headerImg

Personlig assistans i Örnsköldsvik

Behöver du personlig assistans i Örnsköldsvik och undrar hur det fungerar? Vi hjälper dig gärna med din ansökan och du kan även kontakta oss om du vill byta assistansbolag. Vi har både svensk- och finsktalande personal på vårt kontor.

Hitta rätt personlig assistans i Örnsköldsvik

Vi har kunder som får personlig assistans i Örnsköldsvik, Västernorrlands län och Västerbottens län. Från vårt kontor i Umeå – drygt 1,5 timme norr om Ö-vik tar vi oss gärna dit det passar bäst för dig att träffas och diskutera personlig assistans. Givetvis kan du även besöka oss på vårt kontor i centrala Umeå. Vi kan svara på dina frågor om personlig assistans i Örnsköldsvik och diskutera hur vi kan anpassa din assistans efter dina behov. Våra jurister kan dessutom hjälpa dig med din ansökan om personlig assistans och det kostar ingenting.

Vi är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans och har funnits sedan 2010.

Lediga jobb som personlig assistent i Örnsköldsvik

Vi är alltid på jakt efter duktiga personliga assistenter till våra kunder. Vi har ett nyhetsbrev som vi publicerar varje månad och i det intervjuar vi en personlig assistent om vad han eller hon tycker om sitt jobb. En av dem är Mirjana som arbetat som personlig assistent i 17 år och hon tycker att det känns meningsfullt att hjälpa människor och dessutom få omedelbar respons och tacksamhet. ”Jag gillar fysiskt arbete, att vara aktiv och inte sitta ner. Sedan kan jag välja arbetstider själv. Jag är utbildad ingenjör men väljer att jobba som personlig assistent, jag har det bättre än mina kompisar som är ingenjörer”, säger hon.
Läs mer här.

Vill du jobba som personlig assistent i Örnsköldsvik? Klicka på ”jobba hos oss” i menyn ovan så hittar du alla våra lediga tjänster. Välkommen att skicka in en jobbansökan.

63.28721870615021,18.71931523862304

Assistans för dig Örnsköldsvik

Vasagatan 12, 903 29 Umeå

Personal

staff-image

Dinah Backlund / Regionchef

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå.

staff-image

Signe Valfridsson / Kund- och personalansvarig

Signe är utbildad beteendevetare och har även en magisterexamen i socialt arbete. Hon har tidigare arbetat som lärarvikarie och varit boendehandledare på ett LSS-boende. På fritiden gillar Signe att odla och vara ute i naturen.

staff-image

Hanna Svanlund / Kund- och personalansvarig

Hanna är arbetsterapeut i grunden. Hon har mer än 10 års erfarenhet av assistans i olika roller som anhörig, personlig assistent och som arbetsledare i flera olika arbetsgrupper. Hanna har tidigare också arbetat som frisör.