headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 360 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Sundsvall och Umeå. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal (Vårdföretagarna-Kommunal) är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare. Vi erbjuder alla anställda årliga utvecklingssamtal och lönesamtal.

Vill du ingå i vårt team med omkring 65 kontorsanställda och 2 500 personliga assistenter?

Välkommen att söka en tjänst hos oss – välj ditt län nedan.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Extrajobb som personlig assistent till man i Skellefteå

Kommun: Skellefteå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2021-09-26

Assistans för dig söker timanställda personliga assistenter. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällar, helger och nätter. Under natten är det jourtid, vilket innebär att du sover på arbetsplatsen och finns till hands vid behov. Som timanställd ska du därför ha möjlighet att rycka in och arbeta både dagtid, kväll/natt och helg.

Kunden är en man i 60-års åldern halvsidesförlamad och rullstolsburen som behöver hjälp och stöd med det mesta i sin vardag. Som assistent hjälper du till med allt från vanligt förekommande hushållssysslor som matlagning och städning till personlig hygien, förflyttningar och handräckning. Du följer också med kunden på ärenden utanför hemmet. Resor med kunden kan förekomma i tjänsten.

Har du tidigare erfarenhet från vården eller från arbete som personlig assistent är detta meriterande, men inte ett krav. Det allra viktigaste är att personkemin med kunden fungerar. Kunden själv är troende och går i kyrkan varje Söndag. Han har även intresse för teknik och dator samt har även bil att underhålla. Det är också en stor fördel om du som söker har körkort. Du som person bör vara flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Vi ser gärna manliga sökanden och du som söker bör vara rökfri.

Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes, sommarjobb!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-09-26

Assistans för dig söker nu timanställda personliga assistenter till en av våra kunder. Kunden är en man i 60-årsåldern som bor i närheten av Bankekind utanför Linköping.

Kunden är rullstolsburen efter en arbetsolycka. Som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, förflyttningar och matlagning till allehanda hushållssysslor.

Att träna rehabiliterande är en viktig del i kundens vardag, som personlig assistent förväntas du vara behjälplig med genomförande av KP-övningar, gångträning med rollator samt vid träning i simbassäng.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför din roll som assistent.

Arbetstiderna är främst förlagda 07:30-18.00, vardagar och helg, men kan variera utefter kundens behov. Som timanställd arbetar du extra vid behov och då arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid under vardagar och helg ser vi gärna att du är flexibel.

Kunden bor på en gård på landet och har flera hundar varpå du som söker inte kan vara allergisk mot pälsdjur.
Det är ett krav att du som söker har körkort och egen bil då det krävs för att ta sig till arbetsplatsen.
Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Tillträde efter överenskommelse, introduktion kommer att hållas innan påbörjad anställning.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Gör ansökan

Extrajobb som personlig assistent till persisktalande kvinna

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2021-09-26

Assistans för dig söker en ansvarsfull assistent till en 65-årig kvinna i Umeå.

Som personlig assistent är du behjälplig i alla moment i kvinnans vardag. Du assisterar med bland annat personlig hygien, kommunikation, på- och avklädning, ge medicin, sköta matlagning och andra sysslor i hemmet såsom städ och tvätt. Vid vissa moment är det dubbelbemanning.

Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av vårdyrket och hjälpmedel så som lyft och rullstol. Meriterande om du kan tala persiska men det är inte ett krav. Vi söker endast kvinnliga assistenter.

Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och natt samtliga dagar. Under natten är det jour och assistenter ska finnas på plats för att hjälpa till vid behov.

Rekrytering sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Man i Svedala söker assistenter dagtid

Kommun: Svedala Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-09-26

Vi söker nu personlig assistent till en positiv och social man i 60-års ålder bosatt i Svedala. Mannen har till följd av stroke försvagning i ena kroppshalvan och behöver hjälp med viss personlig omsorg, förflyttning samt med daglig träning och för att göra aktiviteter i vardagen. Han har till följd av stroke nedsatt förmåga att prata men uppskattar att kommunicera med omgivningen. Träningen avser både fysiska aktiviteter och logopedträning. Mannen har intresse för hästar, promenader, spela spel och social samvaro. Uppskattar att komma ut i naturen.

I dagsläget erbjuder vi timanställning vid behov så som vid ordinarie assistenters sjukdom och ledighet med möjlighet till visstidsanställning med fast schema på ca 30 tim/vecka. Arbetspassen är företrädesvis förlagda måndag-fredag kl. 8.30-14.30.

Som personlig är du positiv och har lätt för social samvaro och samtal. Du har lätt för skratt och använder humor och glädje som drivkraft i ditt arbetet. Du har också förmåga att motivera till aktivitet och träning. Tålamod och förmåga att ta initiativ och ansvar i arbetet är av stor betydelse. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inget krav, personlig lämplighet är av stor vikt betydelse. Körkort är meriterande.

Urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande så tveka inte utan skicka in din ansökan på en gång!

Gör ansökan

Vill du jobba som personlig assistent till en glad pojke i Sollentuna

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-09-27

Assistans för dig söker duktiga assistenter till en glad pojke som bor i Sollentuna villastad tillsammans med sin familj.

Vi söker dig som vill jobba ca 20% samt kunna hoppa in vid vakanser. Som person är du initiativrik, ansvarstagande och vill ge det lilla extra för att sätta en guldkant på kundens vardag.

Tiderna är 13:45-20:00 men det är bra om du även kan jobba 8:00-13:45,och 22:00-08:00 samt helger.

Kunden är en glad kille som bor tillsammans med sin familj i Sollentuna villastad. Han tycker om att vara ute på promenader, bada och att leka och busa. Han har ett stort omvårdnadsbehov, epilepsi och infektionskänslighet. Du kommer att hjälpa till med till exempel förflyttningar, vid matsituation och med sjukgymnastik.

För att passa i rollen som assistent behöver du ha en stor ansvarskänsla, vara initiativrik och lugn. Du har en stor lyhördhet och vet när det är dags för att vara lite i bakgrunden alternativt vara framåt och ta egna initiativ. Då kunden har ett stort omvårdnadsbehov och använder olika hjälpmedel är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom vården. Vi letar efter dig som ser långsiktigt på arbetet.

Obehindrat tal och förståelse för det svenska språket efterfrågas.

Vi söker dig som kan börja omgående.
Vi rekryterar löpande så skicka in ditt CV redan idag.

Gör ansökan

Lyhörd assistent på fast schemarad sökes till aktiv flicka

Kommun: Haninge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-09-27

Assistans för dig söker nu assistenter till en flicka född 2008. Flickan bor varannan vecka hos sin pappa och varannan vecka hos sin mamma, båda föräldrar är bosatta i Haninge.

Flickan har en utvecklingsstörning och autism, hon är intensiv och väldigt fysiskt kapabel vilket ställer krav på dig som assistent gällande vara i god form, kunna hantera stress och ha god anpassningsförmåga. Det är även viktigt att du är ansvarsfull, trygg och strukturerad. Flickan kan inte tala själv, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot hennes behov.

I arbetsuppgifterna som personlig assistent ingår att vara behjälplig med personlig hygien, av- och påklädning, tillsyn, stöttning vid måltider, stöd vid kommunikation, stöd och genomförande av aktiviteter.

Tidigare erfarenheter med autism är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig. Vi söker dig som vågar ta egna initiativ, har stor empati, tålamod och som har förmågan att kunna sätta sig in i en annan människas situation. Du måste vara helt tobaksfri och tåla pälsdjur.

Det är av största vikt att anställningen ses som långsiktig.

Arbetstiden är främst förlagd vardagar då man är med flickan i skolan 07.15-13.30. Dock behöver man också vara flexibel och kunna hoppa in och jobba på helger vid behov.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till 12-årig pojke i centrala Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-09-27

Assistans för dig söker nu ödmjuka och snälla personliga assistenter till en pojke i 12-årsåldern i Göteborg. Vill du ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens liv. Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och psykiska funktionsnedsättningar med bland annat epilepsi, problem med andningen och infektionskänslighet till följd. Han är också mycket begränsad i sin kommunikationsförmåga, men gillar när man pratar, sjunger och läser för honom.

Han kan bli plötsligt sjuk, och därför är det viktigt att du är trygg i dig själv och kan agera snabbt om situationen kräver. Till vardags handlar tjänsten dock om att förgylla livet för en pojke som trots alla sina odds är väldigt nöjd med sitt liv.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent, arbete med svårt sjuka barn eller utbildning inom vård och omsorg är starkt meriterande. Viktigast är dock att du har hjärtat på rätt ställe.

Vi söker dig som kan arbeta dagpass och nattpass, arbetspassen är förlagda både under vardag och helg. Tjänstgöringsgraden kommer vara mellan 80 och 90 procent.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas.
Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Assistent varannan helg till 10 årig pojke

Kommun: Kristianstad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-09-27

Är du en pigg person som gillar lek, bus och att möjliggöra det för någon annan? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker personlig assistent till en kille på 10 år som bor norr om Kristianstad tillsammans med sin familj och keliga katt.
Killen är en pigg och glad 10-åring som till följd av CP-skada och utvecklingsstörning har behov av stöd och hjälp i sin vardag med bl.a. förflyttningar, viss personlig omsorg, leka, träna och göra roliga saker på sin fritid.
Han använder rullstol och har även andra hjälpmedel för att underlätta vardagen. Visst behov av stöd vid kommunikation föreligger också.

För att ta sig till kunden är det nödvändigt med tillgång till egen bil då busstrafiken är bristfällig.

Som person är du trygg och lugn men pigg på att leka och busa. Erfarenhet av arbete med barn eller personlig assistans är bra men inte nödvändigt för anställningen. Du är flexibel och ser möjligheter i livet och har en positiv framåtanda samt förmåga att komma på aktiviteter. Du röker inte och har god förmåga att kommunicera på svenska då då killen har kommunikationssvårigheter. Personkemin mellan dig och kunden samt kundens familj är av stor betydelse.

Vi erbjuder timanställning i uppdraget och arbetstiderna är företrädesvis förlagda på helger ca kl. 09.00-13.00. Variation kan förekomma och planering sker i samråd med föräldrarna och eventuellt kan ytterligare arbetspass erbjudas. Då kunden är ett barn är det ett krav att du i samband med intervju uppvisar utdrag från Polisens belastningsregister för arbete med barn inom LSS-verksamhet. Då det kan ta ett par veckor att få detta ombeds du att beställa detta direkt. Rekrytering sker fortlöpande i samarbete med familjen med tillträde omgående.

Gör ansökan

9-årig pojke boendes i Lidingö söker en lekfull personlig assistent!

Kommun: Lidingö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-09-29

Söker du en givande och rolig extrajobb? Är du kreativ och har barnasinnet kvar? Då tycker jag att du ska söka till denna tjänst.

Vi söker en personlig assistent som vill jobba extra helger och eventuellt någon extra pass på kvällen. Kunden är en 9-årig som bor i Lidingö tillsammans med sin mamma. Pojken har Autism och ADHD och behöver en personlig assistent som kan följa med på olika aktiviteter och vara en hjälpande hand i vardagen. Pojken är aktivt och gillar att leka och därför är det meriterande att du har barnasinnet kvar och att du tidigare har jobbat med barn.

Vidare ser vi gärna att du är energisk, glad och ansvarsfull person, du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det, pojken är impulsiv och kan springa iväg. Kräver därför full uppsikt.

Pojken talar både svenska och engelska och därför är det viktigt att du behärskar båda språken.
Tjänsten är till att börja med varannan helg, lördag och söndag. Det kan komma att utökas till en eller två vardagskvällar i veckan.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extrajobb som assistent åt jazzintresserad man i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Assistans för dig söker timvikarier till en man i centrala Lund. Kunden har assistans dygnet runt med väntetid på natten och dubbelassistans förekommer dagtid. Du ska därför ha möjlighet att arbeta både dygnspass, dagpass och nattpass. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och hoppa in vid ordinarie personals sjukdom och semestrar.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du mannen utifrån hans behov. Kunden fick en stroke för några år sedan vilken bland annat lett till vänstersidig förlamning samt försämrad hörsel och synbortfall. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttning, städning, hygien, promenader och annat som ingår i mannens liv. Han har ett stort intresse för jazzmusik.

Du som assistent ska vara flexibel och tålmodig. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till Västervik!

Kommun: Västervik Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till Västervik till en charmig pojke i ettårsåldern. Pojken behöver bland annat hjälp med tillsyn/bevakning samt intag av medicin och måltider via peg.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig, utbildad undersköterska och/eller har tidigare erfarenhet av yrket som personlig assistent. Vi tror att du som söker är en lyhörd person som är noggrann och engagerad i ditt arbete. Det är ett krav att du är rökfri. Körkort är meriterande.

Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten. Vi söker just nu både timvikarier och personal till en fast schemarad, skriv gärna i din ansökan vad du är intresserad av.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

2 personliga assistenter till en 40 årig man med aktiv livsstil

Kommun: Kalmar Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 40års åldern som har en aktiv livsstil!
Mannen bor i Blomstermåla.
Som assistent hjälper du mannen med skötsel av hus, trädgård, hygien samt mecka med motorfordon.
Mannen bor tillsammans med sambo och 4 barn.

Vi söker dig som är glad, positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Du behöver inte ha erfarenhet från vårdrelaterade yrken, men det är meriterande. Körkort är ett krav.

Vi letar efter 1 assistent på en heltidstjänst samt 2 vikarier som kanske studerar eller har ett deltidsarbete de vill kombinera med.
Tjänsten avser dag, kväll/natt och helg.
Med passen förlagda 08-18-00, 18.00- 08 med 5 timmars väntetid, samt varannan helg 9.30-9.30.
Det är en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Varm välkommen med din ansökan

Gör ansökan

2 personliga assistenter till en 40 årig man med aktiv livsstil

Kommun: Högsby Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 40års åldern som har en aktiv livsstil! Mannen bor i Blomstermåla.
Som assistent hjälper du mannen med skötsel av hus, trädgård, hygien samt mecka med motorfordon.
Mannen bor tillsammans med sambo och 4 barn.

Vi söker dig som är glad, positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Du behöver inte ha erfarenhet från vårdrelaterade yrken, men det är meriterande. Körkort är ett krav.

Vi letar efter 1 assistent på en heltidstjänst samt 2 vikarier som kanske studerar eller har ett deltidsarbete de vill kombinera med.
Tjänsten avser dag, kväll/natt och helg.
Med passen förlagda 08-18-00, 18.00- 08 med 5 timmars väntetid, samt varannan helg 9.30-9.30.
Det är en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Varm välkommen med din ansökan

Gör ansökan

Assistent sökes till 4-årig flicka som på sikt kommer flytta till Enköping!

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Assistans för dig söker personlig assistent till en 4-årig flicka som i dagsläget bor i Uppsala men flyttar till Enköping i oktober.

Flickan bor tillsammans med sina föräldrar och syskon. Du kommer hjälpa henne med all omvårdnad, förflyttning, sondmatning, träning samt kommunikation med andra m.m.
Som personlig assistent är du med och skapar en trygg och trivsam vardag för flickan under dem förutsättningar som finns. I dagsläget behöver vi förstärka hennes assistansteam och erbjuder inledningsvis en timanställning med möjlighet till visstidsanställning enligt schema.

Arbetstiderna är varierande och passen är förlagda till mellan dag 08:00-15:00 förmiddag/kväll 15:00-22:00 natt 22:00-08:00 samt helger.
Vi söker dig som kan tänka sig jobba under en period i Uppsala för att sedan jobba i Enköping.

Erfarenhet av att arbeta med olika hjälpmedel såsom andningshjälpmedel (Optiflow, Syrgas och inhalationer), slemsugning samt byte/tömning av stomipåse är meriterande men inget krav så länge du är snabblärd och godtar goda råd som kommer från arbetsledaren eller andra assistenter som känner flickan väl.

Vidare talar du flyttande svenska, är flexibel och kan resa inom Sverige men även utomlands. Som person är du flexibel, lyhörd och stresstålig samt visar respekt för individen, assistansgruppen och anhöriga. Du har en positiv inställning, är driven och framåt samtidigt som du är lugn och ödmjuk.

Då familjen önskar endast kvinnliga sökanden är detta ett krav. Du ska även kunna uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister samt kunna uppge minst två närliggande referenser.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-form) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB

Gör ansökan

Timvikarier sökes till ung kvinna i Åmotfors

Kommun: Arvika Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Vi söker nu duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter till en ung kvinna i Åmotfors. Vår kund tycker om djur och katt finns i hushållet. Hon är också aktiv och åker gärna på utflykter och ärenden, vilket givetvis inte är fallet under tiden det råder hög smittrisk pga corona, men vi föredrar ändå att du som söker även har körkort.

Arbetet som personlig assistent kräver ofta att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel. Schemat hos kunden är utformat så att man arbetar dygnspass 17-17 med sovande jour på natten och vi föredrar att du som söker har möjlighet att arbeta enligt befintligt schema.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans men det är inte ett måste. För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov.

Du som är intresserad av ett sommarvikariat eller timanställning hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet.
Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande och det kan finnas möjlighet till timvikariat redan nu.

Gör ansökan

Vill du jobba som personlig assistent till en 20-årig kille? Se hit!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Tja!

Jag heter Hugo, är 20 år gammal och bor i centrala Linköping med min familj. Jag söker ytterligare en assistent som vill hänga med mig på dagarna (och nätterna). Jag har assistans dygnet runt. Som assistent får du jobba både i hemmet, i skolan samt följa med på alla möjliga aktiviteter som jag tycker är kul. Jag gillar fart och fläkt och vare sig jag går själv eller använder min rullstol. Jag har ett stort musikintresse, tycker om att gå på konserter och har bland annat varit DJ vid event på särskolor. Jag gillar även att bada och gå på bio.

Jag har flera funktionsnedsättningar, kommunicerar med tecken och en stor del av ditt arbete kommer vara att tillgodose mina medicinska behov. Det är inget krav att du ska ha utbildning eller erfarenhet av detta sedan tidigare men det är krav på att du är intresserad och vill lära dig. Jag söker dig som ser detta som ett långvarigt jobb då jag oftast tycker väldigt mycket om mina assistenter och känner mig trygg när jag lärt känna dig. För mig och min familj är det viktigt att du är ansvarsfull och empatisk. Det är också viktigt att du är initiativrik och tar med mig på roliga aktiviteter och hjälper mig att utvecklas.

Såhär säger två av mina assistenter att det är att jobba med mig:

”Glädje och mycket skratt, man lär sig något nytt hela tiden, roligt och inspirerande, ingen dag är den andra lik, nya upptåg, varierande, alltid välkommen, delaktig i beslut, samt att man alltid går och nynnar på en ny låt när man går från jobbet.”

Jag söker en assistent som vill jobba med mig på timvikariat, då hoppar du in vid sjukdom och semestrar. Finns även möjlighet att få en schemarad längre fram. Start i höst med introduktion i slutet av augusti.
Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig.

Tillträde sker enligt överenskommelse med Assistans för dig.

Gör ansökan

Charmig 11-åring söker erfarna samt engagerade personliga assistenter!

Kommun: Norrköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Assistans för dig söker nu nya assistenter till en av våra kunder. Kunden är en pojke i 11-årsåldern som bor med sin familj i centrala Norrköping. Pojken har flera funktionsvariationer och således ett omfattande hjälpbehov. I arbetet ingår bland annat hjälp med personlig omsorg, medicinering, intag av sondnäring via PEG, förflyttningar samt allt annat som pojken behöver för att ha en fungerade vardag och god livskvalitet.

Vi söker assistenter som är trygga och strukturerade och noggrant utför de arbetsuppgifter som ingår. Vi söker dig som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete. Du ska vara lyhörd inför kundens behov och önskemål. Du kommer att arbeta i ett hem och i en arbetsgrupp där det är högt i tak, med bra sammanhållning och mycket humor. Det är därför viktigt att du som person är öppen, positiv och engagerad.

Vi söker dig med yrkeserfarenhet och/eller vana av egna barn. Utbildning och yrkeserfarenhet inom vård/omsorg är meriterande men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetspassen är förlagda till dagtid, kvällstid och aktiv natt blandat och det är därför viktigt att du är flexibel både gällande arbetstider och arbetsuppgifter. Vi söker just nu timvikarier som kan jobba vid behov.

Är du intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan omgående. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet. Du kan beställa via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Bemanningsassistent inom personlig assistans

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Assistans för dig befinner sig i ett expansivt skede och söker löpande fler engagerade medarbetare som vill vara med och bidra i vår verksamhet. Vi söker just nu en bemanningsassistent till vårt huvudkontor i Stockholm.

Rollen som bemanningsassistent
Som bemanningsassistent ansvarar du för att ta emot sjuk- och friskanmälningar från personliga assistenter, samt tillgodose att det finns ersättare för den som är sjuk. Därtill ingår att svara på företagets växelnummer och andra administrativa arbetsuppgifter. Tjänsten bemannas mån-sön kl. 06.00-21.00 året om.

Vem är du?
För att trivas i rollen som bemanningsassistent ser vi att du som söker är prestigelös, självständig och lösningsorienterad. Du har förmågan att på ett strukturerat och effektivt sätt planera och prioritera i ditt arbete då du arbetar i en miljö med högt tempo och flera pågående arbetsuppgifter parallellt. Genom din positiva inställning och känsla för service har du enkelt för att skapa goda relationer. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet inom service med daglig kundkontakt. Det är en stor fördel om du har erfarenhet inom området personlig assistans.

Vad erbjuder Assistans för dig?
Assistans för dig kännetecknas av stort engagemang, personlig bemötande, hög kvalitet och tillgänglighet. Vi stöttar och inspirerar varandra och ger våra medarbetare inflytande och möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som bemanningsassistent utgör en av nyckelspelarna i företaget. Vår arbetsmiljö är stimulerande och samarbetsorienterad och vi anordnar årliga konferenser och andra sociala aktiviteter för att våra medarbetare ska trivas och känna att de är del av ett roligt och viktigt sammanhang. Individuell löneutveckling erbjuds relaterad till prestation.

Känner du dig inspirerad och har det som krävs för att bli bemanningsassistent hos Assistans för dig? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning på runt 95 %. Sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid
Oregelbunden arbetstid med schema. Arbetspassen är förlagda till dagtid, kvällstid och varannan helg.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Urval
Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kontaktpersoner
Diba Ohlsson, bemanningschef, 010 707 97 82
Ida Tollstam, HR-ansvarig, 046 272 66 34

Gör ansökan

Personlig assistent

Kommun: Kramfors Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Vi söker personliga assistenter för timanställning till en av våra kunder. Kunden är en ung tjej som drabbats av en hjärnskada vilket lett till en stor livsomställning och många nya utmaningar. Som personlig assistent stöttar och hjälper du kunden med allt i hennes dagliga livsföring och rehabilitering.

Du är lyhörd, lugn, omtänksam, ansvarsfull och har en god arbetsmoral. Du kommer att ingå i ett arbetsteam med andra assistenter och behöver därför uppskatta att samarbeta med andra. Tidigare erfarenheter av att arbeta med rehabilitering hos personer med förvärrad hjärnskada eller liknande är meriterande, men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Det förekommer flera förflyttningar och tunga lyft du bör därför ha en god fysik. Passen är förlagda under 24 timmar från kl. 08:00-08:00 under både vardagar och helger och du kommer att arbeta med en kollega. Det är även väntetid om ungefär 3,5 timme per natt.

Du som söker tjänsten behöver tåla pälsdjur då djur finns i hemmet. Kunden vill även att assistenterna är icke rökare.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och motivera varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag. Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarierande personlig assistent sökes!

Kommun: Katrineholm Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Assistans för dig söker en personlig assistent som kan arbeta vid behov hos en rullstolsburen man i Österåker i Vingåkers kommun.

Som assistent är du delaktig i mannens vardag. Du kommer att hjälpa honom med vardagliga sysslor i form av att sköta hemmet, trädgården samt stötta vid hygien.

För att trivas i tjänsten tror vi att du har ett holistiskt synsätt och ett lugnt sinnelag. Det krävs ingen tidigare erfarenhet av arbete inom vården, det viktigaste är att personkemin mellan dig och vår kund stämmer.

Anställningen är en timanställning vilket betyder att du tillfrågas om pass vid ordinarie assistenters semester, vid sjukdom eller dylikt. Ett jobb som är perfekt att kombinera med ett annat deltidsjobb eller studier. Arbetstiderna kan varierar men är vanligtvis förlagda till dag och kvällar. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta både på helger och vardagar.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort och bil.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till glad 11 årig kille i Bromölla.

Kommun: Bromölla Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-10-01

Nu söker vi assistenter till en 11 årig kille i Bromölla.

Pojken har en flerfunktionsvariation, däribland är han född med cerebral pares vilket har medfört en rörelsenedsättning samt spastisk muskulatur.
Utöver det har han en intellektuell funktionsnedsättning samt epilepsi vilket han medicineras för. Han får extranäring via knapp då han skiftar i vikt.

Pojken har inget verbalt språk utan kommunicerar för det mesta med kroppsspråk och ljud. Han söker mycket ögonkontakt med personen som han vill kommunicera med samt är mycket kontaktsökande för att kunna förmedla vad han vill.
Pojken bor tillsammans med sina föräldrar och sina bröder och en hund i en välanpassad villa i Bromölla.
Han går i skolan Måndag-Fredag.

Han gillar att vara ute, leka med radiostyrda bilar, bollsporter, lastbilar, gillar att åka bil och ser gärna på motorprogram.

Vi söker Dig som har arbetslivserfarenhet av att jobba med barn som har dessa eller liknande diagnoser.
Du bör vara lugn, ha tålamod, erfarenhet av barn som är utåtagerande.
Vi lägger stor vikt av Din personlighet, du bör vara barnkär, ha de meriter vi söker.
Då killen gillar att åka bil och göra utflykter så bör du ha körkort och tillgång till egen bil, du bör även vara rökfri.

Tiderna är efter 14.00 Måndag-Fredag, vid röda dagar samt helger kan arbetspassen se annorlunda ut.

Glöm inte utdrag från belastningsregister, innan eventuella intervjuer så skall utdrag finnas tillhands.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

LYHÖRDA PERSONLIGA ASSISTENTER SÖKES TILL 8MÅNADERS BEBIS MED AKTIV NATT

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-10-01

Assistans för dig söker personliga assistenter till en barn-kund i Solna
Barnet är 8 månader och har andningsproblematik och ska nu få komma hem från sjukhuset
Barnet har således ett omfattande omvårdnads och tillsynsbehov.
För att passa in i rollen som assistent bör du ha en positiv attityd, vara lyhörd och uppmärksam och assistera utifrån barnets behov, vara flexibel och lösningsorienterad och har en fallenhet för att följa instruktioner, vi ser det som en självklarhet att du är ärlig och ansvarsfull och har hög integritets-känsla, du respekterar och följer tystnadsplikten.

Då du blir en del av barnets liv bör du även vara en god förebild med gott omdöme. Du måste kunna tala svenska för denna tjänst. Du får gärna ha en undersköterska utbildning alternativt att du har flera års erfarenhet och gärna utav respirator med övervakning av saturationsmätare

Tjänsten är en timanställning med VAKEN natt, du bör kunna vara flexibel och kunna jobba kvällar, helger och nätter vid behov samt hoppa in med kort varsel.

Assistenterna kommer att få utbildning på sjukhuset av respiratorn och en HLR utbildning.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev.

Tjänsten är med tillträde Omgående

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till pojke i Hjärup

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-10-01

Assistans för dig söker fler personliga assistenter till en sprallig 8-årig pojke med autism och intellektuell funktionsnedsättning som bor tillsammans med sin familj i Hjärup. Du som söker behöver vara flexibel och kreativ i ditt arbetssätt, kunna växla mellan lugna stunder och full aktivitet samt kunna arbeta självständigt men samtidigt i tät dialog med familjen.

I rollen som personlig assistent ingår att vara behjälplig med personlig hygien, på- och avklädning samt stöd vid måltider men större delen av tiden ägnas åt aktiv tillsyn samt att göra pojkens vardag så meningsfull och utvecklande som möjligt. Du behöver ha en tydlig kommunikation, gärna förstärkt av alternativ kommunikation med tecken och bilder. Då det behövs tid för att lära sig att tolka pojkens signaler är det viktigt med en assistent som vill ha en långsiktig anställning.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med liknande diagnoser är meriterande liksom kunskap om lågaffektivt bemötande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska vara rökfri samt ha körkort.
Vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid. Arbetstiden kommer vara förlagd dag och kväll under både vardagar och helger.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ansök om ett sådant redan i samband med din ansökan genom att följa länken nedan.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Personliga assistenter till man i Löddeköpinge

Kommun: Kävlinge Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-10-03

Vi söker nu fler assistenter till en man i 75-års ålder som bor med hustrun i Lödde. Han har stort intresse för att sköta trädgård och hus, ser därför gärna att du är en händig person för att tillsammans sköta detta. Till följd av MS har mannen behov av hjälp med all personlig omsorg, förflyttningar, aktiviteter, matsituationer osv. Taklift används vid alla förflyttningar, mannen är rullstolsburen. Viss dubbelassistans utförs, men i huvudsak arbetar man själv.

Vi erbjuder timanställning för arbete vid behov så som vid ordinarie assistenters ledighet eller sjukfrånvaro men söker även en assistent för visstidsanställning på rullande schema på 60-65% tjänst. Arbetspassen är förlagda från kl. 8.00 till kl. 23.00 alla dagar i veckan men är uppdelade på olika vis olika veckodagar.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg är meriterande men inte ett krav. Personkemin är av stor betydelse och vi ser gärna manliga sökande. Önskvärt att du har körkort då assistent kör mannens bil ibland i tjänsten.

Urval sker fortlöpande och vi önskar så snabbt som möjligt kunna rekrytera för att introduktion ska kunna ske inom kort.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kund en helg i månaden

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-03

Assistans för dig söker en engagerad och flexibel personlig assistent till en kvinna i 49-års ålder, boendes i Alingsås.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer. Det förekommer även pälsdjur i hemmet.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning m.m.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Arbetstiderna är förlagda en fast helg i månaden: fredag kl.15-06.00 med väntetid/jourtid 7,37 tim på natten, lördag kl. 15-22.00 och söndag kl.06-15.00 med möjlighet att kunna arbeta extra utöver sin tilltänkta helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Gör ansökan

Timanställda sökes till kvinna i Alingsås

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-03

Assistans för dig söker engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 49-års ålder, boendes i Alingsås. Vi söker dig som kan hoppa in vid både korte och längre varsel.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning mm. Det förekommer även katt i hemmet.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Kvinnan har assistans dygnet runt samt jour på natten (7,37 h) och arbetspassen är förlagda främst 6.00-15 eller 15-06.00 vardagar och helger. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta samtliga pass för att vara aktuell för tjänsten. Tillträde sker så snart som möjligt .

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-03

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 27-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-03

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 27-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Kungälv Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-03

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 27-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Timanställda sökes till kvinna i Vänersborg.

Kommun: Vänersborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-03

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 50-års ålder boende i Vänersborg.
Kvinnan är rullstolsburen och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, träning, hushållssysslor m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Vi söker flera timanställda. Arbetstiderna är förlagda dag-kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett krav är att du är rökfri. Ett extra plus är om du har körkort.

Gör ansökan

Glad flicka i Lund söker timanställd personlig assistent

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-10-04

Assistans för dig söker en barnkär personlig assistent till en pigg tjej på tio år. Tjänsten är en timanställning och passar dig som har en annan huvudsaklig syssla eller som tex studerar. Studenter som studerar inom områden som tex fysioterapeut eller logoped är av stort intresse men inget krav.

Passen är förlagda till kvällar när hon kommer hem från skolan, samt på helger och lov. Passen på vardagar är på 4.5 timmar och börjar mellan kl 14 och 15. Under lediga dagar, så som helger och lov, är passen på 8 timmar och börjar mellan kl 8 och 9.

Flickan har en CP-skada som gör att hon har svårigheter med sin fin- grov- och oralmotorik, men har ingen intellektuell funktionsnedsättning. Kommunikation sker med tecken och gester (TAKK). Som assistent stöder du henne i kommunikationen samt hjälper henne med förflyttningar, sondmatning, ät- och drickträning, personlig hygien samt på -och avklädning. Det är önskvärt om du har kunskaper inom TAKK. Ange isåfall detta vid frågan "Har du de språkkunskaper som efterfrågas i annonsen".

Flickan är en glad och smart tjej som bland annat tycker om att rita, berätta sagor, bygga och titta på film. Svårigheter med att kommunicera gör att flickan kommer behöva hjälp med att kunna leka med kompisar och gå på fritidsaktiviteter. Då flickan är pigg, älskar att leka, och tycker om allt det som många andra 10-åringar gillar, så bör du som assistent ha ett barnasinne men samtidigt vara uppmärksam, ansvarsfull och strukturerad. Det uppskattas om du har en positiv inställning, är framåt, samt tålmodig och ödmjuk. Stor vikt kommer även läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera mellan dig som assistent, flickan och hennes familj. Flickan bor med sin mamma och pappa i Lund.

Körkort är ett krav och du bör inte heller vara allergisk mot pälsdjur då familjen har djur.
Det är ett krav att du är rökfri.

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-04

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-04

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-04

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-04

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarie sökes till en tjej i 20 årsåldern

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-04

Assistans för dig söker nu timvikarier till en tjej som är i 20 årsåldern som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov, framförallt under ordinarie assistenters sjukdom eller ledighet.
Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Ytterligare information

Gör ansökan

Timvikarie sökes till en tjej i 20 årsåldern

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-04

Assistans för dig söker nu timvikarier till en tjej som är i 20 årsåldern som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov, framförallt under ordinarie assistenters sjukdom eller ledighet.
Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Ytterligare information

Gör ansökan

Timvikarie sökes till en tjej i 20 årsåldern

Kommun: Bollebygd Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-04

Assistans för dig söker nu timvikarier till en tjej som är i 20 årsåldern som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov, framförallt under ordinarie assistenters sjukdom eller ledighet.
Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Ytterligare information

Gör ansökan

Engagerad och flexibel vikarie sökes till ung kille i närheten av Ludvika

Kommun: Ludvika Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2021-10-05

Assistans för dig söker nu en assistent till en ung kille i närheten av Ludvika. Kunden har flerfunktionshinder och epilepsi och behöver stöd och hjälp i sin vardag. Kunden har assistans dygnet runt med jour under natten.

Vi söker dig som är ansvarsfull, initiativtagande och trygg i dig själv. Kunden har ett begränsat tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot kundens behov. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från personlig assistans men det är meriterande, stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Du som söker bör vara rökfri samt inneha god fysik.

I dagsläget finns behov av en timvikarie som kan hjälpa till och stötta vid ordinarie personals frånvaro, det finns möjlighet till förlängning på sikt. Du som assistent bör vara flexibel och kunna ställa upp med kort varsel samt kunna arbeta dygnspass. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Söker du ett omväxlande och meningsfullt arbete?

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2021-10-06

Tillsammans med Assistans för dig söker vi nu en personlig assistent till vår son som är 15 år. Han har autism, utvecklingsstörning och epilepsi och bor tillsammans med oss strax utanför Enköping.

Som personlig assistent kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av: hjälp med personlig hygien, av- och påklädning, hjälp vid matsituationer, matträning, lek samt stöd vid kommunikation. Vår son saknar tal men kommunicerar med vissa ljud och med bilder på sin iPad. Hans tillsyn- och omsorgsbehov är stort, därför krävs en ansvarsfull assistent. På helgerna kan det ingå att följa med honom till simhallen för att bada eller på ridning

Vi söker dig som är lyhörd, inkännande, ansvarsfull, pålitlig och flexibel. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med barn med autism eller andra funktionsnedsättningar samt epilepsi. Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.

Tillträde kommer att ske så snart vi har funnit rätt person för tjänsten. Det viktigaste är att personkemin stämmer mellan dig och vår son, och även oss som familj.

Arbetstiderna kommer vara varierande. Under veckorna går vår son i skolan och har ingen assistent med sig, men behöver assistans under kvällar, nätter och helger. Mer arbete kan förekomma dagtid vid skollov etc. Tjänsten kommer inledningsvis vara en timanställning men kan vid ömsesidigt fattat tycke övergå till en visstidsanställning med 75-100% tjänstgöringsgrad.

Vi ser framemot att höra från dig!

Tänk på att ett utdrag ur belastningsregistret riktat mot arbete med barn inom LSS krävs för att gå vidare i den här rekryteringen.

Gör ansökan

Deltidstjänst hos glad, aktiv och konstnärlig kvinna i Huddinge

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-10-08

Nu söker assistans för dig assistenter till en yngre kvinna boendes i söderort. Kvinnan har en fysisk funktionsnedsättning efter en stroke, vilket gör att hon behöver stöd och hjälp i sin vardag. Hon har stort socialt umgänge och ett stort intresse för kreativt skapande, främst genom att måla och fotografera. Hon älskar att vara utomhus och komma ut i skogen och naturen så mycket som möjligt. Som avkoppling, tittar hon gärna på en serie eller film. Hon är vill vara aktiv och det är till stor fördel om du som assistent delar dessa intressen. Kunden bor i en villa tillsammans med sin man och två barn 15 & 17 år, samt en hund och de gör mycket tillsammans. Familjen gillar att resa och försöker komma iväg på en utlandsresa per år samt åker gärna till Norrland, där hennes rötter- och sommarhus finns. Vid dessa resor kan det vara aktuellt att följa med familjen.

Som person är du glad och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Du är lyhörd och motiverad i kombination med ett flexibelt bemötande. Du drar dig heller inte för att göra det där lilla extra. Du delar med fördel kundens intressen och tidigare erfarenhet av att arbeta med funktionshinder är meriterande. Även erfarenhet av rehabiliteringsträning är ett plus.
Personlig lämplighet och personkemi med kunden och dennes familj väger tyngst.

Vi söker en person som kan jobba ungefär 20-40% varav en helg i månaden. Det är även aktuellt med inhopp under semester och sjukdom.
Vi ser gärna att du är flexibel med din arbetstid och kan arbeta olika tider på dygnet. Arbetstiderna kan variera mellan dagtid, kvällar helger och väntetid på under nätter.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv. Tillträde är omgående med löpande urval, så vänta inte för länge med att söka!

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Ansvarstagande och lekfull person sökes till centrala Stockholm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-10-08

Söker du ett roligt och meningsfullt arbete? Assistans för dig söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad och social 16 årig tjej i centrala Stockholm!

Nedan följer en presentation av kunden:
Hej!
Jag är en glad och social tjej som söker dig som vill bli min nya personliga assistent. Du kommer vara anställd av Assistans för Dig som är mitt assistansbolag, men arbeta med mig i hemmet, i skolan och på fritiden. Jag har en medfödd hjärnskada som bland annat fört med sig att jag sitter i rullstol. Jag har även en grav synnedsättning vilket gör att jag alltid behöver ha med mig någon som kan syntolka omgivningen och stötta mig i vardagen. Den viktigaste uppgiften för dig som personlig assistent blir att, utefter mina förutsättningar, hjälpa mig till att bli mer och mer självständig i livet.

Jag är väldigt social och tycker om att vara med när det händer saker. Jag går på gymnasiesärskola där du som assistent är med mig, 1 gång i veckan vistas jag på korttisboende där jag är utan assistent. Jag älskar även att bada så du kommer att få vara med mig mycket både i badhuset och sjöar utomhus, så jag hoppas att du gillar vatten!
Jag älskar att shoppa och även att gå ut på stan och fika med kompisar. Jag tycker även om musik, spela spel, gå på museum och att baka.

Vi söker dig som har barnasinnet kvar men som samtidigt har en stor ansvarskänsla. Som person är du pålitlig, lekfull, rökfri och ansvarstagande. Det är en merit om du tidigare arbetat med barn och ungdomar eller som personlig assistent, det är dock inget krav då personkemin är det viktigaste.

Arbetstiderna är förlagda på vardagarna mellan cirka 7:30 till 18-19:30, men passen kan även vara uppdelade och brukar då vara mellan cirka 7:30 till 15:00 samt 15:00-19:00.
På helgerna är tiderna mellan 10:00-18:00.
Arbetsplatsen är i Hägersten och i skolan.

Vi rekryterar löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag!

Gör ansökan

Assistent sökes till man i Danderyd, dygnspass.

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-10-08

Nu söker vi personal till en 50+ man i Danderyd. Han har efter en tidigare stroke, behov av hjälp och stöd vid moment som sjukgymnastik, förberedelse av mat och påklädning. Aktiviteter som kunden tycker om är bland annat att komma ut på promenader, träna, spela golf och bridge.

Vi söker nu en driven assistent för ett pass i veckan, som kan komma med initiativ och stötta honom i sin vardag. Passet är dygnspass (24 timmar) med några timmar väntetid på natten.

Tidigare erfarenhet av assistans är ett stort plus, men personligheten är avgörande.
Kunden bor nära kommunikationer.

I samband med eventuell anställning önskar vi få in ett belastningsregisterutdrag från polisen:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du kommer påbörja din anställning i mars samt gå introduktionspass dessförinnan.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kund i lantlig miljö strax utanför Karlstad!

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2021-10-08

Vår kund är en man i 60års-åldern som tar sig fram med hjälp av permobiler och en anpassad bil. I arbetsuppgifterna ingår att vara behjälplig i kundens vardag med bland annat hygien, hushållssysslor och spontana utflykter och ärenden utanför hemmet.

Vi söker dig som är ansvarstagande, har ett sinne för humor, är flexibel och social. Vi ser gärna att du är över 25 år gammal, men det viktigaste är att du är mogen i ditt sätt och ser var behoven finns och inte är rädd för att fråga och att du är en person som tar för dig i ditt arbete. Erfarenhet inom vård är meriterande. Stor vikt läggs på personkemi.

Arbetstiden varierar mellan dag och kväll, både vardag och helg. Vi söker dig som kan jobba extra vid behov, ett perfekt arbete vid sidan av annan sysselsättning.

I detta uppdrag är det ett krav på att ha körkort för personbil samt tillgång till egen bil. Resor och utflykter med kunden förekommer i arbetet.

Ansökningar mottages digitalt. Rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Timvikarier sökes till ung man boende i Älvängen

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-08

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en glad kille i 25-års åldern som bor i Älvängen.

Mannen är multihandikappad och har autism och är i behov av hjälp och stöttning med allt i sin vardag. Du kommer att vara honom behjälplig både med personlig omvårdnad, vardagliga sysslor och vid diverse aktiviteter. Det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov och att du har ett stort engagemang till att lära och motivera honom i sin vardag.

Han tycker bland annat om att gunga, lyssna på musik och sagor, vara ute och han besöker gärna badhuset.

Du som söker bör vara tålmodig, lugn och ansvarsfull. Om du har erfarenheter av autism sen tidigare är det meriterade men inte ett krav. Det viktigaste är att du som sökande har viljan och ett engagemang till att arbeta med människor.

Du kommer att arbeta 24-timmarspass, med sovande jour under nattetid. Mannen har dubbelassistans dygnet runt vilket innebär att du alltid kommer att arbeta tillsammans med en kollega.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov vid ordinarie assistenters frånvaro, det är därför önskvärt om du är flexibel och kan hoppa in med kortvarsel.


Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Timvikarier sökes till ung man boende i Älvängen

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-08

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en glad kille i 25-års åldern som bor i Älvängen.

Mannen är multihandikappad och har autism och är i behov av hjälp och stöttning med allt i sin vardag. Du kommer att vara honom behjälplig både med personlig omvårdnad, vardagliga sysslor och vid diverse aktiviteter. Det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov och att du har ett stort engagemang till att lära och motivera honom i sin vardag.

Han tycker bland annat om att gunga, lyssna på musik och sagor, vara ute och han besöker gärna badhuset.

Du som söker bör vara tålmodig, lugn och ansvarsfull. Om du har erfarenheter av autism sen tidigare är det meriterade men inte ett krav. Det viktigaste är att du som sökande har viljan och ett engagemang till att arbeta med människor.

Du kommer att arbeta 24-timmarspass, med sovande jour under nattetid. Mannen har dubbelassistans dygnet runt vilket innebär att du alltid kommer att arbeta tillsammans med en kollega.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov vid ordinarie assistenters frånvaro, det är därför önskvärt om du är flexibel och kan hoppa in med kortvarsel.


Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Timvikarier till Vikingstad!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en kvinna i 55-årsåldern. Kvinnan har MS och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållsarbete, personlig hygien, träning och aktiviteter. Kunden bor i Vikingstad, 1,5 mil utanför Linköping. Arbetstiden är förlagd dag- och kvällstid, vardagar och helger. Vi söker just nu timvikarier som kan täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro. En tjänst som passar perfekt för dig som studerar eller har en deltidstjänst och vill fylla på med timmar.

Vi söker dig som kan bidra till att stärka arbetsgruppen och drivs av engagemang, kreativitet och omtanke. Vi tror att du är pålitlig, empatisk och tycker om att jobba med människor. Vi tror även att du är en lyhörd person med mycket humor. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av vård och omsorg. Det viktigaste är dock att kunden och du trivs med varandra och att personkemin stämmer.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad liten kille söker personlig assistent

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Vill du vara assistent till en pigg 5-årig kille och dessutom vara en del av hans härliga assistentgrupp?
I så fall kan det vara dig vi söker!

Killen bor med sina föräldrar och bror mellan Lund och Malmö. Han har en muskelsvaghet som innebär svårigheter med balans- och kroppskontroll och behöver hjälp med allt i sin vardag och är därför beviljad assistans dygnet runt.

I dagsläget behöver vi förstärka hans assistentgrupp med en assistent och erbjuder inledningsvis timanställning med möjlighet till visstidsanställning enligt schema.

Tjänstgöringsgrad varierar upp till ca 50% med möjlighet att jobba lite extra i samband med t.ex. aktiviteter. Passen är förlagda både dag, kväll och vaken natt.

Vi söker dig som är lugn och ansvarsfull.

Killen har ett stort omvårdnadsbehov och det är viktigt att du kan agera snabbt om situationen kräver det. Han är aktiv, social och öppen, vi ser gärna att du är pedagogiskt intresserad samt driven och initiativtagande. Som assistent möjliggör du för honom att leka och leva liksom jämnåriga barn utan funktionsnedsättning gör. Målsättningen är att killen ska leva så självständigt som möjligt med hjälp av assistansen och få en välfungerande och rolig vardag.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, killen och hans familj. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift väl. Det är ett krav att du är rökfri.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-form) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Stabila assistenter på fast schemarad sökes

Kommun: Sundbyberg Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Nu söker Assistans för dig en pigg och driven assistent till en kvinna boendes i Sundbyberg. Hon har en ryggmärgsskada som innebär nedsatt funktion i flera delar av kroppen. Hon gillar att vara aktiv utomhus, umgås med vänner och familj samtidigt som hon också trivs med att ta det lugnt hemma.

Vi söker dig som är en positiv, pigg, följsam och lojal person. Det är viktigt att du kan känna av olika situationer och anpassa dig efter hennes behov i olika sociala sammanhang. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hjälpa henne i det vardagliga livet med allt vad det innebär. Tempoväxlingar kan förekomma. För att lyckas i det här uppdraget behöver du ha en grundförståelse för vård och omsorg, gärna erfarenhet av trycksår och smärtproblematik samt en vilja att lära och utveckla.

Det är viktigt att du kan arbeta både dagar och journätter för att fungera i det här uppdraget. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av liknande jobb och/eller kunskap inom ryggmärgsskador. Kompletta språkkunskaper i svenska efterfrågas.

Fungerar allt bra mellan dig och brukaren kan det bli aktuellt med en visstidsanställning på ca 50-80%.

Letar du efter ett utvecklande och spännande arbete där du verkligen får göra skillnad? Sök!

Gör ansökan

Personliga assistenter till uppdrag strax utanför Linköping

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Vill du vara med och skapa meningsfullhet och trygghet för en kvinna 75+?

Vår kund bor strax utanför Linköping i ett lugnt och trevligt villaområde. I arbetet ingår hjälp med det mesta såsom hushållssysslor, påklädning, personlig hygien, sårvård, toalettbesök, förflyttningar m.m.

Du som söker är gärna en erfaren kvinna, men vi tar självklart emot ansökningar av alla oavsett könsidentitet och uttryck. Har du erfarenhet från vårdyrket och sårvård är det meriterande.

Arbetstiderna är vanligtvis förlagda 7:30-13:30 och 16:00-22:00 vardagar och helger, men kan variera. Vi söker just nu personal till två schemarader med olika sysselsättningsgrad. Vi söker även timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals sjukdom och ledigheter. Skriv gärna i din ansökan vad du är intresserad av.

Körkort, tillgång till bil samt goda kunskaper i det svenska språket är en förutsättning för att kunna arbeta i detta uppdrag. Du som söker bör också vara ostraffad.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Deltidstjänst som personlig assistent i Enköping!

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en aktiv 14-årig pojke med autism och utvecklingsstörning. Han bor tillsammans med sin familj i Enköping. Pojken har ett stort tillsyn- och omsorgsbehov och får aldrig lämnas ensam. Som assistent behöver du bland annat vara behjälplig med personlig hygien, på- och avklädning och matträning, sondmatning kan förekomma samt stöd vid kommunikation.

Pojken behöver en assistent som är driven och vill hjälpa. Någon att se upp till och följa. Som assistent är du med pojken efter skolan och hittar på saker att göra. Du får gärna vara kreativ, motiverande och uppmuntrande.

För att lyckas som assistent i uppdraget krävs det att du har ett stort tålamod och kan behålla lugnet i stressade situationer. Erfarenhet av personlig assistans, framför allt erfarenhet av att jobba med autistiska barn, är meriterande men inget krav. Det viktigaste är personkemin er emellan.

Pojken har inget tal utan använder sig av olika ljud och gester samt en applikation på läsplatta för att kommunicera. Han gillar att bara och att cykla tandemcykel och det är till stor fördel om du gör det också. Familjen har även hund och katt så du bör heller inte vara allergisk.

Vi söker dig som kan jobba följande pass i rullande fyra veckors period.
Period 1: måndag, tisdag, onsdag, torsdag, lördag, söndag
Period 2: måndag, tisdag, onsdag
Period 3: tisdag, onsdag, torsdag, lördag, söndag
Period 4: Inga pass
Vardagar är passen 15:45-21 och helger 12-21 (dessa tider kan komma att ändras).
Tjänsten borde fungera utmärkt att kombinera med exempelvis studier.

Låter detta som något som för dig?
Tveka inte och ansök direkt, ansökningar gås igenom löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till en äldre man i centrala Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Assistans för dig söker nu timvikarier till en äldre man boende i centrala Göteborg.

Som personlig assistent kommer du att utgöra ett stöd till mannen i hans dagliga livsföring och vid olika praktiska göromål. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa mannen med personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen tycker om att promenera.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen med ett sinne för humor. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

I tjänsten som timvikarie hoppar du in extra när behov uppstår, vilket kan ske med kortare och längre varsel. Arbetspassen är förlagda antingen mellan ca 20.30-09.30 eller 08.00-16.30. Nattpassen avser aktiv tid, vilket innebär att du då är vaken och finns i mannens närhet.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Borås

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-11

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års ålder. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning och matlagning. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Hon är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Dock hör och förstår hon tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker är intresserad av kost och hälsa samt lever ett aktivt liv.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Tjänsten är en timanställning och arbete kommer att ske ca 1–2 helger i månaden (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen, vanligtvis dygnspass), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår. Under sommaren kan det även vara aktuellt med mer arbete om behovet finns.

Tillträde omgående.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent till vår kund i Växjö

Kommun: Växjö Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2021-10-12

Vi söker personliga assistenter till vår kund i Växjö. I dagsläget söker vi assistenter för visstidsanställning i första hand och tjänsterna ligger på 70-100 % lite beroende på ditt önskemål. Vi söker även timanställda som vill arbeta lite extra och kunna ta pass vid sjukdom samt ledigheter.

Mannen är i 50-års åldern och bor med sin fru i ett hus i strax utanför Växjö. Till följd av sin sjukdom behöver han hjälp i sin dagliga livsföring, vardagliga familjeliv, aktiviteter samt med personlig omsorg. Kunden har ett stort hjälpbehov och behöver tillsyn all tid.

Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar med aktiv tid dygnet runt.

Det finns djur i hemmet vilket innebär att du som assistent inte bör vara allergisk.

Körkort är ett krav då det är svårt att ta sig till kunden med bussförbindelse.

Vi söker dig som har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete och gärna kunskap om muskel och nervsjukdomar. Det är viktigt att du kan ta initiativ, men även kunna ta ett steg tillbaka när det krävs. Det kommer läggas stor vikt vid att personkemin känns rätt mellan båda parter. Du söker ett arbete som är varierande på en arbetsplats där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som han själv vill leva utifrån hans egna förutsättningar.

Tveka inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet. Ju mer fullständig din ansökan är desto större chans är att du blir kontaktad för en intervju.
Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till pojke i Hjärup cirka två dagar/v

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-10-12

Assistans för dig söker nu en ansvarsfull personlig assistent för ett vikariat till en 12-årig pojke utanför Lund. Pojken bor tillsammans med sin mamma, pappa, syskon och hund i en villa i Hjärup.

I arbetet ingår bland annat hjälp med personlig hygien, förflyttningar, matning, lek & skoj och såklart allt annat som ett barn behöver för en fungerande och värdefull vardag.

Vår kund har neurologiska funktionsnedsättningar sedan födseln. Han har inget verbalt tal utan kommunicerar via kroppsspråk och erfarenhet av barn med liknande funktionsnedsättningar är meriterande.

Du som assistent ska vara pedagogiskt intresserad, samt driven och initiativtagande. Du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det. Vi ser gärna att sökande har utbildning och erfarenhet av jobb inom vården samt utbildning inom HLR. Hjälpmedel vid förflyttningar finns i hemmet men lyft förekommer i arbetet.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, pojken och hans familj.

Vi söker en assistent som kan hoppa in och arbeta runt två dagar i veckan. Gärna en vardag och en helgdag. Då vår kund går i skolan dagtid är arbetstiden är förlagd eftermiddagar på vardagarna.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-format) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extrajobb som assistent till en sprallig kille i Täby sökes

Kommun: Täby Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-10-13

Assistans för dig söker en personlig assistent till en pojke med mycket energi som bor med sin familj i Täby. Pojken har autism, utvecklingsstörning, ADHD, epilepsi samt ett högt tempo och vi söker dig som är aktiv och orkar hänga på.

Du som söker behöver älska att vara utomhus och har lätt för att hitta på nya, roliga och spännande aktiviteter. Då pojken behöver ständig tillsyn behöver du också vara observant. Pojken kommunicerar genom att peka eller visa dig vad han vill och det kan ta tid att lära känna varandra och hittar ert sätt att förstå varandra, därför söker vi en långsiktig assistent.

Tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom pojkens funktionsvariation är såklart meriterande men inte ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet samt personkemi då samspelet er emellan är mycket viktigt.

Arbetstiderna är klockan 15:55-19:00 tisdag till fredag och eventuellt helger. Därför får du som söker med fördel kombinera tjänsten med en annan eller med studier.

För rätt person kan en snabb rekrytering bli aktuell, så sök tjänsten så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent på 60-70% sökes till äldre kvinna i centrala Umeå

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2021-10-14

Assistans för dig söker en ansvarsfull assistent till en kvinna i 75-årsåldern i centrala Umeå. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning med allt i sin vardag, såsom personlig omvårdnad, hushållssysslor och att göra ärenden. Kundens sjukdomstillstånd kräver en låg ljudnivå och vissa dagar bara enkla samtal.

Vi söker en personlig assistent till en schemarad på ca 60-70% med start i oktober. Arbetstiderna är förlagda kl. 7:00 - 16:00 eller kl. 17:00 - 00:15 alla dagar i veckan.

Vi söker dig som har hög arbetsmoral och är van att sköta ett hushåll med allt vad det innebär. Du behöver ha skinn på näsan och visa engagemang för arbetet och kunden. Du ska även ha vana vid personlig omsorg och erfarenhet av vård och omsorg. Meriterande om du har erfarenhet av MS. Att behärska det svenska språket flytande i tal är ett krav. Vi söker endast kvinnliga assistenter.

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till kvinna i Bjärnum

Kommun: Hässleholm Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-10-14

Assistans för dig söker just nu flera personliga assistenter till en kvinna som har MS och demensliknande problematik. Kvinnan bor i Bjärnum och vi söker dig som kan jobba vid behov så som vid ordinarie assistenters ledighet eller sjukdom. Hos kunden arbetar man dygnspass kl.08:15 till 08:15 med viss jourtjänstgöring under natten.

Kvinnan är rullstolsburen och har till viss del själv möjlighet att berätta vad hon behöver hjälp med. Som assistent hjälper du henne med förflyttningar, personlig omsorg, sondmatshantering, vanligt förekommande hushållssysslor och annat som hör det vardagliga livet till. Hon tycker om att lösa korsord, lyssna på musik och ta hand om sina blommor.

Det uppskattas om du som assistent är trevlig, har ett vänligt bemötande och ett driv. Du bör även vara tålmodig och ansvarsfull. Önskvärt är att du har erfarenhet inom vårdsektorn.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Fast schemarad på natten ca 70% hos en kvinna i Gråbo

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-15

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar. Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel av dig.

Det är en visstids tjänst på ca 70%, Kvinnan har beslut om aktiv dubbelassistans all vaken tid o dubbelassistans på natten varav 1 av passen innehåller jour på ca 4 timmar. Passen är förlagda 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Tjänsten innefattar kväll och natt men mest nattpass.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av ALS och trac, är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Fast schemarad på natten ca 70% hos en kvinna i Gråbo

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-15

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar. Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel av dig.

Det är en visstids tjänst på ca 70%, Kvinnan har beslut om aktiv dubbelassistans all vaken tid o dubbelassistans på natten varav 1 av passen innehåller jour på ca 4 timmar. Passen är förlagda 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Tjänsten innefattar kväll och natt men mest nattpass.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av ALS och trac, är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Fast schemarad på natten ca 70% hos en kvinna i Gråbo

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-15

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar. Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel av dig.

Det är en visstids tjänst på ca 70%, Kvinnan har beslut om aktiv dubbelassistans all vaken tid o dubbelassistans på natten varav 1 av passen innehåller jour på ca 4 timmar. Passen är förlagda 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Tjänsten innefattar kväll och natt men mest nattpass.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av ALS och trac, är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Fast schemarad på natten ca 70% hos en kvinna i Gråbo

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-15

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar. Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel av dig.

Det är en visstids tjänst på ca 70%, Kvinnan har beslut om aktiv dubbelassistans all vaken tid o dubbelassistans på natten varav 1 av passen innehåller jour på ca 4 timmar. Passen är förlagda 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Tjänsten innefattar kväll och natt men mest nattpass.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av ALS och trac, är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Kund- och personalansvarig inom personlig assistans

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-10-15

Assistans för dig befinner sig i ett expansivt skede och söker löpande fler engagerade medarbetare som vill vara med och bidra i vår verksamhet. Vi söker just nu ytterligare två kund- och personalansvariga till vårt kontor i Stockholm.

Rollen som kund-och personalansvarig
Som kund- och personalansvarig har du två huvudsakliga funktioner. Du ansvarar dels för den personliga assistansen för kunden och är dels arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll kan vara komplex men den är också väldigt spännande och utvecklande. Till din hjälp för att hålla god kvalitet i dina assistansuppdrag har du bland annat ett intranät, en akutbemanningsfunktion, en löneadministration och jurister. Assistans för digs ambition är att ge dig som kund- och personalansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten innefattar:
- Kundkontakt kring samordning av den personliga assistansen
- Rekrytering, schemaläggning och tidrapportering
- Kundmöten, personalmöten och årliga medarbetar- och lönesamtal
- Coachning och arbetsledning av personliga assistenter
- Social dokumentation och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Myndighetskontakt med kommuner, Försäkringskassan etc

Vem är du?
För att trivas i rollen som kund- och personalansvarig ser vi att du som söker är driven, empatisk och engagerad. Du trivs i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter, där du arbetar strukturerat, självständigt och effektivt. Du kommer att möta olika typer av människor och behöver ha en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Du har en relevant teoretisk bakgrund och/eller annan relevant erfarenhet som kan anses lämplig för tjänsten. Det är en fördel om du även har erfarenhet inom området personlig assistans och känner till relevant lagstiftning.

Vad erbjuder Assistans för dig?
Assistans för dig kännetecknas av stort engagemang, personlig bemötande, hög kvalitet och tillgänglighet. Vi stöttar och inspirerar varandra och ger våra medarbetare inflytande och möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som kund- och personalansvarig utgör en av nyckelspelarna i företaget. Vår arbetsmiljö är stimulerande och samarbetsorienterad och vi anordnar årliga konferenser och andra sociala aktiviteter för att våra medarbetare ska trivas och känna att de är del av ett roligt och viktigt sammanhang. Individuell löneutveckling erbjuds relaterad till prestation.

Känner du dig inspirerad och har det som krävs för att bli kund- och personalansvarig hos Assistans för dig? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid
Företrädesvis måndag-fredag kl. 08.30-17.00. Viss flexibilitet önskas med anledning av att våra kunder ibland behöver ses eller samtala utanför arbetstid. Inrikesresor kan förekomma i arbetet.

Körkort
B-körkort och körvana krävs.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Urval
Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kontaktpersoner
Joel Friberg, Regionchef, telefonnr 08 572 366 16
Dinah Backlund, Regionchef, telefonnr 08 572 366 09
Ida Tollstam, HR-ansvarig, telefonnr 046 272 66 34

Gör ansökan

Letar du timanställning att kombinera med studier/deltidsjobb? Se hit!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2021-10-17

Vår kund är en kvinna i medelåldern som nu söker en eller två assistenter till tjänster som timanställda, som kan hoppa in vid behov. Du välkomnas in i en familj där skratt, bus och knäpphet är garanterat, vi hoppas därför att du ser det här som ett långvarigt jobb där du vill stanna länge! Kvinnan har ADHD och autism samt Ehlers Danlos syndrom, något som ger mycket värk och en del fysiska begränsningar.

Som timanställd kommer du arbetar pass förlagda i olika konstellationer mellan 06.30-20.00 (vissa pass är långa och andra kortare) vardag och helg. Som timanställd kommer du att tillfrågas om pass vid ordinarie assistents sjukfrånvaro eller semester, vi ser därför gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Vi ser helst att du har en annan sysselsättning vid sidan av, ex. studier eller ett deltidsjobb.

Vi letar efter dig som är lugn, serviceminded och som är engagerad i ditt arbete. Det är viktigt att du är en trygg och ansvarsfull person som kan ta egna initiativ. Som assistent kommunicerar du både med kunden, anhöriga och kollegor såväl muntligt som skriftligt. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska. Du kan inte vara pälsallergiker då vår kund har flera hundar. Vi ser gärna att du sen tidigare har erfarenhet av autism och att du jobbar med lågaffektiv bemötande. Personkemin mellan dig och kunden kommer dock att vara det som avgör om du passar för jobbet.

Som personlig assistent kommer du att vara behjälplig vid förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, träning, hushållssysslor, trädgård, aktiviteter, möten, ärenden m.m. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, i eller utanför hemmet.

Tjänsten är tänkt att tillsättas från 1/10, introduktion kommer att hållas innan tillträde.
Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt om du tycker tjänsten verkar intressant.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!

Gör ansökan

Tjänst på 50% sökes till kvinna i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-10-17

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kvinna i 30-årsåldern i Lund. Kvinnan har assistans dygnet runt och arbetstiden är förlagd mellan kl. 08.30-08.30 (24 h). Tjänsten är på 50 % fördelat på ett rullande schema av fyra perioder. Vi ser gärna att du utöver det kan hoppa in extra vid kollegors sjukdom och semester.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du den här kvinnan utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, träning, matlagning och annat som ingår i kvinnans liv. Du ska därmed fungera som hennes förlängda armar och ben. I arbetet ingår hantering av stomi, något du får utbildning i på plats.

Du som assistent ska vara flexibel och noggrann. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är meriterande.
Körkort krävs. Icke rökare.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillsättning sker omgående.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vi söker personliga assistenter på schema till ettårig flicka i Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-18

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en ettårig liten flicka i Göteborg som behöver tillsyn/bevakning dygnet runt.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och som kan bevara lugnet i stressade situationer. Du är trygg i rollen som assistent och har förmågan att ligga steget före och ta initiativ. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska. Det är ett krav att du har arbetat med barn tidigare, meriterande om det har varit arbete med barn med multisjukdom. Vi lägger stor vikt i att du är engagerad, initiativtagande och noggrann i ditt arbete. Du ska också vara lyhörd för flickans behov. Det är ett krav att du är rökfri.

Vi söker dig som vill arbeta på en fast schemarad. Vi söker både en person under natt och på dagtid/kväll. Flickan har vaken assistans dygnet runt vilket innebär att nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Ansvarsfulla assistenter för extrajobb sökes till kvinna i Gnesta

Kommun: Gnesta Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2021-10-19

Assistans för dig söker personliga assistenter till en kvinna i 50 årsåldern som bor i ett hus tillsammans med sin man och två katter i ett hus utanför Gnesta samhälle. Kvinnan har ALS och i ditt arbete hjälper du henne med allt som hör vardagen till. Arbetsuppgifter såsom omvårdnad och förflyttningar ingår precis som vardagssysslor i hemmet samt att följa med på diverse aktiviteter.

Vi söker dig som är lyhörd och ansvarsfull. Du har ett öga för att se vad som behöver göras samt en förmåga att ta initiativ. Tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom vård och omsorg är meriterade men inte ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet samt personkemi då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktigt.

Då det finns katter i hemmet så kan du som söker ej vara pälsdjursallergier.
Vi ser gärna kvinnliga sökande och att du har körkort är ett krav för anställning.

Arbetstiderna är måndag-söndag kl. 07:30-15:00, 15:00-22:00 samt 22:00-07:30 med enkelassistans dygnet runt samt aktiv natt. Vi söker dig som vill jobba extra och hoppa in vid behov.

För rätt person kan en snabb rekrytering bli aktuell, så sök tjänsten så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Ung man i Helsingborg söker personlig assistent

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-10-20

Är du en positiv person som ser möjligheter i livet? Då är det kanske dig vi söker!

Vi söker personlig assistent till en kille på 22 år bosatt i Helsingborg. Killen bor i en egen lägenhet och har aktiv assistans dygnet runt samt viss dubbelassistans. Till följd av sin funktionsnedsättning behöver han hjälp med all personlig omsorg, aktiviteter, kommunicering samt att sköta förekommande hushållssysslor. Vana vid sondmatshantering är bra erfarenhet men inte nödvändigt för anställning. Killen använder rullstol som assistent hjälper till att manövrera (vanlig samt elrullstol), taklift, vårdsäng mm för att underlätta vardagen. Han har utöver den fysiska funktionsnedsättningen även kognitiv funktionsnedsättning. Killen uppskattar långa promenader, att vara vid havet, umgås med familj och kompisar, gå på köpcentrum, baka mm är uppskattade aktiviteter. Åker gärna buss med assistent men har även egen anpassad bil att tillgå. I coronatider begränsas dessa möjligheter och assistenten får initiera andra aktiviteter för att ge killen innehållsrika dagar.

Arbetspassen är förlagda kl. 07.45-20.00 respektive kl. 19.45-08.00, arbetspass för dubbelassistans planeras efter behov och aktiviteter. Vi erbjuder timanställning för tjänstgöring vid behov i dagsläget.

Vill du vara del i en positiv grupp med högt i tak, dagliga skratt och stor gemenskap? Tveka inte utan skicka in din ansökan på en gång!

Gör ansökan

Ansvarsfull assistent på cirka 80% sökes till kvinna i Gnesta

Kommun: Gnesta Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2021-10-20

Assistans för dig söker personliga assistenter till en kvinna i 50 årsåldern som bor i ett hus tillsammans med sin man och två katter i ett hus utanför Gnesta samhälle. Kvinnan har ALS och i ditt arbete hjälper du henne med allt som hör vardagen till. Arbetsuppgifter såsom omvårdnad och förflyttningar ingår precis som vardagssysslor i hemmet samt att följa med på diverse aktiviteter.

Vi söker dig som är lyhörd och ansvarsfull. Du har ett öga för att se vad som behöver göras samt en förmåga att ta initiativ. Tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom vård och omsorg är meriterade men inte ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet samt personkemi då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktigt.

Då det finns katter i hemmet så kan du som söker ej vara pälsdjursallergier.
Vi ser gärna kvinnliga sökande och att du har körkort är ett krav för anställning.

Arbetstiderna är måndag-söndag kl. 07:30-15:00, 15:00-22:00 samt 22:00-07:30 med enkelassistans dygnet runt samt aktiv natt. Vi söker dig som vill främst vill arbeta morgonpass under veckorna samt varannan helg.

För rätt person kan en snabb rekrytering bli aktuell, så sök tjänsten så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Fast schemarad dagtid på ca 80% hos en 12-årig pojke i Göteborg!

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-21

Assistans för dig söker nu ödmjuka och snälla personliga assistenter till en pojke i 12-årsåldern i Göteborg. Vill du ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens liv. Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och psykiska funktionsnedsättningar med bland annat epilepsi, problem med andningen och infektionskänslighet till följd. Han är också mycket begränsad i sin kommunikationsförmåga, men gillar när man pratar, sjunger och läser för honom.

Han kan bli plötsligt sjuk, och därför är det viktigt att du är trygg i dig själv och kan agera snabbt om situationen kräver. Till vardags handlar tjänsten dock om att förgylla livet för en pojke som trots alla sina odds är väldigt nöjd med sitt liv.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent, arbete med svårt sjuka barn eller utbildning inom vård och omsorg är starkt meriterande, men det viktigaste är att du har hjärtat på rätt ställe.

Vi söker dig som kan arbeta dagtid, arbetspassen är förlagda både under vardag och helg. Tjänstgöringsgraden kommer vara mellan 80 och 90 procent.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas.
Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Assistent sökes till dygnspass.

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-10-21

Nu söker vi personal till en 50+ man i Danderyd. Han har efter en tidigare stroke, behov av hjälp och stöd vid moment som sjukgymnastik, förberedelse av mat och påklädning. Aktiviteter som kunden tycker om är bland annat att komma ut på promenader, träna, spela golf och bridge.

Vi söker nu en driven assistent för ett pass i veckan, som kan komma med initiativ och stötta honom i sin vardag. Passet är dygnspass (24 timmar) med några timmar väntetid på natten.

Tidigare erfarenhet av assistans är ett stort plus, men personligheten är avgörande.
Kunden bor nära kommunikationer.

I samband med eventuell anställning önskar vi få in ett belastningsregisterutdrag från polisen:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du kommer påbörja din anställning i mars samt gå introduktionspass dessförinnan.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarie som personlig assistent hos äldre kvinna i lantlig miljö

Kommun: Hagfors Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2021-10-22

Tycker du om hemarbete i lantlig miljö och att jobba nära och intimt med människor? Då är du kanske den vi söker!

Vår kund, som är en rullstolsburen äldre kvinna, behöver hjälp med det mesta för att hennes vardag ska fungera. Det gäller såväl personlig omsorg som skötsel av hennes hem. Vår kund är duktig på att laga mat och baka och all mat lagas därför i hemmet, varför sökande bör ha basala kunskaper i både matlagning och bakning. Hon bor i villa på landet och behöver därför även hjälp med trädgårdsskötsel på sommaren samt snöskottning på vintern, så du som vill arbeta hos vår kund bör vara redo för de utmaningar som ett lantligt liv kan innebära.

Vi söker nu en assistenter för timanställning som är tillgängliga vid ordinarie personals ledigheter och sjukdom. Arbetstiden är förlagd både dag, kväll och natt med sovande jour på natten och du ska vara öppen för att arbeta alla skift. Är du på något sätt begränsad att arbeta vissa tider eller viss omfattning, vänligen ange detta i din ansökan.

Utbildning inom vård och omsorg är inte ett krav men meriterande. Det är möjligt att resa kollektivt till arbetet men du bör helst ha körkort och egen bil. Du som söker tjänst hos vår kund är en person med ett gott och öppet sinne och att du ser dig själv som medmänsklig, flexibel och en problemlösare. Du är initiativrik och räds inte en utmaning.

Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Gör ansökan

Vi söker timvikarier till man i Nödinge!

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-24

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv och rörlig 40-årig man, med eget boende i Nödinge.

Arbetet varierar utifrån kundens dagsform och dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet av autism samt teckenkommunikation är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig som personlig assistent och kunden är det som väger tyngst.

Vi söker dig som kan arbeta extra när behov uppstår. Arbetspassen är förlagda mellan kl. 15.45-08.15 på vardagar och dygnspass på helgen. Det kan även förekomma behov vardagar mellan kl. 08.15-15.45.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Utbildningsmoment kommer att vara aktuella innan dess.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Aktiv flicka utanför Kävlinge söker personlig assistent

Kommun: Kävlinge Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-10-24

Tycker du om att jobba med barn och vill ha ett meningsfullt arbete? Just nu söker vi på Assistans för dig en engagerad och lyhörd personlig assistent till en flicka utanför Kävlinge!

Flickan är åtta år gammal och bor tillsammans med sina föräldrar samt två yngre syskon och ett tredje på väg. Hon är mycket aktiv och ägnar sig bland annat åt terapiridning, simning och träning. I arbetet som personlig assistent förväntas du vara behjälplig med allt ifrån sondmatning via PEG, personlig hygien, på- och avklädning, förflyttning med hjälpmedel samt stöttning vid träning och aktiviteter. Flickan har inget verbalt språk utan kommunicerar med naturlig AKK (alternativ och kompletterande kommunikation) och gör sig förstådd via ansikts- och kroppsuttryck.

Som assistent ska du vara ansvarsfull, flexibel och initiativrik men även stresstålig, trygg och lyhörd. Vi ser gärna att du som söker har körkort och erfarenhet av arbete med barn med speciella behov, men det är inget krav. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, flickan och hennes familj. Det är fördelaktigt om du har intresse för träning och musik då det är en stor del av flickans liv. Som flickans assistent bör du också vara rökfri och tänka på att använda få/parfymfria produkter då hon är mycket doftkänslig. I övrigt reser familjen en hel del och önskar då att personlig assistent kan tänka sig att följa med. Det finns även en katt i hemmet.

Tjänstgöringsgraden kommer att motsvara omkring 80-90% med en arbetstid på cirka 35 timmar/vecka. Är du i stället ute efter en mindre tjänst och dessutom morgonpigg kan det även bli aktuellt med anställning på 25% där du arbetar vardagar 06:30 – 09:00. Schema är i dagsläget inte helt fastställt och kan till viss del anpassas, så beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan. Fördelaktigt är om du som söker är flexibel med möjlighet att jobba såväl morgon, kväll och helg.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-form) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Beställ gärna utdraget i tid då vi önskar att utdraget visas upp redan vid personlig intervju. Det kan ta ett par veckor att få utdraget från att beställningen gjorts.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Man i Malmö söker personliga assistenter på schemarad

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-10-24

Vi söker nu en alert assistent till vår kund i Malmö för en schemarad, start omgående. Det finns även intresse för timanställda till uppdraget. Mannen är i medelålder och tycker mycket om att aktivera sig på olika sätt, exempelvis genom att vara utomhus, gå på caféer och utställningar, därför är det fördelaktigt md körkort. På grund av sin hjärnskada är han rullstolsburen, har epilepsi och svårigheter att kommunicera verbalt. Som assistent är du honom behjälplig med allt som rör hans vardag, samt förflyttningar.

Vår kund behöver dig som har erfarenhet av yrket som personlig assistent och är både ödmjuk och bestämd till ditt arbetssätt. Du bör också vara lyhörd, självsäker och kunna bjuda på dig själv. Det är fördelaktigt om du har kompetens inom områdena epilepsi och hjärnskador.

Passen är förlagda som dygnspass, minus ett par timmar då han är på daglig verksamhet, med jour 9 h på natten. Vi söker dig som har möjlighet att jobba ca två dynspass ojämna veckor samt ett pass varannan jämn vecka. Du bör se arbetet som långsiktigt.

Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Lugn och erfaren assistent sökes till trevlig man i centrala Uppsala

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2021-10-24

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en trevlig man i 65-årsåldern boende i centrala Uppsala. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning med mycket omfattande omsorgsbehov. Han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor, träning, hålla kontakt med vänner och anhöriga mm. Kunden har en begränsad verbal kommunikationsförmåga och du behöver kunna föra hans talan i samband med läkarbesök etc.

Vi söker dig som:
- Är lugn och lyhörd
- Är positiv
- Är ansvarstagande och pålitlig
- Har erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete minst 3 år.

Det är meriterande om du har B-körkort och kan göra manuellt, och är villig att köra kundens bil i tjänsten.

Vi söker främst dig som kan jobba varannan lördag men också kunna hoppa in vid behov. Observera att arbetstiderna är varierande från dag, kväll och natt (väntetid/jour mellan 02:00-06:00), vardagar och helger, du som assistent bör vara öppen för att arbeta samtliga olika skift. Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Lyhörd och engagerad assistent sökes till kvinna i Lerum/Partille!

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-25

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 70 års åldern. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag och vi söker någon som är lyhörd, lugn och empatisk. Kvinnan bor tillsammans med sin man i ett hus.
Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Kvinnan kan kommunicera själv och hur hon vill att hjälpen ska utföras.

Tjänsten är en timanställning. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är du intresserad?
Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Lyhörd och engagerad assistent sökes till kvinna i Lerum/Partille!

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-25

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 70 års åldern. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag och vi söker någon som är lyhörd, lugn och empatisk. Kvinnan bor tillsammans med sin man i ett hus.
Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Kvinnan kan kommunicera själv och hur hon vill att hjälpen ska utföras.

Det är en tjänst på visstid, antingen deltid eller heltid. Det viktiga är personkemin mellan dig och kvinnan, vilket i sin tur innebär att vi anpassar sysselsättningsgraden efter rätt person. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är du intresserad?
Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Lyhörd och engagerad assistent sökes till kvinna i Lerum/Alingsås!

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-25

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 70 års åldern. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag och vi söker någon som är lyhörd, lugn och empatisk. Kvinnan bor tillsammans med sin man i ett hus.
Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Kvinnan kan kommunicera själv och hur hon vill att hjälpen ska utföras.

Det är en tjänst på visstid, antingen deltid eller heltid. Det viktiga är personkemin mellan dig och kvinnan, vilket i sin tur innebär att vi anpassar sysselsättningsgraden efter rätt person. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är du intresserad?
Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Lyhörd och engagerad assistent sökes till kvinna i Lerum/Alingsås!

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-25

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 70 års åldern. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag och vi söker någon som är lyhörd, lugn och empatisk. Kvinnan bor tillsammans med sin man i ett hus.
Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Kvinnan kan kommunicera själv och hur hon vill att hjälpen ska utföras.

Tjänsten är en timanställning. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är du intresserad?
Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Har du tid över och ett sinne för lek? Sök då den här tjänsten!

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-10-26

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent åt en glad och härlig pojke på 9 år. Pojken lever med motorisk och psykisk utvecklingsstörning.

Han är social och tycker om att hitta på saker tillsammans. Han gillar bland annat böcker och musik, tåg, bilar och annat som rullar. Vi önskar gärna att du kan dela hans intressen och tillsammans skapa en lekfull tid ihop.


I den här tjänsten kommer du vara en avlastning för familjen och en viktig resurs för pojken några timmar i veckan. Timmarna är förlagda på eftermiddagar (oftast ca 14:00-18:00) då han går i skolan på dagarna, ett perfekt jobb att kombinera med andra jobb eller studier. Varannan lördag förekommer också. Tjänsten innebär en fast tjänst på genomsnitt 13 timmar i veckan. Vi är flexibla med vilka dagar under veckan som timmarna förläggs.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsnedsättning. Du bör vara ansvarsfull, trygg i dig själv, energisk och ha en varm personlighet. Övriga personliga egenskaper som värdesätts är tålamod, pedagogisk kommunikationsförmåga, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt. Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt att du är helt rökfri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Tycker du att detta låter intressant? Då kan det vara dig vi söker!
Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV. Var även beredd att skicka in ett personbevis vid din ansökan 🙂

Ansökningarna bearbetas löpande.

Glöm inte att ansöka om utdrag av belastningsregister redan vid ansökan då processen kan ta tid.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Datakunnig person sökes till ett aktivt och spännande uppdrag i Stockholm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-10-28

Vi söker nu en nyfiken assistent med ett sinne för data och teknik som även har en känsla av omsorg. Är du den vi söker, fortsätt läsa annonsen och skicka in ditt CV!

En av våra kunder, som har varit hos oss länge, har behov för ytterligare en assistent som kan bistå henne. Vår kund har en nerv- och muskelsjukdom som gör att hon har behov för assistenthjälp hela dygnet. Hon har trots sin sjukdom en mycket positiv och aktiv vardag med god hjälp av sina assistenter. Sjukdomen har tagit många fysiska funktioner men hennes intellekt är inte drabbat.

Vår kund är aktiv i olika media och på den digitala plattformen. Hon är en efterfrågad gäst på olika mässor och har föreläsningsuppdrag så långt hennes livssituation tillåter det.

Vi söker en assistent som kan vara behjälplig med hennes media/digitala aktiviteter samt administrative uppgifter som krävs. För att du ska kunna hjälpa vår kund på bästa sätt behöver du behärska det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

Har du följande intressen, kunskaper och personlighet så hoppas vi du söker:
-Positiv och ser lösningar i vardagen.
-Har en ödmjuk inställning till personer i vårt samhälle som är lite utanför
normen.
-Har goda kunskaper i Officepaketet – Word, PowerPoint, Excel.
-Kan eller vill lära sig webbsidedesign. I dag används Weebly för att skapa
hennes hemsidor.
-IMovie-filmprogram och redigering av musikprogram för mindre
filmpresentationer.
-Fotografering och bildredigering.
-Vår kund använder Mac och prioriterar det, men det finns PC tillgänglig.
-Vara behjälplig med vissa förflyttningar som behövs genom dagen.

Kontraktdetaljer
Timanställning där vi just nu behöver ca en arbetsdag (8 timmar) pr. vecka,
men kunden schemalägger efter behov i god tid. Fungerar samarbetet bra önskar vår kund att utöka tjänsten om sökaren så önskar.

Kunden har en ljus och fin lägenhet i Västerhaninge där du kommer att arbeta.

På sommaren är kunden i Västra Götaland och då finns det övernattnings-
möjligheter så du kan vara med de dagar som du är schemalagd.

Vi erbjuder roligt och givande arbete tillsammans med vår kund och med
ersättning som är förmånlig i förhållande till de gällande avtal.

Det hade varit jättefint om du kunde börja omkring 1 oktober.


Då ser vi fram emot din ansökan med bifogade attester och utbildningsunderlag.

Gör ansökan

Helgpersona som genomgått track-och ventilatorutbildning i Uppsala sökes

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2021-10-30

Är du ute efter ett extra jobb? Har du en positiv inställning till livet, är bra på att läsa av människor
samt har erfarenhet inom vården? I så fall kan du vara personen vi söker!

Kunden är i behov av dubbel assistans dygnet runt. Detta med hänsyn till att han behöver hjälp
med att handventileras och att det behovet är av kontinuerlig omfattande slag samt kräver snabba
insatser för att inte skadas. Utöver detta behöver kunden hjälp med all personlig hygien, matning
samt förflyttningar med lyft.

Du som assistent behöver vara pålitlig, ha en hög arbetsmoral samt vara empatisk. Att vara lyhörd
och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Tidigare
erfarenhet av att arbeta med trakeostomin är ett krav. Du behöver därmed ha genomgått en track-och ventilatorutbildning i Uppsala för att kunna arbeta hos kunden. För att kunna kommunicera
med kunden, ser vi även att du som assistent behärskar det svenska språket väl.

Vi söker dig som söker extra jobb och är flexibel. Då kunden har assistans dygnet runt kommer
arbetstiden att vara förlagd under såväl dag som kväll.

Vi söker dig som kan arbeta 4-6 schemalagda helgpass i månaden, samt har möjlighet att hoppa in
vid behov under veckorna. Vi söker efter en medarbetare som ser arbetet som långsiktigt.
Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka din ansökan nu.

Urval görs löpande

Gör ansökan

Timvikarie som personlig assistent utanför Tranås

Kommun: Tranås Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Vi söker nu en ansvarsfull, initiativtagande person till ett roligt uppdrag som personlig assistent till en 19-årig kille!

Kunden bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. I det vardagliga arbetet ingår att hjälpa kunden med bland annat förflyttningar, hygien och vid aktiviteter. Kunden är en aktiv kille som gillar att bada, lyssna på musik och hitta på andra saker utanför hemmet. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort engagemang, är ansvarsfull, initiativtagande, lyhörd och flexibel. Kunden har inget tal, det är därför extra viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård/omsorg men stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt lämplighet.

Vi söker timanställda personliga assistenter som har möjlighet att täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro. Arbetstiden är förlagd till dagtid kvällstid och nattetid både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Det förekommer dubbelbemanning.

Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor på landet utanför Tranås. Du som söker tjänsten behöver även tåla pälsdjur då familjen har hund.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Lyhörd assistent till kvinna i Sundsvall

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Nu söker Assistans för dig en lugn och engagerad assistent till en ung kvinna boendes i Sundsvall. Hon har en fysisk funktionsnedsättning och använder sig av rullstol i vardagen. Arbetstiderna är förlagda främst som dygnspass med jourtid under natten, du förutsätts kunna arbeta alla tider på dygnet och det är viktigt att du trivs med långa arbetspass.

Vi söker dig som är en följsam, lojal och positiv person. Det är viktigt att du kan känna av olika situationer och anpassa dig efter hennes behov i olika sammanhang. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att assistera henne i det vardagliga livet med allt vad det innebär. Du ska ha hög arbetsmoral och ett engagemang för både arbetet och kunden.

Vi önskar följande av dig som söker tjänsten:
• Du är icke-rökare
• På grund av arbetets karaktär ser vi gärna kvinnliga sökanden
• Du har B-körkort
• Du är flexibel och anpassningsbar och förstår att ditt arbete är någon annans vardag
• Du har en god pedagogisk förmåga och gott om tålamod
• Du är trygg som person
• Du är ansvarsfull, pålitlig och tycker det är viktigt med ett välfungerande samarbete mellan dig, kunden och dina kollegor
• Du bör ha god fysik

Fungerar allt bra mellan dig och kunden kan det bli aktuellt med en visstidsanställning på ca 50-75%. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Gör ansökan

Timanställning hos kvinna med psykisk funktionsnedsättning

Kommun: Skurup Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Studerar du eller har en annan sysselsättning men önskar jobba lite extra då och då? Gillar du att jobba med människor och råkar du kanske dessutom ha erfarenhet eller intresse av psykisk sjukdom/funktionsnedsättning? Då kan du vara den vi söker.

Vi behöver utöka gruppen hos en mestadels glad kvinna i 40-årsåldern med en psykisk funktionsnedsättning boendes utanför Trelleborg. Kvinnan behöver hjälp och stöd genom vardagen och i hennes dagliga aktiviteter. Hon rör sig obehindrat fysiskt och hennes funktionsnedsättning märks i att hon har svårigheter att orientera sig i tid och rum, och behöver mycket stöttning. Stöttningen kan handla om exempelvis uppmaning och guidning i att laga mat, duscha, städa samt att genomföra sina dagliga aktiviteter. Hon behöver också stödet för att initiera och behålla koncentrationen i de olika aktiviteterna. Hon tycker om att vara aktiv och hennes intressen består främst av dans, träning, målning, musik, pyssel och att gå till kyrkan för sång och social gemenskap. Kvinnan bor i eget hus och har assistans all tid utöver daglig verksamhet. På nätterna är det jour/väntetid. Passen är förlagda till vardagar kl.13.30-08.30 och helg kl. 08.30-08.30.

Vi uppskattar om du som assistent är ansvarsfull, pedagogisk och positiv som person. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du är ute efter en arbetsplats där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva och sociala liv som hon själv vill leva. Du får gärna ha erfarenhet av psykisk sjukdom, men den personliga kemin är det som väger allra tyngst. För att kunna pendla till och i jobbet krävs att du har körkort och bil.

Tjänsten tillsätts snarast och enligt överenskommelse. Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du söker till oss. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Man norr om Gävle söker pålitliga personliga assistenter med glatt humör!

Kommun: Gävle Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder boende ett par mil norr om Gävle.
Kunden är en man på 39 år som har en förvärvad hjärnskada och till följd av detta är rullstolsburen.

Vi söker dig som kan arbeta vid behov på vardagar och på helger med start omgående.
Arbetstiderna är både dagtid, kvällstid och natt. På natten förekommer jourtid då du övernattar hon kunden och är behjälplig vid behov.

Som personlig assistent hjälper du kunden med allt i sitt dagliga liv, från personlig hygien till att vara med vid träning och på olika fritidsaktiviteter.

Du får gärna ha ett träningsintresse då detta är ett återkommande inslag i kundens vardag. Andra intressen kunden har som du gärna får dela är bland annat hockey och fiske. Det är en fördel om du har körkort då kunden har en bil som assistenterna ibland kör samt att det underlättar för dig att ta dig till arbetet.

Vi ser gärna sökanden med lite livserfarenhet och gärna tidigare erfarenhet från omvårdnadsyrket.
Då kunden har problem med kommunikationen är det viktigt att du som söker talar god svenska.
Som person bör du vara lugn, positiv, flexibel och kunna arbeta självständigt. Pälsdjur finns i hemmet och du bör därför inte ha några allergier.

Rekrytering sker löpande i samråd med kunden.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Schemarad samt timvik aktiv natt hos liten pojke i Sundsvall

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Vi söker en personlig assistent som vill arbeta natt till en charmig liten kille i Sundsvall. Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Vi söker just nu både assistenter till schemarad samt extra vid behov. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 22.30-07.30. Den viktigaste arbetsuppgiften som assistenten har i detta uppdrag rör kundens andningshjälp. En assistent behöver ständigt övervaka hans syresättning och vidta lämpliga åtgärder för att denna ska vara god.

Egenskaper vi värdesätter är noggrannhet, vara lyhörd och barnkär. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ta hand om bebisar och småbarn. Positivt är om du även har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent och extra meriterande om du är van att arbeta aktiv natt. Liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten.
Vi vill att du är helt rökfri.

Tillträde sker enligt överenskommelse, i samband med tillträde erbjuds du relevant introduktion.

För att arbeta med kunder under 18 år krävs ett utdrag från belastningsregistret. Det tar cirka 14 dagar att få det efter du beställt. Är du intresserad av tjänsten är det därför en god idé att beställa utdraget redan nu!

Gör ansökan

Fast schemarad dagtid på ca 80% hos en 12-årig pojke i Göteborg!

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Assistans för dig söker nu ödmjuka och snälla personliga assistenter till en pojke i 12-årsåldern i Göteborg. Vill du ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens liv. Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och psykiska funktionsnedsättningar med bland annat epilepsi, problem med andningen och infektionskänslighet till följd. Han är också mycket begränsad i sin kommunikationsförmåga, men gillar när man pratar, sjunger och läser för honom.

Han kan bli plötsligt sjuk, och därför är det viktigt att du är trygg i dig själv och kan agera snabbt om situationen kräver. Till vardags handlar tjänsten dock om att förgylla livet för en pojke som trots alla sina odds är väldigt nöjd med sitt liv.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent, arbete med svårt sjuka barn eller utbildning inom vård och omsorg är starkt meriterande, men det viktigaste är att du har hjärtat på rätt ställe.

Vi söker dig som kan arbeta dagtid, arbetspassen är förlagda både under vardag och helg. Tjänstgöringsgraden kommer vara mellan 80 och 90 procent.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas.
Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Timvikarier sökes till man i Skanör

Kommun: Vellinge Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Assistans för dig söker nu engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en man boendes i Skanör. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och hoppa in vid ordinarie personals sjukdom och semestrar.

Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att gå på promenader, läsa tidningen och titta på tv. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö.
Som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien och omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta mannen i samtliga moment under dagarna.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför mannens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Arbetspassen är förlagda måndag till söndag mellan kl.08.00-14.30 och kl.14.30-21.00.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.
Mannen har hund så det är viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur.

Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Konstnär i Simrishamn söker personlig assistent

Kommun: Simrishamn Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-11-01

Assistans för dig söker en lyhörd och kreativ personlig assistent åt en konstnär i Simrishamn!

Mannen bor i ett hus med trädgård tillsammans med sin fru, samt hund och katt. I arbetet som personlig assistent stödjer du vår man utifrån hans behov. Arbetet innefattar moment så som hjälp vid förflyttning, matlagning, hygien och träning. Mannen behöver även stöd i sin konstnärliga utövning. Det är därför önskvärt att du som assistent delar det konstnärliga intresset. Tycker du dessutom om att handskas med djur, uppskattar att arbeta självständigt samt är flexibel och social kan det bli en perfekt match.

Vi söker just nu dig som kan hoppa in vid behov som vid ordinarie assistents semester eller sjukdom.. Fördelaktigt är om du som söker är flexibel med möjlighet att jobba såväl morgon, kväll, natt och helg. Körkort krävs för att bli aktuell för tjänsten.

Tidigare erfarenhet som personlig assistent och/eller relevant vårdutbildning är meriterande, men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-form) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vi söker nu en manlig assistent till våran kund i Härnösand.

Kommun: Härnösand Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2021-11-01

Vi söker nu en manlig assistent i åldersspannet 28 till 45, till en av våra kunder boende i centrala Härnösand.

Kunden är en positiv man i 32 års åldern som har flera omfattande funktionsnedsättningar, som epilepsi, funktionshindrad efter en hjärnskada som uppkom i väldigt ung ålder.

Kunden är i behov av personlig assistans dygnet runt, hjälp behövs med personlig omvårdnad, matlagning, mat intag, på- och avklädning. Kunden behöver även din hjälp med att kunna kommunicera och göra sig förstådd, träning, bad, aktiviteter, ute promenader, musik, och alla övriga arbetsuppgifter som förekommer i hemmet.

Kunden har flera hjälpmedel för att kunna förflytta sig inne. Ute förflyttar kunden sig i en permobil.
För att passa för den här tjänsten bör du vara ansvarsfull, lugn, omtänksam, lyhörd och ordningsam.
Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, följa de rutiner som finns på arbetsplatsen och har förståelse för vad arbetet innebär.
Du bör vara fysiskt stark då det förekommer tunga lyft.
Att arbeta i en annan människas hem där vardagen anpassas utifrån kundens vilja och intressen.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet och personkemi.
Vi ser gärna att du har utbildning eller tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadssektorn.
Erfarenhet av arbete med epilepsi är meriterande.
Eftersom det förekommer dubbelassistans kommer assistenterna att arbeta tillsammans, då är det viktigt att du/ni kan samarbeta med varandra, med fokus på kunden och hans behov.

Arbetstiderna är dag, kväll, helg och natt. Nattetid har assistenterna en viss del jour vilket innebär att du sover hos kunden och finns behjälplig vid behov.

Anställning kommer att vara på 50-75% där du arbetar på rullande schema.

Har du ett verkligt intresse av att arbeta med människor och bidra med en positiv utveckling i någons liv.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag !
Rekrytering sker löpande i samråd med kundens företrädare.

Gör ansökan

"Vi söker nu pålitliga och skojfriska personliga assistenter i Härnösand".

Kommun: Härnösand Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2021-11-01

Om du är en skojfrisk person som är pålitlig och vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp?
I så fall kan du vara personen vi söker!

Vi söker personliga assistenter till våran manliga kund i övre medelåldern i Härnösand som sitter i rullstol sedan en tid tillbaka på grund av sjukdomen Multipel skleros "MS" och behöver daglig hjälp med förflyttningar, aktiviteter, träning och att tillaga vissa måltider.
Kunden gillar att träna och att få komma ut på promenader eller kanske ta en fika på något trevligt café.
Kunden bor i hus tillsammans med sin fru, därav ser vi det som viktigt att du förstår betydelsen av att vara respektfull i ditt arbete och visar hänsyn.
Kunden har husdjur vilket gör att du som söker inte får vara allergisk.

Så nu söker vi dig som känner dig som en skojfrisk och pålitlig person, som vill arbeta tillsammans med vår kund.
Det är viktigt hos kunden att du som personlig assistent känner att du är en person som törs säga till när det behövs, som kan motivera kunden till aktiviteter och att du själv givetvis är aktivitetsintresserad samt är lättsam som person.
Du behöver inneha en viss fysisk styrka och viktigt att du tar ditt arbete på allvar.

I dagsläget så söker vi en till två assistenter för detta uppdrag, som innefattar en tjänstgöringsgrad på 20-47%.

Det är önskvärt att du som söker är rökfri, inte har pälsallergi, men att du innehar körkort.
Detta då kunden har tillgång till egen bil.
I arbetet förekommer tunga lyft.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna boendes i Söderort

Kommun: Botkyrka Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2021-11-01

Har du en positiv inställning till livet? Söker du efter ett meningsfullt arbete? Är du ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet?
Då tycker jag att du skall söka tjänsten.

Nu söker Assistans för dig assistenter, till en kvinna boendes i Söderort. Kvinnan har en fysisk funktionsnedsättning, vilket gör att hon behöver stöd och hjälp i sin vardag. Hennes intressen är bland annat att umgås med vänner, vara utomhus, resa och promenera. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.
Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår. Arbetstiderna kan variera och är förlagda mellan cirka 08:00-16:00 och 19:00-08:00. Finns möjlighet att jobba hela passet eller ett pass.
På schemat förekommer även väntetid på natten!

Kunden söker främst kvinnliga assistenter.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV med en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vi söker personlig assistent på schema till kvinna i Kungsbacka!

Kommun: Kungsbacka Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2021-11-12

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen kvinna i 60 års-åldern, boendes i Kungsbacka. Kvinnan bor tillsammans med sin man och hund i ett stort hus i lantlig miljö. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat stöd och hjälp vid förflyttningar, träning, personlig hygien samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. Utöver det så är man med kvinnan på olika aktiviteter så som frisörbesök, handling, ute i naturen med hunden, läkarbesök med mera. Hon har ett stort intresse för sin trädgård och tycker om att pyssla med att så frö, sätta lök, plantera och rensa.

Tjänsten avser en visstidsanställning med en fast schemarad på 16 timmar i veckan vilket motsvarar en sysselsättningsgrad om 40%, utöver det kan det även finnas behov av att arbeta extra vid tillfälle. Arbetspassen är förlagda tisdagar och torsdagar klockan 08.00-16.00. Tjänsten går bra att kombinera med annan sysselsättning. Vi söker dig som är positiv, levnadsglad och lyhörd. Du får gärna ha ett intresse för djur och natur. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans. Vi ser även att du har körkort och är rökfri.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.”

Gör ansökan

Vi söker timvikarie till 6 årig pojke utanför Falköping!

Kommun: Falköping Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2021-11-18

Assistans för dig söker nu ödmjuka, engagerade och ansvarsfulla personlig assistenter till en pojke i fem års åldern, boendes utanför Falköping. Vill du ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!
I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens vardag. Pojken gillar bland annat att leka, gunga och sjunga. Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och stabil med båda fötterna på jorden. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Om du har barnasinnet i behåll är detta ett stort plus.

Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar. Pojken har epilepsi, immunbristsjukdom mm. och det är mycket viktigt med basala hygienrutiner på grund av hans infektionskänslighet samt att följa rutiner. Arbetet kräver att du har en god fysik.

Vi söker dig som kan arbeta vid behov under dygnets alla timmar.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig, pojken och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Utöver personkemin så är det viktigt att du som söker tjänsten är öppen för att lära dig nya arbetsmoment.

Arbetet kräver B-körkort samt tillgång till bil. Katt finns i hemmet.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan redan idag för att få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Gör ansökan

Glad 18-årig flicka i Häljarp söker personlig assistent

Kommun: Landskrona Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2021-11-22

Assistans för dig söker just nu en ansvarsfull personlig assistent till en glad 18-årig flicka i Häljarp!

Flickan har en intellektuell funktionsnedsättning och kommunicerar via sin egen version av TAKK-tecken. Som personlig assistent hjälper du flickan med personlig hygien, förflyttningar, matning, bad, ridning, lek och skoj samt allt annat som en ung tjej behöver för en fungerande och värdefull vardag.

Du som assistent ska vara lyhörd och initiativtagande. Du bör kunna agera snabbt om situationen kräver det. Vidare älskar flickan musik, så är du dessutom en musikalisk person är detta ett stort plus då sång och musik är nödvändigt för att motivera och kommunicera med flickan. Det är även fördelaktigt om du som sökande har erfarenhet av TAKK och bildstöd. Flickan har även epilepsi och därför är erfarenhet av epilepsi meriterande.

Vi ser gärna att du som sökande har utbildning och erfarenhet av jobb inom vården samt erfarenhet av lågaffektivt bemötande och autism. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, flickan och hennes familj. Körkort är inget krav för tjänsten men meriterande. Däremot är det viktigt att du är rökfri.

Vi söker just nu dig som är intresserad av en timanställning för att hoppa in vid ordinarie assistents sjukdom eller semester. Det kan även komma att bli aktuellt med en fast schemarad framöver.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-format) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan