headerImg

Personlig assistans i Landskrona

Behöver du personlig assistans i Landskrona? Vill du förbättra den personliga assistans du redan har. Vill du veta mer om vårt assistansbolag? Har du frågor om personlig assistans och hur det fungerar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Hitta rätt personlig assistans i Landskrona

Hör av dig till oss så kan vi svara på dina frågor om personlig assistans! Då får du träffa någon av våra kund- och personalansvariga för våra kunder i Landskrona. De arbetar här och på vårt kontor i Lund och ansvarar för alla frågor kring personlig assistans.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Allt började 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och behövde hjälp. Nu har vi kontor på många platser runt om i Sverige och många nöjda kunder och anställda.

Vi på Assistans för dig vill ge den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Men också på att vi jobbar hårt för att vara tillgängliga och lyssna på våra kunders olika behov.

Vi har en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Så bygger vi ett tryggt och hållbart företag – och hjälper våra kunder med precis den assistans de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Landskrona

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Bor du i Landskrona och är söker jobb som personlig assistent hos någon av våra kunder? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi letar alltid efter duktiga och engagerade personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

55.8703477,12.830080199999998

Assistans för dig Landskrona

Skomakaregatan 13, 222 50 Lund

Personal

staff-image

Karin Brange / Regionchef

Karin är utbildad socionom och har tidigare arbetat inom vården, på HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn, samt med personer med Aspergers syndrom. Karin var 2013 med och startade upp vårt kontor i Lund och är numera regionchef för vår verksamhet i Lund, Malmö, Halmstad och Växjö.

staff-image

Johanna Lindstrand / HR-ansvarig

Johanna har en masterexamen i personal- och arbetslivsfrågor vid Lunds universitet och har tidigare arbetat som kund- och personalansvarig på Assistans för dig. Numera arbetar Johanna som HR-ansvarig, vilket syftar till att stärka Assistans för dig som arbetsgivare för både personliga assistenter och kontorspersonal.

staff-image

Hanna Perman / HR-ansvarig

Hanna har en arbetsvetenskaplig examen, inriktning organisation och ledarskap. Hon har tidigare arbetat med rekrytering och personalansvar. De första 2,5 åren på Assistans för dig arbetade hon på vårt kontor i Stockholm, men nu är hon åter i sin kära hemstad.

staff-image

Ida Tollstam / HR-ansvarig

Ida är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat som förbättringscoach och som HR-administratör. Ida har stor erfarenhet av att leda, organisera, planera och coacha sina medarbetare.

staff-image

Johanna Klapp / Kund- och personalansvarig

Johanna har en social omsorgsexamen och är även utbildad undersköterska. Innan Johanna kom till Assistans för dig har hon arbetat omkring 10 år som LSS-handläggare.

staff-image

Emelie Demir / Kund- och personalansvarig

Emelie är utbildad socionom och har de senaste åren arbetat som LSS/SoL-handläggare. Dessförinnan arbetade Emelie som administrationschef inom dagligvaruhandeln. På fritiden umgås hon gärna med sin familj.

staff-image

Johanna Dahl / Kund- och personalansvarig

Johanna är utbildad beteendevetare och har bland annat arbetat som stödpedagog och teamledare på ett serviceboende, samt som kolloledare och ledsagare. På fritiden umgås Johanna gärna med vänner och familj.

staff-image

Petter Afzelius / Kund- och personalansvarig

Petter har en kandidatexamen i personal- och arbetslivsfrågor och har även utbildat sig inom företagsekonomi. Petter har erfarenheter från dagligvaruhandeln, samt från ideella engagemang i Lunds Nation under sin studietid. Petter tycker om att träna och umgås med vänner på sin fritid.

staff-image

Annie Egede Uppström / Kund- och personalansvarig

Annie är utbildad beteendevetare och hon har tidigare arbetat på förskola och på LSS-boende. Annie har tidigare haft en tjänst som rekryteringsassistent på Afd men arbetar idag som kund- och personalansvarig. På sin fritid tycker Annie om att måla.

staff-image

Mirna Amare / Kund- och personalansvarig

Mirna är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat som butiksbiträde, personlig assistent och som kontaktperson åt ensamkommande flyktingbarn. Utöver svenska och engelska pratar hon även tigrinska. På sin fritid tycker Mirna om att umgås med vänner, utöva yoga, laga mat och baka.