headerImg

Personlig assistans i Skellefteå

Om behöver personlig assistans i Skellefteå och undrar hur man ansöker är du varmt välkommen att höra av dig! Det kan också vara en bra idé att kontakta oss om du känner att du behöver förbättra den personliga assistans du redan har. När du besöker oss får du träffa flera olika medarbetare från Assistans för dig som kan besvara dina olika frågor.

Hitta rätt personlig assistans i Skellefteå

Kunder boende i Skellefteå får hjälp av kontoret i Umeå som ansvarar för alla frågor kring personlig assistans.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör behövde hjälp. Idag har vi kontor på många orter i Sverige, bland annat i Malmö och många nöjda kunder och anställda.

Assistans för dig vill ge den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Men också på att vi jobbar hårt för att vara tillgängliga och lyssna för våra kunders olika behov.

Vi har en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Så bygger vi ett tryggt och hållbart företag – och hjälper våra kunder med precis den assistans de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Skellefteå

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Skellefteå? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta duktiga och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

64.750244,20.950917000000004

Assistans för dig Skellefteå

Vasagatan 12, 903 29 Umeå

Personal

staff-image

Dinah Backlund / Regionchef

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå.

staff-image

Signe Valfridsson / Kund- och personalansvarig

Signe är utbildad beteendevetare och har även en magisterexamen i socialt arbete. Hon har tidigare arbetat som lärarvikarie och varit boendehandledare på ett LSS-boende. På fritiden gillar Signe att odla och vara ute i naturen.

staff-image

Hanna Svanlund / Kund- och personalansvarig

Hanna är arbetsterapeut i grunden. Hon har mer än 10 års erfarenhet av assistans i olika roller som anhörig, personlig assistent och som arbetsledare i flera olika arbetsgrupper. Hanna har tidigare också arbetat som frisör.