headerImg

Personlig assistans i Umeå

Behöver du personlig assistans i Umeå? Vill du veta mer om vårt assistansbolag? Har du frågor om personlig assistans och hur det fungerar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Personlig assistans i Umeå

På vårt kontor i Umeå kan du träffa Linda och Linnéa, som växlar mellan Umeå- och Sundsvallskontoret, för att hjälpa våra kunder i norra Sverige. Lokalerna ligger centralt och är rullstolsanpassade.

Här kan du också få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. Och våra kund- och personalansvariga berättar gärna om hur din personliga assistans kan läggas upp efter dina egna önskemål och egna behov.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig betyder något. För oss betyder det att vi vill erbjuda våra kunder den bästa möjliga assistansen.

Lediga jobb som personlig assistent i Umeå

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans.

Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Umeå? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta duktiga och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

63.8287106,20.2613026

Assistans för dig Umeå

Magasingatan 7, 903 27 Umeå

Personal

staff-image

Franz Myrman / Verksamhetschef

Som verksamhetschef arbetar Franz med att säkerställa kvaliteten i samtliga delar av verksamheten. Han är utbildad socionom och har över tio års erfarenhet av att arbeta med stöd till personer med funktionsnedsättningar.

staff-image

Linda Gottvall / Kund- och personalansvarig

Linda är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat inom en rad servicerelaterade yrken, bland annat som personlig assistent. Dessutom är Linda ställföreträdande gruppchef i Hudiksvalls insatspluton, Hemvärnet i de nationella skyddsstyrkorna.

staff-image

Linnea Sjödin / Kund- och personalansvarig

Linnea är utbildad personalvetare och har tidigare bland annat arbetat inom vården samt med rekrytering. Linnea är dessutom utbildad gymnastikledare hos Svenska Gymnastikförbundet.

staff-image

Dinah Backlund / (föräldraledig)

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har gjort fältstudier om trafficking i Nepal och arbetat inom service innan sina studier, samt varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå.