headerImg

Personlig assistans i Nyköping

Bor du i närheten av Nyköping och behöver personlig assistans? Kanske har du funderingar på att byta assistansbolag? Eller har du frågor om ansökan av personlig assistans i Nyköping och undrar vad du har rätt till? Vi träffar dig gärna för ett personligt möte och berättar mer om hur vi kan lägga upp och planera din assistans utifrån dina behov. Vid ett möte träffar du alltid flera representanter från Assistans för dig som kan svara på många olika typer av frågor.  frågor.

Hitta rätt personlig assistans i Nyköping

I Norrköping och området runt Nyköping har vi på Assistans för dig många kunder som har personlig assistans. Här ansvarar våra kund- och personalansvariga för våra kunder. De vill gärna hjälpa dig med dina frågor om personlig assistans. 

Om Assistans för dig

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Allt började 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. I dag har vi kontor på ett flertal platser runtom i landet och många nöjda kunder och medarbetare.

Assistans för dig har mål att ge våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Och att vi är både tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov. Det kräver också en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi bygger ett tryggt och hållbart företag – och ger våra kunder den hjälp de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i  Nyköping

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker.

Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Nyköping? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta bra och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

58.75284389999999,17.009159299999965

Assistans för dig Nyköping

Sankt Larsgatan 9D, 582 24 Linköping

Personal

staff-image

Joel Friberg / Regionchef

Joel är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat på särskilda boenden inom Eskilstuna kommun, där han bland annat var med och startade upp ett nytt boende.

staff-image

Petronella Goldring / Kund- och personalansvarig

Petronella är utbildad beteendevetare med inriktning på psykologi. Hon har tidigare arbetar som behandlingsassistent på HVB-hem, arbetat som volontär i Kina och hon har flera års erfarenhet av inom hotell och restaurang. 

staff-image

Frida Rydgren / Kund- och personalansvarig

Frida har en kandidatexamen i personal- och arbetsvetenskap. Hon har tidigare arbetat på ett demensboende och som publikvärd samt med service inom restaurangbranschen. På fritiden spelar Frida gärna handboll, hon är då målvakt.

staff-image

Adaleta Velez Vasquez / Kund- och personalansvarig

Adaleta bor i Norrköping och har bland annat arbetat som gruppchef inom kundservice, operatör på SOS Alarm, samt som butikschef och som vårdbiträde.

staff-image

Sipel Tovi / Kund- och personalansvarig

Sipel har en magisterexamen i sociologi och är också utbildad HR-specialist. Sipel har från sina tidigare yrken goda erfarenheter av ledarskap och att skapa en meningsfull vardag för människor i behov av stöd. Sipel har senast arbetat som gruppchef på Samhall. Sipel talar flytande kurdiska.

staff-image

Maria Svedén / Kund- och personalansvarig

Maria har alltid brunnit för service och jobbat med alltifrån reseledare och receptionist till event- och personalansvarig. På fritiden ägnar hon sig åt sina katter, renovering och att påta i trädgården.

staff-image

Stina Carlsén / Kund- och personalansvarig

Stina är utbildad inom personal och administration och har tidigare arbetat som arbetsledare inom personlig assistans. Som arbetsledare skapade Stina förutsättningar för en god arbetsmiljö för både kund och assistent, genom arbete med bland annat rekrytering och schemaläggning. Stina är även utbildad frisör och har drivit egen frisörsalong.