headerImg

Personlig assistans i Östersund

Behöver du personlig assistans i Östersund? Kanske har du redan ett assistansbeslut och vill byta assistansbolag? Vi svarar på dina frågor om personlig assistans och erbjuder personliga assistenter i Östersund.

Hitta rätt personlig assistans i Östersund

Vi har kunder i Östersund och andra delar av Jämtland som får personlig assistans. Med nästan 51 000 invånare räknas Östersund som Norrlands fjärde största stad efter Umeå, Gävle och Sundsvall. Från vårt kontor i Sundsvall arbetar Linda, Linnéa och Isabelle med kunder i och omkring Östersund, Hudiksvall och Sundsvall – vi är med andra ord ett assistansbolag som arbetar i Jämtland, Medelpad och Hälsingland. Lokalerna är rullstolsanpassade för att göra det så smidigt som möjligt för våra besökare och kunder med funktionshinder. Från Östersund är vi bara cirka två timmar bort med bil och du får gärna höra av dig till oss om du har frågor om personlig assistans och hur vi kan lägga upp din personliga assistans efter dina egna önskemål. Vi erbjuder också kostnadsfri hjälp från våra jurister i samband med att du ansöker om personlig assistans. Scrolla ner så hittar du kontaktuppgifter till vår lokala kund- och personalansvariga.

Lediga jobb som personlig assistent i Östersund

Vi letar alltid efter fler engagerade och duktiga personliga assistenter till våra kunder. I våra nyhetsbrev kan du läsa mer om hur det är att arbeta som personlig assistent under rubriken Månadens personliga assistent. En av dem är Michael som arbetat som personlig assistent i mer än tre år och säger så här: ”När jag provade att jobba som personlig assistent kände jag att det verkligen går att göra skillnad i en människas vardag. Som personlig assistent blir du väldigt involverad i deras liv och har en ganska avgörande roll för hur deras vardag ska se ut.”

Klicka här för att läsa mer.

Bor du i Östersund och vill jobba med personlig assistans? Klicka på “jobba hos oss” i toppmenyn så hittar du alla våra lediga tjänster.

63.1757372,14.638239500000054

Assistans för dig Östersund

Sjögatan 23, 852 34 Sundsvall

Personal

staff-image

Dinah Backlund / Regionchef

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå.

staff-image

Linda Gottvall / Kund- och personalansvarig

Linda är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat inom en rad servicerelaterade yrken, bland annat som personlig assistent. Dessutom är Linda ställföreträdande gruppchef i Hudiksvalls insatspluton, Hemvärnet i de nationella skyddsstyrkorna.

staff-image

Linnea Sjödin / Kund- och personalansvarig

Linnea är utbildad personalvetare och har tidigare bland annat arbetat inom vården samt med rekrytering. Linnea är dessutom utbildad gymnastikledare hos Svenska Gymnastikförbundet.

staff-image

Isabelle Vallin / Kund- och personalansvarig

Isabelle har studerat organisation och ledarskap och har tidigare arbetat inom Sundsvalls kommun på ett LSS-boende för personer med förvärvade hjärnskador. Hon har också arbetat som personlig assistent hos Assistans för dig.

staff-image

Veronika Jansson / Kund- och personalansvarig

Veronika är utbildad rehabiliteringsvetare och har bland annat arbetat som socialsekreterare och inom diverse serviceyrken. På fritiden umgås Veronika gärna med sin familj, spelar golf eller tar en tur i löpspåret.

staff-image

Ellinor Amréus / Kund- och personalansvarig

Ellinor är utbildad såväl sjuksköterska som undersköterska. Hon har dessutom en gedigen bakgrund inom servicerelaterade yrken, bland annat som butikschef, samt som utbildare och säljare genom eget bolag.

staff-image

Emma Bergman / Kund- och personalansvarig

Emma är utbildad undersköterska och har tidigare arbetat flera år inom vården som personlig assistent och i hemtjänsten. Hennes senast arbete var som samordnare inom SoL och LSS. På sin fritid gillar Emma att träna, laga mat eller baka.