headerImg

Personlig assistans i Jönköping

Behöver du personlig assistans i Jönköping? Vill du veta mer om vårt assistansbolag? Har du frågor om personlig assistans och hur det fungerar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Hitta rätt personlig assistans i Jönköping

Våra kunder i Jönköping med personlig assistans får hjälp av våra kund- och personalansvariga från vårt kontor i Linköping. De ansvarar för våra assistansuppdrag i regionen och svarar gärna på frågor om hur vi lägger upp arbetet med personlig assistans och hur vi arbetar med olika typer av diagnoser. Du kan också få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. 

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig betyder något. För oss betyder det att vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga hjälp.

Lediga jobb som personlig assistent i Jönköping

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker.

Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Jönköping? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta bra och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

57.7830392,14.1618415

Assistans för dig Jönköping

Trädgårdsgatan 2, 582 27 Linköping

Personal

staff-image

Joel Friberg / Regionchef

Joel är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat på särskilda boenden inom Eskilstuna kommun, där han bland annat var med och startade upp ett nytt boende.

staff-image

Petronella Goldring / Kund- och personalansvarig

Petronella är utbildad beteendevetare med inriktning på psykologi. Hon har tidigare arbetar som behandlingsassistent på HVB-hem, arbetat som volontär i Kina och hon har flera års erfarenhet av inom hotell och restaurang. 

staff-image

Frida Rydgren / Kund- och personalansvarig

Frida har en kandidatexamen i personal- och arbetsvetenskap. Hon har tidigare arbetat på ett demensboende och som publikvärd samt med service inom restaurangbranschen. På fritiden spelar Frida gärna handboll, hon är då målvakt.

staff-image

Adaleta Velez Vasquez / Kund- och personalansvarig

Adaleta bor i Norrköping och har bland annat arbetat som gruppchef inom kundservice, operatör på SOS Alarm, samt som butikschef och som vårdbiträde.

staff-image

Sipel Tovi / Kund- och personalansvarig

Sipel har en magisterexamen i sociologi och är också utbildad HR-specialist. Sipel har från sina tidigare yrken goda erfarenheter av ledarskap och att skapa en meningsfull vardag för människor i behov av stöd. Sipel har senast arbetat som gruppchef på Samhall. Sipel talar flytande kurdiska.

staff-image

Maria Svedén / Kund- och personalansvarig

Maria har alltid brunnit för service och jobbat med alltifrån reseledare och receptionist till event- och personalansvarig. På fritiden ägnar hon sig åt sina katter, renovering och att påta i trädgården.

staff-image

Stina Carlsén / Kund- och personalansvarig

Stina är utbildad inom personal och administration och har tidigare arbetat som arbetsledare inom personlig assistans. Som arbetsledare skapade Stina förutsättningar för en god arbetsmiljö för både kund och assistent, genom arbete med bland annat rekrytering och schemaläggning. Stina är även utbildad frisör och har drivit egen frisörsalong.