headerImg

Personlig assistans i Gävle

Vår regionchef Joel är den som sköter om våra kunder i Gävle. Joel har kontor i Västerås och ansvarar för alla frågor kring personlig assistans i området.

Letar du efter personlig assistans i Gävle? Har du redan ett assistansbeslut och har funderingar på att byta assistansbolag? Eller har du tankar på att ansöka om personlig assistans och undrar över vad du har rätt till?

Hitta rätt personlig assistans i Gävle

Hör av dig till oss så kan vi svara på dina frågor om personlig assistans! Joel, vår regionchef i Västerås, är den som sköter om våra kunder i Gävle. Han ansvarar för alla frågor kring personlig assistans i området.

Du kan också få hjälp av våra jurister, utan kostnad, med att ansöka om assistans. Och våra kund- och personalansvariga berättar gärna om hur din personliga assistans kan läggas upp efter dina egna önskemål och egna behov.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundaren Peter Wahlbäcks svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig betyder något. För oss betyder det att vi vill erbjuda våra kunder den bästa möjliga assistansen.

Vi på Assistans för dig vill ge den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger framförallt på att våra medarbetare brinner för sitt arbete. Men också på att vi jobbar hårt för att vara tillgängliga och lyssna på våra kunders olika behov.

Vi har en bred och djupgående kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Så bygger vi ett tryggt och hållbart företag – och hjälper våra kunder med precis den assistans de behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Gävle

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Din arbetsplats är någon annans hem – någon annans liv. Självklart passar det inte alla, men vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans.

Vissa dagar är jobbigare än andra, det ska vi inte sticka under stol med. Det är inte alltid lätt att förstå hur en annan människa tänker. Nyckeln för en god relation är kommunikation, och när den fungerar får du möjligheten att se världen genom en annan människas ögon. Det är de stunderna som föder engagemang och skapar ett band mellan två människor. Band du för alltid bär med dig i livet.

Är du bosatt i närheten och vill arbeta ned personlig assistans i Gävle? Klicka på länken till lediga jobb så hittar du alla våra lediga tjänster. Vi letar alltid efter fler engagerade och duktiga personliga assistenter till våra kunder. Välkommen att söka!

60.6748796,17.14127259999998

Assistans för dig Gävle

Stora gatan 16, 722 12 Västerås

Personal

staff-image

Joel Friberg / Regionchef

Joel är utbildad beteendevetare och har tidigare arbetat på särskilda boenden inom Eskilstuna kommun, där han bland annat var med och startade upp ett nytt boende.