headerImg

Personlig assistans i Motala

Vi erbjuder personlig assistans i Motala – oavsett om du redan har ett assistansbeslut och vill byta assistansbolag eller om du vill ansöka om personlig assistans. Vi kan svara på dina frågor och ge dig juridisk hjälp utan kostnad.

Hitta rätt personlig assistans i Motala

Assistans för dig har kunder som får personlig assistans i Motala och i andra delar av Östergötland. Motala ligger vid Göta kanal och kallas för Östergötlands sjöstad. Bor du i Motala eller i trakten kring Motala och behöver personlig assistans så vill vi att du hör av dig till vårt kontor i Linköping. Det ligger bara 4,5 mil bort och där arbetar våra kund- och personalansvariga med kunder främst i Östergötland och Jönköping. Kontoret är lättillgängligt och ligger nära centralstationen, bara 40 minuter bort med bil eller tåg från Motala. Scrolla ner så hittar du kontaktuppgifter till våra kund- och personalansvariga.

Assistans för dig är ett familjeföretag

Vi är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Assistans för dig startades 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig innebär att vi har stor förståelse för din situation.

Lediga jobb som personlig assistent i Motala

Vi letar efter fler engagerade och duktiga personliga assistenter till våra kunder. I vårt nyhetsbrev går det att läsa mer om hur det är att arbeta som personlig assistent under rubriken Månadens personliga assistent. En av dem är Amanda som arbetat tycker att personlig assistent är världens bästa jobb: “Jag jobbar alltid med inställningen att i dag ska hon få en så bra dag som möjligt. Rutiner och sådant är viktigt, men jag ser alltid till hur dagsformen är och jobbar utifrån det”, säger hon.
Klicka här för att läsa mer.

Bor du i Motala och vill arbeta som personlig assistent? Klicka på “jobba hos oss” så hittar du alla våra lediga tjänster.

58.53620982118352,15.03665225134273

Assistans för dig Motala

Sankt Larsgatan 9D, 582 24 Linköping

Personal

staff-image

Dinah Backlund / Regionchef

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå och är numera regionchef för vår verksamhet i Stockholm och Linköping.

staff-image

Sofia Wodlin / Kund- och personalansvarig

Sofia är utbildad personalvetare och har tidigare bott i Australien, där hon bland annat arbetat som guide. Sofia har även arbetat som lärare och HR-assistent, samt är ordförande för en ungdomssektion på en ridklubb.

staff-image

Johanna Eriksson / Kund- och personalansvarig

Johanna har en kandidatexamen i Human Resource Management och ytterligare utbildning inom organisation och ledarskap. Hon har även studerat i Barcelona. Johanna har tidigare arbetat som bland annat samordnare vid HVB-hem och behandlingsassistent för ensamkommande flyktingbarn. Johanna börjar hos oss i september.