headerImg

Personlig assistans i Norrköping

Bor du i Norrköping och har du några planer på att byta hjälpföretag? Eller har du några frågor om att söka personligt stöd i Norrköping och undrar vad du har rätt till? Vi träffar dig gärna på ett personligt möte och du kommer alltid träffa flera personer från Assistans till dig. Så vi kan svara på många olika typer av frågor som du kanske har.

Hitta rätt personlig assistans i Norrköping

I Norrköping och området runt Norrköping har vi på Assistans för dig många kunder som har personlig assistans. Här ansvarar våra kund- och personalansvariga för våra kunder. De vill gärna hjälpa dig med dina frågor om personlig assistans och arbetar från vår kontor i Linköping.

Om Assistans för dig

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Allt började 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Idag har vi kontor på många ställen i Sverige och många nöjda kunder och medarbetare.

Assistans för dig har mål att ge våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på det faktum att våra medarbetare är passionerade om sitt arbete. Och att vi är både tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov och alltid ger en personlig behandling. Det kräver också en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett säkert och hållbart företag – och hjälpa våra kunder med den hjälp de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Norrköping

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de ögonblicken som föder engagemang och och skapar ett band mellan två människor. Band du alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Norrköping? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta bra och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

58.587745,16.192420999999968

Assistans för dig Norrköping

Sankt Larsgatan 9D, 582 24 Linköping

Personal

staff-image

Dinah Backlund / Regionchef

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå och är numera regionchef för vår verksamhet i Stockholm och Linköping.

staff-image

Sofia Wodlin / Kund- och personalansvarig

Sofia är utbildad personalvetare och har tidigare bott i Australien, där hon bland annat arbetat som guide. Sofia har även arbetat som lärare och HR-assistent, samt är ordförande för en ungdomssektion på en ridklubb.

staff-image

Johanna Eriksson / Kund- och personalansvarig

Johanna har en kandidatexamen i Human Resource Management och ytterligare utbildning inom organisation och ledarskap. Hon har även studerat i Barcelona. Johanna har tidigare arbetat som bland annat samordnare vid HVB-hem och behandlingsassistent för ensamkommande flyktingbarn. Johanna börjar hos oss i september.