headerImg

Att kommunikationen funkar är så oerhört viktigt

Bella är en sprallig 8-åring som älskar spring och vilda lekar. Hon föddes med en hjärnskada som gör att hon har en utvecklingsstörning, epilepsi, autism och nedsatt balans. Bella behöver alltså mycket hjälp för att vardagen ska fungera på ett bra sätt.

När vi skulle välja assistansbolag läste vi på och frågade runt en hel del. Till slut fastnade vi för Assistans för dig, eftersom det är ett familjeföretag och det verkade finnas ett stort engagemang. Och när vi skickade iväg första mailet ringde de upp direkt. Jag upplevde det som ett väldigt positivt bemötande. Både i telefon och när de sen kom på besök. Något som jag verkligen värdesätter med Assistans för dig är just kommunikationen. Det är så oerhört viktigt att den fungerar. Vi får alltid snabba svar på våra frågor och hjälp med det vi behöver.

Det känns också tryggt med tillgången till juridisk hjälp. Vi har fått mycket stöd i ansökan om assistanstimmar och vid möten med kommun och Försäkringskassan. Jag är så tacksam att de finns. Vi hade förstås många frågor i början och de var alltid lika hjälpsamma när vi hörde av oss. Assistans för dig tar sig verkligen tid för sina kunder.

Richard Söhrman, pappa till Bella