headerImg

Personlig assistans i Skåne

Behöver du personlig assistans i Skåne? Assistans för dig har sitt näst största kontor i Lund och finns även i Malmö. Vi kan svara på dina frågor om personlig assistans i Skåne och hjälpa dig att byta assistansbolag.

Hitta rätt personlig assistans i Skåne

Det bor mer än 1,3 miljoner människor i Skåne och det är ett av de områden där vi har absolut flest kunder med personlig assistans. Kontoret ligger på Skomakaregatan – nära centralstationen i nya, fräscha och rullstolsanpassade lokaler. Dessutom har vi ett kontor på Adelgatan i Malmö.

Du är varmt välkommen till oss för att diskutera hur vi kan anpassa din personliga assistans efter hur du vill ha det, men är det smidigare för dig träffas vi gärna hos dig eller där du föredrar. Våra kund- och personalansvariga kan svara på dina frågor om personlig assistans i Skåne och våra jurister hjälper dig (gratis) med din ansökan om personlig assistans.

Lediga jobb som personlig assistent i Skåne

Vill du arbeta som personlig assistent i Skåne? Klicka på ”jobba hos oss” i menyn längst upp så hittar du alla våra lediga tjänster.

Vi har många kunder i Skåne som får personlig assistans och därför också ett konstant behov av att anställa duktiga personliga assistenter. Om du vill veta mer om hur det är att arbeta som personlig assistent är ett bra tips att läsa våra nyhetsbrev. I dem intervjuar vi personliga assistenter och frågar dem vad de tycker om sitt jobb. En av dessa är Katarina som har arbetat i nio år och trivs jättebra.
”Det är kanon även om det är väldigt olika beroende på vem man jobbar med. Nu har jag haft förmånen att jobba med samma brukare i mer än åtta år. Där är den största utmaningen att vi assistenter kommunicerar med varandra så att hon inte får aktiviteter för tre dygn under ett dygn”, säger hon.
Läs mer här.

55.7027949,13.195398999999952

Assistans för dig Skåne

Skomakaregatan 13, 222 50 Lund

Personal

staff-image

Karin Brange / Regionchef

Karin är utbildad socionom och har tidigare arbetat inom vården, på HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn, samt med personer med Aspergers syndrom. Karin var 2013 med och startade upp vårt kontor i Lund och är numera regionchef för vår verksamhet i Lund, Malmö, Halmstad och Växjö.

staff-image

Johanna Lindstrand / HR-ansvarig

Johanna har en masterexamen i personal- och arbetslivsfrågor vid Lunds universitet och har tidigare arbetat som kund- och personalansvarig på Assistans för dig. Numera arbetar Johanna som HR-ansvarig, vilket syftar till att stärka Assistans för dig som arbetsgivare för både personliga assistenter och kontorspersonal.

staff-image

Tina Nordström / Kund- och personalansvarig

Tina är utbildad eventkoordinator och har tidigare arbetat inom fastighetsbranschen med att planera och organisera evenemang och konferenser. Hon har även jobbat som personlig assistent hos Assistans för dig. Tina samordnar gärna även privat och styr ofta upp olika slags aktiviteter bland familj och vänner.

staff-image

Ida Tollstam / Kund- och personalansvarig

Ida är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat som förbättringscoach och som HR-administratör. Ida har stor erfarenhet av att leda, organisera, planera och coacha sina medarbetare.

staff-image

Hanna Perman / Kund- och personalansvarig

Hanna har en arbetsvetenskaplig examen, inriktning organisation och ledarskap. Hon har tidigare arbetat med rekrytering och personalansvar. De första 2,5 åren på Assistans för dig arbetade hon på vårt kontor i Stockholm, men nu är hon åter i sin kära hemstad.

staff-image

Johanna Klapp / Kund- och personalansvarig

Johanna har en social omsorgsexamen och är även utbildad undersköterska. Innan Johanna kom till Assistans för dig har hon arbetat omkring 10 år som LSS-handläggare.

staff-image

Henrik Josander / Kund- och personalansvarig

Henrik är utbildad beteendevetare och har även en master i kognitionsvetenskap. Han har tidigare arbetat som personalassistent, bemannings- och rekryteringsassistent, men även som personlig assistent. På sin fritid sysslar Henrik gärna med musik och kitesurfing.

staff-image

Sofia Hansén / Kund- och personalansvarig

Sofia kommer från Lund och är utbildad beteendevetare. Sofia har tidigare arbetat inom vården, men också som ledsagare och personlig assistent. Utöver detta har hon både spelat i och tränat handbollslag.