headerImg

Personlig assistans i Karlstad

Letar du efter personlig assistans i Karlstad? Har du redan en assistansbeslut och har du funderingar på att byta assistansbolag? Eller har du frågor om ansökan av personlig assistans och undrar vad du har rätt till?

Hitta rätt personlig assistans i Karlstad

Hör av dig till oss så kan vi svara på dina frågor om personlig assistans! Vi har ett fint kontor som är lättillgängligt i centrala Karlstad och som våra kunder och personliga assistenter är välkomna att besöka!

Du kan också få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. Och våra kund- och personalansvariga berättar om hur din personliga assistans kan läggas upp efter dina egna önskemål och egna behov.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig betyder något. För oss betyder det att vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga hjälp.

Vi på Assistans för dig vill ge den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Vi arbetar också hårt för att vara tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov och vi ger alltid ett personligt bemötande.

Vi har en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Så bygger vi ett tryggt och hållbart företag – och ser till att våra kunder får precis den hjälp de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Karlstad

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med.

Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Är du bosatt i Karlstad och vill arbeta med personlig assistans i Karlstad? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi letar alltid efter fler engagerade och kompetenta personliga assistenter till våra kunder.

59.3755949,13.50523659999999

Assistans för dig Karlstad

Gustaf Lovéns gata 28, 652 26 Karlstad

Personal

staff-image

Joel Friberg / Regionchef

Joel är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat på särskilda boenden inom Eskilstuna kommun, där han bland annat var med och startade upp ett nytt boende. Joel är regionchef för våra kontor i Sundsvall, Umeå, Karlstad och Västerås.

staff-image

Kristin Bäcke / Kund- och personalansvarig

Kristin är utbildad personalvetare. Hon har tidigare arbetat som ungdomshandläggare på Arbetsförmedlingen, har engagerat sig fackligt och har lång erfarenhet av serviceyrken bland annat inom äldrevården. Kristin är uppvuxen i Malung och har även bott och arbetat i Norge, Frankrike och England.

staff-image

Teresia Edkvist / Kund- och personalansvarig

Teresia har en examen inom turismvetenskap och har arbetat som reseledare i Turkiet och Thailand. Hon har de senaste åren arbetat som administratör på en gymnasieskola i Arvika, som handläggare på ett logistikföretag samt på Försäkringskassan. Teresia har ett stort intresse för sport, hälsa och matlagning.

staff-image

Jenny Lindqvist / Kund- och personalansvarig

Jenny är utbildad personalvetare. Hon har tidigare bland annat arbetat på Arbetsförmedlingen och som administratör på en gymnasieskola. Jenny har också en lång erfarenhet inom service och har jobbat i skobutik.

staff-image

Simon Lindahl / Kund- och personalansvarig

Simon är utbildad personalvetare. Han har tidigare bland annat arbetat som jobbcoach och handledare. Simon har ett stort idrottsintresse och har själv spelat och vidareutbildat sig som tränare och domare inom basket.

staff-image

Kristin Persdotter / (föräldraledig)

Kristin är utbildad personalvetare med inriktning på arbetsrätt och psykologi. Kristin har en bred yrkesbakgrund och har arbetat med bland annat rekrytering, rehabilitering till arbete, myndighetsutövning och coaching. Hon bor i Karlstad och har två barn.