headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 350 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Sundsvall och Umeå. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal (Vårdföretagarna-Kommunal) är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare. Vi erbjuder alla anställda årliga utvecklingssamtal och lönesamtal.

Vill du ingå i vårt team med omkring 65 kontorsanställda och 2 500 personliga assistenter?

Välkommen att söka en tjänst hos oss – välj ditt län nedan.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Aktiv natttjänst som personlig assistent till 7-årig flicka i Ronneby

Kommun: Ronneby Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2019-08-22

Assistans för Dig söker nu en barnkär personlig assistent till en flicka på 7 år i Ronneby. Flickan har aktiv assistans dygnet runt med undantag för förskola och föräldraansvar. Då hon har epilepsi har hon aktiv assistans nattetid (vaken natt) och det är nu för detta vi söker en personlig assistent – till en tjänst på tre nätter per vecka.

Flickan bor i Ronneby tillsammans med sin familj. Hon har en medfödd utvecklingsstörning med komplicerad epilepsi vilket gör att hon har behov av ständig tillsyn. Flickan har knapp i magen och sondmatas med ketogen kost. Hon kommunicerar inte med ord utan har sitt eget sätt att kommunicera och man använder tecken. Man lär sig efterhand att känna igen hennes ljud och vad de betyder. Flickan är glad och social och gillar när man pratar med henne.

Arbetsuppgifterna nattetid innefattar tex sondmatning via PEG, blöjbyten, medicinering och övervakning.

Du som assistent bör vara lugn, noggrann, ansvarsfull, lyhörd och flexibel. Vi önskar att du har ett genuint intresse för barn och att du är rökfri. Det är viktigt att du som person är lugn och trygg och har lätt för att anpassa dig till familjens behov. Tidigare erfarenhet av nattarbete är meriterande.

Observera att utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är några veckor.

Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till kund i Rimbo (Norrtälje)

Kommun: Norrtälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-08-25

Assistans för dig söker personliga assistenter som kan arbeta extra. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kväll, natt (jour) och helg.

Assistans för dig söker personlig assistent till en kille i 30-års åldern som bor i Rimbo.
Sommaren 2018 var han med om en trafikolycka och till följd fått en förvärvad hjärnskada och behöver därmed hjälp i sitt dagliga liv. Innan olyckan hade han en aktiv vardag och höll mycket på med träning, olika sporter och jakt. Kunden tycker mycket om musik och har en bred musiksmak. Kunden är väldigt social och gillar att spendera tid med familj, släkt och vänner. Ett stort fokus i uppdraget är att arbeta med hans rehabiliteringsprocess för att bygga upp kroppens funktioner och den verbala kommunikationsförmågan.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar att vara kundens stöd i det dagliga livet och fungera som kundens förlängda armar och ben. Som assistent kommer du till exempel hjälpa till vid förflyttningar, kommunikation, hushållssysslor och vara stöd vid aktiviteter. Som assistent hjälper du också till med att strukturera och planera kundens vardag. Ett stort fokus ligger på rehabiliteringsprocessen.

Vi söker dig som är initiativrik, ansvarstagande och lyhörd. Du ska kunna tänka utanför ”boxen” och ta initiativ till aktiviteter som förgyller kundens vardag. Då kunden är social är det viktigt att du har en social kompetens och kan läsa av olika sammanhang. För att trivas i den här rollen bör du vara aktiv. Om du har körkort är det en fördel, dock inget krav.

Det är viktigt att du är flexibel då arbetstiden är förlagd både vardag (morgon, dag och kväll), helg och natt med jour.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Personlig assistent till fartfyllt uppdrag, 25%

Kommun: Norrköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-08-25

Assistans för dig söker en personlig assistent till ett fartfyllt uppdrag hos en kvinna i Norrköping. Tjänsten är på ca 25% och du kommer jobba i snitt två dagar i veckan. En tjänst perfekt för dig som redan har en mindre tjänst och vill gå upp i tid, eller kanske för dig som studerar!

Som assistent följer du med i kvinnans aktiva vardag, det kan handla om allt från cykelturer, promenader, shopping och träning. Du stöttar även i hemmet med viss städning, hushållssysslor och hjälper till med personlig hygien.

Som person är du inlyssnande, självgående och ansvarstagande. Du är öppen inför att lära dig nya saker och vi ser det som en självklarhet att du vill förstå hur kunden önskar ha sin assistans. Vi tror även du är trygg i dig själv med en ordentlig dos humor och att du har en del livserfarenhet.

Då kunden regelbundet besöker stall och träffar hundar kan du inte vara pälsallergiker.
Arbetsplatsen är rök- och tobaksfri.

Det är positivt om du som söker har erfarenhet av personlig assistans eller av liknande arbete inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att personkemin mellan dig och kunden stämmer.

Arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid, vardagar och helg. Tilltänkt tillträde 1a september 2019, introduktion kommer att hållas innan påbörjad anställning.

För att kunna tillträda tjänsten behöver du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara en god ide att beställa utdraget direkt då det tar upp till 2 veckor att få det hemskickat. Du kan beställa utdraget vi den här länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev!

Gör ansökan

Aktiv man i Västerås söker personlig assistent

Kommun: Västerås Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2019-08-25

Assistans för dig söker en personlig assistent till en man i 50-års åldern. Mannen bor i en lägenhet i Västerås och är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport, vara ute och röra på dig eller vara hemma och se på film.

Mannen har haft en stroke och har epilepsi. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att följa med på olika aktiviteter eller träning vilket kräver att du som assistent kan uppmuntra och ta initiativ. Mannen behöver också hjälp och stöttning vid förflyttningar. Mannen har afasi och behöver även hjälp med att kommunicera vilket kräver att du som söker har ett pedagogiskt tänk och kan vara tydlig på ett lugnt och ödmjukt sätt samtidigt som du tycker att det är kul att hjälpa honom att utveckla kommunikationen. Han behöver också viss praktisk hjälp såsom av- och påklädning, att lägga upp maten och så vidare. I övrigt innefattar arbetsuppgifterna att bistå med stöttning i det dagliga livet.

Vi söker dig som är lugn, tålmodig, ansvarstagande, har humor och som vill satsa för att göra ett bra jobb! Du bör ha ett motiverande förhållningssätt och förmåga att ta initiativ till aktiviteter både i och utanför hemmet.

Tidigare erfarenhet av afasi eller att ha arbetat med personer som haft stroke är ett stort plus. Då mannen har svårigheter med att kommunicera är det viktigt att du som söker behärskar svenska språket väl.

Arbetstiderna är mellan 09:00-18:00 och 18:00-09:00 eller 09:00-09:00. Tjänsten är i förstahand en timanställning för att jobba extra vid behov men för rätt person finns möjlighet att fortsätta gå på fast rad.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du vara med i starten för ett nytt uppdrag?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-08-29

Assistans för dig söker flera duktiga assistenter till en glad pojke som bor i Sollentuna villastad tillsammans med sin familj.

Arbetstiderna är varierande med arbetstid på dag, natt och även helg. Vi söker personer som vill arbeta på fast rad och även efter personal som vill arbeta extra.
Då det här är ett nytt uppdrag letar vi efter dig som är initiativrik, ansvarstagande och vill ge det lilla extra för att sätta en guldkant på kundens vardag.

Kunden är en glad kille som bor tillsammans med sin familj i Sollentuna villastad. Han tycker om att vara ute på promenader, bada och att leka och busa. Han har ett stort omvårdnadsbehov, epilepsi och infektionskänslighet. Du kommer att hjälpa till med till exempel förflyttningar, vid matsituation och med sjukgymnastik.

För att passa i rollen som assistent behöver du ha en stor ansvarskänsla, vara initiativrik och lugn. Du har en stor lyhördhet och vet när det är dags för att vara lite i bakgrunden alternativt vara framåt och ta egna initiativ. Då kunden har ett stort omvårdnadsbehov och använder olika hjälpmedel är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom vården. Vi letar efter dig som ser långsiktigt på arbetet.

Vi söker dig som kan börja från 1 september eller efter överenskommelser.
Vi rekryterar löpande så skicka in ditt CV redan idag

Gör ansökan

Vi söker en trygg person som vill arbeta kvällar & helger i Hässelby

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-08-30

Vi söker nu en assistent till en ung kvinna i 21 års åldern och som bor i Hässelby. Hon har till följd av en neurologisk sjukdom behov av hjälp och stöd för att få en fungerande vardag. Du kommer att spela en stor roll för att hon ska få en så bra tillvaro som möjligt.

Som person ska du vara lugn, ansvarsfull, noggrann och omhändertagande. Det är av vikt att du är flexibel och anpassar aktiviteterna efter hennes mående och har förståelse för hennes situation. Det läggs stor vikt vid personkemin mellan kunden och den personliga assistenten. Du behöver ej ha erfarenhet sedan tidigare, då du får utbildning på plats.

Vi söker både personal som kan ställa upp vid behov samt personal som kan arbeta deltid.
Arbetstider: 16:10-21:30 med 40 min rast. Vi behöver framförallt någon som kan arbeta kvällar och helger. I anställningen kommer du få utbildning av läkare för att kunna arbeta optimalt utifrån hennes förutsättningar.

Du ska vara rök- och parfymfri när du arbetar.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Assistent på cirka 75% till äldre kvinna i Hässelby

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Assistans för dig söker för en kunds räkning en assistent på cirka 75% till en kvinna 60+ boendes i Hässelby. Kvinnan är rullstolsburen samt rörelsenedsatt, hon har ett omfattande hjälpbehov och behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar (med hjälpmedel), hygien, hushållssysslor, aktiviteter mm. Samt även stöttning vid kontakt med sjukvård mm. Hennes intressen är bland annat att lösa korsord, se på tv, fika på café, gå på bio och umgås med anhöriga.

Arbetspassen är förlagda på dagtid, kvällstid samt nattetid (5 timmar jour/väntetid). Du som söker bör vara öppen för att jobba alla sorters pass och varannan helg.

Vi söker dig som:
• Är lyhörd
• Är noggrann
• Är flexibel
• Har erfarenhet av något slags omsorgsarbete
• Kan förstå och uttrycka dig väl på svenska (eftersom du stöttar upp kvinnan i kontakt med bland annat sjukvårdspersonal)

Vi söker en person som vill vara en del av en stabil personalgrupp som arbetat tillsammans och med kvinnan under flera år. Är du intresserad? Varmt välkommen! Rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Timvikarie (personlig assistent) sökes till man i Landskrona

Kommun: Landskrona Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Nu söker vi ytterligare personliga assistenter till en positiv och levnadsglad man med ALS. Mannen är i 30 års-åldern och bor Landskrona. Han har dubbelassistans dygnet och det är en tight personalgrupp med högt i tak och alltid nära till skratt och gråt.

I arbetet som personlig assistent behöver mannen stöd och hjälp vid förflyttning (taklyft), städning, sondmatning, hygien, aktiviteter och annat som ingår i hans liv. Du som söker måste därför ha en god känsla för omvårdnad, ha ett gott bemötande, serviceanda och en positiv syn på livet. Du ska kunna ta egna initiativ, vara ansvarsfull samt ha lätt att samarbeta.

Arbetstiden är förlagd kl. 10-10, kl. 09.45-21.45 eller kl. 21.45-09.45 (vaken natt). Vi söker dig som kan tänka dig att arbeta som timvikarie och hoppa in vid behov.

Du som söker får gärna ha körkort men får inte vara rökare.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent på 75% sökes till man i Landskrona

Kommun: Landskrona Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Vi söker en personlig assistent på 75% tjänst till en positiv och levnadsglad man med ALS. Mannen är i 30 års-åldern och bor Landskrona. Han har dubbelassistans dygnet och det är en tight personalgrupp med högt i tak och alltid nära till skratt och gråt.

I arbetet som personlig assistent behöver mannen stöd och hjälp vid förflyttning (taklyft), städning, sondmatning, hygien, aktiviteter och annat som ingår i hans liv. Du som söker måste därför ha en god känsla för omvårdnad, ha ett gott bemötande, serviceanda och en positiv syn på livet. Du ska kunna ta egna initiativ, vara ansvarsfull samt ha lätt att samarbeta.

Arbetstiden är förlagd kl. 10-10, kl. 09.45-21.45 eller kl. 21.45-09.45 (vaken natt). På ditt fasta schema kommer det finnas både dag- och nattpass.

Du som söker får gärna ha körkort men får inte vara rökare.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 8-årig tjej i Gustavsberg, varannan helg

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Vill du arbeta som personlig assistent till en 8-årig tjej i Gustavsberg på Värmdö? Jag söker dig som är tjej, din ålder spelar ingen roll. Det är viktigt att du är framåt som person, ordningsam, påhittig och ansvarsfull.

Jag älskar sång och musik, så att ha sångstunder med mig ingår under arbetspassen. Du bör vara i god fysisk form och tycka om att röra på dig då jag gillar att gunga, hoppa, snurra, busa, bada samt gå på promenader i min vagn.

Jag har inget tal men jag kommunicerar lite via kroppsspråk och genom att du lär dig mina signaler. Du använder dig även av bild-stöd då du kommunicerar med mig. Kan du teckenkommunikation och har kunskap om autism så är det meriterande, men absolut inget krav.

Du hjälper mig även med min mat och mina mediciner. Jag sondmatas genom en ”knapp” på magen. Det kommer du såklart också få lära dig. Sen hjälper du mig även med det mesta annat i min vardag. Jag kan inte gå ännu så jag går med stöd.

Jag vill gärna att du som söker har för avsikt att jobba med mig ett tag.

Du måste vara helt rökfri och kunna svenska språket flytande i tal och skrift.

Vi söker dig som kan arbeta lördag och söndag varannan helg och arbetstiderna är ca. 10:00–18:00.

Vi bor 3 km från närmaste busshållplats, så om du har bil och körkort kan det vara en fördel. Cykel finns att tillgå.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering sker löpande, tillträde enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Brinner du för individens utveckling och att arbeta med människor?

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Du har en förmåga att motivera andra och du förstår att utveckling kan ta tid. Du ser till helheten och hur vi påverkas av olika aspekter i vardagen. Du är glad och positiv samtidigt som du vet att livet består av både roliga och svåra stunder och du har inga problem att hantera detta.

Vi söker personliga assistenter till en av våra kunder, en ung kvinna som drabbats av en hjärnskada vilket lett till en stor livsomställning och många nya utmaningar. Som personlig assistent hjälper du kunden att ta sig förbi de hinder som kan uppstå och att stötta henne i olika situationer i vardagen. Du är bra på att inspirera, se nya lösningar och hjälpa andra att nå sina mål. Din arbetsplats kan vara i kundens hem men även på kortare eller längre resor tillsammans med henne.

Stort fokus i ditt arbete läggs på träning och rehabilitering, delvis fysisk sådan men inte minst träning av kognitiva förmågor och stöd i att hitta en fungerande vardag med arbete, socialt umgänge och allt som hör livet till.

Vi ser gärna att du som söker är:
• Stöttande och empatisk
• Icke-rökare
• Pålitlig, trygg och hjälpsam
• Flexibel och anpassningsbar
• Initiativtagande och påhittig
• Intresserad av rehabilitering och hälsa
• Fysiskt frisk utan några kroppsliga åkommor

Arbetsplatsen finns i Sundsvall och arbetstiderna är förlagda både på dag- och nattetid och du arbetar vaken under natten. Du bör trivas med att det som regel händer många saker, stora som små. Erfarenhet av liknande arbeten är meriterande men då du arbetar med dig själv som främsta arbetsverktyg lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter detta intressant? För en större insyn i uppdraget hänvisar vi till vår dokumentärserie: https://www.assistansfordig.se/en-annan-anna/

Vi söker i första hand dig som vill jobba heltid på en schemarad. Även en mindre schemarad eller en anställning som timanställd där du arbetar extra vid behov kan vara aktuellt. Det är en fördel om din livssituation tillåter att du kan vara flexibel och ibland hoppa in och jobba med kort varsel.

Välkommen till en annorlunda, utmanande och rolig arbetsplats!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till strokedrabbad man i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Assistans för dig söker nu timanställda personliga assistenter till en man i centrala Lund. Kunden har assistans dygnet runt med väntetid på natten och dubbelassistans förekommer. Som timanställd ska du därför ha möjlighet att rycka in och arbeta både dagtid, kväll/natt och helg.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du mannen utifrån hans behov. Kunden fick en stroke för några år sedan vilken bland annat lett till vänstersidig förlamning samt försämrad hörsel och synbortfall. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttning, städning, hygien, promenader och annat som ingår i mannens liv. Han har ett stort intresse för jazzmusik.

Du som assistent ska vara flexibel och tålmodig. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Man i 45-års åldern söker personlig assistent på 80% i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Assistans för dig söker ytterligare en personlig assistent till en man i Lund som är intresserad av att arbeta på rullande schema. Mannen har assistans dygnet runt med 5 timmars jour på natten. Du ska därför ha möjlighet att arbeta dagtid såväl som kväll och natt. Dygnspass förekommer.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du mannen utifrån hans behov. Dagtid går kunden på daglig verksamhet och övrig tid är han i sitt hem eller på aktiviteter. Arbetet innefattar således moment så som stöd och hjälp vid förflyttning, matlagning, städning, hygien, promenader, träning och annat som ingår i mannens liv. Du ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och utmanade arbete. Du som assistent ska vara lugn och harmonisk. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Tidigare utbildning eller erfarenhet som personlig assistent är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av autism, epilepsi, utvecklingsstörning och teckenkommunikation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till man boende utanför Gävle

Kommun: Gävle Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder boende ett par mil norr om Gävle. Kunden är en man på 38 år som har en förvärvad hjärnskada och till följd av detta är rullstolsburen.

Som personlig assistent hjälper du kunden med allt i sitt dagliga liv, från personlig hygien till att vara med vid träning och på olika fritidsaktiviteter. Du får gärna ha ett träningsintresse då detta är ett återkommande inslag i kundens vardag. Andra intressen kunden har som du gärna får dela är bland annat hockey och fiske. Det är en fördel om du har körkort då kunden har en bil som assistenterna ibland kör samt att det underlättar för dig att ta dig till arbetet.

Vi ser gärna manliga sökanden med lite livserfarenhet och gärna tidigare erfarenhet från omvårdnadsyrket. Då kunden har problem med kommunikationen är det viktigt att du som söker talar god svenska. Som person bör du vara lugn, positiv, flexibel och kunna arbeta självständigt. Pälsdjur finns i hemmet och du bör därför inte ha några allergier.

Arbetstiderna är förlagda till dagar, kvällar, helger och nätter. Under natten är det jourtid och du sover då hos kunden och finns behjälplig vid behov.

Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov men även en assistent till ett antal fasta pass på schema med en sysselsättningsgrad på mellan 50 och 100%. Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Flexibel och ansvarstagande assistent sökes till äventyrlig 26-årig tjej

Kommun: Arvika Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Nu söker vi på Assistans för Dig en engagerad personlig assistent som är intresserad av att jobba ca 50% hos vår kund i Arvika.

Arbetstiden är förlagd till ett dygn per vecka, oftast helg, med jour på natten när arbetstid förläggs till natten. Tjänsten är flexibel och du kan själv påverka när, var och hur du arbetar tillsammans med kundens vårdnadshavare.

Vår kund är en 26-årig tjej med autism och utvecklingsförsening. Hon tycker om att gå promenader, arbeta med sin Ipad, lyssna på musik och se på film. Hon har ett stort djurintresse och är gärna på stranden under sommaren och på badhuset under vinterhalvåret. Som assistent hjälper du henne bland annat vanligt förekommande hushållssysslor, förberedelser för måltider, personlig hygien samt att komma iväg på aktiviteter och daglig verksamhet.

Vi söker en tjej som är mellan 25 och 45, som är lugn, flexibel och ansvarstagande. Om du bor lämpligt och kan tänka dig att ha kunden hos dig är det ett stort plus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort B och tillgång till egen bil är meriterande men inte ett krav. Icke rökare är önskvärt. Hund och katt finns i hemmet.

Urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Söker du helgarbete? Personlig assistent sökes till man på Västra Hisingen.

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder boendes på Västra Hisingen.
Mannen är i 50-års åldern med en kombinerad funktionsnedsättning i form av bland annat en CP-skada, grav synnedsättning och en utvecklingsstörning. Han är också rörelsehindrad och är därför rullstolsburen. Han kommunicerar med enkla ord och ljud. Dagtid går mannen på daglig verksamhet och övrig tid är han till stor del i sitt hem.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete och du som person skall vara lugn, ansvarskännande samt kunna ta egna initiativ. I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen så som hygien, förflyttningar, träning, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.
Mannen har assistans dygnet runt förutom när han är på sin dagliga verksamhet. Under natten är det väntetid med 7,25 timmar per natt. Detta innebär att du som assistent kommer kunna sova hos mannen men finnas behjälplig då behovet för assistans uppstår.

Arbetspassen för denna tjänst är förlagda på helgerna. Varannan vecka arbetar du fredag 15.15-09.00 och söndag 09.00-19-00, och de andra veckorna arbetar du söndag 19.00-08.45 på ett rullande schema. Tjänstgöringsgraden blir ungefär 50% inklusive väntetid. Finns ev möjlighet för viss schemajustering om så önskas.

Tjänsten kommer att tillsättas efter överenskommelse och du kommer få god introduktion till arbetet för att du ska känna dig trygg i rollen som assistent.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Nu söker vi erfaren och engagerad personal till glad kvinna!

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Vi söker nu engagerade och duktiga assistenter till en kvinna boendes strax utanför Malmö!
Kvinnan är drygt 40 år och har autism, är rullstolsburen och i behov av hjälp dygnet runt. Kvinnan är konstnärligt lagd och tycker bl.a. om att måla och pyssla. Ett stort hästintresse finns också och ett långsiktigt mål är att hjälpa kvinnan tillbaka till hästryggen. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom personlig hygien, matlagning, städ och tvätt. Då kvinnan är döv kommunicerar hon med dövas teckenspråk. Tolkning kan ske på plats om du inte är bekant med detta. Kvinnan önskar assistenter i sin egen ålder och företrädesvis kvinnor.

Som assistent åt kvinnan krävs det att du är trygg i dig själv och har ett lugnt och respektfullt bemötande. Fördelaktigt är om du har erfarenhet av och/eller kunskap om autism och lågaffektivt bemötande. Tyngre lyft förekommer så en god fysisk form hos dig som assistent är önskvärt.

Arbetspassen är förlagda till dagtid med dubbelassistans, kväll samt aktiv nattjänstgöring. Vad passar dig? Ange det i din ansökan samt hur mycket du önskar arbeta. Vi söker även timanställda som kan rycka in vid behov.
Brinner du för arbetet som personlig assistent och är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes hos rullstolsburen kvinna

Kommun: Säffle Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Assistans för Dig söker dig som vill jobba som personlig assistent till en kvinna i 60-årsåldern. Kvinnan bor i Säffle. Arbetstiderna är varierande och du bör kunna arbeta såväl dag, kväll, natt samt helg. Tjänsten är en visstidsanställning på med tillträde omgående, introduktion kommer att hållas innan tillträde.
Vi ser det väldigt positivt om du kan börja jobba direkt, men är även öppna för en senare tillsättning om det visar sig att just du är rätt för tjänsten.

Vi söker dig som är ansvarstagande, pålitlig och som innehar körkort. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Kunden är en positiv, rullstolsburen kvinna. Som personlig assistent kommer du att vara kunden behjälplig med allt i hennes dagliga liv såsom hushållsarbete, matlagning, aktiviteter samt personlig hygien. Förflyttningar och lyft är förekommande i arbetet, lämpliga hjälpmedel finns på arbetsplatsen.
Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller likartat yrke men det är inte ett måste, din personlighet är avgörande.

För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att du har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa dig efter dennes behov.

Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till kund i centrala Umeå

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Assistans för dig söker en ansvarsfull assistent till en kvinna i 70-års åldern i centrala Umeå. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp och stöttning med allt i sin vardag, såsom personlig omvårdnad, hushållssysslor och att göra ärenden. Kundens sjukdomstillstånd kräver en låg ljudnivå och vissa dagar bara enkla samtal.

Vi söker ett antal assistenter för visstidsanställning med tjänstgöringsgrad från ca 50-100%. Arbetstiderna är förlagda kl. 07:00 - 16:00 eller kl.17:00 - 00:15 alla dagar i veckan. Inskolning är tänkt att äga rum under augusti månad, och vi behöver dig stadigvarande från och med september.

Vi söker dig som har hög arbetsmoral och är van att sköta ett hushåll med allt vad det innebär. Du ska inte vara rädd för att jobba och ska varje dag visa engagemang för arbetet och för kunden. Det är ett stort plus om du har tagit hand om andra personer tidigare och är van personlig omvårdnad och även vårdyrket. Att behärska det svenska språket flytande i tal är ett krav.

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

Ambulerande personlig assistent för uppdrag i hela Stockholm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Här ges nu möjligheten att vara en del av vår vikariepool. Du arbetar som personlig assistent åt våra kunder när ordinarie personal inte kan arbeta. Våra kunder har olika typer av hjälpbehov och det krävs därför att du lätt anpassar dig till nya miljöer och situationer. Viktigt är att du kan ställa upp med kort varsel. Du arbetar där kunden bor och/eller befinner sig. Vanligt förekommande arbetsuppgifter rör hygien, hushållsnära tjänster, matlagning, av- och påklädning och förflyttningar med mera.

Vi söker dig som:
- Är lyhörd och inkännande för andras behov
- Är flexibel vad gäller arbetstider
- Har erfarenhet av arbete som personlig assistent och/eller annat omsorgsarbete
- Är nyfiken och lösningsorienterad

Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda över dygnets alla timmar, såväl vardagar som helger. Detta ställer stora krav på din flexibilitet. Denna tjänst passar bra både för dig som inte har en annan sysselsättning idag och för dig som exempelvis studerar eller driver eget och är i behov av mer arbete.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag.

Rekrytering sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier sökes till ung man i Hylte

Kommun: Hylte Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2019-09-01

Assistans för Dig söker nu timvikarier till en ung man i Hyltebruk. Mannen behöver hjälp med hushållssysslor, hygien, aktivering och allmänt att få vardagen att fungera. När det finns tid tycker han om att bada, lyssna på musik och vara ute i naturen. Hos kunden är det dubbelbemanning större delen av dygnet runt så det är viktigt att du har lätt att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi.

Det är viktigt att du som söker är flexibel med tider och att du med kort varsel kan rycka in vid sjukdom och ledighet hos ordinarie assistenter, både under vardagar och helger. Ange i din ansökan hur just dina möjligheter ser ut till att arbeta extra hos oss, har du någon annan sysselsättning som du vill kombinera med, är du studerande osv. Det finns allra troligast möjlighet att arbeta mer under sommaren.

Större delen av arbetspasset arbetar du tillsammans med en kollega. Passen är förlagda under dag-och/ eller nattetid.

Du ska ha körkort.

Skriv ett CV och ett personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, varför du söker det här arbetet och vad du gjort tidigare.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Kvinna i Borås söker dig som vill arbeta extra

Kommun: Borås Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-01

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en kvinna i 30-års ålder. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning och matlagning. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Hon är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Dock hör och förstår hon tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker är intresserad av kost och hälsa samt lever ett aktivt liv.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Tjänsten avser arbete ca 1–2 helger i månaden (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Tillträde enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Kvinna i Borås söker dig som vill arbeta extra

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-01

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en kvinna i 30-års ålder. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning och matlagning. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Hon är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Dock hör och förstår hon tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker är intresserad av kost och hälsa samt lever ett aktivt liv.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Tjänsten avser arbete ca 1–2 helger i månaden (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Tillträde enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent till levnadsglad tjej sökes!

Kommun: Kalmar Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2019-09-01

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en 12-årig tjej med måttlig utvecklingsstörning och autism som bor i Ljungbyholm. Hon bor tillsammans med sin familj och har assistans ungefär 7 timmar/dag. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek.

I dagsläget söker vi en assistent som kan jobba fasta pass, ungefär 20 timmar/vecka. Arbetstiderna är förlagda på eftermiddag/kväll under vardagarna samt dagtid på helgen. Du som söker ska tycka om att vara ute i alla väder då det är en väldigt aktiv och levnadsglad tjej som gillar att vara ute i naturen. Familjen har en katt och tjejen har ett väldigt stort hästintresse, så du kan inte vara pälsdjurs allergiker.

Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden inte alltid använder verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 12-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Du måste vara rökfri. Körkort och tillgång till bil är ett måste då kommunala transportmedel ej finns.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag och berätta om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

5-åring kille söker assistent, ca 30 minuter från Valdemarsvik

Kommun: Valdemarsvik Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-09-01

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en charmig femårig pojke utanför Överum. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov, eftersom han har en medfödd hjärnskada. Han behöver hjälp med allt i sin vardag och att du som assistent blir pojkens förlängda armar och ben. Han har inget tal, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot pojkens behov.

Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och initiativtagande. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska.

Familjen bor på en gård så körkort och tillgång till egen bil är ett krav, det går ingen kollektivtrafik till arbetsplatsen. De har även djur på gården, du behöver därför tåla djur.

Då pojken har aktiv assistans dygnet runt är det meriterande om du är flexibel och kan jobba både dag-, kväll- och nattpass både vardagar och helg. Nattarbetet är av övervakande karaktär. Du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert hela natten.

Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.

Tänk även på att utdrag från belastningsregistret behövs för tjänsten, begär därmed ut utdraget redan nu via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Kvälls- och helgpersonal till ung kvinna i Hässelby

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-01

Vi söker nu en personlig assistent till en ung kvinna i 20 års åldern som bor i Hässelby. Hon har till följd av en neurologisk sjukdom behov av hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vi söker dig som är empatisk, lyhörd och som har hjärtat på rätta stället. Du kommer att spela en stor roll för att hon ska få en så bra tillvaro som möjligt.

Vi söker dig som framförallt är intresserad av att arbeta kvällar och helger. Som person ska du vara lugn, noggrann och ansvarsfull. Det är av vikt att du är flexibel och anpassar aktiviteterna efter hennes mående.

Under anställningens gång kommer du få utbildning av läkare för att kunna arbeta optimalt utifrån hennes förutsättningar.

Du ska gärna ha arbetet tidigare som personlig assistent eller inom vård- och omsorgsarbeten, men det är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstiderna är förlaga varierat vardagar kl 16 – 21.30 och helger mellan kl 9.30 – 21.30. Det finns tid avsatt för måltidsraster.

Du ska vara rök- och parfymfri när du arbetar.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till ung kvinna i Hässelby - timanställning

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-01

Vi söker nu en assistent till en ung kvinna i 20 års åldern och som bor i Hässelby. Hon har till följd av en neurologisk sjukdom behov av hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vi söker dig som är empatisk, lyhörd och som har hjärtat på rätta stället. Du kommer att spela en stor roll för att hon ska få en så bra tillvaro som möjligt.

Vi söker dig som är intresserad av ett extrajobb och som person ska du vara lugn, noggrann och ansvarsfull. Det är av vikt att du är flexibel och anpassar aktiviteterna efter hennes mående.

Som timanställd kommer du att arbeta när ordinarie personal är sjuka eller har annan frånvaro.

I anställningen kommer du få utbildning av läkare för att kunna arbeta optimalt utifrån hennes förutsättningar.

Du ska gärna ha arbetet tidigare som personlig assistent eller inom vård- och omsorgsarbeten, men det är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstiderna är förlaga varierat både vardagar och helger mellan kl 9.30 – 21.30. Under dagen kommer du att ha rast för lunch och middag.

Du ska vara rök- och parfymfri när du arbetar.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Assistenter sökes till rolig och varierad arbetsplats

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2019-09-02

Vi söker nu assistenter till en av våra kunder i Umeå. Kunden är en rullstolsburen kvinna med ett stort omvårdnadsbehov. Hon är totalförlamad och använder sig av respirator dygnet runt. Kvinnan bor i en villa i Umeå och arbetar 75% med hjälp av dator.

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Som assistent arbetar du för att ge kunden möjligheten att leva sitt liv utifrån sina egna önskemål och förutsättningar.

Det är viktigt att du är lyhörd och ansvarstagande med en positiv inställning. I assistansuppdraget är det dubbelbemanning dygnet runt och det är således en stor arbetsgrupp. Det är viktigt att du är självgående men även kan samarbeta med både kunden och dina kollegor på ett bra sätt.

Vi söker kvinnliga personliga assistenter som kan arbeta dagtid, kvällar eller nätter. Det finns katter i hemmet så du bör inte vara allergisk. B-körkort krävs för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Vill du jobba på schema hos 19årig tjej?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-02

Assistans för dig söker nu engagerad assistent till en 19-årig tjej som bor utanför Åkersberga.
Kunden har Dravets syndrom vilket medför autismliknande tillstånd, utvecklingsstörning, tal- och språkstörning samt svårbehandlad epilepsi.

Kundens familj har både katt och hund så du som söker bör inte vara allergisk eller rädd. Aktiviteter som kunden tycker om är bland annat att gå på museum, teater, bio, bada, bowla eller bara titta på TV eller Ipad. Kunden går på en teaterkurs en gång i veckan.

Arbetet innefattar stöd och motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig, men också tillsyn med anledning av kundens epilepsi.

Vi söker dig som kan ta egna initiativ och aktivera kunden på ett utvecklande sätt.

Är du intresserad av ett utvecklande jobb där en bra insats kan göra stor skillnad för kunden? Då är du välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Extrajobb som personlig assistent i Hässelby

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-03

Vi söker dig som studerar till undersköterska eller annat vårdyrke och som är intresserad av ett extrajobb bredvid studierna. Du kommer att arbeta varierande dagtid och helger när ordinarie personal är sjuk eller har annan frånvaro.

Du kommer att arbeta hos en man som är i 50-års åldern och bor i Hässelby. Han har en psykisk och fysisk funktionsnedsättning och som assistent behöver du vara motiverande och lyhörd i ditt bemötande. Det är av vikt att du är lugn och är tydlig samt har tålamod. I arbetet ingår att hjälpa mannen med förflyttningar, personlig omvårdnad, stomi, hushållssysslor samt med kontakter med sjukvården.

Arbetstiderna är dagtid alla dagar i veckan vanligtvis kl 9-17.

Mannen är intresserad av musik och att skriva texter och ser gärna att du delar hans intressen.

Vi ser gärna att du har arbetat inom vård och omsorg och framförallt då med personer som har psykiska funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Mannen röker inomhus.

Gör ansökan

Kvälls- och nattpersonal sökes till man i Hässelby

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-03

Vi söker dig som studerar till undersköterska eller annat vårdyrke och som är intresserad av ett extrajobb bredvid studierna. Du kommer att arbeta främst kvällar och nätter eller dagtid när ordinarie personal är sjuk eller har annan frånvaro.

Du kommer att arbeta hos en man som är i 50-års åldern och bor i Hässelby. Han har en psykisk och fysisk funktionsnedsättning och som assistent behöver du vara motiverande och lyhörd i ditt bemötande. Det är av vikt att du är lugn och är tydlig samt har tålamod. I arbetet ingår att hjälpa mannen med förflyttningar, personlig omvårdnad, stomi, hushållssysslor samt med kontakter med sjukvården. Meriterande om du har kunskap inom psykiatri.

Arbetstiderna är kvälls och nattetid alla dagar i veckan vanligtvis kl 17-10. Väntetid del av natt.

Mannen är intresserad av musik och att skriva texter och ser gärna att du delar hans intressen.

Vi ser gärna att du har arbetat inom vård och omsorg och framförallt då med personer som har psykiska funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Mannen röker inomhus.

Gör ansökan

Vi söker en glad personlig assistent till 11 åring på Värmdö, är det du?

Kommun: Värmdö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-03

Nu söker Assistans för dig assistenter, till en 11-årig flicka i Gustavsberg.

Vi söker dig som är energisk, social och positiv. Det är viktigt att du är trygg, lugn och strategisk samt att du anpassar dig efter hennes behov. Du kommer arbeta sida vid sida med flickan i hennes vardag och följa med henne på allt som en 11-åring vill göra. Hon gillar att sjunga, rida och vara aktiv, positivt är det om du har liknande intressen.

Nu under sommarlovet kommer arbetspassen vara något längre än till hösten när skolan drar igång, i snitt kommer du arbeta ca 30 timmar i veckan. Det är ett plus om du är tillgänglig för att arbeta dag och kväll under så väl veckodagar som helgdagar.

Detta är ett nytt uppdrag där du får vara med och starta upp det nya livet med assistans. Har du arbetat inom personlig assistans tidigare eller har utbildning inom barn och omsorg är det meriterande. Det är även meriterande om du studerar till logoped eller specialpedagog.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Glöm inte att ansöka om utdrag av belastningsregister redan vid ansökan då processen kan ta tid.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

Personlig assistent till tjej i Solna sökes

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-03

Nu söker Assistans för dig assistenter, till en 25-årig tjej boendes i Solna. Hon har en ryggmärgsskada vilket innebär att det är nedsatt funktion i vissa delar av kroppen. Hon gillar att vara aktiv utomhus, umgås med vänner och familj samtidigt som hon också trivs med att ta det lugnt hemma.

Vi söker dig som är en positiv, pigg, följsam och lojal person. Det är viktigt att du kan känna av olika situationer och anpassa dig efter hennes behov i olika sociala sammanhang. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hjälpa henne i det vardagliga livet. Det är ett plus om du som söker kan vara flexibel med arbetstider samt om du har tidigare erfarenhet av liknande jobb.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du arbeta som personlig assistent till en pojke i Sollentuna?

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-05

Assistans för dig söker flera duktiga assistenter till en glad pojke som bor i Sollentuna villastad tillsammans med sin familj.

Arbetstiderna är varierande med arbetstid dag, natt och även helg. Vi söker personal som vill arbeta på fast rad och även de som vill arbeta extra, till exempel i kombination med studier.

Då det här är ett nytt uppdrag letar vi efter dig som är initiativrik, ansvarstagande och vill ge det lilla extra för att sätta en guldkant på kundens vardag.

Nedan följer en presentation av kunden:
Hej!
Jag är en glad kille som söker dig som vill bli min nya personliga assistent. Du kommer vara anställd av Assistans för Dig som är mitt assistansbolag, men arbeta med mig i hemmet, i skolan och på fritiden. Att arbeta som assisten till mig innebär att du hjälper mig i min vardag. Jag har epilepsi och är infektionskänslig. För att ta mig fram använder jag rullstol. Jag tränar sjukgymnastik regelbundet och behöver dig som kan hjälpa mig med det. Jag är en social kille och jag tycker om att gå på promenader, bada, vara ute på stan och att mysa och busa.

Vi söker dig som har en stor ansvarskänsla men som samtidigt har barnasinnet kvar. Som person är du tålmodig, lugn och ansvarstagande. I arbetet ingår det att du hjälper till med sjukgymnastik, förflyttningar, vid hygiensituation och matsituation. Som person är du lyhörd och du kan känna av stämningar och ha en förmåga att veta när det är dags att vara lite i bakgrunden alternativt ta initiativ och vara framåt. En stor del av arbetet är mycket omvårdnad så därav är det en stor merit om du tidigare arbetat inom vården. Vi letar efter personer som ser långsiktigt på arbetet.

Vi söker dig som kan börja från 1 september eller efter överenskommelser.
Vi rekryterar löpande så skicka in ditt CV redan idag!

Gör ansökan

Extrajobb som personlig assistent sökes till kille i Tierp

Kommun: Tierp Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2019-09-05

Assistans för Dig söker nu personlig assistent som vill arbeta extra vid behov. Perfekt för dig som har annat jobb eller studerar!

Han är aktiv kille med autism som gärna går långa promenader och har intresse för film, bakning, bandy och bowling. Han har ingen verbal kommunikation utan kommunicerar med ögonen och med hjälp av bilder och bildschema. För att underlätta hans vardag är det viktigt att alla aktiviteter planeras i god tid och kan förmedlas på ett lugnt och metodiskt sätt.

Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull , fantasifull och fysiskt aktiv med gediget intresse för personer med autism. Helst ska du vara rökfri. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig.

Vi söker assistenter som är intresserade av att jobba deltid med möjlighet till ökad anställning.


Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Söker du helgarbete? Personlig assistent sökes till ung man utanför Skara.

Kommun: Skara Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-05

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en av våra kunder, en ung man i 20-årsåldern bosatt strax utanför Skara.

Mannen är rullstolsburen och som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig vid förflyttningar, av- och påklädning, personlig hygien, hushållssysslor m. m. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i och utanför hemmet. Mannen tycker bland annat om tv-spel och djur.

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och engagerad. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som han själv vill leva.

Vi söker dig som vill arbeta på en mindre tjänst på en fast schemarad på helger. Kunden har assistans dygnet runt med väntetid på natten och passen är förlagda på helgerna enligt ett rullande schema. Ena helgen arbetar du två nätter och den andra helgen arbetar du dagtid.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och mannen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Ett krav är att du har körkort och egen bil. Du är inte rädd för djur eftersom mannen har reptiler.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till ung man utanför Skara

Kommun: Skara Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-05

Assistans för dig söker nu en personlig assistent som vill arbeta extra vid behov med chans till en mindre schemarad till en av våra kunder, en ung man i 20-årsåldern bosatt strax utanför Skara.

Mannen är rullstolsburen och som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig vid förflyttningar, av- och påklädning, personlig hygien, hushållssysslor m. m. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i och utanför hemmet. Mannen tycker bland annat om tv-spel och djur.

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och engagerad. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som han själv vill leva.

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie. Kunden har assistans dygnet runt med väntetid på natten.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och mannen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Ett krav är att du har körkort och egen bil. Du är inte rädd för djur eftersom mannen har reptiler.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en ung man utanför Skara

Kommun: Skara Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-05

Assistans för dig söker nu en personlig assistent som främst vill arbeta nätter till en av våra kunder, en ung man i 20-årsåldern bosatt strax utanför Skara, eftersom en av hans assistenter ska börja studera i höst.

Mannen är rullstolsburen och som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig vid förflyttningar, av- och påklädning, personlig hygien, hushållssysslor m. m. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i och utanför hemmet. Mannen tycker bland annat om tv-spel och djur.

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och engagerad. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som han själv vill leva.

Kunden har assistans dygnet runt med 6,5h väntetid på natten. Vi söker dig som vill arbeta på en mindre tjänst på en fast schemarad och passen är framförallt förlagda på nätterna.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och mannen som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Ett krav är att du har körkort och egen bil. Du är inte rädd för djur eftersom mannen har reptiler.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till kvinna i Landskrona

Kommun: Landskrona Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-09-06

Assistans för dig söker nu en positiv och flexibel timanställd personlig assistent för kunds räkning. Kvinnan har i dagsläget ett engagerat team med assistenter omkring sig och söker nu ytterligare en motiverad och träningsintresserad personlig assistent som kan pusha och motivera henne till utveckling.

Kvinnan fick för några år sedan en stroke vilket har lett till försämrad rörelseförmåga i vänster sida. Du kommer att hjälpa kvinnan med allt från träning, matlagning, städ, tvätt till personlig omvårdnad. Ett plus är om du har erfarenhet av sjukgymnastik på ett eller annat sätt och om du är pedagogiskt lagd.

I rollen som personlig assistent ska du vara handlingskraftig, humoristisk och initiativrik. Stor vikt läggs vid personkemi mellan dig och kunden. Som timanställd ska du ha möjlighet att hoppa in dagtid som kväll och helg då arbetspassen är förlagda till dagtid, kväll/natt med väntetid eller dygn med väntetid på natten.

Hos kunden finns det en katt och rökning kan förekomma inomhus.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarie sökes till 50-årig man i Malmö

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-09-06

Assistans för dig söker timvikarie åt en man i Malmö. Som timanställd är du flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel, både dygnspass samt kortare dagpass.

Mannen behöver hjälp med allt i sin vardag såsom personlig hygien, matlagning, medicinering, hushållssysslor, komma ut på promenader och andra aktiviteter. Mannen har ett stort intresse av flygplan och tycker om att njuta av det goda livet. Då mannens barn och deras aktiviteter är en stor del av hans liv är det av betydelse att du som assistent har en god förmåga att handskas med barn.

Vi ser att du är handlingskraftig, självgående, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Då mannen har fått nedsatt hörsel är det viktigt att du som assistent talar tydligt och behärskar det svenska språket.

Vi värdesätter rak kommunikation och en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid den personliga kemin mellan dig och kunden.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vi söker dig som är arbetsvillig och positiv till en kund i Karlholm!

Kommun: Tierp Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2019-09-06

Mannen som behöver assistent är i 50 års åldern och bor i Karlholm. Han har tidigare haft familjehem tillsammans med sin fru och har ett intresse av föreningslivet. Han har varit fysisk aktiv genom simning, dans och promenader. För några år sedan drabbades han av en stroke vilket medfört funktionshinder. Han tycker om att vara i sociala sammanhang, åka på utflykter, samtidigt som han gillar att ta det lugnt hemma.

I din roll som assistent kommer du att hjälpa mannen med kommunikation, aktiviteter, träning, personlig hygien, av- och påklädnad, matning via sond. I anställningen genomgår du en utbildning i tracheal-vård vilket innebär att man åläggs en arbetsuppgift inom hälso-och sjukvården. Arbetet kommer att vara förlagt i mannens hem, men det förekommer utflykter och andra aktiviteter som önskas av honom. Kommunikation, aktiviteter och träning är en viktig del i vardagen och du spelar en betydande roll för att möjliggöra det för honom.

Vi söker dig som har glimten i ögat och är engagerad, lyhörd, lagspelare och har en positiv inställning kring arbetet med allt vad det innebär. Det finns djur i hemmet så du bör ej ha pälsallergier.

Arbetstider är förlagt måndag – söndag dag/kväll/natt, det är fördel om du har körkort och tillgång till bil eftersom det kan underlätta när du tar dig till och från arbetet.

Gör ansökan

Vi söker en glad personlig assistent till 11 åring på Värmdö, är det du?

Kommun: Värmdö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-06

Nu söker Assistans för dig assistenter, till en 11-årig flicka i Gustavsberg.

Vi söker dig som är energisk, social och positiv. Det är viktigt att du är trygg, lugn och strategisk samt att du anpassar dig efter hennes behov. Du kommer arbeta sida vid sida med flickan i hennes vardag och följa med henne på allt som en 11-åring vill göra. Hon gillar att sjunga, rida och vara aktiv, positivt är det om du har liknande intressen.

Nu under sommarlovet kommer arbetspassen vara något längre än till hösten när skolan drar igång, i snitt kommer du arbeta ca 30 timmar i veckan. Det är ett plus om du är tillgänglig för att arbeta dag och kväll under så väl veckodagar som helgdagar.
Detta är ett nytt uppdrag där du får vara med och starta upp det nya livet med assistans. Har du arbetat inom personlig assistans tidigare eller har utbildning inom barn och omsorg är det meriterande. Det är även meriterande om du studerar till logoped eller specialpedagog.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Glöm inte att ansöka om utdrag av belastningsregister redan vid ansökan då processen kan ta tid.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Gör ansökan

KREATIV, GYMNASIESTUDERANDE TJEJ SÖKER ASSISTENTER FÖR HJÄLP I SKOLAN

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-08

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till ett nytt och spännande uppdrag med start omgående!

Brukaren:
20-årig tjej som börjar åk 4 av 4 på gymnasiesärskola, Estetisk linje - inriktning Media / IT. Hon har diagnoserna autism, bipolaritet och lindrig utvecklingsstörning. Hon är mycket duktig på media, engelska, svenska m.m. Hon är oftast fokuserad på sina egna projekt och behöver en assistent som intresserar sig för dessa och som kan hjälpa henne under skoldagen/vardagen. Brukaren har ofta svårt för att förstå vad som sker i sociala situationer. Hon kan ibland bli stressad eller få mindre utbrott vilket kräver lugn och pedagogiskt tänkande hos den personliga assistenten. Assistenten utgör ett viktigt psykologiskt stöd för brukaren. Hon är mycket kreativ och älskar att skapa projekt inom film, foto, musik och multimedia.

Arbetsuppgifter:
Möta upp tjejen på skolan. I skolan behöver hon hjälp med att förstå vad omgivningen kräver, kommunicera så att inte missförstånd uppstår, hålla fokus på uppgifter samt få mycket positiv respons. Viss praktisk hjälp såsom att lägga upp mat i matsalen, bli påmind om toalettbesök osv. Arbetet handlar mycket om att hålla nere stressnivån hos brukaren genom att finnas hos henne och visa uppskattning för det hon gör. Hon är väldigt kreativ och visar gärna upp saker som hon skapat i datorn. Att hjälpa brukaren i sociala kontakter med klasskompisar är också av vikt. Arbetstiderna är förlagda mellan 7-15/16.

Önskvärda egenskaper hos assistenten:
Kunskap om autism/bipolaritet. Egenskaper såsom nyfikenhet, ödmjukhet, tålamod och lugn. Assistenten får gärna ha ett intresse för media och musik.

Gör ansökan

2 tjänster som personlig assistent till man i Vislanda

Kommun: Växjö Ort: Kronobergs län Sista ansökningsdag: 2019-09-08

Assistans för dig söker nu förstärkning till vår kund i Vislanda! Vi söker dig som är flexibel, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du är social och tycker om att prata och lyssna, samtidigt som du har förmågan att motivera och inspirera din omsorgstagare.
Med anledning av kundens funktionsnedsättning är det viktigt att du som assistent behärskar svenska språket väl, både i tal och förståelse.

I arbetet som personlig assistent stöttar och hjälper du kunden med allt i dennes vardag, så som den personliga omvårdnaden, hushållsarbete och diverse aktiviteter. Arbetet utförs enskilt och arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar med sovande jour på natten. Assistansen utförs veckans alla dagar och vi tillämpar ett rullande schema.

Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande, men personkemi med kunden är styrande i rekryteringsprocessen.
Körkort och tillgång till bil är ett krav då kollektivtrafiken är bristande.
Hund finns i hemmet och du kan därför inte vara allergisk eller hundrädd. Du som söker är rökfri.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till en glad flicka i Partille/Lerum

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-08

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 9-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Flickan har assistans all tid på dygnet förutom under den tid hon vistas i skolan, under natten har hon aktivtid. Flera tjänster finns i varierande sysselsättningsgrad, skriv gärna i din ansökan vad du är intresserad av.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till en glad flicka i Partille/Lerum

Kommun: Lerum Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-08

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 9-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Flickan har assistans all tid på dygnet förutom under den tid hon vistas i skolan, under natten har hon aktivtid. Flera tjänster finns i varierande sysselsättningsgrad, skriv gärna i din ansökan vad du är intresserad av.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till en glad flicka i Partille/Lerum

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-08

Vi söker nu engagerade, duktiga och trygga assistenter till en 9-årig lekfull flicka boendes i Partille och Lerum. Flickan har Dravets syndrom samt epilepsi och är i behov av hjälp dygnet runt. Hon är aktiv och gillar att leka, bland annat med vatten och bubblor. I övrigt hjälper du henne med allt i hennes vardag såsom promenad, personlig hygien mm.

Som assistent åt flickan krävs det att du har ett lugnt och tryggt bemötande. Du är även lyhörd, initiativtagande och kan agera snabbt om situationen kräver. Fördelaktigt är om du har barnasinnet i behåll. I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i flickans vardag och för hennes härliga familj.

Flickan har assistans all tid på dygnet förutom under den tid hon vistas i skolan, under natten har hon aktivtid. Flera tjänster finns i varierande sysselsättningsgrad, skriv gärna i din ansökan vad du är intresserad av.

Är du den lugna och trygga assistenten vi söker? Tveka inte, utan skicka in ditt cv och personliga brev så hörs vi förhoppningsvis.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställning som personlig assistent hos kund i Umeå

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2019-09-09

Vi söker en ny medarbetare till vårt team!

Vår kund är en glad och musikintresserad 32-årig tjej som har många aktiviteter på dagarna. Hon har inga fysiska handikapp och kan föra sig på egen hand, men behöver på grund av psykiska begränsningar att assistenten är i närheten och behjälplig dygnet runt.

Vi söker någon som är lyhörd, flexibel, företagsam och har hög arbetsmoral. Du behöver ha lätt för att sätta dig in i en annan människas situation och kunna läsa av när du behöver agera eller ta ett steg tillbaka. Arbetsplatsen är där vår kund befinner sig. I hemmet, på jobbet, hos vänner och släkt eller på någon av hennes fritidsaktiviteter, naturligtvis beroende på kundens förutsättningar och dagsform.

Vi söker nu en timanställd som vill jobba extra vid ordinarie personals sjukdom och ledighet, detta passar exempelvis någon som studerar eller vill kombinera med annat arbete. Arbetstiderna är dygnspass förlagda 15.00-15.00 med sovande jour på arbetsplatsen under natten.

Tidigare erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande men störst vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Gör ansökan

Personlig assistent till hästglad 13-åring

Kommun: Kristianstad Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-09-10

Vår 13-åriga kund utanför Degeberga söker dig som vill jobba som personlig assistent i hennes team. Anställningen avser timanställning vid behov och tjänstgöring varierar från ca 10-40 timmar per vecka i samråd med kunden och kundens föräldrar. Assistans utförs dag- och kvällstid både vardagar och helg. Tjejen bor växelvis hos respektive förälder och har även ett syskon. För att ta sig till och från kunden är det nödvändigt med tillgång till egen bil. I tjänsten förekommer körning med kundens bil mellan olika aktiviteter.

Tjejen har en muskelsjukdom som medför behov av hjälp i olika situationer så som vid av- och påklädning, personlig hygien och toalettbesök, förflyttningsstöd, stöd vid måltider och hjälp att göra olika aktiviteter. Lyft förekommer.

Vi söker dig som har hästvana då du behöver vara självständig i stallet och för att hjälpa tjejen vid ridningen som är det största intresset. Tjejen har egen häst varvid ridning sker i stort sett dagligen. Hon tycker också om att simma och bada. Som person är du lugn och har god förmåga att kommunicera verbalt. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller arbete med barn är meriterande men inte nödvändigt, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Utöver häst finns hund och katt i hemmet.

Då uppdraget gäller ett barn krävs uppvisande av utdrag från polisens belastningsregister. Du behöver också uppvisa personbevis i samband med anställningen vilket smidigt beställs via www.skatteverket.se .

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tillträde till tjänsten sker snarast enligt överenskommelse. Tveka inte utan skicka in din ansökan på en gång!

Gör ansökan

Engagerad personlig assistent till en 16- årig flicka i Hallunda- Norsborg

Kommun: Botkyrka Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-10

Assistans för dig söker för kunds räkning en personlig assistent till en 16-årig flicka. Flickan bor tillsammans med sin familj i Hallunda-Norsborg. Hon har bl.a. en utvecklingsstörning samt epilepsi och behöver således tillsyn samt hjälp och stöttning med allt i sitt vardagliga liv.

Vi söker dig som har erfarenhet av personlig assistans samt/eller omsorgsarbete, gärna med barn och/eller med utvecklingsstörning samt epilepsi eller liknande funktionsnedsättningar. Du som person bör vara ansvarstagande, lyhörd och ödmjuk. Meriterande om du talar turkiska, dock är detta inget krav.

Arbetspassen är främst förlagda under dagtid mellan cirka 07:30-15:30 men du bör kunna vara flexibel att jobba kvällar också. Vi ser gärna att du är flexibel och kan jobba extra vid behov med kort varsel.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev.

Gör ansökan

Engagerad personlig assistent till en man i Töreboda

Kommun: Töreboda Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-11

Jag är en glad 37-årig man som bor i egen lägenhet och som har personlig assistans. Som personlig assistent hjälper du mig med personlig omvårdnad, hjälp att sköta mitt hem samt allt annat som hör till det dagliga livet. Dagtid är du med mig på min dagliga verksamhet och jag tycker b la mycket om musik och promenader.

Jag värdesätter att du som söker är pålitlig, har ansvarskänsla och ett gott humör. Du ska kunna ta egna initiativ, men också vara mycket lyhörd för mina behov. Att du är rökfri och har körkort är ett krav.

Passen är förlagd 9:00-17:00 eller 17:00 till 09:00 dagen efter.

Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag. Är du intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till kille i Haninge

Kommun: Haninge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-12

Assistans för dig söker personliga assistenter till en trevlig kille i Haninge. Killen har en muskelsjukdom och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Största delen av arbetstiden arbetar du själv, men vid förflyttningar arbetar du tillsammans med en kollega.

Du som söker får gärna ha ett ungt sinne, lite skinn på näsan men ändå vara lyhörd och anpassningsbar. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom personlig assistans och har förståelse för att arbeta i någons hem. Arbetstiderna är förlagda från morgon till sen kväll, både vardagar och helger. Vi söker just nu timvikarier som kan täcka upp vid eventuell sjukfrånvaro och andra ledigheter. Kommande semestrar för ordinarie assistenter är förlagda i oktober och framåt och då finns möjlighet att arbeta mycket under perioder.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till man i Karlshamn

Kommun: Karlshamn Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2019-09-13

Assistans för dig söker just nu förstärkning av personal till en man i 40-års åldern med Downs syndrom, autism samt en hjärnskada.
Tjänsten är en tim- anställning och passen är förlagda under alla dygnets timmar med jour på natten.

Kunden tycker om att rida, cykla och gå på promenader. Som assistent stöttar du kunden i allt från hygien, dagliga aktiviteter och att uppnå en meningsfull vardag.

Det är viktigt att du som person är lugn, trygg och flexibel. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du söker ett arbete som är varierande på en arbetsplats där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som han själv vill leva.

Rökning ska inte förekomma under arbetstid

Tillträde till tjänsten efter överenskommelse, urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.
Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent till en pojke i Strängnäs

Kommun: Strängnäs Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2019-09-13

Kunden är en aktiv 20-årig kille som har autism. Han tycker bland annat om att simma och gå på skogspromenader. Som assistent ska du följa med kunden på aktiviteter och vägleda honom i vardagen. Du kommer att arbeta en helgdag varannan vecka eller vid behov.

Vi söker dig som är ansvarsfull och pedagogisk som person. Du bör vara lyhörd inför pojkens behov och önskemål samt vara tydlig i din kommunikation. Det är viktigt att du klarar av att sätta gränser, instruera och motivera kunden. Pojken har ett mycket begränsat verbalt språk därför det är meriterande om du kan tala med tecken. Du bör också kunna ta egna initiativ och planera dina arbetspass.

Det är meriterande om du har körkort.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier till Vikingstad!

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-09-13

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kvinna i 50-årsåldern. Vi söker dig som kan täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro. Kvinnan har MS och behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållsarbete, personlig hygien, träning och aktiviteter. Kunden bor i Vikingstad, 1,5 mil utanför Linköping.

Arbetstiden är förlagd dag- och kvällstid, vardagar och helger. Tjänsten är en timanställning och du kommer jobba vid behov. Du behöver därför vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel.

Vi tror att du är en lyhörd person med mycket humor som tycker det är roligt att vara delaktig i aktiviteter utanför hemmet som exempelvis att gå på hockey. Det är meriterande om du har någon erfarenhet av MS och diabetes eller att arbeta inom vård och omsorg. Det viktigaste är att kunden och du trivs med varandra och att personkemin stämmer.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Linköping

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2019-09-14

Assistans för dig söker en personlig assistent till en kvinna i 30-års åldern. Kvinnan har MS och hon behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållsarbete, personlig hygien, träning och aktiviteter. Hon bor strax utanför centrala Linköping tillsammans med sin sambo och sin son på 2 år.

Tjänsten är en timanställning och du kommer jobba vid behov. Du behöver därför vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel. Arbetstiden är förlagd kl. 05.30-16.30, vardagar och helger.

Det är viktigt att du är en lugn, trygg och ansvarsfull person som kan ta egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av barn då kvinnas son såklart är en stor del i hennes liv och assistenten ska kunna stötta kvinnan i sin föräldraroll. Vi ser gärna att du är intresserad av träning och det är positivt om du har ett hästintresse.

Kunden ser gärna kvinnliga sökande. Krav på att du är rökfri. Det är viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur då familjen har katt.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistent sökes i Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2019-09-14

Vi söker dig som vill ha ett jobb du längtar att gå till. Har du livserfarenhet (gärna i åldern 30+), glimten i ögat och en stor dos humor, kan du vara den vi söker. Erfarenhet av assistentjobb, hantering av golvlyft samt god kunskap i tal och skrift i svenska språket är önskade egenskaper. Har du också en kärlek till djur, framför allt till katter kommer du med stor sannolikhet passa perfekt.

Finnes:
Härlig kvinna med ungdomligt sinne och skön humor letandes efter seriösa assistenter som hjälper till att göra det bästa av varje dag. Intresse för korsord, pyssel och ett fint hem. Kvinnan har även en katt med charmerande personlighet som ger mycket kärlek.

Som assistent har du bra anställningsvillkor enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, personalaktiviteter och det bästa av allt, kollegor som ställer upp och skapar ett bra arbetsklimat för varandra.
Tycker du att det låter intressant ser vi fram emot din ansökan. Skicka gärna med en bild på dig och motivera varför du tror att du är den vi söker. Rekrytering sker löpande och söker rätt person finns det möjlighet att börja omgående.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna på Tjörn

Kommun: Tjörn Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-15

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en av våra kunder, en kvinna i bosatt på Höviksnäs, Tjörn.

Kvinnan är rullstolsburen, har epilepsi som grundsjukdom samt följdkomplikationer av en stroke. Som hennes personliga assistent kommer du att vara behjälplig med bland annat handräckning, hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien. Kvinnan har ett intresse för matlagning och att spela sällskapsspel.

Vi söker dig som är positiv och lyhörd. Då vissa kognitiva funktioner påverkades av stroken, är det viktigt att du är en lugn person som kan stötta kvinnan i olika moment i hennes vardag. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Vi söker dig som kan hoppa in extra när behovet uppstår, det är därför önskvärt att du är en flexibel person. Det går bra att kombinera tjänsten med annan sysselsättning.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och personkemin mellan dig och kvinnan, som kommer att vara nyckeln till ett långvarigt samarbete.

Kvinnan ser gärna kvinnliga sökande. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på kväll och helg 50%

Kommun: Tjörn Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-15

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en av våra kunder, en kvinna i bosatt på Höviksnäs, Tjörn.

Kvinnan är rullstolsburen, har epilepsi som grundsjukdom samt följdkomplikationer av en stroke. Som hennes personliga assistent kommer du att vara behjälplig med bland annat handräckning, hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien. Kvinnan har ett intresse för matlagning och att spela sällskapsspel.

Vi söker dig som är positiv och lyhörd. Då vissa kognitiva funktioner påverkades av stroken, är det viktigt att du är en lugn person som kan stötta kvinnan i olika moment i hennes vardag. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Tjänsten motsvarar 50% förlagt kvällstid samt varannan helg. Det finns även möjlighet att hoppa in extra utöver schemalagd tid om behov uppstår. Det går bra att kombinera tjänsten med annan sysselsättning.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och personkemin mellan dig och kvinnan, som kommer att vara nyckeln till ett långvarigt samarbete.

Kvinnan ser gärna kvinnliga sökande. Då kunden har katt, är det en fördel om du ej är allergisk.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du bli en del av en helt ny arbetsgrupp i Partille?

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-15

Assistans för dig söker nu engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 60-års ålder, boende i Partille.

Kvinnan har Huntingtons sjukdom. En sjukdom som ger skador på nervsystemet och som ofta leder till okontrollerade rörelser. Kvinnan rör sig obehindrat rent fysiskt, men behöver hjälp med stöttning samt ha någon nära sig när hon går. Till följd av sin sjukdom saknar kvinnan tal och för att kunna tolka hennes behov och önskemål behöver man känna henne väl. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, sondmatning m.m.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Vi söker 2-3 assistenter på varierande tjänstgöringsgrader, mellan 50 - 100 % på fast schemarad. Arbetstiderna kommer preliminärt att vara 12-24 h pass, varav viss tid under natten utgörs av väntetid med aktiva insatser. Uppstart sker den 1 oktober, men innan dess kommer det att vara aktuellt med introduktionspass, läkemedelsutbildning och delegering.

Tidigare erfarenhet av Huntingtons sjukdom, arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personkemi, då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av samt en beskrivning om varför du skulle passa för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du bli en del av en helt ny arbetsgrupp i Partille?

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-15

Assistans för dig söker nu engagerade och ansvarsfulla personliga assistenter till en kvinna i 60-års ålder, boende i Partille.

Kvinnan har Huntingtons sjukdom. En sjukdom som ger skador på nervsystemet och som ofta leder till okontrollerade rörelser. Kvinnan rör sig obehindrat rent fysiskt, men behöver hjälp med stöttning samt ha någon nära sig när hon går. Till följd av sin sjukdom saknar kvinnan tal och för att kunna tolka hennes behov och önskemål behöver man känna henne väl. Du behöver därför vara en mycket lyhörd och uppmärksam person, som kan bibehålla lugnet även i stressiga situationer.

Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara behjälplig med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, sondmatning m.m.

Vi söker dig som är engagerad, varm och omvårdande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Vi söker 2-3 assistenter på varierande tjänstgöringsgrader, mellan 50 - 100 % på fast schemarad. Arbetstiderna kommer preliminärt att vara 12-24 h pass, varav viss tid under natten utgörs av väntetid med aktiva insatser. Uppstart sker den 1 oktober, men innan dess kommer det att vara aktuellt med introduktionspass, läkemedelsutbildning och delegering.

Tidigare erfarenhet av Huntingtons sjukdom, arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personkemi, då det utgör grunden för ett långvarigt och fungerande samarbete.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av samt en beskrivning om varför du skulle passa för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timanställd personlig assistent sökes till kvinna i Kumla

Kommun: Kumla Ort: Örebro län Sista ansökningsdag: 2019-09-15

Assistans för dig söker nu timanställda personliga assistenter till en kvinna i Kumla. Kunden har assistans dagtid och kvällar, alla dagar i veckan.

Kunden är förlamad i armar och ben och i arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du henne utifrån hennes behov. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttning, städning, hygien, promenader med kvinnans två hundar, samt annat som ingår i hennes liv.

Vi söker nu en timvikarie, du som assistent kan med fördel ha en annan sysselsättning som du kan kombinera arbetet med. Du får gärna ha erfarenhet inom vården, är du utbildad undersköterska är det ett stort plus. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extraarbete som personlig assistent till kvinna i Mölndal

Kommun: Mölndal Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2019-09-15

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en av våra kunder, en kvinna i bosatt i Mölndal.

Kvinnan är rullstolsburen till följd av MS och som hennes personliga assistent kommer du att vara henne behjälplig vid förflyttningar, på- och avklädning, personlig hygien, hushållssysslor, ärenden m. m. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i och utanför hemmet. Kvinnan tycker om att vara ute på promenader, samt greja i sin trädgård och odla.

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och vårdande till naturen. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du söker ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det liv som hon själv vill leva.

Vi söker dig som kan hoppa in extra när behovet uppstår, det är därför önskvärt att du är en flexibel person. Det går bra att kombinera tjänsten med annan sysselsättning. Extraarbete kan framförallt uppstå på dagtid på vardagar, men kan även bli aktuellt en kväll eller på helgen.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kvinnan som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Ett extra plus är om du har körkort och är rökfri. Har du en hund är du varmt välkommen att ta med denna till arbetet.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Engagerad assistent på deltid till 14-årig kille i Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2019-09-16

Nu söker vi en personlig assistent på cirka 40-50% som kommer att ersätta en av våra ordinarie assistenter som kommer vara ledig i cirka ett års tid. Vi söker dig som vill arbeta med en 14-årig kille, boendes i Enköping. Han gillar att busa och sprider mycket glädje. Han tycker om att diska och dammsuga, musik, sång och ljud, samt rida, leka i sandlåda och han är mycket intresserad av verktyg och maskiner. Han älskar promenader och att vara ute i naturen. Han har en grav utvecklingsstörning och behöver ständig tillsyn. Som assistent till honom kommer du bland annat behöva hjälpa till med alla vardagliga behov som exempelvis att äta, gå på toaletten, byta blöjor, klä på sig samt aktivera och träna honom. Då han inte har något tal krävs det att du är lyhörd och inkännande för hans behov.

Om du som söker tidigare har arbetat med barn och unga med grava funktionsnedsättningar är detta starkt meriterande, likväl om du har någon utbildning inom området, erfarenhet av alternativa kommunikationssätt och/eller körkort. Det allra viktigaste är dock personlig lämplighet och att personkemin stämmer mellan dig, honom och hans familj. Du ska vara rökfri och bör heller inte vara pälsdjursallergiker då det finns en katt i familjen. Egenskaper som värderas hos dig som assistent är: trygg i dig själv, positiv, flexibel och har lätt att samarbeta.

Arbetstid: Under dagtid är pojken i skolan och därför kommer arbetstiderna främst att vara förlagda på kvällstid och helger samt arbete under dagtid vid skollov.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Eftersom du kommer att arbeta med en person under 18 år krävs det innan påbörjad anställning att du lämnar ett specifikt utdrag ur polisens belastningsregister. Då detta kan ta upp emot 2 veckor att få så rekommenderar vi att du i samband med din ansökan även begär ut ett utdrag på polisens hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Alert medelålders man söker trevliga assistenter för sommaruppdrag

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-09-20

Vi söker en assistent till vår kund i Malmö för en mindre tjänst. Mannen är i medelålder och tycker mycket om att aktivera sig på olika sätt, exempelvis genom att vara utomhus, gå på caféer och utställningar. På grund av sin hjärnskada är han rullstolsbunden, har epilepsi och svårigheter att kommunicera verbalt. Som assistent är du honom behjälplig med allt som rör hans vardag, samt förflyttningar.

Vår kund behöver dig, du som har erfarenhet av yrket som personlig assistent och är både ödmjuk och bestämd till ditt arbetssätt. Du bör också vara lyhörd, självsäker och kunna bjuda på dig själv. Det är fördelaktigt om du har kompetens inom områdena epilepsi och hjärnskador.

Arbetspassen är förlagda ca 14.00 – 10.00, alternativt 10.00 – 10.00, med jour 9 h på natten. Vi söker dig som kan arbeta 1 schemalagt pass varannan vecka, samt har möjlighet att hoppa in vid behov. Vi söker efter en medarbetare som ser arbetet som långsiktigt.

Vi ser framemot din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till 3-årig pojke utanför Lund

Kommun: Staffanstorp Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2019-09-20

Assistans för dig söker nu en ansvarsfull personlig assistent till en glad pojke i Hjärup. Pojken går i förskolan och bor tillsammans med sin mamma, pappa och storebror. Arbetstider är förlagda både dag, kväll och vaken natt.

Pojken har en muskelsvaghet som innebär svårigheter med balans- och kroppskontroll. Detta gör att pojken behöver full uppsikt dygnet runt. I arbetet ingår bland annat hjälp med personlig hygien, sondmatning, andningsgymnastik, förflyttning och såklart allt annat som ett 3-årigt barn behöver för en fungerande vardag.

Det är en pigg och glad kille som tycker om allt det som många andra 3-åringar gillar. Han är aktiv, social och öppen. Du som assistent ska vara pedagogiskt intresserad, samt driven och initiativtagande. Du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med barn eller inom barnomsorg. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, pojken och hans familj.

Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift väl och det är ett krav att du är rökfri.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev (helst i PDF-form) där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till ung man - 25 min med direktbuss från Slussen

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-20

Assistans för dig söker nu en assistent till en snart 39-årig man på Värmdö.
Som personlig assistent hjälper du kunden med det han behöver hjälp med i sin dagliga livsföring. Vi vill att Du är en flexibel, ansvarsfull och initiativtagande person med engagemang och empati. Du är en person på 35–55 år med livserfarenhet och inte för bunden av fasta tider. Vi har att göra varje dag och tar dagliga promenader alla årstider, så dagarna går ganska fort. Du bör kunna svenska språket helt flytande för att kunna kommunicera med kunden.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta kl. 09-18 och 9-22. Under dagen är det dubbelassistans.
På sikt kan även nattpass bli aktuellt om du så önskar.
Vi söker flera assistenter, dels dig som är intresserad av en heltidstjänst men även dig som hellre vill arbeta deltid.

Krav på att du är rökfri.
Du bör inte vara allergisk mot hundar eller vara hundrädd.
Du bör vara tillgänglig omgående.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent ) till man i Huddinge/Stuvsta

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-09-21

Assistans för Dig söker en Personlig assistent till en man i 70-årsåldern med en strokediagnos. Mannen bor i Stuvsta (Huddinge kommun).

Tjänsten vi erbjuder är en timanställning men med stor chans till en visstidsanställning om personkemin mellan dig och kunden är bra.

Som assistent till mannen kommer du att vara behjälplig med den dagliga livsföringen vilket bland annat kommer innebära stöd vid personlig hygien, toalettbesök, förflyttningar, av- och påklädning, matlagning, städning, hjälp med ortoser, massage för att underlätta kramp i den försvagade sidan och påminna om t.ex medicinering. En mycket stor del av hans vardag kommer att innefattas av rehabiliterande träning för att öva upp mannens funktioner och därför är det viktigt att du som assistent är drivande och duktig på att motivera samt är inkännande när det gäller att rycka in när det behövs. Då mannen även drabbats av neglekt (vilket innebär att han har svårare att uppfatta saker som finns på hans vänstra sida) behöver du som assistent vara mycket uppmärksam och ledsaga vid olika moment efter behov. Han tycker om att vara ute i naturen, lyssna på musik, tv och film och hålla sig uppdaterad om vad som händer runt om i världen etc. Han har även ett teknik- och ett bil intresse.
Vi ser helst att du tidigare har arbetat med personer som drabbats av stroke och varit delaktig i de rehabiliterande insatserna kring personerna. Du måste vara självgående, lösningsfokuserad, motiverande, kreativ och ha ett eget driv. Det är ett stort plus om du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna.

Du ska helst ha körkort.
Du bör ej ha pälsallergi eller vara hundrädd då det regelbundet förekommer att mannen får hundbesök.

Arbetstid: Varierande schema med både dag, natt samt helg. Det är väntetid (jour) under natten med 6 timmar.
Tjänsten ska tillsättas inom snar framtid så sök gärna redan idag, urval görs löpande.

Gör ansökan

Extrapersonal sökes till roligt uppdrag

Kommun: Umeå Ort: Västerbottens län Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Vi söker nu assistenter till en av våra kunder i Umeå. Kunden är en rullstolsburen kvinna med ett stort omvårdnadsbehov. Hon är totalförlamad och använder sig av respirator dygnet runt. Kvinnan bor i en villa i Umeå och arbetar 75% med hjälp av dator.

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Som assistent arbetar du för att ge kunden möjligheten att leva sitt liv utifrån sina egna önskemål och förutsättningar.

Det är viktigt att du är lyhörd och ansvarstagande med en positiv inställning. I assistansuppdraget är det dubbelbemanning dygnet runt och det är således en stor arbetsgrupp. Det är viktigt att du är självgående men även kan samarbeta med både kunden och dina kollegor på ett bra sätt.

Vi söker kvinnliga personliga assistenter som kan arbeta dagtid, kvällar eller nätter vid behov. Det finns katter i hemmet så du bör inte vara allergisk. B-körkort krävs för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande i samråd med kunden och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personlig assistent till tjej i Avesta

Kommun: Avesta Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2019-09-30

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en sprallig tjej på snart 8 år som bor med sin familj i centrala Avesta.

Flickan har Dravets syndrom och innefattar bland annat svårbehandlad epilepsi och lindrig intellektuell funktionsnedsättning. Detta gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Vi söker dig som är lekfull, initiativrik och uthållig. Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller använda tecken/bilder som stöd i kommunikation. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller har arbetat med liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Assistansen är där flickan befinner sig vilket betyder att det kan vara allt från att vara med familjen, i hemmet, upptäcktsfärd, fritidsaktiviteter, badhuset till sjukhuset. Körkort är ett krav.

Arbetstiderna är varierande, dag, kväll, natt och helg. Vi söker personer som kan arbeta i varierande omfattning. Skriv gärna i ditt personliga brev om vilken tjänstgöringsgrad som du är intresserad av. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Gör ansökan

Extrapersonal till assistansuppdrag med pass dag, kväll och aktiv natt

Kommun: Karlstad Ort: Värmlands län Sista ansökningsdag: 2019-09-30

Vi söker extrapersonal till en av våra manliga kunder i Karlstad. Kunden har en demenssjukdom och har assistans dygnet runt med aktiv natt. Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll, natt och helger och det är bra om du kan arbeta vid alla dessa tidpunkter. Vi behöver extrapersonal löpande och du får gärna ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Kanske är du student eller pensionär. Vi ser att du är flexibel och kan hoppa in när behov uppstår med kort varsel och vi ser även att du kan påbörja upplärning omgående.

Det är viktigt att du som söker är trygg i dig själv och har båda fötterna på jorden. Du ska kunna hantera lyft och förflyttningar. Du bör vara van att arbeta ensam och du tycker om att ta egna initiativ. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Din främsta arbetsuppgift är att se till kundens hälsa och välmående, och det är därför viktigt att du har omvårdande egenskaper. Stor vikt läggs på personkemi och vid din personlighet.

Du som söker ska vara kvinna och bör ha erfarenhet av att arbeta inom vården. Du får även gärna ha erfarenhet av samt kunskap om demens. Det är ett plus om du har körkort, dock går det bra att åka stadsbuss till arbetet i kundens hem. Kunden har katt så du bör ej vara allergisk.

Gör ansökan

Personlig assistent 75% i Karlshamn

Kommun: Karlshamn Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2019-09-30

Nu söker vi på Assistans för Dig personliga assistenter som kan tänka sig att jobba hos vår kund i Karlshamn.
Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar med aktiv natt.

Du som söker tjänsten bör inte vara främmande för att åka till olika ställen ihop med kunden och dennes familj – din arbetsplats är där kunden befinner sig.

Vår kund har en förvärvad ryggmärgsskada som innebär att kunden är förlamad och behöver din hjälp för att klara av vardagens alla bestyr. Som personlig assistent är Du vår kunds förlängda arm. Tycker Du om sport, resor och/eller matlagning så är det ett gemensamt intresse Du delar med kunden.

Det är viktigt att du som person är lugn, trygg och flexibel. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar egna initiativ. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten.

Körkort är ett krav och vi ser gärna manliga sökande!

Tillträde till tjänsten efter överenskommelse, urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.

Gör ansökan

Vill du arbeta 50-80% hos mig i Bromma?

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2019-10-02

Hej!
Jag söker dig som vill ingå i mitt team av duktiga assistenter. Jag är en kvinna på 50+ som bor i Bromma tillsammans med min son. Jag trivs med mitt liv. Jag har progressiv MS och använder rullstol och permobil dagligen. Jag skrattar gärna, umgås med vänner och följer med i nyhetsflödet. Mat är viktigt för mig, både på grund av hälsa och för nöje. Mitt hjälpbehov kan variera mellan allt ifrån skrivhjälp i mitt arbete som kommunikatör, personlig hygien, struktur och planering till trädgårdsarbete på landet (var därför inte rädd att få lite skit under naglarna).

Gruppen består utav 5 personliga assistenter. Vi är i behov utav fler timvikarier men det finns chans till att gå på schema. Arbetspassen är fördelade på dagspass och kvällspass. Dagspassen är oftast från kl. 07:00-17:00 och kvällspassen från ca kl. 17:00-00:00. Dina arbetstider kommer att variera mellan dagtid, kvällstid, vardagar och helger. Du behöver därför vara flexibel.

Det är viktigt att du kan behålla lugnet i stressade situationer, är självgående, lyhörd och flexibel. Du är en teamspelare som ställer upp för dina kollegor och hjälper till där det behövs. Förhoppningsvis vill du också följa med mig till mitt landställe någon helg eller kortare period under året. Du måste vara rökfri. Att personkemin stämmer är av yttersta vikt, men har du tidigare erfarenhet av förflyttningsteknik samt arbetat med liknande arbete tidigare är det meriterande. Du behöver inte ha undersköterskeutbildning men det är meriterande om du har erfarenhet som personlig assistent eller liknande jobb. Du måste vara rökfri. Körkort är ett önskemål, men inget krav.

Rekryteringen kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Är du intresserad av att arbeta dagtid hos en kvinna med MS?

Kommun: Katrineholm Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2019-10-02

Assistans för dig söker nu assistenter till en positiv och glad kvinna som har MS och som bor idylliskt utanför Katrineholm. I dina arbetsuppgifter ingår vardagliga sysslor såsom städning, hjälp vid personlig hygien, matlagning osv. Erfarenhet av tunga lyft är meriterande.

Uppdraget kräver att du har körkort och tillgång till bil.
Vi söker dig som är social, pratglad och lojal samt som inte har problem med pälsdjur, då hund i hemmet förekommer.
Vi söker dig som tycker att personlig assistent är ett viktigt och värdefullt arbete och som kan arbeta med kort varsel.
Tjänsten är som timvikarie dagtid och vi söker dig som är flexibel.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Gör ansökan