headerImg

Personlig assistans i Karlstad

Letar du efter personlig assistans i Karlstad? Har du redan en assistansbeslut och har du funderingar på att byta assistansbolag? Eller har du frågor om ansökan av personlig assistans och undrar vad du har rätt till?

Hitta rätt personlig assistans i Karlstad

Hör av dig till oss så kan vi svara på dina frågor om personlig assistans! Vi har ett fint kontor som är lättillgängligt i centrala Karlstad och som våra kunder och personliga assistenter är välkomna att besöka!

Du kan också få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. Och våra kund- och personalansvariga berättar om hur din personliga assistans kan läggas upp efter dina egna önskemål och egna behov.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig betyder något. För oss betyder det att vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga hjälp.

Vi på Assistans för dig vill ge den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Vi arbetar också hårt för att vara tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov och vi ger alltid ett personligt bemötande.

Vi har en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Så bygger vi ett tryggt och hållbart företag – och ser till att våra kunder får precis den hjälp de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Karlstad

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med.

Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Är du bosatt i Karlstad och vill arbeta med personlig assistans i Karlstad? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi letar alltid efter fler engagerade och kompetenta personliga assistenter till våra kunder.

59.3755949,13.50523659999999

Assistans för dig Karlstad

Gustaf Lovéns gata 28, 652 26 Karlstad

Personal

staff-image

Kristin Persdotter / Regionchef

Kristin är utbildad personalvetare med inriktning på arbetsrätt och psykologi. Kristin har en bred yrkesbakgrund och har arbetat med bland annat rekrytering, rehabilitering till arbete, myndighetsutövning och coaching.

staff-image

Kristin Bäcke / Kunskapsstöd

Kristin är utbildad personalvetare. Hon har tidigare arbetat som ungdomshandläggare på Arbetsförmedlingen, har engagerat sig fackligt och har lång erfarenhet av serviceyrken bland annat inom äldrevården. Kristin är uppvuxen i Malung och har även bott och arbetat i Norge, Frankrike och England.

staff-image

Mimmie Engdahl / Kund- och personalansvarig

Mimmie är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat som handläggare på Arbetsförmedlingen i flera år. Hon har erfarenhet av service och integrationsfrågor. På sin fritid tycker Mimmie om att vara i naturen och umgås med familj och vänner.

staff-image

Anna Lööf Larsson / Kund- och personalansvarig

Anna är utbildad personalvetare. Hon har jobbat flera år på Arbetsförmedlingen och har även jobbat som handläggare och säljare innan hon sökte sig till Assistans för dig. Anna brinner för att påverka sin och andras arbetsmiljö och var fackligt förtroendevald på sin tidigare arbetsplats.

staff-image

Isabelle Falkman / Kund- och personalansvarig

Isabelle har en kandidatexamen i vårdvetenskap och har tidigare arbetat inom en rad LSS-relaterade yrken såsom kontaktperson och ledsagare, men hon har också arbetat som elevassistent och undersköterska på Larmpatrullen i Karlstad kommun. Isabelle tränar gärna på sin fritid.

staff-image

Christoffer Berglund / Kund- och personalansvarig

Christoffer har under många år arbetat som stödassistent på Karlstad kommun och har bland annat varit med och startat upp ett LSS-boende. Han har erfarenhet av att arbeta med både unga och vuxna med olika funktionsnedsättningar. Christoffer spelar gärna frisbeegolf på sin fritid.

staff-image

Sandra Wik / Kund- och personalansvarig

Sandra är utbildad frisör och har under många år drivit egen verksamhet. Hon har fått flera utmärkelser för sin företagsamhet. Hennes senaste arbete var som verksamhetschef inom personlig assistans. Under sin fritid spenderar Sandra gärna tid med sin familj.