headerImg

Personlig assistans i Luleå

Behöver du personlig assistans i Luleå? Vill du förbättra den personliga assistans du redan har. Vill du veta mer om vårt assistansbolag? Har du frågor om personlig assistans och hur det fungerar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Hitta rätt personlig assistans i Luleå

Vi träffas gärna på ett kostnadsfritt möte där det passar dig och berättar med om oss och vad vi kan hjälpa dig med. Du kan få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. Och våra kund- och personalansvariga berättar gärna om hur din personliga assistans kan läggas upp efter dina egna önskemål och egna behov.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Allt började 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och behövde hjälp. Nu har vi kontor på många platser runt om i Sverige och många nöjda kunder och anställda.

Vi på Assistans för dig vill ge den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Men också på att vi jobbar hårt för att vara tillgängliga och lyssna på våra kunders olika behov.

Vi har en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Så bygger vi ett tryggt och hållbart företag – och hjälper våra kunder med precis den assistans de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Luleå

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Är du intresserad av att jobba med personlig assistans i Luleå? Klicka på länken som heter lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi letar alltid efter duktiga och engagerade personliga assistenter till våra kunder. Vi ser fram emot din ansökan!

65.584819,22.156702600000017

Assistans för dig Luleå

Vasagatan 12, 903 29 Umeå

Personal

staff-image

Dinah Backlund / Regionchef

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå.

staff-image

Signe Valfridsson / Kund- och personalansvarig

Signe är utbildad beteendevetare och har även en magisterexamen i socialt arbete. Hon har tidigare arbetat som lärarvikarie och varit boendehandledare på ett LSS-boende. På fritiden gillar Signe att odla och vara ute i naturen.

staff-image

Hanna Svanlund / Kund- och personalansvarig

Hanna är arbetsterapeut i grunden. Hon har mer än 10 års erfarenhet av assistans i olika roller som anhörig, personlig assistent och som arbetsledare i flera olika arbetsgrupper. Hanna har tidigare också arbetat som frisör.