headerImg

Jobba hos oss

Personlig assistant är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans.

Om du som personlig assistent mår bra, så kan du ge våra kunder bästa möjliga livskvalitet. Därför är goda villkor för våra anställda ett måste för oss! Hos Assistans för dig har alla konkurrenskraftiga löner, friskvårdsbidrag, utbildning, försäkringar, pensionsavsättningar och självklart har vi kollektivavtal. Ibland vankas det också trevliga personalmiddagar!

Vi tycker att det är viktigt att ha en bra chef. Hos oss kan du vända dig till din chef med både små och stora frågor. Det är en person som finns tillgänglig för dig. Svarar vi inte direkt så mailar eller ringer vi upp så snart vi kan. 

Om du uppskattar moderna och effektiva lösningar för schemaläggning och tidrapportering kan vi med glädje berätta att vi utvecklat vårt eget system som, förutom att vara branschledande också är mobilanpassat. Eftersom det är vårt eget har vi också möjlighet att lägga till nya funktioner.

 

Välkommen att bli en i teamet

Som medarbetare är du vår viktigaste del för nöjda kunder. Allt hänger ihop! Därför är samarbete nyckeln till god assistans och en bra arbetsmiljö.

Och om det är något du vill att vi ska förbättra som arbetsgivare så har vi stora öron. Assistans för digs ledning arbetar nära verksamheten och är nyfikna på dina idéer!

Sök jobb hos oss!