headerImg

Personlig assistans i Karlskrona

Om du behöver personlig assistans i Karlskrona och undrar hur man ansöker är du varmt välkommen att höra av dig! Det kan också vara en bra idé att kontakta oss om du känner att du behöver förbättra den personliga assistans du redan har. När du besöker oss får du träffa flera olika medarbetare från Assistans för dig som kan besvara dina olika frågor.

Hitta rätt personlig assistans i Karlskrona

I Karlskrona och trakten runt omkring har vi på Assistans för dig ett flertal kunder med personlig assistans. Här är det våra kund- och personalansvariga Regina och Johanna som har hand om våra kunders assistansuppdrag.

Om du är bosatt i Karlskrona och har frågor kring hur vi kan förbättra din personliga assistans, eller vill ha våra juristers hjälp att ansöka om personlig assistans, är du välkommen att höra av dig till oss! Vi träffar dig gärna på ett personligt möte och berättar mer om oss och hur vi utför och planerar personlig assistans i samråd med våra kunder. Vid ett möte träffar du alltid flera representanter från Assistans för dig som kan svara på dina frågor.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig betyder något. För oss betyder det att vi vill erbjuda våra kunder den bästa möjliga assistansen.

Lediga jobb som personlig assistent i Karlskrona

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans.

Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Är du bosatt i Karlskrona och söker arbete som personlig assistent hos någon av våra kunder? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi letar alltid efter duktiga personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

56.1662359,15.58285550000005

Assistans för dig Karlskrona

Regementsgatan 9, 352 36 Växjö

Personal

staff-image

Karin Brange / Regionchef

Karin är utbildad socionom och har tidigare arbetat inom vården, på HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn, samt med personer med Aspergers syndrom. Karin var 2013 med och startade upp vårt kontor i Lund och är numera regionchef för vår verksamhet i Lund, Malmö, Halmstad och Växjö.

staff-image

Anita Rimbléus / Kund- och personalansvarig

Anita är sedan tidigare utbildad undersköterska och även löneadministratör. Hon har arbetat som platsansvarig på ett LSS-boende och även som administratör och driftansvarig. Förutom barn och familj har Anita ett odlings- och inredningsintresse.

staff-image

Marie Mossberg / Kund- och personalansvarig

Marie är utbildad socialpedagog och har tidigare arbetat på Försäkringskassan som personlig handläggare inom sjukpenning. Marie har även under en längre tid arbetat som skötare inom rättspsykiatrin.

staff-image

Chanica Nordh / Kund- och personalansvarig

Chanica är utbildad HR-specialist. Hon har tidigare arbetat som säljchef för sportkläder samt som spachef på Kosta Boda art hotell. Chanica har även haft eget företag inom träning och hälsa. Fritiden kantas av träning och då främst Crossfit, men även matlagning är ett stort intresse för Chanica.