headerImg

Personlig assistans i Malmö

Om behöver personlig assistans i Malmö och undrar hur man ansöker är du varmt välkommen att höra av dig! Det kan också vara en bra idé att kontakta oss om du känner att du behöver förbättra den personliga assistans du redan har. När du besöker oss får du träffa flera olika medarbetare från Assistans för dig som kan besvara dina olika frågor.

 

Personlig assistans i Malmö

I Malmö har vi på Assistans för dig ett kontor mitt i stadskärnan. Där ansvarar  kund- och personalansvariga för våra kunder med personlig assistans. De heter Ida, Emma, Johanna, Johanna och Charlotta och kan svara på alla dina frågor kring personlig assistans. De arbetar också på vårt kontor i Lund.

 

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör behövde hjälp. Idag har vi kontor på många orter i Sverige, bland annat i Malmö och omkring 300 nöjda kunder.

Assistans för dig vill ge den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Men också på att vi jobbar hårt för att vara tillgängliga och lyssna för våra kunders olika behov.

Vi har en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Så bygger vi ett tryggt och hållbart företag – och hjälper våra kunder med precis den assistans de behöver.

 

Lediga jobb som personlig assistent i Malmö

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet. Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Malmö? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta duktiga och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

55.60709929999999,12.999111200000016

Assistans för dig Malmö

Adelgatan 21, 211 22 Malmö

staff-image

Karin Brange / Regionchef

Karin är utbildad socionom och har tidigare arbetat inom vården och på ett HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn, samt som boendestödjare till personer med Aspergers syndrom. Karin har tre barn och ett stort djurintresse. Karin är regionchef för våra kontor i Lund, Halmstad och Växjö.

staff-image

Ida Tollstam / Kund- och personalansvarig

Ida är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat som förbättringscoach och som HR-administratör. Ida har stor erfarenhet av att leda, organisera, planera och coacha sina medarbetare.

staff-image

Emma Moltedo Bravo / Kund- och personalansvarig

Emma är utbildad socionom och har tidigare arbetat inom omsorgsområdet som sektionschef i Malmö samt som enhetschef i Växjö.

staff-image

Johanna Klapp / Kund- och personalansvarig

Johanna har en social omsorgsexamen och är även utbildad undersköterska. Innan Johanna kom till Assistans för dig har hon arbetat omkring 10 år som LSS-handläggare.

staff-image

Johanna Lindstrand / Kund- och personalansvarig

Johanna är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat som bland annat jobbmatchare, men även som säljare på olika företag. Johanna har också en utbildning inom ledarskap.

staff-image

Charlotta Stavenow / (föräldraledig)

Charlotta har en examen i psykologi och har tidigare arbetat inom vårdrelaterade yrken. Charlotta var med och startade upp kontoret i Lund.