headerImg

Personlig assistans i Malmö

Om behöver personlig assistans i Malmö och undrar hur man ansöker är du varmt välkommen att höra av dig! Det kan också vara ett bra idé att kontakta oss om du känner att du behöver förbättra den personliga assistans du redan har. När du möter oss får du träffa flera olika medarbetare från Assistans för dig som kan svara på dina olika frågor.

Hitta rätt personlig assistans i Malmö

I Malmö har vi på Assistans för dig ett kontor mitt i stadskärnan. Där ansvarar kund- och personalansvariga för våra kunder med personlig assistans. 

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör behövde hjälp. I dag har vi kontor runtom i hela Sverige och många nöjda kunder och anställda.  

Assistans för dig vill ge den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Men också på att vi jobbar hårt för att vara tillgängliga och lyssna till våra kunders olika behov.

Vi har en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi bygger ett tryggt och hållbart företag – och ger våra kunder den assistans de behöver. 

Lediga jobb som personlig assistent i Malmö

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker.

Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Malmö? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta bra och ambitiösa personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

55.60709929999999,12.999111200000016

Assistans för dig Malmö

Skomakaregatan 13, 222 50 Lund

staff-image

Karin Brange / Regionchef

Karin är utbildad socionom och har tidigare arbetat inom vården, på HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn, samt med personer med Aspergers syndrom. Karin var 2013 med och startade upp vårt kontor i Lund och är numera regionchef för vår verksamhet i Lund, Malmö, Halmstad och Växjö.

staff-image

Johanna Klapp / Kund- och personalansvarig

Johanna har en social omsorgsexamen och är även utbildad undersköterska. Innan Johanna kom till Assistans för dig har hon arbetat omkring 10 år som LSS-handläggare.