headerImg

Personlig assistans i Malmö

Om behöver personlig assistans i Malmö och undrar hur man ansöker är du varmt välkommen att höra av dig! Det kan också vara ett bra idé att kontakta oss om du känner att du behöver förbättra den personliga hjälp du redan har. När du besöker oss får du träffa flera olika medarbetare från Assistans för dig som kan svara på dina olika frågor.

Hitta rätt personlig assistans i Malmö

I Malmö har vi på Assistans för dig ett kontor mitt i stadskärnan. Där ansvarar kund- och personalansvariga för våra kunder med personlig assistans. De heter Ida, Emma, ​​Johanna, Johanna och Charlotta och kan svara på alla dina frågor kring personlig assistans. De arbetar också på vår kontor i Lund.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör behövde hjälp. Today we have offices in many places in Sweden, including in Malmö, and many satisfied customers and employees.

Assistans för dig vill ge den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Män också på att vi jobbar hårt för att vara tillgängliga och lyssna för våra kunders olika behov.

Vi har en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Så bygger vi ett tryggt och hållbart företag – och hjälper våra kunder med precis den hjälp de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Malmö

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. You’re there when the tears are running and when the laugh never ends. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. It does not suit everyone, but we have chosen to become personal assistants, hard to believe that the joy and importance we feel on our way to work can be found anywhere else. Some days are more difficult than others, we will not stand under chair with. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. The key for a good relationship is communication, and when it works, you get the opportunity to see the world through someone else’s eyes. It is the moments that feed engagement and create a connection between two people. Band du alltid bär med dig i livet. Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Malmö? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta bra och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

55.60709929999999,12.999111200000016

Assistans för dig Malmö

Adelgatan 21, 211 22 Malmö

staff-image

Karin Brange / Regionchef

Karin är utbildad socionom och har tidigare arbetat inom vården, på HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn, samt med personer med Aspergers syndrom. Karin var 2013 med och startade upp vårt kontor i Lund och är numera regionchef för våra kontor i Lund, Malmö, Halmstad, Göteborg och Växjö.

staff-image

Ida Tollstam / Kund- och personalansvarig

Ida är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat som förbättringscoach och som HR-administratör. Ida har stor erfarenhet av att leda, organisera, planera och coacha sina medarbetare.

staff-image

Emma Moltedo Bravo / Kund- och personalansvarig

Emma är utbildad socionom och har tidigare arbetat inom omsorgsområdet som sektionschef i Malmö samt som enhetschef i Växjö.

staff-image

Johanna Klapp / Kund- och personalansvarig

Johanna har en social omsorgsexamen och är även utbildad undersköterska. Innan Johanna kom till Assistans för dig har hon arbetat omkring 10 år som LSS-handläggare.

staff-image

Johanna Lindstrand / Kund- och personalansvarig

Johanna är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat som bland annat jobbmatchare, men även som säljare på olika företag. Johanna har också en utbildning inom ledarskap.

staff-image

Charlotta Stavenow / (föräldraledig)

Charlotta har en examen i psykologi och har tidigare arbetat inom vårdrelaterade yrken. Charlotta var 2013 med och startade upp kontoret i Lund.