headerImg

Personlig assistans i Sundsvall

Behöver du personlig assistans i Sundsvall? Har du redan ett assistansbeslut och vill byta assistansbolag? Eller har du tankar på att ansöka om personlig assistans och undrar över vad du har rätt till?

Hitta rätt personlig assistans i Sundsvall

Här jobbar vi med våra kunder i trakterna kring Sundsvall, Östersund och Hudiksvall med omnejd. Lokalerna är rullstolsanpassade för att förenkla för våra besökare och kunder med funktionshinder. Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om personlig assistans! Du kan också få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. Och våra kund- och personalansvariga berättar gärna om hur din personliga assistans kan läggas upp efter dina egna önskemål och egna behov.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig betyder något. För oss betyder det att vi vill erbjuda våra kunder den bästa möjliga assistansen.

Vi på Assistans för dig vill ge den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Men också på att vi jobbar hårt för att vara tillgängliga och lyssna på våra kunders olika behov.

Vi har en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Så bygger vi ett tryggt och hållbart företag – och hjälper våra kunder med precis den assistans de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Sundsvall

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet. Bor du i Sundsvall och vill jobba med personlig assistans? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster.

Vi letar alltid efter fler engagerade och duktiga personliga assistenter till våra kunder.

62.3920292,17.305744900000036

Assistans för dig Sundsvall

Sjögatan 23, 852 34 Sundsvall

Personal

staff-image

Linda Gottvall / Teamchef

Linda är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat inom en rad servicerelaterade yrken, bland annat som personlig assistent. Dessutom är Linda ställföreträdande gruppchef i Hudiksvalls insatspluton, Hemvärnet i de nationella skyddsstyrkorna.

staff-image

Isabelle Vallin / Kund- och personalansvarig

Isabelle har studerat organisation och ledarskap och har tidigare arbetat inom Sundsvalls kommun på ett LSS-boende för personer med förvärvade hjärnskador. Hon har också arbetat som personlig assistent hos Assistans för dig.

staff-image

Emma Bergman / Kund- och personalansvarig

Emma är utbildad undersköterska och har tidigare arbetat flera år inom vården som personlig assistent och i hemtjänsten. Hennes senast arbete var som samordnare inom SoL och LSS. På sin fritid gillar Emma att träna, laga mat eller baka.

staff-image

Linnea Sjödin / Kund- och personalansvarig

Linnea är utbildad personalvetare och har tidigare bland annat arbetat inom vården samt med rekrytering. Linnea är dessutom utbildad gymnastikledare hos Svenska Gymnastikförbundet.

staff-image

Veronika Jansson / Kund- och personalansvarig

Veronika är utbildad rehabiliteringsvetare och har bland annat arbetat som socialsekreterare och inom diverse serviceyrken. På fritiden umgås Veronika gärna med sin familj, spelar golf eller tar en tur i löpspåret.

staff-image

Ellinor Amréus / Kund- och personalansvarig

Ellinor är utbildad såväl sjuksköterska som undersköterska. Hon har dessutom en gedigen bakgrund inom servicerelaterade yrken, bland annat som butikschef, samt som utbildare och säljare genom eget bolag.