headerImg

Personlig assistans i Lund

Behöver du personlig assistans i Lund? Vill du veta mer om vårt assistansbolag? Har du frågor om personlig assistans och hur det fungerar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Personlig assistans i Lund

Kontoret i Lund är vårt näst största. Här arbetar Ida, Emma, Johanna, Johanna och Charlotta, med ansvar för våra ca 60 kunder i södra Sverige. Kontoret ligger precis vid centralstationen i nya, fräscha och framför allt rullstolsanpassade lokaler i markplan.

Här kan du också få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. Och våra kund- och personalansvariga berättar gärna om hur din personliga assistans kan läggas upp efter dina egna önskemål och egna behov.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig betyder något. För oss betyder det att vi vill erbjuda våra kunder den bästa möjliga assistansen.

Lediga jobb som personlig assistent i Lund

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans.

Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Lund? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta duktiga och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

55.7102496,13.18320730000005

Assistans för dig Lund

Fabriksgatan 3A, 222 36 Lund

Personal

staff-image

Karin Brange / Regionchef

Karin är utbildad socionom och har tidigare arbetat inom vården och på ett HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn, samt som boendestödjare till personer med Aspergers syndrom. Karin har tre barn och ett stort djurintresse. Karin är regionchef för våra kontor i Lund, Halmstad och Växjö.

staff-image

Ida Tollstam / Kund- och personalansvarig

Ida är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat som förbättringscoach och som HR-administratör. Ida har stor erfarenhet av att leda, organisera, planera och coacha sina medarbetare.

staff-image

Emma Moltedo Bravo / Kund- och personalansvarig

Emma är utbildad socionom och har tidigare arbetat inom omsorgsområdet som sektionschef i Malmö samt som enhetschef i Växjö.

staff-image

Johanna Klapp / Kund- och personalansvarig

Johanna har en social omsorgsexamen och är även utbildad undersköterska. Innan Johanna kom till Assistans för dig har hon arbetat omkring 10 år som LSS-handläggare.

staff-image

Johanna Lindstrand / Kund- och personalansvarig

Johanna är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat som bland annat jobbmatchare, men även som säljare på olika företag. Johanna har också en utbildning inom ledarskap.

staff-image

Charlotta Stavenow / (föräldraledig)

Charlotta har en examen i psykologi och har tidigare arbetat inom vårdrelaterade yrken. Charlotta var med och startade upp kontoret i Lund.