headerImg

Personlig assistans i Lund

Behöver du personlig assistans i Lund? Vill du veta mer om vårt assistansbolag? Har du frågor om personlig assistans och hur det fungerar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Hitta rätt personlig assistans i Lund

Kontoret i Lund är vårt näst största och ligger ca 10 min promenad från centralstationen i nya, rullstolsanpassade lokaler.

Här kan du få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. Och våra kund- och personalansvariga berättar om hur din personliga assistans kan läggas upp efter dina egna önskemål och egna behov.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig betyder något. För oss betyder det att vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga hjälp.

Lediga jobb som personlig assistent i Lund

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans.

Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Lund? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta bra och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

55.7027949,13.195398999999952

Assistans för dig Lund

Skomakaregatan 13, 223 50 Lund

Personal

staff-image

Johanna Lindstrand / HR-chef

Johanna har en masterexamen i personal- och arbetslivsfrågor vid Lunds universitet och har tidigare arbetat som kund- och personalansvarig samt som HR-partner på Assistans för dig. Numera arbetar Johanna som HR-chef.

staff-image

Karin Brange / Regionchef

Karin är utbildad socionom och har tidigare arbetat inom vården, på HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn, samt med personer med Aspergers syndrom. Karin var 2013 med och startade upp vårt kontor i Lund och är numera regionchef för vår verksamhet i Lund, Malmö, Halmstad och Växjö.

staff-image

Ida Tollstam / HR-partner

Ida är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat som förbättringscoach och som HR-administratör. Ida har stor erfarenhet av att leda, organisera, planera och coacha sina medarbetare.

staff-image

Hanna Perman / HR-partner

Hanna har en arbetsvetenskaplig examen, inriktning organisation och ledarskap. Hon har tidigare arbetat med rekrytering och personalansvar. De första 2,5 åren på Assistans för dig arbetade hon på vårt kontor i Stockholm, men nu är hon åter i sin kära hemstad.

staff-image

Johanna Klapp / Kund- och personalansvarig

Johanna har en social omsorgsexamen och är även utbildad undersköterska. Innan Johanna kom till Assistans för dig har hon arbetat omkring 10 år som LSS-handläggare.

staff-image

Emelie Demir / Kund- och personalansvarig

Emelie är utbildad socionom och har de senaste åren arbetat som LSS/SoL-handläggare. Dessförinnan arbetade Emelie som administrationschef inom dagligvaruhandeln. På fritiden umgås hon gärna med sin familj.

staff-image

Johanna Dahl / Kund- och personalansvarig

Johanna är utbildad beteendevetare och har bland annat arbetat som stödpedagog och teamledare på ett serviceboende, samt som kolloledare och ledsagare. På fritiden umgås Johanna gärna med vänner och familj.

staff-image

Petter Afzelius / Kund- och personalansvarig

Petter har en kandidatexamen i personal- och arbetslivsfrågor och har även utbildat sig inom företagsekonomi. Petter har erfarenheter från dagligvaruhandeln, samt från ideella engagemang i Lunds Nation under sin studietid. Petter tycker om att träna och umgås med vänner på sin fritid.

staff-image

Annie Egede Uppström / Kund- och personalansvarig

Annie är utbildad beteendevetare och hon har tidigare arbetat på förskola och på LSS-boende. Annie har tidigare haft en tjänst som rekryteringsassistent på Afd men arbetar idag som kund- och personalansvarig. På sin fritid tycker Annie om att måla.

staff-image

Mirna Amare / Kund- och personalansvarig

Mirna är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat som butiksbiträde, personlig assistent och som kontaktperson åt ensamkommande flyktingbarn. Utöver svenska och engelska pratar hon även tigrinska. På sin fritid tycker Mirna om att umgås med vänner, utöva yoga, laga mat och baka.

staff-image

Ewa Slominska / Rekryterare

Ewa har tidigare bla arbetat som tandsköterska, vårdbiträde inom hemtjänsten och som personaladministratör. Utöver det har hon en utbildning som löneadministratör och extraknäcker ibland som tolk. Ewa talar flytande polska.