headerImg

Personlig assistans i Kungsbacka

Vi erbjuder personlig assistans i Kungsbacka. Kontakta oss om du vill ha hjälp med ansökan om personlig assistans eller om du vill byta assistansbolag.

Hitta rätt personlig assistans i Kungsbacka

Kungsbacka har vuxit mycket och kommunen har numera över 80 000 invånare. Vårt kontor  i Göteborg är bara en halvtimme bort och vi träffar gärna dig i Kungsbacka eller där det passar dig bäst. Du är självklart även välkommen till vårt kontor – lokalerna är lättillgängliga och handikappanpassade.

Våra anställda kan svara på dina frågor om personlig assistans i Kungsbacka och hur vi kan anpassa din assistans efter dina behov. De kan också hjälpa dig med din ansökan om personlig assistans och konsultera våra jurister kostnadsfritt om det behövs.

Kort om oss

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor fick en hjärntumör och behövde hjälp. Vi har både bred och djupgående kunskap inom lagstiftning, ekonomi och sociala frågor och finns på många orter i hela Sverige.

Lediga jobb som personlig assistent i Kungsbacka

Vi är alltid intresserade av fler engagerade personliga assistenter till våra kunder i Kungsbacka, norra Halland och Göteborgstrakten. Vill du veta mer om hur det är att arbeta som personlig assistent? Vi skickar ut ett nyhetsbrev en gång i månaden där vi intervjuar en personlig assistent om hur deras arbete är. Maria är en av dem och hon tycker att det är viktigt att vara positiv, trevlig och lyfta varandra.
”Det bästa är att vara med och hjälpa personer som behöver hjälp. Jag gillar jobbet i sig, man lär sig väldigt mycket och jag har bra kollegor”, säger hon.

Läs mer här.

Vill du arbeta som personlig assistent i eller i närheten av Kungsbacka? Klicka på ”jobba hos oss” i menyn längst upp så hittar du alla våra lediga tjänster.

57.48713149999999,12.077859999999987

Assistans för dig Kungsbacka

Magasinsgatan 18A, 411 18 Göteborg

Personer

staff-image

Kristin Persdotter / Regionchef

Kristin är utbildad personalvetare med inriktning på arbetsrätt och psykologi. Kristin har en bred yrkesbakgrund och har arbetat med bland annat rekrytering, rehabilitering till arbete, myndighetsutövning och coaching.

staff-image

Johanna Perätalo / Kund- och personalansvarig

Johanna är utbildad socionom och har tidigare arbetat med logistik på Volvo samt som cafébiträde. Johanna började sin anställning som Rekryteringsassistent i Lund, men arbetar sedan november 2020 som kund- och personalansvarig på vårt kontor i Göteborg.

staff-image

Rebecca Heilert / Kund- och personalansvarig

Rebecca har utbildning inom Personal och Arbetsliv och är även utbildad undersköterska. Hon har arbetat många år inom hemtjänst och inom andra vårdverksamheter. Rebecca har arbetat som koordinator och konsultchef på ett bemanningsföretag, vilket innebär rekrytering, personalledning och service. Rebecca kommer från Karlskrona och tränar gärna på gym.

staff-image

Lisen Karlström / Kund- och personalansvarig

Lisen har en utbildning inom Human Resources med inriktning psykologi. Hon har arbetat som personlig assistent samt inom andra serviceyrken. Lisen har även studerat en utbytestermin i Hong Kong, spelat fotboll under större delen av hennes liv och tycker om att laga mat.

staff-image

Frida Palmgren / Kund- och personalansvarig

Frida är utbildad personalvetare och hon har bland annat arbetat inom jobbmatchning och rekrytering. Frida är idrottsintresserad, går gärna på gym eller umgås med nära och kära.

staff-image

Jeanette Wiberg / Kund- och personalansvarig

Jeanette är utbildad beteendevetare och har även en magisterexamen i psykologi. Tidigare har hon arbetat inom kundtjänst och som kassaledare på en stormarknad men även som behandlingsassistent på ett stödboende samt inom äldreomsorgen. Jeanettes intressen är bl a golf och konståkning.

staff-image

Emma Wernebjer Cervinus / Kontorsansvarig

Emma är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat med administration på sjukhus och inom olika serviceyrken, bland annat som butikschef. Emma anställdes till vår verksamhet i Göteborg våren 2014.

staff-image

Mikaela Blom / Kund- och personalansvarig

Mikaela har en kandidatexamen i beteendevetenskap med inriktning mot psykologi och har tidigare arbetat som handläggare på både Försäkringskassan och på Förvaltningsrätten. Mikaela bor i Kungsbacka med sin man och tycker mycket om att resa på sin fritid.

staff-image

Marcus Jildenstål / Kund- och personalansvarig

Marcus är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat med kund- och servicearbete inom andra branscher. Marcus har även varit tennistränare och är uppvuxen i Örebro.

staff-image

Elisabeth Hallberg / Kund- och personalansvarig

Elisabeth har en kandidatexamen i socialt arbete med inriktning på organisation och ledarskap och har tidigare arbetat som bland annat arbetsledare inom personlig assistans samt som vårdbiträde. Elisabeth har även arbetat som konditor.

staff-image

Angelica Lund / Kund- och personalansvarig

Angelica är utbildad beteendevetare med psykologiinriktning och har tidigare arbetat inom en rad servicerelaterade yrken och inom olika LSS-verksamheter. Angelica har bl a varit med och startat upp ett serviceboende för unga kvinnor. Hälsa och hållbarhet är frågor som Angelica brinner för.