, 70%

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-10-28

Assistans för dig söker en personlig assistent till en charmig fyraårig pojke utanför Överum. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi en person till en fast schemarad på ca 70 %. Arbetstiden som är aktuell för tjänsten är främst förlagd till dag- och kvällstid, både helger och vardagar.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska.

Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor utanför Överum.

För att du ska kunna påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer arbeta med en minderårig. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Ansvarsfulla undersköterskor till fyraårig pojke i Överum, 70%

Kommun: Västervik Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2018-10-28

Assistans för dig söker en personlig assistent till en charmig fyraårig pojke utanför Överum. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi en person till en fast schemarad på ca 70 %. Arbetstiden som är aktuell för tjänsten är främst förlagd till dag- och kvällstid, både helger och vardagar.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska.

Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor utanför Överum.

För att du ska kunna påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer arbeta med en minderårig. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Ansvarsfulla undersköterskor till fyraårig pojke i Överum, 70%

Kommun: Åtvidaberg Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-10-28

Assistans för dig söker en personlig assistent till en charmig fyraårig pojke utanför Överum. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi en person till en fast schemarad på ca 70 %. Arbetstiden som är aktuell för tjänsten är främst förlagd till dag- och kvällstid, både helger och vardagar.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska.

Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor utanför Överum.

För att du ska kunna påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer arbeta med en minderårig. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Ansvarsfulla undersköterskor till fyraårig pojke i Överum, 70%

Kommun: Valdemarsvik Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-10-28

Assistans för dig söker en personlig assistent till en charmig fyraårig pojke utanför Överum. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi en person till en fast schemarad på ca 70 %. Arbetstiden som är aktuell för tjänsten är främst förlagd till dag- och kvällstid, både helger och vardagar.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska.

Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor utanför Överum.

För att du ska kunna påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer arbeta med en minderårig. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Ansvarsfulla undersköterskor till fyraårig pojke i Överum, timvik

Kommun: Åtvidaberg Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-10-28

Assistans för dig söker personliga assistenter till en charmig fyraårig pojke utanför Överum. Pojken har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han har assistans dygnet runt.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan arbeta extra vid behov. Då kunden har assistans dygnet runt kan det bli aktuellt både med dag, kväll och nattarbete. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Vi söker dig som är barnkär, flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Kunden har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska.

Familjen bor på en gård, du behöver därför tåla djur. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då kunden bor utanför Överum.

För att du ska kunna påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer arbeta med en minderårig. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Engagerad assistent till 18årig tjej

Kommun: Täby Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-10-29

Assistans för dig söker nu en engagerad assistent till en 18-årig tjej som bor utanför Åkersberga.

Kunden är en glad och social tjej som har Dravets syndrom vilket medför bland annat svårbehandlad epilepsi.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd och stöttning i allt kunden gör. Kunden har ett tillsynsbehov på grund sin epilepsi då hon oftast får grand mal-anfall, något du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som är flexibel och som vill hoppa in vid vakanser och extra vid behov. På sikt kan det bli aktuellt med en schemarad.

Om du är intresserad kan du redan nu beställa ett belastningsregisterutdrag på: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Inkom gärna med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Engagerad assistent till 18årig tjej

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-10-29

Assistans för dig söker nu en engagerad assistent till en 18-årig tjej som bor utanför Åkersberga.

Kunden är en glad och social tjej som har Dravets syndrom vilket medför bland annat svårbehandlad epilepsi.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd och stöttning i allt kunden gör. Kunden har ett tillsynsbehov på grund sin epilepsi då hon oftast får grand mal-anfall, något du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som är flexibel och som vill hoppa in vid vakanser och extra vid behov. På sikt kan det bli aktuellt med en schemarad.

Om du är intresserad kan du redan nu beställa ett belastningsregisterutdrag på: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Inkom gärna med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent - timvikarie hos en 15-årig tjej

Kommun: Ovanåker Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Vi söker nu dig som vill arbeta som timvikarie hos en av våra kunder, en glad och pigg tjej på 15 år som bor tillsammans med sina föräldrar i Ovanåkers kommun. Vår kund har en utvecklingsstörning, adhd, epilepsi och autism och ditt arbete som personlig assistent går ut på att stötta och hjälpa henne i olika situationer, vid allt från matsituationer och påklädning till olika fritidsaktiviteter.

Vi söker dig som är flexibel, positiv, initiativtagande och som har barnasinnet i behåll. Som personlig assistent är det viktigt att du kan arbeta självständigt och du bör känna dig trygg med att fatta beslut utifrån de situationer som kan uppkomma. Det är viktigt att kunden alltid sätts i första rummet och att du som assistent har förståelse för vad det innebär att arbeta i någon annans hem. Du bör vara pedagogisk och tålmodig. Tidigare erfarenhet från arbete med barn är meriterande.

Arbetstiderna är förlagda under eftermiddagar, kvällar och helger. Som timvikarie arbetar du vid ordinarie personals frånvaro, till exempel vid sjukdom, och det kan hända att du ibland blir tillfrågad att arbeta med kort varsel. Kanske har du redan en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier och letar efter ett givande extrajobb?

Vid anställning hos en kund som är minderårig krävs att du kan uppvisa utdrag från belastningsregistret innan anställning påbörjas. Då detta kan ha lång handläggningstid rekommenderar vi att du begär ut detta redan nu om du är intresserad av tjänsten.

Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och hennes vårdnadshavare och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vill du ha ett roligt, varierande och ansvarsfyllt arbete? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till kvinna i Mölndal

Kommun: Mölndal Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig söker nu två personliga assistenter till en av våra kunder, en kvinna i bosatt i Mölndal.

Kvinnan är rullstolsburen till följd av MS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, hushållssysslor, ärenden m. m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i och utanför hemmet. Kvinnan tycker om att vara ute på promenader, samt greja i sin trädgård och odla.

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och vårdande till naturen. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som hon själv vill leva.

Arbetstiden är förlagd mellan 08.00-18.00 på vardagar, 2-3 dagar i veckan motsvarande 60% tjänstgöringsgrad. Det är dock önskvärt att du är flexibel och kan hoppa in även en kväll eller helg om behovet skulle uppstå.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Ett extra plus är om du har körkort och är rökfri. Har du en hund är du välkommen att ta med denna till arbetet.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till kvinna i Mölndal

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig söker nu två personliga assistenter till en av våra kunder, en kvinna i bosatt i Mölndal.

Kvinnan är rullstolsburen till följd av MS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, hushållssysslor, ärenden m. m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i och utanför hemmet. Kvinnan tycker om att vara ute på promenader, samt greja i sin trädgård och odla.

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och vårdande till naturen. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som hon själv vill leva.

Arbetstiden är förlagd mellan 08.00-18.00 på vardagar, 2-3 dagar i veckan motsvarande 60% tjänstgöringsgrad. Det är dock önskvärt att du är flexibel och kan hoppa in även en kväll eller helg om behovet skulle uppstå.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Ett extra plus är om du har körkort och är rökfri. Har du en hund är du välkommen att ta med denna till arbetet.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Mölndal - extraarbete

Kommun: Mölndal Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en av våra kunder, en kvinna i bosatt i Mölndal.

Kvinnan är rullstolsburen till följd av MS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, hushållssysslor, ärenden m. m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i och utanför hemmet. Kvinnan tycker om att vara ute på promenader, samt greja i sin trädgård och odla.

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och vårdande till naturen. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som hon själv vill leva.

Tjänsten avser ett pass i veckan, en vardag 08.00-18.00. Det är dock önskvärt att du är flexibel och kan hoppa in även en kväll eller helg om behovet skulle uppstå.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Ett extra plus är om du har körkort och är rökfri. Har du en hund är du välkommen att ta med denna till arbetet.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Mölndal - extraarbete

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en av våra kunder, en kvinna i bosatt i Mölndal.

Kvinnan är rullstolsburen till följd av MS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, hushållssysslor, ärenden m. m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i och utanför hemmet. Kvinnan tycker om att vara ute på promenader, samt greja i sin trädgård och odla.

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och vårdande till naturen. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som hon själv vill leva.

Tjänsten avser ett pass i veckan, en vardag 08.00-18.00. Det är dock önskvärt att du är flexibel och kan hoppa in även en kväll eller helg om behovet skulle uppstå.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Ett extra plus är om du har körkort och är rökfri. Har du en hund är du välkommen att ta med denna till arbetet.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till kund på Södermalm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Vi söker både timanställda och visstidsanställda personliga assistenter till en 63-årig man på Södermalm. Mannen har MS och har assistans dygnet runt. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 08.00-18.00 och 18.00-08.00 (sex timmars väntetid/jour på natten).

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du mannen utifrån hans behov. Arbetet innefattar moment så som hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, träning, matlagning och annat som ingår i mannens liv. Du ska därmed fungera som hans förlängda armar och ben.

Du som assistent bör kunna läsa av människor, vara stöttande och kunna föreslå lämpliga aktiviteter. Du ska kunna ta initiativ men också vara lugn när det behövs. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande.

Mannen är intresserad av hälsosam kost, healing, andlighet och utomjordingar. Delar du mannens intresse? Då är det kanske dig vi söker.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passar till tjänsten. Tillträde sker omgående.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter som vill arbeta som timvikarier!

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent åt en man med demenssjukdom boende i Sundsvall. Som personlig assistent hjälper du till med allt från vanligt förekommande hushållssysslor till personlig hygien samt allt däremellan.

För att passa för tjänsten bör du vara trygg som person, lyhörd och ha förmåga att sätta kunden i första rummet. Det är viktigt vara hänsynstagande och ha förståelse för vad det innebär att arbeta i någon annans hem. Tidigare erfarenhet av arbete med demenssjukdom är önskvärt.

I hemmet som mannen delar med sin partner finns katt och rökning förekommer varför du som söker inte bör ha några allergier.
Tjänsten som timvikarie innebär att du arbetar under ordinarie personals frånvaro, både vid planerade ledigheter och sjukdom. Detta ställer krav på dig att kunna vara flexibel och ibland hoppa in med kort varsel. Kanske har du en annan sysselsättning som studier eller ett deltidsjobb men vill komma upp i arbetstid.

Arbetspassen är förlagda på dagar, kvällar och helger och vi förutsätter att du som söker tjänsten inte har några problem med att arbeta varierande arbetstider.

Rekrytering sker löpande i samråd med kunden, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Vi söker personliga assistenter!

Kommun: Ockelbo Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en man i 50-årsåldern.

Som personlig assistent hjälper du kunden med allt i sitt vardagliga liv och du bör ha förmåga att sätta kunden i första rummet och kunna anpassa dig efter olika situationer. För att passa för tjänsten är du lyhörd, tålmodig och pedagogisk. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad och kan ha ett gott samarbete med såväl kunden som dina kollegor.

Ett av kundens intressen är resor och du som söker bör ha ett intresse för detta och möjlighet att åka med på utlandsresor ett par gånger om året.

Vi söker inledningsvis dig som vill arbeta extra som timvikarie, men för rätt person finns goda möjligheter till schemalagda pass. Arbetspassen är förlagda som dygnspass och du sover hos kunden och finns tillgänglig vid behov under natten. Vi ser gärna att du som söker kan vara flexibel och ibland har möjlighet att hoppa in med kort varsel.

Rekrytering sker löpande i samråd med kundens företrädare och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för nattarbete

Kommun: Vänersborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig söker dig som vill arbeta natt som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en kvinna i 40-års åldern och bor i Vänersborg. Kvinnan är rullstolsburen till följd av MS.

Kvinnan har många aktiva insatser under natten och behöver hjälp med bland annat vändningar, handräckning och stretchning. Kvinnans behov av aktiva insatser varierar från natt till natt. I genomsnitt behöver hon hjälp en gång per 1,5 timma och det går inte på förhand att veta när din insats kommer att behövas. Detta innebär att det inte kommer att bli en sammanhängande vila för dig som arbetar under natten.

Vi söker dig som är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

Tjänsten avser 1–3 pass i veckan förlagda ungefär mellan 22.00 och 08.00 (varav 6 timmar avser jour). Det är dock önskvärt att du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet skulle uppstå. Tjänsten går bra att kombinera med annat arbete eller studier.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Ett extra plus är om du är rökfri.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för nattarbete

Kommun: Trollhättan Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig söker dig som vill arbeta natt som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en kvinna i 40-års åldern och bor i Vänersborg. Kvinnan är rullstolsburen till följd av MS.

Kvinnan har många aktiva insatser under natten och behöver hjälp med bland annat vändningar, handräckning och stretchning. Kvinnans behov av aktiva insatser varierar från natt till natt. I genomsnitt behöver hon hjälp en gång per 1,5 timma och det går inte på förhand att veta när din insats kommer att behövas. Detta innebär att det inte kommer att bli en sammanhängande vila för dig som arbetar under natten.

Vi söker dig som är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

Tjänsten avser 1–3 pass i veckan förlagda ungefär mellan 22.00 och 08.00 (varav 6 timmar avser jour). Det är dock önskvärt att du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet skulle uppstå. Tjänsten går bra att kombinera med annat arbete eller studier.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Ett extra plus är om du är rökfri.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för nattarbete

Kommun: Uddevalla Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig söker dig som vill arbeta natt som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en kvinna i 40-års åldern och bor i Vänersborg. Kvinnan är rullstolsburen till följd av MS.

Kvinnan har många aktiva insatser under natten och behöver hjälp med bland annat vändningar, handräckning och stretchning. Kvinnans behov av aktiva insatser varierar från natt till natt. I genomsnitt behöver hon hjälp en gång per 1,5 timma och det går inte på förhand att veta när din insats kommer att behövas. Detta innebär att det inte kommer att bli en sammanhängande vila för dig som arbetar under natten.

Vi söker dig som är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

Tjänsten avser 1–3 pass i veckan förlagda ungefär mellan 22.00 och 08.00 (varav 6 timmar avser jour). Det är dock önskvärt att du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet skulle uppstå. Tjänsten går bra att kombinera med annat arbete eller studier.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Ett extra plus är om du är rökfri.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till glad 39-åring utanför Trelleborg

Kommun: Trelleborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för Dig söker nu sista pusselbiten till ett bra assistansteam utanför Trelleborg. Uppdraget är hos en 39-årig kvinna med en psykisk funktionsnedsättning som behöver hjälp och stöd genom vardagen och i hennes dagliga aktiviteter. Tjänsten är en visstidsanställning som löper under ca 1 år. Du får en fast plats i schemat med 6 pass på 4 veckor samt möjlighet att hoppa in vid vakanser.

Kvinnan rör sig obehindrat fysiskt och hennes funktionsnedsättning märks i att hon har svårigheter att orientera sig i tid och rum, är ojämn i humör (däremot inte utåtagerande), och behöver mycket stöttning. Arbetet som assistent innebär att hjälpa kvinnan med kommunikation, omvärldstolkning, stöd i vardagen etc. Stöttningen kan handla om exempelvis uppmaning, guidning och stöd i att laga mat, duscha, städa, klä på- och av sig samt att genomföra sina dagliga aktiviteter och intressen. Hon behöver också stödet för att initiera och behålla koncentrationen i de olika aktiviteterna. Hon tycker om att vara aktiv och hennes intressen består främst av dans, bada, shopping, målning och musik.

Kvinnan bor i eget hus och har assistans all tid utöver daglig verksamhet. På nätterna är det jour/väntetid. Passen är förlagda till vardagar kl. 15-08.30 och helg kl. 08.30-08.30.

Du som assistent ska vara social, ansvarsfull, pedagogisk och positiv som person. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du är ute efter en arbetsplats där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva och sociala liv som hon själv vill leva. Kunden ser gärna kvinnliga sökande i samma ålder eller äldre än henne själv. Du får gärna ha erfarenhet av psykisk sjukdom. För att kunna pendla till och i jobbet krävs att du har körkort och bil.

Skicka in din ansökan snarast med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Tillsättning sker enligt överenskommelse och någon gång under november månad.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 11-årig kille i Lenhovda

Kommun: Uppvidinge Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent för extraarbete hos en kille boende i Lenhovda.

Killen har bl.a. diagnostiserats med autism, ADHD och bipolär sjukdom. Han rör sig obehindrat fysiskt och hans funktionsnedsättning märks i att han har svårigheter att kommunicera, är ojämn i humör och mående och behöver mycket stöttning. Arbetet som hans assistent innebär att hjälpa killen med kommunikation, omvärldstolkning, stöd i vardagen etc. Stöttningen kan handla om uppmaning, guidning och hjälp med att genomföra sina dagliga aktiviteter och intressen. Han behöver stöd för att initiera och behålla koncentrationen i de olika aktiviteterna. Killen saknar tal och kommunicerar med vissa ljud, tecken och bilder. Det är därför viktigt att du är lyhörd inför hans sätt att uttrycka sina behov.

Killen bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dag- och kvällstid. Du som assistent ska vara pedagogisk, ansvarsfull, orädd och flexibel. Du är inte konflikträdd och hanterar killen med ett lågaffektivt och tryggt bemötande. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du är ute efter ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som han själv vill leva. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av autism och bipolär sjukdom. Utbildning i lågaffektivt bemötande m.m. kommer ges.

Skicka in ansökan snarast med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till man i Partille

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 20 års-åldern, boende i Partille.

Mannen behöver hjälp med det mesta i vardagen, exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, samt utförande av vissa hushållssysslor mm. Men även följa med på läkarbesök och träning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Han tycker om att hitta på saker och vara ute, och då exempelvis fika. Mannen kan själv kommunicera vad han vill och hur hjälpen ska utföras.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ, samt är flexibel då arbetsuppgifterna varierar.

Husdjur finns i hemmet så det är viktigt att du ej har pälsdjursallergi.


Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Kunden har assistans dygnet runt med mesta dels väntetid på natten. Flera tjänster finns i varierande sysselsättningsgrad, skriv gärna i din ansökan vad du är intresserad av.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Hästintresserad kvinna söker assistenter!

Kommun: Burlöv Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig rekryterar just nu personliga assistenter till en ung kvinna boendes i Svedala, och vi söker dig som är självsäker, ödmjuk och samtidigt har skinn på näsa. Kvinnan har till följd av en trafikolycka stort behov av stöd och hjälp med det mesta i sin vardag, såsom förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor och fritidsaktiviteter.
Tjänsterna är på 80 - 90 % och passen är förlagda dygnet runt, vilket kräver att du kan arbeta dagtid, samt vaken tid även på natten. Körkort är ett krav och egen bil är fördelaktigt. Du måste vara rökfri.
Det är viktigt att du som söker har ett stort intresse för att lära dig nya saker och att du ser långsiktigt på detta arbete. För att passa för denna tjänst krävs det att du är tålmodig, ansvarsfull och har humor, samt måste du känna dig bekväm i situationer som innebär kontakt med hästar. Det finns inga djur i hemmet, men du kommer att komma i kontakt med pälsdjur i ditt arbete.

Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Hästintresserad kvinna söker assistenter!

Kommun: Kävlinge Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig rekryterar just nu personliga assistenter till en ung kvinna boendes i Svedala, och vi söker dig som är självsäker, ödmjuk och samtidigt har skinn på näsa. Kvinnan har till följd av en trafikolycka stort behov av stöd och hjälp med det mesta i sin vardag, såsom förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor och fritidsaktiviteter.
Tjänsterna är på 80 - 90 % och passen är förlagda dygnet runt, vilket kräver att du kan arbeta dagtid, samt vaken tid även på natten. Körkort är ett krav och egen bil är fördelaktigt. Du måste vara rökfri.
Det är viktigt att du som söker har ett stort intresse för att lära dig nya saker och att du ser långsiktigt på detta arbete. För att passa för denna tjänst krävs det att du är tålmodig, ansvarsfull och har humor, samt måste du känna dig bekväm i situationer som innebär kontakt med hästar. Det finns inga djur i hemmet, men du kommer att komma i kontakt med pälsdjur i ditt arbete.

Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Hästintresserad kvinna söker assistenter!

Kommun: Lomma Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig rekryterar just nu personliga assistenter till en ung kvinna boendes i Svedala, och vi söker dig som är självsäker, ödmjuk och samtidigt har skinn på näsa. Kvinnan har till följd av en trafikolycka stort behov av stöd och hjälp med det mesta i sin vardag, såsom förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor och fritidsaktiviteter.
Tjänsterna är på 80 - 90 % och passen är förlagda dygnet runt, vilket kräver att du kan arbeta dagtid, samt vaken tid även på natten. Körkort är ett krav och egen bil är fördelaktigt. Du måste vara rökfri.
Det är viktigt att du som söker har ett stort intresse för att lära dig nya saker och att du ser långsiktigt på detta arbete. För att passa för denna tjänst krävs det att du är tålmodig, ansvarsfull och har humor, samt måste du känna dig bekväm i situationer som innebär kontakt med hästar. Det finns inga djur i hemmet, men du kommer att komma i kontakt med pälsdjur i ditt arbete.

Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Hästintresserad kvinna söker assistenter!

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig rekryterar just nu personliga assistenter till en ung kvinna boendes i Svedala, och vi söker dig som är självsäker, ödmjuk och samtidigt har skinn på näsa. Kvinnan har till följd av en trafikolycka stort behov av stöd och hjälp med det mesta i sin vardag, såsom förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor och fritidsaktiviteter.
Tjänsterna är på 80 - 90 % och passen är förlagda dygnet runt, vilket kräver att du kan arbeta dagtid, samt vaken tid även på natten. Körkort är ett krav och egen bil är fördelaktigt. Du måste vara rökfri.
Det är viktigt att du som söker har ett stort intresse för att lära dig nya saker och att du ser långsiktigt på detta arbete. För att passa för denna tjänst krävs det att du är tålmodig, ansvarsfull och har humor, samt måste du känna dig bekväm i situationer som innebär kontakt med hästar. Det finns inga djur i hemmet, men du kommer att komma i kontakt med pälsdjur i ditt arbete.

Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Hästintresserad kvinna söker assistenter!

Kommun: Vellinge Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig rekryterar just nu personliga assistenter till en ung kvinna boendes i Svedala, och vi söker dig som är självsäker, ödmjuk och samtidigt har skinn på näsa. Kvinnan har till följd av en trafikolycka stort behov av stöd och hjälp med det mesta i sin vardag, såsom förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor och fritidsaktiviteter.
Tjänsterna är på 80 - 90 % och passen är förlagda dygnet runt, vilket kräver att du kan arbeta dagtid, samt vaken tid även på natten. Körkort är ett krav och egen bil är fördelaktigt. Du måste vara rökfri.
Det är viktigt att du som söker har ett stort intresse för att lära dig nya saker och att du ser långsiktigt på detta arbete. För att passa för denna tjänst krävs det att du är tålmodig, ansvarsfull och har humor, samt måste du känna dig bekväm i situationer som innebär kontakt med hästar. Det finns inga djur i hemmet, men du kommer att komma i kontakt med pälsdjur i ditt arbete.

Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Hästintresserad kvinna söker assistenter!

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig rekryterar just nu personliga assistenter till en ung kvinna boendes i Svedala, och vi söker dig som är självsäker, ödmjuk och samtidigt har skinn på näsa. Kvinnan har till följd av en trafikolycka stort behov av stöd och hjälp med det mesta i sin vardag, såsom förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor och fritidsaktiviteter.
Tjänsterna är på 80 - 90 % och passen är förlagda dygnet runt, vilket kräver att du kan arbeta dagtid, samt vaken tid även på natten. Körkort är ett krav och egen bil är fördelaktigt. Du måste vara rökfri.
Det är viktigt att du som söker har ett stort intresse för att lära dig nya saker och att du ser långsiktigt på detta arbete. För att passa för denna tjänst krävs det att du är tålmodig, ansvarsfull och har humor, samt måste du känna dig bekväm i situationer som innebär kontakt med hästar. Det finns inga djur i hemmet, men du kommer att komma i kontakt med pälsdjur i ditt arbete.

Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Hästintresserad kvinna söker assistenter!

Kommun: Skurup Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig rekryterar just nu personliga assistenter till en ung kvinna boendes i Svedala, och vi söker dig som är självsäker, ödmjuk och samtidigt har skinn på näsa. Kvinnan har till följd av en trafikolycka stort behov av stöd och hjälp med det mesta i sin vardag, såsom förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor och fritidsaktiviteter.
Tjänsterna är på 80 - 90 % och passen är förlagda dygnet runt, vilket kräver att du kan arbeta dagtid, samt vaken tid även på natten. Körkort är ett krav och egen bil är fördelaktigt. Du måste vara rökfri.
Det är viktigt att du som söker har ett stort intresse för att lära dig nya saker och att du ser långsiktigt på detta arbete. För att passa för denna tjänst krävs det att du är tålmodig, ansvarsfull och har humor, samt måste du känna dig bekväm i situationer som innebär kontakt med hästar. Det finns inga djur i hemmet, men du kommer att komma i kontakt med pälsdjur i ditt arbete.

Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Hästintresserad kvinna söker assistenter!

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig rekryterar just nu personliga assistenter till en ung kvinna boendes i Svedala, och vi söker dig som är självsäker, ödmjuk och samtidigt har skinn på näsa. Kvinnan har till följd av en trafikolycka stort behov av stöd och hjälp med det mesta i sin vardag, såsom förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor och fritidsaktiviteter.
Tjänsterna är på 80 - 90 % och passen är förlagda dygnet runt, vilket kräver att du kan arbeta dagtid, samt vaken tid även på natten. Körkort är ett krav och egen bil är fördelaktigt. Du måste vara rökfri.
Det är viktigt att du som söker har ett stort intresse för att lära dig nya saker och att du ser långsiktigt på detta arbete. För att passa för denna tjänst krävs det att du är tålmodig, ansvarsfull och har humor, samt måste du känna dig bekväm i situationer som innebär kontakt med hästar. Det finns inga djur i hemmet, men du kommer att komma i kontakt med pälsdjur i ditt arbete.

Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Hästintresserad kvinna söker assistenter!

Kommun: Trelleborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Assistans för dig rekryterar just nu personliga assistenter till en ung kvinna boendes i Svedala, och vi söker dig som är självsäker, ödmjuk och samtidigt har skinn på näsa. Kvinnan har till följd av en trafikolycka stort behov av stöd och hjälp med det mesta i sin vardag, såsom förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor och fritidsaktiviteter.
Tjänsterna är på 80 - 90 % och passen är förlagda dygnet runt, vilket kräver att du kan arbeta dagtid, samt vaken tid även på natten. Körkort är ett krav och egen bil är fördelaktigt. Du måste vara rökfri.
Det är viktigt att du som söker har ett stort intresse för att lära dig nya saker och att du ser långsiktigt på detta arbete. För att passa för denna tjänst krävs det att du är tålmodig, ansvarsfull och har humor, samt måste du känna dig bekväm i situationer som innebär kontakt med hästar. Det finns inga djur i hemmet, men du kommer att komma i kontakt med pälsdjur i ditt arbete.

Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad tjej söker assistenter!

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Vi söker personliga assistenter för timanställning till vårt team hos en glad tjej på 8 år med muskelsjukdom boendes i utkanten av Malmö. Vi söker både dig som är intresserad av ett långsiktigt samarbete, samt dig som kan arbeta lite mer under en kortare period. Uppge i ansökan vad du är intresserad av.

Tjejen är beviljad vaken assistans dygnet runt, d.v.s. även under natten. Varierande arbetspass förekommer dagtid kl. 7.30-15.30, kl. 15.30-19.30 samt kl. 7.30-19.30. Nattpasset är alltid kl. 19.30-7.30. Efter gedigen introduktion arbetar du ensam med tjejen då ingen dubbelassistans utförs. I uppdraget hjälper du henne med all personlig omsorg, förflyttningar, aktiviteter, är med i skolan samt i aktivitet och lek hemma. Användning av sond-knapp, inhalator, slem-sug och andningshjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna.

Som person är du lugn och trygg, samt har förmåga att ta egna initiativ och beslut. Du är rökfri, har körkort och tillgång till bil då det är nödvändigt för att kunna ta sig till arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, meriterande om du har privat eller yrkesprofessionell erfarenhet av funktionsvariationer. Personlig lämplighet är av stor betydelse.

Gör ansökan

Glad tjej söker assistenter!

Kommun: Svedala Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Vi söker personliga assistenter för timanställning till vårt team hos en glad tjej på 8 år med muskelsjukdom boendes i utkanten av Malmö. Vi söker både dig som är intresserad av ett långsiktigt samarbete, samt dig som kan arbeta lite mer under en kortare period. Uppge i ansökan vad du är intresserad av.

Tjejen är beviljad vaken assistans dygnet runt, d.v.s. även under natten. Varierande arbetspass förekommer dagtid kl. 7.30-15.30, kl. 15.30-19.30 samt kl. 7.30-19.30. Nattpasset är alltid kl. 19.30-7.30. Efter gedigen introduktion arbetar du ensam med tjejen då ingen dubbelassistans utförs. I uppdraget hjälper du henne med all personlig omsorg, förflyttningar, aktiviteter, är med i skolan samt i aktivitet och lek hemma. Användning av sond-knapp, inhalator, slem-sug och andningshjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna.

Som person är du lugn och trygg, samt har förmåga att ta egna initiativ och beslut. Du är rökfri, har körkort och tillgång till bil då det är nödvändigt för att kunna ta sig till arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, meriterande om du har privat eller yrkesprofessionell erfarenhet av funktionsvariationer. Personlig lämplighet är av stor betydelse.

Gör ansökan

Glad tjej söker assistenter!

Kommun: Trelleborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Vi söker personliga assistenter för timanställning till vårt team hos en glad tjej på 8 år med muskelsjukdom boendes i utkanten av Malmö. Vi söker både dig som är intresserad av ett långsiktigt samarbete, samt dig som kan arbeta lite mer under en kortare period. Uppge i ansökan vad du är intresserad av.

Tjejen är beviljad vaken assistans dygnet runt, d.v.s. även under natten. Varierande arbetspass förekommer dagtid kl. 7.30-15.30, kl. 15.30-19.30 samt kl. 7.30-19.30. Nattpasset är alltid kl. 19.30-7.30. Efter gedigen introduktion arbetar du ensam med tjejen då ingen dubbelassistans utförs. I uppdraget hjälper du henne med all personlig omsorg, förflyttningar, aktiviteter, är med i skolan samt i aktivitet och lek hemma. Användning av sond-knapp, inhalator, slem-sug och andningshjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna.

Som person är du lugn och trygg, samt har förmåga att ta egna initiativ och beslut. Du är rökfri, har körkort och tillgång till bil då det är nödvändigt för att kunna ta sig till arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, meriterande om du har privat eller yrkesprofessionell erfarenhet av funktionsvariationer. Personlig lämplighet är av stor betydelse.

Gör ansökan

Glad tjej söker assistenter!

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Vi söker personliga assistenter för timanställning till vårt team hos en glad tjej på 8 år med muskelsjukdom boendes i utkanten av Malmö. Vi söker både dig som är intresserad av ett långsiktigt samarbete, samt dig som kan arbeta lite mer under en kortare period. Uppge i ansökan vad du är intresserad av.

Tjejen är beviljad vaken assistans dygnet runt, d.v.s. även under natten. Varierande arbetspass förekommer dagtid kl. 7.30-15.30, kl. 15.30-19.30 samt kl. 7.30-19.30. Nattpasset är alltid kl. 19.30-7.30. Efter gedigen introduktion arbetar du ensam med tjejen då ingen dubbelassistans utförs. I uppdraget hjälper du henne med all personlig omsorg, förflyttningar, aktiviteter, är med i skolan samt i aktivitet och lek hemma. Användning av sond-knapp, inhalator, slem-sug och andningshjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna.

Som person är du lugn och trygg, samt har förmåga att ta egna initiativ och beslut. Du är rökfri, har körkort och tillgång till bil då det är nödvändigt för att kunna ta sig till arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, meriterande om du har privat eller yrkesprofessionell erfarenhet av funktionsvariationer. Personlig lämplighet är av stor betydelse.

Gör ansökan

Glad tjej söker assistenter!

Kommun: Burlöv Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Vi söker personliga assistenter för timanställning till vårt team hos en glad tjej på 8 år med muskelsjukdom boendes i utkanten av Malmö. Vi söker både dig som är intresserad av ett långsiktigt samarbete, samt dig som kan arbeta lite mer under en kortare period. Uppge i ansökan vad du är intresserad av.

Tjejen är beviljad vaken assistans dygnet runt, d.v.s. även under natten. Varierande arbetspass förekommer dagtid kl. 7.30-15.30, kl. 15.30-19.30 samt kl. 7.30-19.30. Nattpasset är alltid kl. 19.30-7.30. Efter gedigen introduktion arbetar du ensam med tjejen då ingen dubbelassistans utförs. I uppdraget hjälper du henne med all personlig omsorg, förflyttningar, aktiviteter, är med i skolan samt i aktivitet och lek hemma. Användning av sond-knapp, inhalator, slem-sug och andningshjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna.

Som person är du lugn och trygg, samt har förmåga att ta egna initiativ och beslut. Du är rökfri, har körkort och tillgång till bil då det är nödvändigt för att kunna ta sig till arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, meriterande om du har privat eller yrkesprofessionell erfarenhet av funktionsvariationer. Personlig lämplighet är av stor betydelse.

Gör ansökan

Glad tjej söker assistenter!

Kommun: Vellinge Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Vi söker personliga assistenter för timanställning till vårt team hos en glad tjej på 8 år med muskelsjukdom boendes i utkanten av Malmö. Vi söker både dig som är intresserad av ett långsiktigt samarbete, samt dig som kan arbeta lite mer under en kortare period. Uppge i ansökan vad du är intresserad av.

Tjejen är beviljad vaken assistans dygnet runt, d.v.s. även under natten. Varierande arbetspass förekommer dagtid kl. 7.30-15.30, kl. 15.30-19.30 samt kl. 7.30-19.30. Nattpasset är alltid kl. 19.30-7.30. Efter gedigen introduktion arbetar du ensam med tjejen då ingen dubbelassistans utförs. I uppdraget hjälper du henne med all personlig omsorg, förflyttningar, aktiviteter, är med i skolan samt i aktivitet och lek hemma. Användning av sond-knapp, inhalator, slem-sug och andningshjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna.

Som person är du lugn och trygg, samt har förmåga att ta egna initiativ och beslut. Du är rökfri, har körkort och tillgång till bil då det är nödvändigt för att kunna ta sig till arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, meriterande om du har privat eller yrkesprofessionell erfarenhet av funktionsvariationer. Personlig lämplighet är av stor betydelse.

Gör ansökan

Glad tjej söker assistenter!

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Vi söker personliga assistenter för timanställning till vårt team hos en glad tjej på 8 år med muskelsjukdom boendes i utkanten av Malmö. Vi söker både dig som är intresserad av ett långsiktigt samarbete, samt dig som kan arbeta lite mer under en kortare period. Uppge i ansökan vad du är intresserad av.

Tjejen är beviljad vaken assistans dygnet runt, d.v.s. även under natten. Varierande arbetspass förekommer dagtid kl. 7.30-15.30, kl. 15.30-19.30 samt kl. 7.30-19.30. Nattpasset är alltid kl. 19.30-7.30. Efter gedigen introduktion arbetar du ensam med tjejen då ingen dubbelassistans utförs. I uppdraget hjälper du henne med all personlig omsorg, förflyttningar, aktiviteter, är med i skolan samt i aktivitet och lek hemma. Användning av sond-knapp, inhalator, slem-sug och andningshjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna.

Som person är du lugn och trygg, samt har förmåga att ta egna initiativ och beslut. Du är rökfri, har körkort och tillgång till bil då det är nödvändigt för att kunna ta sig till arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, meriterande om du har privat eller yrkesprofessionell erfarenhet av funktionsvariationer. Personlig lämplighet är av stor betydelse.

Gör ansökan

Personlig assistent till man på Värmdö - 25 min med direktbuss från Slussen

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-01

Assistans för dig söker nu flera assistenter till en glad och aktiv 37-årig man på Värmdö.
Han tycker bland annat om att vara ute på promenader, fiska, simma, gå på museum och fotografering.
Vi vill att du är en flexibel, ansvarsfull och initiativtagande person med engagemang och empati. Du är en person på 35–55 år med livserfarenhet och är inte för bunden av fasta tider. Du bör kunna svenska språket flytande för att kunna kommunicera med kunden.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta ett par fasta pass per månad men att du även har möjlighet att hoppa in extra vid behov. På sikt kan det bli aktuellt med en större schemarad.
Arbetstiderna är kl. 09-18 (dubbelassistans) och kl. 18-09 (vaken natt).

Krav på att du är rökfri.
Du bör inte vara allergisk mot hundar eller vara hundrädd.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Intervjuer kommer hållas löpande och vi ser gärna att du är tillgänglig för introduktion relativt omgående.

Kom också ihåg att beställa ett utdrag från Polisens belastningsregister via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till man på Värmdö - ett givande och roligt extrajobb

Kommun: Värmdö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-01

Assistans för dig söker nu flera assistenter till en glad och aktiv 37-årig man på Värmdö.
Han tycker bland annat om att vara ute på promenader, fiska, simma, gå på museum och fotografering.
Vi vill att du är en flexibel, ansvarsfull och initiativtagande person med engagemang och empati. Du är en person på 35–55 år med livserfarenhet och är inte för bunden av fasta tider. Du bör kunna svenska språket flytande för att kunna kommunicera med kunden.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta ett par fasta pass per månad men att du även har möjlighet att hoppa in extra vid behov. På sikt kan det bli aktuellt med en större schemarad.
Arbetstiderna är kl. 09-18 (dubbelassistans) och kl. 18-09 (vaken natt).

Krav på att du är rökfri.
Du bör inte vara allergisk mot hundar eller vara hundrädd.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Intervjuer kommer hållas löpande och vi ser gärna att du är tillgänglig för introduktion relativt omgående.

Kom också ihåg att beställa ett utdrag från Polisens belastningsregister via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till man på Värmdö - ett givande och roligt extrajobb

Kommun: Vaxholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-01

Assistans för dig söker nu flera assistenter till en glad och aktiv 37-årig man på Värmdö.
Han tycker bland annat om att vara ute på promenader, fiska, simma, gå på museum och fotografering.
Vi vill att du är en flexibel, ansvarsfull och initiativtagande person med engagemang och empati. Du är en person på 35–55 år med livserfarenhet och är inte för bunden av fasta tider. Du bör kunna svenska språket flytande för att kunna kommunicera med kunden.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta ett par fasta pass per månad men att du även har möjlighet att hoppa in extra vid behov. På sikt kan det bli aktuellt med en större schemarad.
Arbetstiderna är kl. 09-18 (dubbelassistans) och kl. 18-09 (vaken natt).

Krav på att du är rökfri.
Du bör inte vara allergisk mot hundar eller vara hundrädd.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Intervjuer kommer hållas löpande och vi ser gärna att du är tillgänglig för introduktion relativt omgående.

Kom också ihåg att beställa ett utdrag från Polisens belastningsregister via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till man på Värmdö - ett givande och roligt extrajobb

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-01

Assistans för dig söker nu flera assistenter till en glad och aktiv 37-årig man på Värmdö.
Han tycker bland annat om att vara ute på promenader, fiska, simma, gå på museum och fotografering.
Vi vill att du är en flexibel, ansvarsfull och initiativtagande person med engagemang och empati. Du är en person på 35–55 år med livserfarenhet och är inte för bunden av fasta tider. Du bör kunna svenska språket flytande för att kunna kommunicera med kunden.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta ett par fasta pass per månad men att du även har möjlighet att hoppa in extra vid behov. På sikt kan det bli aktuellt med en större schemarad.
Arbetstiderna är kl. 09-18 (dubbelassistans) och kl. 18-09 (vaken natt).

Krav på att du är rökfri.
Du bör inte vara allergisk mot hundar eller vara hundrädd.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Intervjuer kommer hållas löpande och vi ser gärna att du är tillgänglig för introduktion relativt omgående.

Kom också ihåg att beställa ett utdrag från Polisens belastningsregister via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till man på Värmdö - ett givande och roligt extrajobb

Kommun: Nacka Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-01

Assistans för dig söker nu flera assistenter till en glad och aktiv 37-årig man på Värmdö.
Han tycker bland annat om att vara ute på promenader, fiska, simma, gå på museum och fotografering.
Vi vill att du är en flexibel, ansvarsfull och initiativtagande person med engagemang och empati. Du är en person på 35–55 år med livserfarenhet och är inte för bunden av fasta tider. Du bör kunna svenska språket flytande för att kunna kommunicera med kunden.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta ett par fasta pass per månad men att du även har möjlighet att hoppa in extra vid behov. På sikt kan det bli aktuellt med en större schemarad.
Arbetstiderna är kl. 09-18 (dubbelassistans) och kl. 18-09 (vaken natt).

Krav på att du är rökfri.
Du bör inte vara allergisk mot hundar eller vara hundrädd.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Intervjuer kommer hållas löpande och vi ser gärna att du är tillgänglig för introduktion relativt omgående.

Kom också ihåg att beställa ett utdrag från Polisens belastningsregister via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

KREATIV, GYMNASIESTUDERANDE TJEJ SÖKER ASSISTENTER FÖR HJÄLP I SKOLAN

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-01

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till ett nytt och spännande uppdrag med start omgående!

Brukaren:
20-årig tjej som börjar åk 3 av 4 på gymnasiesärskola, Estetisk linje - inriktning Media / IT. Hon har diagnoserna autism, bipolaritet och lindrig utvecklingsstörning. Hon är mycket duktig på media, engelska, svenska m.m. Hon är oftast fokuserad på sina egna projekt och behöver en assistent som intresserar sig för dessa och som kan hjälpa henne under skoldagen/vardagen. Brukaren har ofta svårt för att förstå vad som sker i sociala situationer. Hon kan ibland bli stressad eller få mindre utbrott vilket kräver lugn och pedagogiskt tänkande hos den personliga assistenten. Assistenten utgör ett viktigt psykologiskt stöd för brukaren. Hon är mycket kreativ och älskar att skapa projekt inom film, foto, musik och multimedia.

Arbetsuppgifter:
Följa med brukaren från hem till skola (färdtjänst). Hemmet ligger centralt i Stockholm där hon bor med sin familj. I skolan behöver hon hjälp med att förstå vad omgivningen kräver, kommunicera så att inte missförstånd uppstår, hålla fokus på uppgifter samt få mycket positiv respons. Viss praktisk hjälp såsom att lägga upp mat i matsalen, bli påmind om toalettbesök osv. Arbetet handlar mycket om att hålla nere stressnivån hos brukaren genom att finnas hos henne och visa uppskattning för det hon gör. Hon är väldigt kreativ och visar gärna upp saker som hon skapat i datorn. Att hjälpa brukaren i sociala kontakter med klasskompisar är också av vikt. Arbetstiderna är förlagda mellan 7-15/16.

Önskvärda egenskaper hos assistenten:
Kunskap om autism/bipolaritet. Egenskaper såsom nyfikenhet, ödmjukhet, tålamod och lugn. Assistenten får gärna ha ett intresse för media och musik.

Gör ansökan

KREATIV, GYMNASIESTUDERANDE TJEJ SÖKER ASSISTENTER FÖR HJÄLP KVÄLLSTID

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-01

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till ett nytt och spännande uppdrag med start omgående!

Arbetstider:
2-3 vardagar/vecka ca. kl. 15.00 – 20.00 samt lite timmar under helger dag-/kvällstid. Arbetstiderna kan anpassas efter assistentens önskemål.

Brukaren:
20-årig tjej som börjar åk 3 av 4 på gymnasiesärskola, Estetisk linje - inriktning Media / IT. Hon har diagnoserna autism, bipolaritet och lindrig utvecklingsstörning. Hon är mycket duktig på media, engelska, svenska m.m. Hon är oftast fokuserad på sina egna projekt och behöver en assistent som intresserar sig för dessa och som kan hjälpa henne under skoldagen/vardagen. Brukaren har ofta svårt för att förstå vad som sker i sociala situationer. Hon kan ibland bli stressad eller få mindre utbrott vilket kräver lugn och pedagogiskt tänkande hos den personliga assistenten. Assistenten utgör ett viktigt psykologiskt stöd för brukaren. Hon är mycket kreativ och älskar att skapa projekt inom film, foto, musik och multimedia.

Arbetsuppgifter:
Följa med brukaren från skolan till hemmet eller eventuell aktivitet. Brukaren arbetar gärna med mediaprojekt i datorn och tycker om att få feedback på detta. Ni lagar mat tillsammans, åker till någon egen aktivitet (dans/kör/ungdomsträff) eller deltar i familjens aktiviteter.

Önskvärda egenskaper hos assistenten:
Kunskap om autism/bipolaritet. Egenskaper såsom nyfikenhet, ödmjukhet, tålamod och lugn. Assistenten får gärna ha ett intresse för media och musik.

Gör ansökan

Levnadsglad flicka i Lund behöver personlig assistent!

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-02

Assistans för dig söker nu en barnkär personlig assistent till en 7-årig flicka i Lund. Flickan har precis börjat i förskoleklass och bor tillsammans med sin mamma och pappa. Tjänsten är på 25 h/veckan och passen är främst förlagda till vardagseftermiddagar och helger men det kan komma att förändras.

Till följd av sin CP-skada har flickan svårigheter med sin fin-, grov- och oralmotorik men har ingen intellektuell funktionsnedsättning. Kommunikation sker främst genom tecken och gester (TAKK) och flickan kommer behöva stöd i sin vardag med att kommunicera med andra. Som assistent behöver du bland annat vara behjälplig med förflyttningar, sondmatning (manuellt), ät-och drickträning, personlig hygien samt på -och avklädning.
Flickan är en glad och smart tjej som bland annat tycker om att rita, berätta sagor, bygga och titta på film. Svårigheter med att kommunicera gör att flickan kommer behöva hjälp med att kunna leka med kompisar och gå på fritidsaktiviteter. Då flickan är pigg, älskar att leka, och tycker om allt det som många andra 7-åringar gillar, så bör du som assistent ha ett barnasinne men samtidigt vara uppmärksam och ansvarsfull. Du bör ha en positiv inställning, vara flexibel och framåt men samtidigt tålmodig och ödmjuk. Stor vikt kommer även läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, flickan och hennes familj.

Det är meriterande om du som söker har arbetat med barn med funktionsnedsättningar tidigare. Det är även meriterande om du har god vana av att kommunicera med TAKK (Tecken som Alternativ och/eller Kompletterande Kommunikation) samt övriga AKK-sätt såsom kommunikationsdator, bildkommunikation och kroppsspråk. Då träning i kommunikation är av vikt så är det angeläget att du som assistent behärskar svenska i tal och skrift väl.
Körkort är ett krav och du bör inte heller vara allergisk mot pälsdjur då familjen har djur. Det är ett krav att du är rökfri.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Skillinge

Kommun: Simrishamn Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-02

Assistans för dig söker personlig assistent till en kvinna i Skillinge. Arbetet är förlagt dagtid mellan kl 7-13.30 varannan helg.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du kvinnan utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, promenader och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande. Du ska helst vara rökfri.

Om du inte bor i eller i närheten av Skillinge krävs körkort och tillgång till bil, då kommunikationsmöjligheterna är begränsade.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Skillinge

Kommun: Tomelilla Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-02

Assistans för dig söker personlig assistent till en kvinna i Skillinge. Arbetet är förlagt dagtid mellan kl 7-13.30 varannan helg.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du kvinnan utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, promenader och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande. Du ska helst vara rökfri.

Om du inte bor i eller i närheten av Skillinge krävs körkort och tillgång till bil, då kommunikationsmöjligheterna är begränsade.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Skillinge

Kommun: Ystad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-02

Assistans för dig söker personlig assistent till en kvinna i Skillinge. Arbetet är förlagt dagtid mellan kl 7-13.30 varannan helg.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du kvinnan utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, promenader och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande. Du ska helst vara rökfri.

Om du inte bor i eller i närheten av Skillinge krävs körkort och tillgång till bil, då kommunikationsmöjligheterna är begränsade.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2018-11-04

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kvinna i Enköping. Kvinnan är i 40-årsåldern och bor själv i en lägenhet. Kvinnan behöver hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring. Arbetet är förlagt till dag- och kvällstid, vardagar samt helger. Det förkommer dubbelassistans vilket innebär att du som regel arbetar tillsammans med en kollega. Kvinnan har en stor personlighet, enorm empati och uppfriskande humor.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra vid behov med möjlighet till fast schema.

Du får här en händelserik och spännande arbetsplats samt en trevlig arbetsgrupp!

Som person bör du vara försiktig, noggrann, lyhörd, kunna ta eget ansvar, lugn, ha glimten i ögat och vilja bidra till ett bra arbetsklimat. Du får alla instruktioner av kvinnan själv och måste därför vara bra på att lyssna och förstå svenska. Gillar du musik, sport, hälsa och träning och/eller har du en kreativ ådra och gillar att sy eller arbeta med annat hantverk är det ett stort plus. Men det viktigaste är att du har ett intresse av att lära dig nya saker och arbeta med människor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till Hjortkvarn: ett givande och utvecklande extrajobb!

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-11-04

Vi söker nu flera personliga assistenter till en 8-årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Hjortkvarn.
Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil för att du ska kunna ta dig till arbetet.

Vi söker flera timanställda som har möjlighet att ställa upp vid behov, ofta med kort varsel. På sikt kan det bli aktuellt med fasta pass på schema.
Tjejen har assistans dygnet runt, förutom när hon är i skolan. Ett antal timmar i veckan är hon beviljad dubbelassistans.
På vardagarna är arbetspassen förlagda mellan kl. 12-20 och kl. 19-08.45 (vaken natt). På helgerna arbetar man istället kl. 08-20 eller kl. 19-08. Tiderna är givetvis inte huggna i sten och du bör därför vara flexibel och kunna tänka dig att tiderna ändras någon timma då och då.
Du bör också vara bekväm med att arbeta både dagpass och nattpass.

Som assistent ska du fungera som tjejens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Tycker du att detta låter som en tjänst som passar dig? Är du redo att ta mycket eget ansvar, vara en del i den här tjejens liv och på köpet få ett givande och roligt arbete, tveka då inte att söka tjänsten redan idag. Intervjuer kommer hållas löpande, tillträde sker efter överenskommelse.

Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Gör ansökan

Personlig assistent till Hjortkvarn: ett givande och utvecklande extrajobb!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-11-04

Vi söker nu flera personliga assistenter till en 8-årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Hjortkvarn.
Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil för att du ska kunna ta dig till arbetet.

Vi söker flera timanställda som har möjlighet att ställa upp vid behov, ofta med kort varsel. På sikt kan det bli aktuellt med fasta pass på schema.
Tjejen har assistans dygnet runt, förutom när hon är i skolan. Ett antal timmar i veckan är hon beviljad dubbelassistans.
På vardagarna är arbetspassen förlagda mellan kl. 12-20 och kl. 19-08.45 (vaken natt). På helgerna arbetar man istället kl. 08-20 eller kl. 19-08. Tiderna är givetvis inte huggna i sten och du bör därför vara flexibel och kunna tänka dig att tiderna ändras någon timma då och då.
Du bör också vara bekväm med att arbeta både dagpass och nattpass.

Som assistent ska du fungera som tjejens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Tycker du att detta låter som en tjänst som passar dig? Är du redo att ta mycket eget ansvar, vara en del i den här tjejens liv och på köpet få ett givande och roligt arbete, tveka då inte att söka tjänsten redan idag. Intervjuer kommer hållas löpande, tillträde sker efter överenskommelse.

Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Gör ansökan

Personlig assistent till Hjortkvarn: ett givande och utvecklande extrajobb!

Kommun: Finspång Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-11-04

Vi söker nu flera personliga assistenter till en 8-årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Hjortkvarn.
Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil för att du ska kunna ta dig till arbetet.

Vi söker flera timanställda som har möjlighet att ställa upp vid behov, ofta med kort varsel. På sikt kan det bli aktuellt med fasta pass på schema.
Tjejen har assistans dygnet runt, förutom när hon är i skolan. Ett antal timmar i veckan är hon beviljad dubbelassistans.
På vardagarna är arbetspassen förlagda mellan kl. 12-20 och kl. 19-08.45 (vaken natt). På helgerna arbetar man istället kl. 08-20 eller kl. 19-08. Tiderna är givetvis inte huggna i sten och du bör därför vara flexibel och kunna tänka dig att tiderna ändras någon timma då och då.
Du bör också vara bekväm med att arbeta både dagpass och nattpass.

Som assistent ska du fungera som tjejens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Tycker du att detta låter som en tjänst som passar dig? Är du redo att ta mycket eget ansvar, vara en del i den här tjejens liv och på köpet få ett givande och roligt arbete, tveka då inte att söka tjänsten redan idag. Intervjuer kommer hållas löpande, tillträde sker efter överenskommelse.

Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Gör ansökan

Personlig assistent till Hjortkvarn: ett givande och utvecklande extrajobb!

Kommun: Örebro Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2018-11-04

Vi söker nu flera personliga assistenter till en 8-årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Hjortkvarn.
Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil för att du ska kunna ta dig till arbetet.

Vi söker flera timanställda som har möjlighet att ställa upp vid behov, ofta med kort varsel. På sikt kan det bli aktuellt med fasta pass på schema.
Tjejen har assistans dygnet runt, förutom när hon är i skolan. Ett antal timmar i veckan är hon beviljad dubbelassistans.
På vardagarna är arbetspassen förlagda mellan kl. 12-20 och kl. 19-08.45 (vaken natt). På helgerna arbetar man istället kl. 08-20 eller kl. 19-08. Tiderna är givetvis inte huggna i sten och du bör därför vara flexibel och kunna tänka dig att tiderna ändras någon timma då och då.
Du bör också vara bekväm med att arbeta både dagpass och nattpass.

Som assistent ska du fungera som tjejens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Tycker du att detta låter som en tjänst som passar dig? Är du redo att ta mycket eget ansvar, vara en del i den här tjejens liv och på köpet få ett givande och roligt arbete, tveka då inte att söka tjänsten redan idag. Intervjuer kommer hållas löpande, tillträde sker efter överenskommelse.

Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Gör ansökan

Personlig assistent till Hjortkvarn: ett givande och utvecklande extrajobb!

Kommun: Kumla Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2018-11-04

Vi söker nu flera personliga assistenter till en 8-årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Hjortkvarn.
Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil för att du ska kunna ta dig till arbetet.

Vi söker flera timanställda som har möjlighet att ställa upp vid behov, ofta med kort varsel. På sikt kan det bli aktuellt med fasta pass på schema.
Tjejen har assistans dygnet runt, förutom när hon är i skolan. Ett antal timmar i veckan är hon beviljad dubbelassistans.
På vardagarna är arbetspassen förlagda mellan kl. 12-20 och kl. 19-08.45 (vaken natt). På helgerna arbetar man istället kl. 08-20 eller kl. 19-08. Tiderna är givetvis inte huggna i sten och du bör därför vara flexibel och kunna tänka dig att tiderna ändras någon timma då och då.
Du bör också vara bekväm med att arbeta både dagpass och nattpass.

Som assistent ska du fungera som tjejens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Tycker du att detta låter som en tjänst som passar dig? Är du redo att ta mycket eget ansvar, vara en del i den här tjejens liv och på köpet få ett givande och roligt arbete, tveka då inte att söka tjänsten redan idag. Intervjuer kommer hållas löpande, tillträde sker efter överenskommelse.

Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Gör ansökan

Personlig assistent till Hjortkvarn: ett givande och utvecklande extrajobb!

Kommun: Hallsberg Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2018-11-04

Vi söker nu flera personliga assistenter till en 8-årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Hjortkvarn.
Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil för att du ska kunna ta dig till arbetet.

Vi söker flera timanställda som har möjlighet att ställa upp vid behov, ofta med kort varsel. På sikt kan det bli aktuellt med fasta pass på schema.
Tjejen har assistans dygnet runt, förutom när hon är i skolan. Ett antal timmar i veckan är hon beviljad dubbelassistans.
På vardagarna är arbetspassen förlagda mellan kl. 12-20 och kl. 19-08.45 (vaken natt). På helgerna arbetar man istället kl. 08-20 eller kl. 19-08. Tiderna är givetvis inte huggna i sten och du bör därför vara flexibel och kunna tänka dig att tiderna ändras någon timma då och då.
Du bör också vara bekväm med att arbeta både dagpass och nattpass.

Som assistent ska du fungera som tjejens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek. Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 8-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Tycker du att detta låter som en tjänst som passar dig? Är du redo att ta mycket eget ansvar, vara en del i den här tjejens liv och på köpet få ett givande och roligt arbete, tveka då inte att söka tjänsten redan idag. Intervjuer kommer hållas löpande, tillträde sker efter överenskommelse.

Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Gör ansökan

TIMVIKARIER SÖKES FÖR JOBB I CENTRALA LAXÅ

Kommun: Laxå Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2018-11-04

Vi söker nu fler duktiga och engagerade timvikarier till vår kund i Laxå. Arbetet som personlig assistent hos vår kund kräver att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans men det är inte ett krav. Om du har erfarenhet av eller kunskap om neurologiska sjukdomar eller erfarenhet av PEG är det ett plus. Lyft och förflyttningar kommer att vara förekommande i arbetet, adekvata hjälpmedel finns. Du kommer att erbjudas introduktion för att känna dig trygg i arbetsmomenten.

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov. Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och du som assistent behöver vara lyhörd och inkännande.

Du som är intresserad av att jobba hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet. Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

Extra jobb som personlig assistent

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2018-11-04

Vi söker en ansvarsfull assistent till en trevlig kvinna i 70-års åldern. Kvinnan bor i centrala Umeå och har assistans under dagtid och kvällar med beredskapstid på natten. På grund av beredskapstiden är det ett plus om du bor i närheten av centrala Umeå.

Vi söker dig som kan hoppa in extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda kl.7:00 - 16:00 eller kl.17:00 - 00:15 alla dagar i veckan. Vi ser gärna att du kan jobba extra både dagtid och kvällstid, under vardagar samt helger.

Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning med allt i sin vardag, såsom personlig omvårdnad, hushållssysslor och att göra ärenden. Kundens sjukdomstillstånd kräver en låg ljudnivå och vissa dagar bara enkla samtal.

Vi söker dig som har hög arbetsmoral och är van att sköta ett hushåll med allt vad det innebär. Du ska inte vara rädd för att jobba och ska varje dag visa engagemang för arbetet och för kunden. Det är ett stort plus om du har tagit hand om andra personer tidigare och är van personlig omvårdnad och även vårdyrket. Att behärska det svenska språket flytande i tal är ett krav. Vi söker endast kvinnliga assistenter.

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Upplands Väsby (dag och natt)

Kommun: Upplands Väsby Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-05

Vi söker både timanställda och visstidsanställda personliga assistenter till en 69 årig kvinna i Upplands Väsby. Kvinnan är bipolär och har assistans dygnet runt. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 09.00-17.00 och 17.00-09.00 (ca 8 timmars väntetid/jour på natten).

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du kvinnan utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöttning vid förflyttningar, städning, läkarbesök, matlagning, hygien, aktiviteter m.m.

Du som assistent bör kunna läsa av människor och vara duktig på att aktivera och motivera andra. Uppskattas även om du som assistent är trevlig och har ett vänligt bemötande. Tidigare erfarenhet av vård och omsorg är meriterande men det viktigaste är att personkemin mellan dig och kvinnan stämmer.

Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställda personliga assistenter sökes till tjej i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-05

Assistans för dig söker timanställda personliga assistenter till en tjej i Lund. Tjejen har assistans dygnet runt och som timanställd är du flexibel och har möjlighet att rycka in med kort varsel.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du tjejen utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, träning, matlagning, träning och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som hennes förlängda armar och ben.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska är meriterande.

Kunden ser företrädesvis kvinnliga sökande. Körkort krävs.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent under natten sökes till man i Älvsjö

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-05

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 60-årig man i Älvsjö. Mannen söker dig som vill arbeta ett nattpass per vecka mellan kl. 18.00-07.20. Vilken dag kan diskuteras.

Under natten stöttar och hjälper du mannen vid förflyttningar, toalettbesök, vändningar m.m. Du ska därmed fungera som hans förlängda armar och ben. Det är önskvärt om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Ibland kan du även tillfrågas om att arbeta dagpass och följa med mannen till hans arbetsplats.

Du som söker får gärna vara glad, ha humor och ett positivt förhållningssätt. Tidigare omsorgserfarenhet är meriterande men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Arbeta 56 % som personlig assistent åt positiv kvinna i Bromma

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-06

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent åt en trevlig kvinna i Bromma. Kvinnan har MS och använder rullstol och permobil dagligen. Kunden är positiv och gillar att umgås med vänner, skriva och följa med i nyhetsflödet. Hon arbetar även som kommunikatör.
Den lediga tjänsten har en tjänstgöringsgrad på 56 %. Det kommer även finnas möjlighet att arbeta extra utöver det. Arbetspassen är förlagda kvällstid kl. 17:00-23:30 två- tre vardagar i veckan. Utöver det arbetar du ca två helger i månaden med varierande arbetstider.
Vi letar efter en glad person med positiv energi. Du är lyhörd inför kundens behov och har en god initiativförmåga. Vi hoppas att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov. Troligtvis har du tidigare erfarenhet från vård och omsorg, men det är inte ett krav.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarie sökes till 50-årig man i Södertälje

Kommun: Södertälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-06

Assistans för dig söker en timvikarie till en glad och vänlig man i 50-årsåldern boendes i Södertälje.

Kunden är rullstolsburen till följd av MS och som hans personliga assistent kommer du att hjälpa honom med förflyttningar, hygien, hushållssysslor, aktiviteter och annat som ingår i hans liv. Mannen har ett stort intresse för musik och båtar.

Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på vardagar mellan kl. 09.00-21.30. Det är önskvärt om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

Du som söker får gärna vara glad, ha humor och ett positivt förhållningssätt. Tidigare omsorgserfarenhet och utbildning som undersköterska är meriterande men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Viktigt att du tål djur.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Tyresö

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-08

Vi söker nu en personlig assistent på fast schemarad om cirka 75% sysselsättningsgrad till en av våra kunder i Tyresö. Kunden är trevlig och glad kvinna i 70 års åldern.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Du får gärna ha lite livserfarenhet och även ha arbetat med personlig assistans tidigare. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv. Du har även stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kvinnan i sitt dagliga liv med allt från matlagning och städning till personlig omvårdnad. Arbetstiderna är förlagda morgon till kväll, veckans alla dagar. Arbetspassens längd varierar. på vardagarna är det lite kortare pass och på helgerna lite längre pass som sträcker sig över hela dagen.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Aspudden 30%

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-08

Assistans för dig söker en engagerad personlig assistent till en 50-årig kvinna bosatt i Aspudden. Kvinnan har MS, är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning i det mesta i sitt vardagliga liv.

Tjänsten är en visstidsanställning. Vi söker dig som kan arbeta lördagar under ojämna veckor mellan kl. 09.00-14.30 och 16.00-22.00 (rast mellan kl. 14.30-16.00) samt fredagar under jämna veckor mellan kl. 09.00-22.00.

Du som söker bör vara social, ansvarstagande, ha ett positivt förhållningssätt samt vara duktig på att hålla ordning och reda. Det är ett stort plus om du har ett intresse för mat och dryck. Tidigare omsorgserfarenhet är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten.

Viktigt att veta är att vi inte kan anställa dig som röker eller är djurallergiker då det ibland förekommer hund i kvinnans hem.

Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till man i Partille

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-11-09

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 20 års-åldern, boende i Partille.

Mannen behöver hjälp med det mesta i vardagen, exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, samt utförande av vissa hushållssysslor mm. Men även följa med på läkarbesök och träning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Han tycker om att hitta på saker och vara ute, och då exempelvis fika. Mannen kan själv kommunicera vad han vill och hur hjälpen ska utföras.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ, samt är flexibel då arbetsuppgifterna varierar.

Husdjur finns i hemmet så det är viktigt att du ej har pälsdjursallergi.


Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Kunden har assistans dygnet runt med mesta dels väntetid på natten. Flera tjänster finns i varierande sysselsättningsgrad, skriv gärna i din ansökan vad du är intresserad av.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till man i Hägersten

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-09

Assistans för dig söker för kunds räkning en assistent till en rullstolsburen man boendes i Hägersten. Mannen behöver hjälp och/eller stöttning med moment i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar (med hjälpmedel), hushållssysslor, aktiviteter, träning, hygien mm.

Vi söker dig som vill vikariera för vår arbetsledare som kommer vara föräldraledig i ett år från och med januari 2019. I din roll som assistent så kommer du även ha ett arbetsledaransvar gällande bemanning och kontakter med sjukvård etc..

Tjänsten är på nästan 50% och arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar samt helger. Du som person är omhändertagande, ödmjuk och lugn, du är rökfri och har kunskaper vad gäller enklare matlagning och bakning. Erfarenhet av omsorgsarbete och arbetsledaransvar är meriterande men inget krav. Då kontakter med vårdpersonal ingår i jobbet så är det viktigt att du förstår och talar god svenska.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till en kvinna i Enskede gård

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-09

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en 46-årig kvinna i Enskede gård. Kvinnan har en neurologisk sjukdom, är rullstolsburen och behöver hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring.

Kvinnan bor ensam i egen lägenhet men har särbon i sin närhet. Hjälpmedel finns! Vi söker en helt ny arbetsgrupp då kvinnan precis blivit beviljad assistans. För rätt person finns det möjlighet att få arbetsledaransvar.

Du som söker får gärna ha framåtanda men ändå vara lyhörd. Det är meriterande om du är utbildad undersköterska eller har tidigare erfarenhet från vården. Viktigt att veta är att du som assistent måste vara doft- och rökfri. Du kan inte kan använda parfym, schampo, tvättmedel, andra dofter eller lukta rök när du är på arbetsplatsen.

Tjänsten är en visstidsanställning och vi söker främst långsiktiga assister. Arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar med 7 timmars väntetid/jour under natten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Kund- och personalansvarig sökes till vårt kontor i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-09

Vi söker kund- och personalansvarig till vårt kontor i Lund! Som kund- och personalansvarig är du ansvarig för den personliga assistansen för kunden och du är arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll är svår, men också spännande och utmanande.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten kommer att innefatta:
- Kontakt med dina kunder kring samordning av den personliga assistansen
- Rekrytering, schemaläggning och arbetsledning av personliga assistenter
- Social dokumentation och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Kontakt med kommuner, Försäkringskassan och andra myndigheter

Vi söker dig som är engagerad, initiativtagande och empatisk. Du tycker om att arbeta självständigt och växer med personligt ansvar. Vi ser gärna att du har en teoretisk bakgrund som exempelvis socionom, beteendevetare eller personalvetare, men även annan relevant kompetens är av intresse. Meriterande är om du har antingen privat eller professionell erfarenhet av personlig assistans och kännedom om relevant lagstiftning.

Till din hjälp som kund- och personalansvarig har du bland annat ett intranät, en akutbemanningsfunktion och en löneadministration. Detta så att du kan hålla rätt kvalitet i dina omkring 15-20 assistansuppdrag. Assistans för digs ambition är att ge dig som kund- och personalansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration.

Tjänsten är på heltid, företrädesvis kontorstid mån-fre. Tiderna är vanligtvis 08:30-17:00, men en flexibilitet från din sida önskas, då våra kunder inte alltid kan ses/samtala på dessa tider. Kundbesök och andra inrikesresor kan förekomma i arbetet så b-körkort och körvana krävs. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Vill du ha ett spännande och roligt arbete och har du det som krävs för att bli kund- och personalansvarig hos Assistans för dig? Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som kund- och personalansvarig utgör en av nyckelspelarna på företaget. Företaget är ungt och växer snabbt och det finns en stor möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Friskvårdsbidrag är en självklarhet hos oss! Vi söker dig som har något extra och erbjuder löneutveckling relaterad till prestation. Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarie till flicka i Hallunda-Norsborg

Kommun: Botkyrka Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-09

Assistans för dig söker för kunds räkning en personlig assistent till en 15-årig flicka. Flickan bor tillsammans med sin familj i Hallunda-Norsborg. Hon har bl.a. en utvecklingsstörning samt epilepsi och behöver således tillsyn samt hjälp och stöttning med allt i sitt vardagliga liv.

Vi söker dig som har erfarenhet av personlig assistans samt/eller omsorgsarbete, gärna med barn och/eller med utvecklingsstörning samt epilepsi eller liknande funktionsnedsättningar. Du som person bör vara ansvarstagande, lyhörd och ödmjuk. Meriterande om du talar turkiska, dock är detta inget krav.

Arbetspassen är främst förlagda under dagtid mellan cirka 07:30-15:30 men du bör kunna vara flexibel att jobba kvällar också. Vi ser gärna att du är flexibel och kan jobba extra vid behov med kort varsel.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev.

Gör ansökan

Personlig assistent söker till ung kvinna utanför Mönsterås!

Kommun: Mönsterås Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2018-11-10

Assistans för dig söker just nu förstärkning av personal till en glad tjej i 30-års åldern med en medfödd utvecklingsskada med autismliknande drag samt svår epilepsi. Tjänsten är inledningsvis en timanställning, med möjlighet till fast tjänst efter överenskommelse. Passen är förlagda på dygnets alla timmar och vi söker dig som trivs med att arbeta varierande tider.

Tjejen tycker om att gå på promenader, bada, rida, cykla på sin motionscykel, gå på bio, shoppa, träna i hemmagymmet m.m. Hon älskar djur och bor på en gård med sin familj och har bl.a. hästar, hundar och katter, så du som assistent bör ej vara allergisk. Som assistent hjälper du tjejen med allt i vardagen från att sköta all ADL till att stötta upp vid aktiviteter.

Du som assistent ska vara lugn, trygg, ansvars- och omsorgsfull. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar egna initiativ. Du söker ett arbete som är varierande på en arbetsplats där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som hon själv vill leva.

Vi söker dig som vill ha en varaktig anställning. Tidigare erfarenhet av omsorgsarbete och erfarenhet av epilepsi är starkt meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Är du mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift ökar sannolikheten väsentlig att du är den vi söker!

Körkort är ett krav och tillgång till egen bil är ett måste för att kunna ta sig till och från arbetsplatsen. Icke-rökare under arbetstid ett måste. Tunga lyft kan förekomma.

Tillträde till tjänsten efter överenskommelse, urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Gör ansökan

Spansktalande personlig assistent sökes till ung kvinna i Solna

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-10

Assistans För Dig söker en personlig assistent till en av våra kvinnliga kunder i Solna. Kunden bor tillsammans med mor och lillasyster och familjen är ursprungligen från ett spansktalande land, kunden kommunicerar därför både på svenska och spanska. Kunden har en neurologisk sjukdom vilket medför ett stort hjälpbehov i vardagen. Hon är till största delen rullstolsburen och behöver hjälp och stöd när hon ska gå eller förflyttas. I övrigt behöver kunden hjälp med det mesta i vardagen, så som personlig hygien, hjälp vid måltider, av- och påklädning, hushållsarbete, aktiviteter med mera.

Som person är du ansvarsfull, pedagogisk, omvårdande och flexibel. Tidigare erfarenheter inom personlig assistans är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi söker dig som är intresserad av ett extrajobb där du arbetar vid behov. Det förekommer både dagpass, kvällspass och helgpass. Under perioden feb-maj finns möjlighet till fast schema.

Rekrytering sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes som timvikarie till en glad och trevlig kvinna

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-11-11

Assistans för dig söker nu timvikarie som kan hoppa in extra vid behov. Kunden är en glad och trevlig kvinna som är 71 år gammal och bor på Hisingen.

Vi söker dig som är lugn och stabil. Det är viktigt att du är ansvarsfull, initiativrik, positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann, men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent.

I dina arbetsuppgifter ingår det att vara kunden behjälplig med den dagliga livsföringen såsom hygien, träning, sondmatning, inköp och planering samt städning och tvätt mm. Vi ser att du som assistent har god kunskap i svenskt tal och skrift då kunden de senaste åren fått allt svårare att artikulera tydligt.

Arbetet är förlagt på dygnets alla timmar måndag till söndag.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående där du som assistent kommer att få en gedigen introduktion till arbetet för att du skall känna dig trygg i rollen som assistent

Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till en 50-årig man i Malmö

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-11

Assistans för dig söker personliga assistenter åt en man i Malmö. Som timanställd är du flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel, både dygnspass samt kortare dagpass. Det kommer även att finnas fasta pass under en något längre period med anledning av föräldraledighet.

Mannen behöver hjälp med allt i sin vardag såsom personlig hygien, matlagning, medicinering, hushållssysslor, komma ut på promenader och andra aktiviteter. Mannen har ett stort intresse av flygplan och tycker om att njuta av det goda livet. Då mannens barn och deras aktiviteter är en stor del av hans liv är det av betydelse att du som assistent har en god förmåga att handskas med barn.

Vi ser att du är handlingskraftig, självgående, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Då mannen har fått nedsatt hörsel är det viktigt att du som assistent talar tydligt och behärskar det svenska språket.

Vi värdesätter rak kommunikation och en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid den personliga kemin mellan dig och kunden.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till pigg 75årig kvinna

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-11

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 75årig kvinna boendes i centrala Stockholm. Vi söker dig som kan bistå henne med hjälp och stöd i det dagliga livet, både på daglig verksamhet och på fritiden. Som assistent bör du vara aktiv, kreativ och välorganiserad. Du ska kunna ta initiativ, men också vara lugn när det behövs. Vi söker dig som vill ge det lilla extra.

Om dig:
Vi ser gärna att du som söker har undersköterskeutbildning samt tidigare erfarenhet av personlig assistans. Kunden söker assistenter som hon kan prata med och som har liknande intressen, därav läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Kvinnan har en förvärvad hjärnskada som bland annat resulterat i minnes- och orienteringssvårigheter och svårigheter att förstå och förhålla sig till nu- och dåtid. Med anledningen av det, är goda kunskaper i svenska språket ett krav.

Om jobbet:
Arbetsuppgifterna innefattar stöd, uppmuntran och påminnelse i de dagliga sysslorna. Kunden har ett stort intresse för bland annat hantverk, natur, matlagning och musik, varpå arbetet innefattar flera aktiviteter vilka kunden behöver stöd vid. Vi söker dig som kan arbeta något pass i veckan, samt även kunna ha möjlighet att hoppa in extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda till morgon, dag, kväll, någon vaken natt, vardagar samt helger. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Positiv och energirik personlig assistent sökes

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-11

Vi söker nu en energirik och positiv assistent till en av våra kunder i Sollentuna. Vi söker dig som vill göra det lilla extra och är trygg i dig själv. Du ska ha arbetat som personlig assistent eller ha annan erfarenhet av vård- och omsorgsarbete.

Kvinnan har personlig assistans tolv timmar per dygn. På grund av en nervsjukdom innebär det att du kommer att vara hennes armar och ben. Du hjälper henne vid förflyttningar, måltider och personlig omvårdnad.

Hon bor med sin familj i villa, är aktiv och intresserad av träning och matlagning samt att vara på olika sportaktiviteter med sin familj. På dagarna arbetar hon deltid antingen hemifrån eller på sitt kontor. Det förekommer bilkörning i arbetet och du som assistent behöver därför ha körkort.

Du kommer att arbeta varierat kvällar och helger.

Gör ansökan

Personlig assistent till sportintresserad man i Eskilstuna, timanställning

Kommun: Eskilstuna Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2018-11-11

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en sportintresserad man i Eskilstuna.

Vi söker dig som studerar eller har en mindre anställning och är i behov av ett extrajobb. Du kommer arbeta när ordinarie personal är på semester eller har annan frånvaro. Arbetstiderna är varierande mellan dag, kväll, natt och helg.

Mannen är en glad person som gärna går på sportevenemang. Till följd av CP-skada har han nedsatt motorik och inget tal. Istället har han ett tangentbord och använder sig av mimik för att kommunicera. Mannen i behov av hjälp i sitt vardagliga liv med personlig hygien, på- och avklädning, aktiviteter och förflyttningar. Du som assistent fungerar som hans armar och ben och du kommer även vara honom behjälplig med att sköta hemmet med exempelvis städning, tvätt, matlagning, inhandling och vara med under hans arbetsdagar.

Du ska vara positiv, omvårdande, tålmodig och gärna ta initiativ. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personkemin då samspelet mellan honom och dig är mycket viktig.

Körkort är ett krav.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in en ansökan! Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extrajobb som personlig assistent i Hässelby

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-11

Vi söker dig som studerar till undersköterska eller annat vårdyrke och som är intresserad av ett extrajobb bredvid studierna. Du kommer att arbeta varierande dagtid och helger när ordinarie personal är sjuk eller har annan frånvaro.

Du kommer att arbeta hos en man som är i 50-års åldern och bor i Hässelby. Han har en psykisk och fysisk funktionsnedsättning och som assistent behöver du vara motiverande och lyhörd i ditt bemötande. Det är av vikt att du är lugn och är tydlig samt har tålamod. I arbetet ingår att hjälpa mannen med förflyttningar, personlig omvårdnad, hushållssysslor samt med kontakter med sjukvården.

Mannen är intresserad av musik och att skriva texter och ser gärna att du delar hans intressen.

Vi ser gärna att du har arbetat inom vård och omsorg och framförallt då med personer som har psykiska funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Mannen röker inomhus.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till härlig 6-årig flicka i Påarp!

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-11

Assistans för dig söker nu en barnkär personlig assistent till 6-årig härlig flicka i Påarp. Flickan bor i en villa tillsammans med sin mamma, pappa och tre bröder. Tjänsten är på ca 32-40h/veckan och passen är främst förlagda till nätter.

Flickan har till följd av sin Cerebral Pares behov av stöd och hjälp i sin vardag med bland annat förflyttningar, personlig omsorg, leka, träna och göra roliga saker på sin fritid. Flickan tycker om att lyssna på musik, gå i sin gåstol, och vara ute i friska luften. Flickan använder ögonstyrd kommunikationsdator för att kommunicera så erfarenhet av det är önskvärt. Även erfarenhet av sondmatning är meriterande då flickan får mat genom en knapp i magen.

Du som assistent bör vara snäll, tålmodig, ansvarsfull, uppmärksam, flexibel och självständig. Du har en positiv inställning, är driven och framåt samtidigt som du är lugn och ödmjuk. Du ska ha ett genuint intresse och engagemang för yrket samt för flickan som du ska arbeta för. Det förekommer många lyft vid hjälp av förflyttningar som kräver en hyfsad fysik. Personkemin mellan dig och kunden samt kundens familj är av största betydelse.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

PERSONLIGA ASSISTENTER SÖKES ÅT KVINNA I SÄFFLE

Kommun: Åmål Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-11-11

Vi söker nu positiva och engagerade assistenter till ett assistansuppdrag som finns centralt beläget i Säffle. Arbetstiderna är varierande och du bör kunna arbeta såväl dag, kväll, natt samt helg. På ditt rullande schema kommer du att ha fasta pass.

Vi söker dig som är ansvarstagande, pålitlig och som innehar körkort. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Kunden är en positiv, rullstolsburen kvinna med ett stort intresse för bland annat matlagning, bakning och små utflykter. Som personlig assistent kommer du att vara kunden behjälplig med allt i hennes dagliga liv såsom hushållsarbete, matlagning, aktiviteter samt personlig hygien. Förflyttningar och lyft är förekommande i arbetet, lämpliga hjälpmedel finns på arbetsplatsen.
Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller likartat yrke men det är inte ett måste, din personlighet är avgörande.

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att du har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa dig efter dennes behov.

Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

PERSONLIGA ASSISTENTER SÖKES ÅT KVINNA I SÄFFLE

Kommun: Grums Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2018-11-11

Vi söker nu positiva och engagerade assistenter till ett assistansuppdrag som finns centralt beläget i Säffle. Arbetstiderna är varierande och du bör kunna arbeta såväl dag, kväll, natt samt helg. På ditt rullande schema kommer du att ha fasta pass.

Vi söker dig som är ansvarstagande, pålitlig och som innehar körkort. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Kunden är en positiv, rullstolsburen kvinna med ett stort intresse för bland annat matlagning, bakning och små utflykter. Som personlig assistent kommer du att vara kunden behjälplig med allt i hennes dagliga liv såsom hushållsarbete, matlagning, aktiviteter samt personlig hygien. Förflyttningar och lyft är förekommande i arbetet, lämpliga hjälpmedel finns på arbetsplatsen.
Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller likartat yrke men det är inte ett måste, din personlighet är avgörande.

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att du har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa dig efter dennes behov.

Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

PERSONLIGA ASSISTENTER SÖKES ÅT KVINNA I SÄFFLE

Kommun: Årjäng Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2018-11-11

Vi söker nu positiva och engagerade assistenter till ett assistansuppdrag som finns centralt beläget i Säffle. Arbetstiderna är varierande och du bör kunna arbeta såväl dag, kväll, natt samt helg. På ditt rullande schema kommer du att ha fasta pass.

Vi söker dig som är ansvarstagande, pålitlig och som innehar körkort. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Kunden är en positiv, rullstolsburen kvinna med ett stort intresse för bland annat matlagning, bakning och små utflykter. Som personlig assistent kommer du att vara kunden behjälplig med allt i hennes dagliga liv såsom hushållsarbete, matlagning, aktiviteter samt personlig hygien. Förflyttningar och lyft är förekommande i arbetet, lämpliga hjälpmedel finns på arbetsplatsen.
Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller likartat yrke men det är inte ett måste, din personlighet är avgörande.

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att du har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa dig efter dennes behov.

Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till härligt uppdrag i Karlshamn

Kommun: Karlshamn Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2018-11-12

Nu söker vi på Assistans för Dig personliga assistenter som kan tänka sig att jobba hos vår kund i Karlshamn. Att jobba hos kunden innebär att man ingår i ett härligt och engagerat assistentgäng. Det kommer att finnas möjlighet till både timanställning samt visstidsanställning (schemarad).

Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar med aktiv natt. Du som söker tjänsten bör inte vara främmande för att åka till olika ställen ihop med kunden och dennes familj – din arbetsplats är där kunden befinner sig.

Vår kund har en förvärvad ryggmärgsskada som innebär att kunden är förlamad och behöver din hjälp för att klara av vardagens alla bestyr. Som personlig assistent är Du vår kunds förlängda arm. Tycker Du om sport, resor och/eller matlagning från alla världens hörn så är det ett gemensamt intresse Du delar med kunden.

Det är viktigt att du som person är lugn, trygg och flexibel. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Ni som blir aktuella för tjänsterna kommer genomgå relevant utbildning innan starten. Är du mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift ökar sannolikheten väsentligt att du är den vi söker!

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte på att ansöka redan idag!

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Gör ansökan

Autistisk kille söker personal som gillar friluftsliv

Kommun: Lidingö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-15

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kille på Lidingö!

Kunden är en ung kille som bor i eget hus på Lidingö. Han har behov av hjälp med hushållning och matlagning, personlig hygien, motivation till aktiviteter och övrigt som hör livet till. Kunden tycker mycket om att promenera och mår bäst ute i naturen. Kunden kommunicerar genom bilder och kroppsspråk.

Vi söker dig som är positiv och lugn, har stort tålamod och som vill satsa för att göra ett bra jobb! Som assistent behöver du vara rökfri, gilla att vara ute och gå i skog och mark samt ha känsla för ansvar. Körkort och erfarenhet av autism är ett stort plus.

Passen är förlagda över dygnets alla timmar, och på natten är det aktiv tid. Vi söker personal både för tjänst på schema och extra vid behov. Vi söker dessutom en person som vill ta ansvar och på sikt bli arbetsledare i gruppen. Tillträde 1a oktober eller enligt överenskommelse.

Är du intresserad av tjänsten kan du redan nu beställa ett belastningsregisterutdrag hos Polisen.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Autistisk kille söker personal som gillar friluftsliv

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-15

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kille på Lidingö!

Kunden är en ung kille som bor i eget hus på Lidingö. Han har behov av hjälp med hushållning och matlagning, personlig hygien, motivation till aktiviteter och övrigt som hör livet till. Kunden tycker mycket om att promenera och mår bäst ute i naturen. Kunden kommunicerar genom bilder och kroppsspråk.

Vi söker dig som är positiv och lugn, har stort tålamod och som vill satsa för att göra ett bra jobb! Som assistent behöver du vara rökfri, gilla att vara ute och gå i skog och mark samt ha känsla för ansvar. Körkort och erfarenhet av autism är ett stort plus.

Passen är förlagda över dygnets alla timmar, och på natten är det aktiv tid. Vi söker personal både för tjänst på schema och extra vid behov. Vi söker dessutom en person som vill ta ansvar och på sikt bli arbetsledare i gruppen. Tillträde 1a oktober eller enligt överenskommelse.

Är du intresserad av tjänsten kan du redan nu beställa ett belastningsregisterutdrag hos Polisen.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter på deltid till trevlig man i Uppsala

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2018-11-16

Assistans för dig söker för kunds räkning en assistent på deltid till en trevlig man i 60-årsåldern boende i centrala Uppsala. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning som gör att han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor, träning, hålla kontakt med vänner och anhöriga mm.

Vi söker dig som är lugn, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och med erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete. Du ska ha ett coachande arbetssätt vilket innebär att jobba för att han ska vara så självständig som hans sjukdom tillåter. Personalgruppen är stabil med god sammanhållning och gott samarbete, vi söker dig som vill vara en del av detta. Vi ser även att du som söker, vill jobba med detta långsiktigt.

Arbetstiderna är varierande dag, kväll, vardagar och helger, du som assistent bör vara öppen för att arbeta samtliga skift på din schemarad.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag och personalaktiviteter. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till levnadsglad man i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-16

Assistans för dig söker en ansvarstagande och positiv personlig assistent som är intresserad av att arbeta på rullande schema. Mannen har assistans dygnet runt med jour på natten. Du ska därför ha möjlighet att arbeta dagtid såväl som kväll och natt. Dygnspass förekommer.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du mannen utifrån hans behov. Dagtid går kunden på daglig verksamhet och övrig tid är han i sitt hem eller på aktiviteter. Arbetet innefattar således moment så som stöd och hjälp vid förflyttning, matlagning, städning, hygien, promenader, träning och annat som ingår i mannens liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och utmanade arbete. Du som assistent ska vara lugn och harmonisk. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av autism, epilepsi, utvecklingsstörning och bildkommunikation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till ung kvinna i Falsterbo

Kommun: Trelleborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-17

Assistans för dig söker nu personlig assistent till en ung levnadsglad 29-årig kvinna. Tjänsten är på ca 40 h/veckan och passen kommer främst vara förlagda till dagtid 10-18 men en flexibilitet önskas då det även kan förekomma arbete på kvällar och helger.

Det är en aktiv kvinna som gillar att hitta på mycket så som att gå på konserter, åka på utomlandsresor, gå på bio och fika på stan. Kvinnan är rullstolsburen och berättar själv vad hon behöver hjälp med. Som assistent hjälper du henne med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor och annat som hör det vardagliga livet till.

Vi söker dig som är flexibel, vågar ta i, har nära till humor, är trygg och ansvarsfull samt uppskattar att vara aktiv. Viktigt är också att du är rökfri och har körkort. Katter förekommer i hemmet.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse. Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du hade passat till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till ung kvinna i Falsterbo

Kommun: Vellinge Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-17

Assistans för dig söker nu personlig assistent till en ung levnadsglad 29-årig kvinna. Tjänsten är på ca 40 h/veckan och passen kommer främst vara förlagda till dagtid 10-18 men en flexibilitet önskas då det även kan förekomma arbete på kvällar och helger.

Det är en aktiv kvinna som gillar att hitta på mycket så som att gå på konserter, åka på utomlandsresor, gå på bio och fika på stan. Kvinnan är rullstolsburen och berättar själv vad hon behöver hjälp med. Som assistent hjälper du henne med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor och annat som hör det vardagliga livet till.

Vi söker dig som är flexibel, vågar ta i, har nära till humor, är trygg och ansvarsfull samt uppskattar att vara aktiv. Viktigt är också att du är rökfri och har körkort. Katter förekommer i hemmet.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse. Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du hade passat till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till ung kvinna i Falsterbo

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-17

Assistans för dig söker nu personlig assistent till en ung levnadsglad 29-årig kvinna. Tjänsten är på ca 40 h/veckan och passen kommer främst vara förlagda till dagtid 10-18 men en flexibilitet önskas då det även kan förekomma arbete på kvällar och helger.

Det är en aktiv kvinna som gillar att hitta på mycket så som att gå på konserter, åka på utomlandsresor, gå på bio och fika på stan. Kvinnan är rullstolsburen och berättar själv vad hon behöver hjälp med. Som assistent hjälper du henne med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor och annat som hör det vardagliga livet till.

Vi söker dig som är flexibel, vågar ta i, har nära till humor, är trygg och ansvarsfull samt uppskattar att vara aktiv. Viktigt är också att du är rökfri och har körkort. Katter förekommer i hemmet.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse. Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du hade passat till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Spansktalande personlig assistent sökes till ung kvinna i Solna

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-17

Assistans För Dig söker en personlig assistent till en av våra kvinnliga kunder i Solna. Kunden bor tillsammans med mor och lillasyster och familjen är ursprungligen från ett spansktalande land, kunden kommunicerar därför både på svenska och spanska. Kunden har en neurologisk sjukdom vilket medför ett stort hjälpbehov i vardagen. Hon är till största delen rullstolsburen och behöver hjälp och stöd när hon ska gå eller förflyttas. I övrigt behöver kunden hjälp med det mesta i vardagen, så som personlig hygien, hjälp vid måltider, av- och påklädning, hushållsarbete, aktiviteter med mera.

Som person är du ansvarsfull, pedagogisk, omvårdande och flexibel. Tidigare erfarenheter inom personlig assistans är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi söker dig som är intresserad av ett extrajobb där du arbetar vid behov. Det förekommer både dagpass, kvällspass och helgpass. Under perioden feb-maj finns möjlighet till fast schema.

Rekrytering sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till man i Västerås

Kommun: Västerås Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2018-11-18

Assistans för dig söker personliga assistenter till en man i 50-års åldern i centrala Västerås. Han är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport. Han gillar också att vara ute och röra på sig, se på film och titta på döttrarnas aktiviteter. Mannen har haft en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, daglig träning och hjälp att kommunicera. I övrigt behöver han hjälp och stöd med det mesta i sin dagliga livsföring.

Vi söker dig som är positiv, tålmodig, har humor och är ansvarstagande, och som vill satsa för att göra ett bra jobb! Du bör ha ett motiverande förhållningssätt och förmåga att ta initiativ till aktiviteter både i och utanför hemmet. Personkemin är viktig och att du ser det som en rolig utmaning att kommunicera och hjälpa mannen till en meningsfull vardag.

Tidigare erfarenhet av afasi eller att ha arbetat med personer som haft stroke är ett stort plus. Då mannen har svårigheter med att kommunicera är det viktigt att du som söker behärskar svenska språket väl.

Passen är förlagda över dygnets alla timmar med 7,5 timmar väntetid/jour under natten. Vi söker personal både för tjänst på schema men också extra vid behov.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Skänninge, timvik

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-11-18

Assistans för dig söker timvikarier till en kvinna som är bosatt i Skänninge. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållssysslor, personlig hygien och sjukgymnastik.

Kunden har bland annat intresse av att sy, virka och måla. Det är inget krav att du delar hennes intressen men det kan vara en fördel om du också har en kreativ sida.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07:45- 17:00, med undantag för en dag i veckan då arbetstiden är förlagd till 21:30.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer. Som person är du lyhörd, självgående och ansvarstagande. Du är lättsam och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak. Det är krav på att du har körkort och att du tål pälsdjur då det finns katt i hemmet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Skänninge, timvik

Kommun: Mjölby Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-11-18

Assistans för dig söker timvikarier till en kvinna som är bosatt i Skänninge. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållssysslor, personlig hygien och sjukgymnastik.

Kunden har bland annat intresse av att sy, virka och måla. Det är inget krav att du delar hennes intressen men det kan vara en fördel om du också har en kreativ sida.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07:45- 17:00, med undantag för en dag i veckan då arbetstiden är förlagd till 21:30.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer. Som person är du lyhörd, självgående och ansvarstagande. Du är lättsam och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak. Det är krav på att du har körkort och att du tål pälsdjur då det finns katt i hemmet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till kvinna i Skänninge, timvik

Kommun: Vadstena Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-11-18

Assistans för dig söker timvikarier till en kvinna som är bosatt i Skänninge. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållssysslor, personlig hygien och sjukgymnastik.

Kunden har bland annat intresse av att sy, virka och måla. Det är inget krav att du delar hennes intressen men det kan vara en fördel om du också har en kreativ sida.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07:45- 17:00, med undantag för en dag i veckan då arbetstiden är förlagd till 21:30.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer. Som person är du lyhörd, självgående och ansvarstagande. Du är lättsam och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak. Det är krav på att du har körkort och att du tål pälsdjur då det finns katt i hemmet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Skänninge, timvik

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2018-11-18

Assistans för dig söker timvikarier till en kvinna som är bosatt i Skänninge. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållssysslor, personlig hygien och sjukgymnastik.

Kunden har bland annat intresse av att sy, virka och måla. Det är inget krav att du delar hennes intressen men det kan vara en fördel om du också har en kreativ sida.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07:45- 17:00, med undantag för en dag i veckan då arbetstiden är förlagd till 21:30.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer. Som person är du lyhörd, självgående och ansvarstagande. Du är lättsam och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak. Det är krav på att du har körkort och att du tål pälsdjur då det finns katt i hemmet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Tyresö

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-18

Vi söker nu en personlig assistent på fast schemarad om cirka 75% sysselsättningsgrad till en av våra kunder i Tyresö. Kunden är trevlig och glad kvinna i 70 års åldern.

Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Du får gärna ha lite livserfarenhet och även ha arbetat med personlig assistans tidigare. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv. Du har även stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kvinnan i sitt dagliga liv med allt från matlagning och städning till personlig omvårdnad. Arbetstiderna är förlagda morgon till kväll, veckans alla dagar. Arbetspassens längd varierar. på vardagarna är det lite kortare pass och på helgerna lite längre pass som sträcker sig över hela dagen.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en man på Hisingen

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-11-18

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder boendes på Hisingen.
Mannen är i 50-årsåldern med en kombinerad funktionsnedsättning i form av bland annat en CP-skada, grav synnedsättning och en utvecklingsstörning. Han är också rörelsehindrad och är därför rullstolsburen. Han kommunicerar med enkla ord och ljud. Dagtid går mannen på daglig verksamhet och övrig tid är han till stor del i sitt hem.

Vi söker nu dig som vill ha ett stimulerande arbete och du som person skall vara lugn, ansvarskännande samt kunna ta egna initiativ. I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen så som hygien, träning, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.
Mannen har assistans dygnet runt förutom när han är på sin dagliga verksamhet. Under natten är det väntetid med 7,25 timmar per natt. Detta innebär att du som assistent kommer kunna sova hos mannen men finnas behjälplig då behovet för assistans uppstår.

Arbetstiderna är förlagda 15.15-08.45 på vardagar och varannan helg arbetar du 15.15-12.00, 12.00-12.00 eller 12.00-08.45. Vi söker dig som vill arbeta ungefär 50% exklusive väntetid på en fast schemarad enligt ett rullande schema.

Tjänsten kommer att tillsättas efter överenskommelse och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till en kvinna i Tullinge

Kommun: Botkyrka Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-18

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en 58-årig kvinna som bor med sin man, sina två hundar och två katter i ett hus i Tullinge. Kvinnan är bland annat intresserad av att pyssla i hemmet, baka, måla och att vara ute med hundarna.

Kvinnan har en ryggmärgsskada och är rullstolsburen och arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa henne i sitt dagliga liv såsom att träning, vara ute med hundarna eller uträtta dagliga ärenden.

Vi söker dig som är positiv och framåt, bra på att ta initiativ till aktiviteter både i och utanför hemmet. Du bör ha ett intresse för hundar och katter. Personkemin är det viktiga! Du som söker får gärna vara undersköterska eller ha erfarenhet av ryggmärgsskador sedan innan.

Tjänsten är en visstidsanställning med start 1 november eller efter överenskommelse och vi söker främst långsiktiga assistenter. Arbetspassens längd varierar mellan fyra till sex timmar om dagen, så du söker får gärna kombinera denna tjänst med något annat.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en ung man boendes utanför Skara

Kommun: Skara Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-11-18

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en av våra kunder, en ung man i 20-årsåldern bosatt strax utanför Skara.

Mannen är rullstolsburen och som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig vid förflyttningar, av- och påklädning, personlig hygien, hushållssysslor m. m. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i och utanför hemmet. Mannen tycker bland annat om tv-spel och djur.

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och engagerad. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som han själv vill leva.

Arbetstiderna är förlagda på dygnets alla timmar med väntetid på natten. Vi söker dig som vill arbeta på en fast schemarad och arbetstiderna är vardagar samt varannan helg enligt ett rullande schema.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och mannen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Ett krav är att du har körkort och egen bil. Du har inte pälsdjursallergi eller är rädd för djur eftersom mannen har en kanin och reptiler.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Flexibla timvikarier sökes till man i Vällingby

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-18

Assistans för dig söker för kunds räkning personliga assistenter till en man i 45-årsåldern boendes i Vällingby. Mannen behöver hjälp och/eller stöttning i det mesta i sitt vardagliga liv, så som hushållssysslor, aktiviteter, förflyttningar, hygien, träning mm. Han har ett stort intresse för träning och ägnar sig åt detsamma helst flera dagar i veckan.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som personlig assistent och/eller arbete inom omsorg, det är meriterande om du arbetat med fysiska såväl som psykiska funktionshinder. Vi söker dig som är jordnära och lättsam, ansvarstagande och strukturerad och med "skinn på näsan". Vi ser gärna att du, precis som kunden, har ett intresse för träning.

Tjänsten är en timanställning, vi söker dig som vill och kan jobba extra vid behov, vid ordinarie personals planerade ledigheter så som med kort varsel. Du som söker bör vara öppen för att arbeta dag/kväll/natt samt helg. Kanske har du en annan huvudsaklig sysselsättning som du vill kombinera med denna - perfekt!

Hos kunden bor två katter samt kan rökning förekomma.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev.

Gör ansökan

Personlig assistent till flicka med progressiv neurodegenerativ sjukdom

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-18

Vi söker nu en personlig assistent till en 9-årig flicka med en progressiv neurodegenerativ sjukdom boendes i Helsingborg. Flickan har assistans dagtid och behöver hjälp med förflyttningar, hygien, kommunikation, tillsyn och näringsintag. Användning av sond-knapp och inhalatormaskin ingår i arbetsuppgifterna.
Tjänsten är på ca 20 timmar per vecka främst förlagda till dagtid vardagar och helger.

Du är som person lugn, trygg och lyhörd. Du är rökfri samt har körkort. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, meriterande om du har erfarenhet av att ha tagit hand om någon med funktionsnedsättning. Personlig lämplighet är av stor betydelse. Kan du prata persiska är det ett extra plus.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Då anställningen avser uppdrag hos barnkund krävs enligt lag att du uppvisar utdrag ur Polisens brotts- och misstankeregister.

Rekrytering kommer att ske fortlöpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Vi söker en personlig assistent till kvinna i Bjärnum!

Kommun: Hässleholm Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-19

Assistans för dig söker just nu en personlig assistent till en kvinna i Bjärnum som diagnostiserats med MS. Vi är i behov av dig som vill jobba fast varannan helg och som även är flexibel och kan hjälpa till vid behov. Passen är förlagda till dag- och kvällstid.

Kvinnan är rullstolsburen och berättar själv vad hon behöver hjälp med. Som assistent hjälper du henne med förflyttningar, personlig hygien, mat, vanligt förekommande hushållssysslor, och annat som hör det vardagliga livet till. Hon tycker om att lösa korsord och ta hand om sina blommor.

Det uppskattas om du som assistent är har ett driv, är trevlig samt har ett vänligt bemötande. Du bör även vara tålmodig och ansvarsfull. Kunden kan ha önskemål kring måltider och ett visst matlagningsintresse är eftertraktat. Önskvärt är att du har erfarenhet inom vårdsektorn.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Jobb som personlig assistent i Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2018-11-22

Vi söker dig som vill ha ett jobb du längtar att gå till. Har du livserfarenhet (gärna i åldern 30+), glimten i ögat och en stor dos humor, kan du vara den vi söker. Erfarenhet av assistentjobb, hantering av golvlyft samt god kunskap i tal och skrift i svenska språket är önskade egenskaper. Har du också en kärlek till djur, framför allt till katter kommer du med stor sannolikhet passa perfekt.

Vi söker dig som behöver ett extrajobb, två till tre pass per vecka fördelat på kvällar och helger.

Finnes:
Härlig kvinna med ungdomligt sinne och skön humor letandes efter seriösa assistenter som hjälper till att göra det bästa av varje dag. Intresse för korsord, pyssel och ett fint hem. Kvinnan har även en katt med charmerande personlighet som ger mycket kärlek.

Som assistent har du bra anställningsvillkor enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, personalaktiviteter och det bästa av allt, kollegor som ställer upp och skapar ett bra arbetsklimat för varandra.

Tycker du att det låter intressant ser vi fram emot din ansökan. Skicka gärna med en bild på dig och motivera varför du tror att du är den vi söker. Rekrytering sker löpande och söker rätt person finns det möjlighet att börja omgående.

Gör ansökan

Coachande assistent till 13- årig kille

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-22

Nu söker Assistans för dig en coach till en 13-årig kille som bor i norrort. Han har behov av extra stöd på fritiden med allt vad det innebär för en tonårskille. Han gillar att umgås med vänner, styrketräna, gå på bio samtidigt som han också trivs med att ta det lugnt hemma.

Vi söker dig som är ansvarsfull, positiv, motiverande och lojal. Det är viktigt att du kan känna av olika situationer och anpassa dig efter hans behov i olika sociala sammanhang samt vara ett stöd vid behov. I dina arbetsuppgifter ingår det att umgås med honom, vänner och familj. Följa med och delta på aktiviteter, motivera och uppträda som en förebild. Det är ett plus om du har erfarenhet av coaching eller liknande arbete.

Arbetet är förlagt torsdagar - söndagar varannan vecka, du behöver även vara flexibel med arbetstider. Övernattning och resor kan förekomma. Körkort är ett krav för dig som söker.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd och handledning. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till en kille boende i Ytterby

Kommun: Kungälv Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2018-11-23

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent åt en 22årig ung man med Aspergers syndrom, boendes i Ytterby. Anställningen avser timanställning vid behov.

Mannen bor tillsammans med sin familj och behöver daglig hjälp med motiverande insatser för att genomföra sin vardag. Arbetet innebär till stor del att motivera honom att påbörja, genomföra och avsluta aktiviteter. Exempel på detta är att vara ett stöd vid personlig omvårdnad, måltider samt se över insulinnivåer då han har diabetes.
Stor del av arbetet går också ut på att hitta på aktiviteter tillsammans. Vår kund är mycket intresserad av både tv-spel och olika strategikortspel samt anime. Andra intressen är sång, musik, foto och film.

Vi söker dig som är ansvarstagande och trygg i dig själv, samt har en stor portion humor. Det är viktigt att du är kommunikativ och lyhörd inför mannens behov så att du alltid kan ligga steget före. Du behöver gilla hundar då han har en liten hund som gillar både lek och promenader. Erfarenhet av neuropsykiatriska funktionshinder och/eller diabetes kan vara meriterande, men största vikt läggs vid personkemi och engagemang. Körkort är ett plus.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen och tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är några veckor.
http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till man i Rönninge, timanställning

Kommun: Salem Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-23

Vi på Assistans för dig söker nu timvikarier till en av våra kunder i Rönninge.

Kunden är en man som har fysiska funktionsnedsättningar pga. sjukdom. Arbetet innefattar stöd och hjälp vid förflyttningar, på och avklädning, motiverande insatser, hygien samt hushållssysslor såsom tvättning och städning.

Tjänsten vi söker är först och främst en timvikarie som kan hoppa in vid sjukdom/vab/ledighet, så det är viktigt att du är flexibel med dina arbetstider. Det finns möjlighet till att längre fram få en större tjänst med fasta tider varje månad om Du och kund känner att det är rätt.

Vi söker en person som är glad och positiv och har nära till skratt. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta initiativ på arbetsplatsen då mannen kan vara lite obekväm med att be om hjälp. Då du kommer jobba i en annan persons hem så är det viktigt att hitta balansen mellan arbetsplats och att det är mannens bostad.

Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent tidigare och att du har en utbildning som undersköterska, med det är inget krav då största vikt läggs vid personkemi mellan dig och mannen. Om du är intresserad av fiske, bilar eller trav så är det meriterande.

Mannen har idag aktiv assistans dygnet runt, så det är viktigt att du klarar av nattjobb och kan hålla dig vaken.

Känns det som ett bra jobb för dig? Skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag, urval görs löpande!

Gör ansökan

ENGAGERAD PERSONLIG ASSISTENT SÖKES TILL KVINNA I TYRESÖ

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-29

Assistans för dig söker personliga assistenter på deltid och/eller heltid till en kvinna i 25 års ålder boendes i Tyresö.

I din roll som assistent kommer du att hjälpa kvinnan vid aktiviteter, personlig hygien, av- och påklädnad, matning via sond. m.m. Anställningen krävs också att man genomgår utbildning i tracheal-vård vilket innebär att man åläggs en arbetsuppgift inom hälso-och sjukvården. Hennes omvårdnadsbehov är stort och det krävs tillsyn dygnet runt. Kvinnan behöver hjälp med alla sina dagliga rutiner, samt ständig övervakning med avseende på andning. Arbetet kommer att vara förlagt i hennes hem, på daglig verksamhet och vid utflykter.

Vi söker dig som är engagerad, ordningsam, lyhörd, tydlig, rökfri och har en positiv inställning kring arbetet med allt vad det innebär. För att arbeta hos kunden krävs att du gått omvårdnadsprogrammet eller liknande. Det förutsätts att du talar och förstår svenska, då det är nödvändigt i kommunikationen med kunden. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med personer med utvecklingsstörning som har stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du arbetat med tracheal-vård.

Arbetstiderna är varierande dagtid, kvällstid, natt och helg utifrån ett rullande fast schema.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, förmåner så som friskvårdsbidrag, löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev.

Gör ansökan

Personlig assistent till man i Älta

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2018-11-30

Assistans för Dig söker nu timvikarier till ett uppdrag hos en 40-årig man med autistiska drag bosatt i Älta i Nacka kommun.

Mannen har idag dubbelassistans under dygnets alla timmar, förutom när han är på sin dagliga verksamhet. Det finns ingen väntetid (jour) under natten vilket innebär att assistenterna ska vara vaken under natten när man arbetar hos kunden. Det är enkelt att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafiken.

Dina arbetsuppgifter kommer bland att bestå i att hjälpa mannen med den dagliga livsföringen såsom wc, personlig hygien, aktiv guidning under av- och påklädning, hjälp med handling, tvätt, matlagning, städning samt stöd vid måltider och kommunikation. Mannen tycker mycket om att vistas i skog och mark och tar gärna långa promenader. Han tycker även om att lyssna på musik och vara ute på sin altan.

För att passa som personlig assistent hos mannen är det viktigt att du är samarbetsvillig, ödmjuk, flexibel, lyhörd samt att du är trygg i dig själv. Du behöver kunna ställa upp med kort varsel, men en del pass kommer också att bokas in med god framförhållning. Vi ser gärna att du tidigare har arbetet som personlig assistent. Det är starkt meriterande om du arbetat med personer med utåtagerande beteende eftersom detta kan förekomma i arbetet med mannen.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då kan det vara dig vi söker!

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till 11-årig flicka

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2018-11-30

Assistans för Dig söker nu en barnkär personlig assistent till en flicka på 11 år i Malmö. Vi söker dig som kan avlasta kundens mamma under tre vardagsmornar i veckan. Tjänsten är därmed förlagd till måndagar, tisdagar och onsdagar kl. 06.30-08.15 samt extra timmar vid behov. Det är alltså en liten tjänst som passar dig som har ett annat jobb eller exempelvis studerar.

Flickan har diagnosticerats med autism och utvecklingsstörning. Hon sitter i rullstol men kan förflytta sig korta sträckor med stöd. Kommunikationen sker inte med tal utan hon signalerar genom tecken, läten och skrik. Flickan gillar att vistas utomhus och uppskattar djur, musik, dans och sällskap överlag. Det förekommer en del förflyttningar från rullstol till soffa/toalett/golv som kräver en hyfsad fysik.
Flickan bor tillsammans med sin mamma och två syskon i en lägenhet i Fosie, Malmö.

Arbetsuppgifterna innefattar morgonrutiner så som personlig hygien, påklädning, iordningställande av frukost och kommunikation. Jobbar du extra under eftermiddag/kväll blir det mer stimulerande aktiviteter och träning. Kundens mamma kommer att se till att du får lära dig allt som behövs.

Du som assistent bör vara snäll, tålmodig, ansvarsfull, uppmärksam, flexibel och självständig. Ett lugnt förhållningssätt är A och O i denna tjänst. Du ska ha ett genuint intresse och engagemang för yrket samt för flickan som du ska arbeta hos, och du är rökfri. Erfarenhet av barn och autism är meriterande.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är några veckor.

Skicka in ansökan snarast med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kille i Tierp

Kommun: Tierp Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2018-12-06

Assistans för Dig söker nu personliga assistenter åt en kille i Tierp.

Han är aktiv kille med autism som gärna går långa promenader och har intresse för film, bakning, bandy och bowling. Han har ingen verbal kommunikation utan kommunicerar med ögonen och med hjälp av bilder och bildschema. För att underlätta hans vardag är det viktigt att alla aktiviteter planeras i god tid och kan förmedlas på ett lugnt och metodiskt sätt.

Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull , fantasifull och fysiskt aktiv med gediget intresse för personer med autism. Helst ska du vara rökfri. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig.

Vi söker assistenter som är intresserade av att jobba deltid med möjlighet till ökad anställning.


Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Söker personlig assistent för deltidsvikariat samt timvikarer vid behov

Kommun: Ludvika Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2018-12-09

Vi söker duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter till en av våra kunder i Ludvika. Arbetet gäller inledningsvis timvikariat vid behov med stor chans att påbörja ett deltidsvikariat efter årsskiftet då en ordinarie assistent är tjänstledig på obestämd tid. Vi vill därtill stärka upp personalgruppen med fler timvikarier. OBS! Ange i din ansökan om du enbart är intresserad av timvikariat vid behov eller om du även är intresserad av att arbeta på schema from januari-19. Om allt fungerar väl finns goda möjligheter att jobba kvar hos oss som vikarie eller bli erbjuden varaktig anställning om det uppstår tillgängliga tjänster.

Arbetet som personlig assistent hos vår kund kräver att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans men det är inte ett måste. För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov.
Körkort är önskvärt men inte ett krav. Det finns katt i hushållet.

Du som är intresserad skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet. Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande och tjänsterna kan tillsättas för sista ansökningsdag.

Gör ansökan