headerImg

Jobba hos oss

Assistans för dig har funnits sedan 2010 och utför idag personlig assistans till ca 275 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Linköping, Karlstad, Växjö, Halmstad och Sundsvall. Vi växer hela tiden och är därför alltid på jakt efter nya engagerade och ambitiösa medarbetare.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter hos oss. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för att höja kvaliteten på den personliga assistans som vi erbjuder våra kunder. Som anställd hos oss ingår du i en trygg och stabil arbetsgrupp med öppet och vänligt klimat. Dina idéer och förslag på förbättringar är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att bli en ännu bättre arbetsgivare.

Välkommen att söka en tjänst hos oss.

Visa

Om du vill göra en spontanansökning klicka här: spontanansökan

Assistent till 50-årig kvinna i centrala Stockholm 19 h/veckan

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-02-28

Assistans för dig söker en personlig assistent omgående som kan arbeta både dagar, kvällar och nätter till en kvinna med ALS i centrala Stockholm. Arbetstiden är förlagd på måndagar och torsdagar kl. 13.00-16.00 vid dubbelbemanning samt tisdagar kl. 23.00-17.00. Väntetid på natten mellan kl. 01.00-07.00.

Vi uppskattar att du kommer arbeta ca 19 timmar aktiv tid per vecka. Vi söker en pålitlig och långsiktig assistent. Vi ser gärna att du som söker är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Om du tidigare arbetat som personlig assistent eller annan form av omsorg är det meriterande men inte ett krav. Du får gärna vara rökfri.

I arbetet som personlig assistent ska du hjälpa och stödja kunden utifrån dennes behov. Du som personlig assistent ska därmed fungerar som kundens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, promenader och annat som ingår i kundens liv. Du bör kunna hantera olika lyft och förflyttningar av kunden.

I din ansökan vill vi att du tydliggör varför du söker just den här tjänsten samt att du berättar när du kan tillträda tjänsten.

Tillträde sker snarast. Urval sker löpande, vänta därmed inte med att söka tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent -vikarie

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2017-02-28

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent, extra vid behov samt på schema under sommaren!

Vår kund är en kvinna i 50 års åldern som bor strax utanför centrala Sundsvall med sin sambo. Vi söker dig som är kvinna, ej rökare, pålitlig, social, lättsam och gärna med erfarenhet från neurologiska sjukdomar såsom stroke och MS.
Arbetstiderna är belagda till dygnets alla timmar, med jourtid på natten. Vi bemannar dygnspass mellan kl. 9-9, samt kortare pass på förmiddagen. När du arbetar som timvikarie hos oss så bokar vi in dig på arbetspass på både kort och lång varsel, längden på arbetspassen kan också variera utifrån behov. Är du sommarvikarie så jobbar du efter ett givet schema.

Vår kund behöver hjälp med alla delar i sin vardag, såsom personlig omvårdnad, att tillaga måltider, städ och tvätt samt att göra förflyttningar. Arbetet förläggs där kunden befinner sig och du som assistent stöttar, motiverar och hjälper vår kund att strukturera upp vardagen med aktiviteter både i och utanför hemmet.

Kvinnan har olika hjälpmedel i sitt hem såsom rullstol och en personlyft och det är ett stort plus om du har erfarenhet att hantera dessa hjälpmedel. Vissa delar i arbetet är fysiskt tungt, så det är viktigt att du som assistent har god fysik.

Vill du bli en del i ett trevligt assistansuppdrag?
Skicka ditt CV och personligt brev där du beskriver dina tidigare erfarenheter och lämnar en motivering till varför just du skulle passa in som personlig assistent hos oss.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för arbeta extra vid behov

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2017-02-28

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en 34-årig multihandikappad, rullstolsburen kille som behöver hjälp med allt i den dagliga livsföringen. Killen är mycket glad och positiv och lätt att arbeta med, likaså är hans assistentgrupp som du kommer ingå i. Arbetet som assistent innebär att du kommer hjälpa killen med allt i den dagliga livsföringen, vilket bland annat inkluderar av- och påklädning, personlig hygien, intag av måltider och sedan vätska via PEG, samt att följa med honom på olika fritidsaktiviteter. Med buss från Uppsala tar du dig lätt ut till Almunge där killen bor i eget hus i naturskönt område.

Tjänsten är en timanställning vid behov, främst förlagd till kvällar och nätter. Väntetid/jour förekommer mellan 22.45-06.00. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.

Du som söker bör ha möjlighet att bokas in för att jobba med kort varsel då tjänsten är en timanställning vid behov. Det är därför önskvärt att du bor i Uppsala med omnejd. Vidare är en önskvärd egenskap att du är omvårdande. Meriterande är utbildning eller erfarenhet inom vården men störst vikt kommer att läggas vid flexibilitet och personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent (timvikarie) till man i Huddinge/Stuvsta

Kommun: Huddinge Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-02-28

Assistans för Dig söker en Personlig assistent till en man i 60-årsåldern med en strokediagnos. Mannen bor i Stuvsta (Huddinge kommun). Vi söker en person som vill jobba som timvikarie.
Som assistent till mannen kommer du att vara behjälplig med den dagliga livsföringen vilket bland annat kommer innebära stöd vid personlig hygien, toalettbesök, förflyttningar, av- och påklädning, matlagning, städning, hjälp med ortoser, massage för att underlätta kramp i den försvagade sidan och påminna om t.ex medicinering. En mycket stor del av hans vardag kommer att innefattas av rehabiliterande träning för att öva upp mannens funktioner och därför är det viktigt att du som assistent är drivande och duktig på att motivera samt är inkännande när det gäller att rycka in när det behövs. Då mannen även drabbats av neglekt (vilket innebär att han har svårare att uppfatta saker som finns på hans vänstra sida) behöver du som assistent vara mycket uppmärksam och ledsaga vid olika moment efter behov. Han tycker om att vara ute i naturen, lyssna på musik, tv och film och hålla sig uppdaterad om vad som händer runt om i världen etc. Han har även ett teknik- och ett bil intresse.
Vi ser helst att du tidigare har arbetat med personer som drabbats av stroke och varit delaktig i de rehabiliterande insatserna kring personerna. Du måste vara självgående, lösningsfokuserad, motiverande, kreativ och ha ett eget driv. Det är ett stort plus om du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna. Har du dessutom kunskaper i taktil massage eller annan massage är det meriterande.
Du ska helst ha körkort.
Du bör ej ha pälsallergi eller vara hundrädd då det regelbundet förekommer att mannen får hundbesök.
Arbetstid: Varierande schema med både dag, natt samt helg. Det är väntetid (jour) under natten med 6 timmar.
Tjänsten ska tillsättas inom snar framtid så sök gärna redan idag, urval görs löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent - 85% tjänst

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2017-02-28

Vi söker en personlig assistent för en tjänst på i snitt ca 34 timmar i veckan (varje vecka ser olika ut). Vi bemannar dygnspass samt kortare pass under dagtid. Under natten finns några jourtimmar där det utgår jourersättning enligt kollektivavtal. Du kommer att arbeta på ett 4 veckors rullande schema.
Vi uppskattar om du är flexibel och hjälpsam mot dina kollegor och kan arbeta utanför din egen schemarad vid behov. Vi arbetar i ett öppet klimat och i ett tätt samarbete mellan personal, anhöriga och assistansbolag och sätter alltid kundens intressen och välmående i centrum vid utformandet av assistansen.

Vår kund är en kvinna i 50 års åldern som bor strax utanför centrala Sundsvall med sin sambo. Vi söker dig som är kvinna, ej rökare, pålitlig, social, lättsam och gärna med erfarenhet från neurologiska sjukdomar såsom stroke och MS.

Vår kund behöver hjälp med alla delar i sin vardag såsom personlig omvårdnad, att tillaga måltider, städ och tvätt, förflyttningar samt viss verbal kommunikation. Arbetet förläggs där kunden befinner sig och du som assistent stöttar, motiverar och hjälper vår kund att strukturera upp vardagen med aktiviteter både i och utanför hemmet.

Kvinnan har olika hjälpmedel i sitt hem såsom rullstol, permobil och personlyft och det är ett stort plus om du har erfarenhet att hantera dessa hjälpmedel. Vissa delar i arbetet är fysiskt tungt, så det är viktigt att du som assistent har god fysik.

Vill du bli en del i ett trevligt assistansuppdrag?
Skicka ditt CV och personligt brev där du beskriver dina tidigare erfarenheter och lämnar en motivering till varför just du skulle passa in som personlig assistent hos oss.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Lysekil

Kommun: Lysekil Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-03-01

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en rullstolsburen kvinna i 60-års ålder, som bor i en lägenhet i Lysekil tillsammans med sin make.

Kvinnan är spansktalande och vi ser därför gärna att du talar och förstår både spanska och svenska.

Som personlig assistent är du behjälplig med allt från personlig hygien och förflyttningar, till att hjälpa till med vanligt förekommande hushållssysslor som städning och matlagning. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, i hemmet eller på ärenden och kortare utflykter eller resor.

Vi söker dig som är lyhörd inför kundens önskemål, ansvarsfull, självgående i den meningen att du kan följa givna instruktioner utan att behöva styrning inför varje moment och kan ta egna initiativ. Du är icke-rökare samt har bil och körkort.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin med kunden som är avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Vi söker dig som vill arbeta heltid. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, natt och helg. Vi ser positivt på att du har möjlighet att vara flexibel och ibland hoppa in och arbeta med kort varsel.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna på Tjörn

Kommun: Tjörn Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-03-01

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen kvinna som bor med sin make i en handikappanpassad lägenhet på Höviksnäs.

Kvinnan har epilepsi som grundsjukdom samt följdkomplikationer av en stroke. Som personlig assistent kommer du att vara kvinnan behjälplig med bland annat handräckning, hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien.

Kvinnan har ett stort intresse för matlagning och att spela sällskapsspel.

Vi söker dig som är glad, positiv och lyhörd med ett sinne för humor. Då vissa kognitiva funktioner påverkades av stroken är det viktigt att du är en lugn person som stöttar kvinnan i olika moment i hennes vardag.

Tjänsten omfattar ca 70 % på fast schemarad. Arbetspassen är vanligtvis förlagda mellan ca 10.30-18.00 eller 18.00 till 22.00, på vardagar och helger. Det är önskvärt att du är en flexibel person som även kan bemanna vakanta pass om behovet uppstår.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av vård, det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi/stroke.

(Då kunden har katt är det en fördel om du ej har allergi).

Urval sker löpande med tillträde till tjänst efter överenskommelse. Skicka ditt cv och personliga brev där du beskriver vem du är och varför du passar till denna tjänst.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 80% till man i centrala Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-03-01

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en man i 55-års ålder, som bor i centrala Göteborg.

Mannen är rullstolsburen till följd av en medfödd CP-skada och som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, sondmatning och förflyttningar, till allehanda hushållssysslor. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att vara ute bland folk, fika och göra små utflykter ibland.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten (5 h) och arbetspassen är förlagda till 25-timmarspass. Vi söker nu två personliga assistenter på ca 80%. Vi ser även att du har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på ca 30 % till en man i centrala Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-03-01

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en man i 55-års ålder, som bor i centrala Göteborg.

Mannen är rullstolsburen till följd av en medfödd CP-skada och som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, sondmatning och förflyttningar, till allehanda hushållssysslor. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att vara ute bland folk, fika och göra små utflykter ibland.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten (5 h) och arbetspassen är förlagda till 25-timmarspass. Vi söker nu en personlig assistent på ca 30 %. Vi ser positivt på om du har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel om behovet uppstår. Under semesterperioden kan tjänstgöringsgraden komma att utökas.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter på 60-70% sökes till man i Falköping

Kommun: Skövde Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-03-01

Assistans för dig söker nu två personliga assistenter till en man i 40-års ålder boende i Falköping. Mannen har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Som personlig assistent åt mannen kommer arbetet variera utifrån hans dagliga behov. Exempel på arbetsuppgifter är att motivera samt vara ett stöd vid personlig omvårdnad, hjälp med vardagliga rutiner, fritidsaktiviteter m.m. Även sysslor i hushållet förekommer, så som exempelvis städning och matlagning.

Vi söker dig som är en lugn och stabil person med båda fötterna på jorden. Det är viktigt att du är ödmjuk inför din egen roll som assistent, flexibel i ditt förhållningssätt samt har humor och kan använda dig av den i din profession. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är inget krav, men ett stort plus. Personlighet och personkemi mellan dig som assistent och mannen är det som väger tyngst.

Tjänsterna avser ca 60-70% i tjänstgöringsgrad (jour inkluderat). Vi ser gärna att du kan vara flexibel och hoppa in vid behov samt arbeta mer i sommar.

Det är ett plus om du har möjlighet att börja jobba relativt omgående, men tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna manliga sökande.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Personliga assistenter till 26årig kille i Tyresö

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-01

Assistans för dig söker duktiga assistenter till en 26-årig kille med utvecklingsstörning och epilepsi, med stort omvårdnadsbehov. Kunden bor i Tyresö tillsammans med sina föräldrar. Kunden är en pigg och glad kille med stor nyfikenhet på livet. Han tycker mycket om att vara ute på promenader, sjunga och lyssna på musik.

Vi ser gärna att du som söker har jobbat inom assistentyrket tidigare, samt har någon slags erfarenhet av epilepsi. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket då kunden själv inte har något tal. Vi söker dig som är trygg, flexibel, lojal och som kan ta för dig och komma med egna initiativ. Arbetet som personlig assistent innefattar också mycket ansvar som du ska kunna ta. Intresse för musik är ett stort plus. Vi söker främst dig som är mellan 25-40 år.

I dina arbetsuppgifter ingår vardagliga sysslor så som daglig hygien, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm. Arbetstiderna är varierande då kunden är på dagverksamhet några dagar i veckan, och i schemat ingår det dagar, kvällar, journätter och helger. Vi söker också timvikarier och skulle det fungera bra kan en fast schemarad bli aktuell. Arbetet skulle passa perfekt både till någon som studerar eller har annan deltidssysselsättning.

Teamet som jobbar idag är väldigt flexibla och arbetar för ett gemensamt mål att ge kunden en bra assistans. Vi söker dig som vill bli en del av detta team, därför krävs det att du som söker har en positiv inställning, är flexibel och ser långsiktigt på tjänsten.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistent sökes ca 30 h/v både dagar och nätter till kvinna på Östermalm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-02

Assistans för dig söker en personlig assistent omgående som kan arbeta både dagar, kvällar och nätter till en kvinna med ALS i centrala Stockholm. Arbetstiden är förlagd på vardagar mellan kl. 23.00-17.00. Väntetid på natten mellan kl. 01.00-06.30.

Vi uppskattar att du kommer arbeta ca 30 timmar per vecka. Vi söker en pålitlig och långsiktig assistent. Vi ser gärna att du som söker är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda. Om du tidigare arbetat som personlig assistent eller annan form av omsorg är det meriterande men inte ett krav. Du får gärna vara rökfri.

I arbetet som personlig assistent ska du hjälpa och stödja kunden utifrån dennes behov. Du som personlig assistent ska därmed fungerar som kundens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, promenader och annat som ingår i kundens liv. Du bör kunna hantera olika lyft och förflyttningar av kunden.

I din ansökan vill vi att du tydliggör varför du söker just den här tjänsten samt att du berättar när du kan tillträda tjänsten.

Urval sker löpande, vänta därmed inte med att söka tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Heltidstjänst som personlig assistent under natten

Kommun: Sollentuna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-02

Jag söker en personlig assistent som älskar att arbeta natt. Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste alltid vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass med mig och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Det är en heltidstjänst och arbetstiden är förlagd mellan kl. 19.00-08.00. Förutom vardagnätter kommer du arbeta hos mig varannan helg. Viktigt att veta är att utöver vårt fasta schema, täcker vi alltid upp för varandra vid ledighet och kollegors sjukdom.

Jag är 16 år och bor tillsammans med min familj i Sollentuna. Till följd av min mycket svåra epilepsi har jag ett tufft liv och ett stort omvårdnadsbehov. Jag vill att du som assistent trots mina sämre dagar alltid är glad och positiv. Du måste även vara lugn och trygg, samtidigt som du måste ha förmågan att hjälpa mig med personlig omvårdnad.

Viktigt att veta är att vi har två hundar i familjen och att vi inte kan anställa rökare. På grund av min infektionsrisk kan vi inte anställa dig som är småbarnsförälder.

Glöm inte att i din ansökan berätta tydligt varför du vill arbeta med mig. Jag vill även att du skickar med ett CV, personligt brev och foto. Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde sker snarast eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ansök om ett sådant redan i samband med din ansökan genom att följa länken nedan.
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Gör ansökan

Personlig assistent i centrala Linköping, 10-20 timmar/vecka

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-02

Assistans för dig söker tre stycken flexibla assistenter som kan jobba på varierande arbetstider. Dagtid och kvällstid, både på vardag och helg. Man börjar som tidigast kl. 07.00 och slutar som senast kl. 22.00. Vi räknar med att ni kommer arbeta 10-20 timmar i veckan och har möjlighet att kunna hoppa in extra vid behov.

Kunden är en medelålders man som bor i centrala Linköping. Han har en grav fysisk funktionsnedsättning, vilket gör att han behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållsarbete, av- och påklädning, personlig hygien och aktiviteter. Du som assistent ska fungera som kundens förlängda armar och ben.

Det är viktigt att du som assistent är lugn, trygg och positiv. Du bör gilla att arbeta självständigt.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Krav på att du är rökfri.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget:
Assistans för dig är ett assistansföretag som funnits sedan 2010 och bedriver idag personlig assistans till ca 260 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg, Lund, Växjö, Linköping, Umeå och Karlstad. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter hos oss, samt närheten till kundansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans.

Gör ansökan

Personlig assistent i centrala Linköping, vaken natt, 2-3 nätter/vecka

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-02

Assistans för dig söker två assistenter som vill jobba 2-3 nätter var i veckan, från kl. 22.00-07.00 (aktiv natt). Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför alltid vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Vi ser gärna att du även har möjlighet att hoppa in extra vid behov.

Kunden är en medelålders man som bor i centrala Linköping. Han har en grav fysisk funktionsnedsättning, vilket gör att han behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållsarbete, av- och påklädning, personlig hygien och aktiviteter. Du som assistent ska fungera som kundens förlängda armar och ben.

Det är viktigt att du som assistent är lugn, trygg och positiv. Du bör gilla att arbeta självständigt.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Krav på att du är rökfri.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget:
Assistans för dig är ett assistansföretag som funnits sedan 2010 och bedriver idag personlig assistans till ca 260 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg, Lund, Växjö, Linköping, Umeå och Karlstad. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter hos oss, samt närheten till kundansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans.

Gör ansökan

Assistent sökes varannan helg till man på Södermalm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-02

Assistans för dig söker nu en personlig assistent omgående till en man i 60-årsåldern i centrala Stockholm. Vi söker dig som kan bistå honom med hjälp och stöd i det dagliga livet. Som assistent bör du kunna läsa av människor, vara stöttande, och kunna föreslå lämpliga aktiviteter. Du ska kunna ta initiativ, men också vara lugn när det behövs. Vi söker dig som vill ge det lilla extra.

Arbetsuppgifterna innefattar stöd i det dagliga livet, hjälp med hygien och matlagning. Kunden har ett intresse för matlagning och tycker bland annat om vegetarisk kost. Kunden tycker om att se på tv, titta på film samt att få komma ut på promenader. Han är även intresserad av healing, andlighet och utomjordingar.

Vi söker en person som vill arbeta fredag 18.00-08.00 samt söndag 08.00-08.00 (24 timmarspass) varannan vecka. Kunden har assistans dygnet runt och arbetspass under dag, kväll och natt förekommer därmed, väntetid under natten mellan kl. 00.30-06.30. Viktigt att du som söker är flexibel och kan hoppa in extra vid behov. Arbetet passar dig som har en flexibel livssituation.

Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande men inte ett krav. Vi ser gärna att du som söker är icke rökare samt husdjursfri.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Lekfull, lyhörd och pedagogisk assistent till extrajobb

Kommun: Gävle Ort: Gävleborgs län Sista ansökningsdag: 2017-03-03

Assistans för dig söker en personlig assistent till en 12-årig flicka som bor hos sin far cirka 20 minuter nordöst om Gävle varannan helg. Flickan har autism och behöver stöd med flera moment i vardagen, bland annat med att aktiveras utanför hemmet vilket är den viktigaste uppgiften för assistenten.

Arbetstiden kommer variera och du kommer planera din arbetstid tillsammans med fadern. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare. Jobbet kan vara mycket givande för dig som vill arbeta med pedagogik och kommunikation och träningen det medför. Flickan har ännu inget tal och det är därför viktigt att uppmuntra och utveckla hennes kommunicering.

Lek och träning är centrala delar i arbetet. Det är även viktigt att du som assistent tar initiativ och hittar på saker med flickan. Du ska också klara av att både vara bestämd men samtidigt lyhörd mot flickan. Som person är du driven och fartfylld. Kunskaper om autism och förståelse för hur funktionshindret kan yttra sig är viktigt. Uppgifter som kommer bli aktuella är även blöjbyten, hjälp med matintag och på- och avklädnad. Även ytterligare hygienuppgifter kan bli aktuella. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Låter det här intressant? Tveka inte att sända in din ansökan!

Vi ser gärna att du beskriver dig själv i ansökan och vad du har jobbat med tidigare.

Utdrag ur belastningsregistret
I samband med din ansökan ombeds du att gå in på polisens hemsida och begära ut ett utdrag ur belastningsregistret, LSS. Detta utdrag skickas in till arbetsgivaren vid erbjudande av jobb. Har du redan ett sådant utdrag uppger du det i ansökan och annars beställer du ett snarast. Du kan följa följande länk för att komma till blanketten:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Gör ansökan

Personlig assistent till en glad tjej på 5,5 år i centrala Avesta

Kommun: Avesta Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2017-03-03

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en glad tjej på 5,5 år som bor i centrala Avesta.
Flickan tycker om att vara utomhus, sjunga, dansa, även aktiviteter som pyssel och bokläsning.

Hon har en svårbehandlad epilepsi, vilket är en del av Dravets syndrom, som gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller använda tecken som stöd i kommunikation. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Assistansen är där flickan befinner sig och kan innefatta resor. Körkort är ett krav.
Arbetstiderna är varierande, dag, kväll och helg.

Utdrag ur belastningsregistret
I samband med din ansökan ombeds du att gå in på polisens hemsida och begära ut ett utdrag ur belastningsregistret, LSS. Detta utdrag skickas in till Assistans för Dig vid erbjudande av jobb. Har du redan ett sådant utdrag uppger du det i ansökan och annars beställer du ett snarast. Du kan följa följande länk för att komma till blanketten:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Gör ansökan

Personlig assistent till en glad tjej på 5,5 år i centrala Avesta

Kommun: Hedemora Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2017-03-03

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en glad tjej på 5,5 år som bor i centrala Avesta.
Flickan tycker om att vara utomhus, sjunga, dansa, även aktiviteter som pyssel och bokläsning.

Hon har en svårbehandlad epilepsi, vilket är en del av Dravets syndrom, som gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller använda tecken som stöd i kommunikation. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Assistansen är där flickan befinner sig och kan innefatta resor. Körkort är ett krav.
Arbetstiderna är varierande, dag, kväll och helg.

Utdrag ur belastningsregistret
I samband med din ansökan ombeds du att gå in på polisens hemsida och begära ut ett utdrag ur belastningsregistret, LSS. Detta utdrag skickas in till Assistans för Dig vid erbjudande av jobb. Har du redan ett sådant utdrag uppger du det i ansökan och annars beställer du ett snarast. Du kan följa följande länk för att komma till blanketten:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Gör ansökan

Personlig assistent till en glad tjej på 5,5 år i centrala Avesta

Kommun: Norberg Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-03

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en glad tjej på 5,5 år som bor i centrala Avesta.
Flickan tycker om att vara utomhus, sjunga, dansa, även aktiviteter som pyssel och bokläsning.

Hon har en svårbehandlad epilepsi, vilket är en del av Dravets syndrom, som gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller använda tecken som stöd i kommunikation. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Assistansen är där flickan befinner sig och kan innefatta resor. Körkort är ett krav.
Arbetstiderna är varierande, dag, kväll och helg.

Utdrag ur belastningsregistret
I samband med din ansökan ombeds du att gå in på polisens hemsida och begära ut ett utdrag ur belastningsregistret, LSS. Detta utdrag skickas in till Assistans för Dig vid erbjudande av jobb. Har du redan ett sådant utdrag uppger du det i ansökan och annars beställer du ett snarast. Du kan följa följande länk för att komma till blanketten:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Gör ansökan

Personlig assistent till en glad tjej på 5,5 år i centrala Avesta

Kommun: Fagersta Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-03

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en glad tjej på 5,5 år som bor i centrala Avesta.
Flickan tycker om att vara utomhus, sjunga, dansa, även aktiviteter som pyssel och bokläsning.

Hon har en svårbehandlad epilepsi, vilket är en del av Dravets syndrom, som gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller använda tecken som stöd i kommunikation. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Assistansen är där flickan befinner sig och kan innefatta resor. Körkort är ett krav.
Arbetstiderna är varierande, dag, kväll och helg.

Utdrag ur belastningsregistret
I samband med din ansökan ombeds du att gå in på polisens hemsida och begära ut ett utdrag ur belastningsregistret, LSS. Detta utdrag skickas in till Assistans för Dig vid erbjudande av jobb. Har du redan ett sådant utdrag uppger du det i ansökan och annars beställer du ett snarast. Du kan följa följande länk för att komma till blanketten:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Gör ansökan

Personlig assistent till tjej i Motala, timvik och sommarvik

Kommun: Motala Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-03

Assistans för dig söker nu flera personliga assistenter till en 26-årig tjej som bor i Motala. Hon har autism och utvecklingsstörning.

Hon bor i en egen lägenhet och har assistans dygnet runt (jour på natten). Vissa timmar under dagen är dubbelassistans. Hon behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Både i sitt hem och med aktiviteter utanför hemmet. Hon behöver även hjälp med att kommunicera då hon saknar verbal kommunikation.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan jobba vissa fasta tider men även hoppa in extra vid behov. Till sommaren ser vi att du har möjlighet att jobba på fast schemarad, 80-100 %.
Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och helger. Man kommer arbeta både kortare pass och dygnspass. Vi ser därför att du är flexibel och har möjlighet att ställa upp på kort varsel.

Vidare bör du vara lugn, ordningsam och påhittig.
Ett plus om du har erfarenhet av autism, men personkemin är viktigare.

Du måste vara rökfri.

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig, då tjänsten tillsätts omgående.

Om företaget:
Assistans för Dig är ett assistansföretag som funnits sedan 2010 och bedriver idag personlig assistans till ca 260 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg, Lund, Växjö, Linköping, Umeå och Karlstad. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter hos oss, samt närheten till kundansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Västra Göteborg

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-03-03

Assistans för dig söker nu för kunds räkning en personlig assistent på fast schemarad.

Jag är en kvinna som söker dig som är flexibel och ödmjuk. Du ska ha ett gott humör, vara omhändertagande samt bra på att lyssna till instruktioner. Har du finska språket i bagaget så är detta ett plus.

Arbetsplatsen är i hemmet eller där jag vistas. Här pysslar och målar vi så det är bra om du är påhittig. Vidare gillar jag utomhusaktiviteter, musik, olika filmer och god mat. Som person är jag glad och kärleksfull.

Tjänsten vi söker är på fast schemarad ca 35 timmar i veckan och vi ser att du som söker ska vara flexibel vad gäller arbetstider och kunna arbeta alla tider på dygnet.

Vid dygnspass ingår 6 timmar väntetid/jour under natten. Detta innebär att du som assistent kommer sova hos kunden, men finnas behjälplig då behovet för assistans uppstår.

Vi söker dig som ser till helheten och inte bara till att assistansen ska fungera när det är du som arbetar. Har du hela tänket?

Lite om företaget

Assistans för dig är ett assistansföretag som funnits i 6 år och bedriver idag personlig assistans till ca 250 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor på ett tiotal orter i landet. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter hos oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans.

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande!

Gör ansökan

Vill du arbeta extra hos en glad och trevlig man på centrala Hisingen?

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-03-03

Assistans för dig söker nu 2 personliga assistenter för extra jobb med chans att arbeta mer under sommaren till en man bosatt på Hisingen. Mannen har en medfödd CP-skada och är rullstolsbunden. I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen, så som hygien, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Dagtid går mannen på daglig verksamhet men är ledig 4 veckor över sommaren. Övrig tid är han till stor del i sitt hem. Vi söker nu dig som vill ha ett stimulerande arbete hos en glad och trevlig man. Du som person skall vara lugn, ansvarskännande samt kunna ta egna initiativ.

Mannen har assistans dygnet runt, förutom när han är på sin dagliga verksamhet. Under natten är det jour (väntetid) med 7,5 timmar per natt. Detta innebär att du som assistent kommer kunna sova hos mannen, men finnas behjälplig då behovet för assistans uppstår.

Urval sker löpande med tillträde till tjänst efter överenskommelse. Skicka ditt cv och personliga brev där du beskriver vem du är och varför du passar till denna tjänst.

Lite om företaget

Assistans för dig är ett assistansföretag som funnits i 6 år och bedriver idag personlig assistans till ca 250 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor på ett tiotal orter i landet. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter hos oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans.
Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kille i Tygelsjö

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2017-03-06

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker personlig assistent för timanställning med möjlighet till visstidsanställning till en 12-årig kille i Tygelsjö. Killen bor tillsammans med sin familj och har assistans beviljat all vaken tid samt viss tid för dubbelassistans. Han går i skolan vissa dagar i veckan och har på fritiden behov av hjälp för att genomföra aktiviteter så som massage, ridning ibland samt att bada. Killen tycker mycket om att vara ute.

Killen har till följd av sin funktionsnedsättning omfattande behov av hjälp med personlig omsorg, förflyttning, hjälp i samband med måltider, kommunikation och genomföra olika aktiviteter. Han har inget talat språk utan behöver hjälp med alternativ kommunikation. Killen är också blind och behöver hjälp att syntolka omvärlden, har också en del tvångsbeteende som han behöver hjälp av assistenten att hantera.

Vi söker dig som är lugn, stabil och ansvarstagande. Du har viljan och lusten att arbeta med en ungdom med omfattande funktionsnedsättning. Liknande erfarenhet är bra men inte nödvändigt för uppdraget. Personlig lämplighet och interaktion med killen är där emot viktigt. Kunden ser gärna manliga sökande med tanke på hans personliga integritet och ålder. Det är meriterande om du har stor uppfinningsrikedom och tålamod.

Arbetstiderna kan variera mellan morgon, dag och kväll, såväl på vardagar som på helgdagar. Vi erbjuder dig en arbetsplats i en trevlig familj med varierande arbetsuppgifter.

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister och detta beställs från polisens hemsida vi följande länk https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketterbelastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ och detta görs direkt i samband med att du söker tjänsten. Registerutdraget kan ta upp till 2 veckor att få och detta skickas hem i original till din folkbokföringsadress.

Gör ansökan

Sommarjobb som personlig assistent i Sollentuna

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-06

Jag behöver en personlig assistent som vill sommarjobba hos mig. Jag söker efter en kille eller tjej med ett stort engagemang och en positiv inställning.

För att det ska fungera att arbeta med mig i sommar är det bra om du vill börja arbeta några timmar per månad med mig redan nu. Som person vill jag att du är engagerad, självständig och lyhörd i din uppgift. Du måste även vara lugn och trygg och ha förmågan att hjälpa mig med personlig omvårdnad.

Jag är en 16-årig kille som bor tillsammans med min familj i Sollentuna. Till följd av min mycket svåra epilepsi har jag ett tufft liv och ett stort omvårdnadsbehov. Det är viktigt för mig att du som assistent alltid är glad och positiv trots att jag ibland kan ha sämre dagar. Jag har såklart också bättre dagar och då är jag pigg och social och tycker om att vara ute.

Viktigt att veta är att vi har två hundar i familjen och att vi inte kan anställa rökare. På grund av min infektionsrisk kan vi inte heller anställa dig som är småbarnsförälder. Dessutom krävs det att du obehindrat behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Kom ihåg att berätta tydligt i din ansökan varför du vill arbeta med mig. Jag vill även att du skickar med ett CV, personligt brev och foto. Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde sker snarast eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till barnuppdrag

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2017-03-07

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition
är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos
våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger
också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett
tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra
skillnad?

Vi söker nu personlig assistent till kund i Malmö. Tjänsten omfattar arbete i hemmet, skolmiljö samt fritidsverksamhet. Du kommer ingå i ett arbetslag så det är därför viktigt att du har lätt att kommunicera och samarbeta med dina kollegor, även om jobbet utförs självständigt. Tjänsten är på 75% förlagt dagtid på vardagar. Tjänsteresa kan förekomma i tjänsten.

Du som söker är rökfri och har erfarenhet av barn, samt relevant utbildningsbakgrund. Du har goda kunskaper i svenska och gärna erfarenhet av AKK (alternativ kommunikation). Familjen har husdjur så du bör ej vara allergisk mot pälsdjur. Du bör ha god fysik då lyft ingår i arbetet och fritiden fylls av sport och aktiviteter.

Skriv ett CV och ett personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, varför du söker det här arbetet och vad du gjort tidigare. Vi kan erbjuda en tjänst med möjligheter för personlig utveckling och fint samarbete med familj och skola.

Tillträde omgående.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med minderårig. Beställ gärna utdraget i tid då vi önskar att utdraget visas upp redan vid personlig intervju. Det kan ta ett par veckor att få utdraget från att beställningen gjorts.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistent sökes till kvinna i Upplands Väsby varannan helg

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-07

Då en av mina assistenter ska sluta, söker jag en ny personlig assistent till mitt hem i Upplands Väsby. Jag behöver en person som kan hjälpa mig under kvällen/natten varannan fredag och söndag. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 17.00-08.00 (väntetid 23-06.00).

Jag ser gärna att du som söker är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt och har bra tålamod. Jag försöker göra så mycket jag kan själv men det beror på min dagsform. Jag har ett träningsschema jag följer och det är därför viktigt att du som söker är duktig på att aktivera och motivera mig när jag behöver. Eftersom jag ibland åker iväg på läkarbesök, till sjukgymnast och liknande är det viktigt att min assistent kan flytande svenska i både tal och skrift.

Jag äter anpassad kost för min hälsa samt lagar min egen mat med stöd av min assistent. Det är ett stort plus om du själv tycker om att laga mat. Jag vill även att du hjälper mig i bassängen när jag går och simmar i simhall. Om du tidigare arbetat som personlig assistent eller annan form av omsorg är det meriterande men inte ett krav. Jag lägger störst vikt vid att personkemin mellan dig och mig stämmer. Du som söker får gärna vara rökfri.

I din ansökan vill jag att du tydliggör varför du söker just den här tjänsten samt att du berättar när du kan tillträda tjänsten.

Urval sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista annonsdatum, vänta därmed inte med att söka tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent söker på 50% till 6-årig flicka

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-03-07

Vi söker nu en personlig assistent på cirka 50% fram till sommaren med chans att arbeta mer under semesterperioder. Tjänsten är hos en 6-årig flicka boende med sina föräldrar i Partille. Flickan har Dravets syndrom vilket bland annat medför en svårbehandlad epilepsi.

Jag tycker mycket om att vara ute, leka och upptäcka. Det bästa som finns är framförallt att leka med vatten men även bubblor i alla dess storlekar. Jag kan vara mycket tydlig med vad jag vill och inte vill göra då jag som person är mycket bestämd. Du som söker ska därför vara, lyhörd och ansvarsfull. Vidare är du en trygg och kommunikativ person som tar ansvar i ditt arbete hos mig. Har du tidigare erfarenhet av epilepsi är detta meriterande.

Arbetet är förlagt vardagar mellan klockan 12.00 -19.30 samt helger mellan klockan 10.00 -18.00. Vi ser att du som söker behöver vara flexibel i din roll som assistent och kunna hoppa in extra vid behov. Arbete kan även förekomma på annan ort. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder är ett plus, dock inte avgörande. Du kommer huvudsakligen att arbeta nära flickans familj i kundens hem, varav yttersta vikt läggs vid personlig lämplighet.

Lite om företaget:
Assistans för dig är ett assistansföretag som funnits i 6 år och bedriver idag personlig assistans till ca 250 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor på ett tiotal orter i landet. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter hos oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes på 50% till 6-årig flicka

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-03-07

Vi söker nu en personlig assistent på cirka 50% fram till sommaren med chans att arbeta mer under semesterperioder. Tjänsten är hos en 6-årig flicka boende med sina föräldrar i Partille. Flickan har Dravets syndrom vilket bland annat medför en svårbehandlad epilepsi.

Jag tycker mycket om att vara ute, leka och upptäcka. Det bästa som finns är framförallt att leka med vatten men även bubblor i alla dess storlekar. Jag kan vara mycket tydlig med vad jag vill och inte vill göra då jag som person är mycket bestämd. Du som söker ska därför vara, lyhörd och ansvarsfull. Vidare är du en trygg och kommunikativ person som tar ansvar i ditt arbete hos mig. Har du tidigare erfarenhet av epilepsi är detta meriterande.

Arbetet är förlagt vardagar mellan klockan 12.00 -19.30 samt helger mellan klockan 10.00 -18.00. Vi ser att du som söker behöver vara flexibel i din roll som assistent och kunna hoppa in extra vid behov. Arbete kan även förekomma på annan ort. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder är ett plus, dock inte avgörande. Du kommer huvudsakligen att arbeta nära flickans familj i kundens hem, varav yttersta vikt läggs vid personlig lämplighet.

Lite om företaget:
Assistans för dig är ett assistansföretag som funnits i 6 år och bedriver idag personlig assistans till ca 250 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor på ett tiotal orter i landet. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter hos oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans.

Gör ansökan

Extrajobb/sommarjobb hos en flicka i Partille

Kommun: Partille Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-03-07

Vi söker nu två personliga assistenter för extrajobb och möjlighet att arbeta mer under sommaren. Tjänsten är hos en 6-årig flicka boende med sina föräldrar i Partille. Flickan har Dravets syndrom vilket bland annat medför en svårbehandlad epilepsi.

Jag tycker mycket om att vara ute, leka och upptäcka. Det bästa som finns är framförallt att leka med vatten men även bubblor i alla dess storlekar. Jag kan vara mycket tydlig med vad jag vill och inte vill göra då jag som person är mycket bestämd. Du som söker ska därför vara, lyhörd och ansvarsfull. Vidare är du en trygg och kommunikativ person som tar ansvar i ditt arbete hos mig. Har du tidigare erfarenhet av epilepsi är detta meriterande.

Arbetet är förlagt vardagar mellan klockan 12.00 -19.30 samt helger mellan klockan 10.00 -18.00. Vi ser att du som söker behöver vara flexibel i din roll som assistent och kunna hoppa in extra vid behov. Arbete kan även förekomma på annan ort. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder är ett plus, dock inte avgörande. Du kommer huvudsakligen att arbeta nära flickans familj i kundens hem, varav yttersta vikt läggs vid personlig lämplighet.

Lite om företaget:
Assistans för dig är ett assistansföretag som funnits i 6 år och bedriver idag personlig assistans till ca 250 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor på ett tiotal orter i landet. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter hos oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extrajobb/sommarjobb hos en flicka i Partille

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-03-07

Vi söker nu två personliga assistenter för extra jobb och möjlighet att arbeta mer under sommaren. Tjänsten är hos en 6-årig flicka boende med sina föräldrar i Partille. Flickan har Dravets syndrom vilket bland annat medför en svårbehandlad epilepsi.

Jag tycker mycket om att vara ute, leka och upptäcka. Det bästa som finns är framförallt att leka med vatten men även bubblor i alla dess storlekar. Jag kan vara mycket tydlig med vad jag vill och inte vill göra då jag som person är mycket bestämd. Du som söker ska därför vara, lyhörd och ansvarsfull. Vidare är du en trygg och kommunikativ person som tar ansvar i ditt arbete hos mig. Har du tidigare erfarenhet av epilepsi är detta meriterande.

Arbetet är förlagt vardagar mellan klockan 12.00 -19.30 samt helger mellan klockan 10.00 -18.00. Vi ser att du som söker behöver vara flexibel i din roll som assistent och kunna hoppa in extra vid behov. Arbete kan även förekomma på annan ort. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder är ett plus, dock inte avgörande. Du kommer huvudsakligen att arbeta nära flickans familj i kundens hem, varav yttersta vikt läggs vid personlig lämplighet.

Lite om företaget:
Assistans för dig är ett assistansföretag som funnits i 6 år och bedriver idag personlig assistans till ca 250 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor på ett tiotal orter i landet. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter hos oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad 7-årig tjej söker fler assistenter

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2017-03-07

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker nu personliga assistenter för deltidstjänst natt (60%) samt timvikarie vid ordinarie assistenters ledighet/sjukdom. Uppdraget är hos en glad 7-årig tjej med en muskelsjukdom som bor precis utanför Malmö. Hon är beviljad vaken assistans dygnet runt och arbetspassen är förlagda kl. 7.30-19.30 respektive kl. 19.30-7.30. I uppdraget hjälper du tjejen med all personlig omsorg, förflyttningar, aktiviteter, är med i skolan samt aktivitet och lek hemma. Användning av sond-knapp, inhalator, slem-sug och andningshjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som är lugn och trygg samt har förmåga att ta egna initiativ och beslut eftersom att det är ett ensamarbete. Du är rökfri samt har körkort. Nödvändigt att ha egen bil för att kunna ta sig till och från arbetet. Vid behov av bilkörning i tjänsten används familjens bil som är anpassad utifrån tjejens behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, meriterande om du har erfarenhet av att ha tagit hand om någon med funktionsnedsättning.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Då anställningen avser uppdrag hos barnkund krävs enligt lag att du uppvisar utdrag ur Polisens brotts- och misstankeregister. Beställ utdraget nu så du kan uppvisa detta direkt vid ett ev. anställningserbjudande: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-medfunktionsnedsattning/ .

Rekrytering kommer att ske fortlöpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Gör ansökan

Arbeta extra som personlig assistent till ung man i Sollentuna!

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-08

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en ung man i Sollentuna. Mannen som är i 25-årsåldern letar efter en assistent som delar hans intresse för LP skivor, konst och serieteckningar.

Vi söker dig som är flexibel och som kan bidra till att mannen får ett händelserikt och spännande liv. Som assistent bör du kunna läsa av människor, vara stöttande och kunna föreslå lämpliga aktiviteter. Du ska kunna ta initiativ, men också vara lugn när det behövs.

Vi uppskattar att du kommer arbeta ca 20 h per månad. Arbetspassen kommer vara förlagda på både eftermiddagar, kvällar och helger. Arbetet handlar framför allt om att aktivera mannen där man till exempel går på bio, skivmässor eller tar en fika tillsammans.

Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande men inte ett krav. Kunden söker helst manliga assistenter i åldrarna 20-30. Kvinnliga sökande välkomnas också.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Flexibel vikarie sökes till man boende strax utanför Halmstad

Kommun: Halmstad Ort: Hallands län Sista ansökningsdag: 2017-03-10

Assistans för Dig söker nu vikarier till en man boende utanför Halmstad. Som assistent hjälper du till med allt från hushållssysslor till personlig hygien.

Vi söker dig som är arbetsvillig och engagerad. Vidare vill vi ha någon som är flexibel och som kan hoppa in med kort varsel och täcka upp för ordinarie personal.

Körkort och tillgång till bil krävs.

Ej lämpligt för allergiker då hundar finns i huset.

Lite om företaget:

Assistans för Dig är ett assistansföretag som funnits i 7 år och som idag bedriver personlig assistans till ca 265 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Växjö, Lund, Linköping, Karlstad, Umeå och Sundsvall. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter för oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

2 personliga assistenter sökes till Mantorp, vaken natt, ca 80 %

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-10

Assistans för dig söker nu två personliga assistenter till en av våra kunder som bor i Mantorp. Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför alltid vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Arbetstiden är förlagd mellan kl. 23.00–09.00. Du kommer vara schemalagd både på vardagar och på helger (1-2 helger i månaden). Ena tjänsten är på 81 % och den andra på 75 %. Vi ser gärna att ni även har möjlighet att hoppa in extra vid behov.

Kunden är en man på 28 år som bor tillsammans med sina föräldrar. Han har en förvärvad hjärnskada och behöver ständigt övervakas och få hjälp av sina assistenter med olika omvårdnadsinsatser. Du som personlig assistent ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien samt hushållssysslor.

Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Det är viktigt att du som assistent är lugn, trygg och gillar att arbeta självständigt. Det underlättar om du innehar B-körkort för att kunna ta dig till och från arbetet, men det finns även kollektivtrafik. Viktigt att veta är att familjen har en hund för dig som är allergisk eller hundrädd.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

2 personliga assistenter sökes till Mantorp, vaken natt, ca 80 %

Kommun: Mjölby Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-10

Assistans för dig söker nu två personliga assistenter till en av våra kunder som bor i Mantorp. Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför alltid vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Arbetstiden är förlagd mellan kl. 23.00–09.00. Du kommer vara schemalagd både på vardagar och på helger (1-2 helger i månaden). Ena tjänsten är på 81 % och den andra på 75 %. Vi ser gärna att ni även har möjlighet att hoppa in extra vid behov.

Kunden är en man på 28 år som bor tillsammans med sina föräldrar. Han har en förvärvad hjärnskada och behöver ständigt övervakas och få hjälp av sina assistenter med olika omvårdnadsinsatser. Du som personlig assistent ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien samt hushållssysslor.

Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Det är viktigt att du som assistent är lugn, trygg och gillar att arbeta självständigt. Det underlättar om du innehar B-körkort för att kunna ta dig till och från arbetet, men det finns även kollektivtrafik. Viktigt att veta är att familjen har en hund för dig som är allergisk eller hundrädd.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Gör ansökan

Personlig assistent till 50-årig man i Hässelby

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-12

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en man i 50-årsåldern i Hässelby. Tjänsten är på ungefär 35 timmar per vecka.

Mannen har en psykisk och fysisk funktionsnedsättning och behöver hjälp med personlig hygien, förflyttningar, handräckning och hushållssysslor. Han behöver också hjälp med motivering i sin vardag. Han har ett musik- och skrivintresse och ser gärna att du delar hans intressen.

Som assistent ska du vara lyhörd och flexibel för att kunna anpassa dig efter mannens behov. Du ska också kunna motivera och vara lugn i bemötandet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och erfarenheter från vård- och omsorg samt att ha arbetat med personer som har psykiska funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Mannen röker inomhus.

Arbetstiderna är varierande och förlagda morgon till kväll, vardagar och helger.

Tjänsten ska tillsättas inom snar framtid så sök gärna redan idag, urval görs löpande.

Gör ansökan

Personlig assistent till 50-årig man i Hässelby

Kommun: Järfälla Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-12

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en man i 50-årsåldern i Hässelby. Tjänsten är på ungefär 35 timmar per vecka.

Mannen har en psykisk och fysisk funktionsnedsättning och behöver hjälp med personlig hygien, förflyttningar, handräckning och hushållssysslor. Han behöver också hjälp med motivering i sin vardag. Han har ett musik- och skrivintresse och ser gärna att du delar hans intressen.

Som assistent ska du vara lyhörd och flexibel för att kunna anpassa dig efter mannens behov. Du ska också kunna motivera och vara lugn i bemötandet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och erfarenheter från vård- och omsorg samt att ha arbetat med personer som har psykiska funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Mannen röker inomhus.

Arbetstiderna är varierande och förlagda morgon till kväll, vardagar och helger.
Tjänsten ska tillsättas inom snar framtid så sök gärna redan idag, urval görs löpande.

Gör ansökan

Extra jobb som personlig assistent till barnkund

Kommun: Värmdö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-12

Vi söker en personlig assistent som vill arbeta extra på helger och eventuellt någon kväll samt under sommaren med vår barnkund i Gustavsberg.

Kunden är en musikintresserad, glad tjej på 5 år som tycker om att vara ute.
Arbetsuppgifterna innefattar sondmatning, lek, stimulerande och utvecklande aktiviteter för flickan, stå och gå träning med hjälpmedel såsom gåstol och fotortoser. I arbetet förekommer det även en del kommunikationsträning. Kommunikation sker genom stödtecken och bilder då flickan inte har något verbalt tal mer än några enstaka ord.

Erfarenhet av arbete med barn som har någon form av funktionsnedsättning är meriterande. Har du kunskap inom omvårdnad, sjukgymnastik eller alternativ kommunikation är det ett plus. Som person bör du vara trygg i dig själv, lugn, positiv och ha en varm, glad och lekfull personlighet. Övriga personliga egenskaper som värdesätts är tålmodighet och noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt. Det är även viktigt att du har respekt för den personliga integriteten.

Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt att du är rökfri. Katt finns i hemmet så du bör inte vara allergisk. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil då det är ca 3 km från närmaste busshållplats till flickans hem.

Under terminerna är arbetstiderna förlagda mellan ca. kl 10-18 lördag och söndag, en till två helger/månad. Det kan även förekomma något kvällspass om en sådan överenskommelse görs med familjen. Under skolledighet, likt sommar- och jullov., förekommer det mer arbete och det kan även bli aktuellt att följa med på någon resa. Flickan med familjen ska iväg på semester under v- 13/14 och ser då gärna att du som assistent kan gölja med då.

Rekrytering pågår löpande och tjänsten önskas tillsättas snarast.

Utdrag ur belastningsregistret: Enligt Lag om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från Polisen (www.polisen.se). Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ ditt utdrag i god tid. Beställ det utdrag som handlar om att utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Nattpersonal till barnkund i Uppsala

Kommun: Uppsala Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2017-03-12

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra barnkunder norr om Uppsala. Vi söker dig som kan arbeta 1-2 nätter i veckan samt mer under sommaren. Du som söker behöver vara flexibel och kunna arbeta både dag och natt samt kunna hoppa in med kort varsel när så krävs. Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför alltid vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Pojken som är i behov av personlig assistans en en glad och social kille som tycker om att hitta på roliga saker på sin fritid. Han behöver ständigt övervakas och behöver få hjälp med olika omvårdnadsinsatser. Din arbetsplats är där pojken är och du hjälper honom med det som han på grund av sin funktionsnedsättning behöver hjälp och stöd med. Arbetet kan ibland vara placerat på annan ort.

Det är viktigt att du är lugn, trygg, flexibel och gillar att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och kan ta initiativ. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Körkort och tillgång till bil är fördelaktigt, men det finns även bra kommunikationer.

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är ett krav för att få jobba med kunder under 18 år. Beställ därför rätt utdrag via polisens hemsida i samband med att du skickar din ansökan:

http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande

Gör ansökan

Assistent sökes till 7-årig kille i Åkersberga

Kommun: Österåker Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-14

Jag söker två personliga assistenter som kan arbeta med mig efter skolan samt på helger.

Jag är en 7-årig sprallig kille med autism och utvecklingsstörning som bor tillsammans med mina föräldrar och bror i Åkersberga. Jag söker en aktiv person som orkar hänga med i mitt höga tempo. Jag älskar bland annat att leka på lekplatser, därför är det viktigt att du som söker tycker om att vara utomhus. Jag kräver ständig uppmärksamhet och tillsyn och behöver hjälp med det mesta i min vardag. Det viktigaste är att du kan aktivera mig och tycker om att hitta på roliga saker.

Arbetstiden hos mig är förlagd kl. 12.00-18.00 måndag till fredag samt kl. 09.00-18.00 på helger. Du kommer att arbeta ca 4 pass i veckan och uppskattningsvis blir det ca 27 timmar per vecka. Utöver ditt fasta schema är det viktigt att du är flexibel och kan hoppa in vid behov när mina föräldrar behöver hjälp.

Jag kommunicerar med dig genom att peka eller visa dig vad jag vill ha och det kan ta tid att lära känna mig. Jag söker därför efter en långsiktig assistent som vill arbeta med mig en längre tid. Positivt är även om du har god fysik samt tidigare erfarenhet av epilepsi. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten.

Glöm inte att i din ansökan berätta tydligt varför du vill arbeta med mig. Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde sker snarast eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ansök om ett sådant redan i samband med din ansökan genom att följa länken nedan.
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Gör ansökan

Timanställda och sommarvikarier till 35-årig man med autism

Kommun: Sölvesborg Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2017-03-15

Assistans för Dig söker just nu förstärkning av personal till en 35-årig man med autism i Sölvesborg. Tjänsten är en timanställning och kan vara ett bra komplement för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som önskar ett extrajobb. Vi söker också dig som vill arbeta extra i sommar.

Mannen har diagnostiserats med autism. Han rör sig obehindrat fysiskt och hans funktionsnedsättning märks i att han har svårigheter att orientera sig i tid och rum, är ojämn i humör och mående, och behöver mycket stöttning. Arbetet som assistent innebär att jobba lågaffektivt och att hjälpa mannen med kommunikation, omvärldstolkning, stöd i vardagen etc. Stöttningen kan handla om uppmaning, guidning och hjälp i att äta, duscha, städa, klä på- och av sig samt genomföra sina dagliga aktiviteter och intressen. Mannen tycker om att vara aktiv och ute i naturen. Att gå på den årliga karnevalen och att ta en pizza då och då är också trevligt.

Mannen bor i ett eget hus och har dubbelassistans dygnet runt med jour/väntetid på nätterna. Två vardagar per vecka vistas han på Aktivitetscenter tillsammans med sina assistenter. Schemat består mestadels av dygnspass.

Du som assistent ska vara pedagogisk, ansvarsfull, orädd och flexibel. Du är inte konflikträdd och hanterar mannen bäst med en rejäl portion tålamod, då kommer du långt. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du är ute efter en arbetsplats där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som han själv vill leva. Du får gärna ha erfarenhet av autism. Körkort och bil behövs för att kunna ta sig till kunden. Det kan förekomma hund på arbetsplatsen.

Skicka in ansökan snarast med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna med förvärvad hjärnskada

Kommun: Malmö Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2017-03-15

Assistans för Dig söker just nu förstärkning av personal till en kvinna i Malmö. Tjänsten är en timanställning och kan vara ett bra komplement för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som önskar ett extrajobb.

Kunden är en 37-årig kvinna med förvärvad hjärnskada. Kvinnan har assistans dygnet runt med dubbelassistans på dagen och 6,5 timmes väntetid/jour på natten. Hon är helt beroende av hjälp och kan själv inte kommunicera mer än genom vissa ljud och rörelser. Hon har i dagsläget ett härligt team med assistenter runt omkring sig som hjälper henne med bland annat lyft (finns lift), personlig hygien och sondmatning. Maten lagas av assistenterna och är inga avancerade rätter.

Du som assistent bör vara empatisk, anpassningsbar, initiativtagande och du uppskattar öppen kommunikation. Vårdutbildning och erfarenhet är meriterande men det som väger tyngst är personkemin. Resten går att lära sig. Kunden ser helst kvinnliga sökande, och eftersom hon är kattallergiker behöver vi tyvärr tacka nej till dig som har katt hemma. Ej rökare.

Skicka in din ansökan snarast med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till ung man i Kalmar, timvik/sommarvik

Kommun: Kalmar Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2017-03-15

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en ung man med autism boendes i Kalmar.
Han har ett stort musikintresse och är även intresserad av historia, film och god mat.

I dagsläget söker vi en timvikarie som kan arbeta vid behov. Det är därför viktigt att du är flexibel. Till sommaren finns det möjlighet att arbeta på fast schemarad.

Som person bör du vara lugn och stabil. Det är viktigt att du är lyhörd och kan känna av små signaler. Erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten och förhållningssättet till arbetet.

Krav på att du är rökfri.
Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt om du tycker att jobbet skulle passa dig, då tjänsten tillsätts omgående.

Gör ansökan

Extrajobb som personlig assistent

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-15

Assistans för Dig söker en timvikarie till en pigg och glad kvinna i 30-årsåldern som har MS. Kvinnan behöver hjälp i sin vardag med bland annat hushållsarbete, av- och påklädning, personlig hygien och aktiviteter.

Du kommer att arbeta varannan fredag, kl. 08-19 samt vid behov. Du måste därför vara flexibel och ha möjlighet att kunna hoppa in med kort varsel.
Du som assistent ska vara social, ansvarsfull och positiv som person. Utbildning och/eller tidigare arbete inom vård och personlig assistans är meriterande.
Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Då det finns en katt i hemmet behöver du tåla pälsdjur.
Krav på att du är rökfri.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter till kvinna i Bålsta

Kommun: Håbo Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2017-03-16

Jag är en kvinna på 69 år som har MS. Jag är helt förlamad i armar och ben och är därav rullstolsbunden. Jag bor i Bålsta och tycker om att gå ut när det är bra väder. Jag är också förtjust i matlagning och tycker om att ha givande konversationer.

Jag söker nu personliga assistenter som kan hoppa in extra vid behov. Jag söker även assistenter som kan arbeta under sommaren när mina ordinarie assistenter tar semester. Det jag söker är kvinnor, gärna 35 år eller äldre. Du ska helst bo i Bålsta eller kunna ta dig hit relativt fort, eftersom du gärna ska kunna hoppa in med kort varsel. Du bör inte vara hundallergiker. Då talet är mitt enda sätt att kommunicera på och föra fram mina önskemål så är det viktigt att du har bra tal samt förståelse för det svenska språket.

Arbetsuppgifterna är mestadels att hjälpa mig i min vardag med saker som hushållssysslor, hygien, aktiviteter och förflyttning. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och natt, alla dagar i veckan.

Det är ett plus i kanten om du som söker har tidigare erfarenheter av yrket, men det viktigaste är att vi kommer bra överens!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Flen

Kommun: Katrineholm Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-16

Assistans för Dig söker nu dig som vill jobba som personlig assistent till en kvinna i Flen. Kvinnan har ett stort assistansbehov och hjälp dygnet runt och hon bor i själv i centrala Flen. Kvinnan kommer inom kort flytta till Katrineholm. Du kommer hjälpa till med förflyttningar, personlig hygien och all form av omsorg samt hemmets skötsel och att hjälpa henne utföra ärenden och komma i väg på utflykter.

Kvinnan har en grupp med assistenter som hon trivs mycket bra med och vi söker nu dig som vill jobba dygnspass tisdag och fredag kl. 08.00-08.00 varannan vecka (väntetid 22.00-06.00). Assistenten kommer arbeta som vikarie för ordinarie assistenters frånvaro. Man måste även kunna hoppa in vid behov.

Kvinnan har önskemål om att du som sökande gärna får vara utbildad undersköterska samt någon form av omsorgserfarenhet med dig sedan tidigare, meriterande men inte ett krav.

Har du vad som krävs för att göra ett bra jobb kan vi erbjuda ett utmanande arbete i ett trevligt uppdrag. Vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten tillsätts löpande!

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarie till man på Södermalm sökes

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-16

Jag är en 60-årig man som har MS och assistans dygnet runt med sex timmars väntetid på natten. Jag söker dig som vill arbeta hos mig på nätter och dagar. Arbetstiderna är mellan kl. 08.00-18.00 samt 18.00-08.00 och jag behöver din hjälp tre pass i veckan vid ordinarie assistents frånvaro. Den här tjänsten motsvarar en deltidstjänst på ca 70%. För rätt person finns möjlighet till en fast tjänst.

Jag bor själv i en lägenhet på Södermalm och har ett stort intresse för matlagning och tycker bland annat om vegetarisk kost. På dagarna tycker jag om att se på tv, titta på film samt att få komma ut på promenader. Jag har även ett intresse för healing, andlighet och utomjordingar.

Jag behöver hjälp och stöd av dig i mitt dagliga liv med allt från hygien, sjukgymnastik och matlagning. Det är viktigt för mig att du som assistent alltid är glad och positiv trots att jag ibland kan ha sämre dagar. Jag vill att du är engagerad, självständig och lyhörd i din uppgift. Bra att veta är att jag har 7–8 assistenter i min grupp och att vi utöver vårt fasta schema täcker upp för varandra vid ledighet och kollegors sjukdom.

Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande men inte ett krav, det viktigaste är att personkemin mellan dig och mig stämmer. Jag ser gärna att du som söker är icke rökare samt husdjursfri.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde sker snarast eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan, jag ser framemot att höra från dig!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Stockholm

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-17

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en kvinna i centrala Stockholm. Vi söker dig som är pålitlig, empatisk och tycker om att jobba med människor. Vi ser gärna att du studerar eller har en annan sysselsättning vid sidan av arbetet och att du har lust och möjlighet att komma in och arbeta extra med kort varsel.

Vi söker dig som på schema kan arbeta nattpass på torsdagar samt varannan lördag. Vi söker dig som vill ge det lilla extra och sätter kunden i fokus.

Kunden är en kvinna i 50års åldern med MS. Arbetsuppgifterna innefattar hjälp och stöd i de dagliga sysslorna. Kunden har intresse för bland annat matlagning, varpå det är viktigt att du som söker kan laga mat. Kunden intresserar sig även för musik.

Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande men inte ett krav.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Timanställd till kvinna i Lund

Kommun: Lund Ort: Skåne län Sista ansökningsdag: 2017-03-17

Jag är en kvinna på drygt 40 år som sedan tre år tillbaka är amputerad och nu söker en personlig assistent på timanställning för att förstärka mitt assistansteam. Mitt liv ser i princip ut som alla andras med jobb, hämta och lämna på förskola, laga mat, städa, umgås med vänner m.m, bara det att jag behöver en assistent som agerar mina armar och ben när mina egna inte räcker till.

Jag fixar de flesta förflyttningar själv då jag tar mig fram med rullstol och har hittat andra fiffiga sätt att blir så självständig som möjligt, tex hoppar jag själv mellan säng och rullstol. Har inget vårdbehov mer än hjälp med den personliga hygienen. Jag tränar en hel del för att kunna använda mina proteser.

Du som assistent jobbar dagtid. Passen är förlagda till kl 06.30-18.30 på vardagar och kl. 9-13 på helgen.

På somrarna vistas jag mestadels i min sommarstuga. Så gillar du precis som mig att ta det lugnt med en god bok eller en skogspromenad så tror jag vi skulle passa bra ihop.

Jag söker dig kvinna, som kan finnas där när mina armar och ben inte räcker till, och som gör att min vardag fungerar. Mitt enda krav är att du har körkort, i övrigt är det personkemin som spelar störst roll.

Urval sker löpande och tillsättnings sker snarast möjligt men tidigast v. 10.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

17årig tjej söker personlig assistent

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-17

Assistans för dig söker nu en duktig assistent till en 17-årig tjej som bor längs med Österskärslinjen i Åkersberga.
Kunden har Dravets syndrom vilket medför autismliknande tillstånd, utvecklingsstörning, tal- och språkstörning samt svårbehandlad epilepsi. På vardagar går kunden i skolan och varannan helg är hon på korttidsboende.

Kundens familj har både katt och hund så du som söker bör inte vara allergisk eller rädd. Aktiviteter som kunden tycker om är bland annat att gå på museum, teater, bio, bada, bowla eller bara titta på TV eller Ipad. Kunden går på en teaterkurs, en gång i veckan.

Kunden önskar gärna kvinnliga assistenter, helst med lite erfarenhet. Just nu söker vi dagpersonal som ska vara med kunden under skoltid. Du ska även ha möjlighet att arbeta några enstaka kvällspass och ibland något helgpass.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd under skoltid, med kommunikation, personlig hygien, aktiviteter samt under resor till och från skolan. Kunden har ett stort tillsynsbehov på grund sina funktionshinder, och vad det gäller epilepsin får hon grand mal-anfall vilket du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som kan ta egna initiativ och aktivera kunden på ett utvecklande sätt. Det är viktigt att kunna läsa av när det ska tas initiativ eller inte. Då kunden bor hemma bör du som söker kunna anpassa dig till olika situationer och respektera övriga medlemmar i kundens familj. Andra egenskaper som kunden värderar är empati och lyhördhet. Att du som söker är rökfri är ett krav.

Erfarenhet av personlig assistans, utvecklingsstörning, autism, epilepsi, stödtecken och ABC- första hjälpen är stark meriterande, men personlig lämplighet är det viktigaste. Är du intresserad av ett utvecklande jobb där en bra insats kan göra stor skillnad för kunden? Då är du välkommen med din ansökan.

För att du ska få påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur Polisens belastningsregister då du kommer att arbeta med minderårig. Skicka gärna efter detta redan när du skickar in din ansökan då det kan dröja ett par veckor innan utdraget är dig tillhanda. Du finner ansökan på Polisens hemsida.

Gör ansökan

Personliga assistenter till Kramfors

Kommun: Kramfors Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-21

Vi söker kvinnliga personliga assistenter till en kvinna i Kramfors, tre tjänster varav två stycken på ca. 75% och en på ca. 50%.

Du som söker ska vara ansvarsfull, flexibel, gilla att ta egna initiativ samt ärlig och lojal.
Vi ser helst att du klarar av vardagliga sysslor såsom matlagning, diskning, tvättning och städning utan problem.
Du ska gilla och kunna följa rutiner samt ta instruktioner på ett bra sätt.

Vi ser helst inte att du har några fysiska problem enär arbetet innehåller tunga lyft.
Arbetet blir lättare om du har, eller har viljan, att kunna sätta dig in i andras situationer.

Det är ett stort plus om du inte är pälsallergiker.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes för extrajobb och sommararbete

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-03-23

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en man i 55-års ålder, som bor i centrala Göteborg.

Mannen är rullstolsburen till följd av en medfödd CP-skada och som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, sondmatning och förflyttningar, till allehanda hushållssysslor. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att vara ute bland folk, fika och göra små utflykter ibland. Mannen saknar tal och kommunicerar därför med kroppsspråk och gester, samt hjälpmedel.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten (5 h). Arbetspassen är förlagda till 25-timmarspass.

Vi söker dig som vill arbeta ca två dygnspass i månaden på fast schemarad. Det är även önskvärt om du har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel om behovet skulle uppstå. Under sommar och semesterperioder finns möjlighet till ytterligare arbete.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Assistent som vill arbeta extra varannan helg, vid behov och till sommaren

Kommun: Strängnäs Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-23

Assistans För Dig söker en personlig assistent som vill arbeta extra varannan helg, vid behov samt under sommaren.
Kunden är en aktiv 17-årig kille som har autism. Han tycker bland annat om att simma och gå på skogspromenader. Som assistent ska du följa med kunden på aktiviteter och vägleda honom i vardagen. Du kommer att arbeta en helgdag varannan vecka samt extra vid behov och under sommaren när pojken har sommarlov.

Vi söker dig som är ansvarsfull och pedagogisk som person. Du bör vara lyhörd inför pojkens behov och önskemål samt vara tydlig i din kommunikation. Det är viktigt att du klarar av att sätta gränser, instruera och motivera kunden. Pojken har ett mycket begränsat verbalt språk varför det är meriterande om du kan tala med tecken. Du bör också kunna ta egna initiativ och planera dina arbetspass. Det är meriterande om du har körkort.

Då pojken är minderårig krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret för att få påbörja din anställning. Beställ gärna detta redan när du skickar in din ansökan då det kan dröja upp till två veckor innan utdraget är dig tillhanda. För snabbast möjliga handläggning tar du en bild av den ifyllda blanketten och mejlar till: registerutdrag@polisen.se
www.polisen.se (http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

17årig tjej söker personlig assistent

Kommun: Österåker Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-23

Assistans för dig söker nu en duktig assistent till en 17-årig tjej som bor längs med Österskärslinjen i Åkersberga.
Kunden har Dravets syndrom vilket medför autismliknande tillstånd, utvecklingsstörning, tal- och språkstörning samt svårbehandlad epilepsi. På vardagar går kunden i skolan och varannan helg är hon på korttidsboende.

Kundens familj har både katt och hund så du som söker bör inte vara allergisk eller rädd. Aktiviteter som kunden tycker om är bland annat att gå på museum, teater, bio, bada, bowla eller bara titta på TV eller Ipad. Kunden går på en teaterkurs, en gång i veckan.

Kunden önskar gärna kvinnliga assistenter, helst med lite erfarenhet. Just nu söker vi dagpersonal som ska vara med kunden under skoltid. Du ska även ha möjlighet att arbeta några enstaka kvällspass och ibland något helgpass.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd under skoltid, med kommunikation, personlig hygien, aktiviteter samt under resor till och från skolan. Kunden har ett stort tillsynsbehov på grund sina funktionshinder, och vad det gäller epilepsin får hon grand mal-anfall vilket du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som kan ta egna initiativ och aktivera kunden på ett utvecklande sätt. Det är viktigt att kunna läsa av när det ska tas initiativ eller inte. Då kunden bor hemma bör du som söker kunna anpassa dig till olika situationer och respektera övriga medlemmar i kundens familj. Andra egenskaper som kunden värderar är empati och lyhördhet. Att du som söker är rökfri är ett krav.

Erfarenhet av personlig assistans, utvecklingsstörning, autism, epilepsi, stödtecken och ABC- första hjälpen är stark meriterande, men personlig lämplighet är det viktigaste. Är du intresserad av ett utvecklande jobb där en bra insats kan göra stor skillnad för kunden? Då är du välkommen med din ansökan.

För att du ska få påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur Polisens belastningsregister då du kommer att arbeta med minderårig. Skicka gärna efter detta redan när du skickar in din ansökan då det kan dröja ett par veckor innan utdraget är dig tillhanda. Du finner ansökan på Polisens hemsida.

Gör ansökan

Personliga assistenter till kvinna i Enköping

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2017-03-24

Hej,

Nu söker jag personliga assistenter som kan arbeta några fasta kvällspass/vecka. Jag söker även timvikarier, som kan hoppa in extra vid sjukdom, ledigheter och behov.

Jag gillar att laga mat (gärna medelhavskost), lyssna på musik, lösa korsord, blomskötsel och annat som gör dagen rolig och jag uppskattar om du som söker delar några av dessa intressen.

Du som söker får gärna vara en kvinna i åldern 30+ som skriver och talar god svenska. Du måste kunna sköta en golvlyft då det sker regelbundna förflyttningar. En snäll katt finns i hushållet, så du bör inte vara rädd eller allergisk. Även hundar kommer på besök så du bör inte heller vara hundrädd. Du måste vara ansvarsfull, ärlig, idérik och ett stöd i vardagen. Det är ett plus i kanten om du som söker har tidigare erfarenhet av yrket, men det viktigaste är att vi kommer bra överens.

Du bör bo i Enköping eller i närområdet så du snabbt kan ta dig hit.

Skicka med foto i din ansökan samt ditt CV. Rekryteringen sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Gör ansökan

17årig tjej söker personlig assistent

Kommun: Täby Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-24

Assistans för dig söker nu en duktig assistent till en 17-årig tjej som bor längs med Österskärslinjen i Åkersberga.
Kunden har Dravets syndrom vilket medför autismliknande tillstånd, utvecklingsstörning, tal- och språkstörning samt svårbehandlad epilepsi. På vardagar går kunden i skolan och varannan helg är hon på korttidsboende.

Kundens familj har både katt och hund så du som söker bör inte vara allergisk eller rädd. Aktiviteter som kunden tycker om är bland annat att gå på museum, teater, bio, bada, bowla eller bara titta på TV eller Ipad. Kunden går på en teaterkurs, en gång i veckan.

Kunden önskar gärna kvinnliga assistenter, helst med lite erfarenhet. Just nu söker vi dagpersonal som ska vara med kunden under skoltid. Du ska även ha möjlighet att arbeta några enstaka kvällspass och ibland något helgpass.

Dina arbetsuppgifter som assistent kommer framförallt innebära stöd under skoltid, med kommunikation, personlig hygien, aktiviteter samt under resor till och från skolan. Kunden har ett stort tillsynsbehov på grund sina funktionshinder, och vad det gäller epilepsin får hon grand mal-anfall vilket du som söker behöver vara stark nog att hantera. I arbetet ingår motivationsarbete för att hjälpa kunden utvecklas och blir mer självständig.

Vi söker dig som kan ta egna initiativ och aktivera kunden på ett utvecklande sätt. Det är viktigt att kunna läsa av när det ska tas initiativ eller inte. Då kunden bor hemma bör du som söker kunna anpassa dig till olika situationer och respektera övriga medlemmar i kundens familj. Andra egenskaper som kunden värderar är empati och lyhördhet. Att du som söker är rökfri är ett krav.

Erfarenhet av personlig assistans, utvecklingsstörning, autism, epilepsi, stödtecken och ABC- första hjälpen är stark meriterande, men personlig lämplighet är det viktigaste. Är du intresserad av ett utvecklande jobb där en bra insats kan göra stor skillnad för kunden? Då är du välkommen med din ansökan.

För att du ska få påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur Polisens belastningsregister då du kommer att arbeta med minderårig. Skicka gärna efter detta redan när du skickar in din ansökan då det kan dröja ett par veckor innan utdraget är dig tillhanda. Du finner ansökan på Polisens hemsida.

Gör ansökan

Personliga assistenter till 26årig kille i Tyresö

Kommun: Tyresö Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-24

Assistans för dig söker duktiga assistenter till en 26-årig kille med utvecklingsstörning och epilepsi, med stort omvårdnadsbehov. Kunden bor i Tyresö tillsammans med sina föräldrar. Kunden är en pigg och glad kille med stor nyfikenhet på livet. Han tycker mycket om att vara ute på promenader, sjunga och lyssna på musik.

Vi ser gärna att du som söker har jobbat inom assistentyrket tidigare, samt har någon slags erfarenhet av epilepsi. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket då kunden själv inte har något tal. Vi söker dig som är trygg, flexibel, lojal och som kan ta för dig och komma med egna initiativ. Arbetet som personlig assistent innefattar också mycket ansvar som du ska kunna ta. Intresse för musik är ett stort plus. Vi söker främst dig som är mellan 25-40 år.

I dina arbetsuppgifter ingår vardagliga sysslor så som daglig hygien, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm. Arbetstiderna är varierande då kunden är på dagverksamhet några dagar i veckan, och i schemat ingår det dagar, kvällar, journätter och helger. Vi söker timvikarier och skulle det fungera bra kan en fast schemarad bli aktuell. Vi söker även personal som kan arbeta i sommar när de ordinarie assistenterna tar semester. Arbetet skulle passa perfekt både till någon som studerar eller har annan deltidssysselsättning.

Teamet som jobbar idag är väldigt flexibla och arbetar för ett gemensamt mål att ge kunden en bra assistans. Vi söker dig som vill bli en del av detta team, därför krävs det att du som söker har en positiv inställning, är flexibel och ser långsiktigt på tjänsten.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till kvinna i Linköping, fast schemarad ca. 75 %

Kommun: Linköping Ort: Östergötlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-24

Assistans för dig söker 2 stycken assistenter till fasta schemarader på cirka 75 %. Det är dubbelassistans dygnet runt. Oftast arbetar man ett dygn åt gången, från kl. 11 – kl. 11 dagen därpå, jour på natten. Du behöver kunna arbeta både på vardagar och på helger. Vi ser gärna att du har möjlighet att hoppa in extra vid behov.

Uppdraget är hos en pigg och glad rullstolsburen medelålders tjej som på grund av ryggmärgsbråck och andra funktionshinder har personlig assistans. Du behöver vara vederbörandes extra armar och ben, ibland även syn och tal. Hon behöver hjälp och stöd med det mesta i sin vardag som bland annat hushållsarbete, av- och påklädning, personlig hygien och aktiviteter.
Hon tycker om att vara aktiv och hennes intressen består främst av djur, matlagning, utflykter och andra roliga upptåg.

Du som assistent ska vara social, ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande.
Då det finns chinchillor, kaniner och katter i hemmet är det viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur eller mot hö. Du behöver såklart tycka om att ha hand om djur och inte känna dig obekväm eller vara rädd för dem, då det ingår i dina arbetsuppgifter att hjälpa till att sköta om djuren.

Kunden ser gärna kvinnliga sökande. Krav på att du är absolut rökfri. Körkort är meriterande men inget krav.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personliga assistenter sökes till man i Falköping

Kommun: Falköping Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-03-24

Vi söker personliga assistenter till en 40-årig man med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som är bosatt i Falköping.

Arbetet varierar utifrån dagsform och de dagliga behoven. Exempel på arbetsuppgifter är hjälp och stöd vid personlig omvårdnad, följa vardagliga rutiner, delta i daglig verksamhet samt utföra olika sysslor i hushållet som städ och tvätt, matlagning mm. Brukaren har många intressen och fritidsaktiviteter är en viktig del av hans liv.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär och kräver att du är positiv och skicklig på såväl praktiska sysslor som att avläsa och förstå andra människor. Du är noggrann men samtidigt flexibel och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att använda sig av humor i sin yrkesroll i kombination med ett lågaffektivt och flexibelt bemötande.

Tidigare erfarenhet och/eller omvårdnadsutbildning är ett plus men inget krav. Personlig lämplighet och personkemi mellan den personliga assistenten och brukaren är det som väger tyngst.
Tjänsterna avser ca 60-70% i tjänstgöringsgrad (jour inkluderat). Vi ser gärna att du kan vara flexibel och hoppa in vid behov samt arbeta mer i sommar.

Det är ett plus om du har möjlighet att börja jobba relativt omgående, men tillträde sker enligt överenskommelse. Kunden ser gärna manliga sökande.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.
Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör ansökan

Extra personal till aktiv kvinna i Södertälje

Kommun: Södertälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-27

Assistans för Dig söker nu personliga assistenter åt en kvinna i Södertälje.
Hon är väldigt social, humoristisk och aktiv. Till följd av en ryggmärgsskada är kvinnan i behov av hjälp i sitt vardagliga liv med personlig hygien, av/på klädning, hushållssysslor, inhandling, matlagning, samt behjälplig med att komma ihåg och påminna om viktig information och medicinering.

Då du som assistent fungerar som hennes armar och ben kommer du även vara henne behjälplig med att vara ett stöd i vardagen,så som i hemmet och vid träning både utomhus och på gymmet, vid medfölj på tex skidresor m.m.

Vi söker dig som är ej allergisk mot pälsdjur, ansvarsfull, social, flexibel, effektiv, lyhörd och inte arbetsskygg. På kundens begäran måste du kunna uttrycka sig bra på svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig.
Vi söker personer som är intresserade av att jobba extra vid behov och under sommaren.

Vi tar enbart emot ansökningar via mail och gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Personlig assistent till en pigg 70-årig kvinna

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-27

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en pigg 70-årig kvinna boendes i centrala Stockholm. Vi söker dig som kan bistå henne med hjälp och stöd i det dagliga livet, både på daglig verksamhet och på fritiden. Som assistent bör du vara aktiv, kreativ och bestämd. Du ska kunna ta initiativ, men också vara lugn när det behövs. Vi söker dig som vill ge det lilla extra.

Om dig:
Vi ser gärna att du som söker har undersköterskeutbildning samt tidigare erfarenhet av personlig assistans. Kunden söker assistenter som hon kan prata med och som har liknande intressen, därav läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Kvinnan har en förvärvad hjärnskada som bland annat resulterat i minnes- och orienteringssvårigheter och svårigheter att förstå och förhålla sig till nu- och dåtid. Med anledningen av det, är goda kunskaper i svenska språket ett krav.

Om jobbet:
Arbetsuppgifterna innefattar stöd, uppmuntran och påminnelse i de dagliga sysslorna. Kunden har ett stort intresse för bland annat hantverk, natur, matlagning och musik, varpå arbetet innefattar flera aktiviteter vilka kunden behöver mer eller mindre stöd vid. Vi söker dig som ska arbeta enligt ett schema med fasta pass samt även kunna ha möjlighet att hoppa in extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda till morgon, kväll, vaken natt, vardagar samt helger.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör ansökan

Sommarvikariat i Nybro med fast schema!

Kommun: Nybro Ort: Kalmar län Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Assistans för dig söker för kunds räkning en personlig assistent till en rullstolsburen man i 60-års åldern. Tjänsten gäller i första hand veckorna 26-31 då du går på fast schema, utrymme finns även för en timvikarie under och efter perioden – perfekt för den studerande!

I arbetsuppgifterna ingår att vara kundens "högra hand" i hans vardag. Detta innefattar allt för en husägare så som gräsklippning, städning, matlagning o.s.v. Vi söker dig som är glad och stabil med ett stort sinne för humor och initiativtagande. Ett stort plus är om du har erfarenhet från vård- och omsorgsarbete sedan tidigare, men det är inget krav! Stor vikt läggs vid personlighet.
Körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Timvikarierande assistent till man i Hägersten

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Assistans för dig söker för kunds räkning en assistent till en rullstolsburen man boendes i Hägersten. Mannen behöver hjälp och/eller stöttning med moment i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar (med hjälpmedel), hushållssysslor, aktiviteter, träning, hygien mm.

Vi söker dig som vill jobba extra vid behov samt täcka upp vid semestrar under sommarhalvåret och/eller vill arbeta 1-2 dagar i veckan dagtid samt kvällstid men ej nattetid. Du som person är omhändertagande, ödmjuk och lugn, du är rökfri och har kunskaper vad gäller enklare matlagning och bakning. Erfarenhet av omsorgsarbete är meriterande men inget krav.

Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Personlig assistent till sportintresserad man i Eskilstuna

Kommun: Eskilstuna Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Assistans för Dig söker personlig assistent till en sportintresserad man i Eskilstuna.

Han är en glad person som gärna går på sportevenemang. Till följd av CP-skada har han nedsatt motorik och inget tal. Istället har han ett tangentbord och mimik som han använder sig av för att kommunicera. Mannen i behov av hjälp i sitt vardagliga liv med personlig hygien, på- och avklädning, aktiviteter och förflyttningar. Du som assistent fungerar som hans armar och ben och du kommer även vara honom behjälplig med att sköta hemmet med exempelvis städning, tvätt, matlagning, inhandling och vara med under hans arbetsdagar.

Vi söker dig som är positiv, omvårdande, tålmodig och som gärna tar initiativ. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personkemin då samspelet mellan honom och dig är mycket viktig. Körkort är ett krav

Vi söker personer som är intresserade av att jobba deltid och vid behov och kan erbjuda ett utmanande uppdrag men en god löneutveckling till rätt person. På sikt finns möjlighet till visstidsanställning. Arbetstiderna är varierande mellan dag, kväll och natt.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in en ansökan! Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Flexibel assistent på deltid till kvinna i Solna

Kommun: Solna Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Assistans för dig söker för kunds räkning en assistent till en 65-årig kvinna boendes i centrala Solna. Kunden har MS och är rullstolsburen. Hon behöver hjälp och/eller stöttning med allt i sitt vardagliga liv, så som vid förflyttningar (med hjälpmedel så som lyft), hushållssysslor, matlagning, hygien, aktiviteter mm.

Vi söker dig som är flexibel vad gäller arbetstider, du har helst erfarenhet av omsorgsarbete och gärna av MS-sjukdom, dock finns inga krav på erfarenhet då personkemi är det viktigaste. Tjänsten är på cirka 25-30 timmar i veckan och arbetspassen är förlagda på dagtid samt kvällstid men ej nattetid. Hos kunden bor två katter samt förekommer rökning utomhus.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Gör ansökan

Söker du ett stimulerande och utvecklande jobb i Karlskrona?

Kommun: Karlskrona Ort: Blekinge län Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Då ska du söka detta!

Assistans för dig söker en flexibel vikarie till en 25-årig man bosatt i Karlskrona. Kunden har en cp-skada och en grav synnedsättning vilket gör att han behöver hjälp med allt i sin vardag. Du hjälper honom bland annat med hans mat, ståträning och personlig hygien. På vardagarna följer du med honom till dagcenter. Kunden har även epilepsi och erfarenhet av detta är meriterande, men ej ett krav.

Du som söker ska vara ansvarsfull, lyhörd och mjuk som person. Kunden behöver någon som är bra på att planera tiden väl och som kan se vad som behöver göras. Lift används vid förflyttningar, men arbetet kan till viss del vara tungt ändå. Assistenterna jobbar både enskilt och tillsammans i par, så samarbetsförmåga och initiativtagande är åtråvärt.

Vi önskar att du som vikarie är flexibel och kan komma med kort varsel. Du kommer att arbeta dag, tidig kväll och vissa helger. Under sommaren finns möjlighet till semestervikariat.

Är det dig vi söker? Skicka in ditt cv och ett personligt brev där du beskriver varför just du skulle passa till tjänsten. Löpande urval sker. Start enligt överenskommelse!

Har du körkort är det en fördel, men ej ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Glad och stabil assistent på deltid under sommarhalvåren

Kommun: Flen Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Assistans för dig söker för kunds räkning en personlig assistent till en rullstolsburen man i sjuttioårsåldern. Tjänsten gäller under sommarhalvåret vilket han, tillsammans med sin fru och hund, tillbringar i sin sommarstuga utanför Flen.

I arbetsuppgifterna ingår att vara kundens "högra hand" i hans vardag. Detta innefattar för en sommarstugeboende vanliga uppgifter som gräsklippning mm, hundpromenader, viss enkel lunchmatlagning etc. Vi söker dig som är glad och stabil samt helst delar kundens intresse för elektronik och datorer. Ett stort plus är om du har en leklysten hund som kan följa med till arbetet. Körkort för manuell växellåda är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Gör ansökan

Vill du jobba som personlig assistent hos en man i Rönninge

Kommun: Salem Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Vi på Assistans för dig söker nu en timvikarie till en av våra kunder i Rönninge.
Kunden är en man som har fysiska funktionsnedsättningar pga. sjukdom. Arbetet innefattar stöd och hjälp vid förflyttningar, på och avklädning, hygien, måltider samt hushållssysslor såsom tvätt, städ och matlagning.

Tjänsten vi söker är först och främst en timvikarie som kan hoppa in vid sjukdom/vab/ledighet, så det är viktigt att du är flexibel med dina arbetstider.

Vi söker en person som är glad och positiv och har nära till skratt. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta initiativ på arbetsplatsen då mannen kan vara lite obekväm med att be om hjälp. Då du kommer jobba i en annan persons hem så är det viktigt att hitta balansen mellan arbetsplats och att det är mannens bostad.

Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent tidigare och att du har en utbildning som undersköterska, med det är inget krav då största vikt läggs vid personkemi mellan dig och mannen.

Mannen har idag aktiv assistans dygnet runt, så det är viktigt att du klarar av nattjobb och kan hålla dig vaken.

Känns det som ett bra extrajobb för dig? Skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag, urval görs löpande!

Gör ansökan

Assistans för dig söker personliga assistenter till kvinna i 60-årsåldern

Kommun: Stockholm Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Assistans för dig söker personliga assistenter till kvinna i 60-årsåldern.

Jag är en kvinna som varit med om en stroke och jag har diabetes. Jag behöver hjälp med det mesta i min dagliga livsföring. Jag behöver en hel del hjälp med det fysiska men hjälper till så gott jag kan i de vardagliga momenten såsom vid träning, städning, matlagning och andra hushållssysslor. Ibland känns inte de vardagliga momenten så roliga för mig och då är det viktigt att du som assistent finns där och peppar mig till att utföra dem. Träningen är otroligt viktig för min fysiska hälsa därför är det viktigt att du som assistent hittar vägar för att motivera och peppa mig till att träna.

Som assistent hos mig kommer du ingå i ett gäng där några av assistenterna jobbat med mig under en längre tid och de kan stötta dig i ditt jobb.

Som person bör du ha skinn på näsan och våga vara bestämd mot mig ibland. Tidigare arbete inom vården är meriterande men inget krav. Liksom resten av mina assistenter vill jag att du är glad, har humor, gillar att slänga lite käft och det är ett plus om du är duktig på att laga mat. Störst vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och natt med jour/väntetid. Jag söker främst assistenter som är intresserade av att gå på en fast rad men behöver också timvikarier.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Vill du jobba som personlig assistent hos en man i Rönninge

Kommun: Södertälje Ort: Stockholms län Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Vi på Assistans för dig söker nu en timvikarie till en av våra kunder i Rönninge.
Kunden är en man som har fysiska funktionsnedsättningar pga. sjukdom. Arbetet innefattar stöd och hjälp vid förflyttningar, på och avklädning, hygien, måltider samt hushållssysslor såsom tvätt, städ och matlagning.

Tjänsten vi söker är först och främst en timvikarie som kan hoppa in vid sjukdom/vab/ledighet, så det är viktigt att du är flexibel med dina arbetstider. Det finns möjlighet till att längre fram få en större tjänst med fasta tider varje månad om Du och kund känner att det är rätt.

Vi söker en person som är glad och positiv och har nära till skratt. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta initiativ på arbetsplatsen då mannen kan vara lite obekväm med att be om hjälp. Då du kommer jobba i en annan persons hem så är det viktigt att hitta balansen mellan arbetsplats och att det är mannens bostad.

Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent tidigare och att du har en utbildning som undersköterska, med det är inget krav då största vikt läggs vid personkemi mellan dig och mannen.

Mannen har idag aktiv assistans dygnet runt, så det är viktigt att du klarar av nattjobb och kan hålla dig vaken.

Känns det som ett bra jobb för dig? Skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag, urval görs löpande!

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till en levnadsglad 10-årig pojke

Kommun: Enköping Ort: Uppsala län Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en levnadsglad 10-årig pojke med autism och utvecklingsstörning. Han bor tillsammans med sin familj i Enköping. Pojken har ett stort tillsyn- och omsorgsbehov och får aldrig lämnas ensam. Som assistent behöver du bland annat vara behjälplig med personlig hygien, på- och avklädning, sondmatning, ät- och drickträning samt stöd vid kommunikation. Pojken har inget tal utan använder sig av olika ljud och gester samt en applikation på läsplatta för att kommunicera. Han älskar att bada vilket han gör 1 gång i veckan i simhall då du som assistent följer med honom och är aktiv i bassängen. Andra aktiviteter som du som assistent kommer att följa med på är: Ridning, slalom i Sälen där familjen har en stuga som dom åker till några gånger per säsong, dagsutflykter till sommarhuset vid Mälaren och båttur med familjens båt.

Det är meriterande om du som söker har arbetat med barn med autism och/eller med grava funktionsnedsättningar. Det är även meriterande om du har utbildning och/eller tidigare erfarenhet av Alternativ kompletterande kommunikation (AKK). Körkort är ett krav och du bör inte heller vara allergisk mot pälsdjur då familjen har en katt. Det är ett krav att du är rökfri under arbetstid.

Egenskaper som värderas hos dig som assistent är att du är driven och kan ta egna initiativ då det behövs för att göra pojken motiverad. Vidare bör du som person vara ärlig och pålitlig samt kunna handla snabbt om något skulle inträffa. Stor vikt kommer även läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera både mellan dig som assistent, pojken och hans familj.

Tjänsten är inledningsvis extra vid behov med möjlighet till en fast rad på cirka 50%.
Pojken går i skola på dagarna och därför kommer arbetstiderna vara förlagda kvällstid, företrädesvis måndag-torsdagkvällar samt var fjärde helg. Även dagtid vid skollov kan förekomma.

Tillträde sker så snart vi har funnit rätt person för tjänsten.

För att du ska få påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer att arbeta med minderårig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Sommarjobb/extra arbete som personlig assistent i Göteborg och Skagen

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-04-01

Assistans för Dig söker två personliga assistenter till en kulturell kvinna, boende i centrala Göteborg. Vi söker dig som vill arbeta extra och där du har chans att kunna arbeta mer under sommaren i Skagen, Danmark.

Jag söker dig som kan bistå mig med hjälp i det dagliga livet i de moment som jag ej fullt ut kan klara själv. Du som assistent skall finnas i min närhet och vara mig behjälplig såväl i mitt hem som ute.

Under sommaren kommer jobbet som personlig assistent periodvis äga rum i Skagen i Danmark, eftersom jag har ett boende där. Det kommer inte innebära några extra utgifter för dig som assistent under dessa resor eftersom resorna och boendet är betalda. Tiderna kommer främst att vara belagda dagtid mellan 09-16 på vardagar och helger.

Jag lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är serviceinriktad. Arbetet innebär vissa fysiska moment varpå god fysik är av stor vikt. Du som söker skall vara ansvarsfull, lyhörd och empatisk.

Du skall vilja ha ett varaktigt arbete och vara trygg i dig själv samt även ha god förståelse för rollen som personlig assistent och vad det innebär att arbeta i någons familj och hem.

Är du personen jag söker?

Lite om företaget:
Assistans för dig är ett assistansföretag som funnits i 6 år och bedriver idag personlig assistans till ca 250 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor på ett tiotal orter i landet. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter hos oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans.

Gör ansökan

Vi växer och söker nu fler personliga assistenter till våra kunder

Kommun: Göteborg Ort: Västra Götalands län Sista ansökningsdag: 2017-04-03

Väx och utvecklas med oss!
Assistans för dig erbjuder dig som medarbetare möjligheten till att arbeta i ett dynamiskt företag med möjlighet till utveckling och lärande. Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor i behov av personlig assistans och vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen. Detta bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda inför våra kunders behov samt att vi alltid ger ett personligt bemötande.

Som medarbetare är du vår viktigaste del för nöjda kunder och därför är samarbetet av största vikt för att uppnå målen om god assistans och en bra arbetsmiljö. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, friskvårdsbidrag, utbildning, försäkringar, pensionsavsättningar och naturligtvis har vi kollektivavtal.

Din profil
Assistans för dig växer i Göteborgsregionen och vi söker nu personliga assistenter på varierande tjänstgöringsgrader, heltid/deltid och vikarier till ett flertal av våra kunder. Relevant utbildning och erfarenhet är meriterande, men inte avgörande då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer vara det vinnande konceptet för ett gott och långt samarbete.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete som personlig assistent, du skall vara engagerad, ansvarskännande och kunna se till helheten i assistansen. Tillsammans ser vi till att våra kunder får den bästa assistans dom kan få!

Arbetsuppgifter
I arbetet som personlig assistent kommer du att vara kundens armar och ben, du kommer att hjälpa och stötta kunden i sin vardag. Arbetsuppgifterna varierar utifrån kundens behov och önskemål.

Vill du arbeta som personlig assistent hos oss? Tveka i så fall inte att skicka in ditt CV och personliga brev.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till kvinna i Flen

Kommun: Flen Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2017-04-16

Assistans för Dig söker nu dig som vill jobba som personlig assistent till en kvinna i Flen. Kvinnan har ett stort assistansbehov och hjälp dygnet runt och hon bor i själv i centrala Flen. Kvinnan kommer inom kort flytta till Katrineholm. Du kommer hjälpa till med förflyttningar, personlig hygien och all form av omsorg samt hemmets skötsel och att hjälpa henne utföra ärenden och komma i väg på utflykter.

Kvinnan har en grupp med assistenter som hon trivs mycket bra med och vi söker nu dig som vill jobba dygnspass tisdag och fredag kl. 08.00-08.00 varannan vecka (väntetid 22.00-06.00). Assistenten kommer arbeta som vikarie för ordinarie assistenters frånvaro. Man måste även kunna hoppa in vid behov.

Kvinnan har önskemål om att du som sökande gärna får vara utbildad undersköterska samt någon form av omsorgserfarenhet med dig sedan tidigare, meriterande men inte ett krav.

Har du vad som krävs för att göra ett bra jobb kan vi erbjuda ett utmanande arbete i ett trevligt uppdrag. Vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten tillsätts löpande!

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Extrajobb och sommarvikariat, personlig assistent

Kommun: Sundsvall Ort: Västernorrlands län Sista ansökningsdag: 2017-04-24

Söker du extrajobb och vill arbeta som personlig assistent?

Vi söker timvikarier åt vår kund som är en kvinna i 6o års ålder som bor i egen lägenhet strax utanför centrala Östersund. Du kommer att arbeta på schema under sommaren och extra vid behov under vår och höst. Vår kund har assistans dygnet runt med jourtid på natten, så arbetet innebär varierande arbetstider. I hemmet finns en katt så du bör inte vara pälsdjursallergiker.

Som personlig assistent åt kvinnan är du henne behjälplig i alla moment i hennes vardag, du är kvinnans ”armar och ben” i de moment hon egentligen skulle ha utfört själv. Du assisterar med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, ge medicin, sköta matlagning och andra sysslor i hemmet såsom städ och tvätt. Du är också ett socialt sällskap åt kvinnan, och ett stöd vid olika aktiviteter.

Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av vårdyrket och har arbetat med olika hjälpmedel såsom personlyft och rullstolar. Arbetet är fysiskt tungt och därmed krävs det att du som assistent har god fysik.

För att passa i rollen som assistent åt kvinnan är du en stabil person med "skinn på näsan" som har förmågan att anta en professionell roll i arbetet. Du är också en positiv och initiativtagande person som kan motivera till aktiviteter både i och utanför kundens hem.

Rekrytering till tjänsten kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens sista dag.
Berätta i din ansökan varför du söker just den här tjänsten samt när du kan påbörja en eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan!

Gör ansökan

Timvikarier och sommarvikarier till trevligt uppdrag i Ludvika

Kommun: Ludvika Ort: Dalarnas län Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Vi söker nu duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter till vår kund i Ludvika. Är du redan nu tillgänglig för arbete eller gäller din ansökan sommarvikariat? Uppge gärna det i din ansökan.

Arbetet som personlig assistent kräver ofta att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans men det är inte ett måste. För att trivas i rollen som personlig assistent är det viktigt att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov.

Du som är intresserad av ett sommarvikariat eller timanställning hos vår kund skickar in ditt CV och personliga brev med en motivering varför just du är rätt person för jobbet. Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande och det kan finnas möjlighet till timvikariat redan nu.

Gör ansökan

Personlig assistent sökes till man i centrala Västerås

Kommun: Västerås Ort: Västmanlands län Sista ansökningsdag: 2017-05-31

Assistans för dig söker personliga assistenter till en man i 50-årsåldern som bor i en lägenhet i centrala Västerås. Han är bland annat intresserad av sport och då främst hockey och motorsport. Han gillar också att vara ute och röra på sig, se på film och titta på döttrarnas aktiviteter. Mannen har haft stroke och behöver hjälp med förflyttningar, daglig träning och hjälp att kommunicera. I övrigt behöver han hjälp och stöd med det mesta i sin dagliga livsföring. Mannen har assistans dygnet runt med 7,5 timmar väntetid/jour på natten.

Vi söker dig som är driven, har humor, är positiv och ansvarstagande. Du bör ha ett motiverande förhållningssätt och förmåga att ta initiativ till aktiviteter både i och utanför hemmet. Personkemin är viktig och att du ser det som en utmaning att kommunicera och hjälpa mannen till en meningsfull vardag. Det är meriterande om du tidigare arbetat med personer som haft stroke och om du har körkort och bil.

Vi söker både assistenter som kan arbeta extra och assistenter som kan arbeta på en fast rad med startdatum den 1 april 2017. I tillägg till detta söker vi också en assistent som har erfarenhet av att vara arbetsledare eller känner att en arbetsledarroll skulle passa denna. Som arbetsledare ansvarar du bland annat för vikarietillsättning, introduktion, kontakten med kund- och personalansvarig samt att förbrukningsvaror beställs vid behov. Ange gärna i din ansökan om du är intresserad av arbetsledarrollen.

Vi ser framemot din ansökan!

Gör ansökan

Sommarjobb som personlig assistent

Kommun: Nyköping Ort: Södermanlands län Sista ansökningsdag: 2017-05-31

Söker du ett sommarjobb och vill jobba i en rolig arbetsgrupp?

Vi på Assistans för Dig söker nu sommarvikarier till en man i Nyköping.

Mannen är svårt sjuk och har ett stort omsorgsbehov för att klara av sin dagliga livsföring. Som ett resultat av detta har mannan dubbelassistans dygnet runt, du jobbar därmed alltid med en annan kollega. Det förekommer dag-, kväll- och nattpass. Även helger.

Som personlig assistent utgår du alltid från kundens behov och önskemål i ditt utförande av assistansen. Du som söker ska vara lyhörd, ödmjuk och trygg i dig själv. Du bör även ha en bakgrund inom omvårdnad. Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent tidigare. Yttersta vikten läggs dock vid personlig lämplighet. Kundens tal kan vara svårt att tyda som nyanställd men med tiden kommer du då få en bättre bild av kundens vilja och önskemål.

Det förekommer rökning i hemmet och det är därmed viktigt att du som söker ej finner detta besvärande.

Är du personen vi söker? Skicka din ansökan idag. Rekryteringen sker löpande.

Gör ansökan