headerImg

Personlig assistans i Motala

Vi erbjuder personlig assistans i Motala – oavsett om du redan har ett assistansbeslut och vill byta assistansbolag eller om du vill ansöka om personlig assistans. Vi kan svara på dina frågor och ge dig juridisk hjälp utan kostnad.

Hitta rätt personlig assistans i Motala

Assistans för dig har kunder som får personlig assistans i Motala och i andra delar av Östergötland. Motala ligger vid Göta kanal och kallas för Östergötlands sjöstad. Bor du i Motala eller i trakten kring Motala och behöver personlig assistans så vill vi att du hör av dig till vårt kontor i Linköping. Det ligger bara 4,5 mil bort och där arbetar våra kund- och personalansvariga med kunder främst i Östergötland och Jönköping. Kontoret är lättillgängligt och ligger nära centralstationen, bara 40 minuter bort med bil eller tåg från Motala. Scrolla ner så hittar du kontaktuppgifter till våra kund- och personalansvariga.

Assistans för dig är ett familjeföretag

Vi är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Assistans för dig startades 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig innebär att vi har stor förståelse för din situation.

Lediga jobb som personlig assistent i Motala

Vi letar efter fler engagerade och duktiga personliga assistenter till våra kunder. I vårt nyhetsbrev går det att läsa mer om hur det är att arbeta som personlig assistent under rubriken Månadens personliga assistent. En av dem är Amanda som arbetat tycker att personlig assistent är världens bästa jobb: “Jag jobbar alltid med inställningen att i dag ska hon få en så bra dag som möjligt. Rutiner och sådant är viktigt, men jag ser alltid till hur dagsformen är och jobbar utifrån det”, säger hon.
Klicka här för att läsa mer.

Bor du i Motala och vill arbeta som personlig assistent? Klicka på “jobba hos oss” så hittar du alla våra lediga tjänster.

58.53620982118352,15.03665225134273

Assistans för dig Motala

Trädgårdsgatan 2, 582 27 Linköping

Personal

staff-image

Joel Friberg / Regionchef

Joel är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat på särskilda boenden inom Eskilstuna kommun, där han bland annat var med och startade upp ett nytt boende.

staff-image

Petronella Goldring / Kund- och personalansvarig

Petronella är utbildad beteendevetare med inriktning på psykologi. Hon har tidigare arbetar som behandlingsassistent på HVB-hem, arbetat som volontär i Kina och hon har flera års erfarenhet av inom hotell och restaurang. 

staff-image

Frida Rydgren / Kund- och personalansvarig

Frida har en kandidatexamen i personal- och arbetsvetenskap. Hon har tidigare arbetat på ett demensboende och som publikvärd samt med service inom restaurangbranschen. På fritiden spelar Frida gärna handboll, hon är då målvakt.

staff-image

Adaleta Velez Vasquez / Kund- och personalansvarig

Adaleta bor i Norrköping och har bland annat arbetat som gruppchef inom kundservice, operatör på SOS Alarm, samt som butikschef och som vårdbiträde.

staff-image

Sipel Tovi / Kund- och personalansvarig

Sipel har en magisterexamen i sociologi och är också utbildad HR-specialist. Sipel har från sina tidigare yrken goda erfarenheter av ledarskap och att skapa en meningsfull vardag för människor i behov av stöd. Sipel har senast arbetat som gruppchef på Samhall. Sipel talar flytande kurdiska.

staff-image

Maria Svedén / Kund- och personalansvarig

Maria har alltid brunnit för service och jobbat med alltifrån reseledare och receptionist till event- och personalansvarig. På fritiden ägnar hon sig åt sina katter, renovering och att påta i trädgården.

staff-image

Stina Carlsén / Kund- och personalansvarig

Stina är utbildad inom personal och administration och har tidigare arbetat som arbetsledare inom personlig assistans. Som arbetsledare skapade Stina förutsättningar för en god arbetsmiljö för både kund och assistent, genom arbete med bland annat rekrytering och schemaläggning. Stina är även utbildad frisör och har drivit egen frisörsalong.