headerImg

Cookie- och datapolicy

Assistans för dig värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personliga uppgifter på bästa sätt. Assistans för dig i Sverige AB (556801-2438) är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter på denna webbplats. Information om hur du kontaktar oss finns längst ner på sidan.

Cookies

Assistans för dig använder så kallade cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information som används för att förbättra webbplatsen för dig.

Det finns två typer av cookies. Den permanenta cookien sparar en fil på din dator för att kunna anpassa webbplatsen efter dina önskemål, val och intressen eller det faktum att du besökt sidan tidigare. Sessionscookien skickas mellan din dator och servern under tiden du besöker webbplatsen och försvinner när du stänger din webbläsare.

Assistans för digs webbplats använder både permanenta cookies och sessionscookies. Permanenta cookies används för att du inte upprepade gånger ska få viss ingångsinformation och sessionscookies används för att du ska kunna logga in på olika tjänster.

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det via din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en cookie på din dator.

Personuppgifter

I samband med att du t ex kontaktar oss via vårt kontaktformulär, registrerar dig för vårt nyhetsbrev eller söker arbete hos oss, delar du frivilligt med dig av information om dig såsom namn, e-mailadress och kontaktuppgifter. Denna information använder vi för att kunna kontakta dig och/eller skicka ut information och nyhetsbrev. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Rätt att begära information

Om du har frågor kring vilka personuppgifter som Assistans för dig har om dig eller vill uppdatera/ta bort personuppgifter, skickar du en undertecknad begäran härom till oss med post, adressen hittar du längst ner på sidan. Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om dig hos Assistans för dig och att få uppgifter rättade.