headerImg

Jag kände mig ett ton lättare efter första mötet!

Vår Armin gillar när det händer saker. Han älskar att leka, bada, läsa och gå i skolan. Och att stå i centrum och att se sig själv på fotografier. Armin har en utvecklingsstörning som påverkar både det motoriska och det psykiska. Han kommunicerar inte verbalt, men genom läten och kroppsspråk.

Vårt första möte med Assistans för dig var rätt speciellt. Det är en svår och utsatt situation att söka hjälp till sitt barn. Men när Peter klev innanför dörren kände vi tillit från första stund. Det fanns en sådan ärlighet och seriositet. Vi tyckte på en gång jättemycket om varandra. Vi var så oerhört lättade och skrattade massor på det där mötet. Känslan av att äntligen få hjälp som vi kunde lita på!

Armin har först och främst oss familjemedlemmar som assistenter, men vi har också en extern assistent. Det som känns allra mest värdefullt är att vi verkligen litar på Assistans för dig. De är experter på vad de gör och löser alltid de problem som dyker upp. De brinner för det de gör. Så har vi känt från första dagen.