headerImg

Personlig assistans i Karlstad

Letar du efter personlig assistans i Karlstad? Har du redan en assistansbeslut och har du funderingar på att byta assistansbolag? Eller har du några frågor om att ansöka om personlig hjälp och undrar vad du har rätt till?

Hitta rätt personlig assistans i Karlstad

Hör av dig till oss så kan vi svara på dina frågor om personlig assistans! I Karlstad är det våra kund- och personalansvariga Kristin, Kristin, Josefin, Teresia och Jenny som tar hand om våra kunders assistansuppdrag. Vi har ett fint kontor i trevliga, lättillgängliga lokaler i centrala Karlstad, eftersom våra kunder och assistenter är välkomna att besöka!

Du kan också få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. Och våra kund- och personalansvariga berättar om hur din personliga assistans kan läggas upp efter dina egna önskemål och egna behov.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig betyder något. För oss betyder det att vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga hjälp.

Vi på Assistans för dig vill ge den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Also, we work hard to be available and listen to our customers ‘different needs.

Vi har en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Så bygger vi ett tryggt och hållbart företag – och hjälper våra kunder med precis den hjälp de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Karlstad

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna löper och när skrattet aldrig slutar. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Det passar inte alla, men vi har valt att bli personliga assistenter, svårt att tro att glädjen och vikten vi känner på vägen till jobbet kan hittas någon annanstans.

Vissa dagar är svårare än andra, vi kommer inte stå under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln till ett bra förhållande är kommunikation, och när det fungerar får du chansen att se världen genom andras ögon. Det är de ögonblick som matar engagemang och skapar en koppling mellan två personer. Band du alltid bär med dig i livet.

Är du bosatt i Karlstad och vill arbeta ned personlig assistans i Karlstad? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi letar alltid efter fler engagerade och kompetenta personliga assistenter till våra kunder.

 

59.3755949,13.50523659999999

Assistans för dig Karlstad

Gustaf Lovéns gata 28, 652 26 Karlstad

Personal

staff-image

Joel Friberg / Regionchef

Joel är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat på särskilda boenden inom Eskilstuna kommun, där han bland annat var med och startade upp ett nytt boende. Joel är regionchef för våra kontor i Sundsvall, Umeå, Karlstad och Västerås.

staff-image

Kristin Bäcke / Kund- och personalansvarig

Kristin är utbildad personalvetare. Hon har tidigare arbetat som arbetsförmedlare på Arbetsförmedlingen, samt har engagerat sig fackligt och har även arbetat inom vården. Kristin är uppvuxen i Malung och har även bott i Norge.

staff-image

Josefin Andersson / Kund- och personalansvarig

Josefin är utbildad personalvetare med specialinriktning mot socialpsykologi. Hon har tidigare arbetat som bland annat vårdassistent på ett korttidsboende och som ledsagare åt en tjej med Aspergers syndrom.

staff-image

Teresia Edkvist / Kund- och personalansvarig

Teresia har en examen inom turismvetenskap och har arbetat som reseledare i Turkiet och Thailand. Hon har de senaste åren arbetat som administratör på en gymnasieskola i Arvika, som handläggare på ett logistikföretag samt på Försäkringskassan. Teresia har ett stort intresse för sport, hälsa och matlagning.

staff-image

Jenny Lindqvist / Kund- och personalansvarig

Jenny är utbildad personalvetare. Hon har tidigare bland annat arbetat på Arbetsförmedlingen och som administratör på en gymnasieskola. Jenny har också en lång erfarenhet inom service och har jobbat i skobutik. Jenny börjar hos oss i slutet av juni.

staff-image

Kristin Persdotter / (föräldraledig)

Kristin är utbildad personalvetare med inriktning på arbetsrätt och psykologi. Kristin har en bred yrkesbakgrund och har arbetat med bland annat rekrytering, rehabilitering till arbete, myndighetsutövning och coaching. Hon bor i Karlstad och har en son.