headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 360 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Sundsvall och Umeå. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal (Vårdföretagarna-Kommunal) är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare. Vi erbjuder alla anställda årliga utvecklingssamtal och lönesamtal.

Vill du ingå i vårt team med omkring 65 kontorsanställda och 2 500 personliga assistenter?

Välkommen att söka en tjänst hos oss – välj ditt län nedan.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Personlig assistent till kvinna i Viken.

Kommun: Höganäs Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2022-01-17

Jag är en kvinna på 70 år som bor i Viken tillsammans med min man, jag har diagnosen MS och sitter i rullstol.
Jag letar efter en kvinnlig assistent med hjärtat och sinnet på rätt ställe.

Arbetet innebär morgongymnastik i sängen, viss såromläggning, personlig hygien, toalettbesök, skötsel av stomi samt av och påklädnad, Du är mina förlängda armar och ben.

Mina intressen är litteratur, musik, film, intresserad av nyheter och vad som händer i världen, lyssnar gärna på radio och ser på nyheter.
Jag gillar att vara ute i friska luften, gå promenader, samt så behöver jag hjälp med den digitala världen.

Jag ser gärna att du som söker är pigg, ansvarsfull och en strukturerad person med god självinsikt, Du har livserfarenhet och social kompetens.

Du tycker om att ha ordning och reda runt omkring dig, är rökfri har körkort samt talar svenska.

Jag ser gärna att har jobbat som undersköterska, önskvärt med inriktning på sjukvård, alternativ vana inom vården eller som personlig assistent.

Då jag och min man ingår i riskgrupp ser jag gärna att du som söker tar hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring allt som berör Covid-19.

Låter detta som en beskrivning av dig?
Skicka in ditt Cv och personliga brev. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Ansvarsfulla assistenter för extrajobb sökes till kvinna i Gnesta

Kommun: Gnesta Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2022-01-19

Assistans för dig söker personliga assistenter till en kvinna i 50 årsåldern som bor tillsammans med sin man och två katter i ett hus utanför Gnesta. Kvinnan har ALS och i ditt arbete hjälper du henne med allt som hör vardagen till. Arbetsuppgifter såsom omvårdnad och förflyttningar ingår precis som vardagssysslor i hemmet samt att följa med på diverse aktiviteter.

Vi söker dig som är lyhörd och ansvarsfull. Du har ett öga för att se vad som behöver göras samt en förmåga att ta initiativ. Tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom vård och omsorg är meriterade men inte ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet samt personkemi då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktigt.

Då det finns katter i hemmet så kan du som söker ej vara pälsdjursallergier.
Vi ser gärna kvinnliga sökande och att du har körkort och tillgång till bil är ett krav för anställning.

Arbetstiderna är måndag-söndag kl. 07:30-15:00, 15:00-22:00 samt 22:00-07:30 med enkelassistans dygnet runt samt aktiv natt. Vi söker dig som vill jobba extra och hoppa in vid behov.

För rätt person kan en snabb rekrytering bli aktuell, så sök tjänsten så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vi söker timvikarie till 6 årig pojke utanför Falköping!

Kommun: Falköping Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-20

Assistans för dig söker nu ödmjuka, engagerade och ansvarsfulla personlig assistenter till en pojke i fem års åldern, boendes utanför Falköping. Vill du ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!
I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens vardag. Pojken gillar bland annat att leka, gunga och sjunga. Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och stabil med båda fötterna på jorden. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Om du har barnasinnet i behåll är detta ett stort plus.

Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar. Pojken har epilepsi, immunbristsjukdom mm. och det är mycket viktigt med basala hygienrutiner på grund av hans infektionskänslighet samt att följa rutiner. Arbetet kräver att du har en god fysik.

Vi söker dig som kan arbeta vid behov under dygnets alla timmar.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig, pojken och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Utöver personkemin så är det viktigt att du som söker tjänsten är öppen för att lära dig nya arbetsmoment.

Arbetet kräver B-körkort samt tillgång till bil. Katt finns i hemmet.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan redan idag för att få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Gör ansökan

Timanställning som personlig assistent

Kommun: Nybro Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2022-01-20

Assistans för dig söker nu förstärkning till vår kund i Nybro!
Vi söker en timanställd som vid behov kan hoppa in vid vakanser och semestrar.

Kunden är i 40 års åldern och har Downs syndrom, han tycker om att gå promenader och spela spel.
Kunden kommunicerar med hjälp av kroppsspråk.
Det är önskvärt om man talar jugoslaviska.

Vi söker efter en person som är flexibel, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du är social och tycker om att prata och lyssna, samtidigt som du har förmågan att motivera och inspirera din omsorgstagare.

I arbetet som personlig assistent stöttar och hjälper du kunden med allt i dennes vardag, så som den personliga omvårdnaden, hushållsarbete och diverse aktiviteter.
Arbetet utförs enskilt och arbetstiderna är förlagda under 07.00-07.00 med väntetid om 6 timmar /natt Assistansen utförs veckans alla dagar och vi tillämpar ett rullande schema.
God introduktion erbjudes.

Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande, men personkemi med kunden är styrande i rekryteringsprocessen.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Timvikarie som personlig assistent till en man i Karlshamn

Kommun: Karlshamn Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2022-01-21

Nu söker vi på Assistans för Dig personliga assistenter som kan tänka sig att jobba hos vår kund i Karlshamn.
Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar med aktiv natt.
Främst som timvikarie, med eventuell förlängning till fast tjänst.

Vår kund har en förvärvad ryggmärgsskada som innebär att kunden är förlamad och behöver din hjälp för att klara av vardagens alla bestyr.
Som personlig assistent är Du vår kunds förlängda arm.

Vi ser dig som söker sportintresserad, gillar sport, intresserad av matlagning så du har något gemensamt med vår Kund.
Vi ser att du är flexibel under dessa månader, då det kan bli semesterresor för kunden med övernattningar. Viktigt att du kan tänka dig jobba både dagpass och nattpass.

Det är viktigt att du som person är lugn, trygg och flexibel. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar egna initiativ.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter/ undersköterska kan vara till en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten.

Körkort är ett krav!

Tillträde till tjänsten efter överenskommelse, urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Gör ansökan

Vi söker barnkär assistent för en rad på ca 40%, dag, kväll och natt!

Kommun: Tranås Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2022-01-22

Har du en positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete? I så fall kan du vara personen vi söker!

Vi söker någon som kan jobba några fasta pass på schemat till vår 5-åriga kille. Det handlar om nätter varannan helg samt några kvällspass. Att vara flexibel och under lov har möjlighet att arbeta något extra dagtid är något vi värdesätter.

Vår son är en underbar liten kille som älskar att busa. Han gillar att hoppa, bada, vara ute, gunga, musik och dans. Han klarar inget av detta själv utan behöver hjälp med allt från lek till omvårdnad. Omvårdnaden består bland annat i att hjälpa honom med andningen då han lätt samlar på sig slem i luftvägarna, epilepsi, sondmatning, medicinering, sjukgymnastik och förflyttning.

Vi söker dig som är glad och barnkär. Vi ser gärna att du har erfarenhet av multifunktionshindrade och epilepsi men det viktigaste är att du är noggrann, påhittig, lekfull, handlingskraftig, lyhörd och alltid ser till vår sons bästa. Då arbetet är i vårt hem vill vi att du även ska vara lyhörd för övriga familjen och ha en positiv inställning.

Vi vill att du noga tänker igenom vad tjänsten innebär och har som avsikt att stanna en längre tid då kontinuitet är viktigt.

Du måste vara rökfri och tåla pälsdjur då familjen har hund. Även krav på körkort och bil.

Är du intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan omgående. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet. Du kan beställa via denna länk:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Visstidsanställning ca 50% hos glad kvinna utanför Nyköping

Kommun: Nyköping Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2022-01-23

Assistans för dig söker personlig assistent till en positiv och levnadsglad kvinna som har MS. I dina arbetsuppgifter ingår vardagliga sysslor såsom städning, hjälp vid personlig hygien, matlagning osv. Erfarenhet av lyft är meriterande.

Vi söker dig som är pålitlig, social, lyhörd och som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete.
Tjänsten är en visstidsanställning på ca 50% med fast schemarad. Arbetstiderna är förlagda mellan 09.30-17.00 vardagar samt helger.

Uppdraget kräver att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor i Tystberga, en bit utanför Nyköping.

Låter det intressant? Tjänsten behöver tillsättas omgående, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma och ske innan ansökningstiden har gått ut.

Gör ansökan

Personliga assistenter för deltidsjobb till kvinna med MS

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2022-01-24

Vi söker inkännande och lyhörda personliga assistenter sökes till 68-årig kvinna i Solna. Kvinnan bor i en egen lägenhet och har MS samt har drabbats av en stroke och använder rullstol och andra hjälpmedel i sin vardag. Som kvinnans personliga assistent kommer du att hjälpa henne i det vardagliga livet, så som vid förflyttningar, hushållssysslor, matlagning, hygien, aktiviteter mm. Delegering av mediciner ingår i arbetet.

Kvinnan söker personer som:
• Erfarenhet av omsorgsarbete, gärna av MS-sjukdom
• Goda språkkunskaper i svenska
• Är ordningsam, strukturerad och ansvarstagande
• Är flexibel och lösningsorienterad
• Är jordnära, lättsam och inte har något emot lugna kvällar på jobbet.
• Meriterande är om du som sökande är utbildad undersköterska.


Vi söker två assistenter som kan tänka sig jobba deltid på fast rad. Arbetspassen är förlagda på dagtid, kvällstid och natt med jour/väntetid. Du som söker måste kunna arbeta under alla olika pass och att vissa dagar kunna hoppa in med kort varsel. Du kan inte vara allergisk mot katter eller cigarettrök då både katter och rökning förekommer i kvinnans hem.

Tillträde: snarast.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en tjej i 20 årsåldern

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-24

Assistans för dig söker nu personlig assistenter till en tjej som är i 20 årsåldern som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och/eller på en fast schemarad, då personkemin är det viktigaste i rollen så kan tjänsten anpassas efter eventuella önskemål. Skriv gärna i annonsen vad för tjänst du är intresserad av.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs. Då kunden har hund, är det en fördel om du ej är allergisk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en tjej i 20 årsåldern

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-24

Assistans för dig söker nu personlig assistenter till en tjej som är i 20 årsåldern som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och/eller på en fast schemarad, då personkemin är det viktigaste i rollen så kan tjänsten anpassas efter eventuella önskemål. Skriv gärna i annonsen vad för tjänst du är intresserad av.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs. Då kunden har hund, är det en fördel om du ej är allergisk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en tjej i 20 årsåldern

Kommun: Bollebygd Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-24

Assistans för dig söker nu personlig assistenter till en tjej som är i 20 årsåldern som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och/eller på en fast schemarad, då personkemin är det viktigaste i rollen så kan tjänsten anpassas efter eventuella önskemål. Skriv gärna i annonsen vad för tjänst du är intresserad av.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs. Då kunden har hund, är det en fördel om du ej är allergisk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Ytterligare information

Gör ansökan

Personliga assistenter i Vällingby!

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2022-01-24

Personliga assistenter sökes till uppdrag i Vällingby. Kunden är 42 år och bor tillsammans med sin familj. Kunden är en positiv och lugn person som tycker om att följa med sin dotter till stallet, träffa släkt och vänner samt att vara i trädgården. Han har ett stort intresse för teknik och musik och spelade själv instrument innan han fick sin ALS diagnos. Kunden arbetar deltid som IT-konsult och är även mycket engagerad i frågor som rör ALS.

Arbetet som personlig assistent innebär att ge vår kund en trygg och självständig vardag, utifrån kundens egna förutsättningar. Kunden behöver hjälp med personlig omvårdnad, matlagning och hushållssysslor. Arbetstiderna varierar över dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Passen är förlagda 8-16, 16-22 och 22-08. Det är viktigt att du kan jobba samtliga typer av pass, dag-, kvälls-, nattid samt helger. Under natten är det aktiv nattjänstgöring vilket innebär att assistenterna arbetar vaken natt. Kunden har dubbelassistans dygnet runt. Vi söker personal för både timanställning och tillsvidaretjänst med fast schemarad.

Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull, lyhörd och har god personkännedom. Det är meriterande att du har erfarenhet av ALS om arbete inom vården men för kunden är personkemin avgörande. Eftersom kunden har två barn i skolåldern är det viktigt att du tycker om barn. Du ska vara rökfri och inte pälsdjursallergiker och det är mycket meriterande om du har körkort samt god körvana. Det är även viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska. Familjen lever miljömedvetet vilket i arbetet som personlig assistent hos kunden speglas i medvetna val i vardagen.


Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Varmt välkomna.

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-24

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-24

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-24

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till kvinna i Gråbo

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-24

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 60 års åldern boende i Gråbo.

Kvinnan är en positiv och glad person, som försöker göra det bästa av varje dag. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag för att kvinnan ska få innehållsrika och meningsfulla dagar.

Kvinnan har ALS, hon har inte något tal och har andningsproblem. Som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes vardag såsom: förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, matintag m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet. Kvinnan är aktiv av sig och uppskattar att vara ute.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. Önskvärt är att du är flexibel då vissa pass kan komma att bli med kortare varsel.

Det är till att börja med en timanställning. Kvinnan har beslut om aktiv assistans dygnet runt.. Passen är förlagda 8:30-15:30, 15:30-22:30 och 22:30-8:30 och det kan vara aktuellt med dubbelpass. Fördelaktigt om du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg samt erfarenhet av trac är meriterande. Men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett extra plus är om du har körkort och har tidigare erfarenheter att arbeta med personer med ALS. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent i Karlskrona

Kommun: Karlskrona Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2022-01-24

Vi söker en ny medarbetare för en visstidsanställning på ca 75 %. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, i så fall kanske du är personen vi söker!

Killen är 30 år och har en CP-skada, grav synnedsättning och epilepsi.
Killen tycker om att bada, gå på musikaler, lyssna på musik och vara vara utomhus. Som assistent hjälper du honom bland annat med förflyttningar, personlig hygien, vanligt förekommande hushållssysslor samt att komma iväg på aktiviteter. Du som assistent är normalt sett även med på daglig verksamhet vissa dagar i veckan men det är just nu uppehåll pga pandemin.
Killen har inget verbalt tal och därför är det extra viktigt att vara lyhörd för hans kommunikation och behov.

Vi söker dig som är lugn, trygg och ansvarsfull. Tidigare erfarenhet inom vård/omsorg alternativt personlig erfarenhet meriteras. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som ser en framtid inom yrket och vill fortsatta att utvecklas. Du kommer att ingå i en härlig grupp som har stor kunskap och nära till skratt.

Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar, vardag som helg samt med väntetid 6,5 h på natten.
Schemat är flexibelt och det finns möjlighet till önskemål. Arbetspassen är till största del förlagda som dygnspass vilket innebär att du arbetar ungefär två dygn per vecka.

Urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent i Växjö

Kommun: Växjö Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2022-01-25

Vi söker personliga assistenter till en levnadsglad man med ALS. Mannen är i 30-års åldern och bor med sin fru och sin son i Växjö. Till följd av sin sjukdom ALS behöver han hjälp i sin dagliga livsföring, vardagliga familjeliv, aktiviteter samt med personlig omsorg.

Mannen kommunicerar med hjälp av kroppsspråk och ögonstyrning vilket innebär att det är viktigt att du som assistent är lyhörd för hans signaler och behov.

Att vara ute i naturen, träning och meditation är något han uppskattar.

I dagsläget söker vi assistenter för både visstidsanställning men även timanställda som vill jobba vid behov. Kunden har aktiv tid och dubbelassistans dygnet runt.

Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar och är fördelade genom tvåskift alternativt treskift. Passen kan skilja sig något åt beroende på vilken dag i veckan det är.

Vi söker dig som har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete och gärna också erfarenhet av ALS. Erfarenhet av sondmat via PEG, andningshjälpmedel och hostmaskin är meriterande. Som person är du lyhörd, uppmärksam och ordningsam. Det är viktigt att du kan ta initiativ, men även kunna ta ett steg tillbaka när det krävs. Det kommer läggas stor vikt vid att personkemin känns rätt mellan dig och kunden.

Körkort är önskvärt men inget krav.
Familjen har en katt, så du bör inte vara allergisk.

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Skicka din ansökan med ett CV och personligt brev som beskriver dig som person och varför du passar som personlig assistent hos just vår kund. Ju mer fullständig din ansökan är desto större chans är att du blir kontaktad för en intervju. Tillträde enligt överenskommelse så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Tyresö 50%

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2022-01-28

Vi söker nu en personlig assistenter till en av våra kunder i Tyresö. Kunden är trevlig och glad kvinna i 70 års åldern.
Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och har en trygg personlighet. Du får gärna ha lite längre livserfarenhet och även ha arbetat med personlig assistans tidigare. Det är av stor vikt vid att du är ansvarsfull, flexibel, initiativrik och positiv. Du har även stor förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem. Obehindrat tal och förståelse för det svenska språket efterfrågas.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kvinnan i sitt dagliga liv med allt från matlagning och städning till personlig omvårdnad.

Arbetstiderna är förlagda morgon till kväll. Arbetspassens längd varierar, på vardagarna är det lite kortare pass.

Tjänsten är på 50% och kommer att tillsättas omgående och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Gör ansökan

Man norr om Gävle söker personliga assistenter!

Kommun: Gävle Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2022-01-28

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder boende ett par mil norr om Gävle.
Kunden är en man på 39 år som har en förvärvad hjärnskada och till följd av detta är rullstolsburen.

Vi söker dig som kan arbeta vid behov på vardagar och på helger med start omgående.
Arbetstiderna är både dagtid, kvällstid och natt. På natten förekommer jourtid då du övernattar hon kunden och är behjälplig vid behov.

Som personlig assistent hjälper du kunden med allt i sitt dagliga liv, från personlig hygien till att vara med vid träning och på olika fritidsaktiviteter.

Du får gärna ha ett träningsintresse då detta är ett återkommande inslag i kundens vardag. Andra intressen kunden har som du gärna får dela är bland annat hockey och fiske. Det är en fördel om du har körkort då kunden har en bil som assistenterna ibland kör samt att det underlättar för dig att ta dig till arbetet.

Vi ser gärna sökanden med lite livserfarenhet och gärna tidigare erfarenhet från omvårdnadsyrket.
Då kunden har problem med kommunikationen är det viktigt att du som söker talar god svenska.
Som person bör du vara lugn, positiv, flexibel och kunna arbeta självständigt. Pälsdjur finns i hemmet och du bör därför inte ha några allergier.

Rekrytering sker löpande i samråd med kunden.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en äldre man en dag i veckan i Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en äldre man boende i centrala Göteborg.

Som personlig assistent kommer du att utgöra ett stöd till mannen i hans dagliga livsföring och vid olika praktiska göromål. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa mannen med personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen tycker om att promenera.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen med ett sinne för humor. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

Tjänsten avser schemalagt arbete en dag varannan tisdag kl. 10.00-16.30. Det är önskvärt att du är en flexibel person och kan hoppa in extra om behov uppstår. Tillträde sker i januari eller enligt överenskommelse, men det är önskvärt om man kan tidigare för introduktion och bredvidgång i arbetet.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 9-årig pojke i Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Vi söker nu en omtänksam och omhändertagande personlig assistent till en 9-årig pojke som bor tillsammans med sin familj i centrala Göteborg.

Pojken behöver ständig stöttning och guidning i sin vardag och det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov. Pojken har Sotos syndrom, cp-skada samt epilepsi. I övrigt hjälper du honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, påklädning mm.

Pojken har inget tal utan kommunicerar genom kroppsspråk och tecken. För att du ska kunna kommunicera med familjen är det ett krav att du kan prata i viss mån engelska. Det är meriterande om du har arbetat som personlig assistent åt barn tidigare. Du som söker bör vara trygg i dig själv, ha tålamod samt vara initiativtagande.

På veckodagarna går pojken i skola till kl 16.00 och du som assistent kommer att arbeta några eftermiddag- och kvällspass varje vecka och 1-2 helger i månaden. Kvällspassen är mellan 16.15- 20.00 eller 21.00 och helgpassen är mellan ca 8.00-21 eller 21.30 lördag och söndag. Du kommer få en gedigen introduktion för att lära känna pojken och hans behov väl innan du börjar arbeta själva, introduktionspassen är förlagda under dag- och kvällstid. Tjänsten kan komma att utökas med tiden.

Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Tillträde sker 1 december eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att man går sin introduktion innan dess. Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 9-årig pojke i Göteborg

Kommun: Mölndal Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Vi söker nu en omtänksam och omhändertagande personlig assistent till en 9-årig pojke som bor tillsammans med sin familj i centrala Göteborg.

Pojken behöver ständig stöttning och guidning i sin vardag och det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov. Pojken har Sotos syndrom, cp-skada samt epilepsi. I övrigt hjälper du honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, påklädning mm.

Pojken har inget tal utan kommunicerar genom kroppsspråk och tecken. För att du ska kunna kommunicera med familjen är det ett krav att du kan prata i viss mån engelska. Det är meriterande om du har arbetat som personlig assistent åt barn tidigare. Du som söker bör vara trygg i dig själv, ha tålamod samt vara initiativtagande.

På veckodagarna går pojken i skola till kl 16.00 och du som assistent kommer att arbeta några eftermiddag- och kvällspass varje vecka och 1-2 helger i månaden. Kvällspassen är mellan 16.15- 20.00 eller 21.00 och helgpassen är mellan ca 8.00-21 eller 21.30 lördag och söndag. Du kommer få en gedigen introduktion för att lära känna pojken och hans behov väl innan du börjar arbeta själva, introduktionspassen är förlagda under dag- och kvällstid. Tjänsten kan komma att utökas med tiden.

Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Tillträde sker 1 december eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att man går sin introduktion innan dess. Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Kungälv Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 28-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Ale Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 28-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 28-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Lilla Edet Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 28-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50-80% till kvinna i Nödinge

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 28-årig kvinna i Nödinge. Kvinnan har neurometabolisk sjukdom samt rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor hemma hos sina föräldrar. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 20.00 (vardag) och ca 10.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.
Ytterligare information

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 9-årig pojke i Göteborg

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Vi söker nu en omtänksam och omhändertagande personlig assistent till en 9-årig pojke som bor tillsammans med sin familj i centrala Göteborg.

Pojken behöver ständig stöttning och guidning i sin vardag och det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov. Pojken har Sotos syndrom, cp-skada samt epilepsi. I övrigt hjälper du honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, påklädning mm.

Pojken har inget tal utan kommunicerar genom kroppsspråk och tecken. För att du ska kunna kommunicera med familjen är det ett krav att du kan prata i viss mån engelska. Det är meriterande om du har arbetat som personlig assistent åt barn tidigare. Du som söker bör vara trygg i dig själv, ha tålamod samt vara initiativtagande.

På veckodagarna går pojken i skola till kl 16.00 och du som assistent kommer att arbeta några eftermiddag- och kvällspass varje vecka och 1-2 helger i månaden. Kvällspassen är mellan 16.15- 20.00 eller 21.00 och helgpassen är mellan ca 8.00-21 eller 21.30 lördag och söndag. Du kommer få en gedigen introduktion för att lära känna pojken och hans behov väl innan du börjar arbeta själva, introduktionspassen är förlagda under dag- och kvällstid. Tjänsten kan komma att utökas med tiden.

Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 9-årig pojke i Göteborg

Kommun: Härryda Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Vi söker nu en omtänksam och omhändertagande personlig assistent till en 9-årig pojke som bor tillsammans med sin familj i centrala Göteborg.

Pojken behöver ständig stöttning och guidning i sin vardag och det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov. Pojken har Sotos syndrom, cp-skada samt epilepsi. I övrigt hjälper du honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, påklädning mm.

Pojken har inget tal utan kommunicerar genom kroppsspråk och tecken. För att du ska kunna kommunicera med familjen är det ett krav att du kan prata i viss mån engelska. Det är meriterande om du har arbetat som personlig assistent åt barn tidigare. Du som söker bör vara trygg i dig själv, ha tålamod samt vara initiativtagande.

På veckodagarna går pojken i skola till kl 16.00 och du som assistent kommer att arbeta några eftermiddag- och kvällspass varje vecka och 1-2 helger i månaden. Kvällspassen är mellan 16.15- 20.00 eller 21.00 och helgpassen är mellan ca 8.00-21 eller 21.30 lördag och söndag. Du kommer få en gedigen introduktion för att lära känna pojken och hans behov väl innan du börjar arbeta själva, introduktionspassen är förlagda under dag- och kvällstid. Tjänsten kan komma att utökas med tiden.

Vi ser även positivt på om du har möjlighet att hoppa in extra om behovet uppstår, exempelvis vid skollov eller annan ledighet.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad man i Helsingborg söker personliga assistenter

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Är du en positiv person och ser möjligheter i livet med vilja att göra skillnad i en annan människas liv? Du är vi intresserade av dig för tjänst som personlig assistent!

Vi söker personliga assistenter till en ung man på 22 år bosatt i Helsingborg. Mannen bor i en egen lägenhet och har aktiv assistans dygnet runt samt viss dubbelassistans för aktiviteter utanför hemmet. Till följd av sin funktionsnedsättning behöver han hjälp med all personlig omsorg, aktiviteter, kommunicering samt att sköta förekommande hushållssysslor. Vana vid sondmatshantering är bra erfarenhet men inte nödvändigt för anställning. Mannen använder rullstol som assistent hjälper till att manövrera (vanlig samt elrullstol), taklift, vårdsäng mm för att underlätta vardagen. Han har utöver den fysiska funktionsnedsättningen även kognitiv funktionsnedsättning. Han kommunicerar genom lite ljud men du som assistent läser också av hans kroppsspråk och mimik för att tolka vad han vill och hur han mår för att hjälpa honom på rätt sätt. Mannen gillar långa promenader, att vara vid havet, umgås med familj och kompisar, gå på köpcentrum, baka mm är uppskattade aktiviteter. Åker gärna buss med assistent men har även egen anpassad bil att tillgå. I coronatider begränsas dessa möjligheter och assistenten får initiera andra aktiviteter för att ge mannen innehållsrika dagar.

Arbetspassen är förlagda kl. 07.45-20.00 respektive kl. 19.45-08.00, arbetspass för dubbelassistans planeras efter behov och aktiviteter. Vi söker assistent för visstidsanställning på fast schema 80-100% samt assistenter för timanställning för tjänstgöring vid behov.

Vill du vara del i en positiv grupp med högt i tak, dagliga skratt och stor gemenskap? Tveka inte utan skicka in din ansökan på en gång!

Gör ansökan

Personlig assistent i Växjö för visstidsanställning

Kommun: Växjö Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Vi söker personliga assistenter till vår kund i Växjö. Mannen är i 50-års åldern och bor med sin fru i ett hus i strax utanför Växjö. Till följd av sin sjukdom behöver han hjälp i sin dagliga livsföring, vardagliga familjeliv, aktiviteter samt med personlig omsorg. Kunden har ett stort hjälpbehov och behöver tillsyn all tid.

I dagsläget söker vi assistenter för visstidsanställning och tjänsten är mellan 75-100 % lite beroende på ditt önskemål.
Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar med aktiv tid dygnet runt. Arbetspassen är förlagda som dag, kväll och natt med lite olika tider. Det är önskvärt att arbeta skift vilket innebär att du har en schemarad med såväl dag, kvälls och nattpass.

Det finns djur i hemmet vilket innebär att du som assistent inte bör vara allergisk.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då det är svårt att ta sig till kunden med bussförbindelse.

Vi söker dig som har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete och gärna kunskap om muskel och nervsjukdomar. Erfarenhet av andningshjälpmedel, sond, hostmaskin och förflyttningar är mediterande. Det är viktigt att du kan ta initiativ, men även kunna ta ett steg tillbaka när det krävs. Det kommer läggas stor vikt vid att personkemin känns rätt mellan båda parter. Du söker ett arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som han själv vill leva utifrån hans egna förutsättningar.

Tveka inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet. Ju mer fullständig din ansökan är desto större chans är att du blir kontaktad för en intervju.
Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad flicka i Lund söker personlig assistent

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Assistans för dig söker en barnkär personlig assistent till en pigg tjej på tio år.

Tjänsten är en deltidstjänst på 50%. Passen är förlagda till em/kväll när hon kommer hem från skolan, samt på helger och lov. Passen på vardagar är på 4.5 timmar och börjar mellan kl 14 och 15. Under lediga dagar, så som helger och lov, är passen på 8 timmar och börjar mellan kl 8 och 9.

Flickan har en CP-skada som gör att hon har svårigheter med sin fin- grov- och oralmotorik, men har ingen intellektuell funktionsnedsättning. Kommunikation sker med tecken och gester (TAKK). Som assistent stöder du henne i kommunikationen samt hjälper henne med förflyttningar, sondmatning, ät- och drickträning, personlig hygien samt på -och avklädning. Det är önskvärt om du har kunskaper inom TAKK. Ange isåfall detta vid frågan "Har du de språkkunskaper som efterfrågas i annonsen". Utbildning i TAKK kan erbjudas om man inte för några förkunskaper.

Flickan är en glad och smart tjej som bland annat tycker om att rita, berätta sagor, bygga och titta på film. Svårigheter med att kommunicera gör att flickan kommer behöva hjälp med att kunna leka med kompisar och gå på fritidsaktiviteter. Då flickan är pigg, älskar att leka, och tycker om allt det som många andra 10-åringar gillar, så bör du som assistent ha ett barnasinne men samtidigt vara uppmärksam, ansvarsfull och strukturerad. Det uppskattas om du har en positiv inställning, är framåt, samt tålmodig och ödmjuk. Stor vikt kommer även läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera mellan dig som assistent, flickan och hennes familj. Flickan bor med sin mamma och pappa i Lund.

Körkort är önskvärt. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då familjen har djur.
Det är ett krav att du är rökfri.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. För att få arbeta med ett barn under 18 år behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Beställ det redan idag så det hinner komma i tid. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till kvinna i Landskrona

Kommun: Landskrona Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Assistans för dig söker timvikarier åt en kvinna i Landskrona. Kvinnan har ett engagerat team med assistenter omkring sig och söker ytterligare motiverade och träningsintresserade personliga assistenter som kan pusha och motivera henne till utveckling.

Kvinnan fick för några år sedan en stroke vilket har lett till försämrad rörelseförmåga i vänster sida. Du kommer att hjälpa kvinnan med allt från träning, matlagning, städ, tvätt till personlig omvårdnad. Ett plus är om du har erfarenhet av sjukgymnastik på ett eller annat sätt och om du är pedagogiskt lagd.

I rollen som personlig assistent ska du vara handlingskraftig, humoristisk och initiativrik. Stor vikt läggs vid personkemi mellan dig och kunden. Som timanställd ska du ha möjlighet att hoppa in dagtid som kväll och helg då arbetspassen är förlagda till dagtid, kväll/natt med väntetid eller dygn med väntetid på natten.

Hos kunden finns det en katt och rökning kan förekomma inomhus.

Gör ansökan

Timanställd till en glad flicka i Påarp

Kommun: Helsingborg Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Assistans för dig söker nu en timanställd som kan hjälpa till vår 9-åriga barnkund i Påarp.

Flickan har till följd av sin Cerebral Pares behov av stöd och hjälp i sin vardag med bland annat förflyttningar, personlig omsorg, skola, lek, träning och att göra roliga saker på sin fritid. Hennes intressen består i att lyssna på musik, gå i sin gåstol, och vara ute i friska luften. Flickan har ingen verbal kommunikation utan använder bland annat en ögonstyrd kommunikationsdator. Då flickan har epilepsi är det meriterande om du har erfarenhet av detta. Hon äter med anledning av detta ketogen kost vilket hon får genom sond i magen. Flickan bor i en villa tillsammans med sin mamma, pappa och tre bröder.

Schemat blandade pass dagtid/kvällstid.

Du som assistent bör vara barnkär, snäll, tålmodig, ansvarsfull, uppmärksam, flexibel och självständig. Du har en positiv inställning, är driven och framåt samtidigt som du är lugn och ödmjuk. Du ska ha ett genuint intresse och engagemang för yrket samt för flickan som du ska arbeta för. Det förekommer många lyft vid hjälp av förflyttningar som kräver en hyfsad fysik. Personkemin mellan dig och kunden samt kundens familj är av största betydelse.
Erfarenhet av sondmatning är meriterat.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

För att få arbeta med ett barn under 18 år behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Beställ det redan idag så det hinner komma i tid. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till nioårig flicka sökes! Start omgående!

Kommun: Kävlinge Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Tycker om att jobba med barn och vill ha ett meningsfullt arbete med start omgående? Just nu söker vi på Assistans för dig en lyhörd och ansvarstagande personlig assistent till en flicka utanför Kävlinge!

Flickan är nio år gammal och bor tillsammans med sina föräldrar samt tre yngre syskon. Just nu söker flickan en erfaren personlig assistent som kan börja omgående. Flickan är vanligtvis mycket aktiv och brukar ägna sig bland annat åt terapiridning, simning och träning. I nuläget behandlas flickan dock för cancer och behöver därför vila och återhämta sig i stor utsträckning. Flickan söker därför en personlig assistent som jobbar med hjärtat på rätt ställe och har stor ansvarskänsla och vårderfarenhet.

Utöver att tillse det extra omvårdnads- och tillsynsbehov flickan har i nuläget förväntas du också i arbetet som personlig assistent vara behjälplig med allt ifrån sondmatning via PEG, personlig hygien, på- och avklädning, förflyttning med hjälpmedel samt stöttning vid träning och aktiviteter. Flickan har inget verbalt språk utan kommunicerar med naturlig AKK (alternativ och kompletterande kommunikation) och gör sig förstådd via ansikts- och kroppsuttryck.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, flickan och hennes familj. Det är fördelaktigt om du har intresse för träning och musik då det är en stor del av flickans liv. Som flickans assistent bör du också vara rökfri och tänka på att använda få/parfymfria produkter då hon är mycket doftkänslig.

Tjänstgöringsgraden kommer till en början att motsvara närmare 100% med en arbetstid på cirka 40 timmar/vecka. Schemat kommer att variera och det är fördelaktigt om du som söker är öppen för att arbeta såväl helg som aktiv natt. När flickans behandling är avklarad och hon återgår till skolan kommer tjänstgöringsgraden att minska något och motsvara omkring 60-70%.

Rekrytering kommer ske löpande och tjänsten påbörjas omgående, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-form) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Beställ gärna utdraget i tid då vi önskar att utdraget visas upp redan vid personlig intervju. Det kan ta ett par veckor att få utdraget från att beställningen gjorts.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Nyfikna och engagerade assistenter sökes till kvinna i Karlstad

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Vi söker nu efter en ansvarsfull, handlingskraftig och engagerad assistent för varaktig anställning med arbetstid förlagd både dag, kväll och vardag som helg. Du som söker ska ha god arbetsmoral och ett pedagogiskt arbetssätt. För att passa vår kund bör du också ha humor, fantasi och tålamod. Det krävs också att man har ledaregenskaper då kunden mår bäst av tydlighet, rutin och allmän struktur i sin vardag.

Vår kund är en kvinna i 30-årsåldern med autism, kunden tycker om att vara ute på olika aktiviteter, fika och gå på stan. Kunden bor strax utanför centrala Karlstad och man kan ta sig till arbetsplatsen med stadsbuss. Hon behöver hjälp och stöd i det mesta i vardagen med stort fokus på rutiner och struktur. Har du som söker erfarenhet av att arbeta med personer med autism är detta meriterande för tjänsten, men viktigast av allt är att man är engagerad och intresserad av att lära känna kunden och på så vis hitta en grundförståelse för hur arbetet utförs på bästa sätt.

Arbetet som personlig assistent kräver att du har möjlighet till viss flexibilitet då man utöver ordinarie schema kan behöva hjälpa till i händelse av sjukdom i gruppen. Merparten av arbetstiden utförs med dubbelassistans vilket innebär att du kommer ha kollegor som stöd under din arbetstid, vi söker både timvikarier och personal på visstid.
I tjänsten finns goda möjligheter till att vara med och utveckla och påverka rutiner, förhållningssätt och helheten i uppdraget i samarbete med personal, anhörig och kund- och personalansvarig.

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan och beskriv varför du är rätt person för vår kund.

Gör ansökan

Kund- och personalansvarig inom personlig assistans

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Assistans för dig befinner sig i ett expansivt skede och söker löpande fler engagerade medarbetare som vill vara med och bidra i vår verksamhet. Vi söker just nu ytterligare en kund- och personalansvarig till vårt kontor i Stockholm.


Rollen som kund- och personalansvarig

Som kund- och personalansvarig har du två huvudsakliga funktioner. Du ansvarar dels för den personliga assistansen för kunden och är dels arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll kan vara komplex men den är också spännande och utvecklande. Till din hjälp för att hålla god kvalitet i dina assistansuppdrag har du bland annat assistansbranschens bästa IT-stöd, rekryteringsassistenter, bemanningsassistenter, löneadministratörer och jurister. Assistans för digs ambition är att genom dessa avlastande funktioner ge dig som kund- och personalansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten innefattar:
- Kundkontakt kring samordning av den personliga assistansen
- Rekrytering, schemaläggning och tidrapportering
- Kundmöten, personalmöten och årliga medarbetar- och lönesamtal
- Coachning och arbetsledning av personliga assistenter
- Social dokumentation och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Myndighetskontakt med kommuner, Försäkringskassan etc.


Vem är du?

För att trivas i rollen som kund- och personalansvarig ser vi att du som söker är social, empatisk, stresstålig och effektiv. Du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter, där du arbetar självständigt, men samtidigt ingår du i ett team där man hjälper varandra. Du kommer att möta olika typer av människor och behöver ha en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Du har en relevant teoretisk bakgrund och/eller annan relevant erfarenhet som kan anses lämplig för tjänsten. Det är en fördel om du även har erfarenhet inom området personlig assistans och känner till relevant lagstiftning.


Vad erbjuder Assistans för dig?

Assistans för dig kännetecknas av stort engagemang, personlig bemötande, hög kvalitet och tillgänglighet. Vi stöttar och inspirerar varandra och vi ger våra medarbetare inflytande och möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som kund- och personalansvarig utgör en av nyckelspelarna i företaget. Vår arbetsmiljö är stimulerande och samarbetsorienterad och vi anordnar årliga konferenser och andra sociala aktiviteter för att våra medarbetare ska trivas och känna att de är del av ett roligt och viktigt sammanhang. Individuell löneutveckling erbjuds relaterad till prestation.


Känner du dig inspirerad och har det som krävs för att bli kund- och personalansvarig hos Assistans för dig? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid
Huvudsakliga arbetstider är måndag-fredag kl. 08.30-17.00 men möten och samtal förekommer på andra tider, med anledning av kundernas varierande situation.

Körkort
B-körkort och körvana krävs eftersom många av våra kunder bor en bit bort från kontoret och inte sällan på landsbygden.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Urval
Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kontaktpersoner
Sara Ternedal, Regionchef, telefonnr 08 572 366 14
Ida Tollstam, HR-ansvarig, telefonnr 046 272 66 34

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en glad tolvårig pojke i Göteborg!

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Assistans för dig söker nu lyhörd, glad och positiv assistent till en pojke på 12 år boendes i Göteborg. Din arbetsplats är där kunden är, alltså både i hem och i skola.

Pojken har ett ovanligt syndrom med en utvecklingsförsening. Han saknar tal men har en stor ordförståelse. Som personlig assistent är du behjälplig vid bland annat personlig hygien, måltider, på- och avklädning och aktiviteter.

Vi ser gärna att du som söker är barnkär, tycker om att vara utomhus, har körkort, är empatisk och trygg i dig själv. Vi söker dig som tidigare arbetar som personlig assistent, meriterande om arbetet har varit med barn. Det är viktigt att du som söker tjänsten är ansvarstagande och har förmågan att sätta dig in i andras situation.

Vi söker dig som kan börja som timanställd omgående. Arbetstiderna är förlagda vardagar och helger mellan 07.00-18.45.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan redan idag för att få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Gör ansökan

Timanställning som personlig assistent till en man

Kommun: Högsby Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2022-02-01

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 40års åldern som har en aktiv livsstil!
Som assistent hjälper du mannen med skötsel av hus, trädgård, hygien och att vara hans armar och ben.
Mannen bor tillsammans med sambo och 4 barn.

Vi söker dig som är glad, positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Du behöver inte ha erfarenhet från vårdrelaterade yrken, men det är meriterande. Körkort är ett krav.
Kunden bort i Blomstermåla.

Vi letar efter 1 assistent som kanske studerar eller har ett deltidsarbete de vill kombinera timanställningen med.
Tjänsten avser dag, kväll/natt och helg.
Med passen förlagda 08-18-00, 18.00- 08 med 5 timmars väntetid, samt varannan helg 9.30-9.30.
Det är en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Varm välkommen med din ansökan

Gör ansökan

Timanställning som personlig assistent till en man

Kommun: Oskarshamn Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2022-02-01

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 40års åldern som har en aktiv livsstil!
Som assistent hjälper du mannen med skötsel av hus och trädgård samt hygien.
Mannen bor tillsammans med sambo och 4 barn i Blomstermåla.

Vi söker dig som är glad, positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Du behöver inte ha erfarenhet från vårdrelaterade yrken, men det är meriterande. Körkort är ett krav.

Vi letar efter 1 assistent som kanske studerar eller har ett deltidsarbete de vill kombinera timanställningen med.
Tjänsten avser dag, kväll/natt och helg.
Med passen förlagda 08-18-00, 18.00- 08 med 5 timmars väntetid, samt varannan helg 9.30-9.30.
Det är en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Varm välkommen med din ansökan

Gör ansökan

Personlig assistent till en aktiv man

Kommun: Kalmar Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2022-02-01

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 40års åldern som bor i Blomstermåla.
Som assistent hjälper du mannen med skötsel av hygien, hus och trädgård.
Mannen bor tillsammans med sambo och 4 barn i ett hus.

Vi söker dig som är glad, positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Du behöver inte ha erfarenhet från vårdrelaterade yrken, men det är meriterande. Körkort är ett krav.

Vi letar efter 1 assistent på en heltidstjänst samt 2 vikarier som kanske studerar eller har ett deltidsarbete de vill kombinera med.
Tjänsten avser dag, kväll/natt och helg.
Med passen förlagda 08-18-00, 18.00- 08 med 5 timmars väntetid, samt varannan helg 9.30-9.30.
Det är en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Varm välkommen med din ansökan

Gör ansökan

Personal sökes till uppdrag i centrala stan

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2022-02-01

Vi söker en personlig assistent för ett längre vikariat under ordinarie assistents föräldraledighet.

Kunden är en kvinna, ca 40 år, som lever ett aktivt liv i Umeå. På grund av en muskelsjukdom så är hon i behov av personlig assistans för hjälp i vardagen. I arbetet ingår hushållssysslor, matlagning, handla, förflyttning, påklädning m.m.

Vi söker dig som är kvinna och är över 20 år. Du får gärna ha erfarenhet av personlig assistans men det är inte ett krav. Det finns djur i hemmet så du bör inte vara pälsdjursallergisk. Körkort är ett krav.

Vikariatet är 65% och arbetstiderna är förlagda dag och kvällstid samt varannan helg.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Arbete som assistent hos pigg och glad kille i Karlstad

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2022-02-01

Vill du göra stor skillnad för någon som är i stort behov av extra stöd i livet i dessa tider? Är du en lyhörd och ansvarsfull person som vill jobba nära och intimt med människor och ha en del i att skapa en meningsfull vardag för vår kund? Då är du kanske den vi söker!

Vi söker nu efter en assistent för arbete i varierad omfattning, Du som söker får gärna ha någon annan huvudsaklig sysselsättning eftersom behovet varierar. För rätt person finns möjlighet att arbeta heltid under sommaren.
Det är av yttersta vikt att du har goda möjligheter att vara flexibel samt har möjlighet att arbeta både på dagar, kvällar och nätter (vaken natt) samt helger.

Vår kund är en pigg och skämtsam kille i 25-årsåldern som sitter i Permobil. För att matcha vår kund på bästa sätt ser vi gärna att du som söker är mellan och 25-35 år. Du bör även ha god fysik då det förekommer många lyft i det dagliga arbetet. Som person har du lätt att föra dig i sociala sammanhang då vår kund lever ett aktivt och socialt liv. Kunden umgås gärna med vänner när det är möjligt men detta är givetvis starkt begränsat just nu. Vi önskar dock att du som assistent ska kunna anpassa dig till nya personer och situationer. Eftersom han jobbar på ett större företag ställs det också krav på att du som person är flexibel. I dagsläget jobbar han hemifrån. Kunden har handikappanpassad bil så körkort är ett krav. Kunden bor i Karlstad, men har anhöriga utanför Karlstad så tillgång till egen bil är ett plus.

Tycker du att detta låter intressant och att du kan vara den vi söker? Rekryteringen sker löpande så vänta inte att skicka in din ansökan och motivera varför vi ska välja just dig!

Gör ansökan

Glad 19-årig flicka söker personlig assistent

Kommun: Landskrona Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2022-02-01

Söker du ett givande arbete och vill jobba med människor? Assistans för dig söker just nu en lyhörd och initiativtagande personlig assistent till en glad 19-årig flicka i Häljarp!

Flickan har en intellektuell funktionsnedsättning och kommunicerar via sin egen version av TAKK-tecken. Som personlig assistent hjälper du flickan med personlig hygien, förflyttningar, matning, bad, ridning, lek och skoj samt allt annat som en ung tjej behöver för en fungerande och värdefull vardag. A och O är att du som assistent kan tolka och känna in flickans behov för att på så vis motivera och stötta henne på bästa sätt.

Du som assistent ska vara lyhörd och initiativtagande. Du bör kunna agera snabbt om situationen kräver det. Vidare älskar flickan musik, så är du dessutom en musikalisk person är detta ett stort plus då sång och musik är nödvändigt för att motivera och kommunicera med flickan. Det är även fördelaktigt om du som sökande har erfarenhet av TAKK och bildstöd. Flickan har även epilepsi och därför är erfarenhet av epilepsi meriterande.

Vi ser gärna att du som sökande har utbildning och erfarenhet av jobb inom vården samt erfarenhet av lågaffektivt bemötande och autism. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, flickan och hennes familj. Körkort är inget krav för tjänsten men meriterande. Däremot är det viktigt att du är rökfri. Flickan är dessutom i riskgrupp för covid19 och det är därför önskvärt att du som söker är fullt vaccinerad.

Vi söker just nu dig som är intresserad av en timanställning för att hoppa in vid ordinarie assistents sjukdom eller semester. Det kan även komma att bli aktuellt med en fast schemarad framöver. Arbetspassen är förlagda eftermiddagar och kvällar vardagar samt två helger i månaden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till tjej på Lidingö.

Kommun: Lidingö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2022-02-02

Nu söker vi ansvarsfull och engagerad assistent till en tjej på Lidingö. Tjänsten ligger på ca 35 timmar per vecka och möjlighet finns att arbeta mer och planering sker i samråd med familjen kring detta. Vi ser gärna att du har en långsiktig inställning till arbetet och att du vill utvecklas.

I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa tjejen med aktiviteter, kommunikation och stöd vid förflyttningar. Som assistent följer du tjejen hemma, i skolan och på aktiviteter utanför hemmet. Tjänsteresa kan förekomma och sker med god framförhållning och planering. Du som söker tjänsten är rökfri och har erfarenhet av barn/ungdomar. Du har goda kunskaper i svenska och gärna erfarenhet av AKK.

Familjen har hund varvid det är en fördel om du inte har allergi. Lyft och hjälp vid förflyttningar ingår i arbetsuppgifterna och du bör därför ha god fysik.

Skriv ett CV och ett personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, varför du söker det här arbetet och vad du gjort tidigare. Vi kan erbjuda en tjänst med möjligheter för personlig utveckling och fint samarbete med familj och skola. Tillträde omgående.

Då arbete med barn kräver utdrag ur belastningsregistret rekommenderar vi att du begär ut ett redan i samband med din ansökan till oss. Klicka länken och följ instruktionerna:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Personlig assistent till 14-åring i Simrishamn

Kommun: Simrishamn Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2022-02-02

Assistans för dig söker en personlig assistent van vid nattarbete till kund i Simrishamn.
Kundens mamma presenterar kunden och tjänsten i annonsen.

Nu har vi fått mer assistans beviljad åt vår dotter, och söker en personlig assistent framförallt för nattarbete - vaken natt, men gärna även lite dagtid.
Vi ser helst att du som söker är kvinna och vi letar efter dig som är lugn, trygg, ansvarsfull och har ett positivt sätt. Det är bra om du har erfarenhet av barn med flerfunktionsnedsättningar sedan tidigare men annat vård- och omsorgsarbete kan också vara meriterande. Viktigast är dock dina personliga kvaliteter.

Vår dotter föddes med en ännu oidentifierad hjärnsjukdom som medför grava funktionsnedsättningar. Hon har svår epilepsi, kommunicerar inte, kan inte förflytta sig själv och behöver såväl ständig tillsyn som hjälp med allt. Detta innefattar bland annat sondmatning (via gastrostomiknapp) och medicinering. Trots sina svårigheter är hon ofta en nöjd tjej.

Arbetsplatsen kommer framförallt vara i familjens hem i Simrishamn men vid behov kan man även få arbeta exempelvis i skolan (träningsskola i Simrishamn) och träningsbadet i Ystad.

Arbetet innebär nära kontakt med familjen, och vi förväntar oss att du är lyhörd, självständig, icke-rökare och att du är i god fysisk form då det blir en hel del lyft.
Vi är en liten stabil grupp med assistenter som har ett mycket gott samarbete, och vi är flexibla i fråga om arbetstider och vid behov av ändringar i schemat.
Inlärning tar vi i den takt som krävs, viktigast är att du blir trygg med att ta hand om vår dotter själv.

Vi behöver framförallt hjälp en till ett par nätter i veckan, och det är vaken natt som gäller. Därutöver kan både dag- och kvällspass förekomma, såväl vardag som helg, men det finns goda möjligheter att påverka sitt schema själv.

Vi söker en lojal och inkännande person som talar god svenska och som ser långsiktigt på sitt arbete. Körkort är ett plus, men inget krav.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. För att få arbeta med ett barn under 18 år behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Beställ det redan idag så det hinner komma i tid. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ansökan

Vill du jobba som personlig assistent till en glad pojke i Sollentuna

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2022-02-04

Assistans för dig söker duktiga assistenter till en glad pojke som bor i Sollentuna villastad tillsammans med sin familj.

Vi söker dig som vill jobba ca 20-30% samt kunna hoppa in vid vakanser. Som person är du initiativrik, ansvarstagande och vill ge det lilla extra för att sätta en guldkant på kundens vardag.

Tiderna är 13:45-20:00 men det är bra om du även kan jobba dagtid, nätter samt helger.

Kunden tycker om att vara ute på promenader, bada och att leka och busa. Han har ett stort omvårdnadsbehov, epilepsi och infektionskänslighet. Du kommer att hjälpa till med till exempel förflyttningar, vid matsituation och med sjukgymnastik.

För att passa i rollen som assistent behöver du ha en stor ansvarskänsla, vara initiativrik och lugn. Du har en stor lyhördhet och vet när det är dags för att vara lite i bakgrunden alternativt vara framåt och ta egna initiativ. Då kunden har ett stort omvårdnadsbehov och använder olika hjälpmedel är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom vården. Vi letar efter dig som ser långsiktigt på arbetet.

Obehindrat tal och förståelse för det svenska språket efterfrågas.

Vi söker dig som kan börja omgående.
Vi rekryterar löpande så skicka in ditt CV redan idag.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kund en fast helg i månaden

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-06

Assistans för dig söker en engagerad och flexibel personlig assistent till en kvinna i 49-års ålder, boendes i Alingsås.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer. Det förekommer även pälsdjur i hemmet.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning m.m.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Arbetstiderna är förlagda en fast helg i månaden: fredag kl.15-06.00 med väntetid/jourtid 7,37 tim på natten, lördag kl. 15-22.00 och söndag kl.06-15.00 med möjlighet att kunna arbeta extra utöver sin tilltänkta helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes

Kommun: Skellefteå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2022-02-06

Assistans för dig söker timanställda personliga assistenter. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällar, helger och nätter. Under natten är det jourtid, vilket innebär att du sover på arbetsplatsen och finns till hands vid behov. Som assistent ska du därför ha möjlighet att rycka in och arbeta både dagtid, kväll/natt och helg.

Kunden är en man i 60-års åldern halvsidesförlamad och rullstolsburen som behöver hjälp och stöd med det mesta i sin vardag. Som assistent hjälper du till med allt från vanligt förekommande hushållssysslor som matlagning och städning till personlig hygien, förflyttningar och handräckning. Du följer också med kunden på ärenden utanför hemmet. Resor med kunden kan förekomma i tjänsten.

Har du tidigare erfarenhet från vården eller från arbete som personlig assistent är detta meriterande, men inte ett krav. Det allra viktigaste är att personkemin med kunden fungerar. Kunden själv är troende och går i kyrkan varje Söndag. Han har även intresse för teknik och dator samt har även bil att underhålla. Det är också en stor fördel om du som söker har körkort. Du som person bör vara flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Vi ser gärna manliga sökanden och du som söker bör vara rökfri.

Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Deltidstjänst och behovsanställda assistenter till barn i Malmö sökes

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2022-02-06

Ung kille i centrala Malmö söker fler kvinnliga assistenter! Till följd av sin funktionsnedsättning är han rullstolsburen och har ett omfattande hjälpbehov i sin vardag så som personlig omsorg, sondmatshantering, stimulans, träning, förflyttningar och aktiviteter.

Du som söker är flexibel, initiativtagande och ansvarstagande samt noggrann i ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska då detta krävs för att kommunikationen med killen ska fungera.

Killen är lugn, glad, gillar att vara ute och att lyssna på musik. Han tycker om när det händer saker och har en aktiv fritid tillsammans med dig som assistent. Hund förekommer ibland i hemmet.

Vi söker i dagsläget en assistent för tjänst på ca 75%, men även assistenter för timanställning vid behov. Arbetspassen varierar, men omfattar dag förutom tid i skola och på fritids, kväll, aktiv natt och helger. Kortare arbetspass på morgonen kan förekomma.

Rekrytering och intervjuer kommer att ske fortlöpande, anställning aktuellt omgående.

Låter detta spännande och som ett arbete för dig? Skicka in din ansökan och CV och kom ihåg att beställa utdrag från belastningsregistret så att detta finns inför anställning.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Engagerade personliga assistenter sökes till pojke

Kommun: Säffle Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2022-02-07

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en glad liten pojke som behöver tillsyn/bevakning dygnet runt.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull, kreativ och tålmodig. Du är trygg i rollen som assistent och har förmågan att ligga steget före och ta initiativ. Det är viktigt att du är engagerad och noggrann i ditt arbete och är lyhörd som person. Meriterande om du är medicinskt kunnig, utbildad undersköterska och/eller har tidigare erfarenhet av yrket som personlig assistent.


Vi söker dig som vill arbeta på en fast schemarad men även timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

-Det är ett krav att du är rökfri.
- Katt finns i hemmet.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du bli en del av ett härligt team till en pojke utanför Varberg?

Kommun: Varberg Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2022-02-07

Assistans för dig söker nu engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en pojke i 8 års ålder boendes cirka 20 minuter utanför Varberg. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Pojken har ett omfattande hjälpbehov. Som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien och omvårdnad, förflyttningar, sondmatning, hostmaskin, nebuliserings maskin m.m.

Din arbetsplats är där Pojken befinner sig, i hemmet eller på väg till/från skolan. Pojken bor tillsammans med sina föräldrar i en villa. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför pojkens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Pojken är beviljad assistans dygnet runt. Tjänstgöringsgrader/schema är i dagsläget inte fastställt, så beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan. Uppstart planeras preliminärt till mitten av februari 2022 men det kommer innan dess att vara aktuellt med introduktionspass för att lära sig arbetet och den utrustning som finns.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och pojken och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Krav för att du skulle kunna arbeta hos pojken är att du är flytande i det engelska språket.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad samt beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

I denna rekryteringsprocess önskar vi motta utdrag ur belastningsregistret. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu på Polisen.se.

Gör ansökan

Jobba extra som personlig assistent hos kvinna i Umeå!

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2022-02-07

Vi söker nu en vikarierande assistent på en schemarad till en av våra kunder i Umeå. Kunden är en rullstolsburen kvinna med ett stort omvårdnadsbehov. Hon är totalförlamad och använder sig av respirator dygnet runt. Kvinnan bor i ett hus i Umeå, är social och umgås gärna med vänner och familj. I assistansuppdraget är det dubbelbemanning dygnet runt och det är således en stor arbetsgrupp. Du som söker tjänsten bör därför vara självgående men även ha lätt för att samarbeta med andra.

Vi söker en assistent som kan arbeta dag, kväll och natt hos vår kund då arbetstiderna är förlagda över hela dygnet. Du som söker bör ha tidigare erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Som assistent arbetar du för att ge kunden möjligheten att leva sitt liv utifrån sina egna önskemål och förutsättningar. Vi söker dig som är lyhörd och ansvarstagande med en positiv inställning. Det finns katter i hemmet så du bör inte vara allergisk. B-körkort krävs för tjänsten.

Vill du ha ett roligt och varierat arbete? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Kund- och personalansvarig inom personlig assistans

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2022-02-07

Assistans för dig befinner sig i ett expansivt skede och söker löpande fler engagerade medarbetare som vill vara med och bidra i vår verksamhet. Vi söker just nu en kund- och personalansvarig till vårt kontor i Umeå.


Rollen som kund- och personalansvarig

Som kund- och personalansvarig har du två huvudsakliga funktioner. Du ansvarar dels för den personliga assistansen för kunden och är dels arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll kan vara komplex men den är också spännande och utvecklande. Till din hjälp för att hålla god kvalitet i dina assistansuppdrag har du bland annat assistansbranschens bästa IT-stöd, rekryteringsassistenter, bemanningsassistenter, löneadministratörer och jurister. Assistans för digs ambition är att genom dessa avlastande funktioner ge dig som kund- och personalansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten innefattar:
- Kundkontakt kring samordning av den personliga assistansen
- Rekrytering, schemaläggning och tidrapportering
- Kundmöten, personalmöten och årliga medarbetar- och lönesamtal
- Coachning och arbetsledning av personliga assistenter
- Social dokumentation och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Myndighetskontakt med kommuner, Försäkringskassan etc.


Vem är du?

För att trivas i rollen som kund- och personalansvarig ser vi att du som söker är social, empatisk, driven och serviceminded. Du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter, där du arbetar självständigt, men samtidigt ingår du i ett team där man hjälper varandra. Du kommer att möta olika typer av människor och behöver ha en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Du har en relevant teoretisk bakgrund och/eller annan relevant erfarenhet som kan anses lämplig för tjänsten. Det är en fördel om du även har erfarenhet inom området personlig assistans och känner till relevant lagstiftning.


Vad erbjuder Assistans för dig?

Assistans för dig kännetecknas av stort engagemang, personlig bemötande, hög kvalitet och tillgänglighet. Vi stöttar och inspirerar varandra och vi ger våra medarbetare inflytande och möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som kund- och personalansvarig utgör en av nyckelspelarna i företaget. I Umeå ingår du i ett team tillsammans med en kollega, där ni båda ingår i ett större team. Vår arbetsmiljö är stimulerande och samarbetsorienterad och vi anordnar årliga konferenser och andra sociala aktiviteter för att våra medarbetare ska trivas och känna att de är del av ett roligt och viktigt sammanhang. Individuell löneutveckling erbjuds relaterad till prestation.


Känner du dig inspirerad och har det som krävs för att bli kund- och personalansvarig hos Assistans för dig? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid
Huvudsakliga arbetstider är måndag-fredag kl. 08.30-17.00 men möten och samtal förekommer på andra tider, med anledning av kundernas varierande situation.

Körkort
B-körkort och körvana krävs eftersom många av våra kunder bor en bit bort från kontoret och inte sällan på landsbygden.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Urval
Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kontaktpersoner
Dinah Backlund, Regionchef, telefonnr 08 572 366 09
Ida Tollstam, HR-ansvarig, telefonnr 046 272 66 34

Gör ansökan

Varaktig anställning hos en av våra barnkunder i centrala Göteborg!

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-07

Assistans för dig söker nu ödmjuka och snälla personliga assistenter till en pojke boende i centrala Göteborg.

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens liv. Du som söker ska därför ha ett stort engagemang för att arbeta med personer som behöver det som allra mest. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent, arbete med svårt sjuka barn eller utbildning inom vård och omsorg är starkt meriterande, men det viktigaste är att du har hjärtat på rätt ställe och ser dig själv som lämplig för utmaningen.

Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och psykiska funktionsnedsättningar med bland annat epilepsi, problem med andningen och infektionskänslighet till följd. Han är också mycket begränsad i sin kommunikationsförmåga, men tycker om när man pratar, sjunger och läser för honom. Till vardags handlar tjänsten dock om att förgylla livet för en pojke som trots alla sina odds är väldigt nöjd med sitt liv.

Vi söker dig som kan arbeta dagtid, arbetspassen är förlagda både under vardag och helg. Tjänstgöringsgraden kommer vara mellan 80 och 90%. Arbetet som personlig assistent kräver att man även ha en viss flexibilitet då man förväntas ställa upp vid ev ledighet eller sjukdom i arbetsgruppen.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.

https://intranet.assistansfordig.se/intranat/recruitmentmvc/ad/4834/#:~:text=Assistans%20f%C3%B6r%20dig,barn%2Dmed%2Dfunktionsnedsattning/

Gör ansökan

Vill du bli en del av ett härligt team till en pojke utanför Varberg?

Kommun: Mark Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-07

Assistans för dig söker nu engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en pojke i 8 års ålder boendes cirka 20 minuter utanför Varberg. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Pojken har ett omfattande hjälpbehov. Som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien och omvårdnad, förflyttningar, sondmatning, hostmaskin, nebuliserings maskin m.m.

Din arbetsplats är där Pojken befinner sig, i hemmet eller på väg till/från skolan. Pojken bor tillsammans med sina föräldrar i en villa. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför pojkens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Pojken är beviljad assistans dygnet runt. Tjänstgöringsgrader/schema är i dagsläget inte fastställt, så beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan. Uppstart planeras preliminärt till mitten av februari 2022 men det kommer innan dess att vara aktuellt med introduktionspass för att lära sig arbetet och den utrustning som finns.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och pojken och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Krav för att du skulle kunna arbeta hos pojken är att du är flytande i det engelska språket.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad samt beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

I denna rekryteringsprocess önskar vi motta utdrag ur belastningsregistret. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu på Polisen.se.

Gör ansökan

Vill du bli en del av ett härligt team till en pojke utanför Varberg?

Kommun: Falkenberg Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2022-02-07

Assistans för dig söker nu engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en pojke i 8 års ålder boendes cirka 20 minuter utanför Varberg. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Pojken har ett omfattande hjälpbehov. Som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien och omvårdnad, förflyttningar, sondmatning, hostmaskin, nebuliserings maskin m.m.

Din arbetsplats är där Pojken befinner sig, i hemmet eller på väg till/från skolan. Pojken bor tillsammans med sina föräldrar i en villa. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför pojkens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Pojken är beviljad assistans dygnet runt. Tjänstgöringsgrader/schema är i dagsläget inte fastställt, så beskriv gärna eventuella önskemål kring detta i din ansökan. Uppstart planeras preliminärt till mitten av februari 2022 men det kommer innan dess att vara aktuellt med introduktionspass för att lära sig arbetet och den utrustning som finns.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och pojken och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Krav för att du skulle kunna arbeta hos pojken är att du är flytande i det engelska språket.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad samt beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

I denna rekryteringsprocess önskar vi motta utdrag ur belastningsregistret. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu på Polisen.se.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en 12-årig flicka i Sollentuna

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2022-02-08

Assistans för dig söker personlig assistent till en 12-årig flicka i Sollentuna som har omfattande tillsyns- och omvårdnadsbehov.

Flickans huvuddiagnos är Retts syndrom som bland annat innefattar autism och epilepsi. Arbetet innebär främst att du gör olika aktiviteter med flickan efter skolan och under helger. Vi ser helst att du som söker tjänsten har erfarenhet och/eller utbildning för att arbeta med barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Har du körkort är detta meriterande men inget krav.

Tjänsten är en timanställning. Tiderna är: Vardagar 14:30-18:00. Helger 11:00-17.00.

Du kommer uppskattningsvis arbeta 14.30-18.00 två dagar i veckan samt extra vid behov. Vi önskar att du är flexibel med dagar, kan hoppa in med kort varsel på extra pass samt jobba kvällar och helger ibland. Ändrade tider och längre pass kan förekomma, samt mer jobb på lovdagar.

Vi söker dig som är inkännande, social och positiv. Du kommer arbeta sida vid sida med flickan i hennes vardag och följa med henne på allt som en 12-åring vill göra. Hon gillar kläder, att fixa naglarna, vara social med människor och att vara aktiv, promenera, lyssna på musik. Vi ser gärna att du är kreativ och strategisk i ditt arbete samt använder barnasinnet för att finna positiva lösningar. Det är viktigt att det svenska språket fungerar utan problem då språket är en stor del i flickans utveckling och intresse.

Är du en person med positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete?
Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan! Skicka in ditt CV och personligt brev.

Glöm inte att ansöka om utdrag av belastningsregister redan vid ansökan då processen kan ta tid.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes för både 65% tjänst och för timanställning

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2022-02-08

Vi söker en assistent för ett längre vikariat under ordinarie assistents föräldraledighet samt timanställda som kan jobba vid behov.

Kunden är en kvinna, ca 40 år, som lever ett aktivt liv i Umeå. På grund av en muskelsjukdom så är hon i behov av personlig assistans för hjälp i vardagen. I arbetet ingår hushållssysslor, matlagning, handla, förflyttning, påklädning m.m.

Vi söker dig som är kvinna och är över 20 år. Du får gärna ha erfarenhet av personlig assistans men det är inte ett krav. Det finns djur i hemmet så du bör inte vara pälsdjursallergisk. Har du körkort är det en fördel.

Vikariatet är 65% och arbetstiderna är förlagda dag och kvällstid samt varannan helg.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till äldre kvinna i centrala Umeå!

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2022-02-10

Det perfekta extrajobbet för dig som studerar eller vill dryga ut inkomsten!

Assistans för dig söker en ansvarsfull assistent till en kvinna i 75-årsåldern i centrala Umeå. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning med allt i sin vardag, såsom personlig omvårdnad, hushållssysslor och att göra ärenden. Kundens sjukdomstillstånd kräver en låg ljudnivå och vissa dagar bara enkla samtal.

Vi söker personliga assistenter som vill jobba extra med start omedelbart. Arbetstiderna är förlagda kl. 7:00 - 16:00 eller kl. 17:00 - 00:15 alla dagar i veckan.

Vi ser gärna att du som söker uppfyller följande kriterier:
- Du har erfarenhet av vård och omsorg, gärna som personlig assistent eller inom äldreomsorg
- Du behärskar svenska språket flytande i tal
- Du har skinn på näsan och tar initiativ
- Du har hög arbetsmoral och är van att sköta ett hushåll med allt vad det innebär
- Meriterande om du har erfarenhet av MS

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Letar du extrajobb att kombinera med studier? Se hit!

Kommun: Tranås Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2022-02-10

Vi söker nu en ansvarsfull, initiativtagande person till ett roligt uppdrag som personlig assistent till en 19-årig kille!

Kunden bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom under skoltid. I det vardagliga arbetet ingår att hjälpa kunden med bland annat förflyttningar, hygien och vid aktiviteter. Kunden är en aktiv kille som gillar att bada, lyssna på musik och hitta på andra saker utanför hemmet. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort engagemang, är ansvarsfull, initiativtagande, lyhörd och flexibel. Kunden har inget tal, det är därför extra viktigt att du är lyhörd inför hans behov. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård/omsorg men stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt lämplighet.

Vi söker 2 stycken personlig assistent med några fasta pass på schemat, men som också har möjlighet att täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro. Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällstid och nattetid både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta samtliga tider. Det förekommer även dubbelbemanning.

Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil då kunden bor på landet utanför Tranås. Du som söker tjänsten behöver även tåla pälsdjur då familjen har hund.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent med konstnärligt intresse sökes!

Kommun: Simrishamn Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2022-02-10

Assistans för dig söker en personlig assistent åt en man i Simrishamn. Han bor i ett hus med trädgård tillsammans med sin fru, samt hund och katt.

I arbetet som personlig assistent stödjer du vår man utifrån hans behov. Arbetet innefattar moment så som hjälp vid förflyttning, matlagning, hygien och träning. Han behöver även stöd i sin konstnärliga utövning. Det är därför önskvärt att du som assistent delar det konstnärliga intresset.

Du bör även tycka om att handskas med djur, uppskatta att arbeta självständigt och vara flexibel, lugn, lyhörd och social.

Tidigare erfarenhet eller utbildning som personlig assistent är meriterande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker nu ytterligare en timanställd assistent som kan hoppa in vid behov. Arbetspassen är förlagda dag- och kvällstid samt under vardag och helg.

Körkort krävs.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför tjänsten intresserar dig. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistenter sökes till man i Västerås

Kommun: Västerås Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2022-02-11

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en man i 50-årsåldern i Västerås. Mannen bor ensam i en lägenhet och är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport. Utöver det gillar han träning, vara ute på olika aktiviteter eller bara vara hemma och ta det lugnt.
Mannen har haft stroke, har afasi samt epilepsi och har svårt med tal.

I arbetet som personlig assistent fungerar du som mannens förlängda armar och ben vilket innebär att du ska assistera honom med sådant som han skulle ha gjort själv om han inte hade personlig assistans. Detta innebär bland annat att vara behjälplig vid förflyttningar och att följa med på olika aktiviteter såsom träning. Mannen behöver också viss praktisk hjälp såsom stöttning vid av- och påklädnad, matlagning, städning med mera.

Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och tålmodig. Eftersom mannen har afasi behöver du ha ett pedagogiskt tänkande och vara tydlig på ett ödmjukt sätt samtidigt som du tycker att det är kul att hjälpa honom att utveckla kommunikationen.
Tidigare erfarenhet av afasi eller att ha arbetat med personer som haft stroke är ett stort plus.

Arbetstiderna är förlagda kl. 08.00-17.00 , 17.00-08.00 (7,5 timmar väntetid/jour nattetid) alternativt att man arbetar dygn. Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Engagerade och lyhörda assistenter sökes till man utanför Linköping!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2022-02-11

Nu söker vi personliga assistenter till kund boendes strax utanför Linköping. Kunden är en rullstolsburen man på 36 år, han är idrottsintresserad och aktiv. Kunden bor tillsammans med sin familj och arbetar på deltid.
Som personlig assistent kommer du att vara behjälplig vid förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, träning, hushållssysslor, trädgård, aktiviteter m.m. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, i eller utanför hemmet.

För att trivas i rollen som assistent bör du ha rätt inställning, vi tror att du är inlyssnande, ansvarstagande och flexibel. Vi ser gärna att du är en serviceinriktad, social individ med hög arbetsmoral.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom vården eller andra sociala arbeten. Personkemin mellan dig och kunden kommer att vara det som avgör om du passar för jobbet. Kunden har barn och vi ser gärna att du gillar barn.
Det är ett krav att du är rökfri.
Som assistent kommunicerar du både med kunden, anhöriga och kollegor såväl muntligt som skriftligt. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Personlig assistent 10-årig pojke, vaken natt 50 %

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2022-02-11

Vi söker dig som vill jobba som nattassistent åt en charmig 10-årig pojke.

ARBETSUPPGIFTER

Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten. Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer vara med pojken under natten när han sover och hjälpa honom med allt från vändningar, mat- och medicinering, inhalationer, slemsugning i munhåla, personlig hygien mm.

ARBETSTIDER o ARBETSPLATS

Arbetstiden är 21:00-07:30 under vardagar och 22:00-08:30 på helgen. Arbetsplatsen är i pojkens hem i Solna.

ERFARENHET o PERSONLIGHET

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta natt med funktionshindrade barn. Meriterande är om du även har erfarenhet av matning via peg, slemsug och inhalationer samt erfarenhet av epilepsi. Du bör vara ansvarsfull, trygg i dig själv, vara lugn och ha en varm personlighet. Övriga personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt. Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt att du är helt rökfri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

OMFATTNING

50%, vaken natt med start omgående.

ÖVRIGT

Bra att veta är att familjen har katt, så tjänsten är inte lämplig för dig som är allergisk.

ANSÖKAN

Tycker du att detta låter intressant? Då kan det vara dig vi söker!

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV. Ansökningarna bearbetas löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse, i samband med tillträde erbjuds du relevant introduktion.

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ansök om ett sådant redan i samband med din ansökan genom att följa länken nedan.

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Gör ansökan

Engagerade assistenter sökes till ung kille i Skövde

Kommun: Skövde Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-11

Assistans för dig söker nu assistenter som kan ge extra omvårdnad till en ny opererad ungdom. Kunden har skolios, benskörhet samt ett flertal diagnoser. Som assistent är det viktigt att man är anpassningsbar, lösningsorienterad och har glimten i ögat.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framför allt innebära sondmatning, stöd och stöttning i kundens vardag. Vi söker dig som kan ta egna initiativ och framför allt stötta kunden på ett utvecklande sätt. Då kunden bor hemma bör du som söker kunna anpassa dig till olika situationer och respektera övriga medlemmar i kundens familj. Andra egenskaper som är viktiga för kunden är att du som assistent är ordningsam och har ett inkännande förhållningsätt.

Vi söker timvikarier som kan börjar omgående!
Passen är förlagda dagar, kvällar och nätter med väntetid/jourtid som förekommer under natten. Det finns hund i hemmet, och rökning under arbetstid är inte tillåtet.

Tidigare vårderfarenhet är meriterande, men personliga egenskaper väger tyngst.

Är du intresserad av ett utvecklande och varierande jobb där din insats kan göra en stor skillnad för kunden i hans vardag? Då är du välkommen med din ansökan till oss.

Gör ansökan

Letar du extrajobb att kombinera med studier eller annat jobb? Se hit!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2022-02-11

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kvinna i 35-års åldern. Kvinnan har MS och hon behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållsarbete, personlig hygien, träning och aktiviteter. Hon bor strax utanför centrala Linköping tillsammans med sin sambo och sin son i 5-årsåldern.

Tjänsten erbjuder några fasta pass på schemat men även att man kan hoppa in vid behov. Du behöver vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel. Arbetstiden är förlagd dagtid, vardagar och helger. Som tidigast startar arbetspassen kl 05:30 och slutar som senast 20:00. Vissa pass är långa och vissa pass är kortare.

Vi tror att du är en lugn, trygg och ansvarsfull person som kan ta egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av barn då kvinnas son såklart är en stor del i hennes liv och assistenten ska kunna stötta kvinnan i sin föräldraroll.

Det är krav på att du är rökfri samt viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur då familjen har katter.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Ansvarsfull och glad assistent sökes till 9-årig flicka i Staffanstorp

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2022-02-12

Söker du ett meningsfullt arbete och vill jobba med människor? Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en 9-årig flicka som bor tillsammans med sin familj i Staffanstorp. Flickan har en mitokondriell sjukdom, vilken medför grav utvecklingsstörning. Hon har en låg motorisk utvecklingsnivå och behöver hjälp med det mesta i sin vardag.

Som assistent ska du vara ansvarsfull, självgående och initiativrik men även lugn, trygg och lyhörd. Det underlättar också om du är i god fysisk form då arbetet innefattar en del lyft. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med små barn och/eller personer med funktionshinder, gärna som personlig assistent. Störst vikt läggs dock vid personlig kemi mellan dig, flickan och flickans familj.

Vi söker dig som är tillgänglig omgående och intresserad av en tjänst på cirka 70-80 % med arbetspass förlagda eftermiddagar och helger. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Familjen önskar rökfri personal.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med minderårig. Beställ gärna utdraget i tid då vi önskar att utdraget visas upp redan vid personlig intervju. Det kan ta ett par veckor att få utdraget från att beställningen gjorts.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extrajobba som personlig assistent i mysigt uppdrag utanför Vindeln!

Kommun: Vindeln Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2022-02-13

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en härlig assistans? Då kan du vara personen vi söker!

Vår kund är en 66-årig kvinna som bor i en liten ort utanför Vindeln. Hon har behov av personlig assistans under dagtid och kvällar alla dagar i veckan. Arbetet är förlagt till den plats som vår kund befinner sig på, vilket kan vara både i och utanför kundens hem. Kvinnan är halvsidesförlamad efter en stroke och behöver hjälp och stöttning i olika moment i sin vardag. Arbetsuppgifterna består bland annat av att hjälpa kvinnan med hushållssysslor såsom tvätt, städ och matlagning, viss personlig hygien, träning och olika aktiviteter. En stor del av jobbet handlar om att motivera och involvera vår kund i olika aktiviteter samt att hjälpa till att strukturera upp kundens vardag med allt vad det innebär.

Vi söker dig som är påhittig, drivande, trevlig och har en förmåga att motivera till olika aktiviteter. Har du erfarenhet av vård och omsorg är det ett plus. För att smidigast kunna ta dig till kunden behöver du ha körkort och bil. Kunden har också egen bil som du med fördel kan köra.

Kunden behöver just nu förstärkning i form av vikarier! Arbetstiderna är förlagda ca 8:00-20:00 alla dagar i veckan.

Välkommen att skicka in din ansökan med en presentation av dig själv, och vilken typ av tjänst du söker. Vi kallar till intervju löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till kvinna i Vänersborg!

Kommun: Vänersborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-13

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 50-års ålder boende i Vänersborg.
Kvinnan är rullstolsburen och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid förflyttningar, på-och avklädning, personlig hygien, träning, hushållssysslor m.m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i eller utanför hemmet.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Vi söker flera timanställda. Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och natt.

Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Ett krav är att du är rökfri och ett extra plus är om du har körkort.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för timanställning

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-13

Assistans för dig söker engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 49-års ålder, boendes i Alingsås. Vi söker dig som kan hoppa in vid både kort och längre varsel.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning mm. Det förekommer även katt i hemmet.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Kvinnan har assistans dygnet runt samt jour på natten (7,37 h) och arbetspassen är förlagda främst 6.00-15 eller 15-06.00 vardagar och helger. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta samtliga pass för att vara aktuell för tjänsten. Tillträde sker så snart som möjligt .

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för timanställning

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-13

Assistans för dig söker engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 49-års ålder, boendes i Alingsås. Vi söker dig som kan hoppa in vid både kort och längre varsel.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning mm. Det förekommer även katt i hemmet.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Kvinnan har assistans dygnet runt samt jour på natten (7,37 h) och arbetspassen är förlagda främst 6.00-15 eller 15-06.00 vardagar och helger. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta samtliga pass för att vara aktuell för tjänsten. Tillträde sker så snart som möjligt .

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Gör ansökan

Vill du bli min högra hand?

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-14

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 70 års åldern. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag och vi söker någon som är lyhörd, lugn och empatisk. Kvinnan bor tillsammans med sin man i ett hus.
Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Kvinnan kan kommunicera själv och hur hon vill att hjälpen ska utföras.

Det viktiga är personkemin mellan dig och kvinnan, vilket i sin tur innebär att vi anpassar sysselsättningsgraden efter rätt person. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är du intresserad?
Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Vill du bli min högra hand?

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-14

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 70 års åldern. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag och vi söker någon som är lyhörd, lugn och empatisk. Kvinnan bor tillsammans med sin man i ett hus.
Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Kvinnan kan kommunicera själv och hur hon vill att hjälpen ska utföras.

Det viktiga är personkemin mellan dig och kvinnan, vilket i sin tur innebär att vi anpassar sysselsättningsgraden efter rätt person. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är du intresserad?
Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Vill du bli min högra hand?

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-14

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder, en kvinna i 70 års åldern. Som assistent kommer man att vara en viktig del i kvinnas vardag och vi söker någon som är lyhörd, lugn och empatisk. Kvinnan bor tillsammans med sin man i ett hus.
Du är lyhörd inför kvinnans behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Kvinnan kan kommunicera själv och hur hon vill att hjälpen ska utföras.

Det viktiga är personkemin mellan dig och kvinnan, vilket i sin tur innebär att vi anpassar sysselsättningsgraden efter rätt person. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är du intresserad?
Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent som vill arbeta aktivnatt hos liten kille i Sundsvall

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2022-02-14

Vi söker en assistent som kommer att gå på en fast schemarad med pass förlagda under två helger i månaden samt med möjlighet att arbeta extra vid behov. Arbetstiden under helgen är förlagd mellan kl. 22.30-07.30. Den viktigaste arbetsuppgiften som assistenten har i detta uppdrag rör kundens andningshjälp. Du som assistent behöver ständigt övervaka kundens syresättning och vidta lämpliga åtgärder för att denna ska vara god.
Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Egenskaper vi värdesätter är noggrannhet, vara lyhörd och barnkär. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ta hand om bebisar och småbarn. Positivt är om du även har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent och extra meriterande om du är van att arbeta aktiv natt. Liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten.
Vi vill att du är helt rökfri.

Tillträde sker enligt överenskommelse, i samband med tillträde erbjuds du relevant introduktion.

För att arbeta med kunder under 18 år krävs ett utdrag från belastningsregistret. Det tar cirka 14 dagar att få det efter att du har beställt. Är du intresserad av tjänsten är det därför en god idé att beställa utdraget redan nu!

Gör ansökan

Är du kreativ, aktiv och vill arbete som personlig assistent på Värmdö?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2022-02-15

Nu söker Assistans för dig assistenter, till en snart 14-årig flicka på Värmdö.

Vi söker dig som är social, pigg och positiv. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har skinn på näsan för att lättare kunna ta dig ann situationer som kan uppstå, du behöver vara bestämd men ödmjuk. Du kommer arbeta sida vid sida med flickan i hennes vardag och följa med henne på allt som en 14-åring vill göra. Hon gillar att sjunga, rida och vara aktiv, positivt är det om du har liknande intressen. Vi ser gärna att du är kreativ och strategisk i ditt arbete samt använder barnasinnet för att finna positiva lösningar, har du stort tålamod kommer det underlätta för dig i arbetet. Det är viktigt att det svenska språket fungerar utan problem då språket är en stor del i flickans utveckling. Flickan har italiensk bakgrund, meriterande är det om du behärskar det italienska språket.

Du kommer uppskattningsvis arbeta efter skoltid några dagar i veckan samt extra vid behov. Det kan även förekomma mer jobb på helger och lovdagar. Vi är flexibla med vilka dagar du önskar att arbeta och önskar i gengäld en viss flexibilitet på lovveckor mm.

Meriterande är det om du har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom barnomsorg, specialpedagogik, lågaffektivt bemötande mm. Personkemin mellan dig och flickan är dock det viktigaste.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Glöm inte att ansöka om utdrag av belastningsregister redan vid ansökan då processen kan ta tid.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gallring av kandidater sker löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på ca 30% till kvinna i Alingsås

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-15

Assistans för dig söker en engagerad och flexibel personlig assistent till en kvinna i 49-års åldern boendes i Alingsås.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer. Det förekommer även pälsdjur i hemmet.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning m.m.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Arbetstiderna är förlagda vissa vardagar och helger mellan 06-15.00, 15-22.00 samt 15-06.00 med väntetid/jourtid på 7,37 tim. Tillträde sker 7 januari (eller enligt överenskommelse) men vi ser att man är tillgänglig innan dess då det kommer att vara aktuellt med introduktion och utbildning innan tillträde.

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Gör ansökan

Assistenter till spännande kunduppdrag sökes omgående!

Kommun: Jönköping Ort: Jönköpings län Sista ansökningsdag: 2022-02-20

Är du en engagerad och lyhörd person, så kanske det är just dig vi söker som personlig assistent till en av våra kunder boendes i Jönköping!

Nu söker vi på Assistans för dig personliga assistenter för timanställning till en av våra kunder. Kunden är en man i 52-årsåldern, han är rullstolsburen och bor själv i en lägenhet mitt i Jönköping. Som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, förflyttningar och matlagning till allehanda hushållssysslor, träning och aktiviteter.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför din roll som personlig assistent.

Arbetstiderna är förlagda 09:00-09:00 med väntetid under natten, vardagar och helger.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Tillträde efter överenskommelse, introduktion kommer att hållas innan påbörjad anställning.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ansökan

Ansvarsfull personlig assistent till flicka i Enköping sökes!

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2022-02-22

Assistans för dig söker en ansvarfull och barnkär assistent till en 5-årig flicka boendes i Enköping.

Flickan bor tillsammans med sina föräldrar och syskon. Du kommer hjälpa henne med all omvårdnad, förflyttning, sondmatning, träning, slemsug och inhalationer. Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt. Vi söker därför en assistent som är noggrann, pålitlig och uppmärksam.

Som personlig assistent är du med och skapar en trygg och trivsam vardag för flickan under dem förutsättningar som finns. I dagsläget behöver vi förstärka hennes assistansteam och söker två assistenter som kan jobba dag, kväll och natt. Passen är förlagda dag (08.00-15.00) kväll (15.00-22.00) och natt (22.00-08.00)

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med olika hjälpmedel såsom andningshjälpmedel (Optiflow, Syrgas och inhalationer), slemsugning samt byte/tömning av stomipåse är meriterande men inget krav så länge du är snabblärd och godtar goda råd som kommer från arbetsledaren eller andra assistenter som känner flickan väl.

Vidare talar du flyttande svenska, är flexibel och kan resa inom Sverige men även utomlands. Som person är du flexibel, lyhörd och stresstålig samt visar respekt för individen, assistansgruppen och anhöriga. Du har en positiv inställning, är driven och framåt samtidigt som du är lugn och ödmjuk.

Då familjen önskar endast kvinnliga sökanden är detta ett krav. Du ska även kunna uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister samt kunna uppge minst två närliggande referenser.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-form) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB

Gör ansökan

Engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kille

Kommun: Kungsbacka Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2022-02-23

Assistans för dig söker nu en engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kille, boendes i Onsala. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en härlig grupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Som killens personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien, omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Du kommer också att vara delaktig i utflykter och planering av dagar. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta killen i dessa moment.

Din arbetsplats är där killen befinner sig, i hemmet eller på utflykter. Han tycker bland annat om att bada, titta på klipp och filmer på sin Ipad, bowla mm.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför killens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänsten är på fast schemarad där du arbetar vardagar 14.00-19.00 samt att möjligheten att hoppa in extra vid behov finns.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och killen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/

Gör ansökan

Engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kille

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-23

Assistans för dig söker nu en engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kille, boendes i Onsala. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en härlig grupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Som killens personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien, omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Du kommer också att vara delaktig i utflykter och planering av dagar. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta killen i dessa moment.

Din arbetsplats är där killen befinner sig, i hemmet eller på utflykter. Han tycker bland annat om att bada, titta på klipp och filmer på sin Ipad, bowla mm.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför killens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänsten är på fast schemarad där du arbetar vardagar 14.00-19.00 samt att möjligheten att hoppa in extra vid behov finns.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och killen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/

Gör ansökan

Engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kille

Kommun: Mölndal Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-23

Assistans för dig söker nu en engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en kille, boendes i Onsala. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en härlig grupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Som killens personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med bland annat personlig hygien, omvårdnad, förflyttningar, hushållssysslor m.m. Du kommer också att vara delaktig i utflykter och planering av dagar. Det är viktigt att du är inkännande och kan motivera samt stötta killen i dessa moment.

Din arbetsplats är där killen befinner sig, i hemmet eller på utflykter. Han tycker bland annat om att bada, titta på klipp och filmer på sin Ipad, bowla mm.

Vi söker dig som är engagerad, positiv med glimten i ögat. Du är lyhörd inför killens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Tjänsten är på fast schemarad där du arbetar vardagar 14.00-19.00 samt att möjligheten att hoppa in extra vid behov finns.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och killen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/

Gör ansökan

Assistent på deltid sökes till tonårspojke utanför Skövde

Kommun: Skövde Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-27

Assistent för dig söker nu engagerad personlig assistent till tonårspojke i hemmet 1.5 mil norr om Skövde.
Pojken är autistisk och behöver hjälp med olika moment i vardagen som aktivering, hygien, matlagning toalettbesök kommunikation mm.

Vi söker dig som är lugn, empatisk och kan hantera en pojke som ibland kan vara lite utåtagerande. Du måste ha körkort, tillgång till bil och vara rök och drogfri. I hemmet finns hundar så du kan ej vara allergisk. Det är även meriterande om du har hästvana då man som assistent är behjälplig vid ridning regelbundet, samt om man har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent, gärna till kund med autism. Störst vikt kommer dock läggas vid din personlighet och att du passar ihop med kunden och hans familj.
Vi önskar även att du som söker är vaccinerad mot Covid-19.

De arbetstider som erbjuds är främst kvällar och helger och omfattar ca 12-20 tim i veckan. Vi önskar att du som söker har intresse och möjlighet att arbeta även i sommar då det kommer kunna erbjudas ca 35-40 tim/vecka under pojkens sommarlov. Schema kommer läggas månad för månad i samråd mellan dig och övriga i familjen så flexibilitet finns i viss mån för att kunna kombinera arbetet med annan sysselsättning. Familjens önskan är att hitta någon som kan tänka sig jobba hos dem en längre tid. Deras tidigare assistent har varit hos dem i flera år och kombinerade jobbet med sina studier. Det finns möjlighet att få kontakta henne för att få en bild av vad jobbet innebär vid seriöst intresse.

Vi vill att du i ditt personliga brev beskriver varför just du skulle passa som assistent hos vår kund och vänta inte med din ansökan då urval sker löpande.
(Personer som söker arbete enbart på uppmaning från Arbetsförmedlingen undanbedes!)

Gör ansökan

Extra jobb - Personlig assistent till tjej i Sandviken!

Kommun: Gävle Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2022-02-28

Ser du möjligheter i stället för problem? Är du pigg, glad och nyfiken på livet men samtidigt en lugn och trygg person som jag kan lita på?

Jag är en tjej på 28 år som bor i egen lägenhet i Sandviken.

Jag söker nu en vikarierande assistent som kan hoppa in vid ordinarie personals semester och sjukdom. Kanske studerar du eller har annat jobb och vill komplettera med lite extra då och då. Vi önskar att du är flexibel och vid behov kan ställa upp på kort varsel.

Jag är en glad, positiv och social tjej som tycker om när det händer saker och ting. Jag tycker om att rida, bada och lyssna på musik. Jag går gärna på bio och fikar med mina kompisar.

Jag behöver hjälp med stöttning i alla mina sysslor som personlig omvårdnad, kommunikation, vardagslivet samt övriga rutiner som ingår i mitt liv. Min assistent följer med mig på alla mina aktiviteter samt när jag är på daglig verksamhet i Sandviken.

Du som söker är en ansvarsfull och ordningsam tjej som är lyhörd och flexibel vad det gäller mina behov samt arbetsuppgifter, du är trygg i dig själv och följer de upprättade rutiner som finns hos mig. Det är viktigt att du är ordningsam och tydlig men också följsam.

Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en fördel men inget krav, det viktiga är att personkemin stämmer.

Det är ett krav att du som söker är rökfri och talar god svenska.

Arbetstiderna är främst förlagda till dygnspass 08:00-08:00. Det förekommer väntetid på natten mellan klockan 00–05, du behöver under den tiden vara vaken för att märka om din assistans behövs. Vi kommer att rekrytera löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Vikariat! 90% tjänst som personlig assistent till tjej i Sandviken!

Kommun: Gävle Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2022-02-28

Ser du möjligheter i stället för problem? Är du pigg, glad och nyfiken på livet men samtidigt en lugn och trygg person som jag kan lita på?

Jag är en tjej på 28 år som bor i egen lägenhet i Sandviken.

Jag söker nu en assistent som vill arbeta på ett föräldravikariat på ca 90%, troligtvis fram till september/oktober 2022 med chans till förlängning som timvikarie därefter. Tiderna löper om vartannat sjätte vecka. Arbetstiderna är främst förlagda till dygnspass 08:00-08:00. Det förekommer väntetid på natten mellan klockan 00–05, du behöver under den tiden vara vaken för att märka om din assistans behövs.

Jag är en glad, positiv och social tjej som tycker om när det händer saker och ting. Jag tycker om att rida, bada och lyssna på musik. Jag går gärna på bio och fikar med mina kompisar.

Jag behöver hjälp med stöttning i alla mina sysslor som personlig omvårdnad, kommunikation, vardagslivet samt övriga rutiner som ingår i mitt liv. Min assistent följer med mig på alla mina aktiviteter samt när jag är på daglig verksamhet i Sandviken.

Du som söker är en ansvarsfull och ordningsam tjej som är lyhörd och flexibel vad det gäller mina behov samt arbetsuppgifter, du är trygg i dig själv och följer de upprättade rutiner som finns hos mig. Det är viktigt att du är ordningsam och tydlig men också följsam.

Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en fördel men inget krav, det viktiga är att personkemin stämmer.

Det är ett krav att du som söker är rökfri och talar god svenska.

Vi kommer att rekrytera löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Assistent sökes för arbete nattetid till 6-årig pojke utanför Falköping

Kommun: Falköping Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-02-28

Assistans för dig söker en lyhörd, engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en pojke i sexårsåldern, boendes utanför Falköping. Pojken tycker bland annat om att leka, gunga och sjunga. Vi ser gärna att du är initiativtagande, lugn och stabil, kan agera snabbt om situationen kräver och är noggrann i ditt arbete. Om du har barnasinnet i behåll är det är stort plus!

Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar. Han har bland annat epilepsi och immunbristsjukdom, det är mycket viktigt att följa basala hygienrutiner på grund av hans infektionskänslighet och att kunna följa rutiner. Arbetet är emellanåt fysiskt krävande.

Vi söker dig om kan arbeta nattjänst med en sysselsättningsgrad om snitt 32,5 timmar i veckan. Passen är vanligtvis förlagda mellan 22.00-07.00 under vardagar och varannan helg. Som assistent kommer du även vara med pojken i skolan.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig, pojken och hans familj som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Utöver personkemin så är det viktigt att du som söker tjänsten är öppen för att lära dig nya arbetsmoment.

Arbetet kräver B-körkort samt tillgång till bil. Katt finns i hemmet.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan redan idag för att få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Gör ansökan

Vill du bli en del av ett härligt team? Personlig assistent sökes på 55%

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-03-13

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en man i 60-års åldern, som bor i centrala Göteborg.

Mannen är rullstolsburen till följd av en medfödd CP-skada och som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, vätska/mediciner via PEG och förflyttningar, till allehanda hushållssysslor. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att vara ute bland folk, fika och göra små utflykter ibland.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ. Samarbete med dina kollegor är minst lika viktigt och vi ser därför att du har en god teamkänsla. Mannen saknar tal och kommunicerar därför med kroppsspråk och gester, samt hjälpmedel. Kunskap om GridPad och Grid 3 som kommunikationsverktyg är meriterande.

Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten (5 h) och arbetspassen är förlagda till 25-timmarspass. Vi söker nu en personlig assistent på ca 55% på fast schemarad. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du finns tillgänglig innan dess för introduktionspass, läkemedelsutbildning och delegering. Det är även önskvärt du har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel, om behovet skulle uppstå utöver sin tilltänkta rad.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier med möjlighet till semestervikariat sommaren 2022

Kommun: Alingsås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-03-13

Assistans för dig söker engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 49-års ålder, boendes i Alingsås. Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov under våren och som kommer ha möjlighet att arbeta mer under sommarperioden.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning mm. Det förekommer även katt i hemmet.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Kvinnan har assistans dygnet runt samt jour på natten (7,37 h) och arbetspassen är förlagda främst 6.00-15 eller 15-06.00 vardagar och helger. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta samtliga pass för att vara aktuell för tjänsten. Tillträde sker så snart som möjligt .

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Gör ansökan

Timvikarier med möjlighet till sommarvikariat 2022 Göteborg/Marstrand

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-03-13

Assistans för dig söker nu timvikarier till en äldre man boende i centrala Göteborg. Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov under våren och som kommer ha möjlighet att arbeta mer under sommarperioden när mannen bor i Marstrand.

Som personlig assistent kommer du att utgöra ett stöd till mannen i hans dagliga livsföring och vid olika praktiska göromål. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa mannen med personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen tycker om att promenera.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen med ett sinne för humor. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

I tjänsten som timvikarie hoppar du in extra när behov uppstår, vilket kan ske med kortare och längre varsel. Arbetspassen är förlaga antingen mellan ca 20.30-10.00 eller 08.00-16.30. Nattpassen avser aktiv tid, vilket innebär att du då är vaken och finns i mannens närhet. Tillträde enligt överenskommelse.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier med möjlighet till semestervikariat sommaren 2022

Kommun: Vårgårda Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-03-13

Assistans för dig söker engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 49-års ålder, boendes i Alingsås. Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov under våren och som kommer ha möjlighet att arbeta mer under sommarperioden.

Kvinnan sitter i rullstol men kan gå kortare sträckor inomhus med hjälp och stöttning av sina assistenter. Till följd av sin sjukdom har kvinnan en nedsatt kognitiv förmåga vilket gör att du som assistent måste finnas nära tillhands och kunna tolka hennes behov och önskemål. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter, träning mm. Det förekommer även katt i hemmet.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Kvinnan har assistans dygnet runt samt jour på natten (7,37 h) och arbetspassen är förlagda främst 6.00-15 eller 15-06.00 vardagar och helger. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta samtliga pass för att vara aktuell för tjänsten. Tillträde sker så snart som möjligt .

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inte avgörande utan stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Detta då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till ettårig flicka ca 75%

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2022-03-31

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en ettårig liten flicka i Göteborg som behöver tillsyn/bevakning dygnet runt.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och som kan bevara lugnet i stressade situationer. Du är trygg i rollen som assistent och har förmågan att ligga steget före och ta initiativ. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska samt om du har erfarenhet av trach. Det är ett krav att du har arbetat med barn tidigare, meriterande om det har varit arbete med barn med multisjukdom. Vi lägger stor vikt i att du är engagerad, initiativtagande och noggrann i ditt arbete. Du ska också vara lyhörd för flickans behov. Det är ett krav att du är rökfri.

Vi söker dig som vill arbeta på en fast schemarad. Vi söker assistenter för nattjänst på ca 75% och assistenter till varannan helg sam två kvällar i veckan på ca 75%. Flickan har vaken assistans dygnet runt vilket innebär att nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan