headerImg

Personlig assistans i Umeå

Behöver du personlig assistans i Umeå? Vill du veta mer om vårt assistansbolag? Har du frågor om personlig assistans och hur det fungerar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi har dessutom personal (Tea Salomäki) som talar finska.

Personlig assistans i Umeå

På vårt kontor i Umeå kan du träffa Tea (svensk- och finsktalande) som hjälper våra kunder i norra Sverige. Lokalerna ligger centralt i Umeå.

Här kan du också få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. Och våra kund- och personalansvariga berättar gärna om hur din personliga assistans kan läggas upp efter dina egna önskemål och egna behov.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig betyder något. För oss betyder det att vi vill erbjuda våra kunder den bästa möjliga assistansen.

Lediga jobb som personlig assistent i Umeå

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans.

Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Umeå? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta duktiga och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

63.82501329999999,20.263892899999973

Assistans för dig Umeå

Östra Rådhusgatan 6, 903 26 Umeå

Personal

staff-image

Joel Friberg / Regionchef

Joel är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat på särskilda boenden inom Eskilstuna kommun, där han bland annat var med och startade upp ett nytt boende. Joel är regionchef för våra kontor i Sundsvall, Umeå och Västerås.

staff-image

Tea Salomäki / Kund- och personalansvarig

Tea är beteendevetare med inriktning mot socialpsykologi, hon har en kandidatexamen inom kriminologi, samt en väktarutbildning. Tea har lång erfarenhet inom social omsorg och har exempelvis arbetat som vårdbiträde, ledsagare, kontaktperson och som personlig assistent. Dessutom har hon arbetat som kriminalvårdare och värdetransportör. Tea talar flytande finska.

staff-image

Dinah Backlund / (föräldraledig Regionchef)

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har gjort fältstudier om trafficking i Nepal och arbetat inom service innan sina studier, samt varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå.