headerImg

Personlig assistans för vuxna

Alla människor vill kunna leva ett rikt liv med plats för personliga intressen och utveckling. Med rätt assistans blir det möjligt. Det som är avgörande är att du får personliga assistenter som du kan trivas med, och som trivs med dig och sitt arbete. För att kunna möta era behov på bästa sätt arbetar vi i olika steg, anpassade efter just din diagnos. Några av dem kan du läsa om här:

Autism hos vuxna

Alla vill ha ett rikt liv med plats för personliga intressen och utveckling. Med rätt personlig assistans, en bra daglig sysselsättning och fritidsaktiviteter som är anpassade efter dig blir det möjligt.

Autism hos vuxna

Hjärnskador hos vuxna

En förvärvad hjärnskada kan innebära många olika typer av funktionsnedsättning. Med personlig assistans som är utformad för just dina behov, är målsättningen alltid att din vardag och fritid ska bli så bra och så rik som det bara går – och med så få förändringar som möjligt.

Hjärnskador hos vuxna

MS hos vuxna

Att vara pigg och aktiv är nåt som alla människor vill. Personlig assistans för dig med Multipel skleros är en nödvändighet för att klara vardagen men också för att få stimulans och träning för att motverka trötthet.

MS hos vuxna

Utvecklingsstörning hos vuxna

Det ska vara gott att leva! Alla vill ha rikt liv med stort utrymme för personliga intressen. Du som har ett intellektuellt funktionshinder behöver längre tid på dig för att förstå saker men du har samma behov av trygghet och omtanke.

Utvecklingsstörning hos vuxna

Stroke hos vuxna

Att få en stroke innebär stora förändringar. Din vardag ställs upp och ner och du har många frågor som behöver tydliga svar.

Stroke hos vuxna

Cerebral Pares hos vuxna

Allas liv har begränsningar. Människor med CP som har fått personlig assistans har ett behov av nån annans armar och ben för att leva livet fullt ut. För dig är bra personliga assistenter såna som delar dina intressen, din livsstil och kanske också är i din egen ålder.

Cerebral Pares hos vuxna

Anhörig

För många i behov av personlig assistans kan det innebära en stor trygghet med möjligheten att ha en eller flera anhöriga som sina personliga assistenter. Det kan vara en förälder, ett syskon, barn eller annan släkting. Det arbete som utförs kräver en stor insats och därför erbjuder vi bra löner och anställningsvillkor vid anställning av anhörig.

Anhörig

Kontakta oss!

Ring så hjälper jag dig

image

Sara Ternedal

Adress
Löjtnantsgatan 21,
115 50 Stockholm
Vill du bli kontaktad av oss?
Klicka här