headerImg

Personlig assistans i Härnösand

Är du i behov av personlig assistans i Härnösand? Du kanske redan har ett assistansbeslut och vill byta assistansbolag? Eller är du på väg att ansöka om personlig assistans och undrar över vad du har rätt till? Assistans för dig kan hjälpa dig.

Bäst personlig assistans i Härnösand

På vårt kontor i Sundsvall är lokalerna rullstolsanpassade för att förenkla för våra besökare och kunder med funktionshinder. Du är varmt välkommen hit men vi träffar dig gärna i Härnösand eller där det passar dig bäst.

Kontakta oss om du har funderingar om personlig assistans så svarar vi på dina frågor och diskuterar hur din eller dina anhörigas personliga assistans kan läggas upp efter dina/era egna önskemål och behov. Vi och våra jurister hjälper dig också med din ansökan utan kostnad.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundarens svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Vi vet hur det är att vara anhörig till någon som behöver personlig assistans.

Lediga jobb som personlig assistent i Härnösand

Assistans för dig letar alltid efter engagerade och duktiga personliga assistenter. Bor du i eller i närheten av Härnösand och är intresserad av att arbeta som personlig assistent? Klicka på ”jobba hos oss” i menyn längst upp så hittar du alla lediga tjänster.

Om du vill veta mer om vad det innebär att vara personlig assistent kan du läsa vårt nyhetsbrev. Där har flera assistenter blivit intervjuade om sina jobb: en av dem är Anna som arbetat i tre år och tycker att det bästa med jobbet är att hon är delaktig och känner sig uppskattad. “Jag fick jobbet av en tillfällighet, jag arbetade som servitris och skulle bara vikariera när en assistent åkte utomlands men vi funkade så himla bra ihop att jag blev kvar”, säger hon.
Här kan du läsa mer.

62.633203885120366,17.94143011645508

Assistans för dig Härnösand

Sjögatan 23, 852 34 Sundsvall

Personal

staff-image

Dinah Backlund / Regionchef

Dinah är utbildad socionom och har tidigare arbetat med myndighetsutövning samt som ansvarig för sociala insatser inom kommunal förvaltning. Dinah har varit med och startat upp Assistans för dig i Sundsvall och Umeå.

staff-image

Linda Gottvall / Kund- och personalansvarig

Linda är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat inom en rad servicerelaterade yrken, bland annat som personlig assistent. Dessutom är Linda ställföreträdande gruppchef i Hudiksvalls insatspluton, Hemvärnet i de nationella skyddsstyrkorna.

staff-image

Linnea Sjödin / Kund- och personalansvarig

Linnea är utbildad personalvetare och har tidigare bland annat arbetat inom vården samt med rekrytering. Linnea är dessutom utbildad gymnastikledare hos Svenska Gymnastikförbundet.

staff-image

Isabelle Vallin / Kund- och personalansvarig

Isabelle har studerat organisation och ledarskap och har tidigare arbetat inom Sundsvalls kommun på ett LSS-boende för personer med förvärvade hjärnskador. Hon har också arbetat som personlig assistent hos Assistans för dig.

staff-image

Veronika Jansson / Kund- och personalansvarig

Veronika är utbildad rehabiliteringsvetare och har bland annat arbetat som socialsekreterare och inom diverse serviceyrken. På fritiden umgås Veronika gärna med sin familj, spelar golf eller tar en tur i löpspåret.

staff-image

Ellinor Amréus / Kund- och personalansvarig

Ellinor är utbildad såväl sjuksköterska som undersköterska. Hon har dessutom en gedigen bakgrund inom servicerelaterade yrken, bland annat som butikschef, samt som utbildare och säljare genom eget bolag.

staff-image

Emma Bergman / Kund- och personalansvarig

Emma är utbildad undersköterska och har tidigare arbetat flera år inom vården som personlig assistent och i hemtjänsten. Hennes senast arbete var som samordnare inom SoL och LSS. På sin fritid gillar Emma att träna, laga mat eller baka.