headerImg

Personlig assistans i Nyköping

Bor du i närheten av Nyköping och behöver personlig assistans? Kanske har du funderingar på att byta assistansbolag? Eller har du frågor om ansökan av personlig assistans i Nyköping och undrar vad du har rätt till? Vi träffar dig gärna för ett personligt möte och berättar mer om hur vi kan lägga upp och planera din assistans utifrån dina behov. Vid ett möte träffar du alltid flera representanter från Assistans för dig som kan svara på många olika typer av frågor.  frågor.

Hitta rätt personlig assistans i Nyköping

I Norrköping och området runt Nyköping har vi på Assistans för dig många kunder som har personlig assistans. Här ansvarar våra kund- och personalansvariga för våra kunder. De vill gärna hjälpa dig med dina frågor om personlig assistans. 

Om Assistans för dig

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Allt började 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. I dag har vi kontor på ett flertal platser runtom i landet och många nöjda kunder och medarbetare.

Assistans för dig har mål att ge våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Och att vi är både tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov. Det kräver också en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi bygger ett tryggt och hållbart företag – och ger våra kunder den hjälp de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i  Nyköping

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker.

Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Nyköping? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta bra och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

58.75284389999999,17.009159299999965

Assistans för dig Nyköping

Sankt Larsgatan 9D, 582 24 Linköping

Personal

staff-image

Dinah Backlund / Regionchef

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå och är numera regionchef för vår verksamhet i Stockholm och Linköping.

staff-image

Sofia Wodlin / Kund- och personalansvarig

Sofia är utbildad personalvetare och har tidigare bott i Australien, där hon bland annat arbetat som guide. Sofia har även arbetat som lärare och HR-assistent, samt är ordförande för en ungdomssektion på en ridklubb.

staff-image

Johanna Eriksson / Kund- och personalansvarig

Johanna har en kandidatexamen i Human Resource Management och ytterligare utbildning inom organisation och ledarskap. Hon har även studerat i Barcelona. Johanna har tidigare arbetat som bland annat samordnare vid HVB-hem och behandlingsassistent för ensamkommande flyktingbarn. Johanna börjar hos oss i september.