headerImg

Personlig assistans i Norrköping

Bor du i Norrköping och har du några planer på att byta hjälpföretag? Eller har du några frågor om att söka personligt stöd i Norrköping och undrar vad du har rätt till? Vi träffar dig gärna på ett personligt möte och du kommer alltid träffa flera personer från Assistans till dig. Så vi kan svara på många olika typer av frågor som du kanske har.

Hitta rätt personlig assistans i Norrköping

I Norrköping och området runt Norrköping har vi på Assistans för dig många kunder som har personlig assistans. Här ansvarar våra kund- och personalansvariga för våra kunder. De vill gärna hjälpa dig med dina frågor om personlig assistans och arbetar från vår kontor i Linköping.

Om Assistans för dig

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Allt började 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Idag har vi kontor på många ställen i Sverige och många nöjda kunder och medarbetare.

Assistans för dig har mål att ge våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på det faktum att våra medarbetare är passionerade om sitt arbete. Och att vi är både tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov och alltid ger en personlig behandling. Det kräver också en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett säkert och hållbart företag – och hjälpa våra kunder med den hjälp de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Norrköping

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de ögonblicken som föder engagemang och och skapar ett band mellan två människor. Band du alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Norrköping? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta bra och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

58.587745,16.192420999999968

Assistans för dig Norrköping

Trädgårdsgatan 2, 582 27 Linköping

Personal

staff-image

Joel Friberg / Regionchef

Joel är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat på särskilda boenden inom Eskilstuna kommun, där han bland annat var med och startade upp ett nytt boende.

staff-image

Petronella Goldring / Kund- och personalansvarig

Petronella är utbildad beteendevetare med inriktning på psykologi. Hon har tidigare arbetar som behandlingsassistent på HVB-hem, arbetat som volontär i Kina och hon har flera års erfarenhet av inom hotell och restaurang. 

staff-image

Frida Rydgren / Kund- och personalansvarig

Frida har en kandidatexamen i personal- och arbetsvetenskap. Hon har tidigare arbetat på ett demensboende och som publikvärd samt med service inom restaurangbranschen. På fritiden spelar Frida gärna handboll, hon är då målvakt.

staff-image

Adaleta Velez Vasquez / Kund- och personalansvarig

Adaleta bor i Norrköping och har bland annat arbetat som gruppchef inom kundservice, operatör på SOS Alarm, samt som butikschef och som vårdbiträde.

staff-image

Sipel Tovi / Kund- och personalansvarig

Sipel har en magisterexamen i sociologi och är också utbildad HR-specialist. Sipel har från sina tidigare yrken goda erfarenheter av ledarskap och att skapa en meningsfull vardag för människor i behov av stöd. Sipel har senast arbetat som gruppchef på Samhall. Sipel talar flytande kurdiska.

staff-image

Maria Svedén / Kund- och personalansvarig

Maria har alltid brunnit för service och jobbat med alltifrån reseledare och receptionist till event- och personalansvarig. På fritiden ägnar hon sig åt sina katter, renovering och att påta i trädgården.

staff-image

Stina Carlsén / Kund- och personalansvarig

Stina är utbildad inom personal och administration och har tidigare arbetat som arbetsledare inom personlig assistans. Som arbetsledare skapade Stina förutsättningar för en god arbetsmiljö för både kund och assistent, genom arbete med bland annat rekrytering och schemaläggning. Stina är även utbildad frisör och har drivit egen frisörsalong.