headerImg

Vår personal

staff-image

Peter Wahlbäck / VD och grundare

Som VD arbetar Peter med övergripande frågor i företaget och är på ett eller annat sätt involverad i det mesta som rör Assistans för dig. I grunden är Peter utbildad jurist och civilekonom och startade Assistans för dig 2010 när hans svärmor efter en tids sjukdom fick behov av personlig assistans.

staff-image

Siri Wahlbäck / Kvalitetsansvarig

Siri är utbildad jurist och civilekonom och har även en masterexamen i juridik. Siri arbetar främst med utvecklings- och ledningsfrågor inom Assistans för dig och det var hennes mors behov av personlig assistans som blev startskottet för Assistans för dig år 2010.

staff-image

Franz Myrman / Verksamhetschef

Som verksamhetschef arbetar Franz med att säkerställa kvaliteten i samtliga delar av verksamheten. Han är utbildad socionom och har över tio års erfarenhet av att arbeta med stöd till personer med funktionsnedsättningar.

Välj stad
staff-image

Sara Ternedal / Regionchef

Sara är utbildad beteendevetare med inriktning mot pedagogik och har praktisk erfarenhet av att tidigare ha arbetat både på gruppbostad med autisminriktning samt inom socialpsykiatrin.

staff-image

Emma Wernebjer Cervinus / Kund- och personalansvarig

Emma är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat både med administration på sjukhus och inom olika serviceyrken, bland annat som butikschef.

staff-image

Marcus Jildenstål Svedberg / Kund- och personalansvarig

Marcus är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat med kund- och servicearbete inom andra branscher. Marcus har även varit tennistränare och är uppvuxen i Örebro.

staff-image

Elisabeth Persson / Kund- och personalansvarig

Elisabeth har en kandidatexamen i socialt arbete med inriktning på organisation och ledarskap och har tidigare arbetat som bland annat arbetsledare inom personlig assistans samt som vårdbiträde. Elisabeth har även arbetat som konditor.

staff-image

Josefin Andersson / (föräldraledig)

Josefin är utbildad personalvetare med specialinriktning mot socialpsykologi. Hon har tidigare arbetat som bland annat vårdassistent på ett korttidsboende och som ledsagare åt en tjej med Aspergers syndrom.

staff-image

Marika Lindblom / Chefsjurist

Som chefsjurist på Assistans för dig bistår Marika bland annat kunder med ansökan och överklagan om assistanstimmar. Hon är utbildad jurist och arbetade tidigare på en advokatbyrå. Marika har egen erfarenhet av personlig assistans inom familjen och har själv även arbetat som personlig assistent till en nära anhörig.

staff-image

Emelie Synnegård / Jurist

Emelie arbetar som jurist på Assistans för dig och bistår kunder med ansökan och överklagan om assistanstimmar. Hon är utbildad jurist och har tidigare arbetat både på korttidsboende och som personlig assistent. Emelie är själv uppvuxen med två bröder med Angelmans syndrom som båda är i behov av assistans.

staff-image

Hanna Ternedal / Löneadministratör

Hanna arbetar med lön och administration. Hon har tidigare arbetat inom en rad servicerelaterade yrken, bland annat som eventkoordinator på en av Sveriges största hotellkedjor.

staff-image

Jennie Argillander / Bemanningsassistent

Jennie har lång erfarenhet av att jobba med bemanning och arbetsledning inom personlig assistans. Hon har även arbetat som personlig assistent, samt inom andra serviceyrken.

staff-image

Diba Ohlsson / Bemanningsassistent

Diba har lång erfarenhet av att jobba med bemanning och arbetsledning inom personlig assistans. Hon har erfarenhet från butik och serviceyrken, samt har även tidigare själv arbetat som personlig assistent. Vid sidan av arbetet har hon två barn i skolåldern.

staff-image

Josefine Åberg / Bemanningsassistent (vikarie)

Josefine har lång erfarenhet av bemanning och kommer senast från en tjänst som teamleader på Danderyds Sjukhus. Hon kombinerar sitt arbete på Assistans för dig med studier till tandläkare.

staff-image

Saya Kuwae / Bemanningsassistent (vikarie)

Saya har arbetat som bemanningsassistent hos Assistans för dig sedan 2013. Ett tag jobbade hon heltid, men nu arbetar hon vid behov parallellt med studier på universitetet.