headerImg

Personlig assistans i Piteå

Bor du i Norrbotten och behöver personlig assistans? Vi erbjuder personliga assistenter i Piteå med omnejd och våra jurister kan hjälpa dig med din ansökan om personlig assistans.

Hitta rätt personlig assistans i Piteå

Vi har kontor i centrala Umeå, cirka 2,5 timme söderut från Piteå. Hör av dig till dem om du har frågor om personlig assistans, om du vill byta assistansbolag eller om du behöver hjälp med att ansöka om personlig assistans. De kan berätta mer om hur din personliga assistans kan anpassas efter dina egna önskemål och behov. Vi erbjuder också kostnadsfri juridisk hjälp när du ansöker om personlig assistans.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Vi vet hur det är att vara anhörig till någon som behöver personlig assistans.

Lediga jobb som personlig assistent i Piteå

Vi letar efter fler engagerade och duktiga personliga assistenter till våra kunder i Norrbotten och Västerbotten. I våra nyhetsbrev går det att läsa mer om hur det är att arbeta som personlig assistent under rubriken Månadens personliga assistent. Frida är en av dem och hon tycker att det bästa med arbetet är att det går att komma till jobbet och ändå känna sig hemma: ”Personliga assistenter arbetar ju i någon annans hem och det blir så fina relationer om man jobbar med någon som det funkar bra tillsammans med. Då kan man komma dit och känna sig lika avslappnad som hemma”, säger hon.
Klicka här för att läsa mer.

Bor du i Piteå och vill jobba som personlig assistent? Klicka på “jobba hos oss” längst upp i menyn så hittar du alla våra lediga tjänster.

65.3162624,21.482578399999966

Assistans för dig Piteå

Vasagatan 12, 903 29 Umeå

Personal

staff-image

Dinah Backlund / Regionchef

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå.

staff-image

Signe Valfridsson / Kund- och personalansvarig

Signe är utbildad beteendevetare och har även en magisterexamen i socialt arbete. Hon har tidigare arbetat som lärarvikarie och varit boendehandledare på ett LSS-boende. På fritiden gillar Signe att odla och vara ute i naturen.

staff-image

Hanna Svanlund / Kund- och personalansvarig

Hanna är arbetsterapeut i grunden. Hon har mer än 10 års erfarenhet av assistans i olika roller som anhörig, personlig assistent och som arbetsledare i flera olika arbetsgrupper. Hanna har tidigare också arbetat som frisör.