headerImg

Personlig assistans i Linköping

Letar du efter personlig assistans i Linköping? Vill du veta mer om vårt assistansbolag? Har du frågor om personlig assistans och hur det fungerar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Hitta rätt personlig assistans i Linköping

I Linköping har vi en trevlig kontor som är tillgänglig för alla. Det här är våra kunder och assistenter som kommer till besök – det ligger bara några minuter från centralstationen. Här jobbar Daniel och Emma som kund- och personalansvariga för våra kunder i Linköping med omnejd. De finns också där för att svara på dina frågor om personlig assistans.

Du kan också få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. Och våra kund- och personalansvariga berättar om hur din personliga assistans kan läggas upp efter dina egna önskemål och egna behov.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig betyder något. För oss betyder det att vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga hjälp.

Lediga jobb som personlig assistent i Linköping

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans.

Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Är du bosatt i Linköping och söker arbete som personlig assistent hos någon av våra kunder? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi letar alltid efter personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

58.41434220000001,15.624254199999996

Assistans för dig Linköping

Sankt Larsgatan 9D, 582 24 Linköping

Personal

staff-image

Johanna Vennberg Swärd / Regionchef

Johanna är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat inom restaurangbranschen som bland annat servitris och barista. Johanna har även under ett antal år arbetat som personlig assistent och elevassistent.

staff-image

Daniel Edvinsson / Kund- och personalansvarig

Daniel är utbildad socionom och är bosatt i Norrköping. Han har tidigare arbetat som bl a skolkurator, socialsekreterare samt på både korttidsboende och daglig verksamhet. Daniel har varit aktiv inom fotboll som både ungdomsledare och domare.

staff-image

Emma Ernerskog / Kund- och personalansvarig

Emma är utbildad socionom och har en bakgrund som bl.a. biståndsbedömare och familjepedagog. Emma har varit engagerad i olika studenttidningar, som skribent och chefredaktör/webbredaktör. På fritiden är Emma gärna ute i naturen och ägnar sig åt vandring och fotografering.

staff-image

Sofia Wodlin / Kund- och personalansvarig

Sofia är utbildad personalvetare och har tidigare bott i Australien, där hon bland annat arbetat som guide. Sofia har även arbetat som lärare och HR-assistent, samt är ordförande för en ungdomssektion på en ridklubb.