headerImg

Personlig assistans i Kalmar

Behöver du personlig assistans i Kalmar? Vill du förbättra den personliga assistans du redan har. Vill du veta mer om vårt assistansbolag? Har du frågor om personlig assistans och hur det fungerar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Hitta rätt personlig assistans i Kalmar

I Kalmar och området runt Kalmar har vi på Assistans för dig flera kunder som har personlig assistans. De vill gärna hjälpa dig med dina frågor om personlig assistans eller hur vi arbetar med till exempel en särskild diagnos.

Du kan också få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. Och våra kund- och personalansvariga berättar gärna om hur din personliga assistans kan läggas upp efter dina egna önskemål och egna behov.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Allt började 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och behövde hjälp. Nu har vi kontor på många platser runt om i Sverige och många nöjda kunder och anställda.

Vi på Assistans för dig vill ge den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Men också på att vi jobbar hårt för att vara tillgängliga och lyssna på våra kunders olika behov.

Vi har en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Så bygger vi ett tryggt och hållbart företag – och hjälper våra kunder med precis den assistans de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Kalmar

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Är du intresserad av att jobba med personlig assistans i Kalmar? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi letar alltid efter duktiga och engagerade personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

56.6634447,16.35677899999996

Assistans för dig Kalmar

Honnörsgatan 16, 352 36 Växjö

Personal

staff-image

Karin Brange / Regionchef

Karin är utbildad socionom och har tidigare arbetat inom vården, på HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn, samt med personer med Aspergers syndrom. Karin var 2013 med och startade upp vårt kontor i Lund och är numera regionchef för vår verksamhet i Lund, Malmö, Halmstad och Växjö.

staff-image

Anita Rimbléus / Kund- och personalansvarig

Anita är sedan tidigare utbildad undersköterska och även löneadministratör. Hon har arbetat som platsansvarig på ett LSS-boende och även som administratör och driftansvarig. Förutom barn och familj har Anita ett odlings- och inredningsintresse.

staff-image

Marie Mossberg / Kund- och personalansvarig

Marie är utbildad socialpedagog och har tidigare arbetat på Försäkringskassan som personlig handläggare inom sjukpenning. Marie har även under en längre tid arbetat som skötare inom rättspsykiatrin.

staff-image

Chanica Nordh / Kund- och personalansvarig

Chanica är utbildad HR-specialist. Hon har tidigare arbetat som säljchef för sportkläder samt som spachef på Kosta Boda art hotell. Chanica har även haft eget företag inom träning och hälsa. Fritiden kantas av träning och då främst Crossfit, men även matlagning är ett stort intresse för Chanica.