headerImg

Personlig assistans i Borås

Behöver du personlig assistans i Borås? Har du funderingar kring hur personlig assistans fungerar? Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig med din ansökan om personlig assistans i Borås.

Hitta rätt personlig assistans i Borås

Om du bor i Borås och har frågor om hur vi kan förbättra din personliga assistans, eller om vill ha hjälp från våra jurister med att ansöka om personlig assistans, så är du välkommen att höra av dig! Vi träffar dig gärna för ett personligt möte och berättar mer om hur vi arbetar och hur vi utför och planerar personlig assistans i samråd med våra kunder. Vid ett möte träffar du alltid flera representanter från Assistans för dig som kan svara på dina frågor.

Vi är ett familjeföretag

Assistans för dig är Sveriges största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vi startade 2010 när grundarens svärmor drabbades av en hjärntumör och blev beroende av hjälp. Att själv har varit anhörig innebär att vi vet vad du behöver.

Lediga jobb som personlig assistent i Borås

Är du intresserad av att arbeta som personlig assistent i Borås eller i Västra Götaland? Du hittar alla våra lediga tjänster under ”jobba hos oss” i huvudmenyn. Vi söker ständigt efter duktiga personliga assistenter i Borås. Du får gärna skicka in en ansökan så hör vi av oss.

Om du vill veta mer om jobbet som personlig assistent kan du läsa våra nyhetsbrev. Mikaela är en av våra personliga assistenter som har blivit intervjuade. Hon har arbetat i fyra år och säger så här om jobbet: ”Det är väldigt varierande – trots att det är fullt med rutiner att ta hänsyn till så är det ett väldigt fritt jobb. Det utgår från personen man arbetar för. Ena dagen kanske man är ute på en spännande utflykt, den andra är det de vanliga rutinerna”.  Du kan läsa mer här.

57.72876491938876,12.954769134521484

Assistans för dig Borås

Magasinsgatan 18A, 411 18 Göteborg

Personal

staff-image

Kristin Persdotter / Regionchef

Kristin är utbildad personalvetare med inriktning på arbetsrätt och psykologi. Kristin har en bred yrkesbakgrund och har arbetat med bland annat rekrytering, rehabilitering till arbete, myndighetsutövning och coaching.

staff-image

Johanna Perätalo / Kund- och personalansvarig

Johanna är utbildad socionom och har tidigare arbetat med logistik på Volvo samt som cafébiträde. Johanna började sin anställning som Rekryteringsassistent i Lund, men arbetar sedan november 2020 som kund- och personalansvarig på vårt kontor i Göteborg.

staff-image

Rebecca Heilert / Kund- och personalansvarig

Rebecca har utbildning inom Personal och Arbetsliv och är även utbildad undersköterska. Hon har arbetat många år inom hemtjänst och inom andra vårdverksamheter. Rebecca har arbetat som koordinator och konsultchef på ett bemanningsföretag, vilket innebär rekrytering, personalledning och service. Rebecca kommer från Karlskrona och tränar gärna på gym.

staff-image

Lisen Karlström / Kund- och personalansvarig

Lisen har en utbildning inom Human Resources med inriktning psykologi. Hon har arbetat som personlig assistent samt inom andra serviceyrken. Lisen har även studerat en utbytestermin i Hong Kong, spelat fotboll under större delen av hennes liv och tycker om att laga mat.

staff-image

Frida Palmgren / Kund- och personalansvarig

Frida är utbildad personalvetare och hon har bland annat arbetat inom jobbmatchning och rekrytering. Frida är idrottsintresserad, går gärna på gym eller umgås med nära och kära.

staff-image

Jeanette Wiberg / Kund- och personalansvarig

Jeanette är utbildad beteendevetare och har även en magisterexamen i psykologi. Tidigare har hon arbetat inom kundtjänst och som kassaledare på en stormarknad men även som behandlingsassistent på ett stödboende samt inom äldreomsorgen. Jeanettes intressen är bl a golf och konståkning.

staff-image

Emma Wernebjer Cervinus / Kontorsansvarig

Emma är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat med administration på sjukhus och inom olika serviceyrken, bland annat som butikschef. Emma anställdes till vår verksamhet i Göteborg våren 2014.

staff-image

Mikaela Blom / Kund- och personalansvarig

Mikaela har en kandidatexamen i beteendevetenskap med inriktning mot psykologi och har tidigare arbetat som handläggare på både Försäkringskassan och på Förvaltningsrätten. Mikaela bor i Kungsbacka med sin man och tycker mycket om att resa på sin fritid.

staff-image

Marcus Jildenstål / Kund- och personalansvarig

Marcus är utbildad personalvetare och har tidigare arbetat med kund- och servicearbete inom andra branscher. Marcus har även varit tennistränare och är uppvuxen i Örebro.

staff-image

Elisabeth Hallberg / Kund- och personalansvarig

Elisabeth har en kandidatexamen i socialt arbete med inriktning på organisation och ledarskap och har tidigare arbetat som bland annat arbetsledare inom personlig assistans samt som vårdbiträde. Elisabeth har även arbetat som konditor.

staff-image

Angelica Lund / Kund- och personalansvarig

Angelica är utbildad beteendevetare med psykologiinriktning och har tidigare arbetat inom en rad servicerelaterade yrken och inom olika LSS-verksamheter. Angelica har bl a varit med och startat upp ett serviceboende för unga kvinnor. Hälsa och hållbarhet är frågor som Angelica brinner för.