headerImg

Personlig assistans i Jönköping

Behöver du personlig assistans i Jönköping? Vill du veta mer om vårt assistansbolag? Har du frågor om personlig assistans och hur det fungerar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Hitta rätt personlig assistans i Jönköping

Våra kunder i Jönköping med personlig assistans får hjälp av våra kund- och personalansvariga från vårt kontor i Linköping. De ansvarar för våra assistansuppdrag i regionen och svarar gärna på frågor om hur vi lägger upp arbetet med personlig assistans och hur vi arbetar med olika typer av diagnoser. Du kan också få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. 

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för personer som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig betyder något. För oss betyder det att vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga hjälp.

Lediga jobb som personlig assistent i Jönköping

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans. Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker.

Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Bor du i närheten och vill jobba med personlig assistans i Jönköping? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av att hitta bra och hängivna personliga assistenter till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

57.78261370000001,14.161787600000025

Assistans för dig Jönköping

Sankt Larsgatan 9D, 582 24 Linköping

Personal

staff-image

Dinah Backlund / Regionchef

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå och är numera regionchef för vår verksamhet i Stockholm och Linköping.

staff-image

Sofia Wodlin / Kund- och personalansvarig

Sofia är utbildad personalvetare och har tidigare bott i Australien, där hon bland annat arbetat som guide. Sofia har även arbetat som lärare och HR-assistent, samt är ordförande för en ungdomssektion på en ridklubb.

staff-image

Johanna Eriksson / Kund- och personalansvarig

Johanna har en kandidatexamen i Human Resource Management och ytterligare utbildning inom organisation och ledarskap. Hon har även studerat i Barcelona. Johanna har tidigare arbetat som bland annat samordnare vid HVB-hem och behandlingsassistent för ensamkommande flyktingbarn. Johanna börjar hos oss i september.